16.8. alkaen kaksi jaksoa peräkkäin

Juipiijuihuu

Huomisesta eli 16.8. alkaen jälleeni kaksi jaksoa peräkkäin klo 17.55:stä eteenpäin! Ihanaa, mahtavaa :D

Ja eikä tarvi minkään palstapoliisin nyt tulla kertomaan, että se on jo sanottu, koska kaikki eivät ehdi lukea kaikkia ketjuja, ja ainakin mulle tieto oli uusi, kun sen äsken huomasin.

12

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AdvertisingSucks

      Kiva kun nuo mtv3:sen läskipäät päättävät lennosta muuttaa jaksojen lähetysaikaa. Meni tämän päiväinen ohi, kun lehdet ja nettiohjelmatiedot näyttivät normaalia puoli kahdeksaa, ja kun töllön pisti päälle, sieltä tulikin joku öykkärimäinen Salkkarit. Olisivat sitten siirtäneet samantien seuraavalle päivälle, jos nyt pakko on jostain syystä vaihdella noita lähetysaikoja, sitä kun ei jaksa joka ikisen ohjelman kohdalla erikseen käydä eri kanavien omilta sivuilta katsomassa onko tullut pienellä varoajalla muutoksia.

      Helvetin pitkä miinus tuollaiselle toiminnalle. Ja kun tässä nyt alettiin, niin vielä pidempi miinus koko kanavan idealle. Heittäkää huit hittoon ne mainoksenne, ei niitä leikkele- ja kasvonkohotusvoidelööpereitä kukaan jaksa katsoa. Kolmeen kertaan pitää pilkkoa kaksi jaksoa typerien mainoksien takia. Sitten piti vielä lisätä viisi minuuttia lisää mainosaikaa. Ennenhän Emmerdale alkoi kuudelta ja loppui viittä vaille seitsemän. Sittemmin se siirrettiin alkavaksi viisi minuuttia aiemmin, mutta edelleenkin se loppuu viittä vaille seitsemän, eli viisi minuuttia enemmän tulee rypynpoisto- ja pöntönpuhdistusaine -sontaa, ja kun vielä keväällä Mäcgaiveri tuli toiselta kanavalta ja loppui tasan kuudelta, niin siinähän jäi Mäcin ja Peten seikkailujen loppuratkaisut aina näkemättä, ja vain siksi, että läskipäät kuvittelevat mainonnastaan olevan jotain hyötyäkin.

      • Eiaivanhukassa

        Tuleehan se uusintana tiistaiaamuna ja löytyy jonkun aikaa MTVn Katsomosta


      • AdvertisingSucks

        Kone pätkii pahasti, joten Katsomon kautta ei onnistu. Unirytmi päin peetä, joten tiukka herätys tulee olemaan, ja voiko siitäkään olla varma, ettei tule taas joku Salkkareiden uusinta ja Emmen uusinta näytettykin taas jostain oikusta tuntia aiemmin?


      • IltapuluOliAjantasalla

        YTubesta voi engl kielitaitoinen katsoa alle 5 min videoita jaksoista. Pääosissa olevista eniten Robert ja Aaronista,Whiteista on paljon samoin Cain,Moira,Debbie ja Barton pojat löytyy. Vic ja Adamista myös nykyään. Muista on vain pätkiä Emmerdale sarjan oma kanavalla. Katsomo sovellus android tabletissa toimii hyvin.
        Sarjan seuraamiseen on monia mahdollisuuksia.


      • kxft

        Ei sovi kiroilla.


    • Aloittajaaloittaja

      Ihana avautuminen AdvertisingSucks :D Mulle kävi tänään samoin, eli en tiennyt, että Emme tulee jo puoli seitsemältä. Sattumalta avasin telkkarin varttia vaille seittemän ja olin ihan että kreegah bundolo.

      Mutta huomisesta alkaen kaksi jaksoa peräkkäin; unohtakaamme tämän päivän kärsimykset :D

      • batmani

        Se on sitten syksy tullut, kesä mennyt


      • Hehhehehheheheh

        Otan mieluumin keskitalven ja kaksi jaksoa Emmeä päivässä kuin kesän ja hyttyset.


      • Kenen_moka

        Muillekkin ohjelmatietoihin luottaneille kävi näköjään näin.
        Minäkin luotin ohjelman alkavan 15.8 edelleen tutun kesä aikataulun mukaan. Tietojen mukaan lähetysajan piti muuttua aikaisemmaksi vasta 16.8
        Tarkistin tämän varmuudenvuoksi ohjelmatiedoista, olikohan iltapulu, tai telsu.com. Mutta kun kiiruhdin avaamaan tv:n ja olin varannut aikaa lempisarjalleni, niin siellä alkaakin soimaan, syvästi inhoamani salkkareiden tunnari. Palasin ällistyneenä tarkistamaan ohjelmatietoja, joissa toisissa oli ilmoitettu emmerdalen alkaneen jo aikaisemmin ja toisissa tarjottiin salkkareita emmerdalena. Kyllähän tälläinen itsestä riippumaton moka harmitti, etenkin sellaisia jotka inhoaa salkkareita.
        Ilmeisesti ohjelmatietoihin ei siis kannata, eikä voi luottaa.
        Mutta totutelkaamme nyt taas tähän klo:18.00 alkavaan kahden jakson mittaiseen. Jos lähetysajassa, tai ohjelmatiedoissa on jotain muutoksia, kannattaa ihan itse, omin silmin varmistaa, miten ne on muuttuneet. Mikäli on aikaa tälläisiä päivystää telkkarin edessä.


      • Kurkistelikurkisteli

        Voin kuvitella miltä tuntui saada Salkkart Emmerin siijaan. Itse inhosin Salkkareita vuosikausia niin etten halunnut sen edes olevan taustalla auki, kun smirklasin varpaankynsiäni toisessa huoneessa tai jotain vastaavaa äänekästä; suorastaan juoksin vaihtamaan kanavaa, kun Salkkarit alkoi.

        Tänä kesänä kuitenkin jotenkin turruin sarjalle, ja jopa hieman katselin uusintoja. Mutta en aio ryhtyä vakikatsojaksi, en missään tapauksessa. Vilkuilut ovat nyt ohi, ja syytän niistä heinä-elokuun pitkään jatkuneita helteitä.


      • Kaunaritpoisruudusta

        Enmole koskaan seurannut salattuja ja Karohka K ja Roh on nykyään täysin pilalla,oksettavaa roska fantasiaa muka sukupuolen vaihdosta.


      • dkfkldsjfksjf

        No siellä, sattuu ja tapahtuu ja tulee taas uusia käänteitä. Seurailen kyllä sitäkin.

        Varmaan joku lyö meitä kohta kepillä päähän, joten lopetetaan Kaunareista puhuminen tähän :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      181
      31422
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      247
      20156
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      415
      10425
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6515
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      26
      4528
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      190
      3947
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      64
      3931
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1577
    9. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      94
      1439
    10. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      50
      1369
    Aihe