16.8. alkaen kaksi jaksoa peräkkäin

Juipiijuihuu

Huomisesta eli 16.8. alkaen jälleeni kaksi jaksoa peräkkäin klo 17.55:stä eteenpäin! Ihanaa, mahtavaa :D

Ja eikä tarvi minkään palstapoliisin nyt tulla kertomaan, että se on jo sanottu, koska kaikki eivät ehdi lukea kaikkia ketjuja, ja ainakin mulle tieto oli uusi, kun sen äsken huomasin.

12

254

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AdvertisingSucks

      Kiva kun nuo mtv3:sen läskipäät päättävät lennosta muuttaa jaksojen lähetysaikaa. Meni tämän päiväinen ohi, kun lehdet ja nettiohjelmatiedot näyttivät normaalia puoli kahdeksaa, ja kun töllön pisti päälle, sieltä tulikin joku öykkärimäinen Salkkarit. Olisivat sitten siirtäneet samantien seuraavalle päivälle, jos nyt pakko on jostain syystä vaihdella noita lähetysaikoja, sitä kun ei jaksa joka ikisen ohjelman kohdalla erikseen käydä eri kanavien omilta sivuilta katsomassa onko tullut pienellä varoajalla muutoksia.

      Helvetin pitkä miinus tuollaiselle toiminnalle. Ja kun tässä nyt alettiin, niin vielä pidempi miinus koko kanavan idealle. Heittäkää huit hittoon ne mainoksenne, ei niitä leikkele- ja kasvonkohotusvoidelööpereitä kukaan jaksa katsoa. Kolmeen kertaan pitää pilkkoa kaksi jaksoa typerien mainoksien takia. Sitten piti vielä lisätä viisi minuuttia lisää mainosaikaa. Ennenhän Emmerdale alkoi kuudelta ja loppui viittä vaille seitsemän. Sittemmin se siirrettiin alkavaksi viisi minuuttia aiemmin, mutta edelleenkin se loppuu viittä vaille seitsemän, eli viisi minuuttia enemmän tulee rypynpoisto- ja pöntönpuhdistusaine -sontaa, ja kun vielä keväällä Mäcgaiveri tuli toiselta kanavalta ja loppui tasan kuudelta, niin siinähän jäi Mäcin ja Peten seikkailujen loppuratkaisut aina näkemättä, ja vain siksi, että läskipäät kuvittelevat mainonnastaan olevan jotain hyötyäkin.

      • Eiaivanhukassa

        Tuleehan se uusintana tiistaiaamuna ja löytyy jonkun aikaa MTVn Katsomosta


      • AdvertisingSucks

        Kone pätkii pahasti, joten Katsomon kautta ei onnistu. Unirytmi päin peetä, joten tiukka herätys tulee olemaan, ja voiko siitäkään olla varma, ettei tule taas joku Salkkareiden uusinta ja Emmen uusinta näytettykin taas jostain oikusta tuntia aiemmin?


      • IltapuluOliAjantasalla

        YTubesta voi engl kielitaitoinen katsoa alle 5 min videoita jaksoista. Pääosissa olevista eniten Robert ja Aaronista,Whiteista on paljon samoin Cain,Moira,Debbie ja Barton pojat löytyy. Vic ja Adamista myös nykyään. Muista on vain pätkiä Emmerdale sarjan oma kanavalla. Katsomo sovellus android tabletissa toimii hyvin.
        Sarjan seuraamiseen on monia mahdollisuuksia.


      • kxft

        Ei sovi kiroilla.


    • Aloittajaaloittaja

      Ihana avautuminen AdvertisingSucks :D Mulle kävi tänään samoin, eli en tiennyt, että Emme tulee jo puoli seitsemältä. Sattumalta avasin telkkarin varttia vaille seittemän ja olin ihan että kreegah bundolo.

      Mutta huomisesta alkaen kaksi jaksoa peräkkäin; unohtakaamme tämän päivän kärsimykset :D

      • batmani

        Se on sitten syksy tullut, kesä mennyt


      • Hehhehehheheheh

        Otan mieluumin keskitalven ja kaksi jaksoa Emmeä päivässä kuin kesän ja hyttyset.


      • Kenen_moka

        Muillekkin ohjelmatietoihin luottaneille kävi näköjään näin.
        Minäkin luotin ohjelman alkavan 15.8 edelleen tutun kesä aikataulun mukaan. Tietojen mukaan lähetysajan piti muuttua aikaisemmaksi vasta 16.8
        Tarkistin tämän varmuudenvuoksi ohjelmatiedoista, olikohan iltapulu, tai telsu.com. Mutta kun kiiruhdin avaamaan tv:n ja olin varannut aikaa lempisarjalleni, niin siellä alkaakin soimaan, syvästi inhoamani salkkareiden tunnari. Palasin ällistyneenä tarkistamaan ohjelmatietoja, joissa toisissa oli ilmoitettu emmerdalen alkaneen jo aikaisemmin ja toisissa tarjottiin salkkareita emmerdalena. Kyllähän tälläinen itsestä riippumaton moka harmitti, etenkin sellaisia jotka inhoaa salkkareita.
        Ilmeisesti ohjelmatietoihin ei siis kannata, eikä voi luottaa.
        Mutta totutelkaamme nyt taas tähän klo:18.00 alkavaan kahden jakson mittaiseen. Jos lähetysajassa, tai ohjelmatiedoissa on jotain muutoksia, kannattaa ihan itse, omin silmin varmistaa, miten ne on muuttuneet. Mikäli on aikaa tälläisiä päivystää telkkarin edessä.


      • Kurkistelikurkisteli

        Voin kuvitella miltä tuntui saada Salkkart Emmerin siijaan. Itse inhosin Salkkareita vuosikausia niin etten halunnut sen edes olevan taustalla auki, kun smirklasin varpaankynsiäni toisessa huoneessa tai jotain vastaavaa äänekästä; suorastaan juoksin vaihtamaan kanavaa, kun Salkkarit alkoi.

        Tänä kesänä kuitenkin jotenkin turruin sarjalle, ja jopa hieman katselin uusintoja. Mutta en aio ryhtyä vakikatsojaksi, en missään tapauksessa. Vilkuilut ovat nyt ohi, ja syytän niistä heinä-elokuun pitkään jatkuneita helteitä.


      • Kaunaritpoisruudusta

        Enmole koskaan seurannut salattuja ja Karohka K ja Roh on nykyään täysin pilalla,oksettavaa roska fantasiaa muka sukupuolen vaihdosta.


      • dkfkldsjfksjf

        No siellä, sattuu ja tapahtuu ja tulee taas uusia käänteitä. Seurailen kyllä sitäkin.

        Varmaan joku lyö meitä kohta kepillä päähän, joten lopetetaan Kaunareista puhuminen tähän :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      198
      4666
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      274
      2750
    3. 134
      1707
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1401
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      203
      1357
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1124
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      74
      1077
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1057
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1051
    Aihe