Kaarina Krogerus

restylane_menenkö

Onko kokemuksia. Hyviä tai huonoja.

15

2580

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähävarainen

      Ei ole hinnastoa nettisivuilla jota edellytetään. Asiakas saisi jonkin käsityksen hinnoista ja voisi jo itsekin suunnitella mitä ja minkä verran on varaa ottaa. Tulee yllätyksiä helposti,, siinä makaat puoliavuttomana ja tehdään hienoja suunnitelmia ,sitä ja tätä,,miten tuo kannattaisi hoitaa,, helposti tulekin pian järkky yllätys kalliudesta. No mikä on kenellekin kallista, joku voi joutua säästämään kituuttaa että saa 500 e hoidon kasan, toinen maksaa tuhansia, eikä tunnu missään. Olisi suotavaa, että hoitaja aina hienotunteisesti ymmärtäisi nekin asiakkaat jotka ovat vähävaraisia, eikä liikaa tyrkyttäisi hyvän hyvyyttään sitä ja tätä . Moni maallikko ei tajua, etä se aon aika vähän ainetta joku 0.5 ml ja 1.0,, niillä ei kyllä plajon tehdä, vatii useita tuota kokoa ostoja, jos yksin maksaa 280 e-300, ja niitä joutuu ottamaan useita, siitä nouseekin iso summa. Enemmän avointa suunnittelua,kysyä mikä on sun beudjetti ja hyväksyä se hienotunteisesti ja kertoa mitä sillä rahalla voidaan tehdä, mihin riittää. Jossain hoitoloissa tarjotaan lisäampulleja jos tarve vaatii hyvän tuolksen saamiseksi, niin alennettuun hintaa.
      Jos hoitja itse on todella varakas ja käy koulutuksissa joissa saa itse ilmaisia hoitoja milein määrin, niin hän voi sokeutua tavallisen ihmisen raha-varantoihin,, taksa tikittää kuin taksimittari.
      Toki olisi ihanteellista kun ei olisi rajoituksia hoitjalle, saisi toteuttaa näkemyksensä hyvään tulokseen. En teidä käykä tuolla Krogeruksella vain ne rikkaat eli palveleeko vain " kermaa" ja tottunut että mania piisaa.Hänhän on itse hyvinkin varakas.
      Hoitukokset hyviä kutakuinkin. Toisin kuin eräässä paikassa jossa on jymäytetty, esitellään pahvipakkauskuorte ikäänkuin on sitä ainetta ja vahvaa mitä on tilannut asiakas, mutta selän tkana vaihdetaan litkuun joka ei tunnu missään. Täsät silmänkääntötempuista on varoittanut jokunen kouluttaja. Myös sitä että laitetaankin muuta aineta kokonaan ja hnekilö saa allergisen kohtauksen , ei niin puhtaita aineita ja edullista. Mutta asiakas luulee maksavansa kunnon aineista,kunnes tulee jokin ongelma. Lääkärin pitää' saada luettelo mitä aineta on käytetty ja asikas kertoo muka varmna teitonaan laatuaineen nimen lääkärille ja todellisudesa olikin käytetty ihan muuta. Jossain hoitoloissa on asiakkan edessä työsekentelypöytä kuin hammaslääk. siinä voi seurta hoitjan työskentelyä ja aineita, ellei siellä pääntakana vielä nopeasti muka vaihdakin.

    • Vähän_pettynyt

      Kertokaa lisää Krogerus kokemuksista.

    • sadetrum

      Miksei hinnasto ole näkyvillä ?
      En silti menisi minkään "hoitsun" pistettäväksi,lääkäriin luotan enempi ja hyviä kokemuksia esim .Jussi Rintamäestä !

    • Plaaaaaaaahh

      Soita ja kysy, sillähän se hinta selviää. Tai laita sähköpostia. Miksi mankua netissä?

    • kertokaapa_nyt_joku

      Haluaisin tietoa hoitotuloksista.
      Pistoshoidoista lähinnä.

      • budjetti

        Pitää laittaa hotosti ainetta jos jossain näkyy, ..ja kun sitä ainetta on niiin vähän siinä , niin saaa laittaa monta. 1.0ml, tai 0.5.. se katoaa kuin tuhka tuulee. Ja ei pysy kaukan, tulee kuin kiertokehä, kuin tyvikasvu, koko ajan saa olla pulittamassa rahaa jos mileii ylläpitää tulosta. 700 euroakin -1400 puolen vuoden väliajoin jos koko kasvoja hoidetaan. Toki jos säännöllisesti hoidetaan ylläpito ei tule maksamaan niin plajon, toki iän myötä uusia ongelmia. Joo hinnastoa olisi hyvä olla, tuo esitys että soitellaan sinne, ei käy, se olisi kummnakin osapuolen kannalta hankalaa siinä kirjata ylös niitä ja hoitjankin luetella teis missä olosuhteisa listoja,, kun on plajon eri aineita, niistä versioita jne.. Ja onhan hyvä itsekin suunnitella kotona etukäteen mitä voisi ottaa ja millä budjetilla, helposti ylittyy ja isosti summa. Ei haittaa jos



        liukumaa on varaa useita satasia,,tarvettahan löytyy hoitjan milestäkin . Niillä 1.0 koolla ei plajon näkyvää saa ja jos hinnat 200-400eu,niin usempi joutuu etukäteen miettimään budjettia. Ei ole köyhän hupi tuo ja kierre valmis.


    • serena2

      Kiinnostais kans?

    • Satu788

      Siis kuka tää on? Kannattaa ehkä käydä jossain mistä tiedetään...

      • parempik

        Eihän se nyt silti kerro mitään ammattitaidosta vaikka se ei ole tunnettu, voi olla jopa parempi.


    • temppua

      Kyllä hinnasto pitää olla esillä nykylainsäädännön mukaan. Sinä joka änkytätä, että soita sille ja kysy. Se ei ole asikkaan tehtävä soitella olkoon mikä palveluntarjoaja hyvänsä. Hinnasto pitää ola aina näkyvillä paikanpäällä sekä netissä.
      Asiakaskin voi rauhassa suunnitella eri yhdistelmiä kun hinnat ovat huikeat ja " yhtä tyhjän kanssakin". Eli vaatii huisin plajon aineksia että tuntuu ja näkyy. Ei esim. hammslääköriinkään tai muille lääkäriasemille tarvitse soitella, K-rautaan jne, että minkä hintaista on mikäkin. No laki vaatii, en pelkästään minä.
      Rouva on ainkain kuuleman mukaan hyvin tietoinen omasta viehättävyydestään vähän liikaakin, ottaa ilmeitä ja eleitä ja muikistelee suuntaan, ikäänkuin poseerais . Kyllä tekee kohtuullisen huolellisesti työt, tod. moninainen osaaminen otsonihoidot, suolistoongelmat yms. eli onhan sairaanhoitaja ja ikääkin paljon ,terhikistä voit katsoa.
      Kouluttautuu kuulema koko ajan piktin ulkomaita ja on kuulema osaava ei sen puoleen.
      Joku toinen on kuulema feikannut, laittanut laihaa liktua vaikka asiakas maksoi kalliimmasta, se on varoittava esimerkki ei voi ola varma mitä saa, siksi pitää vatia aineet siinä nenän edessä purettavaksi ,ei riitä että esitellään kyllä paukkaus, usemapikin, sitten selän tkana siellä pöydällä vaihtuu toiseen, ai aia ai

      • Liikaa_vaadittu

        Hinnasto on oltava nähtävillä hoitopaikassa, mutta missään ei ole määrätty että se on oltava myös netissä.


      • Levan

        on oltava myös netissä jis firmakin on


    • Reppulis

      Kävin kesällä Jyväskylässä ja minulle laitettiin täytettä nasolabiaaleihin ja huuliinkin, hänen ehdotuksestaan. Olin ehdottoman tyytyväinen lopputulokseen, etenkin huuliin, hän vei sivusta kanyylillä ainetta ylähuuleen ja lopputulos hienovarainen, mutta kuitenkin riittävä. Aion mennä uudestaan.

      • Riskitön

        Hän on aiemmin sanonut että ei tee huulia missään nimessä, muuta kylläkin. On muuten kiinnostunut muuten pinnallisesti mitlä näytät, kellot korut jne.. onko hän vähän olevinaan, toki on kuulema usein onnistunut hoidoissa,mutta haluaako tehdä nätistä vielä nätimmän, sitä ei tiedä, ainkain vanhoja akkoja diggaa duunata.
        Tekniikka on oltava hallussa kun laittaa aineita, eri teknikoilla saa eri tuloksen, nostetta tms. pahimmasa tpauksessa roikkuu. Onko hän teknisesti taitava ja silmää muokkaukselle vai rutiini laittaja. ????? kanyylin kanssako on ollut ongelmia, joillakin se käy leikiten joillakin laittajilla selaista tuhraamista. Onko muten kanyyli jo vanhanaikainen tapa laittaa?
        Joissakin paikoissa jos ostat jo vaikka yli 1000 e hoidon saat jotain kivaa mainoslahjaa, minikokoisia tuotteita pussukassa jne. hoitaja kertoo milloin on mahantuojan alennuksia jne. jossain olutu hövleitä tarjoamaan lisampullia miltein ilmaiseksi( yleensä ne on puoleen hintaa). Mutta Korgerus ei ilmoita edes saako lisäampullin puoleen hintaan, jos hoito vaatisi sellaista.
        Miksi menit jkl, onko omalla paikkakunnallasi hoitajaa.


    • jkl-92

      En löytänyt tietoa terhikistä kyseisestä tekijästä. Onko firma vielä pystyssä?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe