Elämänne on arvotonta

rehellinen-mies-

Olette eläneet kymmeniä vuosia arvotonta elämää saamatta pillua ja naista ollenkaan. Teillä voi olla hyvä työ ja rahaa sekä ystäviä ja hieno asunto mutta se kaikki maallinen mammona on turhaketta kun ette ole parisuhdetta ja pillua saanut koskaan. Vain naisen saminen tekee elämästä arvokasta ja hyvää mutta teillä vaan ei ole sitä jotain mitä naisen saamiseksi tarvitaan. Vetäkää itsenne kiikkuun mielummin ja lopettakaa kärsimyksenne.

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ruma-ätmi

      oikeassa olet

    • Et voisi olla enempää väärässä.

      • Naisasialooseri1

        Perustele ihmeessä väitteesi. Aloittaja on täysin oikeassa, mies joka ei saa seksiä ei ole ihminen, joten tuollaisen ruman HC-AT-miehen kannattaa ehdottomasti lopettaa omat täysin turhat mihinkään muuhun kuin pahentuviin kärsimyksiin johtavat kärsimyksensä arvokkaasti ja kunniakkaasti oman käden kautta.

        Sen verran voidaan odottaa jokaiselta mieheltä rohkeutta ja kunniantuntoa.


      • Kurpppa

        Etkö siis ole itse mies, vai eikö sinulla vain ole rohkeutta ja kunniantuntoa tehdä itse sitä mitä muille suosittelet?


    • Oikeassa on. Jos ei parisuhdetta pysty hankkimaan niin mies on täysin nolla ja ruma

    • PalstanRuminMies

      Pidän itseäni ihan naisten toteamana seksuaalisesti arvottomana jonka parisuhde/perhe arvo on nolla. Mut muuten en pidä itseäni esim taakkana yhteiskunnalle. Elätänhän itseni ja verot maksan. Elämä muutenkin on mukavaa ja vaikka väliin surenkin yksinäisyydessäni sitä että en koskaan naista saati lasta saanut niin ihan vitun hauskaa täällä oleminen silti on. Periaatteessa jos ihminen vaan on terve niin ei ole mitään syytä katkeroitua vaikka naista ei koskaan saakkaan. Mä en saanu ikinä mut peukku niille ketkä ovat senverran komeita että kelpaavat suhteeseen. Toiset sortuu elontiellä meitsi se vaan porskuttaa:)) Porskuttakaa tekin!

    • Juu, olen täysin arvoton ja hyödytön kotiini jumittautunut yhteiskunnan loinen. Elämässä on tähän asti pitänyt kiinni vanhemnat ja sisarukset, jotka ovat yrittäneet kovasti vakuuttaa, että munkin elämä on arvokasta ja eivät kestäisi jos päättäisin päiväni. En haluaisi tuottaa lisää kärsimystä heille, mutta kyllä tälläisen ihmispaskan katseleminenkin täytyy olla kärsimystä kaikista vakuutteluista huolimatta. Toinen syy miksi olen vielä elävien kirjoissa on se, että en ole keksinyt tarpeeksi varmaa ja kivutonta keinoa. En pelkää kuolemaa, mutta sitä, että jään tänne virumaan neliraajahalvaantuneena jolloin olisin entistä suurempi riesa perheelle ja yhteiskunnalle. Täytyy vaan odottaa, että taloudellinen tilanne ja yhteiskunnan ilmapiiri kiristyy niin paljon, että hyödyttömiä ihmisiä aletaan teloittaa. Kovin kauaa siihen ei välttämättä mene kun lukee tämänkin palstan avauksia.

      • Naisasialooseri1

        100% varmoja keinoja on kyllä riittämiin. Jos esim.työnnät haulikon piipun suuhusi ja vedät liipasiemsta ei ole pienintäkään mahdollisuutta, että jäisit henkiin. Pää räjähtää kivuttomasti. Tai jos leikkaat pääsi irti sirkkelillä niin et taatusti ilman päätä jää henkiin.


      • Naisasialooseri1 kirjoitti:

        100% varmoja keinoja on kyllä riittämiin. Jos esim.työnnät haulikon piipun suuhusi ja vedät liipasiemsta ei ole pienintäkään mahdollisuutta, että jäisit henkiin. Pää räjähtää kivuttomasti. Tai jos leikkaat pääsi irti sirkkelillä niin et taatusti ilman päätä jää henkiin.

        Haulikko kuulostaa varmalta, mutta niitä ei ihan joka henkilölle taideta myydä. Sirkkelihommassa nään jonkin tason tunaroimismahdollisuuden jos ei hoida hommaa tarpeeksi kylmähermoisesti. Ei sitä toisaalta viitsisi jättää kauheaa sotkua jäljeensä. Mukavinta olisi varmaan hengittää typpeä, jos sitä olisi jossain helposti saatavilla. Siinähän kokee euforisen olon ennen kuolemaa.


    • eikiinnostapillu

      Elämässä on muutakin kun naiset. Voi vaikka käydä kalassa ja matkustella ja tehdä töitä. Olen ollut euroopassa sellaisella road tripillä 4 kertaa kaverin kanssa ja tosi hauskaa on ollut. Tapasin paljon naisia ja se olivat ihan eri luokkaa kun suomessa koska niiden kanssa voi sentään jutella.

    • Ainoa hupi on tuottaa perheellisille ongelmia, se kun on oikeutettua... Miten olisi rekkamiehen rekan eteen ajo? Kattoo kuinka selvii siit... Tai ei katota...
      Mut anyway, sitähä varte me ollaan...

    • ruma-ätmi

      En minä uskonut että joudun elämään yksin mutta ei se mitään, en minä halua pinnallista naista jolle vain raha ja miehen ulkonäkö on elämän tärkein juttu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      630
      22599
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      134
      22193
    3. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      120
      12052
    4. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      395
      9887
    5. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      272
      6985
    6. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      25
      5861
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      152
      3104
    8. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      13
      2385
    9. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      68
      1834
    10. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      117
      1641
    Aihe