Aika antaa olla toistaiseksi;

Pahoittelen että minun piti käydä täällä jälkihoito, tavoittaakseni kirkon väkeä. Suomi24 foorumilla käy monenlaisia jäseniä. Jälkihoito koski menneitä vuosikymmeniä. Adventtikirkko on rakenteeltaan OK, jossa mahdollistuu demokratia ja tasa-arvo- sis. yhdessä kirjoitetut säännöt; kirkkokäsikirjat ja seurakuntakäsikirjat, jotka pitää olla jokaisen jäsenen saatavilla että tietää mihin sitoutuu. Kaikki päätökset on tehtävä toimielimissä. Esimiesasemaan ei suhteessa toiseen ihmiseen voi päästä yhdistystoiminnoissa, taikka eläkeläisen päivilläkään mihinkään suuntaan. Esimiesasema suhteessa toiseen ihmiseen kuuluu työelämään.
Adventtikirkon Raamatun tutkimus on huipputeologien käsissä, ja kaikki teologian kirjoitus pitääkin tehdä kirkon ylimmässä toimielimessä että teologia olisi tiedollisuuden ammattilaisten käsissä. Kirkon teologit ovat hengellisiä ihmisiä, Joh 14, Hebr 10:12-18, 12:14, Ilm 14:12, 1:7-8, Ef 2, jotka ymmärtävät vastuunsa Kristus kalliolla. 1 Tim 3:15. Kukaan ei yksin kirjoita kirkon teologiaa koskaan. Mikä koskee jäseniä suhteessa; Matt 18:18:aan; tämä valtuuttaa vahvistamaan seurakunnalla sellaisia päätöksiä mitkä yhdessä subjektin kanssa neuvotellen on sovittu seurakunnalla vahvistettavaksi. Jäsenet eivät voi hypätä ihmisten henkilökohtaisilla asioilla itsenäisesti ilman tilivelvollisuutta, ilman vuorovaikutusvelvollisuutta. Ei puhua ihmisten henkilökohtaisia julkisesti. Toisen hengelliseksi- taikka yhdistystoiminnan henkilökohtaiseksi esimies-johtaja-tuomariksi suhteessa toiseen ihmiseen ei voi ryhtyä, eikä legitimiteetti riitä. Viranhaltijoita ei ole, eli sanktioiden mahdollisuuksia ei ole. Yhdistykset kokoontuvat ja hajaantuvat viikottain, ja erilaista sitoutumista on, sekä erilaisia "väliinputoajiakin" rakkauden ja onnellisuuden suhteen, mikä vaikuttaa sitoutumiseenkin. Ryhmissä on aina ihmisiä, ja siellä missä ihmisiä on aina myös ristiriitojakin. Demokratian järjestö- seurakuntayhdistyksien valinnat ovat aina määräaikaisia. Jäsenet käyttävät yhdistystoiminnassa erilaisia voimavarojaan. Vastuissa on ihmisiä jotka ovat palkattuja 1 Kor 9 valtuuksilla kokoaikaiseksi. Ryhmissä toimielimissä on vastuissa ihmisiä joiden aika kuluu myös maallisissa pakollisissa elannon hankinnan ja perheen edun hyödyksi. Adventtikirkon ylimmän toimielimen puheenjohtaja käyttää oman itsenäisen toimivaltansa -oman äänestyslappunsa ryhmän päätöksenteossa. Demokratian rakenteiden ryhmissä kannattaa muistaa johtokunta, hallitus, toimielinten jäsenten henkilökohtainen vastuu osana ryhmän päätöksentekoa -vastuu joka on myös juridinen. Teologinen tiedekunta kouluttaa vain Raamatun teologiassa. Vastuissa kaikissa toimielimissä on ihmisiä joilla ei ymmärrystä hallinnon, johtamisen, lain käytössä yhteiskunnasaa, demokratian hyvissä tavoissa ja normituksissa ole. Hengellinen järjestö-yhdistystoiminta luo alustan hengelliselle arvotoiminnalle, jossa on kyse ihmisten vapaaehtoisesta vakaumus-harrastuspiiri-vertaistuki- toiminnasta. Demokratian vastuissa on ihmisiä, vailla tiedollisuuden vaatimuksia sen mukaan mitä itse tahtovat, ja mihin valitaan vapaaehtois-toimijoita käytännön yhdistystoiminnassa, ja yhdistyksen ohjelman suorittamiseen. Elävä Jumala vahvistaa ihmisen olemassa olevia kykyjä Herran palveluksessa. Ainakin yksi "armolahja" jokaisella on ryhmän hyväksi; 1 Kor 12.
Jumalan Pyhä Henki kasvattaa ja kouluttaa itse jokaisen, ja puhuttelee synnistä jokaisen pyhää lakia vasten; Room 6:20,31, Tästä laista Jeesus sanoi; Matt 5:17-18; Jakob 2:8-13, Johannes 1 Joh 2:1-6, Ilm 12:17, Luukas; 16:16-17.
Seurakunnan "vanhemmistolla" on pakko tarkoittaa toimielintä (johtokunta) -ihmisiä ei voi alistaa toisen mielivallan alle, edes ryhmän mielivallan alle. Kaikki päätöksenteko kuuluu toimielimelle. Jokainen kantaa vastuitaan toimielimen alaisuudessa, -toimielin on jokaisen pomo. Äänestyslappu on jäsenien itsenäinen toimivalta kaikessa demokratian päätöksenteossa. Kaikki mikä ei ole toimielimen päätöstä, on mielivaltaa jolle ei tarvitse korvaansa lopsauttaa. Ihmisen integriteetti on kovin herkästi loukkaantuva uskonnollisessa, -hengellisissä ryhmissä. Kukaan ei luovuta ihmiselle palaakaan "sydämestään" hengellisyydessä. Joka pala ihmisen "sydämessä" ts. tietoisuudessa kuuluu Jumalalle -Jeesukselle Kristukselle. Koko hebrealaiskirje kertoo taivaallisesta elävästä Ylipapista joka toimii taivaallisen väkensä kanssa (Hebr 1:14, 8:1-2, 2:17, 3:7-8, 4:14-16) -toimivat ihmisen uskoontulon, uskon ylläpitämisen ja pelastuksen hyväksi. Pahat hengetkin henkien taisteluareenalla olevia ihmisiä ahdistavat ainakin ajoittain elleivät joka joka päivä.

Kaikki Jumalan -Jeesuksen ystävät eivät istu samalla penkkirivillä, tai ole kirjoilla samassa ryhmässä; Joh 14; -vaan Jumalan omia on erossa ryhmistä inhimillisistä ja maantieteellisistä syistä.


Toivon että minun tulkinnasta on hyötyä ryhmien toiminnan ymmärtämisessä.
Kun ihmiset ovat enemmän koulutettuja, kasvaa ajassa myös ryhmätyötaidot.



Siunauksia
Jari Laurila
keskustelija

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Yhden kerran vielä;

      Olen korkeamoraalinen mies, joka on vuosikymmenien ajan noudattanut tämän maan lainsäädäntöjä. Ainoa rikoksen tunnusmerkit täyttävä asia on rattijuopumukseni 1986. (1986)

      Koska olen korkeamoraalinen mies, olen kieltäytynyt kolmen vuosikymmenen ajan nuorten seksitarjoiluista, eli heti kun tulin ensin itse vanhemmaksi. Olen ollut nuoremmilleni vanhempi- en hetken seksikumppaniksi suostunut kolmeen vuosikymmeneen. 30-

      Nuorten ja nuorten henkilöiden 1970 - 1980 lukujen aikaiset käytöshäiriöt, eri syistä johtuvat sekavuustilat, -minun tai joidenkin ystävieni,- sekä ko. äkilliset mielenhäiriöt eivät ole moralisoitavissa ja olevaisia asioita. Kuuluvat siis 30- 40 vuotta vanhojen asioiden joukkoon tuoreimmillaan ja 1980 luvulle tuoreimmillaan.
      Helvetin esikartanoiden saranat pitää narisuttaa vain itselleen 30 vuotta- ja sitä vanhemmista ihka omista synneistään.
      Minulla ei ole moraalista eikä juridista syyllisyyttä 1980 luvulle mistään asiasta, ja ainoa mihin koskaan on syntynyt juridinen syyllisyys on mainitsemani rattijuopumus.
      Minulla ei velvollisuutta vastaanottaa moralisointia, joka koskee 1980 luvun aikaa. Ei ole niin kaukausiin asioihin mitään syyllisyydentuntoa. Kukaan ei ole iänkaiken syyllinen käytöshäiriöihinkään, joihin ei synnyt juridista syyllisyyttä niiden harkitsemattomuuden vuoksi.
      Nuorilla oli minunkin nuoruudessani 1970-1980 lukujen aikaan vaikeuksia. Itsemurhat ovat 20-30 vuotiaiden yleisin kuolinsyy, ja itsemurhat kuuluvat samankaltaiseen harkitsemattomaan mielenhäiröiden joukkoon.

      Minä en ole minkäänlaisen hengellisen yhdistyksen jäsen ollut vuosikausiin, ja en pidä hengellisiä johtajia palveluksessani moralisoimassa ja syyttämässä minua. Näillä ei minulle aikaa koskaan olekaan, eikä ole ollutkaan aikaa-. Puuliitereiden sorvaamoissa, ompelimoissa, kotirouvat ja ihmishieromoissa ammatikseen työskennelleet, -esimies-johtajan sellaisia valmiuksia ja eivät taitoja omaa, että kykenisisvät minun esimieheksi, eikä sellaista moraalista, taikka juridista legitimiteettiä eläkeläiseen missään ole suhteessa minuun. Viimeinen esimies jäi työelämään aikoinaan, ja koski työasioita.
      Teologinen tiedekunta kouluttaa vain Raamatun teologiassa.

      Pitää tyytyä yhdistystoiminnan ja luottamustehtävien demokratian metodiin, ko. normistoihin, ja näiden hyviin tapoihin. Jokainen vastuunkantaja kuuluu toimielimen alaisuuteen.

      1987 edesmenneen enon uskonnoksi en muutu. Enoon uskonnonkin ihmiset joutuvat moralisoimaan ihka omaa sakkia. En puhunut enoon kanssa ainuttakaan sanaa uskosta ja uskonnoista koskaan. En ole kenenkään henkilökohtaista uskoa Jumalaan koskaan arvostellut elämäni aikana. _Olen vain Raamatun teologiassa, ja pysty enoon uskonnon teologiaa allekirjoittamaan.
      Mutta vilpittömiä tosissaan olevia ihmisiä uskonsa suhteen erilaisissa piireissä oman tietomääränsä omantunnon valossa, Jumalalle vakaasti pyhittyneitä. En ole narisuttamassa helvetin porttien saranoita. En seiso siinä jonossa joka jonottaa Jumalan paikalle.

      Olen 1.6.2006 jättänyt hengelliset maallikkovastuuni, hengellisen yhdistyksen normistot. Minun hengelliset asiat ovat kotioloissa harrastuksissani Raamattu-aiheinen harrastukseni kaikki. Kukaan ei ole kaivannut minnekään.
      2006- Jumalaa en ole taivaasta pois siirtänyt.

      Minulla ei ole ainokaistakaan samaan sukupuoleen perustuvaa rakkaussuhdetta elämässäni koskaan ollut.
      Olen koko elämäni ajan kieltäytynyt homoseksuaalisista parisuhteista. En pysty sellaiseen rakkaus-suhteeseen. En ole puhunut kenestäkään miehestä sanaakaan elämäni aikana mitään ko. ns. homo, ja nk. hintti asiaa koskaan.
      En ole tehnyt mitään seksuaalisia ehdotuksia kenellekään.

      Minulla ei ole moraalista syyllisyyttä mistään. Olen useiden vuosikymmenien ajan noudattanut tämän maan lainsäädäntöjä. Olen kieltäytynyt kymmenistä nuorten seksitarjoiluista 30 vuoden ajan. En ole sanaakaan kenenkään tarjoiluista koskaan puhunut.

      Minä en ole nuoriin sekaantuva.
      - Pysyttelen korkeamoraalisena miehenä vastaisuudessakin.
      30- Tietämillä liikkuu ikärajavaatimus, jos moiseen aktiin ryhtyisin.
      >En ole kiinnostunut parikymppisistä nuorista koskaan hetken seksikumppaneina- näin on ollut siis kymmenien vuosien ajan.
      -Olen ollut nuoremmilleni vanhempi- en hetken seksikumppani, moraalisena oikeana arvonani.
      Minulla on normaalit -58 vuotiaan ikääntyvän miehen tunteet nuorempiani kohtaan, että olen iloinen nuorten olemassa olosta, ja toivon näille sydämessäni aina hyvää, mutta en halua mitään seksuaalista. En ole kiinnostunut parisuhteesta ikäisieni naistenkaan kanssa, - ovat itsensä jo jakaneet, ja nuorille en riitä moneksi heidän elämän aikaa.
      Jouduin aikoinaan itse joidenkin vanhempien ihmisten kateudenkin kohteeksi. En koskaan kadehdi nuorempiani. Jokainen näkee oman elämänkaarensa.

      jatkan vielä alla yhdellä viestillä;

    • Jatkoa edelliseen;

      Moralisoitavaa löytyy kaltereiden takaa. Nämä ovat rikoksiin syyllistyneitä. Minä en ole oikea subjekti moralisoitavaksi.
      Kun nämä ovat tekonsa sovittaneet, ja tehneet parannuksen, niin anteeksi antamisen velvollisuus seuraa jokaista. Jes 1:18.
      Rikoksentekijöilläkin on oikeutensa, ja eivät ole jokaisen räksytettävissä, eli kunnian loukkaaminen ei auta ketään.

      En pidä kaupungin yleisissä saunoissa perheasioita itseeni, tai johonkin muuhun persoonaan tai perheeseen liityviä. Minulta ei ole mitään kyselty.
      Minun tunteillani, tai minun henk. koht. asioillani ei pidä ihmisten perheisiin ratsastaa perseaukisen kustannuksella juttuinensa.

      Olen ollut kuntouimari tai/ja avantouimari koko elämäni ajan, -jompaa kumpaa aina, ja olen aina lähtenyt yksin kotiini noista nakuiluista koko elämäni ajan. En ole ainokaistakaan sanaa puhunut koskaan mitään seksuaalista elämäni aikana kaupunkien yleissä saunoissa kunto- ja avantouimarina koko elämäni aikana.
      En kerrostalojen pihamailla, en maitokaupoissa, en lähiöiden palveluissa, en pidä moisia asioita.
      Minua ei ole koskaan nähty missään juoruamassa ihmisten yksityis- intiimi- perheasioita.

      Tiedän liian myöhään että olen ollut komea mies joidenkin mielestä, mutta alkaa jo ikä tekemään tepposiaan, että komeus ja kauneus on ihmisen elämässä haihtuvaista ja katoavaista iän myötä aikanaan jokaisella. Liian myöhäistä iloita komeudesta kun ikää alkaa kertyä.

      Naisten perseen nuolemista, ja "perseen nuolemista" koskevat jutut koskevat 1980 luvun aikakauden nuoruuden palavuuden missiota.
      Pitää etsiä tuoreempaa perseen nuolemista, kuin minun 1970-1980 luvun nuoruuteni 30- 40 vuoden takaisia "perseen nuolemisia."
      - 58- vuotiaasta ei pidä olla huolissaan että sperma lentäisi kotikonsteilla jollakin korvikkeen omaisella tavalla. Minunkin kohdallani poikamiehen polttavat krapula-aamut kuuluvat nuorempiin päiviini, ja selfservice akti tässä missiossa.
      En minä ole koskaan luvannut olla kenenkään mallikappale etähämäräkaukona jonkun henkilökohtaisten arvojen vaatimuksille yksinäisyydessä riutuvana ja pahoinvovana ihmisenä.
      Maireasti mäläjävät ämmätkin saavat pistä naamansa kiinni. Tilivelvollisuus seuraa aina mitä toisesta puhuu, eikä minulle ole ristin sieleukaan tehnyt sanankaan tiliä puheistaan.


      Akat ja muutkin voivat olla rauhassa, ja lopettaa itsenäiset mahdolliset naittajaisensa, persejuttunsa, joissa mahdollisissa ei ole koskaan istuttu minun kanssani samaan minun pöytääni minun näköetäisyydelleni neuvottelemaan sokerimunkki-kaffeen, rinkulateen, kaljamukin, taikka ravintolalounaan vertaa -ajaksi minua koskevasta mahdollisesta siviilisäätyäni koskevasta muutoksesta.
      - Kukaan ei ole minun näköetäisyydelläni neuvotellut mahdollisesta minun siviilisäätyäni koskevasta muutoksesta.
      En ole neuvotellut kenenkään tyttäriä 2000- luvulla missään.
      Hyvät ihmissuhteet ovat aina toivottavia asioita ollut minulle.

      Olen oikeuskelpoinen juridinen luonnollinen henkilö, en julkinen oikeushenkilö. Kukaan ei ole lompsaansa avannut laskujeni maksamiseksi aikuisen iässäni. Olen laskuni ja erinomaisessa kunnossa olevan talouteni hoitanut itse koko aikuisikäni ajan. (Erinomaisessa kunnossa oleva talous ei tarkoita omaisuuden määrää.)
      Angiinaa 1970 luvulla-, ja työuupumusta seurannutta masennusta kummempaa tautia ei ole ollut koskaan.

      Työuupumusta ei lääketiede osannut tunnistaa 1980 luvun lopulla. Bourn out opittiin tuntemaan lääketieteessä vasta 1990 luvulla. Ihmissuhderistiriidat auttoivat asiaa ettei kaikki mennyt aina toivotulla tavalla minulla. Keski-iässä ymmärtää nuoruutensa aikoja -syitä, paremmin. Oli pari hankalaa työpaikkaa.
      > Olen tämän maan lainsäädäntöjä kunnioittava mies, ja siksi jokainen voi olla rauhassa etten tee väärää lähimmäisilleni. Noudattakaa lakeja.

      Ihmisten kunnian loukkaaminen on rangaistava teko riippumatta toisen tavoista.
      Kaiketi uskonnollisista syistä 1980 lukua on tahdottu modernisoida.
      Olen ollut luterilaisen kirkon kirjoilla 1970-1980 lukujen aikaan, mutta en uskovainen mitenkään.
      Adventtiliikkeen kirjoilla olin vasta 2002, ja olen inhimillisistä syistä erossa 1.6.2006 lukien. Suoritin liikaa aikoinaan vapaa-ehtoista palvelutyötä. Oli tusina luottamustehtäviä, ja liian aktiivista suorittamista joissakin tehtävissäni. Ihmissuhdemurheita joista pitkäkestoista stressiä.

      Jatkan vielä alla; >>>>

    • Jatkoa edelliseen;

      Kaiketi uskonnollisista syistä 1980 lukua on tahdottu modernisoida. Jokaiseen väärään, tai/ja leikkimieliseen sanaani on tartuttu hanakasti tärkeillen niitä siellä täällä itsenäisesti.
      Olen ollut luterilaisen kirkon kirjoilla 1970-1980 lukujen aikaan, mutta en uskovainen mitenkään.
      Adventtiliikkeen kirjoilla olin vasta 2002, ja olen inhimillisistä syistä erossa 1.6.2006 lukien. Suoritin liikaa aikoinaan vapaa-ehtoista palvelutyötä. Oli tusina luottamustehtäviä, ja liian aktiivista suorittamista joissakin tehtävissäni. Ihmissuhdemurheita.

      En minkäänlaisen instanssin edun vuoksi ryhdy kenenkään juttuihin ns. homoksi, nk. hintiksi, -enkä sellaista suhdetta pysty perustamaan. On liian luonnotonta minulle.
      Minä en ole ainokaistakaan miestä koskaan homoksi sanallakaan elämäni aikana sanonut, enkä ole puhunut kenenkään naisenkaan lantion seudusta ainokaistakaan sanaa elämäni aikana.


      Minulla ei ole lähiöissä nais- eikä miespuolisoita ollut, ei johtajan, ei esimiehen eikä tuomarin virkaakaan minuun nähden.
      Mitään minun henkilökohtaista ei ohi minun kuulunut mennä.

      En pidä ainokaistakaan teologian kandidaattia, väitellyttä tai ei väitellyttä maisteriakaan esimiesasemassa eläkeläiseen, taikka yhdistystoiminnassa- eikä ko. taho ole tehnyt sanankaan tiliä minulle mahdollisesta puheistaan, jos minua koskee. Teologit ovat teologiassa koulutettuja, joku voi lisäksi ettei hevosta saa potkaista tai mummon vohvelireseptin.
      Puuliitereiden sorvaamoissa, pohjalaisissa ihmishieromoissa, karjalaisen ompelimon perinteessä, vahtimestarien kotirouvien, käy samoin; -ei esimiesasemaa- äänestyslappu ryhmissä on itsenäinen toimivalta.
      - Vietän eläkepäiviäni, en ole kenenkään alainen, ja alamaisiakaan ei saa työ- tai virkasopimuksillakaan laillisin keinoin itsellensä Suomessa. Subjektia ei voi subjektia koskevassa koskaan ohittaa.

      En ole puhunut yhdistystoimintojen, yhtiöiden, naapurustojeni, sukulaisteni, ystävieni yksityis, intiimi, perhe- henkilökohtaisia asioita. Työantajistani ja asiakkaistani olen puhuut korkeitaan työhön liittyviä asioita elämäni varrella.
      Työelämään liittyvien ihmisten em. asioista en mitään tiedäkään.
      Toki näissä olisi ollut minun elämääni ystäviksi tai vaikka naispuolisoksi tervetulleitakin mahdollisesti, mutta en ole sitten niin äkisti kyennyt hoksaamaan ko. mahdollisuuksia saavuttaa onnea, tai ja hyviä ihmissuhteita, jos joku on hetken tupsahtanut jostakin. -Avioliiton satamaa ja/tai ja onnen kaukorantaa. Ei minun pöytääni istuneet minun näköetäisyydelleni.
      Minä en seiso kenenkään maallisen onnen tiellä. En ole kenenkään henkilökohtaista uskoakaan koskaan arvostellut elämäni aikana.

      Uskon asioissa pitää aina katsoa uskon alkuunpalijaan, Jeesukseen Kristukseen.
      - Ei koskaan toiseen ihmiseen, tai toisen ihmisen yhdistystoiminaan uskon missiona.
      Se akka jonka olen haukkunut, on toimittamatta minunkin nähtäväkseni.
      Toimielinten jäseniä, viranhaltijoiden virkoja, työnjohtoa, palkattuja seuraa palautteiden vastaanottamisen velvollisuus. Vaitiolovelvollisuus mitä tietää ihmisten yksityisistä/ henkilökohtaisiata asioista.

      En ole puhunut mitään yksityis, intiimi, perhe, henkilökohtaisia asoita koskaan missään minnekään. Huoneistoihin taloyhtiöissä on itsenäinen hallintaoikeus erilaisissa lähiöissä missä ihmiset elämän varrella. Yhteisiä asioita ovat; vastikkeiden korotukset, järjestyssääntöjen yhdessä kirjoittaminen, yhteisien tilojen käyttöä ja uusimista koskeva asiat, ja asukastoiminta. Osakkailla yhtiöjärjestyksen asiat. Uskonnolliset asiat ovat yksityisiä asumisessa. Laiton kielenkäyttö on rangaistava teko. Kenenkään kotirauhaa ei saa häiritä herjaamalla ihmisiä pihamailla ja mautokaupoissa lähiön palveluissa. Ovikellojen takana yksityiset asiat jokaisella.
      Miesten homoksi nimittely esim. tulee kalliiksi tuomioistuimessa, jos joku nostaa syytteen. Yksi sana voi maksaa 1000, - euroa ja oikeudenkäyntikulut päälle.

      LOPPU, kiitos kuulemasta.

      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    • Vielä;

      Vaitiolovelvollisuus koskee työpaikkojen työntekijöitä myös mitä tulee henkilökohtaisiin asioihin.
      Vaitiolovelvollisuus koskee jopa omia perheasioita suhteessa toiseen persoonaan.
      Oikeus integriteettin loukkaamattomuuteen, sekä kotirauhaankin on jokaisella.

      Lastenkasvatukseen ei kuulu lähiön poikamiesten vyötärö, taikka poikamiesten 30-40 vuotta vanhat seikkailutkaan. Maitokaupan kassakuitissa ei lue mitään yksityis- henkilökohtaisista asioita. Juoru- ja jutun juuri pitää löytyä niistä ihmistä jotka nostavat saman peruna- tai spagettikattilan kantta.

      Seksuaalinen puhe alaikäisen kuullen on insestirikos. Jos rikoksen suorittaja on lapseen hallitsevassa asemassa oleva on rikos sitäkin painavampi. Jos rikoksen suorittamista jatkuu vuosikaudet on rikoksen suorittaminen sitäkin harkitumpaa.
      Jos tähän liittyy lisäksi jonkun kunnian koukkauksia on rikos sitäkin isompi ja painavampi.
      Seksuaalainen puhe alaikäisen kuullen häiritsee lapsen normaalia kehitystä. Lastenvaunuja lykkivien tulee löytää jotakin maan perhepiiriinsä liittyvää jutun juurta.

      Jokainen ihminen tekee erehdyksiäkin elämässään. Nykyajan saippuasarjoilla kasvatettujen vanhempien jälkipolvien kotikasvatus on heikkoa, jos ei itsekään ole saanut TV-saippuasarjoja kummempaa kotikasvatusta.

      Jumalan siunausta
      Jari Laurila
      keskustelija

    • Ettekö te siellä adventtikirkossa todellakaan saa Jarille apua? Siellä on aika paljon kuukausipalkkaista henkilöä töissä, niin jos joku voisi sen alituisen kynänpyörittelyn ja paperiliittimien muotoontaittelun välissä vaikka soittaa Jarille, kysyä kuulumisia ja ehkäpä ihan vain jutella ja hieman tuoda jotain toisen elämään, joka tuntuu olevan aika sekaisin ja hukassa. Jumalaa ja mitään uskontoa hän ei kaipaa, mutta hän voisi saada edes pienestä jonkin vanhan tutun ja ystävän puhelinsoitosta jotain positiivista ajateltavaa elämäänsä.

      • Samaa mieltä kerrankin Bushmannin kanssa...
        Jari kyllä tarvitsisi vähän henkistä olkapäätä adventistien puolelta sillä hänellä on selvästi kriisi suhteessa adventtikirkkoon, johon hän ilmiselvästi haluaisi edelleenkin jollain tasolla kuulua...
        Mutta ns. "sielunhoito" taitaa edelleen olla adventismille vieras käsite, koska sielu ja ruumis on heille yksi ja sama kokonaisuus...


      • kerettiläinen-

        Samaa mieltä edellisien kanssa siitä, että voisi joku käydä moikkaamassa Jaria, kun näyttää tuo yksinolo totaalisesti sekoittavan pään. Voisin käydä itsekin, mutta asun liian kaukana Vaasasta.


      • tämäkin.vielä

        Niinpä, mutta jos henkilö ei haluakaan tällaista keskustelua. Tavallaan on se yksinäinen ja suomalainen. Sitten siinä yksinäisyydessään purkaa johonkin tuntojaan.
        Eihän ketään voi pakottaa edes lääkärinpakeille yhteiskunnassa, ei edes, jos on huumeongelmainen. Ei vanhemmatkaan pysty nuorenkohdalla, jos ikää tulee riittävästi, mutta on vielä alaikäinen.
        Lainsäädäntö on senverran kova yksilövapauden suhteen, että kynnet ei kykene, jos omaa tahtoa ei ole.


      • kerettiläinen-
        tämäkin.vielä kirjoitti:

        Niinpä, mutta jos henkilö ei haluakaan tällaista keskustelua. Tavallaan on se yksinäinen ja suomalainen. Sitten siinä yksinäisyydessään purkaa johonkin tuntojaan.
        Eihän ketään voi pakottaa edes lääkärinpakeille yhteiskunnassa, ei edes, jos on huumeongelmainen. Ei vanhemmatkaan pysty nuorenkohdalla, jos ikää tulee riittävästi, mutta on vielä alaikäinen.
        Lainsäädäntö on senverran kova yksilövapauden suhteen, että kynnet ei kykene, jos omaa tahtoa ei ole.

        Mutta eivätkös nämä litaniat johdu juuri siitä, ettei kukaan ole pitänyt Jariin mitään yhteyttä ja sen vuoksi hän joutuu käymään tätä "jälkihoitoa" näillä Suomi24 palstoilla vuosikausia? Vai satuileeko Jari omiaan ja kovasti on yritetty häntä auttaa adventistien taholta?


    • Kiitoksia kommenteistanne;

      Minulla ei ole mitään Adventtikirkkoa vastaan, enkä pidä mitään hampaankolossa Adventtikirkon jäseniä kohtaan.
      Menneen erilaisen kusipäisyyden olen antanut anteeksi henkilökohtaisella tasolla mielessäni, ja en ole kenenkään suhteista toimielimiinsäkään puhunut koskaan missään mitään, -en kenenkään yksityis- henkilökohtaisia- intiimi- perheasioitakaan koskaan missään mitään.

      Olen kirjoitellut aina korkeintaan yleisiä integriteetti- ja yleisiä legitiimiysasioita suhteessa demokratiaan, hallintoon, johtamiseen, ja jopa yleisissä hyvissä vuoratavoissa.
      - En koskaan ketään koskevaa.

      Minulla oli työelämässä hankalia työpaikkoja, ja olen toisinaan yliherkkä siksi yhdistystoiminnan johtajuuspyrkimyksien, vapaaehtoisen etujärjestöharrastustoiminnan suhteen eläkepäivilläni.

      Olen antanut hyödyllistä tietoa ryhmien toiminnoista. En minua tai ketään muutakaan koskevaa, mutta kun foorumeilla viettää vuosikausia, tulee foorumeillakin rupattelijaksi arkipäivän kuulumisissaan.

      Pitkää uraa ei kertynyt, mutta monenlaista kokemusta:alaistaitoja vaativista työtehtävistä, olen työtodistukseni mukaan vastannut myös hallinnosta, ostoista ja myyneistä yksiköissä esimies-johtajana, olen ollut tusinassa luottamustehtäviä hengellisessä yhdistyksessä, kunnallisessa hallinnossa, ja suuren as. vuokrayhtiön asukasdemokratiassa. Myynnin ja kiinteistönhoidon ammatillinen koulutus, sekä kaupallinen perustutkinto, ja 2010 luvulla hallintotieteissä julkisen johtamisen kahden vuoden opintokokonaisuus päivitin 1980 tutkintojeni tietoja, sekä jokunen yleiskurssi aina ollut. Olen tehnyt vaatimattoman suorituksen elämässä 200 opintopisteen yliopistokurssien suorittamisessa tuplatohtoreiden aikautena, mutta hankkinut hyvät perustiedot siitä mistä mainitsen.
      - Tietenkin alojen käsikirjallisuudesta hankkimani tieto tehtävieni ohessa on ollut hyödyllistä, ja olen tietoa sitten muillekin jakanut.

      Omaa keski-iän pikku riisiaikaa on ollut toki, ja nk. mainitsin yhdistykset kokoontuvat ja hajaantuvat viikottain ja monenlaista väliinputoajaakin on rakkaudessa ja onnessa. Jotkut rypevät runsaissa suhdeverkostoissaan. Olen halunnut hyviä tapoja niille joilla vastuutakin on, -yleisissä integriteetti- legitiimiys- demokratian, johtamisen ja hallinnon vuokratapojen asioissa. Kirkko vuokraa omissa kiinteistöissään huoneistoja. Olen myös kertoillut mitä ymmärrän itse.

      Esimiesasemassa suhteessa toiseen ihmiseen kuuluu vuorovaikutus joka syntyy työsopimuksien tai palkanmaksajan legitimiteetin myötä.
      Ei itsenäisen hallitsijan ja vallitsijan asemaa, ei ainokaistakaan ryhmää missä voisi ohittaa subjektin subjektia koskevassa päätöksenteossa. Vuorovaikutus ja informaatiovellisuutta voi hyvien hallintotapojen suhteen noudattaa vaatimuksena, mutta koska viranhaltijoita ei ole -ei kaikessa hyvän hallinnon menettyä voi suorittaa harrastus-yhdistys-toiminnoissa tietenkään.



      Järjestö-yhdistystoiminnoissa on ihmisiä palkattuina, ja jäseninä joilla mitään ymmärrystä ei ole ryhmien toiminnan ohjaamisesta malleista, ja em. hyvistä menettelytavoista niiden asioiden suhteen mistä mainitsen legitiimiys- integriteetti asioiden suhteen.
      Norsut posliinikaupassa rikkovat aina jotakin särkyvää, kun joskus hitaasti liikahtavat. Vastuiden kantajiksi joutuu ihmisiä joilla aika kuluu omien perhe-etujen ajamisessa, oman kunnian pyynnössä, ja itsensä viihdyttämisessä- -on siksi tärkeätä että ymmärrätte tämän kakun mitä kirjoitan tässä ketjussa. Olen tarkoittanut hyvää ja ryhmien etuja.

      Riisiaika päättyy- ja teologia on aihe joka alkaa vallita minunkin kirjoittamisessa.
      Koko elämä on riisiaikaa ja sopisin kaiketi taiteilijaksi siksi hyvin.
      Eläkepäivien viettoa, senioripäivien alkaessa. Sydänsuruni ovat olleet raskaita, ja olen ollut liian väsynyt kulemaan sivusta huutelua.
      Minuun pitää olla yhteysvälineitäni pitkin yhteydessä kaikessa henkilökohtaisessa asiassa jokaisen, jos minua koskee. En minä ole henk koht asioitani jättänyt kenenkään itsenäiseen hallintaan ja vallintaan. Olen oikeuskelpoinen eli juridinen luonnollinen oikeushenkilö ollut koko aikuisikäni.
      Uupumuksista johtuva masennus ei ole tuhonnut aivosoluja, ja kirjoittelin yliopistolla kolme erinomaista, useita kiitettäviä ja useita hyviä arvosanoja kurssitenteissä, ja essee kirjoituksissa vielä 2010 luvulla yli 50- vuotiaana.

      Viimeinen esimies suhteessa minuun jäi työelämään aikoinaan, ja koski työasioita, mutta jotkut ovat menettelyllään saaneet ihmisiä uskomaan että jossakin on eläkeläisellä, yhdistystoiminnassa, tai erilaisissa perhe-asioissa, esim. "esimiehiä."
      >Minulla ei ole moisista harmaista hiippareista, laittomasti esimiehinä esiintyvistä -henkilöllisyyksistä, puheistaan tai toimistaan mitään harmaatakaan hajua.

      Sain hartiani lopulta paikoilleen, 2014 sattuneesta pyöräilyvinksahduksestani johtuen. Tässä iässä ukko kutistuu jokainen, ja menettää nuoruutensa muotoja.
      Juoksulenkit tekivät hyvää mm.

      Jari

    • Tämä oli vihoviimeinen informaatio jälkihoidon asiassa.

      Ryhmien ohjauksessa on tumpeloita, joilla ei mitään ymmärrystä ole ryhmien ohjauksesta- lähinnä oman arvon asiat-.

      Ihmiset eivät riennä hengelliseen yhdistystoimintaan osoittamaan harmaahapsisille kunnioitusta evankeliumista. Ei mummoille näiden kymmenyksien maksustakaan.

      Ihmisten henkilökohtaiset ja yksityiset asiat eivät kuulu salaperäisten "esimiesten" hallintaan, joista mahdolliset subjektit eivät tiedä mitään puheista ja toimistaan.
      Ei hädin tuskin aikuiseksi päässeiden elämässä kokemattomien ihmistenkään johdettaviksi. Kenenkään perheasia ei yhdistystoiminnan- ja demokratian vaalikaan koskaan ole.

      En ole puhunut naisista sanaakaan jotka eivät seurassani liiku.
      En kenenkään yksityis- intiimi- perheasioita, -en henkilökohtaisuuksia.

      >>> En hämäräetäkaukona ryhdy kenenkään mallikappaaleeksi tai henkilökohtaisten vaatimuksien ihanteiden mallikappaleeksi.

      >>> Ryhmien ohjelmaa voi suorittaa, ei ihmisten henkilökohtaisia ja yksityisiä asioita.

      Olen seurakunnan toiminnan normistot, ja jäsenvaatimusket jättänyt 1.6.2006 (2006) puhelimitse kannettuani vastuuni 100% joka päivä sitä ennen.
      En ole 1.6.2006 jälkeen ollut velvollinen mihinkään.

      En tarkoita että esimiesesiintyjät olisivat hengellisistä piireistä. Ei ole tietoa ihmisistä joita kutsutaan joidenkin jutuissa "esimiehiksi" -minulla ei persoonallisuuksista harmaata hajua, eikä mitään tekemistä asiassa, eikä mistään asiasta sanankaan parempaa tietoa.

      Yhdistystoimintojen päätöksiä voidaan tehdä vain sääntöjen toiminnan rajoissa.
      Henkilökohtaisissa asioissa on pakko olla neuvottelu/ vuorovaikutus.

      Blogini on 100% minun- en kirjoita koskaan hengellisten järjestöjen teologiaa.
      Linkkejä on jokunen, ja merkitsee vain yksityisen kotisivutilan/blogin linkki kokoelmaa. _Ei esimiehiä yksityisellä kotisivullani ristin sieluakaan koskaan.
      - Olen aina kehoittanut etsimään jotakin henkilökohtaista omaa missiota Matt 28:18-20 metodissa, -ei minua koskaan vahdata. Pitää uskoa mitä sanon etten pysty ottamaan srk,- yhdistyksestä esimiestä. Kukaan ei voi olla hengellinen johtaja toiselle, enkä tiedä ketään kellä olisi johtamisesta mitään tietoa. Minulla on hyvät perustiedot. >> Pitää tyytyä joka paikassa yhdistystoiminnan demokratian säännöstöihin, ja normistoihin, sekä ymmärtää että henkilökohtaisia päätöksiä voidaan tehdä vain subjektin kanssa yhdessä vuorovaikutuksessa.

      Hengellisissä yhdistystoiminnoissa ryhmien jäsenillä on tarpeita ja toiveita, ristiriitoja yksilön ja ryhmän välille voi syntyä.
      Monenlaista väliinputoajaa on seuranpidossa ja rakkaudessa, -ihmisiä ei voi olla nuorien lapsiperheiden ja vanhuksienkaan sydänkäpysinä yhdistystoiminnoissa.

      Demokratia on kestettävä, ja tiedolisuuden vaatimuksia ei ole.
      Palkkalaisilla pappiskunnalla on tiedollisuuden vaatimukset vain teologiassa.
      Näyttelijästä voi tulla ison maan presidentti yhtäkkiä jos vetää hyvin vaalikampanjansa.

      >> Mutta en kulje ikääntyviä ihmisiä missään haukkumassa, ja en pilkkaa sydänjuuriani myöten, enkä ketään tahtonut henkilökohtaisella tavalla sydänjuuriaan myöten loukata.

      >> Jumalan pyhille en ryhdy tuomariksi, enkä ole koskaan kenenkään henk koht uskoa syyttänyt.

      >> Olen neuvonut ja polemisoinut vain joitakin sellaista yleistä asiaa mistä mainitsinkin edellä.

      Kaltereiden takana on poikkeuksellisen rumia tapauksia, ja hyvällä käytöksellä voivat vapautua elinkautistuomioista Sinun naapuriksi 8-10 vuodessa.
      On opittava elämään omassa luukussaan omissa asioissaan siinä tilassa minkä hallinnasta on tehnyt sopimuksen.

      Lähiön poikamiesten 30 vuotta ja sitä vanhemmat käytöshäiriöt, erilaisista syistä johtuvat sekavuustilat, ja äkilliset mielenhäiriöt eivät kuulu olevaisten asioiden joukkoon vuosikymmeniin. Siksi niistä pitää olla vaiti.

      Yksikään akka ei ole saanut minulta koskaan ainuttakaan riviä minkäänlaista kirjoitusta!
      Työsopimuksesta näkee mistä hyvästä joku maksaa palkkaa, -sen perustehtävän, ja virkasopimuksesta näkyy itsenäinen toimivalta ja tilivelvollisuus.
      Asiakas-sopimuksista mistä syntyy vastike-suorite perusteiset suoritteet ja vastikkeet. Lompsan kuitit ajavat samaa asiaa.

      Minä en ole tehnyt lopullisia päätöksiä seurakuntayhdistystoiminnan jäsenyydestä, mutta en jaksa uupumuksen jälkeen samaan rumbaan- en rehkimään työelämän lailla ilman rahapalkkaa. En perheleirien jalkoihin.
      Jäin ilman niitä asioita mitä minulle olisi uskovaisena ihmisenä kuulunut, -hyvä parisuhde, ja en löytänyt ajassa ainuttakaan hengellistä ystävää.
      50- villityksessä; 47-53 vee, kaipasin hyvää parisuhdetta loppuelämäksi.
      Kompastuinkin siihen ensin että rakastuin naisiin, ja tulen hulluksi siinä poltteessa aina. En ole aviossa olevista kirkon jäsenistä ollut koskaan kiinnostunut.

      Aikuinen mies ei kuitenkaan laita toisen syyksi sitä että ei ole ihmissuhdeasioissa onnistunut, -on niin paljon omaa vikaa. Ihmiset ovat kiireisiä -minäkin.


      Jari

    • Kirkko vuokraa huoneistoja; Laitan vielä jotakin siitä;


      Vuokralaisen häätöön oikeuttaa:
      Vuokranantajan purkuperusteet;
      Laissa on tyhjentävästi luokiteltu seuraavat vuokrasopimuksen purkuperusteet;
      1.) Vuokralainen ei maksa vuokriaan
      - 2-3 kuukauden maksamattomuus pääsääntöisesti riittää.
      - Sama koskee vuokran omavastuuosuuksia mikäli esim. Kela tai sosiaalivirasto maksaa osan vuokrasta. Jos vuokranmaksu alkaa olla epäsäännöllistä kannattaa heti olla yhteydessä ja pyrkiä sopimaan asia hyvässä hengessä.
      2.) Vuokralainen siirtää huoneiston hallinnan tai vuokraoikeuden luvattomasti toiselle.
      3.) Vuokralainen käytää huoneistoa muuhun tarkoitukseen tai muulla tavalla kuin on sovittu.
      - Asuinhuoneistoa ei saa käyttää olennaisesti asumisesta poikkeavaan käyttötarkoitukseen.
      4.) Huoneistossa vietetään häiritsevää elämää
      - Häiritsevän elämän ei välttämättä tarvitse olla moitittavaa. Riittää kun häiriötä on usein ja po. sellaiseen aikaan, joka häiritsee muita talon asukkaita.
      - Vuokralainen vastaa myös huoneistossaan olevien vieraiden aiheuttamasta häiriöstä.
      5.) Huoneistoa hoidetaan huonosti.
      - Hyvänä näyttönä pidetään esim. terveystarkastajan lausuntoa huoneiston kunnosta.
      6.) Vuokralainen rikkoo järjestyssääntöjä
      Normaaleja asumisen ääniä on siedettävä;
      - Kerrostaloasukkaan on siedettävä normaalin asumisen äänihaittoja! Normaalia on se, mitä ihminen tyypillisesti tekee kodissaan. Esimerkiksi kotieläinten, lasten, leikkimisen, television ja kylpemisen äänet ovat tavallista elämää.
      - Vaikka esimerkiksi suihkussa käytäisiin yöaikaan, ei siihen voi puuttua. Riitelyn äänet kuuluvat elämään ja juhliakin saa harvakseltaan järjestää.
      Myös soitto- musiikkiharrastus kuuluu osana ihmisen elämään silloin, kun puhutaan harrastuksesta. Tuntikausien soittamista päivittäin voidaan jo pitää lähellä ammatin harjoittamista. . >>> Pitää osata erottaa musiikkihetki tuntikausia joka päivä jatkuvasta soundista. Musiikkihetkien ajankohdasta voi mielellään sopia naapurin kanssa.
      - Hiljaisuusaika vaihtelee taloyhtiöittäin. Sekään ei tarkoita täyttä hiljaisuutta. Television tai radion volyymia tuolloin on kuitenkin syytä hiljentää. Näin huomioidaan naapuri
      Avotulen teko on kielletty parvekkeella!

      - Myös sovitun vakuuden maksamatta jättäminen; On vuokrasopimuksen purkuperuste. Jos vakuutta ei aseteta sovitussa ajassa on sopijaosapuolella jonka hyväksi vakuus on sovittu asetettavaksi (yleensä vuokranantaja) oikeus purkaa sopimus. Tämän vuoksi on erittäin tärkeätä sopia vuokrasopimuksessa vuokravakuuden eräpäivä jo ennen huoneston luovuttamista vuokralaiselle. Vuokrasopimuksen purkaminen on helpompaa kun huoneistoon ei ole muutettu- vakuuden maksamatta jättämisen tapauksessa.
      >>>>>>>>>>>> Tässä siis häätöperusteet, miten häätö voidaan suorittaa laillisesti. Muu häätö on laiton. Mielihaluhäätöjä kerrostaloalueilla on toivottu ja on tehty ajan saatossa. Pitää opetella sietämään muitakin ihmisiä. Kun hyväksyy naapurinsa naapurina, niin iloitsee toisen elämisestä. Hissuttamisesta ja nojautolissa nököttämisestä ei saa bonuksia eikä plussapisteitä mistään.
      Erämaamökki ja omakotitalo on vaihtoehto. Kerrostaloissa asuu muitakin ihmisiä.
      Taloyhtiöiden asukkaiden yhteisiä asioita ovat;
      - Vastikkeiden korotukset, järjestyssääntöjen yhdessä kirjoittaminen, yhteisien tilojen käyttöä ja uusimista koskevat asiat ja asukastoiminta. Osakkailla lisäksi yhtiöjärjestyksen asiat.
      Uskonnolliset asiat ovat yksityisiä asumisessa. Jokaisen on itse huomoitava sopimuksestaan mihin huoneistoon on hallintaoikeus. Perunakattilan ympäriltä löytyvät ne henkilöt joita pitää koskea juoru ja jutun juuri. Naapurilla on ovikellonsa takana ihka omat henkilökohtaiset ja yksityiset asiansa. - Lähiön palveluihin ja naapuristoihin ei kuulu kenenkään alapäähän, yhdyntään ja yhdynnän korvikkeisiin liittyvät asiat. Seksiklinikat ovat seksuaalisten ongelmien ratkaisupaikkoja. Avioliittoneuvolasta, tai parisuhdeterapeutilta voi hakea ratkaisua parisuhdeasioihin. Naapuruston poikamiesten asiat eivät ole naapuruston asioita.

      Vuokralaisen purkuperusteet;
      Vuokralaisen purkuperusteet on ripoteltu eri puolille lakia. Perusteita ovat seuraavat;
      1.) - Huoneistosta aiheutuu terveydelle haittaa
      2.) - Asunto on joutunut pois vuokralaisen hallinnasta tai hallinnan saanti viivästyy olennaisesti
      3.) - Huoneisto on puutteellinen, jos puutteellisuus on olennaista ja vuokranantaja ei kehoituksesta huolimatta korjaa puutteellisuutta.
      4.) - Vuokranantaja on suorittanut sellaisen laajan korjaus- tai muutostyön, josta lain mukaan on ilmoitettava 6 kuukautta ennen työn aloittamista.

      Lisäksi vuokralaisella on purkuoikeus sellaisissa harvinaisessa tilanteessa, jossa vuokrahuoneiston omistaja vaihtuu, ja uudelle omistajalle ei ole kerrottu eikä ole tietoinen aiemman omistajan ja vuokralaisen välisistä muuttuneista soimusehdoista ja uusi omistaja sitten ilmoittaa ettei hyväksy sopimusehtojen muutosta.

      Lisäys tästä vielä alla;

    • Lisäys edelliseen;

      Varoitus vuorasuhteen purkamisesta;
      Yleensä vuokralaiselle on annettava kirjallinen varoitus vuokrasopimuksen purkamisesta. Vasta jos vuokralainen purkamisilmoituksen saatuaan ei oikaise menettelyään vuokrasopimus voidaan purkaa. Kirjallinen häätövaroitus on annettava vuokralaiselle todistettavasti tiedoksi. Tämä tarkoittaa vuokralaisen kuittausta siitä että vuokralainen on vastaanottanut varoituksen. Vaihtoehtoisesti todistajan on allekirjoituksellaan vahvistettava että varoitus on annettu vuokralaiselle, taikka haastemiestä käytettäessä tämän on annettava vahvistus varoituksen tiedoksiannosta. Varoituksen ja samoin irtisanomisilmoituksen tiedoksianto voidaan toimittaa myös sijaistiedoksiantona, jos ei tiedetä kuka vuokralainen on. Tällöin ilmoitus laitetaan sekä Viralliseen lehteen (www.virallinenlehti.fi) että toimitetaan huoneistoon.
      Kun purkuperusteena on vuokranmaksun laiminlyönti vuokraoikeuden luvaton siirto tai hallinnan luvaton luovutus purkaminen on mahdollista myös ilman etukäteen annettua varoitusta. Kun purkamisen peruste on joku muu on varoituksen antaminen välttämätöntä jotta vuokrasopimuksen purkaminen olisi ylipäätään mahdollista. Ainoastaan silloin kun kyse on erittäin moitittavasta toiminnasta kuten räjähteiden säilyttämisestä asunnossa varoitusta ei edellytetä.
      Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta ei määrittele aikarajoja varoituksen voimassa ololle. Laista ei löydy mainintaa siitäkään kuinka monta varoitusta on annettava ennen kuin vuokrasopimus saadaan puretuksi
      Koska laissa puhutaan vain varoituksen antamisesta, on tätä tulkittu siten että yksi varoitus periaatteessa riittää, kunhan purkuun oikeuttava vuokralaisen menettely jatkuu varoituksen antamisen jälkeenkin. Jos purkuun oikeuttava vuokralaisen menettely jatkuu uudelleen vasta useiden kuukausien päästä varoituksen antamisesta voitaneen edellisen varoituksen katsoa jo rauenneen. Tällöin vuokranantajan tulisi antaa uusi varoitus.
      (I-K:2011)
      "Varoituksen" tarkoituksena on antaa vuokralaiselle mahdollisuus korjata virheellinen menettelynsä. Kun vuokralainen viipymättä täyttää velvollisuutensa tai oikaisu on muutoin tapahtunut vuokranantajalla ei ole oikeutta asumisoikeuden purkamiseen.
      Ei ole mikään pakko yrittää hoitaa asioita menetelmällä että ensisijaisesti pyrkisi tekemään ihmisiä kodittomaksi.


      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    • Sitten otatte ihka oman esimiehen eläkepäivillenne, ja ikioman tuomarinkin vaikka eläkepäivillenne-
      - Mutta minulle ette luule esimiestä taikka tuomaria eläkepäivilleni, joka toimisi suvereenina autoritaarisena hallitsijaina ja vallitsijana -henkilökohtaisten asioiden itsenäisenä ratkaisija, vakoiluverkostojen päällikkönä, pitäen alamaisia itsellänsä ilman sanankaan tilivelvollisuuta puheistaan ja toimistaan.

      - Itsellenne eläkepäivillenne otatte sitten sellaiset harmaat ja tuntemattomat em. ko. sankarit, jotka eivät tee esimiesasemastaan mitään ilmoitusta henkilöllisyydestään-

      >> Minulle ei, pleace, kiitos.

      Minä en pidä ainokaistakaan esimiestä eläkepäivilläni, -en yhdistystoiminnassa missään, enkä vuokranmaksajana.

      Minulle sopii ainoastaan järejstö-yhdistystoiminta- etujärjestöjen arvopohjaisessa hengellisessä toiminnassa demokratian menetelmät.
      Tuomariksi pääsee tuomioistuimessa, -mutta ensin pitää suorittaa oikeustieteen tutkinto, ja sitten hakeutudaan virkaan, ja sitten pitää tulla valituksi virkaansa, ja sen lisäksi istua maan perustuslain mukaisessa tuomioistuimessa johtamassa oikeuden puhetta, jonne asiakirjat ovat saapuneet viranomaisteitä pitkin rikostutkinnan kautta/ johdosta/ vuoksi.

      Esimieheksi minulle on vain yksi tie olemssa = että allekirjoitan työsopimuksen, jossa perustehtäväni mukaan minun on orientoiduttava työsopimuksen mukaiseen perustehtävääni yhteistyön orientoituneeksi palkanmaksajalle, tai palkanmaksajan työnjohdollisessa asemassa olevalle työnjohtajalle -esimiehelle.

      Yhdistystoiminnan ainoa missio on toimielimen alaisuus, jäsenmaksut, ja kaikki päätöksenteko yhdistyksien sääntöjen mukaan toimielimessä, vuorovaikutuksessa ja informaalisuudessa subjektiin nähden.
      - Kaikki vastuunkantajat kantavat vastuitaan toimielimen alaisuudessa.

      Salaperäisen "ne" toimijat ovat minulle tuntemattomia, joita en ole valtuuttanut oikeuskelpoisena juridisena luonnollisena henkilönä päättämään minun naimisia ja naimattomuuksia,- sekä homotuomioita,- Homotuomiot ovat laittomia rangaistavia tekoja Suomessa. Sellaiseen ei Raamattukaan anna valtuuksia; Matt 7:1.
      Uudesti syntyneet kristityt eivät ole homoja, -minulla ei sellaisia rakkaussuhteita ole koskaan ollut, ja vaikka olisikin ollut en itseäni homoksi ryhtyisi luulemaan, enkä ole sellaiseksi ketään nimitellyt.

      Minä en ryhdy minkäänalisen instanssin edun vuoksi kenenkään ex- homoksi, tai evp- hintiksi. Homoksi nimittäminen tulee kalliiksi tuomioistuimessa riippumatta kenenkään tavoista, jos joku syytteen nostaa uskovaisten tai jonkun muun homokauhusta.

      Oppikaa mitä opetin. _Olen tarkoittanut hyvää opetuksellani, en ole syyttänyt ketään.-

      Kylän kakarat eivät saa kaivata esimiestä lähiön asukkaille.


      Siunauksia
      Jari Laurila
      keskustelija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      326
      3878
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      275
      2224
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      114
      1554
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      94
      1390
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1383
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1247
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1218
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1058
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1054
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      66
      942
    Aihe