Oksettava portsari O'Learys Sellossa, boikotoikaa

poikotoikaaOLearysSelloa

Tarkoitukseni oli mennä lauantaina 2.7.2015 kello 2 paikkelilla juomaan yksi oluttuoppi Leppävaarassa olevaan O'Learys Sello-ravintolaan. Tuo ravintolahan suljetaan viikonloppuisin aamuyöllä kello 4,00.

Kun pääsin se ravinntolan lähelle oli minua vastassa erittän töykeä tyyppi portsarina, joka karjui minut nähtyään, että POISTU TÄMÄN RAVINTOLAN VÄLITTÖMÄSTÄ LÄHEISYYDESTÄ!
Kun kysin syytä moiseen, tuo tehtävinsä ilmeisen sopimaton heppu sanoi minun olevan humalassa. Olin edellisenä päivänä, siis päivällä juonut kaksi pulloa keskiolutta, eikä siitä nyt huomalaan tule. Kun menin kotiin, tein ristisanatehtäviä ja ajattelin, että ei näitten tehtävien tekeminen onnistuisi, jos olisin humalassa, kuten se tehtäviinsä sopimaton heppu siinä O'Learys Sellon ovilla kirkui.

Kun mietin minkä takia se tyyppi karjui siinä ovilla minulle jo kaukaa kun minut näki, tuli mieleeni, että olen käynyt siinä O'Learys Sellossa yhden kerran aikaisemmin, 5.1.2016. Tuolloin tammikuussa sen O'Learys Sellon eräs miestarjoilija yritti huijata minulata 30 euroa. Se tapahtui niin, että ostin erään juotavan ja maksoin sen 50 euron setelillä. Tuo O'Learys Sellon tarjoilija antoi minulle vaihtorahaa takasiin ikään kuin olisin maksanut 20 euron setelillä ja minä siitä sille silloin heti sanoin, että se oli 50 euroa jolla minä maksoin. Siihen se O'Learys Sellon miestarjoilija, että "jaa oliko se 50 euroa, minkä katoin että se oli 20 euron seteli jolla maksoit, no saat tuosta loput takaisin" ja niin se antoi sen puuttuvan 30 euroa minulle. Olen muuten kuullut, että muitakin sen O'Learys Sellon asiakkaita olisi yritetty huijata.

Kun lähdin siitä ravintolasta silloin 5.1.2016, niin minä sanoin ikään kuin ohimenneen sille portsarille että toivottavsti täällä tarjoilijat eivät tietoisesti yritä asiakkaista huijata.

Minun tulikin mieleeni, että johtuiko tuon O'Learys Sellon ovilla portsarina olleeen tyypin käytös nyt 2.7.2016 siitä, että minä huomasin silloin 5.1.2016 sen miestarjoilijan yrittäneen joko tajallisesti taikka tahatttomasti (lue tahallisesti) huijata minulta kolmekymppiä (30 euroa). Vai onko niin, että se portsarina 2.7.2016 ollut tyyppi ei kerta kaikkiaan kykene näkemään kuka on juovuksissa ja kuka ei? Jos näin on, niin tuollainenhan on täysin epäkelpo tyypi portsariksi ja minä suosittelenkin, että jokainen boikotoisi sitä O'Learys Sellon ravintolaa, jossa tarjoilija yrittää huijata asiakasta ja ovilla on epäkelpo portsari.

Toivottavsti O'Learys Sellon omistajayhtiö Restel poistaisi sieltä O'Learys Sellosta sellaiset tarjoilijat jotka asiakkaista yrittävät huijata ja tivottavasti ilmoittaisivat tuolle tehtäviinsä epäkelvolle portsarille, että hänen palveluksiaan ei enää O'Learys Sello tarvitse.

14

2554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JärkeväRillitär

      Ei kenenkään tarvitse mennä olutta juomaan yöllä kahdelta. Ja miksi ihmeessä olet silloin tammikuussa maksanut 50 euron setelillä ?

    • EiÖisiäOluenKittaajia

      Mielestäni oluen juonti pitäisi lailla kieltää. Vain haittavaikutuksia, kuten olet itsekin sen itsessäsi todennut. Lapsille maitoa ja aikuisille vettä! Ja yöllä nukutaan.

    • ensimmäinenviimeinen

      Minäkin olen käynyt yhden kerran tuossa Sellon O'Leyrsiissä ja se kertajää minun viimeiseksi, oli jotenkin vastenmielinen kokemus.

    • kokemukseni

      Minulla on vähän samanlaisia kokemuksia tuosta Sellon O'Leyrsistä. Olen iältäni 40 oleva Pirjo Kirkkonummelta ja kävin mieheni kanssa samaisessa Sellon O'Leyrsissä eräänä toukokuisena sunnuntaina kello 14,00 paikkelilla kuluva vuotta. Se kerta oli meidän ensimmäinen (ja myös viimeinen ravintolakerta) siinä Sellon O'Leyrsissä.

      Menimme ihan selvin päin tuohon Sellon O'Leyrsiin ja vastassa oli portsari, joka kysyi, miksi tulette? Siihen vastasimme, että syödä tarkoitus olisi ja odottaa erästä tuttavapariskuntaa sinne tulevaksi, koska olimme sopineet tapaavamme tuossa Sellon O'Leyrsissä.

      Sen jälkeen tuo portsari kysyi meiltä -jotka olemme iältämme yli 40-vuotiaita- henkilöllisyystodistuksia! Näytimme sille ajokorttimme ja vielä senkin jälkeen tuo portsari teki itseään tärkeäksi ja mitä aiomme syödä? Siihen vastasin, että ruokaa.

      Kun pääsimme tilaamaan pari hampirilaista ja kaksi maitoa, niin tarjoilija vaikutti jotenin vastahakoiselta meitä palvelemaan sanoen, että ois ne voinut ostaa tuolta tiskiltäkin. Ajattelin mielessäni, että miksihän tuokaan tarjoilija on palveluammatissa, kun se tarjoilu hänellä näytti olevan niin vastentahtoista.

      Odotimme sitten niitä tutaviamme (kahta Yhdysvaltain kansalaista) tuohon Sellon O'Leyrsiin ja jonkin ajan kuluttua he tulivatkin. Tuo samainen portsari tenttasi samoja asioita niiltä englannin kiletä puhuvilta tuttaviltamme ja VAATI HEILTÄ PASSIA ehtona sille, että pääsevät tuohon ravintolaan sisään.

      Minua suorastaan hävetti, että passia vaaditaan näiltä amerikkalaisilta tuttaviltamme, jotta hekin pääsisivät syömään hampurilasiet tuohon Sellon O'Leyrsiin. Sanoin pöydässämme noille yhdysvaltalaisille tuttavillemme, kun he viimein olivat päässeet siitä portsarista eroon, että ei tällainen portasikontrolli passivaatimuksineen mitä nyt olette tässä ravintola O'Leyrsiissä kokeneet, ole Suomessa normaalia.

      Kun lähdimme, huomautti mieheni tuolle portsarille ystävällisesti, että miesten WC:n lattialle on heitetty WC-paperia, johon tuo portari sanoi, "Ei tänne ole pakko tulla".
      Sihen minä vastasin, että ei me enää ikinä tullakkaan.

      Tuon kokemuksen jälkeen emme ole siihen Sellon O'Leyrsiin menneet emmekä enää koskaan mene.

      Leppävaarassahan on siellä radan toisella puolellahan tuota Sellon O'Leyrsiä paljon ystävämpimielisiäkin ravintoloita, jossa saa syödä ihan kunnon ruokaa.

    • wecdwwwwee

      Varmaan ravintolan johdossa vikaa, ei hallita ravintolan pitoa niin sitten se tälläistä.
      Onhan tuolla jossain muuallakin vähän negatiivisiä kokemuksia tuosta paikasta.

    • ravintolaan

      Olethan tehnyt virallisen reklamaation Restelille ravintolan toiminnasta ?

      Seuraavaksi teet valituksen kuluttajaneuvojalle.

    • sunnuntaiaamuna

      Minä kävin ihan uteliaisuuttani eilen 17.7.2016 sunnuntaiaamuna (kun asun siinä lähistöllä) vähän ennen sen O'Learys Sello-ravintolan sulkemisaikaa [kello neljää (4) aanuyöllä] siinä bussipysäkillä katselemassa mitä se meno on, niin siellähän se samainen portsari oli saanut aikaan shown, näytti poliisitkin sinne ravintolaan tulleen. Saahan sitä rähinän helpostikin aikaan, jos portsari haukkuu ravintolan asiakkaita ties miksi.

      Minä ihmettelen, miten tuollainen tehtäviinsä täysin epäkelpo portsari voi tuossa O'Learys Sellossa olla portsarina???

      Eikö tuon ravintola O'Learys Sellon omistajayhtiön Restellin ketjuvastaavat luulis olevan kiinnostuneita asiasta?
      Eikö tuollaine portsari toiminnallaan aiheuta koko Restellille (siis O'Learysin omistajayhtiölle) vahinkoa?

    • nytvalkeni

      Nyt minullekin rupeaa valkenemaan minkä takia siellä Sellon O'Learysissä näyttää olevan niin hiljaista.

      En varsinaisesti ole koskaan käynyt siinä O'Learysissä muuta kuin mennyt sen läpi siitä kauppakeskuksesta ulos juna-asemalle mennessäni ja oon ihmetellyt, minkä takia siellä näyttää olevan niin autiota, pari ihmistä siellä täällä, loput paikat tyhjiä.
      No ei kait se mikään ihme oo vaikka ravintola onkin autio, jos kerta ne portsarit on sellaisia, että jos niistä on jotenkin joskus sattunut vaivoin (passit ja muut henkilöpaperit näytettyään) ohi pääsemään ravintolaan, niin ei kait kukaan sellaiseen paikkaan enää toista kertaa tuu.

    • Asiastatietämätön

      Käytännössä portsarien toiminta perustuu ana vain ravintolan ja henkilökunnan (myös portsarien) ansioiden maksimoimiseen. Kaikki asiakkaat eivät ole kokonaisuuden kannalta kannattavia, joten ulkopuolisista ja "huonoista asiakkaista" toiminta voi tuntua järjettömältä. Jostain sitä rahaa kuitenkin tulee riittävästi toiminnan pyörittämiseen ja henkilökunnan pieniin palkkoihin ja isohkoihinkin palkkioihin.

    • restelilleonnea

      Joo, eiköhän tuo riitä mainoksesta. En ehdoin tahdoin maksa itseäni sisään mihinkään palvelupaikkaan loukattavaksi. Jaloilla äänestän ja nopeasti opin.

      Restelille onnea valitsemallaan tiellä.

    • käyhänsenoinkin

      Aloittaja on itse kirjoitellut aika monta juttua tähän ketjuun. :D No, ei se mitään. Ns. erilaisia kokemuksia tästä häijystä portsarista.

      • suvislainen

        Saman vaikutuksen itsekkin sain. Aloittajan ja nimimerkin "kokemukseni" kirjoitus tyyli ja teksti on hyvin samankaltainen.


    • Nolol

      En kyl tiedä miten kaikilla on vaa huonoja kokemuksia kaikesta, mutta O'Learys (Sellossakin) on tosi kiva paikka syödä/juoda. Ei ole tullut yhtään ongelmia. Olen käynyt siis montakin kertaa ja aion mennä uudestaan.
      Helppo ihmisil on anonyymisesti vikistä kaikest, mutta noh, ihmisiä on erilaisii.

    • hahhaahhaaa

      Pussihousujen syy.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe