Missä on Vesku?

Tänään julkaistiin uutinen, että monien adventistien tuntema Vesa Riihiluoma on ilmoitettu kadonneeksi ja häntä etsitään isolla organisaatiolla.

Uutisen mukaan on syytä epäillä, että hän on terveyteen ja henkeen kohdistuvassa vaarassa.

Riipaisee tämmöinen. Tiedättekö, mitä kaverille on kuulunut viime aikoina?

186

7090

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kateissako

      Eikös sillä ole jotain tekemistä Toivolinnan kanssa? Psykiatrian erikoislääkäri. Kuulemma äskettäin mennyt naimisiin ja vauvakin on. Mutta sinkuksi ilmoittautuu. Näin Turun puolessa kuultu.

      • Vesan äiti toimi pitkään Toivonlinnassa biologian ja maantiedon opettajana. Riihiluoman perhe oli tuttu siellä kaikille.

        Tuntuu siltä kuin onnettomuudet kasaantuisivat joillekin. Kolmesta pojasta keskimmäinen kuoli tapaturmaisesti hukkumalla jo ennen kouluikää.

        No, toivotaan nyt vielä parasta. Ehkä katoamiselle on jokin vähemmän traaginen selitys.


      • OutoTyyppi

        Äskettäin mennyt naimisiin ja tullut isäksi ja on kuitenkin sinkku? Onpa kumma tyyppi....


      • Oksan-reikä-ihanainen

        ---Äskettäin mennyt naimisiin ja tullut isäksi ja on kuitenkin sinkku? Onpa kumma tyyppi....---

        Adventismissa kaikki on mahdollista?
        Neitseestä siinnyt, eli henki laskeutui ylle ja paneskeli kellit kiimasta väristen?

        Sinkut voivat tulla isiksi. Sinkku kun tuppaa puutteessa panemaan kaikkea, mikä vieläkin vähän liikkuu ja toisille riittää vain se, että on jokin aukko mihin työntää?


      • outionp
        OutoTyyppi kirjoitti:

        Äskettäin mennyt naimisiin ja tullut isäksi ja on kuitenkin sinkku? Onpa kumma tyyppi....

        joo


    • Toivonlinnassa

      Ei nyt mennä asioiden edelle. Voi hyvin nimittäin olla, että elämänhalu on vain loppunut.
      Toivonlinna on jollain tavoin ollut aina kirottu paikka, koska sen on perustanut saatanallinen kultti nimeltä adventtikirkko, jonka peitetarinana on esiintyä vain uskonnollisena järjestönä.
      Toivonlinnassa on vuosien saatossa tapahtunut kaikenlaisia hämäriä juttuja, joita adventtikirkko Suomessa on halunnut pimittää hyvin aktiivisesti.
      Finn-Nutanan tiimoilla puhuttiin aikanaan Toivonlinnassa itsemurhasta, jossa Rafael Pylkkänen kuoli hämärissä oloissa. Kaikki ei ole kuitenkaan aina sitä, mitä annetaan jonkun lahkon taholta ymmärtää.
      Adventistikodissa syntynyt lapsi on aina suuressa vaarassa, koska lapsia raiskataan henkisesti ja aivopestään uskonlahkojen toimesta ja varsinkin adventtikirkon piirissä.

      • KarmeaKurimus

        Koulu nimeltä EPÄtoivonlinna ja adventistinen kotikasvatus voivat syöstä ihmispolon masennuksen syövereihin loppuiäksensä. Onhan näitä itsemurhia ollut vaikka kuinka monta sen oppilaitoksen kasvateissa.


      • pyhpyhjapyh

        Puhut täyttä potaskaa.


    • Vesa Riihiluoma on nuorempi veljeksistä. Panu on vanhin vielä elossa olevista. Molemmat ovat saaneet perusteellisen adventistisen kasvatuksen ja käyneet aikanaan Toivonlinnan koulun. Heidän isänsä oli gynekologi ja äiti opetti mm. biologiaa juuri Toivonlinnan koulussa.
      Uutinen mahdollisesta katoamisesta:
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016070721861237_uu.shtml

      • SannaAngel1111

        Olisi hyvä tietää kyseisen isän nimi.


      • Kukkis62
        SannaAngel1111 kirjoitti:

        Olisi hyvä tietää kyseisen isän nimi.

        Pentti Riihiluoma


    • Kiikkuu, kiikkuu, hiljakseen tuuli heiluttaa...

      • Metsässä.on.mökki

        Kuusen oksalla oravalla on pienoinen pesä.
        Oravalle on päivällinen katettu ja jälkikasvukin saa syödäkseen lihapitoista ateriaansa. Mikähän siinä oksalla tuulessa heiluu? Sitä oravatkin kummastelevat, mutta kyllä se maistuukin?


      • Metsässä.on.mökki kirjoitti:

        Kuusen oksalla oravalla on pienoinen pesä.
        Oravalle on päivällinen katettu ja jälkikasvukin saa syödäkseen lihapitoista ateriaansa. Mikähän siinä oksalla tuulessa heiluu? Sitä oravatkin kummastelevat, mutta kyllä se maistuukin?

        Varislinnuille maistuu ainakin.


      • Tähän voivatkin näköjään sitten ilmoittautua ilkkumaan kaikki sieluttomat paskat.

        Vaikka en tunne teitä, häpeän puolestanne.


      • v.aari kirjoitti:

        Tähän voivatkin näköjään sitten ilmoittautua ilkkumaan kaikki sieluttomat paskat.

        Vaikka en tunne teitä, häpeän puolestanne.

        Jotain suhteellisuudentaju, pliis.

        Melkein joka viikko joku vetää autolla päin rekkaa, välimerellä menee erivärisiä hylkyyn venelasteittain, Riossa tapetaan eptoivottua ainesta poliisin toimesta, jenkkipoliisit ampuvat ruskeaihoisia ensin ja kyselevät sitten.

        Täällä yksi jätkä lähtee kävelylle ja helikopteri sekä etsintäjoukko pistetään perään.

        Eikö pelkkä rukoilu teikäläisiltä olisi ollut riittävä toimenpide, kuten yleensä? Olisitte saaneet itsellenne hyvän mielen ja tunteneet tehneenne jotain!


      • he-ma kirjoitti:

        Jotain suhteellisuudentaju, pliis.

        Melkein joka viikko joku vetää autolla päin rekkaa, välimerellä menee erivärisiä hylkyyn venelasteittain, Riossa tapetaan eptoivottua ainesta poliisin toimesta, jenkkipoliisit ampuvat ruskeaihoisia ensin ja kyselevät sitten.

        Täällä yksi jätkä lähtee kävelylle ja helikopteri sekä etsintäjoukko pistetään perään.

        Eikö pelkkä rukoilu teikäläisiltä olisi ollut riittävä toimenpide, kuten yleensä? Olisitte saaneet itsellenne hyvän mielen ja tunteneet tehneenne jotain!

        Jotakin alkeellisten käytöstapojen kaltaista, pliis…

        Pilkallinen viestisi oli ruma ja osoittaa sydämettömyyttä, aivan riippumatta siitä, minkä vuoksi tähän tapaukseen liittyy niin paljon julkisuutta ja etsintäjoukkoja.

        Voisit tyytyä vain ohittamaan jutut, jotka eivät sinua mitenkään kosketa.

        Me emme tiedä, mitä tässä jutussa on takana. Jostakin syystä liikkeellä on ollut helikopteri ja suuri vapaaehtoisten joukko. Lehdissä ei kerrota kovin paljon, vaikka tapaus onkin esillä.

        «Eikö pelkkä rukoilu teikäläisiltä olisi ollut riittävä toimenpide, kuten yleensä? Olisitte saaneet itsellenne hyvän mielen ja tunteneet tehneenne jotain!»

        Mitkä ihmeen "teikäläiset"?

        Vaikka olenkin kasvanut adventistikodissa ja ollut adventtiseurakunnan jäsen. en ole pitkiin aikoihin kuulunut adventtiseurakuntaan enkä mihinkään muuhunkaan seurakuntaan. En usko jumaliin enkä metsänhenkiin. Miksi minun pitäisi rukoilla? Ketä rukolisin?

        Uskotko, että jokin "teikäläisten" joukko on onnistunut mobilisoimaan poliisin ja vapaaehtoisjoukot? Miten se olisi muka tehty? Kyllä tämän operaation syyt ovat muualla kuin minkään uskovaisten porukan esittämissä vaatimuksissa.


    • Missä.Jallu-Luuraa

      "-Riipaisee tämmöinen. Tiedättekö, mitä kaverille on kuulunut viime aikoina?-"

      Adventistikotiin syntyneille ja adventistisen fundamentalistisen kasvatuksen saaneille kuuluu poikkeuksetta huonoa, joten se sitten siitä.
      Esimerkkejä adventtikirkon piiristä voisin luetella vaikka kuinka, mutta jokainen Suomen adventtikirkkoa vähänkin tunteva tietää sisimmässään asian olevan juuri niin.

      Moni adventistipastorin poika on hillunut/hilluu huume-/alkoholiriippuvaisena ties missä. Sekava ja sekoileva uskonto sekoittaa pään ja se ei ole ihme, että lapsista tulee sekopäitä ja juurettomia.

      • Missä.Jallu-Luuraa kirjoitti: «Adventistikotiin syntyneille ja adventistisen fundamentalistisen kasvatuksen saaneille kuuluu poikkeuksetta huonoa, joten se sitten siitä.»

        Taisit juuri sanoa, että minulle kuuluu huonoa.

        Paranormaali selvänäkösi kaipaa vielä harjoitusta.


      • 1234567---

        Voi hyvänen aika sentään, ei se, että on kasvanut adventistikodissa tai Luterilaisessa kodissa ole tae, että lapset eivät tekisi vääriä valintoja elämässään. Usko ei ole joka miehen ja naisen vaikka olisi kasvanut kuinka uskovaisessa kodissa tahansa.
        Jokainen meistä on vielä matkalla, emme tiedä mitä valintoja lapsemme tekevät ajan saatossa. Rukoilkaamme lastemme puolesta Jumalalla on kuulevat korvat ja Hän vastaa aikanaan ajallaan ja tavallaan.


    • Miten.onkaan

      Onko muuten niin, että kun mies tai nainen hirttäytyy, niin samalla tulee orgasmi ja paskat housuun? Meinaan sillä, jolta on juuri kaularanka katkennut?
      Mikä olisikaan siis nautinnollisin tapa kuolla?

      • he-ma

        Ei siinä sillai käy. Yleensä kaulakiikku itse tehtynä on hidas ja kuolema johtuu hapensaannin ehtymisestä.

        Paskat menevät housuun sulkijalihasten rentoutuessa hermoston lakatessa toimimasta. Painovoima vetää veren alaruumiiseen, joka aiheuttaa miespuolisella stondiksen, jolla ei todellakaan ole mitään tekemistä orgasmin kanssa. Samalla myös siellä sulkijalihakset rentoutuvat ja nesteet valuvat pois painovoiman vakutuksesta.


    • Tuo viidenkympin ikä on monille se päätepiste elämässä. Jos sen vaiheen yli elämässä pääsee, niin on paremmin kuivilla.

      Monet ovat aavistaneet oman kuolemansa ja ovat lähteneet esim. yksin metsään kävelemään tai patikoimaan. Sydän on sitten pettänyt ja kun olet yksin metsässä, niin apu ei ole kovinkaan lähellä ja lopputulema on sitten karua kerrottavaa läheisille.

      Mahdollisuutena on luonnollisesti sekin, että henkilö on "elämästä kyllälti saaneena" päätynyt "omatekoiseen eutanasiaan".

      • Mahdollisuudet

        Jos kerran on lääkäri, niin pääsee käsiksi kaikenlaisiin aineisiin, voi antaa itselleen vaikka viimeisen nukutuksen....


      • Monta-hyvää-tapaa

        Helpoin tapa on hypätä Benji-hyppy ilman narua/kuvitteellisen kuminauhan kanssa mahdollisimman korkealta.
        Unilääkkeet ovat myös tehokas tapa, kunhan muistaa juoda hyvin samalla kun heittää purkillisen hetulaan. Valelääkäri voi samalla uskotella, että kyllä minä tästä vielä selviän.


      • Olen.kuullut
        Monta-hyvää-tapaa kirjoitti:

        Helpoin tapa on hypätä Benji-hyppy ilman narua/kuvitteellisen kuminauhan kanssa mahdollisimman korkealta.
        Unilääkkeet ovat myös tehokas tapa, kunhan muistaa juoda hyvin samalla kun heittää purkillisen hetulaan. Valelääkäri voi samalla uskotella, että kyllä minä tästä vielä selviän.

        Kait on kuitenkin ihan oikea lääkäri. Psykiatrian erikoislääkäri jopa.


      • Monta-hyvää-tapaa kirjoitti:

        Helpoin tapa on hypätä Benji-hyppy ilman narua/kuvitteellisen kuminauhan kanssa mahdollisimman korkealta.
        Unilääkkeet ovat myös tehokas tapa, kunhan muistaa juoda hyvin samalla kun heittää purkillisen hetulaan. Valelääkäri voi samalla uskotella, että kyllä minä tästä vielä selviän.

        Helium on helpoin, mutta ei saa sanoa sanaakaan toimituksen aikana.


    • Voi-olla-näinkin

      Mikäli oikein ymmärsin, niin Eurooppa-3 bändi, jossa Vesa ja veli Panu esiintyivät, oli ollut 15 vuotta tauolla ja sinä aikana aika moni on kerennyt unohtamaan koko bändin.

      Nyt kun bändiä sitten alettiin uudestaan elvyttää ja elvytys ei onnistunut toivotulla tavalla, niin otettiin käyttöön kikka-3.

      On pakko saada yhtyeelle julkisuutta ja keinoja kaihtamatta yksi bändin jäsen päättää kadota, kuin pieru Saharaan ja jälleen Eurooppa-3 on lööpeissä?

      Ihan toimiva konsti?

      • Tolkku.kirjoitteluun

        Eiks tässä nyt kuitenkin etsitä henkilöä eikä sitä bändiä? Kaipa kadonneella on muukin elämä (vaimo ja lapsi) ja sukulaiset ja ystävät kuten muillakin.


      • Sakari_M

        Ala-arvoista.


    • tutun-tuttu

      Tällä ei ole mitään tekemistä bändin kanssa. Kyseessä on normaaliin suomalaiseen kotielämään liittyvä juttu. Ja miten niin sinkku? Perhe asuu omakotitalossa.

    • Näin.siinä.kävi

      Pojjaat on lähteny bilettämään ja se ilmoitus on vain unohtunut jättää kotipuoleen. Siellä ne jonkun kämpillä vetää pilvee ja bissee.

    • Harvaluodon.Pena

      Pan(n)u on pimeenä ja Ves(s)a lainehtii yli.

    • OnkoVIP

      Mistä syystä juuri tämän henkilön katoamisesta on syntynyt näin iso haloo? Vaikka vasta viime yönä lähti kotoaan. Kaikki lehdet kirjoittavat.... Siksikö, kun on joskus soittanut bändissä? Mittasuhteet ovat kummeksuttavat. Katoaahan muitakin ihmisiä, mutta ei niistä tällaista hulaboota nosteta. Onko tämä Riihiluoma joku julkkis?

      • OnkoVIP: «Mistä syystä juuri tämän henkilön katoamisesta on syntynyt näin iso haloo?»

        Tämä on hyvä huomio. Eurooppa-3 on aika lailla unohdettu eikä kadonneessa muutenkaan ole tiettävästi mitään poikkeuksellisen uutisarvoista.

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1438317345025

        Suomessa sattuu noin 15 000 katoamistapausta vuodessa.

        Tietenkin tapaus on merkittävä niille, jotka ovat tunteneet kadonneen henkilön.


      • Kiinnostaako.sinua

        Nykyään kadonneista uutisoidaan, koska on todettu, että ihmisten katoamiset kiinnostavat ja uutiset niistä myyvät tehokkaasti.

        Ei tästä nyt pitkäkään aika ole, kun erästä naista ja hänen katoamistaan seurattiin Espoon Nuuksiossa ja lopulta nuorehkon naisen ruumis löytyi metsästä.

        Onhan se kieltämättä jännittävää seurata erilaisia käänteitä, mitä etsinnöissä ja muuten tapahtuman ympärillä kehkeytyy.


      • OnkoVIP
        Kiinnostaako.sinua kirjoitti:

        Nykyään kadonneista uutisoidaan, koska on todettu, että ihmisten katoamiset kiinnostavat ja uutiset niistä myyvät tehokkaasti.

        Ei tästä nyt pitkäkään aika ole, kun erästä naista ja hänen katoamistaan seurattiin Espoon Nuuksiossa ja lopulta nuorehkon naisen ruumis löytyi metsästä.

        Onhan se kieltämättä jännittävää seurata erilaisia käänteitä, mitä etsinnöissä ja muuten tapahtuman ympärillä kehkeytyy.

        Sekin oli omituinen julkinen ja mielettömän pitkä etsintä sen tsekkiläisnaisen perään, nimenomaan julkinen!

        Eihän pelastus/etsintätoimissa toki mitään pahaa ole, mutta kun kaikki meedia valjastetaan YHDEN (kuten tässä, ei edes julkkiksen) katoamisesta tiedottamaan. Jo parin tunnin jälkeen, kun aikuinen ihminen on lähtenyt kotoaan... Miksi näin ei tehdä kaikkien kadonneiden kohdalla? Mikä tekee Riihiluomasta niin erikoisen, että meedia paisuu tällaisiin mittasuhteisiin? Ymmärrettävästi läheisille juuri heidän omaisensa katoaminen on kaikkein järkyttävin, mutta onhan niillä 15 000 muullakin omaiset ja perheet.

        Miksi siis tämä yksi yli muiden? Se bändikö se siellä....?


      • v.aari kirjoitti:

        OnkoVIP: «Mistä syystä juuri tämän henkilön katoamisesta on syntynyt näin iso haloo?»

        Tämä on hyvä huomio. Eurooppa-3 on aika lailla unohdettu eikä kadonneessa muutenkaan ole tiettävästi mitään poikkeuksellisen uutisarvoista.

        http://www.hs.fi/kotimaa/a1438317345025

        Suomessa sattuu noin 15 000 katoamistapausta vuodessa.

        Tietenkin tapaus on merkittävä niille, jotka ovat tunteneet kadonneen henkilön.

        Ilmeisesti kadonneen jutuissa ja käyttäytymisessä ennen katoamista on ollut jotain sellaista, joka sai pyörät pyörimään näin nopeasti.


      • Yksi syy julkisuudelle on tietenkin se, että poliisi voi saada sitä kautta paremmin yleisövihjeitä.


      • Hänkö.tärkeämpi
        v.aari kirjoitti:

        Yksi syy julkisuudelle on tietenkin se, että poliisi voi saada sitä kautta paremmin yleisövihjeitä.

        Tämäkään ei ole vastaus tuossa jonkun esittämään kysymykseen: Miksi juuri HÄN? Miksi muissa katoamistapauksissa ei toimita samoin, "että poliisi voi saada sitä kautta paremmin yleisövihjeitä"?


    • Lahkon.vuoksi

      "Miksi siis tämä yksi yli muiden? Se bändikö se siellä....?"

      Bändi ei edes ole missään suosiossa. Syy on tässä tapauksessa se, että taustalla on erään lahkon perheen poika, jota lahkossa nimitetään luopioksi, koska poika soitteli ja lauloi rokkia ja eli muutenkin maallista elämää. Lahkon nimi on taas adventtikirkko, joka on ryvettynyt Suomessa aika pahasti muutenkin.
      Uutisoitiinhan aikanaan myös Toivonlinnan koulun pedofiilitapauksiakin, koska koulu on adventtikirkon koulu, jonka koulun pitäisi arvostaa lasten koskemattomuutta, mutta toisin oli.

      • Ei.mikään.ihme

        Se nyt ei ole mikään uutinen, että joku adventisti on kadonnut. Ne adventistit on nimittäin kaikki kadonneet ja hukassa. Ihan aarniometsässä koko porukka.


      • PimmeetäOn
        Ei.mikään.ihme kirjoitti:

        Se nyt ei ole mikään uutinen, että joku adventisti on kadonnut. Ne adventistit on nimittäin kaikki kadonneet ja hukassa. Ihan aarniometsässä koko porukka.

        Ei kun siellä adventismin pimeissä syöverionkaloissa, joissa vain Ellenin pikkuruinen valo hämyilee.


      • teil.sammuneet.lyhdyt
        Ei.mikään.ihme kirjoitti:

        Se nyt ei ole mikään uutinen, että joku adventisti on kadonnut. Ne adventistit on nimittäin kaikki kadonneet ja hukassa. Ihan aarniometsässä koko porukka.

        Kaikki adventistitko kadonneet ja hukassa ? Minkämoista porukkaa te, ei adventistit olette kun teistä ei ole kadonneiden adventistien etsijöiksi. Näytätte olevan vain pelkkää huuhaa porukkaa.


    • pyhitetty.adv.sisar

      Pändit on syntiä! Pois päntid seurakunnasta!

      • Ai.sieltäkö.ulos

        "pyhitetylle adv.sisarelle": onko tuo RIihiluoma soittanut sen pändinsä kanssa adventtiseurakunnissa?


      • pyhitetty.adv.sisar

        Bäntit ulos seurakunnasta! Ja rummut! Päntit on syntiä! Kitarata rämistellään ja tuotoksena bänti rominata.


    • Adventisti-veli

      Jumalattomille tulee rangaistus sekä itku ja hammasten kiristys. Herran tuli iskee taivaasta ja kuluttaa heidät. Saatanan palvontaa edusti tuo Eurooppa-3 yhtye. Jumalaton ja saastainen yhtye.

      • pyhpyhkömies

        Minä kun olen aina mieltänyt pyhpyhin naiseksi mutta nyt kun hän päätti esiintyä epäonnistuneesti nimimerkillä adventisti-veli niin voisiko todellakin olla niin että kyseessä onkin mieshenkilö..


    • SyyJaSeurausko

      Adventisti-veli: ja tämän saatanallisen bändin takia Riihiluomalle tapahtui tämä katoaminen???

    • tutun-tuttu

      Tämä on aivan normaali toimintatapa kun tietää, mistä tässä on kyse. Tapahtuisi kenen tahansa suomalaisen kanssa, jos tilanne ja olosuhteet olisivat samat. Parempi kun ihan kaikkea ei levitellä täällä palstoilla.

      • Minä-levitän.hyvää

        Minä levittelen persettäni kaikille halukkaille. Ukko kotona tai pihalla saa olla siitä ihan mitä mieltä tahansa. Omaa persettäni jaan. Jos en kelpaa tällaisena leväperäisenä ja kiimaisena nymffinä, niin painukoon toiseen vittuun.
        Hyvää kannattaa jakaa auliisti ja soimaamatta.


      • Tieto.levisi.jo

        Nimimerkki tutun-tuttu, johan tämä "mistä on kysymys"-kuvio on palstalla tuotu julki. Bändinsä saatananpalvonta tässä on takana. Eli levitelty palstoilla on jo.


      • NäinSeOn
        Tieto.levisi.jo kirjoitti:

        Nimimerkki tutun-tuttu, johan tämä "mistä on kysymys"-kuvio on palstalla tuotu julki. Bändinsä saatananpalvonta tässä on takana. Eli levitelty palstoilla on jo.

        E3ei ole mikään heavy bändi.


    • Pasuunajavaski

      Ei joka poika tai tyttö pysty E#3 tapaiseen kauniseen musiikkiesitykseen.Paras musa tulee taivaasta kun Jumala sen sinulle siunaa.Jumalaa saa ylistää kaikilla instrumenteilla!

    • Ei.kai.sentään

      Miten se Jumala taivaasta saatananpalvontaa siunaa?

      • Kyllä.se.siitä

        Vesku on veskissä? Maha kuralla?


      • Matsi-kesken

        Ranska johtaa Saksaa vastaan 2-0
        Siinä ei kadonneet paljoa paina.


    • Natsitappio

      Ranska voittaa! Germaanit häviää. Samoin kävi 71 vuotta sitten.

    • Sitten.kun

      "Poliisi jatkaa aktiivista etsintää niin kauan kuin kadonneen ja hädässä olevan voidaan olettaa löytyvän elossa."

      Kun etsinnät lopetetaan, niin se on sitten siinä.

    • Kohtalosi.advarina

      Onko sinut kusetettu jonkun lahkon piiriin? Silloin äkilliset katoamisetkin ovat hyvin mahdollisia. Kusettajilla kun ei ole empatiaa tai moraalia lainkaan. On vain hekuman ja rakan kiilto silmissä. Nämä mulkerot kulkevat kalliit sillkipuvut päällä lauantaiaamuisin kirkkonsa puhujakorokkeella puhumassa petetyille paskaa.

      • pyhpyhjapyh

        Mene hoitoon.


    • TämmöinenkinVoiOllaTotta

      Katsokaa he-man kommentteja:

      Kiikkuu, kiikkuu, hiljakseen tuuli heiluttaa...

      Varislinnuille maistuu ainakin.

      Jotain suhteellisuudentaju, pliis.
      Melkein joka viikko joku vetää autolla päin rekkaa, välimerellä menee erivärisiä hylkyyn venelasteittain, Riossa tapetaan eptoivottua ainesta poliisin toimesta, jenkkipoliisit ampuvat ruskeaihoisia ensin ja kyselevät sitten.

      Täällä yksi jätkä lähtee kävelylle ja helikopteri sekä etsintäjoukko pistetään perään.
      Eikö pelkkä rukoilu teikäläisiltä olisi ollut riittävä toimenpide, kuten yleensä? Olisitte saaneet itsellenne hyvän mielen ja tunteneet tehneenne jotain!

      Ei siinä sillai käy. Yleensä kaulakiikku itse tehtynä on hidas ja kuolema johtuu hapensaannin ehtymisestä.

      Paskat menevät housuun sulkijalihasten rentoutuessa hermoston lakatessa toimimasta. Painovoima vetää veren alaruumiiseen, joka aiheuttaa miespuolisella stondiksen, jolla ei todellakaan ole mitään tekemistä orgasmin kanssa. Samalla myös siellä sulkijalihakset rentoutuvat ja nesteet valuvat pois painovoiman vakutuksesta

      Helium on helpoin, mutta ei saa sanoa sanaakaan toimituksen aikana.

      ---


      Lievästi sanottuna KAMMOTTAVA IHMINEN kirjoittaa tuollaisia. Häiriintynyt hirviö. Sulle ei voi sanoa edes että häpeä, kun häpeää et varmasti tunne. Hirvittää sun puolesta, kun joudut Suuren Tuomarin eteen ajallasi.

      • Jos ei nimimerkki he-ma joutuisikaan suuren tuomarin eteen, on hänen edessään tuolla tyylillä joka tapauksessa suuri viemäri.

        Mutta annettakoon anteeksi typeryys. Kyseessä on luultavasti murrosikäinen koulukiusaaja. Aikuistuminen auttaa aikanaan tavoille.


    • surullisuuden.keskellä

      Aamulehti kertoi, että ko. henkilö on löytynyt -elossa- .

      On surullista yleensä lukea tällaista panettelua, mikä sivulla pullistelee rienaajahengen vaikutuksesta, mitä lihalliset kirjoittajat joutuvat kirjoittamaan, kun perkeleen henki heitä riivaten käskee kirjoittamaan.

      Vaikka en ole adventisti, pyrin katsomaan asiaan neutraalisti, yritän edes. Jos joidenkin vanhemmat ovat uskovaisia, usko on vapaehtoista jälkipolvella. Raamattu ei pakkokasta jälkipolvea missään vapaassa suunnassa seurakuntaan. Siihen tarvitaan henkilökohtainen usko.
      Raamattu ei pakota ketään kastettua missään vapaissa seurakunnissa elämään. Jeesuksen ajan mukaan opetuslapsia - siis jotka olivat mukana - saattoi loukkaantua ja lähteä. Siis usko on vapaehtoinen.
      Tavallaan mustalaisen suusta on kuultu. Tänään uskon, huomisesta en tiedä, mutta voin ylihuomenna uskoa. Tavallaan kertoo ihmisen "raadollisuudesta" - uskontiellä. Voi tulla hetki, että miettii, mitä tässä teen, kunnes Henki avaa tietä eteenpäin.

      Toisaalta, kuinka paljon ateisteissa tai sellaisella paikalla olevia ihmisiä, joiden vanhemmat ovat ns. kirkkouskovia, mutta jälkipolvi teoillaan kieltää samantien kulkemisen. Kuinka niitä työpaikallanikin on, että kadotaan viikoksi ryyppyreissulle, josta kukaan ei tiedä mitään, muttakun pomokin oli senajan hengessä viinaan menevä, niin se kadonneen viinamiehen, joka oli uskovasta luterilaisuudesta, lähti.

      Nämä panettelijatkin ovat jotekin varmasti Suomessa uskovista perheistä, toisesta tai kolmannesta polvesta katsoen, ja kuinka hävettävän inhottavia he ovat sydämestään, kun luen teidän kirjoituksia.
      Häpeäisin syvästi, jos teinä lukisin sitä hengen sisältöä mitä jätätte taaksenne. Ei ole kehuttavaa lukea pilkkaajien sielunmaisemaa, mitä tuotte eteenne.

      Itselläni on ateisteja työkavereita, naapuria jotka ovat menehtyneet matkalla, joku omankädenkautta, joku pelkästään siksi, että viina on ollut osallinen, kokovartalopuudutuksessa on hukuttu. Erästä etsittiin jopa pitkään, vaimonsa valitti, että vaikeaa oli, kun tilit oli jäädytetty, kunnes mies löytyi. Niin, ilkamoinko, pilkkaanko heitä, sukua, vanhempia tms. En. Olen surullinen. Se on menetys.
      Olen muistellut vuosien varrella heitä. Puolisoni on kuullut, kuinka ohittaessa sen ja sen kohdan, totean, että tuossa hukkui se työkaveri.
      Sitten saatan muistella toista, joka hukkui siellä, ja siellä, keräsin hänelle pitkäänsiimaan matoja. Enkä edes moittinut, vaikka tiesin hänen välillä hapattavan ruumiinsa, vaan ystävyydestä pyynnöstä keräsin ja annoin. Hän kerran hukkui viinan takia. Suren, en pilkkaa.

      Siis en käsitä teidän pilkkaajien kirohenkeä, missä liemessä teitä rienaaja taluttaa päivästä toiseen. Jotenkin tuntuu, en ole asiantuntija, mutta kun puhutaan personallisuushäiriöstä, että onko se sitä, kun ihmisen elämä ei pääse jostain ulos ja seisoo parrikaadeilla päivittäin pilkkaamassa. Tai on kuin joku japanilainen jäänyt juoksuhautaan taistalemaan, vaikka sota on ohi.

      Tämä viesti tulva, mikä tällaisen ikävän tapauksen kohdalla nousi esiin, pahoittaa mieltä siitä, että millainen "eläin" ihminen voi lopulta olla, jos rakkauden henki elämästä on kuollut.

      Mutta, tämä onkuin kuvastin, jossa kukin voi nyt lukea sitä, missä hengessä hän itse elää tässä ja nyt hetkessä.
      Siksi tuntuu, että ihmiset ovat rienaajan talutushihnassa ja heidän pitää haukkua aina, kun joku liikkuu jonkun rajan takana.

      • tyrmistynyt

        Olen samaa mieltä. Ilmeisesti näiden pilkkaajien etuotsalohko ei ole kehittynyt vielä loppuun saakka. Yleensähän se tapahtuu 25 ikävuoteen mennessä mutta kaikilla ei silloinkaan. Kyllä heidän aivojensa ohjelmoinnissa on mennyt jokin pahasti pieleen.

        On valitettavaa, että joku voi kasvaa noin kieroon. Eiväthän he itse sille mitään edes voi kun on se on tavallaan synnynnäistä. Sitten kun siihen lisää heidän lapsuutensa ja kasvuympäristönsä aiheutattamat traumat, niin tämä on lopputulos. Pilalle menneitä ihmisiä, joiden korjaamiseen tarvittaisiin vuosien psykoterapiat eikä sillä edes kaikki heistä parantuisi. Voikun he edes avaisivat sydämensä Jumalalle, joka voisi korjata ja hoitaa noin epätasapainoisia yksilöitä. Ehkä se elämän kokemus aikanaan opettaa edes sen milloin pitää turpansa kiinni.


      • Tällä palstalla on toistuvasti saatu nähdä se, että myötäelämisen kyky ja käytöstavat eivät mitenkään liity sen paremmin uskovaisuuteen kuin ateismiinkaan.


    • Ihan.yksi.lysti

      Ketään ei kiinnosta. Ihan sama löytyykö mies elossa vai ei. Alkoholilla on usein osuutta siihen, että joku katoaa ja sitten löytyy jostain ojanpohjalta elossa. Talvikaikaan henki olisi lähtenyt varmasti.

      • hyvänsuopa

        Olet pihalla kuin lumiukko.
        Ei Vesa mistään metsiköstä löytynyt. Kaverihan on ihan kunnossa. Sinä olet vain pahansuopa ihminen. Hänellä on rakastavat ystävät lähellä kun pitävät hänestä hyvää huolta, entäpä sinulla? Välittääkös joku sinusta jos sinulla on vaikeaa? Sitäpaitsi, monet puolitutut ja tuntemattomatkin rukoilivat Vesan puolesta. Joillakin riittää hyvää tahtoa vielä tässä pahassa maailmassa.

        Onko sinulla paha olla? Rukoilen puolestasi.


      • Nimimerkille Ihan.yksi.lysti,

        Jaa että ketään ei kiinnosta?

        Jos sinua ei kiinnosta, siitä ei seuraa, että ketään ei kiinnosta.

        Eihän myöskään kaikkia kiinnosta Angry Birds -peli, vaikka sinua hurjasti kiinnostaakin.

        Mahtaisiko sinua kiinnostaa, jos joku sinun lähipiiristäsi katoaisi ja olisi syytä epäillä henkeen tai terveyteen kohdistuvaa vaaraa? Vai oletko ylimielisellä tyylilläsi tuhonnut koko suhdeverkostosi?


    • Oikein.meni

      ---Mikäli oikein ymmärsin, niin Eurooppa-3 bändi, jossa Vesa ja veli Panu esiintyivät, oli ollut 15 vuotta tauolla ja sinä aikana aika moni on kerennyt unohtamaan koko bändin.

      Nyt kun bändiä sitten alettiin uudestaan elvyttää ja elvytys ei onnistunut toivotulla tavalla, niin otettiin käyttöön kikka-3.

      On pakko saada yhtyeelle julkisuutta ja keinoja kaihtamatta yksi bändin jäsen päättää kadota, kuin pieru Saharaan ja jälleen Eurooppa-3 on lööpeissä?

      Ihan toimiva konsti?---

      "Voi-olla-näinkin" oli ihan oikeassa.

      • loppuhyvin

      • PsykiatrinTempaus

        Tässä on nyt huomion haun nimissä vedätetty pelastushenkilökuntaa ja yhteiskuntaa eli veronmaksajia oikein olan takaa ja koko rahan edestä. Joutuneeko aiheettomasta katoamisilmoituksesta temppuilulla edes vastaamaan kuluista?

        Lehdenkin pitäisi oikaista otsikko muotoon "kadonneeksi tekeytynyt" tai "kadonneeksi väitetty", koska Riihiluoma EI ollut kateissa, vaan ihan vaan omassa kodissaan.

        Sitä minäkin ihmettelen, ettei alkuunkaan tarkistettu, oliko "poistunut kotoaan", kuten uutisoitiin. Ja tälläinen liki valtakunnallinen uutismylläkkä nostettiin.....

        Toivottavasti tälle huomionkalastus- tai mainostempulle ei löydy matkijoita, koska pelastuslaitosten ja poliisin henkilökuntaa tarvitaan oikeisiin hätätilanteisiin auttamaan eikä etsimään valtavilla resursseilla ihmisiä, jotka ovatkin omassa kodissaan ja täysin kunnossa.


      • PsykiatrinTempaus kirjoitti:

        Tässä on nyt huomion haun nimissä vedätetty pelastushenkilökuntaa ja yhteiskuntaa eli veronmaksajia oikein olan takaa ja koko rahan edestä. Joutuneeko aiheettomasta katoamisilmoituksesta temppuilulla edes vastaamaan kuluista?

        Lehdenkin pitäisi oikaista otsikko muotoon "kadonneeksi tekeytynyt" tai "kadonneeksi väitetty", koska Riihiluoma EI ollut kateissa, vaan ihan vaan omassa kodissaan.

        Sitä minäkin ihmettelen, ettei alkuunkaan tarkistettu, oliko "poistunut kotoaan", kuten uutisoitiin. Ja tälläinen liki valtakunnallinen uutismylläkkä nostettiin.....

        Toivottavasti tälle huomionkalastus- tai mainostempulle ei löydy matkijoita, koska pelastuslaitosten ja poliisin henkilökuntaa tarvitaan oikeisiin hätätilanteisiin auttamaan eikä etsimään valtavilla resursseilla ihmisiä, jotka ovatkin omassa kodissaan ja täysin kunnossa.

        Tuskin ainakaan nupistaan täysin kunnossa oli. Tai on.


    • MautonVitsi

      Johan on mauton mainostemppu saatanalliselle bändille! Kukaan ei ollut nähnyt "kadonneen" poistuvan kotoaan, koska hän kuulemma oli siellä yksin. Ja sieltä löytyi, omasta kotoaan ja hengissä.... Oikeastaan ihmiset yleensä ovat omassa kotonaan hengissä.

      Ei-kadonnutta laitetaan etsimään rajavartiostot, poliisit, helikopterit, vapaaehtoiset (kallis potti) vuorokaudeksi. Kuka tämän "katoamisen" keksi? "Kadonnut " itse? Joku muu? Viranomaisen harhauttamista? Ja miksi häntä ei ensiksi etsitty kotoaan, josta kukaan ei ollut nähnyt hänen lähteneen?

      No huomiota ainakin sai mies ja bändinsä. Menestys taattu?

      • MautonVitsi kirjoitti: «Kukaan ei ollut nähnyt "kadonneen" poistuvan kotoaan, koska hän kuulemma oli siellä yksin. Ja sieltä löytyi, omasta kotoaan ja hengissä.... Oikeastaan ihmiset yleensä ovat omassa kotonaan hengissä. »

        Jokin syy on ollut etsintöjen käynnistymiseen, mutta julkisuuteen tulee tietoa hyvin varovaisesti. Nyt kokonaisuus näyttää tosiaan aika kummalliselta, kun mahdollisesti kadonneeksi ilmoitettu ei ole poistunut kotoaan ollenkaan.

        Ilta-Sanomien mukaan vanhempi veli Panu kommentoi näin: "Olemme seitsemännen päivän adventisteja ja tosi iso joukko ihmisiä on rukoillut Vesan puolesta."

        Tässä ketjussa on esitetty, että E3-yhtyeen jäsenet olisivat jotain saatananpalvojia. Näyttää siltä, että kyse on vain ulkopuolisen arviosta, joka perustuu heikkoon erilaisuuden sietämiseen.

        Ei tämä mikään mainostemppu ollut ainakaan adventisteille. Tämä julkisuus ei vaikuta kovin hyvältä.

        Niin tai näin, jäsenmäärä jatkanee pienenemistään.


      • v.aari kirjoitti:

        MautonVitsi kirjoitti: «Kukaan ei ollut nähnyt "kadonneen" poistuvan kotoaan, koska hän kuulemma oli siellä yksin. Ja sieltä löytyi, omasta kotoaan ja hengissä.... Oikeastaan ihmiset yleensä ovat omassa kotonaan hengissä. »

        Jokin syy on ollut etsintöjen käynnistymiseen, mutta julkisuuteen tulee tietoa hyvin varovaisesti. Nyt kokonaisuus näyttää tosiaan aika kummalliselta, kun mahdollisesti kadonneeksi ilmoitettu ei ole poistunut kotoaan ollenkaan.

        Ilta-Sanomien mukaan vanhempi veli Panu kommentoi näin: "Olemme seitsemännen päivän adventisteja ja tosi iso joukko ihmisiä on rukoillut Vesan puolesta."

        Tässä ketjussa on esitetty, että E3-yhtyeen jäsenet olisivat jotain saatananpalvojia. Näyttää siltä, että kyse on vain ulkopuolisen arviosta, joka perustuu heikkoon erilaisuuden sietämiseen.

        Ei tämä mikään mainostemppu ollut ainakaan adventisteille. Tämä julkisuus ei vaikuta kovin hyvältä.

        Niin tai näin, jäsenmäärä jatkanee pienenemistään.

        >Ei tämä mikään mainostemppu ollut ainakaan adventisteille. Tämä julkisuus ei vaikuta kovin hyvältä.

        No jos ajattelu kulkee sillä tasolla, että Jumala auttoi uskovan tulemaan löydetyksi kotoaan, en ihmettelisi vaikka seurakuntalaiset näkisivät koko surkean tapauksen riemukkaasti Kaikkivaltiaan kunniaa kirkastavana ihmeenä.


    • Salomon2

      Eikös Salomon vienyt aikoinaan vaatteensa rannalle ja painui piiloon. Yritti päästä julkisuuteen. Tämäkin taisi olla ilmainen mainostemppu. Kaveri oli kotonaan piilossa, eikä ottanut yhteyttä, vaikka varmasti tiesi etsinnöistä. Todella säälittävää.

      • termari.ja.leipä

        Pojat siinä hyppää narua ja rienaaja pyörittää. Onhan se ajankulua sekin. Kokeilkaas etsiä kaupungista joku nälkäinen ja viekää termarissa kahvia, sekä leipää. Istukaa ja jutelkaa. Sekin aika olisi tärkeämmässä, kuin täällä hypellä tapansa mukaan joutavanpäiväistä jutustelua.


      • >Kaveri oli kotonaan piilossa, eikä ottanut yhteyttä, vaikka varmasti tiesi etsinnöistä.

        No ainakin koko nettiä käyttävä Suomi tiesi. Miten heikossa tilassa "kadonnut" sitten oli henkisesti, se on hyvä kysymys.


      • EläMuutaVirka
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        >Kaveri oli kotonaan piilossa, eikä ottanut yhteyttä, vaikka varmasti tiesi etsinnöistä.

        No ainakin koko nettiä käyttävä Suomi tiesi. Miten heikossa tilassa "kadonnut" sitten oli henkisesti, se on hyvä kysymys.

        Fyysisesti tajuton.


      • EläMuutaVirka kirjoitti:

        Fyysisesti tajuton.

        Jep, tämä on tässä välillä selvinnyt.


    • Uxonnonuhriko

      Seurakunnallla tuli suuri hätä, pelkäsivätkö että muusikko eroaa valittujen porukasta ja alkaa elämään normaalia elämää.

    • mukana_ollut

      Kyllä sitä Vesaa etsittiin kotoa useita kertoja päivän ja yön aikana eikä häntä sieltä löytynyt.

    • en.adventti

      Vessun löytyminen tuottaa suuremman ilon kuin musiikkinsa.
      Liian usein kadonnut löytyy kuolleena.Hyvä että naapurille tuli mieleen vintin välitila.

    • Menkää.hoitoon

      Todella sikamaista kuluttaa yhteiskunnan varoja kymmeniä tuhansia euroja etsimällä turhaan jotain sellaista, joka ei edes ollut hukassa, vaan piileskeli ullakolla kotonaan. Vittu, että adventistit ovat sikamaista porukkaa!

      • äläsekoile

        Viiraako sulla päästä?


    • en.adventti

      Veskulle toivotaan paranemista ,tyhmät eivät ymmärrä depressioita.

    • Pyhittynyt.adv.sisko

      Hyvä ku bändikundi löyty elossa. Ei ole Jehovalle mieleen jehovattoman kuolema!

    • Välikatossa
    • ahdasluukku

      Oliko kattoluukku ahdasportti?
      "Menkää ahtaasta portista"

    • juoruäijä

      Tajuttomana vietiin sairaalaan Iltasanomien mukaan. Tarkoittanee lääkkeiden tms yliannostusta. Avoimestipa nuo adventistit asioistaan (ja toistenkin asioista) kertovat.

      • mikämättäähäh

        Miksi kuvittelet niiden tietävän mitään sen enempää kuin mitä uutisissa kerrotaan?


      • juoruäijä
        mikämättäähäh kirjoitti:

        Miksi kuvittelet niiden tietävän mitään sen enempää kuin mitä uutisissa kerrotaan?

        No kun tunnen miehen, jota haastateltiin lehdessä. Sen, joka löysi Veskun. Hänhän tajuttomuudesta lehdelle kertoi sen jälkeen kun oli miehen löytänyt.


    • voi_pahus

      Jos on lääkkeiden yliannostus, niin aivovaurio on melko varma. Vähintäänkin voi näkö lähteä. Nimittäin jos on tajuttomana ja on löytynyt yli vuorokausi katoamisensa jälkeen, niin voi olettaa, että tajuttomuus on kestänyt kauan ja lääkkeillä on ollut aikaa tuhota elimistöä. Hyvä jos herää edes enää. Olen seurannut semmoista tapausta vierestä mutta riippuu tietysti lääkkeistä ja ihmisestä.

    • Näin.siinä.kävi

      Toivonlinnan alueella on ennenkin lääkkeiden voimalla yritetty päästä taivaan portteja kolkuttelemaan. Adventismi kun on todettu huonoksi keinoksi päästä Jahven luokse.

      Yksi kaveri onnistui taivaan portille saakka pääsemään, kun adventtikirkon perustama firma meni nurin. Silloinkin adventismi oli todettu huonoksi keinoksi päästä Jahven luo.

      • pyhpyhjapyh

        Puhut täyttä paskaa.


    • Christian.2016

      Adventismista viis, kunhan ihminen selviää ja pelastuu! Tämä Veskukin on ihminen! Rukoillaan, kaikki kristityt!

    • Vai.onko.hoidossa

      Tietääkö joku, onko tämä jo päässyt pois sairaalasta?

    • Joko.VLV.häämöttää

      Missä on Vesku!

      Joko tämä V.V.Riihiluoma pääsee suljetulta osastolta viettämään ensimmäistä viikonloppuvapaata ensi viikon loppuna? Vai onko taju vielä kankaalla? Lääkityskin voi olla tosin sen verran tuhtia kamaa, että jalat eivät välttämättä vielä edes kanna?

      • kansan.suusta.s

        Monelle vahingon ilo on se suurempi ilo.


    • sukeltajakalastaja

      Kyllä ihmiset ovat sitten vähän saatanan idiootteja kun kirjoittavat itselleen tuntemattomasta henkilöstä tollasta pilkkatekstiä. Tuo Vesakin on jonkun poika,veli,mies tai muuten vaan ystävä. Yrittäkää nyt ensin itse pystyä samanlaisiin suorituksiin kuin esim. eurooppa 3 ja haukkukaa vasta sen jälkeen.

    • Miten.niin.tuntematon

      Miten niin tuntemattomasta ihmisestä kirjoitan?
      Olen Vesan tuntenut aivan siitä saakka, kun hän oli aivan pikkupoika.
      Itse asun paljon nykyään ulkomailla ja siksi olen kiinnostunut, mitä Vesalle nyt kuuluu.

      • Ala-arvoinenkommentti

        Kommenttisi oli sitä pahempi, jos tunnet. Spekuloinnit lääkityksellä ja suljetuilla osastoilla ovat ala-arvoisia. Mistä lähtien ja missä maassa tajuttomana löytyneitä ihmisiä viedään suljetuille osastoille??? Parempi vain odotella, kyllä tieto tilanteen kehittymisestä aikanaan tulee.


    • HappyAlso

      Hyvin meni, lopulta.

      • Huonosti.kävi

        Ei mennyt hyvin.


      • Ei.tapahtumia

        "Ei tulevia tapahtumia" feissarissa kertonee olennaisen bändin tilasta ja myös sen solistista.


      • Hyvissä-käsissä

    • Näin-se-vain-on

      Adventistinen uskonnollinen aivopesu, Toivonlinnan kouluympäristö ja ahdasmielinen fundamentalistinen yhteisö, eivät koskaan tuota mitään hyvää kasvavan lapsen tai nuoren elämässä.
      Jos lapsi on joutunut kokemaan em. luetellut asiat, tulee hän varmuudella epäonnistumaan totaalisesti elämässään. Hän tulee myös kärsimään mielenterveydellisiä ongelmia koko elämänsä ajan.

      • aivopesuloista

        Seuraisit sinäkin pöljäke vaikka päivän uutisia, josta on ollut puhettakin.
        Kun tässä maailmassa ihmiset jopa kk. radikalisoituu ja vieläpä uutiset kertoi, ettei ole kyse uskonnosta, tai uskonnon vaikutuksesta, vaan esim. pelimaailman nuorille syöttämästä tavasta ottaa heidän mielensä haltuun, niin nyt puhutaan aivan eri asioista, kun sinun mädättäjäaivoriihesi tuo esiin.
        Kun maailman ateistisen ajatuskannan nuori räjäyttää itsensä paskaksi sinun vieressäsi, se on aamen ja ajatuksellasi ei ollut mitään pohjaa. Siinä jaoitte vaan yhteisen osanne.
        Eihän sitä tiedä, milloin ja koska aivopesusi saa maassammekin aikaiseksi tuhoa.

        Eli pidä vain pallo hallussasi, ettei typeryys paista otsaluusta noin kuulaasti.

        http://yle.fi/uutiset/3-9446000

        http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005181847.html


      • Uskonnot.kusettavat

        Uskonlahkot ovat juuri niitä aivopesuloita, joissa uskonnollinen huhaa sekottaa ihmisen pään. Adventismi on näiden typerien uskontojen joukossa, joissa aivopesun tuloksena ihmiset ja nuoret menettävät mielenterveytensä ja lahkon valtaapitävät vievät rahasi.


    • Uskonlahkojen.orjuus

      Tämä sama aivopierulähde nimimerkki "aivopesuloista", joka aina vaihtaa nimimerkkiään on loistava esimerkki siitä, mihin aivopesun tuloksena ihminen päätyy, aivottomaksi lahkonsa nenästä vedettäväksi zombiksi.

    • Mitä-kuuluuu

      Joku nosti taas tämänkin uutisen ylös?
      Olisi tietysti jollain tasolla "mukava" tietää, että mitä Vesa V. Riihiluomalle nykyään kuuluu?
      Kun nyt kaverin Facebook sivua vilkaisi, niin sitä ei ainakaan 5 vuoteen ole päivitetty?
      Kertonee ilmeisimmin sekin osaltaan jotakin?

      Bändin kotisivukin näyttää aika elottomalta, vaikka bändin piti 2010 aloittaa "come bag".

      • kuuluu

        Kuuluuuhan sille. Näytti juuri juhlivan perhetapahtumaa.


      • Kerro-nyt

        Missä juhli?


      • Party-in-heaven
        Kerro-nyt kirjoitti:

        Missä juhli?

        In heaven?


      • kuuluu
        Kerro-nyt kirjoitti:

        Missä juhli?

        Turun alueella vanhempiensa ym kanssa.


    • Siellä-täällä-siellä

      "Missä on Vesku?"

      Ei ainakaan hengaile ilmeisesti adventistien keskuudessa, vaikka onkin adventistikodissa kasvanut?
      Voi olla pubissa kaljalla tai nukkumassa pois edellisen illan krapulaa?

    • Lahkojen.vaikutus

      Vesan tapauksessa hänen osakseen omien toilailujensa surauksena on tullut niin suuri häpeä, että mies haluaa pysytyllä pois julkisuudesta kokonaan.

      Tähän viittaa sekin, että hänen sosiaalisen median palstansa ovat täysin kuolleita ja mitään päivityksiä ei ole tullut sen jälkeen, kun aloituksessa esiin tuotu episodi on tapahtunut.

      Tässä tapauksessa taustalla on vielä hyvin fundamentalistinen lahko ja sen suljettu piiri, joka elää mustassa jätesäkissä tuijottaen Raamatun satujen maailmaan ja erään USA:ssa 1800-luvulla syntyneen kahjon kirjoituksiin. Siitä ei koskaan voi seurata mitään hyvää ja positiivista.

    • missäliene

      Kotona?

    • Anonyymi

      Kiitos Eurooppa 3: nen kun ootte soitellu hyvää musiikkia. Vesku on koko Bändin sielu, kaikkein herkin ja kunnioitettavin ihminen. Jokainen haveilee pystyvänsä samaan kuin hän on veljensä kanssa pystynyt, vaikuttamaan ja antaman puhtaan sielunsa,..Te muut jotka kirjoitatte mielipiteitänne niin ennen sitä miettikää mitä TE ootte tehnyt? Pystyttekö samaan kuin eurooppa 3 ? jos pystytte niin kitaroita saa alle 100e käytettynä näyttäkää ja sitten vasta haukkukaa. Kun olet lavalla jos et soita hyvin niin voimme potkaista sinua päähän ja nauraa yhdessä muiden hölmojen kanssa. Kiitos Vesa? oot raivannu viestisi ihmisten sydämmiin.

      • Anonyymi

        Ei musiikki ole ainoa, jossa pystyy pätemään. En todellakaan haaveile Riihimäkien urasta. Maailmassa on muutakin.


    • Anonyymi

      Nyt on vuosi 2020 ja sävelmänne edelleen vaikuttavat ihmisiin. Kiitos teille. Te ootte suomalaista musiikin historiaa. Kiitos.

      • Anonyymi

        Taidat olla vain yölintu?
        Kannattaisi nukkua aina välillä, niin juttusikin olisivat hivenen ajankohtaisempia ja järkevämpiä?
        Hyvin harva edes tietää, mistä bändistä on kyse ja vielä harvempi sitä kuuntelee.
        Ehkä muutama "turvaton karkulainen" siiderin vaikutuksen alaisena, ei muuten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla vain yölintu?
        Kannattaisi nukkua aina välillä, niin juttusikin olisivat hivenen ajankohtaisempia ja järkevämpiä?
        Hyvin harva edes tietää, mistä bändistä on kyse ja vielä harvempi sitä kuuntelee.
        Ehkä muutama "turvaton karkulainen" siiderin vaikutuksen alaisena, ei muuten.

        Nii, missä Bändissä sä soitat? Yleensä hintit ei osaa soittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nii, missä Bändissä sä soitat? Yleensä hintit ei osaa soittaa.

        Tai sitten toisinpäin, vain hintit soittaa?


    • Anonyymi

      Eikö olisi parempi kysyä, että missä mielentilassa kaveri on nykyään, kun tapauksesta on n. 3 vuotta?
      Ei siitä kovin helppoa ole toipua, kun on yrittänyt päättää päivänsä asuintalonsa ullakolla?

      • Anonyymi

        Niin tapauksesta on 4 vuotta, ei siis kolmea.


    • Anonyymi

      Ketä kiinnostaa jonkun hörhön sekoilut?
      Täysin yhdentekevää, mitä joku toilailee.
      Antaa rauhassa toilailla, kun kerran haluaa sekoilla.
      Jos kuuppa kerran on sekaisin, niin mitä sitten?

    • Anonyymi

      "Missä on Veski?"

      Taitaa olla yleisin kysymys, kun hätä on suuri?

      • Anonyymi

        Facebookissa oli tietoa, että


    • Anonyymi

      No tänään (2020) oli uutinen, että heppu on kuollut sairauskohtauksen seurauksena.

    • Anonyymi

      Sairauskohtauksien syitä voi olla monia.
      Purkki vaikkapa verenohennuslääkettä aiheuttaa helposti sairauskohtauksen, tai pitkä jussin ajan alkoholinkäyttöputki saa aikaan helposti sairauskohtauksen, kun siihen lisätään vielä purkillinen jotain vahvaa särkylääkettä.

    • Anonyymi

      Todennäköisesti kylmiössä.

    • Anonyymi

      Eikö täällä pitäisi olla keskustelua Adventismista, ja uskosta yleensä, eikä ihmisistä ja niiden kohtaloista.

      • Anonyymi

        Miksi pitäisi? Eikö arventistiperheen lapsen ja minunkin koulukaverini kuolema liikuta sinua lainkaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi? Eikö arventistiperheen lapsen ja minunkin koulukaverini kuolema liikuta sinua lainkaan?

        Ei se varsinaisesti liity palstan aiheeseen. Adventismi on eri asia kuin adventistiperheen uskonnottomat lapset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitäisi? Eikö arventistiperheen lapsen ja minunkin koulukaverini kuolema liikuta sinua lainkaan?

        Minusta koulukaverin kuolemasta on hyvä keskustella yhteisten ystävien ja tuttujen kanssa yksityisesti ja julkisemmin korkeintaan Facebook-kaveripiirissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se varsinaisesti liity palstan aiheeseen. Adventismi on eri asia kuin adventistiperheen uskonnottomat lapset.

        Tällä palstalla saa keskustella kaikesta (adventisti)uskovaisen elämään liittyvästä. Sitä ei yhden palstapoliisin mielipiteet muuta miksikään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä palstalla saa keskustella kaikesta (adventisti)uskovaisen elämään liittyvästä. Sitä ei yhden palstapoliisin mielipiteet muuta miksikään.

        Saa, saa. Siinähän se ongelma pitkälti onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällä palstalla saa keskustella kaikesta (adventisti)uskovaisen elämään liittyvästä. Sitä ei yhden palstapoliisin mielipiteet muuta miksikään.

        Niin, mutta onko se oikein puhua yksittäisistä ihmisistä, kun palsta on ideologiasta/uskonnosta?

        Todista, että ketjussa mainittu henkilö oli oikeasti adventisti, eikä vain adventistiperheestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, mutta onko se oikein puhua yksittäisistä ihmisistä, kun palsta on ideologiasta/uskonnosta?

        Todista, että ketjussa mainittu henkilö oli oikeasti adventisti, eikä vain adventistiperheestä.

        Menepäs lueskelemaan helluntailaisten palstaa niin näet, että yksittäisistä henkilöistä puhutaan lähes joka toisessa ketjussa. En tiedä mistä olet mielikuvasi saanut mutta yksittäisistä henkilöistä keskustelua ei ole rajattu palstan säännöissä pois.

        Miksi minun pitäisi todistaa? Sillä, oliko Riihiluoma adventisti, ei ole merkitystä keskustelun suhteen. Minä olen adventisti ja minä olen se, joka tässä keskustelee, ei Riihiluoma. Asia kuuluu minun jokapäiväiseen elämääni ja sivuaa muutenkin adventisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saa, saa. Siinähän se ongelma pitkälti onkin.

        Mene sitten muualle keskustelemaan, jos ei kelpaa. Tämä ei ole kirkon virallinen palsta eikä edes epävirallinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menepäs lueskelemaan helluntailaisten palstaa niin näet, että yksittäisistä henkilöistä puhutaan lähes joka toisessa ketjussa. En tiedä mistä olet mielikuvasi saanut mutta yksittäisistä henkilöistä keskustelua ei ole rajattu palstan säännöissä pois.

        Miksi minun pitäisi todistaa? Sillä, oliko Riihiluoma adventisti, ei ole merkitystä keskustelun suhteen. Minä olen adventisti ja minä olen se, joka tässä keskustelee, ei Riihiluoma. Asia kuuluu minun jokapäiväiseen elämääni ja sivuaa muutenkin adventisteja.

        Eli olet sitä mieltä, että helluntailaispalstalla rikotaan palstan sääntöjä, niin saman saa tehdä adventistipalstalla.

        No aloitetaan puhumaan sitten sinusta. Katsotaan kuinka kauan sitä suvaitset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menepäs lueskelemaan helluntailaisten palstaa niin näet, että yksittäisistä henkilöistä puhutaan lähes joka toisessa ketjussa. En tiedä mistä olet mielikuvasi saanut mutta yksittäisistä henkilöistä keskustelua ei ole rajattu palstan säännöissä pois.

        Miksi minun pitäisi todistaa? Sillä, oliko Riihiluoma adventisti, ei ole merkitystä keskustelun suhteen. Minä olen adventisti ja minä olen se, joka tässä keskustelee, ei Riihiluoma. Asia kuuluu minun jokapäiväiseen elämääni ja sivuaa muutenkin adventisteja.

        Haluat siis luvan retostella toisista ihmisistä? Saisit hävetä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Menepäs lueskelemaan helluntailaisten palstaa niin näet, että yksittäisistä henkilöistä puhutaan lähes joka toisessa ketjussa. En tiedä mistä olet mielikuvasi saanut mutta yksittäisistä henkilöistä keskustelua ei ole rajattu palstan säännöissä pois.

        Miksi minun pitäisi todistaa? Sillä, oliko Riihiluoma adventisti, ei ole merkitystä keskustelun suhteen. Minä olen adventisti ja minä olen se, joka tässä keskustelee, ei Riihiluoma. Asia kuuluu minun jokapäiväiseen elämääni ja sivuaa muutenkin adventisteja.

        Mikäpä sen mieluisampaa kuin juoruilla varsinkin ikävistä asioista. Jos jollakin menee hyvin silloin ollaan hiljaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikäpä sen mieluisampaa kuin juoruilla varsinkin ikävistä asioista. Jos jollakin menee hyvin silloin ollaan hiljaa.

        On tärkeää keskustella siitä, mihin adventismi ihmisen johtaa. Se johtaa usein ennenaikaiseen hautaan, kuten tälle adventistiperheen lapselle ja Toivonlinnan oppilaitoksen oppilaalle kävi. Veskun äiti oli aikanaan mm. Toivonlinnan koulun opettaja.

        Uskonto on kavalaa myrkkyä, joka tuhoaa lopulta ihmisen mielen ja koko olemuksen. Adventismi on siis kavalaa myrkkyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli olet sitä mieltä, että helluntailaispalstalla rikotaan palstan sääntöjä, niin saman saa tehdä adventistipalstalla.

        No aloitetaan puhumaan sitten sinusta. Katsotaan kuinka kauan sitä suvaitset.

        Älä valehtele! Nuo ovat sinun omia kuvitelmiasi Ei siinä rikota palstan sääntöjä. Lukisitpa edes nuo säännöt....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli olet sitä mieltä, että helluntailaispalstalla rikotaan palstan sääntöjä, niin saman saa tehdä adventistipalstalla.

        No aloitetaan puhumaan sitten sinusta. Katsotaan kuinka kauan sitä suvaitset.

        Miten niin rikitaannsääntöjä? Tässä viralliset suomi24 säännöt. Niissä ei sankta, ettei henkilöistä saisi puhua.

        Suomi24 palstalla ei saa:

        Rikkoa Suomen lakia
        Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
        Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
        Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
        Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
        Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
        Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
        Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
        Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
        Esiintyä toisena käyttäjänä
        Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
        Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
        Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
        Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
        Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
        Pyytää rahaa tai lahjoitusta
        Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

        Ettäs tiedät!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tärkeää keskustella siitä, mihin adventismi ihmisen johtaa. Se johtaa usein ennenaikaiseen hautaan, kuten tälle adventistiperheen lapselle ja Toivonlinnan oppilaitoksen oppilaalle kävi. Veskun äiti oli aikanaan mm. Toivonlinnan koulun opettaja.

        Uskonto on kavalaa myrkkyä, joka tuhoaa lopulta ihmisen mielen ja koko olemuksen. Adventismi on siis kavalaa myrkkyä.

        Väitteesi on valhetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten niin rikitaannsääntöjä? Tässä viralliset suomi24 säännöt. Niissä ei sankta, ettei henkilöistä saisi puhua.

        Suomi24 palstalla ei saa:

        Rikkoa Suomen lakia
        Esittää rasistista tai muille vahingollista materiaalia
        Esittää laitonta tai loukkaavaa materiaalia
        Esittää väkivaltaa sisältävää kuvamateriaalia
        Esittää pornografista sisältöä, lukuunottamatta K18-osioita
        Tarjota tai tiedustella seksipalveluita
        Julkaista viestiä, jossa on pelkkä linkki
        Massapostittaa viestejä useille eri palstoille
        Esittää asiatonta sisältöä muista käyttäjistä tai uhkailla muita käyttäjiä
        Esiintyä toisena käyttäjänä
        Antaa vääriä tietoja käyttäjätunnuksen tietoihin
        Julkaista omia tai muiden henkilökohtaisia yhteystietoja kuten osoitetta, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta. Ei koske osto- ja myynti-ilmoituksia sekä tutkimusaineiston keruuta keskusteluista.
        Esittää tekijänoikeuksin suojattua materiaalia ja kopioida suoraa tekstiä muista julkaisuista
        Markkinoida tai mainostaa tuotteita tai palveluita ilman Suomi24:n lupaa
        Käyttää palvelun sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman Suomi24:n lupaa
        Pyytää rahaa tai lahjoitusta
        Esittää haittaohjelmia tai viruksia sisältävää materiaalia

        Ettäs tiedät!

        Palstan nimi on ADVENTISMI, ei ADVENTISTI. Ettäs tiedät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On tärkeää keskustella siitä, mihin adventismi ihmisen johtaa. Se johtaa usein ennenaikaiseen hautaan, kuten tälle adventistiperheen lapselle ja Toivonlinnan oppilaitoksen oppilaalle kävi. Veskun äiti oli aikanaan mm. Toivonlinnan koulun opettaja.

        Uskonto on kavalaa myrkkyä, joka tuhoaa lopulta ihmisen mielen ja koko olemuksen. Adventismi on siis kavalaa myrkkyä.

        Oliko Aatamin ja Eevan kaikki lapset uskovaisia ? Entä Kain ?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Palstan nimi on ADVENTISMI, ei ADVENTISTI. Ettäs tiedät.

        Joten?!!! Sinähän et täällä määrää! Tällä palstalla on keskusteltu ennen sinun päällepäsmäröintiäsi vapaasti kaikesta adventismiin liittyvästä ja niin tehdään tästä eteenkin päin.

        Ja nyt keskustellaan homoilusta. Jeesus rakasti homoja. Jumala sen sijaan vihasi syntisiä. Miten selität eron? Homous ei liity adventismiin? No takuulla liittyy!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joten?!!! Sinähän et täällä määrää! Tällä palstalla on keskusteltu ennen sinun päällepäsmäröintiäsi vapaasti kaikesta adventismiin liittyvästä ja niin tehdään tästä eteenkin päin.

        Ja nyt keskustellaan homoilusta. Jeesus rakasti homoja. Jumala sen sijaan vihasi syntisiä. Miten selität eron? Homous ei liity adventismiin? No takuulla liittyy!

        Opetteleppa käytöstavat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joten?!!! Sinähän et täällä määrää! Tällä palstalla on keskusteltu ennen sinun päällepäsmäröintiäsi vapaasti kaikesta adventismiin liittyvästä ja niin tehdään tästä eteenkin päin.

        Ja nyt keskustellaan homoilusta. Jeesus rakasti homoja. Jumala sen sijaan vihasi syntisiä. Miten selität eron? Homous ei liity adventismiin? No takuulla liittyy!

        Isä ja Poika rakastavat molemmat syntisiä, mutta vihaavat syntiä. Ei mitään eroa.

        Sitä minä en tiedä, miksi liität homouden adventismiin, kun Adventtikirkon kanta sateenkaari-ideologiaan on virallisesti kielteinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Opetteleppa käytöstavat.

        Mitä vittua?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isä ja Poika rakastavat molemmat syntisiä, mutta vihaavat syntiä. Ei mitään eroa.

        Sitä minä en tiedä, miksi liität homouden adventismiin, kun Adventtikirkon kanta sateenkaari-ideologiaan on virallisesti kielteinen.

        Koska adventtikirkossa on myös homoja, joiden kohtaloa mietitään ja koska adventtikirkosta löytyy myös homojen oikeuksia ajavia tahoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Isä ja Poika rakastavat molemmat syntisiä, mutta vihaavat syntiä. Ei mitään eroa.

        Sitä minä en tiedä, miksi liität homouden adventismiin, kun Adventtikirkon kanta sateenkaari-ideologiaan on virallisesti kielteinen.

        Mistä ihmeestä sinä olet kuullut moista lässytystä? Todistapa Raamatulla väitteesi. Et pysty, sillä Jumala vihaa sekä syntiä että syntisiä:

        Psalmit 5:5-7
        Sinä et ole Jumala, joka mieltyy vääryyteen. Paha ei saa asua sinun luonasi. Kerskailijat eivät kestä sinun silmiesi edessä. Sinä VIHAAT KAIKKIA VÄÄRINTEKIJÖITÄ, sinä hävität valheenpuhujat. Verenvuodattajia ja petollisia Herra inhoaa.

         Johannes 3:36
        Joka uskoo Poikaan, sillä on iankaikkinen elämä. Mutta joka ei ole kuuliainen Pojalle, ei ole näkevä elämää, vaan JUMALAN VIHA pysyy hänen päällään.”

        Raamatun mukaan kaikki ihmiset tekevät syntiä ja siksi Jumala vihaa kaikkia syntisiä.


    • Anonyymi

      Tuonelassa.

      • Anonyymi

        Joko hänet on siis haudattu? Tuonela = hauta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joko hänet on siis haudattu? Tuonela = hauta.

        Missä sillee lukee?


    • Anonyymi

      Vesku lähti helvettiin, ainakin mikäli uskomme adventtikirkon pastoreita ja muita palkollisia, jotka pitivät Veskua luopiona ja saatanan palvojana.

    • Anonyymi

      Kauhistuttava kohtalo saada adventistinen tai muu uskonlahkoon sidoksissa oleva kotikasvatus. Vesa Riihiluoma aivopestiin jo lapsena adventtikirkon julistamaan paskaan ja hänen vanhempansa edustivat fundamentalisti adventismia pahimmillaan.

      Lapselle on karmea kohtalo joutua vanhempiensa ja lahkon toimesta ankaraan uskonnolliseen aivopesuun. Lapsi ei tule koko elämänsä aikana toipumaan siitä hirvittävästä kohtalosta. Lopputuleman voimmekin nähdä Vesa Riihiluoman kohdalla selvästi.
      PYSYKÄÄ LOITOLLA USA:sta KOTOISIN OLEVISTA LAHKOISTA!!!

      • Anonyymi

        Siis piditkö yli 50-vuotiasta Riihiluomaa lapsena? Häh!


      • Anonyymi

        Valheesi ei meitä hetkauta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis piditkö yli 50-vuotiasta Riihiluomaa lapsena? Häh!

        Onhan hän jonkun lapsi, vaikka olisi 100-vuotias?
        Teskstissä kävi ilmi, että JO LAPSENA Vesa Riihiluoma sai uskonnollista paskaa sisältävän kasvatuksen.
        Lapsi ei siis toivu koko elämänsä aikana uskonnollisesta paskasta.
        Uskonnollisen lahkon aivopesu jättää uhrinsa lapsen asteelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan hän jonkun lapsi, vaikka olisi 100-vuotias?
        Teskstissä kävi ilmi, että JO LAPSENA Vesa Riihiluoma sai uskonnollista paskaa sisältävän kasvatuksen.
        Lapsi ei siis toivu koko elämänsä aikana uskonnollisesta paskasta.
        Uskonnollisen lahkon aivopesu jättää uhrinsa lapsen asteelle.

        Valheesi ei meitä hetkauta.


    • Anonyymi

      Vesan äti Varpu Riihiluoma kuoli huhtikuussa 2019.
      Isä on kuollut jo aiemmin.
      Kyllä se ottaa koville, kun vanhemmat kuolee ja jäät kuin tyhjän päälle.
      Kaikkein kamalinta on kuitenkin, että pienet lapset jäivät isää vaille, kun Vesa kuoli niinkin nuorena. Toivottavasti kyseessä oli luonnollinen kuolema, eikä itse avustettu teko?

      • Anonyymi

        Kyseessä oli lääkkeiden yliannostuksesta johtuva sairaskohtaus, eli sydämen tilttaaminen.
        Heinäkuussa 2016 kaveri yritti jo päättää päivänsä talonsa kattorakenteiden alla piilossa muilta, mutta pahaksi onneksi naapuri löysi hänet sieltä tajuttomana ja kaveri pystyttiin vielä saamaan elävien kirjoihin.


    • Anonyymi

      Tuo Vesa meinasi tappaa minut lääkityksellä joita hän määräsi.Tuosta vaan puhelin määräyksellä.

      • Anonyymi

        Meinasi? Kuinka pitkälle meinaus meni? Minun veljelleni kävi niin, että kasvotusten lääkärissä muutettiin lääkitystä ja hän teki itsemurhan sen takia. Saivat sairaalassa elvytettyä, onneksi. Kertoi myöhemmin, että johtui lääkkeen vaihtamisesta eikä missään nimessä tekisi mitään sellaista muutoin. Lääkkeen määrännyt psykiatri oli kauhuissaan teostaan ja joutui sairaslomalle.

        Vesa ei enää määrää kenellekään yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meinasi? Kuinka pitkälle meinaus meni? Minun veljelleni kävi niin, että kasvotusten lääkärissä muutettiin lääkitystä ja hän teki itsemurhan sen takia. Saivat sairaalassa elvytettyä, onneksi. Kertoi myöhemmin, että johtui lääkkeen vaihtamisesta eikä missään nimessä tekisi mitään sellaista muutoin. Lääkkeen määrännyt psykiatri oli kauhuissaan teostaan ja joutui sairaslomalle.

        Vesa ei enää määrää kenellekään yhtään mitään.

        "Vesa ei enää määrää kenellekään yhtään mitään."
        Vesa Riihiluoma 1967-2020.
        Ei määrää ei, kun poistui muonavahvuudesta oman käden kautta.
        Hän kyllä tiesi, mitä lääkettä yhdistelemällä alkoholin kanssa, saa lopullisen tripin niin, että pumppu tilttaa.
        Oli se hyvä, että äiti kuoli vuotta aikaisemmin, ettei äidin tarvinnut vanhoilla päivillään poikaansa saattaa vielä hautaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Vesa ei enää määrää kenellekään yhtään mitään."
        Vesa Riihiluoma 1967-2020.
        Ei määrää ei, kun poistui muonavahvuudesta oman käden kautta.
        Hän kyllä tiesi, mitä lääkettä yhdistelemällä alkoholin kanssa, saa lopullisen tripin niin, että pumppu tilttaa.
        Oli se hyvä, että äiti kuoli vuotta aikaisemmin, ettei äidin tarvinnut vanhoilla päivillään poikaansa saattaa vielä hautaan.

        Eikö päivää ennen olis sun laskujesi mukaan ollut riittävä?!!

        Juoruakka!


    • Anonyymi

      Adventismi on ulkokultainen kulttiuskonto.

      • Anonyymi

        Niin sinähän et ole ulkokultainen !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin sinähän et ole ulkokultainen !

        Sinähän olet adventismin uhri ja pastorien höynäyttämä !
        Paljonko adventismistasi sinun täytyy maksaa vuosittain?
        Älä viitsi huijata itseäsi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän olet adventismin uhri ja pastorien höynäyttämä !
        Paljonko adventismistasi sinun täytyy maksaa vuosittain?
        Älä viitsi huijata itseäsi.

        "Yks advari vaan" ei ole ulkokultainen. Hän on yksi nöyrimmistä palstan kommentoijista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      60
      1565
    2. 43
      944
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      911
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      899
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      849
    6. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      788
    7. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      54
      787
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      49
      692
    Aihe