Evoluutiot

Pannulla on paistuneet lihapiirakat, niiden keralla on mennyt paistettuja nakkeja. Napakkakuorileivän kanssa on mennyt voimariinia. Nyt pohdinnassa on paistettujen papujen laittaminen paistettujen lihapiirakoiden sisälle. Koska on vielä jonkin verran ketsuppipapuja jäljellä, joita myytiin papuina chilikastikkeessa. Juomana on mennyt energiajuomia, mölöä, hyvä mehua ja jotain muuutakin settiä, sekä pakastinkylmää jäävettä.

13

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tulpaksiperseeseen

      Työnnä perseeseesi ne lihapiirakat lisukkeineen sinne
      löylykauhan seuraksi marinoitumaan.

      • Ravinto ja wc asiat yhdistettynä toisiinsa eivät ole toimiva kombo.
        Sen sijaan on totta, että lisukkeiden maailma on viimeaikoina jäänyt tilannekuvauksissa hieman liian vähälle ja siten lapsipuolen asemaan.
        Lihisten lisukkeiksi sopii erinomaisesti mm. sipuli. Sipulista voi veistä käyttämällä leikata mm. sipulirenkaita, sipulikuutioita ja esim yksittäisiä sipulin kerroksia käytettäväksi. Sen sijaan sipulia ei tule koskaan murskata, koska se päästää hieman pitemmässä juoksussa esim. raakasipulin muodossa ollessaan kaikki sipulille luontaista raikkautta ja suun-napakkuutta antavat aromit katoavat tällöin nopeasti hetken hehkun jälkeen. Tätä metodia voidaan kutsua elintarvikkeiden originaaliraikkauden ja muodon säilyttämiseksi. Lisäksi sipulin voi paistaa, kuullottaa tai kuivata. Mutta yhtä kaikki oikealla käsittelyllä on sipuli miellyttävän makuinen ja raikas lisuke jokaisen lihapiirakan mukana nautittavaksi.
        Toinen klassikko lihikseen on tietenkin kurkkusallaatti ja tulinen sinappi. Myös chilikastike, soija hapankermaa, eli smetanaa voidaan kokeilla ja n-kurkiainen suosittaa sitä pisteistöllä 10/10 lihapiirakoiden maailmassa.
        Lisäraikkautta ja makua pelkkiin au naturell lihapiirakoihin voidaan aikaan saada chilitahnalla tai kastikkeilla, BBQ mausteilla, paprikajauheella. Se, että ropsautetaanko lihikseen soijaa tai sopivaa esim sormi, mauste, kide tai ruususuolasarjojen tuotteita on jokaisen oma asia. Myös voimariiniä voidaan silpaista lihapiirakan kylkeen raikkautta ja makua antamaan.
        Sanomattakin lienee selvää, että ketsuppiin ei tule kenenkään koskea, eikä sitä tule käyttää lähes missään.
        Juomapuolena lihikseen sopii jääkaappikylmä colajuoma tai maidot ns. luru eli kevytsarjoista.


    • superfoodia

      On taas Kurjella terveelliset herkut :)

      • Monipuolisuus ja napakka suutuntuma sen kaikilta osiltaan yhdistettynä alehintaluokkaan on eräs niistä tärkeistä tekijöistä, joiden mukaan valinnat voidaan suorittaa. Luotettavat perustuotteet ja merkit tarjoavat eräitä vaihtoehtoja matkan jatkamiseen. Tuotteiden tasalaatuisuuden tarjotessa moduleita haasteiden maailmasta. Vaikkakin on niin, että monipuolisuus on se jokeri, joka saa esim. alelaarin käyttäjän elämään väriä.


      • cipulia
        Nälkäkurkiainen kirjoitti:

        Monipuolisuus ja napakka suutuntuma sen kaikilta osiltaan yhdistettynä alehintaluokkaan on eräs niistä tärkeistä tekijöistä, joiden mukaan valinnat voidaan suorittaa. Luotettavat perustuotteet ja merkit tarjoavat eräitä vaihtoehtoja matkan jatkamiseen. Tuotteiden tasalaatuisuuden tarjotessa moduleita haasteiden maailmasta. Vaikkakin on niin, että monipuolisuus on se jokeri, joka saa esim. alelaarin käyttäjän elämään väriä.

        Juu, mutta ei tuo lihisten ja makkaroiden jatkuva syöminen ole terveellistä, vaikka olisivat miten napakoita suutuntumaltaan. Sipulia minä käytän usein ruisleivän päällä tomaattirenkaiden kera. Eimitään rasvaa siis leivälle, vaan pelkkää raakaa sipulia ja tomaattia.


    • homoseksuaaliiii

      Nälkäkurkiainen on homoseksuaali ihan selvästi.

      • Suuntuntumaakerrakseen

        Kun se ottaa mulkun poskeen niin siinä on napakka suuntuntuma.


    • nälkäkurkIainenn

      Höh mistäs tiesittekin että tykkään homostolla,yks mistä pidän niin kermavaahtoa levitetään karvasenpyllyreiän päälle ni siinä vaahtoa suklaanapilla.Monet rekkakuskit ihastunut.

      • suklaakurki

        Hyh, sheivaa ne karvat eka pois ..


    • nalkäkurkiainenn

      Hip hop työnsin 300 papua peräaukkooni......nälkäiset äkkiä jaolle ruskeakuorrutteella

      • Pidättele_aamuun

        Anna hautua yön yli niin tulee napakkuutta ja suuntuntumaa.


      • Pösilö_kurki

        Muista myös suolaropse.


    • kurjennuppi

      Voi hitsi heti aamusta suolenlämmintä papua,ihan ittellä tulee kateellinen olo niitä kohtaan jokka saa,eikä mitään suolaa mausteeks.Nälkäkurkiaisen omat aromit

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2545
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1907
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1651
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1606
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1568
    8. 75
      1479
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      111
      1396
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe