Näin Suomessa

Kotoutuminen ja yhteiskuntaan integroituminen on Suomessa estetty erittäin tehokkaasti, esim. kaikki järjellinen tekeminen on estetty.
Opetetaan heti maahantullessa, että ilman minkäänlaista uhrausta, ns. tikkua ristiin laittamatta täällä saa ruoan majoituksen uudet vaatteet, käytännössä täyden ylöspidon tekemättä mitään, että pelkkä täällä oleminen riittää on kansallinen - oikeus.
Mielestäni päättäjien pitäisi olla hieman rohkeampia ja laittaa ehtoja turvapaikan saannille ja tuen saamiselle esim. kielikoulu ja tekemätöntä työtä löytyy esim. roskienkeräys teiden varsilta ym. yksinkertaisia töitä jotka ei tarvitse ammattitutkintoa ja pätevyyttä.
Kielitaidon kehittyessä voitaisiin aloittaa opetus Suomalaisesta kulttuurista ja Suomalaisten Isänmaallisuudesta, siitä mitä täällä ei ole soveliasta tehdä.
Aivan perusasiat tulisi " kaiken varmuuden välttämiseksi " opettaa jo heti " kätellessä ", kuten ihmisen ehdottomasta koskemattomuudesta ja kanssaihmisten kunnioituksesta, aseistuksesta, tulesta ja vedestä.
Tämä olisi yksinkertainen ja halpa keino tutkia motivoituneisuutta jäädä rakentamaan ja panostamaan yhteiskuntamme ja yhteiseen hyvinvointiimme ja varmasti vähentäisi rasismia ja tunnetta olla rasismin kohteena, voisi jo alusta saakka tuntea kuuluvansa yhteiskuntaan ja tuntea olevansa tarpeellinen tässä yhteiskunnassa.
Ihmiselle on vaarallista jos tuntee itsensä täysin tarpeettomaksi, tällainen ihminen on hyvin helposti ympäristölleen vaarallinen, koska hän yleensä jossain vaiheessa alkaa hakea huomiota jollain tavalla, joka yleensä ei ole mitenkään positiivista eikä hyväksyttävää, eikä yhteiskunnalle edullista.

13

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rajat-Kiinni

      Onhan se hyvä jos on yhteiskunnan tuottava jäsen kuin se ettei ole. Kysymys ei lopulta kuitenkaan ole taloudellinen. Vaikka jokainen näistä murjaaneista toisivat tonnin kultaa mukanaan lahjoitettavaksi Suomen valtiolle en heitä tänne haluaisi. Mikä on hinta siitä rotumme ja kansamme häviää rotusekoituksen myötä? meidän täytyy irtisanoutua 1951 solmitusta pakolaissopimuksesta ja kriminalisoida laiton rajan ylittäminen. Normaali siirtolaisuus ( jota on kuitenkin aika vähän) on sitten eri asia.

      • Silti, vaikka Suomessa on vain hieman yli 5 000 000 suomalaista en usko, että Suomalaisuus ja " rotu" Suomailainen on uhattuna, mutta esim. meitä ei ole edes koskaan profiloitu " sisä - siittoisiksi ", kuten esim. Britit joita kuitenkin on yli 60 000 000 yksilöä.
        Toki muutamia Suomalaisnaisia on aina kiinnostanut ulkomaalainen usein Negro mies, mutta kyllä myös monella Suomalaismiehellä on vaimona jonkin muun rodun yksilö.
        Itse en allekirjoita " rajat kiinni" ajatusta, olen asunut ja oleskellut pitkiä " elämää rikastuttavia " aikoja myös Isänmaani, Suomen rajojen ulkopuolella, mutta kunnioittaen vallitsevia, paikallisia tapoja ja olosuhteita.
        Aivan kaikissa paikoissa ei vesi ole tullut putkesta, eikä viemäri vie " poistovesiä".

        Joskus kysyttäessä olen kertonut, huom. vain kysyttäessä, miten kyseinen asia Kotimaassani hoidetaan.
        Tästä olen huolissani, tämä Isiemme ja Isoisiemme rakentama maa tulisi säilyttää edelleen kehittyvänä, avarakatseisena, eteenpäin suuntautuvana "kehityksenkelkassa" pysyvänä Suomalaisena kansana ja kulttuurina.
        Nyt kun päättäjien taholta on annettu ymmärtää, että väestömme ikääntyy ja eläköityy, kantaväestöllä ei riitä resurssit tuottaa riittävästi uusia maksajia ja tarvitaan lisää veronmaksajia ja nyt kun on ilmentynyt, että tänne on tullut " vapaaehtoisia " kustannuksiin osallistujia, olisi tehokas tapa tutkailla motivaatiota ja asennetta osallistua " uuden kotimaan " kustannuksiin ja tapoihin.
        Tämän vuoksi mielestäni on erittäin tärkeää perehdyttää tulijat paikallisiin tapoihin, tarpeisiin ja tottumuksiin.


    • BurkhaPippi

      Toisaalta, eiväthän ne tänne tunkeutuisikaan jos pitäisi itsensä eteen jotain tehdä.

      • Nimenomaan näin, jos asia ei kiinnosta=tulos=ulos.


    • Sorosvuoto

      Voi-voi voi, ettekö tosiaan tiedä vieläkään, että matut EI ole tulleet sopeutumaan, vaan laajentamaan Kalifaattia, kuten Ruotsissa, ja sama alkupaukku oli Forssassakin! Ne alkaa rähinöimällä ajamaan suomalaisia muuuttamaan pois, alueelta kerrallaan. Näin syntyy NO-Go alueita. Lukekaa nettilehtiä, TV ja Yle valehtelevat. Ettekö tiedä Soros-vuodostakaan, siitä lukien alkaa hämmästyttävä todellisuus selvitä teillekin! Tai sitten tiedätte jo mutta tulitte palstalle hämäämään tietämättömiä?

      • Seuraan kyllä maailman eri tilanteita, mutta tyylini on myös kuunnella, tässä tapauksessa tulija / tekijän tausta ja motiivi, eikä suoralta kädeltä tuomita jotenkin vainoharhaisuuden perusteella, ( oikeusvaltiossa tuomitulla on oikeus viimeiseen toivomukseen / röökiin ), täytyy ensin tutkia ja vasta sitten hutkia.
        Missään tapauksessa ei ole tarkoituksenani hämätä, vaan nostaa oikea kissa pöydälle, faktat faktoina, ilman ennakkoasenteita ja rasismia, Suomen lakien, perinteiden ja periaatteiden mukaan.
        Tarkoitukseni on etsiä / esittää oikea malli, jonka mukaan todetaan onko tulija oikealla asialla, jos ei, stemppeli perseeseen ja eteenpäin.


    • JärkiHOI

      Turvapaikkojen on aina oltava väliaikaisia. Kotouttamisessa Suomeen ei ole mitään mieltä, kun maassa vallitsee suurtyöttömyys! Täällä oleilijoiden pitää itse tarttua härkää sarvista, kouluttautua ja hankkiutua töihin sekä ulos Suomesta. Mahdollisuuksia on pilvin pimein, vaikkakin vähemmän kuin vielä kymmenen vuotta sitten - johtuen maahantulevien ihmisten määrien jatkuvasta kasvusta.

    • urbanturban

      Aivan, ennen maahanmuuttajat integroitu vaikka niitä ei hyysätty ollenkaan.

      Niiden oli pakko, koska ne olis muuten jääneet yksin. Nykyään näillä on heti kaverit mukana ja ei tartte edes kieltä opetella.

      • Mielestäni vielä tässä vaiheessa ei kannata panikoitua, eikä radikalisoitua, täytyy katsoa millaisia päätöksiä meidän päättäjät tekee, jos vääriä, ensin täytyy ottaa päätöksenteko valakirja pois ja valita uudet päätöksentekijät, kansan äänestys / luottamus /epäluottamus äänestys.
        Tänä päivänä siihen riittää kansalaisaloite.
        Löytyisikkö meita 1 000 000 tyytymätöntä?????


    • toiminta_kyvyttömyys

      Kaikki hoiva ja huolepito on siirretty oman maan kansalaisilta pois. Nyt on miellyttävämpää ja antoisampaa paapoa ventovieraita miehiä,onkohan ne oikeasti niin toimintakyvyttömiä, mitä annetaan ymmärtää?

    • Seoppiijokahaluaa

      Oli muuten aika vaikeaa kankeakielisille suomalaisille Amerikassa englannin opiskelu ja Ruotsissa ruotsin opiskelu. Ensin tehtiin työtä omien maanmiesten kanssa ja sitten opittiin sen kieltä verran että pärjättiin kanta-asukkien kanssa. Työtä silti painettiin hullun lailla ja jos ei pärjätty, tultiin maitojunalla kotiin. Toisen palven maahanmuuttajat olivatkin jo sitten koulut käyneitä ja täydellisesti paikalliseen kulttuuriin integroituneita.

    • ApuaApua

      Ongelmien ei saa antaa tulla Suomeen, vaan apu pitää viedä sitä tarvitseville!

    • loisimiselle_loppu

      Yksi malli ei riitä.

      Oma väylä tarvitaan heille, joilla on kaikki muu osaamispääoma paitsi kieli ja asenne kohdallaan. En tarkoita mitään YLEn toimittajan päiväfantasia-moniosaajaa, vaan tapausta, jossa henkilö esim. läpäisee tulkin avustuksella ammattitaitokokeen tai ammattilaisen valvonnassa osoittautuu kyseisen ammatin harjoittajaksi.

      Toinen sitten heille, joiden arki on kulunut töissä, joita täällä ei ole tarjota, mutta joilla on asenne kohdallaan.

      Ja kolmas sitten heille, joiden asenne on vinoutunut. Jos pienestä lapsesta asti naiselle on annettu sama käyttöesinearvo kuin vaikka kukkamaljakolle, on turha kyseistä junttia yrittää verorahoin kiskoa läpi muutosohjelmien. Tai jos motivaatio muuten on ottaa hengailu päätoimeksi ja maksattaa elo muilla.

      Pitkät odotusajat kansalaisuudelle pitäisi ottaa käyttöön. Jos ei edes 10 vuodessa elätä itseään ja ole osoittautunut kunnialliseksi (rikokset, määrä ja laatu), palautus lähtöalueelle paremmin henkilön "arvojen" mukaiseen ympäristöön.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      186
      1839
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      61
      1265
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      58
      1033
    4. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      147
      918
    5. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      80
      912
    6. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      44
      883
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      798
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      77
      741
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      719
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      320
      688
    Aihe