Onko Fatiman 3. salaisuus jo paljastettu?

Fatiman

Onko Vatikaani virallisesti paljastanut Fatiman kylässä 1917 tapahtuneen Neitsyt Marian ilmestyksen 3. salaisuuden? Jotkut netissä puhuvat siihen sävyyn, että se on jo selvillä, ja että se sisältää varoituksen Kat. kirkon luopumuksesta ja antikristuksen / väärän profeetan noususta kirkon sisältä tms. Onko tämä pelkkää huhupuhetta vai onko joku Paaveista virallisesti jo paljastanut sen sisällön?

12

986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olisiko ollut 70-luvulla kolmannen maailmansodan uhka mutta Jumala pelasti ja sitä ei tapahtunutkaan . Ei varma tieto todellakaan mutta jonkun dokumentin joskus katsoin :)

    • PasiToivonen

      Our Lady of the Roses awesome Bayside Prophecies...

      http://www.tldm.org/Bayside/

      "Lapseni, he panttaavat tätä salaisuutta jonka minä annoin Fatimassa. Se on yksinkertainen selitys. Sitä ei voitu täysin paljastaa johtuen viestini ankarasta luonteesta. Kuinka minä varoitin ja varoitin että saatana astuisi sisään Rooman hierarkian korkeimpiin valtakuntiin. Tämä Kolmas salaisuus, lapseni, on että saatana astuisi sisään poikani Kirkkoon." - Our Lady, May 13, 1978

      "Minun varoitukseni Fatimassa heitettiin syrjään kuten ne heitetään syrjään nyt, lapseni. Se on ihmiskuonnon virhe, lapseni, että sitä joka ei miellytä ihmisen lihallista luontoa ei hyväksytä. Ihminen sokaisee itsensä totuudelta, koska hän ei halua kohdata totuutta. Ja ne jotka tuovat totuuden esiin heitetään syrjään ja tekevät paljon katumusharjoituksia, lapseni." - Our Lady, September 13, 1975

    • IlmeisestiTämä

      Se on julkaistu Vatikaanin sivuilla vuonna 2000 ja ohessa ovat muut salaisuudet sekä niihin liittyvää tulkintaa. Alapuolella englanniksi:
      (http://www.vatican.va/roman_curia/congregations/cfaith/documents/rc_con_cfaith_doc_20000626_message-fatima_en.html)



      “J.M.J.

      The third part of the secret revealed at the Cova da Iria-Fatima, on 13 July 1917.

      I write in obedience to you, my God, who command me to do so through his Excellency the Bishop of Leiria and through your Most Holy Mother and mine.

      After the two parts which I have already explained, at the left of Our Lady and a little above, we saw an Angel with a flaming sword in his left hand; flashing, it gave out flames that looked as though they would set the world on fire; but they died out in contact with the splendour that Our Lady radiated towards him from her right hand: pointing to the earth with his right hand, the Angel cried out in a loud voice: ‘Penance, Penance, Penance!'. And we saw in an immense light that is God: ‘something similar to how people appear in a mirror when they pass in front of it' a Bishop dressed in White ‘we had the impression that it was the Holy Father'. Other Bishops, Priests, men and women Religious going up a steep mountain, at the top of which there was a big Cross of rough-hewn trunks as of a cork-tree with the bark; before reaching there the Holy Father passed through a big city half in ruins and half trembling with halting step, afflicted with pain and sorrow, he prayed for the souls of the corpses he met on his way; having reached the top of the mountain, on his knees at the foot of the big Cross he was killed by a group of soldiers who fired bullets and arrows at him, and in the same way there died one after another the other Bishops, Priests, men and women Religious, and various lay people of different ranks and positions. Beneath the two arms of the Cross there were two Angels each with a crystal aspersorium in his hand, in which they gathered up the blood of the Martyrs and with it sprinkled the souls that were making their way to God.

      Tuy-3-1-1944”.

      • tulipa-nyt-mieleen

        Ennustus oli sangen erikoinen. Ymmärrän hyvin, että Ratzinger (ei ollut vielä paavina silloin) on tulkinnut sen noin, lähinnä vain vertauskuvaannollisesti.

        Ei siinä, etteikö tässä tilanne jossain vaiheessa menisi siihen, että ihan konkreettisestikin joku paavi murhattaisiin. Ei se välttämättä ole kuitenkaan vielä Franciscus.

        Tuon profetian vuoksi en kuitenkaan siihen uskoisi.

        Mikä se näky oli, jonka joku 1800- tai 1900-luvun paaveista näki?


      • tulipa-nyt-mieleen

        Tässä profetiassahan oli sekin erikoista, että se oli melkein suoraan kuin vapaista suunnista, ja helvetti oli maapallon keskipisteessä. Onko katolilaisuudessakin kansanomaisesti ajateltu vielä näin lasten ja joidenkin aikuisten mielissä 1900-luvun alussa?


      • Ja_maailma_pelastuu

        Ettekö ole huomanneet,
        että vielä tälläkin vuosituhannella suurin osa maailman väestöstä uskoo erilaisiin taikauskoihin? Esim. Lähi-idästä islam, juutalaisuus, kristinusko tuhansine eri versioineen...


    • ehkänäin

      Puhutaan myös siitä, että itse näky on paljastettu, mutta Neitsyt Marian antamaa ratkaisevaa selitystä ei.

    • taustoitusta

      "Menneellä viikolla olin käymässä Hämeenlinnassa ja perjantaiaamun Hämeen Sanomia selatessani silmiini osui hätkähdyttävä otsikko; ”Katolisten päämanaaja: Saatana on Vatikaanissa”. Artikkelissa, joka toki oli julkaistu monissa muissakin lehdissä, kerrottiin katolisen kirkon pääeksorkistin pappi Gabriele Amorthin sanoneen Times -lehden haastattelussa, että paholainen on tunkeutunut Vatikaaniin, mistä on seurannut pappien valtataisteluja ja Jumalan vastaista käytöstä."

      http://ortodoksi.net/ortodoksi/blogi/arseni/2010/03/16/saatana-saapui-vatikaaniin/

      Ja ne jotka tietävät Vatikaanin pankin rahanpesukuviot, suhteet mafiaan, mafioson Vatikaanista löytyneet kadoneen tytön luut sekä Vatikaanissa pidetyt poliisien ja diplomaattien orgiat, joihin siepattiin nuoria - näistä kaikista on pedofilian ohella runsaasti uutisoitu - niin ei yhtään ihmettele edellä olevaa lausuntoa. Eikä myöskään äiti Marian ilmoitusta ja sitä miksi paavi ei ole selkeästi julkaissut kolmatta salaisuutta. Vatikaanissa meno on ollut kuin suoraan helvetistä, ja tuo salaisuus koski juuri sitä - kuten eräs paavi sanoi: "siihen ei ole mitään lisättävää, kun tietää mitä Ilmetyskirjassa lukee...".

      Toinen asia on itse katolinen oppi - ja siihen perustuu myös luterilaisuus - Baijerista munkkiluostarista löydetyn Aurora consurgens -kirjoituksen on tehnyt sama henkilö, jonka oppeihin perustuu koko katolisen kirkon oppi. Ongelma on vain se, että kyseessä on myös alkemisti, johon ko. kirjoitus liittyy, ja katolinen kirkko on itse tuominnut alkemian saatananpalvonnaksi.

      Tämän perusteella on aivan faktana todettavissa, että myös katolisen kirkon itsensä mukaan heidän oppinsa perustuu saatanan palvontaan - eikä näissä rituaaleissa tietysti ole tulkinnan varaa, koska ne liikkuvat niin lähellä okkultismia kannibalistisine menoinen.

      Katolinen mystiikka (välitön kokemus) on sitten toisesta maailmasta.

      Tutkielma Aurora consurgens -kirjoituksesta löytyy Nina Kokkisen tekemänä Aurora consurgens-henkisyyden aamunkoitto, alkuperätekstin tekijäksi sanotaan alkemisti, kirkkonoppinutta Tuomas Akvinolainen. Mutta ei uskota tekijään, eli hänet on siis tekijäksi merkitty - onko tullut noottia, että tämä edelle kirjoittamani totuus pitäisi jotenkin häventää?!

      Tutkielmasta:

      "Tutkielman tekijästä ei ole varmuutta. Todennäköisesti siksi, että tunnetun nimen lisääminen kohotti alkemistisen käsikirjoituksen arvovaltaa ja uskottavuutta, on Aurora consurgens -tekstin kirjoittajaksi kuitenkin usein nimetty keskiajan merkittävimpiin ajattelijoihin lukeutuva Tuomas Akvinolainen (1225-1274). Vanhimman tähän päivään saakka säilyneen Aurora consurgens -kopion (noin 1420-1430) kerrotaan löytyneen Reihenaun benediktiiniluostarista, nykyisen Saksan ja Sveitsin rajan tuntumasta."

      Wikipedia:

      "Tuomas Akvinolainen (lat. Thomas Aquinas; 1225 Roccasecca – 7. maaliskuuta 1274 Fossanova) oli italialainen katolinen filosofi ja teologi, joka edusti skolastista koulukuntaa. Katolinen kirkko itse pitää aristoteelista perinnettä ja kristinuskoa yhdistänyttä ajattelijaa suurimpana teologinaan, ja hän onkin yksi kirkonopettajista. Hänen ajattelunsa on tomismin nimellä edelleen katolisen kirkon teologian ja etiikan perustana."

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tuomas_Akvinolainen

      Mielenkiintoinen elämäntarina hänelle, josta ei valtataisteluitakaan puutu. Mutta alkemian kohtalo oli näin sen jälkeen, kun Tuomas Akvinolainen oli kuollut:

      "Alkemian harjoittajat tuomittiinkin kerettiläisiksi 1300-luvulla inkvisitiokenraali Nicolaus Eymericuksen toimesta. Dominikaaniveli Eymericus katsoi vuonna 1376 alkemian lukeutuvan samaan kategoriaan noituuden kanssa eikä uskonut, että kultaa voitiin valmistaa ilman demonien apua. Alkemia yhdistettiin toistuvasti paholaisen kanssa toimimiseen: Das Puch von dem Entkrist -nimisessä kirjoituksessa (1470) laboratoriossa hyörivät alkemistit opastavat itseään Antikristusta kullan valmistamisen saloihin. Erityisesti harhaoppisuussyytöksiin johti pelko siitä, että papit ja munkit käyttivät alkemian päämääriä tavoitellessaan hyväksi pyhiä esineitä. Dominikaanit jopa uhkasivat veljestönsä jäseniä kirkonkirouksella vuonna 1323, elleivät nämä heti polttaisi kaikkia aiheeseen liittyviä käsikirjoituksiaan ja lopettaisi alkemian harjoittamista.

      Kielteisiä ja tuomitsevia kannanottoja esitettiin useaan otteeseen myös fransiskaaniveljien toimesta 1200- ja 1300-luvuilla. Alkemia kiellettiin kirkon korkeimman auktoriteetin, paavi Johannes XXII:n (1249-1334) asettamalla määräyksellä vuonna 1317.49 Kirkon ja hengenmiesten kanta alkemiaa kohtaan näyttäisikin ensisilmäyksellä varsin yksiselitteiseltä: myöhäiskeskiajan alkemistit joutuivat helposti törmäyskurssille kirkon kanssa."

    • luterilainen.mä

      Aika hämmentävä juttu tämä Fatima. Ensinnäkin siinä on viisautta nimetä Venäjä uhaksi, hyvä. Sitten on annettu toimenpiteet, joilla vaara saadaan torjuttua (rukoileminen, pyhitysseremonia, muutakin?). Toimia on tehty, mutta riittääkö se?

      Neuvostoliitto lakkasi ja Venäjä rauhoittui joksikin aikaa. Mutta sitten se alkoi taas. Erona entiseen lähinnä, että nyt Venäjä on nostanut ortodoksiuskon kansalliseksi tunnuksekseen, kirkko on Kremlille alisteinen, mutta varmaan joukossa on paljon tosikristittyjäkin.

      Paavi puolestaan on pyhittänyt paaviutensa Fatiman Marialle. Samaan aikaan osa Fatimaan uskovista katolilaisista on ruvennut putinisteiksi. He eivät tunnu tykkäävän paavista.

      Paavi puolestaan on lämmitellyt välejä Venäjään (vaikka Venäjä pahasti jallitti paavia Syyrian suhteen) ja heidän ortodoksikirkkoon. Ukrainan katolilaiset taas ovat ainakin hetkittäin tunteneet olonsa hylätyiksi.

      Mihin tämä oikein on menossa? Pääseekö Venäjä levittämään erehdyksiään katolilaisuuteen vapaasti joko nettipalstoilla katolilaisia harhauttaen tai tulevaisuudessa jopa virallisella luvalla kirkkaassa päivänvalossa?

      Ja onko se rauhan aika mennyt jo, vai vasta tulossa? Juuri nyt ei kovin rauhalliselta tunnu.

    • ihmemaassa

      Kiva kommentti - aivan kuin tämän päivän politiikkaa. Ota siitä sitten selvää.

      Olen itse asunut parikymmentä vuotta katolilaisessa maassa, ja sen uskonto on metkan satumaisen kevyttä - ei uskovaisuutta samalla tavalla kuin uskovaisuus Suomessa on. Se on enemmänkin mystiikkaa ja kokemista ja tunnelmaa, myös iloista.

      Olen myös ihmetellyt tuota Fatiman poliittista Venäjä-kohtaa, enkä tiedä mitä siitä ajattelisin, koska se kuitenkin liittyy Portugalin Neilikkavallakumouksenkin kuvioihinkin omalla tavallaan. Tiedä häntä - mitä ne meille kertovat. Kertovatko vain minkä haluavat.

      Minusta sekin oli mielenkiintoista, että eräs näistä pellolla olleista lapsista vaihtoi nimensä ja eli nunnana piilossa luostarissa loppu elämänsä. Mitähän hän pelkäsi?

      Tapasin henkilön, joka oli Fatimasta kotoisin, haastattelin häntä, ja tulin vakuuttuneeksi, että portugalilaiset uskovat silmää räpäyttämättä Fatiman ihmeeseen, ja ennen kaikkea Fatiman ihmeen parantavaan voimaan.

      Näin myös dokumentin, jossa joukko kyläläisiä kertoi, että kylässä asui mies, jonka molemmat jalat olivat amputoidut polvista alaspäin, ja eräänä aamuna, kun hän siirsi peiton syrjään, hänellä oli molemmat terveet jalat, aivan normaalit.

      Useat kyläläiset - mummut ja vaarit - vannoivat, että tarina on täysin tosi. Samoin tapaamani portugalilainen, kun kysyin. Hän oli todella niin tosissaan, että minkäänlainen epäily ei ollut mahdollista.

      Kun asuu katolilaisessa maassa, niin kaikki tällainen on helppoa uskoa, se ikään kuin on jokapäiväistä elämää ja se tarttuu - minäkin olen kokenut monia ihmeitä.

    • jeesusonjumalanpoika

      Fatimat tulee muslimeista . Jeesus nousi kuolleista elää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1488
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe