Suomi miehitetään keväällä 2017

YdinsotaVääjäämätön

Ehkä jo aikaisemmin. En keksi mitään syytä, miksei Venäjä käyttäisi tilaisuutta hyväkseen. Suomen armeija on vitsi ja laittomat maahantulijat ovat aiheuttaneet sen, ettei kotimaan puolustus enää kiinnosta. Se ettei Suomea ole vielä miehitetty on puhdasta hyväntahtoisuutta Venäjän suunnalta, mutta tämä hyväntahtoisuus on käymässä päivä päivältä pienemmäksi, kun Nato pullistelee muskeleitaan Euroopassa ja uhkaa laajenemisella.

Venäjä miehittää ensin Suomen ja tämän jälkeen hyökkää Baltiaan, mistä seuraa Venäjä-NATO konflikti eli ydinsota.

26

379

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiHyökkääSuomeen

      Se vain, että Venäjällä ei ole mitään syytä hyökätä Suomeen! Suomen väestöstä selvästi yli 90 prosenttia on suomalaisia ja venäläisvastaisia, kun taas venäläisiä täällä on vain reilu prosentti. Venäjä joutuisi Suomessa käyttämään valtavan määrän kalustoaan tukahduttaakseen suomalaisten vastarintaa.

      Vertailun vuoksi Ukrainassa venäläisiä on 32 prosenttia ja venäläismielisiä vielä enemmän. Virossakin venäläisiä on lähes 30 prosenttia.

      Maailmansota saattaa kylläkin alkaa, jos Nato ja Venäjä joutuvat napit vastakkain Baltiassa tai Mustanmeren rannikolla.

      • MamutVittuunSuomesta

        No minä en tosiaankaan aio nousta minkäänlaiseen vastarintaan tämän nykyisen vitun mamusuomen puolesta, mun puolesta ryssät voi rauhassa tämän mamuhelvetin miehittää. Nouskoot mamut ja suvakit itse vastarintaan, jos siltä sattuu tuntumaan, minä häivyn tästä maasta hyvissä ajoin ennen ryssien hyökkäystä.


      • NÄIN_se_menee

        Kohtapa se alkaa. Se, minkä kaikki ovat aina tienneet: http://nwohavaintoja.blogspot.fi/2016/08/ruotsalainen-lakimies-vaittaa-jihadin.html
        Tämä oli aseeton harjoitus noin vuosi sitten, mistä ei sanaakaan saatu hiiskua eikä hiiskuttu: https://www.youtube.com/watch?v=h4-BXs3_fPM
        Tämän takia ne ruuan ja veden varmuusvarastot, vaikka ne on oikeasti tarkoitettu noille elukoille.
        Sitten kun tehtävä on suoritettu, sitten tulee OSraelin joukot "pelastamaan" henkiinjääneet ja heidät riemumielin tervetulleeksi toivotetaan. Kaikki menee just niinkuin on suunniteltu. Tulee yksi maailmanvalta johtajanaan Antikristus, tuo valheen isä, joka jo Nobelin rauhanpalkintonsa sai etukäteen.
        Ette te usko vielä. Kuukauden päästä on jo myöhäistä uskoa.


    • hehhhh

      Lupaatko syödä hatullisen paskaa Uudenvuodenpäivänä 2018 jos miehitystä ei ole tapahtunut? Totuttele jo paskanmakuun:D

      • hehhhh

        ÄÄÄÄH! Nyt tuli virhe, piti olla totuttelet jo paskanmakuun.


    • kansa

      Voi olla mahdollista, että osin sen tekee. Mutta en usko, että ensivuonna vaan myöhemmin, kun maailman poliitinen tilanne kiristyy.
      Ehkä USA.n pre. vaalien jälkeen on parempi hetki.

      Ydinsotaan en usko Venäjän ja Yhdysvaltojen kanssa lähitulevaisuudessa.

      Vaalien jälkeinen USA saataa katsoa Suomea sormiensa läpi, kun Venäjä miehittää Suomea.

      Uskon, että Norja ja Ruotsi on Usalle helpompia maita puolustaa.

    • toteaja-

      ikävä kyllä Suomessa ei ole mitään, mitä venäjä tarvitsisi

    • ssder443

      Meneekö noin kauan?Toivoisin Putin tulevan pian ja vapauttavan Suomen Soinin,Niinistön ja RKP:n maanpettureista.Tule Putin kultainen!

    • hyihittomitäidiootteja

      natotrollit pauhaa somessa jatkuvaa ryssänvihaa. Ryssänvihan aika oli kymmeniä vuosia sitten. Ryssästä ei ole ollut meille mitään haittaa, mutta jostain kumman syystä kaikenlaiset pellet ylläpitää teennäistä vihaa ja uskottelee kaikenlaista paskaa. Ja ei, en mene Venäjälle. Täällä maapallolla Venäjän ja USANATOn välissä on muutakin elämää. Kaikki sitä tosin ei ymmärrä, kun ainoa ajatus on juosta sen vahvimman helmoihin lällättämään kuin ilkikurinen kakara. Myötähäpeä.

    • kaiserwurst1

      Ei Venäjä Suomeen huvikseen hyökkää. Vaan Suomeen hyökkääminen tapahtuu ainoastaan siinä tapauksessa, jos Baltiassa Nato-joukot kasvavat liian suureksi, ja Venäjä näkee ainoaksi vaihtoehdoksi miehittää Baltia, omaksi puskurivyöhykkeekseen. Mikäli Venäjä miehittää Baltian, niin tällöin myös Suomi on miehitettävä, ettei Nato voi hyökätä sivustasta selustaan. Muutoin Venäjä ei tee Suomella mitään. Suomi tehdään miehittämällä ainoastaan vaarattomaksi maaksi.

      Ja tällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa, oliko Suomi Nato-maa vaiko ei. Joka tapauksessa Suomi on pakko miehittää, oli se jäsen tai ei, mikäli Baltia miehitetään. Koska Nato pystyy kuitenkin milloin tahansa siirtämään joukkonsa Suomeen, olipa Suomi jäsen taikka ei.

      Venäjällä ymmärretään se tosiasia, että mikäli Nato-joukot Baltiassa kasvaa riittävän suureksi, ei Venäjä voi mitenkään enää miehittää tuosta vain Baltiaa. Venäjän kannalta tuollainen tilanne on kestämätön, koska ainakin teoriassa Natolla on tuolloin mahdollisuus musertaa koko Venäjä kerralla palasiksi. Näin ollen Venäjällä ajatellaan, että Baltia on pakko miehittää siinä vaiheessa, kun se on vielä mahdollista, eli Nato-joukkoja ei ole ylivoimaista määrää.

      Baltian sekä Suomen miehittäminen tarkoittaa myös hyvin todennäköisesti Venäjän omaa tuhoa ja tappiota, mutta tällöin se heidän mielestään tapahtuu ainakin saappaat jalassa. Joka tapauksessa, Naton pääideologia on tehdä Venäjä vaarattomaksi. Eikä siihen löydy kuin yksi lääke, tuhota Venäjä. Kyllä Venäjällä tämä tiedetään.

      Toteutus on sitten eri asia. Lisäksi peli muuttuu kerralla eri luontoiseksi, mikäli ydinaseita käytetään. Siinä pelissä ei ole voittajia.

      • hihhulit-sekaisin

        Minä en kertakaikkiaan ymmärrä, minkä takia natohihhulit pauhaa jatkuvasti täällä sitä vain konventionaalisin asein käytävää mielikuvitussotaansa. Jossa Venäjä ensin yrittää miehittää Suomen ja Naton urhot pyyteettömästi uhrautuen Suomen vapauden puolesta torjuvat hyökkäyksen ja nujertavat Venäjän ja kaikki on sitten muka hyvin.


      • kaiserwurst1
        hihhulit-sekaisin kirjoitti:

        Minä en kertakaikkiaan ymmärrä, minkä takia natohihhulit pauhaa jatkuvasti täällä sitä vain konventionaalisin asein käytävää mielikuvitussotaansa. Jossa Venäjä ensin yrittää miehittää Suomen ja Naton urhot pyyteettömästi uhrautuen Suomen vapauden puolesta torjuvat hyökkäyksen ja nujertavat Venäjän ja kaikki on sitten muka hyvin.

        Joo en minäkään sitä ymmärrä... Joka tapauksessa Suomi on vaarassa joutua sodan osapuoleksi, mikäli lännen ja idän välit vielä entisestään kiristyvät, ja panoksia kohotetaan puolin ja toisin lähellä rajaa. Kun Nato vain kasvattaa joukkojensa määrää Baltiassa, ei Venäjä vain voi katsoa sivusta tekemättä mitään. Koska sen oma turvallisuus on tällöin uhattuna. Vaikka Nato ei omasta mielestään uhkaisikaan Venäjää, niin ei Venäjä voi siitä huolimatta tähän sanaan luottaa.

        Miettikää, jos joku osoittaa sinua naapuritontilta aina vähän väliä pyssyn piipulla, mutta sanoo tekevänsä sen vain varmuuden vuoksi, ja lupaa olla ampumatta. Niin oletteko vain tekemättä mitään, ja luotatte tämän hullun naapurin sanaan kuin vuoreen. Vai meneekö käsi pikku hiljaa siihen oman pyssyn varteen, ja valmistaudut siihen, että jossain vaiheessa on pakko valmistautua osoittamaan itsekin. Ja sitten kun molemmat osoittaa, niin yleensä jompi kumpi ampuu ensin. Vai onko pokkaa olla ampumatta, ja luottaa ettei se toinenkaan ammu, epäilen...


      • YdinsotaVääjäämätön

        Ydinaseita käytetään 100% varmasti, mikäli venäläinen sotilas astuu NATO-maaperälle. Tämä on täysi itsestäänselvyys eikä siinä järkeilyt "ydinsodan mielettömyydestä" enää päde.

        Turvallisin ratkaisu maailmanrauhan kannalta olisi NATOn romahdus.


    • KohtaRytisee

      Minun veikkaukseni on että koivusta ei ole kaikki lehdet vielä pudonneet kun venäjä hyökkää suomeen.

      • Ennustajatveikkaa

        Ei, mun vaisto ei tälle vuodelle veikkaa mitään. EU ehtii jo kaapata kaikki, Brexit saattaa tulla esille jo ensi vuonna tulojen vähenemisenä ja sen vuoksi ne käy kuumana. Koko Venäjä-jännitys on itse osittain luotu, taustalla Soroksen matuvirrat Afrikan mantereelta.


    • Talvisodanhenki

      Miksi hyökkäisi? En keksi yhtäkään järkeenkäypää selitystä? Luultavasti Venäjällä on jonkinlaista vakoilutietoa mitä tässä meidän Suomalaistenkin ympärillä tapahtuu, eihän tämä milläänlailla normaalia ole että maahan ajetaan nuoria muslimiehiä 30 000 kpl ja yritetään pokkana uskotella niiden olevan "pakolaisia". Eivät ole, eivätkä myöskään ole täällä töiden perässä, joku syy pitää löytyä miksi tämänlainen hulluus tapahtuu? Ruåtsi on vahvassa roolissa tässä hankkeessa, ja aina kun se maa venkoilee tapahtumista vastaa joku toinen.

      Nämä täällä täyshoidossa lepäilevät terroristit sensijaan ovat todellinen ongelma. Syyskuussa on odotettavissa tapahtumia muslimien suunnalta, ja pahasti näyttää että se on myös tuolla meidän päättäjien tiedossa mutta huomio yritetään kiinnittää pelkästään itäänpäin jossa nyt ilmeisesti rajoitetaan rajan ylitse kulkevaa liikennetäkin "unohtaen" että länsiraja on täysin ilman kontrollointia maahan mikä on haalinut tätä sekopää porukkaa jo vuosikausia ja elättää vielä paljon suurempaa joukkiota kantaväkensä kustannuksella. Kuka takaa että tuo lauma pysyy rajan takana? Raivostuttavaa ja holtitonta pelleilyä kansalaisten kustannuksella!

      Niin kauan kunnes tämä muslisaasta on poistettu KUKAAN älylliseen ajatteluun pystyvä asevelvollinen ei lähde minkäänlaiseen sotatoimintaan mukaan. Puollustusvoimat on tehneet itsestään täydellisen pellepartion koska minkäänlaista kannanottoa sieltäpäin terroristien sisäänmarssiin ei ole kuulunut, joku keksi vieläpä keksi pakottaa varusmiehiä saapuneita muslimiherroja avustamaan Tornioon, tämän käskyn antajan tulisi erota välittömästi tehtävistään!

      Puollustusvoimat, poliisi ja rajavartiolaitos on ilmeisesti täynnä väkeä joiden uskallus esittää mielipiteitään on ostettu? Jokainen näissä tehtävissä toimiva taatusti ymmärtää ettei tämä ole kansan enemmistön tahto eikä hyväksymä toimintatapa. Ymmärtävätköhän edes hävetä?

      • Marionov

        Jokseenkin samoilla linjoilla. Kuin kauan siita on kun vasemmistolaiset solmivat YYA PLO kanssa ja samalla "suurlahetyston" Suomeen. Mika tassa oikein on takana?

        PLO on vain peite, jolla diplomaattipostin kautta muslimit ja vasemmistolaiset saivat naina vuosikymmenina aseet ja rajahteet Suomeen odottelemaan "pakolaisia", joita on jo tullut, mutta ei viela riittavasti vallankumouksen aloittamiseksi.

        PLO on loispistiaisen toukka Suomi neidossa ja kaikissa niissa maissa, joihin PLO sai "suurlahetystonsa".

        Tama prosessi alkoi samoihin aikoihin koko maailmassa, joihin PLO sai ujutettua "suurlahetystonsa", se ei ollu sattumaa. Muslimien, kv. vasemmiston ja kansallissosialistien muodostama Koalitio on valmistautunut maailmanvalloitukseen globaalin Kalifaatin perustamista varten huolellisesti.

        Salatakseen toimintansa nama pitavat jatkuvasti Israelin ja juutalaiset fokuksessa isoon aaneen ja joka yhteydessa, se ei ole sattumaa, vaan tarkasti suunniteltua, kontrolloitua ja ylhaalta ohjattua.

        EU:ssa Koalitio aloittaa sisallissodan perustaakseen siihen islamistisen alueen ja nain toimien USA, Kanada ja Meksiko joutuvat sodan kurimukseen saman aikaisesti. Koalitio ja NATO ovat vastakkain.

        NATO jaa historian lehdille. Koalitio ottaa vallan nopeasti suurimmassa osassa maailmaa, YK lakkaa olemasta ja sen tilalle muodostuu islamistinen maailman hallitus. Aasian maat onnistuvat torjumaan Koalition ja muslimit kayvat harvinaisiksi siella.

        Islamistit varmistavat valtansa verisesti ja eliminoivat totaalisti kaksi kaveriaan saalimatta kv. vasemmistolaiset ja kansallissosialistit.

        Katollinen kirkko hylkaa lopullisesti Raamatun seka jaanteetkin kristinuskosta, monet protestanttiset kirkot seuraavat katollisia, ockultisni valloittaa lopullisesti suurimmat kirkkokunnat ekumenian hengessa.

        Luopiokirkot keraavat kaikki saatavilla olevat Raamatut, virsikirjat, katekismukset, mediat ja puiset ristit energialaitoksiin poltettavaksi, kiviset murskattaviksi ja metalliset sulatettaviksi.

        Kaikki ne joilla on risti kaulassa koruna, joutuvat karajille uskon rauhan rikkomisesta maksimaalisen suuret sakot, kaulakorun menetettavaksi sulatettavaksi ja rahat islamilaisen lapsityon tukemiseksi.

        Kristillisen materiaalin tilalle tulevat Koraanit, hadithit, Šaria etc. ja kirkot moskeijoiksi. Koalition poliisit ratsaavat kaikki kodit, jarjestojen ja kerhojen tilat hakiessaan kristillista materiaalia ja voi sita jonka hallusta loytyy ko. materiaalia.

        Kristityt joutuvat valinnan tekoon, tunnustautua Jeesuksen Kristuksen omaksi tai kieltaa kaikki yhteydet kristittyihin ja kieltaan uskonsa Jeesukseen Kristukseen, Taivas tai Helvetti.

        Venaja on luonut Varsovan liiton valtavan armeija, siihen ovat liittyneet itablokin valtiot, islamistiset valtiot. Tama valtava armeija lahtee "vapauttaan palestiinaa" ja tuhoutuu Israelin maassa ja samalla jokainen palestiinalainen.

        Ehka nain suurinpiirtein maailman meno joskus.


    • Bihna

      Pihon sivuilla tulevien miehitysvuosien jalkeen venaja antaisi kompensaatioksi karjalan siita hyvasta, Etta suomi antaisi tulevassa sodassa venajan kayttaa suomea kauttakulkuun..

      Eli kuten dugin Alexander esittaa etela suomi liitettaisiin karjalan tasavaltaan ja pohjois suomi muurmanskiin..
      Siten suomi ja menetetty karjala tulee yhdistymaan..

    • ennustajaäijä

      HYVÄ HYVÄ olet melkoinen ennustaja! Lähes yhtä hyvä kuin minä ja se on paljon se! Minä ennustan, että Meksikon ja USA:n välille syttyy sota Trumpin raja-aidan takia. Sitten syttyy sota Brasilian ja Argentiinan välille ja Kenia ja Tansania joutuvat sotaan ja Australia valloittaa veristen taistelujen jälkeen Uuden Seelannin. Kiina taas joutuu sisällissotaan Kantonin ja Hunanin maakuntien välillä. Suomessa taas syttyy sisällissota savolaisten ja hämäläisten välillä, josta johtuen maata miehittävät venäläiset toteavat, että eihän tästä tule vittuakaan. Sen jälkeen Medvedev, josta on tullut taas presidentti Putinin ryhdyttyä pääministeriksi, päättää laista, joka määrää venäjän jättämään ikuisesti oman onnensa nojaan tuon tyhmän kansan, joka aina ja ikuisesti yrittää änkeä jonkun isonveljen suojaan ja sieltä rähisemään rakkikoiran lailla isommilleen.

    • Sotilas7

      Hienoa että jollain teillä on mielipiteitä
      Aikoinaan Jehovat puhuivat moneen kertaan maailmanlopusta.
      Eikä sitä ole vieläkään tullut.
      Minun usko ei riitä sodan mahdollisuuteen suomen ja venäjän välillä.
      Yhteistyötä tarvitaan enemmän.

    • TrastuitTawariz

      Kiitos tuosta miehitysuutisesta. Ei mennyt hukkaan venäjänkielen opiskeluni 1960-luvulla, osaan vieläkin aakkoset. Tuolle taidolle tulee heti käyttöä, kun vihreät miehet saapuvat...

    • Verkku122

      Eipä oo miehitetty

    • pro-pax

      Siinä oli profetiat, mutta hei:mihinkäs keskustelijat nyt ovat kadonneet ? Just' joo pitäähän sitä aina poikia välillä vähän pelotella,etteivät vaan vastustaisi pakollista asevelvollisuuttamme täällä pohjolan perukoilla. Mikäs sen parempaa militaaripropagandaa, kuin pitää jatkuvasti uhkaa mediassa esillä ja maalailla niitä piruja seinille parhaimpansa mukaan. No hähhähhää-eipäs ole hyökännyt kuitenkaan.

    • T.örsti

      Torstipeikko varmaan aloitti tän.

    • VillaSellgren

      Pietarin Datsha

      http://www.express.co.uk/news/world/846678/Vladimir-Putin-house-mansion-Russia-Moscow-news
      https://yle.fi/uutiset/3-9795251
      http://www.sotahistoriallisetkohteet.fi/app/sights/view/-/id/31

      Mikäs tää uutinen onkaan? Laitan nämä vaan, koska huomasin tuoreet aiheet. Kadetteja ei saa päästää Ahvenmaalle.

      HBL: Venäjä halusi viedä 164 sotilasta Ahvenanmaalle purjelaivalla – Pääesikunta kielsi
      https://yle.fi/uutiset/3-9800315
      28.8.2017 klo 05:00

      "Vierailua suunniteltiin ajankohtaan, jolloin Itämerellä järjestetään Venäjän ja Valko-Venäjän Zapad-sotaharjoitus."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      148
      2418
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1968
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1948
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      86
      1743
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe