VAROKAA ! Pop vakuutusyhtiötä

129

Älkää missään nimessä laittako vakuutuksia POP vakuutusyhtiöön. Tulette todella pettyyn jos korvauksia oletta hakemassa.Varsinki asuntovaunu vakuutukset kolarin sattuessa ette saa senttiäkään kun ensin vahinko tarkastaja tarkastaa 2kk tapahtuman jälkeen vaunuvahingon ja sanoo,että saatte kertakorvauksen jos päätätte itse korjata vahingon niin pop vakuutuksen joku helvetin Anne joka ei tiedä mistään mitään päättää taas kuukauden jälkeen,että on vietävä korjaamolle etkä saa korvausta vaikka itse korjasit.ETTÄ TÄMMÖSTÄ POP VAKUUTUKSSESSA ON .Varokaa laittamasta vakuutuksia sinne. Pettävät ihmisiä pahasti.Korvauksen maksu asiat pyörivät sen helvetin Annen tai Valtterin käsissä etteivät vain tarvitse vahingon kärsineelle maksaa mitään.Menispä konkkaan koko paska.

11

2254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • immels_

      höpöhöpö. Vahinkotarkastus toimii kuten muillakin. Taisit olla todella laiska ja et edes saanut vaunuasi vietyä korjaamolle saati vahinkotarkastajalle...

    • RMB

      Jos puolueeton vahinkotarkastaja on esittänyt sinulle kertakorvausta ja olet sen hyväksynyt. Tämän jälkeen vahinkotarkastaja tekee sinulle kirjallisen sopimuksen. Ei Annella tai Valtterilla ole sen jälkeen mitään mahdollisuutta evätä rahallista korvausta.
      Ihmettelen kuitenkin viivettä vahingon ja tarkastuksen välillä. Lisävahinkoja saattaa sattua ennen tarkastustakin. Korvausta ei kuitenkaan voida evätä näin pienellä viiveellä. Tarkastajan tehtävänä on tulkita vahingosta voisiko siinä olla useampi vahinko.
      Sinuna olisin yhteydessä vahinkotarkastajaan. Jospa hänellä on unohtunut lähettää vakuutusyhtiölle jokin selventävä sähköposti?
      Ei vakuutusyhtiöt konkkaan mene vahingostasi. Ne nostavat vakuutusmaksuja jos tarvitsee. "Olemme nostaneet vakuutusmaksuja x %:lla korvausmäärien noustessa X€:sta X,x€:on jne...".

    • Mistäliekuoriutunut

      Mikähän takapulpetin poju tämänkin ketjun on aloittanut?

      • liikaaääliöitä

        Menny etupenkin hiiri puis täältä !


    • Poop-vakuutus

      Kuulostaa hyvin mahdolliselta Pop Vakuutuksen ollen kyseessä. Korvauspäätösten tekeminen on heillä täysin amatöörien käsissä. Itse sain odotella kaksi kuukautta päätöstä oikeusturvavahingossa, joka oli täysin yksiselitteinen. En enää koskaan laita vakuutuksia tuonne, vaikka hinta olisi edullisempi kuin "kivijalkayhtiössä".

    • Ärräpyörä

      Höpö höpö. Autoilija ajoi minua päin kun olin moottoripyörällä. Poistui paikalta hyvin äkkiä. Pyörällä oltiin ajettu 4 tonnia ja oli ihan uusi. Muutaman jämäkän sanan kun sanoin sille vahinkotarkastajalle joka halusi polkea hintaa, niin sain kun sainkin kaikki rahat mitä pyörästä olin maksanut. Katsoivat että pyörää ei ollut edes myynnissä käytettynä kun oli niin uusi niin antoivat sitten saman verran rahaa mitä maksoin pyörästä. Ostin sitten täysin uuden pyörän. Pyörähän meni siis niin paskaksi että meni lunarin koska korjaus olisi maksanut melkein yli puolet mitä pyörä maksoi uutena. 2 vuoden päästä kaaduin itse pyörällä ja katteet toiselta puolelta mäsänä ja putki vääntynyt. Maksoivat huollon mukisematta .

      • Nahkasarana

        Jämäkät sulla on housuissas. Melkein yli puolet, hehee ja maksoivat huollon, kun kaaduit, no onhan se hyvä vaihtaa öljytkin samalla.


    • Keppulainen

      Maataloustuet ovat myös myöhässä ,eila viljelijöitä.

    • kalevimartti47

      Vahinkoilmoitus tehty 8.9.2016 koskien ulosajoa, jolloin Audi A6 oikea kylki jne vaurioitui ja pyysimme Kaskon perusteella korvausta.

      Päätös tuli 28.10.2016 nimekkeellä, emme korvaa.

      Aloitimme selvittää miksi ja otin yhteyttä heidän antamaansa numeroon, jossa vastasi Ari Huhtinen. Luulin, että hän oli POP Vakuutuksen virkailija,mutta myöhemmin kävi ilmi, että hän oli Bexor Oy:n vetäjä ja entinen poliisi. Hän väitti valheellisesti, että ulosajoa ei tarvitse korvata.
      Jouduin itse selvittämään, että hän oli täysin väärässä, eikä POP Vakuutus edes pahoitellut tapahtunutta.

      Vakuutusyhtiöstä soitti korvauspäällikkö Rolle Rosendahl sen jälkeen,että sopisiko tavarantarkastus ja ajattelin, että sehän hyvä idea. Audi teknisesti hienossa kunnossa ja erikoisvarusteita, nahkaratti, jalopuinen koelauta jne.
      Matti Saksi/Vahinkotarkastajat sai 519 euron tarkastuslaskun aikaiseksi ja arvioitua auton 350 euron arvoiseksi.

      Kyseisiä Audi A6 vuosimallia 2002 myydään netissä hintahaarukassa 3000-4000 euroa eli tuo tarkastus siis tehty puolueellisesti. Nythän POP Vakuutus haluaa lunastaa auton tuohon hintaan, ja olen tarjonnut, että meille riittää kyljen jne kertakorvaamiseen 3.500 euroa, vaikka maahantuojalla se makaisi noin 5.000 euroa.

      Eivät ole vastanneet tähän esitykseen mitään, vaan sähköpostitse kertoivat, että asiaa hoitaa niitten lakiosasto ja miksi. Eivät siis halua hoitaa velvollisuuttaan maksaa Kaskosta kyljen jne korvausta. Auto makaa edelleen korjaamon pihalla odottaen korvauspäätöstä.

      Nyt olemme odottaneet 8.9.2016 lähtien korvausta eli kohta puoli vuotta.

      Ehdotankin kaikille joilla on POP Vakuutuksessa Kasko siirtämään, sen toiseen vakuutusyhtiöön.

      Ne jotka harkitsevat POP Vakuutusta, ehdotan myös toisia vakuutusyhtiöitä, koska
      esimerkiksi Rolle Rosendahl tai niitten lakimies eivät vastaa edes soittopyyntöihin, eli miten voi sopia asioista kasvottoman yhtiön kanssa, olisi kuin olisi Kafkan kirjoittamssa mailmassa ja puoli vuotta odottaa korvausta alkaa mennä jo ymmärryksen yli.

      • Vakuutusonnea

        Ottaisin yhteyttä kuluttajaviranomaiseen. Tuo väsyttämistaktiikka kuullostaa ihan älyttömältä.
        Myös voisi katsoa vakuutusehtojen tekstiä silmälläpitäen sitä että onko se kirjoitettu selvällä suomenkielellä vai kapulakielellä. Mikäli ei ole selkeästi ymmärrettävää niin oikeus on Sinun puolellasi. Tästä asiasta moni ei tiedä mutta tietoisuus leviää.


    • 6543

      Eipäs sen korvauksella ole väliä jos pelkkä liikennevakuutus.
      Pääasia että halpa vakuutus ja saa ajaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1886
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe