Sääntömafian sääntökirjasta

Ydinvoimapalstaa yli viisi vuotta terrorisoineen Sääntömafiaksi nimeämäni joukkion /1/ sääntökirjan mukaan keskustelu aiheesta "(nimimerkin) aamutoimet" on keskusteluiden sääntöjen mukaista. Ne sitten kaiketi Sääntömafian mielestä antaa paremman vastauksen palstan otsikon kysymykseen "Pitäisikö Suomeen rakentaa lisää ysinvoimaa", kuin Sääntömafian poistattama keskustelu "Tshernobyl 27 vuotta", joka nyt on ties monennenko kymmenennen kerran uudelleenkirjoitettuna osoitteeseen /2/.

Suomi24 Keskusteluiden säännöissä on kohta

"Toisten käyttäjien henkilöiden loukkaaminen ja herjaaminen kuuluu myös asiattomaan sisältöön"

Tuota sääntöä Sääntömafia on ryhtynyt urakalla rikkomaan, koska sen viestienpoistatusterrori ei ole johtanut heidän toivomaansa tulokseen, eli ydinvoimavastaisuuden häviämiseen ydinvoimapalstalta. Katson keskustelun aamutoimistani kuuluvan samaan kategoriaan, eikä niillä ole palstan aiheeseen mitään yhteyttä. Valvojat ovat tuosta kuuliaisesti Sääntömafian kanssa samaa mieltä, niinkuin ovat olleet jo yli viiden vuoden ajan, minkä seurauksena palstasta on tullut koulukiusaajien temmellyskenttä. Silti on paikallaan tehdä ilmiantoilmoitus viestistä http://keskustelu.suomi24.fi/t/14429314/stuxnetin-aamutoimet perustelulla

Viestissä on asiatonta toista käyttäjää loukkaavaa ja herjaavaa sisältöä, eikä viestin sisältä vastaa keskustelun aihetta. Tiedoksi @Suomi24 @Aller

- - -

"ohimennen
16.4.2016 14:31

Tuon Stuxnetin, entisen Vastaajan viestejä poistatellaan aivan asiattomasti, ei ihme, että häntä ottaa päähän, se varmaan poistattajan tarkoitus onkin, kyseessä on häiriköivä poistattajatrolli ja kuten tiedetään tälläisistä trolleista, heistä on tutkimusta:

"Tutkimus: Nettitrolli on usein narsisti, psykopaatti tai sadisti

Tutkimus paljastaa trollauksen ja sadistisen käytöksen yhteyden erittäin vahvaksi. Trollin takana näyttää lymyävän myös poikkeuksellisen paljon psykopaatteja ja narsisteja.

Tutkimuksen mukaan nettitrollin takaa paljastuu lähes ihmishirviö."
http://www.iltalehti.fi/digi/2014091918676898_du.shtml

Nimimerkki Vastaaja keskusteli täällä jo paljon ennen tuon poistattajahäirikön tuloa, palstalla oli silloin erittäin asiallisia ja hyvähenkisiä keskusteluita, mukana joitain alan asiantuntijoitakin, nimimerkki Vastaaja ei ollut ongelma, palstan ongelmat alkoivat vasta tuon poistattajatrollin ja häirikön tutlua palstalle jolloin asiallisimmat kirjoittaja pääosin lähtivät palstalta muille foorumeille.

Sama ongelma on ollut myös muilla suomi24:n palstoilla, häiriköt riekkuu, ja moderointi poistele asiaviestejä jolloin palstoille ei jää enään kuin häiriköt, palstat tyhmenevät yksi toisensa perään."
(Keskustelusta http://keskustelu.suomi24.fi/t/14238755/koulukiusaajien-valtaama-palsta )

/1/ (joillakin palstoilla puhutaan poistattajatrolleista, johtuen siitä, että Suomi24 Keskusteluiden sääntöjen mukaisia viestejä poistetaan, kuten täällä Ydinvoima-palstallakin)

/2/ http://keskustelu.suomi24.fi/t/14352295/tshernobyl-27-vuotta
(Ellei linkki keskusteluun toimi, katso josko profiilisivultani http://www.suomi24.fi/profiili/stuxnet löytyisi siihen toimiva linkki)

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

   Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
   Maailman menoa
   90
   3647
  2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

   Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
   15
   1696
  3. MURHA hämeenlinnassa

   Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
   Hämeenlinna
   59
   1342