Lasten tarhan vahingollisuus. Family News

KaroJohnMumbasaLaitinen

Tahdon kirjoittaa lasten tarhasta, mutta minulta evättiin vanhempana oikeus lapsiini avioeron jälkeen. Vissiin ex sysäsi lapsi tarhaan yksinäisyyteen.

Mielipiteeni tarhasta on negatiivinen.

Ongelman asettelu ja ratkaisu on helppoa.

----
Vanhempi ei tahdo lähettää lastaan lastentarhaan.
Siis lasta ei lähetetä lasten tarhaan.
----

Asian ongelmana on valtion johto, jolle yksi lapsi on numero.
Kari Hokkainen virkkoi kuntakokouksessa lauseen: "Meillä on noin ja noin paljon lapsia".
Minusta lause tuntui pahalta, koska 1) lapset eivät ole teidän 2) koin ihmisoikeusrikkomusta kunnalta.

Kasvatustieteen laitoksen henkilökunta ei ole lapsen asialla, koska heidän tehtävänsä on nimenomaan valtiollinen sopivuus, että lapsia johdetaan ylhäältä päin. Siksi kasvatustieteen laitoksen pitää olla ensisijaisesti valtion toimijoita, eikä LAPSEN ONNEN JA RAUHAN TURVAAJAA.

Tämä tarkoittaa, että on turhaa luottaa kasvatuslaitoksiin, koska heidän pelinsä on poliittista, eivätkä lapset ole poliittisia. Valtio rankaisee lapsen vanhempia poliittisista syistä ja siten jopa pieniä lapsia pidetään kumminkin poliittisina. Se tarkoittaa että aikuinen ihminen voi tappaa pientä viatonta lasta. Viaton lapsi tarkoittaa sitä, että lapsi EI OSAA PUOLUSTAUTUA, ON RIIPPUVAINEN AIKUISESTA.

Siten valtion Lasten suojelu ei toteudu. Lasten suojelu tarkoittaa, että valtio määrää totaalisesti lapsen elämästä.

Yläjohto koskee lasten tarha opettajaa. Heillä ei ole lain mukaan oikeutta tehdä mitään, mihin heitä ei ole oikeuttanut valtio. Valtio kertoo lapsen kasvatus kirjallisuudessa, miten lapsia pitää hoitaa.

Luonnollinen lapsen hoito pakenee valtion asettamia raameja, mutta luonnollista lapsen hoitoa EI OTETA huomioon. Terve järki ei ole aktiivisena byrokraattisessa kulttuurissa, vaan pakote, laki ja niin sanottu oikeus.

Lasten tarha pahimmassa tapauksessa tappaa lasta.
Valtio lopettaa vanhemman ja lapsen suhdetta alkuun kun lapsi menee lasten tarhaan.
Valtiolla on omaa suunnitelmansa lapsen varalle, mitä lapsesta halutaan tehdä.
Institutionaalinen kasvatuslaitos kirjaa huolellisesti kaikki lapsen kasvua koskevat vaiheet, joita käytetään ihmisen koko elämää kun lapsi kasvaa.

Lapsi ei luonnollisen lasten hoidon takia, sovellu koskaan lasten tarhaan.
Kysymme lasta ja toteamme, että lasten tarha on riistäjä laitos.
Lasten tarhaa ei voi puolustaa mitenkään.

Monet ihmisen sukupolvet kävivät lasten tarhaa: me, vanhemmat, isovanhemmat. Tuskin tai vähemmän isoisovanhemmat, jotka kasvoivat vielä kotona.

Minusta 3 on taittoluku, jonka jälkeen voi alkaa kriisikausi, että laitoshoito traumatisoi lapsia entistä enemmän, ellei palautetaan lapsia äitinsä luo, perheensä hoiviin. Kolme-neljä sukupolvea ilman isää ja äitiä näkyvät jo nyt ratkaisevasti ihmisen mentaliteetissa erilaisina kyvyttömyyksinä, mutta myös tiettynä kulttuurin tuotteena, mutta kun on saavutettu jotakin yhteiskunnassa, ja uskon, että saavutus on kolme-neljä sukupolvien aikana näkyvää, niin voi/pitää vaihtaa toiseen praktiikkaan, sinne, missä on syntynyt siinä ajassa puutetta.

Karo John Mumamba
FM

8

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • terveisetammattilaiselta

      Ei ole tarha vaan päiväkoti. Eläimet laiduntavat tarhassa.

      • KaroJohnMumbasaLaitinen

        Lapset ovat tarhan opeissa kuin Zoossa. Eläimiä masentaa paljon, mitä ihminen ei osaa nähdä, koska eläimet ovat koko elämänsä suljetussa tilassa. Ihminen on pakottanut heitä tekemään luonnottomia asioita ja siksi eläimiä masentaa, he sairastuvat. Luonto äiti ei pidä siitä ja ihminen tulee maksamaan eläinmurhista palkkaa.

        Sama asia on lasten kanssa. Aikuisia on aivopesty puolustamaan valtiota, lastentarhaa, tiedettä, lääkäreitä. Me pelkäämme. Olemme materialisteja. Meiltä puuttuu sympatiaa toisia kohtaan. Lääkekemialääkkeet histavat kasvua ja aiheuttavat vaurioita, muutoksia ihmisen kehossa. Me juuttuimme lääkekemiateollisuuteen, että pidämme sitä luonnollisena, mutta Luonto Äidillä EI OLE LÄÄKEKEMIAA kainalossa, mutta on luontolääkintää.

        Terveyslaitos on hyödyksi, mutta sopivuuden rajat umpeutuivat aikoja sitten.

        Lapsia huumataan ja pidetään sitä normaalina, vaikka tutkimustuloksia ei ole tai niitä pidetään salassa. Pitkän ajan tuloksia ei nähdä. Ihminen muuttaa itsensä geneettisesti.

        Jos sinä tahdot lasten tarhaa ja syödä pillereitä, niin sinä teen niin. Kun minä en halua lasten tarhaa ja pillereitä, niin minä vapaasta tahdosta EN TEE NIIN. Se on luonnon laki, jumalan tahto - vapaus!

        Lasten tarha on pahin massamurha, aivopesu.


      • KaroJohnMumbasaLaitinen

        Kun katselen lastetarha lapsia, niin voin pahoin, siitä apatiasta, mitä tarhassa on. Lapset vieraassa ympäristössä liian varhain, liian yksinäisinä, ilman rakkautta, vieraiden ihmisten käskyvallassa, hyväksikäytön kohteena. Nämä lapset eivät ole enää vanhempien lapsia. Opettajat varastavat lapsia vanhemmilta. Turhaa on kertoa itselleen puolustuksia kun tekee väärin. Siksi kannattaa ajatella itse, eikä seuraa muiden esimerkkiä.

        On sanontaa, että kimppakivassa juutalainenkin hirttäytyi.
        Tai
        Ryhmässä tyhmyys tiivistyy.

        Terve järki ei ole institutionaalista.

        Perhe on loppu perhe politiikan takia, jota maassa on.

        Siksi sairastamme, olemme impotentteja monelta osin.

        Missä Rakkaus? Joka on Elämän jano!!


      • KaroJohnMumbasaLaitinen

        Naisissa on jotakin juttua, mitä on vaikeaa ymmärtää.
        Naisen vaikutus voi olla vahingoillinen.
        Naisasia on Elämän suurin mysteeri.
        Nainen synnyttää mutta myös tappaa.
        Mutta oma lapsensa on aina omaa.
        Human Rights kertookin, ettei kenellekkään ole oikeutta sekaantua toisten perheisiin.
        Tämä ei toteudu.

        Järki missä?
        Kuka hyötyy pakottamisesta?
        Ei kukaan.
        Aikuinenkaan koskaan.

        Sosiaalitoimi on lapsivaras, perheen rikkoja.


    • RihmaninovDelinsky

      Sähköpostiviestittelyn perusteella näyttää siltä, ettei Suomen sosiaalitoimiston virkailijat ole päteviä, että jokaisella on jokin esto, että näinkin suurilukuisessa byrokratiassa näinkin tärkeä asia kuin lasten riisto, varkaus ja hoito, eivät menee yksi yhteen oikeudenmukaisuuden kanssa ja lapsen todellisten tarpeiden kanssa.

      Lapset ovat pieniä ja heidän vastaan ovat asettuneet koko viheliäinen, roisto aikuisten byokratia johto. Sellaista ei voi olla, koska kukaan tulee koskaan ottamaan vastuuta, vastaamaan siitä, mitä on aiheutettu lapselle ja suvulle.

      Rikollinen sosiaalitoimi kunnes vanhempi ei hoksaa sitä nuoruuttaan, ettei valtion kanssa kannattaa edes istua vierekkäin.
      Älä koskaan soita poliiseja, vaan selviää itse.
      Älä koskaan soita ambulansseja, vaan paranee itse.
      Älä luota byrokraattiin, virkatekijään.
      Vanhemmat nykysuomessa eivät uskalla olla omia itseään.
      Se on väärin, sillä kukaan muu kuin vanhempi tulee koskaan hoitamaan paremmin omaa lastaan.

      • rihmaninovdelinsky

        niin paljon naisia ja niin vähän järkeä heissä!!


    • Menolippu5

      Sopii lähteä takaisin kotimaahasi. Sinulla näyttää olevan paljon ongelmia Suomessa.

    • MeNotWorry

      Olen samaa mieltä lastentarhan vahingollisuudesta.

      Ennen Suomessa saattoi mies elättää työllään perheensä. Vaan sitten luvattu kansa keksi "feminismin", ja että naistenkin pitää "päästä" työelämään.

      Tosiasiassa tästä hyötyivät luvatun kansan pankkiirit: nyt miehen lisäksi tarvittiin vaimo, jotta saataisiin riittävä tulo perheelle.

      Tämä auttoi myös rikkomaan eurooppalaisen ydinperheen: isä töissä, äiti töissä, lapset tarhaan/kouluun ja isovanhemmat vanhainkotiin, sen sijaan että he olisivat hoitaneet perheen lapsia.

      Itse olen elänyt aikaa, jolloin meitä aivopestiin ehkäisyyn, kun niin oli liikakansoitusta. Samaan aikaan muualla maailmassa väki iloisesti lisääntyi, vailla huolen häivää...

      Nyt nuoria suomalaisia aikuisia syyllistetään siitä, etteivät lisäänny?

      He ovat fiksuja ja vastuullisia, siksi eivät lisäänny. Voin kokemuksesta kertoa, ettei meillä ole lapsilisiä nostettu kertaakaan sitten vuoden 1995, päinvastoin laskettiin viime vuonna. Heille on tarjolla vain pätkätöitä, ja töitä löytyy enimmäkseen vain pääkaupunkiseudulta, josta taas ei löydy kohtuuhintaisia asuntoja.

      Itsellä oli aikoinaan kuitenkin töitä paljon tarjolla, joten perheenkin uskalsi perustaa, nykynuorilla on tilanne toinen.

      Ja näinpä sitten poliitikkomme tuovat korvaamaan noita Lähi-Idän ihmeitä, luku-, kieli- ja kansalaistaidottomia kaikin puolin vaarallisia nuoria miehiä.

      Koulussa lapsillemme sitten tuputetaan silmät ja korvat täyteen "monikulttuuria", vain suomalaisten pitää sopeutua, ei herrakansan.

      Ja alkaahan se monikulttuurin (lue:pakkoislamisoinnin) ihanuus jo lastentarhassa, joten aivan samaa mieltä aloittajan kanssa, lastentarha on vahingollinen!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe