Herätyksen Tuli seurakunta

AntakaaArmoa

Kävin katsomassa Gloria Becmania oli kyllä vauhti päällä.Sekalainen seurakunta.Kaikki hehkuttajat ja menestystä odottavat samassa paikassa.Jeesus syntyi talliin ja kuoli ristillä.Amerikkalaista joka sopii huonosti Huhtasuolle.Minun Jeesuksesta ei saa tehdä markkinatavaraa.

14

7106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aaaf

      Hei kaikille kävin myös itse katsomassa gloriaa js sehän on räväkkä persoona mutta on myös herran johdatuksessa. Kiitos herralle hänen vierailustaan sain kokea parantumisen reumasta ja vastauksia hänen kauttaan ja paljon muutakin herra toimi kiitos jeesukselle ja siunausta kaikille jotka luette tätä älkää oöko epäuskoisia herran teoille sillä sielunvihollinen on kavala ja toetää ajatukset muistakaa rukouksissa perhettäni ja tulevas oikeudenkäyntiä herra tietää olkaa siunattuja

      • KiitosJoo

        Ollos ystävällinen, ja toimita meille lääkäritodistus reumasairaudestasi ja sen tilasta ennen ja jälkeen ko. tapahtuman.


    • Vai ei markkinatavaraa?

      Lienet älynnyt kirkollisveron ja valtion maksaman tuen kirkoille? Hautapaikkaa varatessasi ne ovat silti käsi ojossa vinkumassa rahaa, jota kaikkivaltias ei heille pysty omasta takaa toimittamaan.

      Noloa.

    • Jobinpostia

      On se "Raamattu sittenkin totta" Room.3:4. Room.2:13. Room.3:28. Päätimme siis....Ei vieläkään vastausta, ketkä näin päätti.

    • älkää.eksykö

      Herätyksen tuli seurakuntaa johtaa nainen. Se on Jumalan Sanan vastaista. Jumalan Sanan mukaan seurakunnan paimenten tulee olla miehiä. Herätyksen tuli srk on avoimessa kapinassa Jumalan Sanaa vastaan.

      • Toisen_karsinan_jäsen

        "Herätyksen tuli seurakunta on AVOIMESSA KAPINASSA Jumalan Sanaa vastaan"??? Ja nimimerkki "älkää eksykö"???
        Hoh hoh... Tää on taas niitä hetkiä kun luet jotain ja aivot raksuttaa hetken aikaa hämmentyneenä: "Mitä mä just luin"? :D

        Anteeksi nyt vaan, mutta "avoimeen kapinaan" ja "eksymiseen" tarvitaan paljon muutakin, kuin yksittäinen kohta Raamatusta, jossa on paljolti kyse vain hän-pronomineista ja siitä, että vastoin kuin meidän kielessä, on monissa kielissä hän-sanalle sekä maskuliininen, että feminiininen muoto. Esim.englannin kielessä käytetään maskuliinia, paitsi esim.laivoista jne puhuttaessa käytetään feminiiniä.

        Ymmärrätkö mitä puhut? Sama Jumala, joka antoi Eevalle armon synnyttää jälkeläiset, jotka "murskaavat käärmeen pään" (--ja tuossakaan kohtaa ei erotettu miestä ja naista, vaan "kaikki jälkeläiset" //jotka Eevasta syntyneet//oma lisäys) ja joka ei "katso henkilöön" ja jonka kutsua vastustaville voidaan Raamatusta lukea kuinka heidän käy ja joka on keksinyt "hullutuksen" pelastussuunnitelmaksi ja joka muutoinkin toimii milloin tykkää,miten tykkää ja mitä kautta tykkää koska ei voi sietää, kun ihmiset koettaa sitoa Hänet omiin "järjen päätelmiinsä" -----niin samalle Jumalalle on "täysin mahdotonta" niin sanotusti "poiketa" MEIDÄN PÄÄTELMÄSTÄ, että tuo kohta josta puhut on Mooseksen lain tavoin "kiveen hakattu laki", että Jumala ei vaan yksinkertaisesti voisi valita naista paimenen rooliin?

        Ja jos joku nainen, joka on VARMASTI ollut ihan kökkönä, kun Herran arpa on osunut häneen (on kysymys sitten profeetan,apostolin,paimenen tai minkä tahansa //meidän// "tavallisesta poikkeavasta" palvelus virasta) väistelee ja anoo että Herra valitsis jonkun muun koska TIETÄÄ, että ihmiset ei TODELLAKAAN ota NAISTA vastaan "palmun lehviä leyhytellen" vaan on valmiit kivittämään hänet ihan kuten samarialaisen, mustalaisen, entisen narkkarin, juutalaisen, Jeesuksen----- ja Herra vaan silti toteaa, kuten Hänellä on tapana, että "Hän valitsee kenet tahtoo"----että tämmöisellä henkilöllä (olkoon JOPA nainen hui kauhee) on kauheasti muuta vaihtoehtoa kuin vastata kutsuun ja lähteä seuraamaan Mestariaan jos dolorosalle?

        Hiukan suhteellisuudentajua, pyydän. Oman Herransa edessä kukin seisoo ja kaatuu ja voin luvata, että jos tuo seurakunta tai sen paimen ovat muualta kuin Herrasta, se ei siinä kauaa keiku. Jos taas on, niin haluatko SINÄ olla se, joka on ollut huutavan ääni erämaassa: "Herran valittu tulee, valmistautukaa kivittämään ja häpäisemään se"?

        Minä en ainakaan halua tulla kuuluisaksi muusta kuin siitä, mihin MINUN Raamattuni kehoittaa, eli pyrkiä tekemään hyvää, kiittämään Herraa, pitämään erityisesti pyhiä mutta KAIKKIA parempana kuin itseäni ja suullani ainoastaan siunaamaan muita kaiken aikaa, oli kyseessä vihollinen, oletettu vihollinen tai rakas ja siis RAKASTAMAAN kaikkia kaiken elinikäni.

        Olen todennut, että parasta on keskittyä vain siihen oman vaelluksensa arvostelemiseen, niin ei ehdi pahan tekoon...

        Tämä on lopunajan eksytys. Juuri tämä, että meidän rakkaus Häneen eli toisiamme kohtaan kylmenee ja sen sijaan, että tyydymme vain karttamaan ja siunaamaan heitä, joiden epäilemme olevan "vääriä tai nurjia", me juoksemme talikot ja soihdut tanassa kuin mitkäkin keskiaikaiset noitien vainoajat milloin kenenkin kimppuun, haukkuen heitä ja varoitellen heistä ja etsien kaikesta jotakin vikaa.

        Ei se niin pitänyt mennä. Vain vääriä profeettoja kehoitetaan karttamaan. Ei muuta. Heitä ei kehoiteta suolaamaan, muusta nyt puhumattakaan. Väärän profeetan tunnistaa siitä, että hän kylvää pelkoa ja hajaannusta ja vihaa ja eriarvoisuutta rakkauden ja yhtenäisyyden ja rauhan sijaan. Raamattu opettaa meitä lukemaan Raamattua ja "koettelemaan kaikki (mitä meille opetetaan tai profetoidaan//oma lisäys) ja (yksinkertaisesti) pitämään se, mikä hyvää on.

        Hyvin yksinkertaista. Ja näin kun toimii, niin voi olla taas VAPAA Hänessä ja erehtyväinen ja ihan vaan ihminen. Ja antaa muidenkin olla ihania mutta erehtyväisiä "ihan vain ihmisiä".

        Alkukielellä muuten "pyhä/pyhitys" tarkoittaa ihmistä, joka on "koulutuksessa,opissa". Ei "erehtymätöntä" tai "valmista". Muista se.

        Ja muuten: Miehen tärkein tehtävä on suojella naisia ja "siementä" eli jälkeläisiä. Ei tehdä sitä, mitä saatana saa miehiä pitkin maailmaa tekemään vaimoilleen, koska nainen on muka "alempana" tai "kirottu", kun haukkasi omenaa paratiisissa.
        Edelleen: Mies ja nainen tulivat yhtälailla saatanan pettämiksi ja Jumala siunasi Eevaa antamalla hänelle kyvyn tehdä jälkeläisiä jotka voittaa saatanan.

        Onko ihme, että saatana koettaa kaikin tavoin kääntää miehet ja naiset toisiaan vastaan ja jättää heikomman astian yksin jälkeläisten kanssa? Ja onko ihme, että suojelemisen ja Kristuksen kaltaisen rakkauden ja huolenpidon sijaan miehet pettää, hylkää, lyö ja alistaa naisia ja jopa jälkeläisiään.

        SIINÄ sinulle oikeasti saatanan johtamaa kapinaa Jumalan suunnitelmaa vastaan.


      • Anonyymi

        Voihan seurakuntaa johtaa nainen jos ei ole sopivia miehiä. Heti kun oikea mies ilmestyy, hänet otetaan Juha Ketola on itse niin kiireinen, että hän ei ehdi joka paikkaan.
        Kristitty.


    • Toisen_karsinan_jäsen

      Voi miten surullista... Jumala ilmoittaa olevansa Rakkaus ja että Hänessä ei ole miestä eikä naista, että Kristuksen ruumista ei ole jaettu (kaikilla sama Paimen, vaikka eri karsinoihin kuulutaankin) eikä Jumala "katso henkilöön".
      Tämän kaiken pitäisi riittää teille edes sen verran, että vaikka ei tähän seurakuntaan tai sen tapahtumiin haluaisikaan osallistua, niin kyllä mä ainakin olisin hiljaa ja jättäisin "arvostelun armolahjan" käyttämättä.

      Häpeällistä, että joku itseään uskovaksi tituleeraava kehtaa kirjoittaa "uskonnon uhrien" palstalle tekstiä asiasta, jolla tuskin on mitään tekemistä todellisten uskonnon uhrien kanssa.

      Meidät tunnistaa keskinäisestä rakkaudesta? No niin näemmä.

      Fariseukset.

    • Anonyymi

      Monta tulee Jeesuksen nimessä ja he eksyttävät monta!

    • Anonyymi

      Onko tää tervehenkinen seurakunta? Naisia ainakin näyttää olevan suurin osa vanhimmistoa myöten.

      • Anonyymi

        Minä katsoin hetken cityseurakunnan lähetystä,voi järkytys,tyhmät naiset tanssivat mautonta tanssia,mikä ei todellakaan ollut Ph:en synnyttämää,hirveetä katsottavaa ja Jasmin Saari puhui ei mitään,sielullista höpötystä,itsensä esittämistä tiukoissa housuissa.Naiset hallitsevat,miehet eivät enää ole miehiä hellareissa,siirappia kaikki.


    • Anonyymi

      Aivan oikein. Jeesus syntyi talliin ja kuoli ristillä ja antoi verensä ja ruumiinsa ja juuri sen tähden Jumala on hänet korkealle korottanut ja antanut Hänelle muita nimiä korkeamman nimen ja arvon, että kaikki kerran polvistuu ja tunnustaa, että Kristus Jeesus on Herra. Tätä kyllä täytyy juhliakin. Se sopii mainiosti, vaikka en olekaan käynyt kyseisessä seurakunnassa 👍

    • Anonyymi

      tällasia nää eksyttäjät on, niitten seurakuntayhteyskin on ja pitää olla: VIIHDETTÄ, ja paljon "mammonaa".

      voihan sitä muutenkin tavoitella, mutta ei se ny mitään niinkus evankeliumia ole.

    • Anonyymi

      Kaikki kuuluu koetella, oli mistä tahansa seurakunnasta kyse. Kirkastaako opetus nöyrää ja sävyisää Jeesusta Kristusta? Onko seurakunnan ilmiöt linjassa Sanan kanssa? Ovatko ne Pyhästä Hengestä, Rauhan hengestä? Mikä on seurakunnan juuri? Ymmärretäänkö että Jumalan tuli puhdistaa Hänen omiaan ja vie eteenpäin pyhityksen tiellä eikä ole hetken huumaa ja ihmistä itseään nostattavaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe