Taas todiste evoluutiosta

DRHouse

Light-harvesting chlorophyll pigments enable mammalian mitochondria to capture photonic energy and produce ATP.

Throughout mammalian evolution, the internal organs of most animals, including humans, have been bathed in photonic energy from the sun. Do animals have metabolic pathways that enable them to take greater advantage of this abundant energy source? The demonstration that: (1) light-sensitive chlorophyll-type molecules are sequestered into animal tissues; (2) in the presence of the chlorophyll metabolite P-a, there is an increase in ATP in isolated animal mitochondria, tissue homogenates and in C. elegans, upon exposure to light of wavelengths absorbed by P-a; and (3)

http://jcs.biologists.org/content/127/2/388.full

Tuohan todistaa myös sen että eläimillä ja kasveilla on sama kantamuoto joka, kuten evoluutiobiologia meille opettaa, käytti eräänlaista fotosynteesiä ravintonsa hankinnassa.

"3500 Ma Lifetime of the last universal common ancestor (LUCA);[22][23] the split between bacteria and archaea occurs.[24]

Bacteria develop primitive forms of photosynthesis which at first did not produce oxygen.[25] These organisms generated Adenosine triphosphate by exploiting a proton gradient, a mechanism still used in virtually all organisms.["

https://en.wikipedia.org/wiki/Timeline_of_the_evolutionary_history_of_life


Kiittäkäämme jyriä tästä uudesta evoluution todisteesta.

11

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jyritekisentaas

      Kiitä jyriä mieluummin siitä että hän on tunut evoluutioalkuliemeen uuden ulottuvuuden, tuo ravinteikas neste näet tieteen laskemien mukaan ilmaantui olemassaoloon aikana jolloin maan ilmskehä oli vielä voimakkaasti altistuneena kosmiselle gm-säteilylle joka mutatoitti salamavauhdilla miljoonittain otuksia ja kasveja yhteen putkeen solusta aikuiseksi saakka.
      Noita alkuliemialkusoluja synyi näet miljoonittain eikä vain yhtä ainoaa, mikä on ihan hölmö ajatus.

      Siis miksi alkuliemi olisi tuottanut vain yhden lkusolun?
      Mikä kumma sitä olisi estänyt tuottamasta samaan putkeen milljoonia, siis kullekin tunnetulle lajille oman alkusolunsa joka tietenkin hämäävästi oli kasaantunut samoista lammikon aineksista veljiensä kanssa ja siksi eliöissä, varsin erilaisissakin on samoja ominaisuuksia.

      Tiede, se MTK:lainen faktatiede tämän sillä fossiilisto ei tunne vähittäistä kehittymistä, vaan jokainen laji on ilmaantunut sinne valmiina.
      Ja tiede on edistyessään vahvistanut sen että näin tässä on käynyt sillä se löytää jatkuvasti fossiiliston avulla uusia täysin muuttumattomina pidettyjä eläviä fossiileja.

      Siis tämä jyrin teoria on tuhat kertaa lähempänä tutkittua tietoa kuin darwinilainen höpinä.

      Siis kun tieteen tutkimusten tuloksien arvioimisesta jätetään uskomukset pois niin tuloksena on tämä. Eikö Jyri olekin viisas?

      • Kysynvaantaas

        Jyrin asiantuntemusta ei kannata aliarvioida, tämäkin mitä hän tässä puhelee uudeksi evoluutioteoriaksi sopii kyllä tieteen pirtaan mutta onkohan tuo sopusoinnussa Raamatun luomiskertomuksen kanssa?


      • DRHouse

        "Kiitä jyriä mieluummin siitä että hän on tunut evoluutioalkuliemeen uuden ulottuvuuden, tuo ravinteikas neste näet tieteen laskemien mukaan ilmaantui olemassaoloon aikana jolloin maan ilmskehä oli vielä voimakkaasti altistuneena kosmiselle gm-säteilylle joka mutatoitti salamavauhdilla miljoonittain otuksia ja kasveja yhteen putkeen solusta aikuiseksi saakka.
        Noita alkuliemialkusoluja synyi näet miljoonittain eikä vain yhtä ainoaa, mikä on ihan hölmö ajatus."

        Tuota, alkusoluja on varmaankin syntynyt miljoonia joo, mutta muuten horinasi eiole tiedettä nähnytkään...

        "Siis miksi alkuliemi olisi tuottanut vain yhden lkusolun?
        Mikä kumma sitä olisi estänyt tuottamasta samaan putkeen milljoonia, siis kullekin tunnetulle lajille oman alkusolunsa joka tietenkin hämäävästi oli kasaantunut samoista lammikon aineksista veljiensä kanssa ja siksi eliöissä, varsin erilaisissakin on samoja ominaisuuksia."

        Tuota, jo pelkästään taksonomia kumoaa tuon ajatuksen.

        "Tiede, se MTK:lainen faktatiede tämän sillä fossiilisto ei tunne vähittäistä kehittymistä, vaan jokainen laji on ilmaantunut sinne valmiina."

        MTK ei ole tiedettä ja vähittäinen kehittyminen on puolestaan todistettu.

        "Ja tiede on edistyessään vahvistanut sen että näin tässä on käynyt sillä se löytää jatkuvasti fossiiliston avulla uusia täysin muuttumattomina pidettyjä eläviä fossiileja."

        No ei. Taas horiset omiasi.

        "Siis tämä jyrin teoria on tuhat kertaa lähempänä tutkittua tietoa kuin darwinilainen höpinä."

        Tuota, ei ole. Se on vain mielipiteesi kun taas Darwinin tutkimuksien tulokset on vahvistettu vähintään zeppeliinihallillisella havaintoihin perustuvaa tutkimusta.

        "Siis kun tieteen tutkimusten tuloksien arvioimisesta jätetään uskomukset pois niin tuloksena on tämä. Eikö Jyri olekin viisas?"

        Ainut vaan että tuo horinasi on täysin uskomuspohjaista...


    • "Tuohan todistaa myös sen että eläimillä ja kasveilla on sama kantamuoto joka, kuten evoluutiobiologia meille opettaa, käytti eräänlaista fotosynteesiä ravintonsa hankinnassa"

      Kyseinen linkki alkaa sanalla "sunlight" eli jotain oli jo olemassa, ennen kuin kyseisestä teoriaa voida edes aloittaa laatia. Evoluutio, eikä mikään luonnontieteellinen mekanismi ei luonut aurinkoa, eikä sen valoa. Siihen tarvitaan Jumala.
      Toiseksi yksikään tiedemies ei ollut todistamassa minkään kantamuodon olemassaolosta, eikä voi siten todistaa, että olisi ollut olemassa mitään yhteistä kantamuotoa.

      • DRHouse

        "Kyseinen linkki alkaa sanalla "sunlight" eli jotain oli jo olemassa, ennen kuin kyseisestä teoriaa voida edes aloittaa laatia. Evoluutio, eikä mikään luonnontieteellinen mekanismi ei luonut aurinkoa, eikä sen valoa. Siihen tarvitaan Jumala."

        Tuota, biologinen evoluutio ei luonutkaan. Sen sijaan kemiallinen evoluutio mahdollisti auringonvalon mekanismilla jonka havaintojen perusteella tunnemme.

        "Toiseksi yksikään tiedemies ei ollut todistamassa minkään kantamuodon olemassaolosta, eikä voi siten todistaa, että olisi ollut olemassa mitään yhteistä kantamuotoa. "

        Todisteet viittaavat siihen suuntaan, että oli.


    • "3500 Ma Lifetime of the last universal common ancestor (LUCA);[22][23] the split between bacteria and archaea occurs.[24]

      Bacteria develop primitive forms of photosynthesis which at first did not produce oxygen.[25] These organisms generated Adenosine triphosphate by exploiting a proton gradient, a mechanism still used in virtually all organisms.["

      Yllä olevissa väitteissä on se virhe, että niissä ei mainita kuka oli se tiedemies tai tutkija, joka oli 3500 Ma todistamassa mainittuja tapahtumia.
      Kaikki muutkin linkissä kerrotut aikakaudet ja tapahtumat ovat mielikuvituksen pohjalta laadittuja. Kukaan ei ollut paikalla todistamassa niiden olemassaoloa.

      • Bibliaaa

      • Tätä on kysytty sinulta jo ties kuinka monta kertaa, joten yritä nyt jo vihdoin vastata:

        Kuka oli todistamassa luomista?


      • A.Teisti
        Bibliaaa kirjoitti:

        Mark5
        Oletko halukas kunnon keskusteluun kreationismista ilman kaikenmaailman häiriköitä? Jos niin laitatko nimen tuonne: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14411372/tiedustelu-paljonko-taalla-on-kreationisteja

        Mistä te sitten keskustelisitte keskenänne? Eihän kreationismilla ole mitään omaa sisältöä.

        Suurimmaksi osaksi kreationismi on älyttömien käsityksien keksimistä evoluutiosta ja evoluutioteoriasta. Mitä järkeä teidän olisi keskenänne valehdella evoluutiosta, jos evoluutioteorian kannattajia ei olisi paikalla?


    • Tieteen_Asialla

      Tämä on todiste ainoastaan eläinten yhteisestä kasvinsyönnistä. Evoluutiosta se ei voi olla todiste, koska evoluutio ei täytä tieteellisen teorian tunnusmerkkejä.

      • DRHouse

        Niin, ainut vaan että evoluutioteoria täyttää tieteellisen teorian tunnusmerkit. Kreationismi puolestaan ei niitä täytä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      190
      4303
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      234
      2262
    3. 133
      1647
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1321
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      178
      1075
    6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1054
    7. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      79
      1036
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      55
      964
    9. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      68
      939
    10. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      935
    Aihe