Valioliiga avaus pettymys Viasatilla

PöljänHärkä

Tänään innostuneena odotti Valioliiga avausta ja eilen asennettun Viasatin lautasantennin toimivuutta. No pettymyshän se oli. Lähetys pätki, oli huono laatuinen ja meni hermot. Eli katsoin siis ensin Viasat Jalkapallo HD kanavaa, jossa studio ja suomenkielinen selostus.Lisäksi lähetys tuli vähän myöhässä eli kännykkän sovellus ilmoitti maalin ennen kuin se näkyi telkkarissa...tosi jännittävää.. Mutta sitten kun vaihtoi kanavalle Viasat Sport Premium, niin huippukuva ja reaaliaikainen lähetys. Mutta ainut miinus ruotsinkielinen selostus. No pakkoruotsihan on in nykyään eli kaipa se on vaan mukauduttava trendiin jos meinaa Valioliigaa tällä kaudella seurata...Canalilla ennen toimi kyllä kaikki huippuhyvin!

7

225

Vastaukset

 • Ja nyt ne ovat palkanneet vielä Tero Karhun huutamaan ärriään sinne. Ei hyvä!

 • Samaa paskaa täälläkin... Tuossahan on ongelmana se (ainakin itselläni), että JalkapalloHD, JääkiekkoHD jamitäniitänytolikaan -kanavat tulevat netin välityksellä, eikä lautasen kautta, kuten esim tuo mainitsemasi ruotsalaisten jalkapallokanava.
  Itselläni ei jää kaistan riittämättömyydestä takuulla kiikastamaan ja olenkin reklamoinut Viasatin suuntaan asiasta.. saa nähdä miten vastaavat.

 • Se mikään valioliiga ole vaan MANCHESTER UNITEDliiga, vittu sitä samaa joka vitun viikko. Mulle riitti lopetin tilauksen, samoin MTV3 "Urheilutoimittajat" suuria ManU faneja eikä muista kirjoiteta tai puhuta mitään. Viasat yhteistyössä Unibetin kanssa joka tukee sitä samaa seuraa ja muut blokataan ruudusta. PASKA TOSIASIA ETTÄ PELIEN OIKEUDET MYYTY YHDEN SEURAN TAUSTAJOUKOILLE.

 • Kohta harvalla on varaa katsoa lautasantennilähetyksiä tässä maassa, sairaan kalliita paketteja koko ajan kallistuu vaan.....................................................................................................................................................................

 • "Mutta ainut miinus ruotsinkielinen selostus."

  Selostuskielen voi vaihtaa englanniksi televisiosi tai digiboksisi asetuksista. Valitse ykköskieleksi suomi ja kakkoskieleksi englanti. Joudut kuuntelemaan ruotsia vain, jos ottelua ei selosteta englanniksi.

 • Miksi Viasat Jalkapallon Valioliigan lähetyksissä ei ole muuta selostuskieltä kuin suomi (antenni tv/DNA)? Nykyiset selostajat/kertojat häiritsevät jorinoillaan pelien seuraamista kun selostuksen pitäisi edesauttaa seuraamista! "Kuka sanoi milloin sanoi mitä sanoi kenestä sanoi ja mitä vielä sanoi... ja maali! - Joku on joskus pelannut studiotiimin jäsenen suosikkijoukkueessakin... - Huhut kertovat, että joku, joka on pelannut siellä sun täällä ja tehnyt maalejakin, on mahdollisesti joskus siirtymässä jonnekin, varmaa se ei ole mutta hinta on ehkä liian kova ... ja siinä oli maalipaikka!" Mieluummin vaikka vain stadion äänillä kuin suomenkielisellä selostuksella! Se olisi asiakkaiden palvelua, jos selostuskielessä olisi vaihtoehto!! Haloo viasat, pikaista vastausta odotan!

  • ''Mieluummin vaikka vain stadion äänillä kuin suomenkielisellä selostuksella! Se olisi asiakkaiden palvelua, jos selostuskielessä olisi vaihtoehto!! Haloo viasat, pikaista vastausta odotan!''

   Väärä palsta;(

   Minä olen lähettänyt vastaavanlaisen viestin Viasatille useinkin, mutta maksavien asiakkaiden toiveet on vain toiveita. Joten, minusta tuli entinen maksava asiakas.
   Kuitenkin olen nähnyt kaikki haluamani ottelut;(


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  143
  2723
 2. Aamun kolari ja tienhoito

  Aamulla tapahtui kuolonkolari hiljaisten risteyksen kohdalla. Ajettiin juuri ennen kolaria Kuusamo-Suomusalmi väliä. Ehdittiin Suomussalmelle kun alk
  Suomussalmi
  64
  1578
 3. Oliko autokolarissa ollut...

  ... lapsia? Tämän aamusessa.
  Suomussalmi
  5
  785
 4. Sun katseessa on jotain mikä ei sovi sinne

  Sellaista surumielisyyttä. Vaikka muuten vaikutat olevan iloinen ja puhelias. Kerran aiemmin ajattelin, että se on voisi olla halveksuntaa mua kohtaan
  Ikävä
  39
  736
 5. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  12
  542