Suomi tulessa

Miika Hukan v. 2010 näkemä näky

Olin v. 2010 rukouslenkillä. Yhtäkkiä eteeni tuli näky pellosta, joka on täysin tulessa. Kun menin lähemmäksi näin, että roihun ympärillä oli seurakunnan saarnaajia aivan ymmällään. Näyssä itselleni sanottiin, että kyseessä oli eksytyksen tuli.

Tämän jälkeen sain käskyn Herralta heittää liekkeihin seitsemän ämpärillistä vettä, jotta se sammuisi. Olin kuitenkin epävarma asian toimivuudesta, koska roihu oli valtava. Kuitenkin yllätyksekseni huomasin, että kun toimin Jumalan Sanan mukaan, niin eksytyksen roihu sammui. Eteeni kuitenkin paljastui hirvittävä näky. Tuhkan keskellä oli paljon uskovien saarnaajien ruumiita.

Jatkoin matkaa ja näin toisen ilmestyksen, jossa minulle näytettiin vesisäiliö, joka oli täynnä sameaa likaisen näköistä vettä. Minulle sanottiin, että tehtäväni on tyhjentää säiliö ja täyttää se kirkkaalla puhtaalla vedellä.

Elämme aikaa, jossa Jumalan Sanan arvostus menettää merkitystään. Koin nämä näyt Jumalan puheena itselleni Sanan ehdottomasta tärkeydestä. Ilman Jumalan Sanan ehdotonta perustusta maamme täyttyy eksytyksen roihuista, jotka nyt ovat täällä.

Kuitenkin rohkaisevaa on se, että Jumalan Sanassa on voima sammuttaa eksytyksen liekit, vaikka se tuli tuntuisi kuinka voimakkaalta tahansa. Tämä on valtava rohkaisu ainakin itselleni.

Toiseksi samea vesi kuvastaa myös nimenomaan kylmää uskonnollista Sanan julistusta ilman Jeesusta ja veren eläväksi tekevää voimaa. Siksi sain käskyn kaataa samean veden kokonaan pois ja täyttää astian Jumalan Sanan kirkkaalla ja puhtaalla vedellä. Jumala tahtoo, että me tyhjenemme kaikesta ulkokultaisuudesta ja penseydestä. Vasta silloin Hän voi meitä käyttää.

http://www.suomitulessa.fi/

10

185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Seurakuntani johtaja mainostaa tätä ynnä muuta samankaltaista. Ilman muuta pitäisi erota tällaisesta, mutta mihin sitten menisin?

        Koko Suomen Siion on totaalisen tolaltaan.


      • 123098734
        BlackBerryWay kirjoitti:

        Seurakuntani johtaja mainostaa tätä ynnä muuta samankaltaista. Ilman muuta pitäisi erota tällaisesta, mutta mihin sitten menisin?

        Koko Suomen Siion on totaalisen tolaltaan.

        Ei ihan koko Suomen siion ole totaalisesti tolaltaan. Jumalalla on AINA ollut uskollisten joukko, joka ei kumartele Baalien alttareilla! Elia-profeettakin kyllä oli aika pessimistinen, Room 11: 2-5.

        Jumalalle ei merkitse niinkään Määrä vaan Laatu! Gideonilla oli alkuun liikaa väkeä 32 000 miestä. Herra sanoi, liikaa! Sitten jäi 10 000 ja sekin väki testattiin. Lopuksi oli 300 jäljellä. Siis alle 1 % alkuperäisestä. Ja sillä porukalla voitto tuli!

        Tuom 7. luku

        Ei väellä eikä voimalla!


      • 123098734 kirjoitti:

        Ei ihan koko Suomen siion ole totaalisesti tolaltaan. Jumalalla on AINA ollut uskollisten joukko, joka ei kumartele Baalien alttareilla! Elia-profeettakin kyllä oli aika pessimistinen, Room 11: 2-5.

        Jumalalle ei merkitse niinkään Määrä vaan Laatu! Gideonilla oli alkuun liikaa väkeä 32 000 miestä. Herra sanoi, liikaa! Sitten jäi 10 000 ja sekin väki testattiin. Lopuksi oli 300 jäljellä. Siis alle 1 % alkuperäisestä. Ja sillä porukalla voitto tuli!

        Tuom 7. luku

        Ei väellä eikä voimalla!

        Suositteletko jotain seurakuntaa vai irtokivenä pyörimistä?


    • Jarmo__EiKirj

      Sanonpahan vaan että kohta tulee aika jolloin yksikään ei tunnusta ainoatakaan kirkkoa. Siinä ajassaon vain peniä ja vielä pienempiä seurakuntayhteisöjä ja niitä on joka puolella. Kaikille on valjennut se ettei mihinkään kuuluminen ketään pelasta.

    • hyvä-jarmo

      Tuossa Jarmon puheessa on ytyä! Niin se menee!!!

    • Jos aloittajalla intoa ja taitoa riittää, niin harkitse Raama- ja rukouspiirin perustamista.

      Muuten tuo seurakuntakysymys riippuu mahdollisuudesta ja halukkuudesta liikkua, ja missä päin Suomea asuu.

      Oletko käynyt esim.Luther-säätiön tai SLEY:n tilaisuuksissa ?

    • Herran-lauma

      Käytäntö osoittaa, että Herra itse kokoaa lampaansa, Jeesuksen ympärille, ei suuntien mukaan. Niinkuin aloituksessa jo näkyy, katoavat IHmisten Tekemät raja-aidat ja uskovat yhdistyvät Herraan. Uusia suuntia ei ole tarpeen perustaa, niitä on jo tarpeeksi. Vanha suunta: alkuseurakunnan malli on toimiva! Apt 2:44-27
      Herran lampaat!

    • jatul

      Alotuksesta tuli mieleen norjalaisnaisen näky v.1968 jossa :"tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnelisuutta tavoitteleva kristillisyys"... Uskoisin että tässä tarkoitetaan sitä mistä Jeesus puhuu raamatussa sanoilla "ulkokultaisuus"(puolueellisuus)..." kavahtakaa ettette harjoita vanhurskauttanne ihmisten nähden että he teitä katselisivat"..

    • Kirjakääröt

      Luuk.12:49. Biblia. Minä tulin sytyttämään tulta maan päälle, ja minä tahdon, vaan että se jo palais?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe