Islamiin palaaminen: sunni vai shia?

IslamiinPalaaja

Aikomuksenani on ollut jo pidemmän aikaa Islamiin palaaminen. Kun aloin perehtyä käytännön toteuttamiseen tarkemmin, törmäsin heti kysymykseen, että kääntyäkö sunni- vai shiiamuslimiksi?

Kaipaisin apuja tässä kysymyksessä !!! Kiitos jo suuresti etukäteen!

88

903

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Kysymys voi olla ongelmallisempi kuin aavistan enkä itse tiedä asiasta juuri mitään. Sen verran voin mainita, että islamin sunnan mukaan pelastuu vain yksi lahko 72:sta.

      Mutta VT:n ajan persialaisilla oli oppi, että Jumalan temppelin tulee aina koostua kolmesta kivikerrasta isoja kiviä sekä yhdestä tai useammasta hirsikerrasta. Voisi ajatella, että tämän ikivanhan persialaiskäytännön mukaan tuo yksi lahko voi koostua neljästä eri lahkosta. Esim. 1 sunnilaisuus 2 shiialaisuus 3 suufilaisuus 4 wahabbilaisuus 5 tms. (Huom. tämä on vain oma mielipiteeni?)

      Sunna sanoo käsittäkseni myös, että umman jäsenet ovat kerääntyneet kalifin ympärille häntä ehdottomasti tukemaan.

      Näyttää siltä, että kaikki tarvitsevat sunnaa ja ovat kiitollisuudenvelassa tiedoistaan sunnalle. Lisäksi sunneja taitaa olla enemmistö. Itse olen huomannut itsessäni lähinnä suufilaisia taipumuksia kuten isottelua ja itsensä korottamista.

      Suomenkielisestä kirjallisuudesta ei asiaan mielestäni löydy mitään osviittaa. Joten kysymys on melko hankala.

      • Anonyymi

        VT ajan persialaiset olivat zarhsulaisia ei muslimeja.Heidän vainonsa teki heistä Iranissa vähemmistöä,niin käy Euroopankin.


    • IslamiinPalaaja

      Entä kumpi suunnista on lähempänä ns. oikeaa islamia? Tämä auttaisi suuresti!

    • alfa123om22

      Sahih Muslim, Arabic version, Kitab al-Fitan, v4, p2235, Tradition #69

      It is also narrated:

      In the end of the time, my Ummah will undergo very hard affliction like never before, so that man can not find any way out. Then Allah will appear a person from my progeny, that is my Ahlul-Bayt, who will fill the earth with justice as it was filled with injustice. The inhabitants of the earth and the inhabitants of the heaven love him. The sky will bring down its water everywhere and the earth will bring all what it can offer and will become green all over.

      Umman tila on nyt monesta syystä johtuen se, että sitä ahdistetaan paljon. Mies ei tule löytämään tietä ulos. Niin kova on ahdingo nyt. Myös täällä Suomessa se on sitä luokkaa. Joutuu pysyttelemään sisätiloissa uskonsa tähden.

      Ali Ibn Abi Talib (as) said: "When the ‘Support’ of the family of Muhammad (al-Qa’im Aale Muhammad) rises Allah will unite the people of east and the people of west."

      Mutta kun suosio kasvaa Muhammedin suvun niin Allah yhdistää kansat idästä ja lännestä. Jotkut katsovat, että hän yhdistää myös umman yhdeksi, mutta eivät kaikki siteeraa siten.

      https://www.al-islam.org/shiite-encyclopedia-ahlul-bayt-dilp-team/sunni-documentation-imam-al-mahdi

      Kannattaa jatkaa asian tutkimista englannin kielisiä lähteitä ja Googlea käyttäen.
      Itse käytin hakusanaa: Unity of islam and Iman Mahdi.

    • IslamiinPalaaja

      Salaam alaikum, alfa123om22. Niin, mutta sitä yhdistymistä odotellessa kun pitäisi päättää, jottako sunnilaisuus vai shiialaisuus? Lainasit haditheja Sahih Muslimilta, joka siis kuuluu sunnimuslimien tunnustamiin haditheihin. Eikö näin?

    • alfa123om22

      Miksi ylipäänsä valita jompi kumpi näistä suunnista. Eikö riitä että valitsee islamin itsessään. Siran mukaan monet kaukaiset kuninkaat tai heidän edustajansa tulivat Profeetan (SAAS) luokse ja lausuivat hänelle vain uskontunnustuksen: Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä.

      Heistä ehkä usean islam osottautui hyväksi islamiksi, mutta joidenkin heistä islam osottautui pahaksi islamiksi. Mutta totta lienee, että vain jollakin isolla suuntauksella tai toisaalta ehkä ummalla on tarpeeksi voimaa esim. varoittaa tekemästä pahoja tekoja kuten juuri varoittaa aviorikoksita, raiskauksista, väkivallasta ja sianlihan syömisestä.

      Uskon elämä ei ole helppoa sillä Jumala uhkaa heitää kadotukseen ja kidutukseen kaikki ne, jotka eivät suostu tottelevaisuuteen. Hänen persoonansa ja mielentilansa ja vaikuttimensa ovat joitakin kertoja asetettu kyseenalaiseksi. Jos uskova ei elä oman oppinsa mukaan itse tuhottuaan niiden elämää, jotka ovat esim. homoja niin on luonnollista, että tuollainen uskovainen tuhotaan. Israelin kansan on useita kertoja käynyt niin. Jos siis valitsee uskon elämän niin tulisi elää ankaraa jumalisuutta noudattaen eikä saisi langeta synteihin, joista itse on muita tuominnut.

      Tehtyään parannuksen ja kääntymyksen ei saisi enää palata viettämään syntielämää. Tarkoitan kaikella edellä sanomallani vain sitä, että tänä päivänä kannattaa harkita ylipäänsä se kenen puolella haluaa olla.

      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14440472/kenen-puolella-olet

      Itselleni on kirkastunut vain se, että tahdon noudattan uskontoa (din, dharma) totuudessa. Ei Jumala ole hyvä eikä paha, jotkut sanovat, mutta tahdon muistuttaa, että VT:n mukaan ihminen on moraalissa ja tuomioissaan täysin Jumalan veroinen ja vertainen. Enkä ole tyytyväinen tämän päivän Jumalan toimintaan. Näytää vahvasti siltä, että hän tänä päivänä on paha eli Tuomiopäivän ruhtinas.

      Hokea, että Jumala on ainoa hyvä tai että Jumala on suurin ei totuuden valossa tänä päivänä ole niin yksiselitteinen asia kuin rauhan ajanjaksoina. Esimerkiksi Profeetta Hesekielin kirjan mukaan hän heitää salamaksi hiotun teurastajan miekan alas maan päälle tanssimaan ja tuo miekka TEKEE SELVÄÄ JÄLKEÄ NIIN SYNTISESTÄ KUIN VANHURSKAASTAKIN. Eikö tämä ole paha asia. Vielä Profeetta Hesekiel sanoo, vaikka maassa olisi Jobin, Danielin, Nooan veroisia miehiä yksikään heistä ei voi säästää edes omia lapsiaan. Eikö tämä ole paha asia??

      Jumala kuitenkin osoittaa hyvyttä siinä, että lähettää Imaami Mahdin maailmaan tuomaan Totuuden, Oikeudenmukaisuuden, Rauhan ja Vaurauden. Hän lienee vähintään Profeetta Isan veroinen vaikutuksiltaan ainakin toivon mukaan. Se saa monet kääntymään islamiin.

      Ne, jotka etsivät totuutta islamin tämän päivän tilasta, jotka kaipaavat oikeudenmukaisia tuomioita hokemien sijaan ovat rohkeasti alkaneet kyseenalaistaa islamin puhtautta verrattuna muihin filosofioihin ja uskontoihin. Mielestäni eräässä islam videossa heitä pidetään "maan perijöinä" eli vanhurskaina eli oikeamielisinä. Sanokaa vanhurskaalle, että hän perii maan. Islamin on tarkoitus viedä totuuden uskonto voittoon.

      Erään löytämäni Hadithin mukaan:

      182:
      Narrated Usama bin Zaid:
      Once the Prophet stood over one of the high buildings of Medina and then said (to the people), "Do you see what I see?" They said, "No." He said, "I see afflictions falling among your houses as rain drops fall."

      Vaikeuksia ja ahdinkoja verrataan tässä sadepisaroiden tippumiseen, jota voi pitää sekä myönteisenä että joskus kielteisenä asiana. Ahdingojen kautta tulee puhtaus ja suuruus, kääntymys, voimistuminen, satoisuus yms.

      Lyhyesti: On pelejä, joissa voittajia on useita, jopa kahdeksan eri voittajaa. Yksi voittaa taivaan, toinen maan, kolmas paratiisin, neljäs armon jne. Tänä päivänä ei ole yksiselitteisesti varmaa onko mikään uskonnoista ylipäänsä oikea ratkaisu.
      Bhagavadgita kertoo meille, että jonkin päivänä kaikki uskonnot poistetaan maan päältä sillä ne olivat vain yritystä matkia ihmistä ja ihmisen valtaa ja voimaa. Jokainen yrittää olla ihmisen veroinen moraalitajussa ja tuomioissa, mutta saa aikaan vain sälää. Koska eivät ole ihmisen veroisia.

    • IslamiinPalaaja

      >>>> Miksi ylipäänsä valita jompi kumpi näistä suunnista. Eikö riitä että valitsee islamin itsessään. <<<<

      Ööö, koska täytyyhän ensin valita kumpaa hadith-kokoelmaa seuraa: sunnimuslimien vai shiiamuslimien? Molemmilla suunnilla on omat hadhithinsa - eli perimätieto profeetta Muhammedin (pbuh) elämästä - ja monelta osin nämä eri hadith-kokoelmat ovat ristiriidassa keskenään. Koraanin ja hadithien pohjalta sitten tehdään islamilainen laintulkinta - fiqh.

      Itse olet lainannut tähän mennessä Sahih Muslimia ja al-Bukharia, eli sunnimuslimien autenttisimpia haditheja. Olet varmaan tietoinen, että shiioilla on eri hadithit?

      Muuten vastauksessasi vilisi niin kristinuskoa kuin Bhagavadgitaa, eli aikamoinen sekametelisoppa eri uskontoja. Et taida olla muslimi? Joltain new age -touhulta lähinnä vaikuttaa. En siis sano tätä tarkoituksenani loukata, vaan selvittää oletko itse ylipäätään muslimi.

      • Anonyymi

        Mielestäni sunnalaisuus on oikea koska ne seuraa profeetta muhammedin esimerkkiä, näin ymmärsin itse


    • alfa123om22

      Joo, te itse tiedätte enemmän islamista ja sen suunnista kuin minä. Yritin omalta osaltani vähän tuoda valoa asiantilaan. Mutta ne olivat vain mun omia mielipiteitä.

      Koraanin mukaan on oikein uskoa kaikkiin pyhiin kirjoituksiin. Miksi ei sitten Bhagavadgitaan myös. Mutta minuun ette saa uskoa, koska saatan tulkita Bhagavadgitaan väärin. Tulee uskoa Jumalaan.

      Siunausta elämääsi kumman suunnan sitten valitsettekin.

      Ei ole muuta Jumalaa kuin Jumala ja Muhammed on hänen lähettiläänsä.

      • quranshitti

        On vain yksi ainoa Jumala, ja vain yksi ainoa Kristus, Herra. Hän on Jeshua, Jeesus Kristus, jonka kautta on ainoa mahdollisuus pelastua.
        Muhammed on helvetissä, ja niin käy seuraajilleenkin, valitettavasti.
        Mutta vielä ehdit vaihtamaan elämäsi suuntaa.


      • IslamiinPalaaja

        Koraanissa todetaan hyvin selvästi, ettei Allahilla ole poikia. Esimerkiksi, Marian suura (19: 88-93):

        '(Uskomattomat) sanovat: "Armollinen (Jumala) on ottanut (itselleen) pojan." (Uskomattomat!) Tepä esitätte vakavan ja kummallisen väitteen! Ei ole kaukana, että taivaat räjähtävät tämän (valheen) takia, maa halkeaa ja vuoret sortuvat palasiksi. Että he väittäisivät, että Armollisella (Jumalalla) on poika! Ei ole Armollisen (Jumalan) kunnian mukaista, että Hän ottaisi (jonkun) pojakseen.'

        Olet oikeassa siinä, että on vain yksi ainoa Jumala. Puhtaan uskon suura (112:1-4):

        '(Kunnioitettu Profeetta,) sano: "Hän on Allah, yksi. Allah on kaikesta riippumaton, kaikkien turva ja kaiken yläpuolella. Ei hänestä ole kukaan syntynyt eikä Hän ole syntynyt, eikä Hänellä ole ketään vertaista."'


      • quranshittiä

        allahilla ei tietenkään olekaan poikaa, mutta Hänellä, joka on yksi ja ainoa Jumala, taivaan ja maan Luoja, on Poika. Vain Hänen Poikansa kautta meillä on iankaikkinen elämä.


      • Anonyymi
        quranshittiä kirjoitti:

        allahilla ei tietenkään olekaan poikaa, mutta Hänellä, joka on yksi ja ainoa Jumala, taivaan ja maan Luoja, on Poika. Vain Hänen Poikansa kautta meillä on iankaikkinen elämä.

        Imaamit voisivat suositella, että moskeijat pidättäytyvät imaamien rankaisemisesta –
        eräänkin imaamin mukaan ”avioliittokäsitystä koskeva erimielisyys seksuaalivähemmistöjen kohdalla ei ratkea rangaistuksia antamalla”.
        Suur imaamin lisäksi Helsingin imaami otti kantaa sen puolesta, että samaa sukupuolta olevia pareja tulisi aina vihkiä riippumatta siitä mitä moskeijakuntaa edustavat.


    • alfa123om22

      Mun mielipiteeni Bukharin ekojen Hadithien suhteen on muuten, että ne jotka haluavat vaimon itselleen niiden ei tarvitse opiskella haditheja. Vain ne, jotka ovat valinneet hengellisen elämäntavan voivat niihin tutustua? En tiedä olenko käsittänyt oikein? Ei siis minunkaan pitäisi siteerata Haditheja tällä foorumilla, jossa on luultavasti lihallisen elämäntavan valinneita suuri osa?

      Vähän sekoilen välillä oppien ja sääntöjen suhteen. Pitäisi vain alistua. Eikä pidä tässä kunnossa esiintyä opettajana. Sain vuonna 2003 kehotuksen lukea kaikki islamia käsittelevät kirjat kirjastosta sekä etenkin keskittyä Siraan. En lukenut kuitenkaan islamia vastustavia teoksia, koska Jumala johdatti tälle foorumille, jossa on islam vastaisia totuuden etsijöitä.

      Olen tyytyväinen foorumin kriittisyyteen. Se opettaa alistuvaisuutta ja luottamaan yksin Jumalaan. En ole saanut mitään kehotusta uskontojen suhteen paitsi sen, että Ykisinomaan Jehovan todistajien yhteydessä sinusta voi tulla hyödyllinen! Sen Jumala on sanonut. Mielestäni heidän oppinsa on monessa suhteessa sama kuin islamin. Ehkä he ovat jopa : Lähettiläitä omasta keskuudesta, jotka .......

      Jos joku katsoo minun olevan islamissa niin suuntaukseni on kuitenkin suufilaisuus.

      • IslamiinPalaaja

        >>>> Mun mielipiteeni Bukharin ekojen Hadithien suhteen on muuten, että ne jotka haluavat vaimon itselleen niiden ei tarvitse opiskella haditheja. Vain ne, jotka ovat valinneet hengellisen elämäntavan voivat niihin tutustua? En tiedä olenko käsittänyt oikein? Ei siis minunkaan pitäisi siteerata Haditheja tällä foorumilla, jossa on luultavasti lihallisen elämäntavan valinneita suuri osa? <<<<

        Ensinnäkin, Islamissa ei tunneta munkkiutta tai luostarilaitosta kuten kristinuskossa. Miehen velvollisuus on perusta perhe, näin on Allah säätänyt, ja myös uskonoppineet ja imaamit (shiialaisuudessa papit) ovat perheellisiä miehiä.

        Missä kohtaa Koraania käsketään uskomaan kaikkiin pyhiin kirjoituksiin, saati Bhagavadgitaan? Koraani mainitsee ainoastaan Tooran (juutalaiset), Evankeliumin (kristinusko) ja pyhän arabiankielisen Koraanin (muslimit). Islamin käsityksen mukaan myös juutalaiset ja kristityt olivat alunperin muslimeita, mutta myöhemmin heidän saamansa ilmoitus turmeltui ja saavutti nykyisen muotonsa. Koraani on Allahin pyhä ja muuttumaton ilmoitus.


      • quranshittiä

        Höpö höpö, islam syntyi kauan Jeesuksen jälkeen. Muslimit ovat juutalaista alkuperää.
        Ismaelilaiset syntyivät orjattaresta, Haagarista, koska Abram ei ollut kuuliainen sille ilmoitukselle, että hänen omasta lihastaan on syntyvä perillinen, vaan hairahtui orjattareen.
        Iisakista tuli Aabrahamille oikea perillinen.


      • IslamiinPalaaja

        Väärin. Ismaelilaiset katsovat, että Isma'il ibn Jafar oli seuraava imaami Ja'far al-Sadiqin jälkeen, kun taas Kaksitoistašiialaisuudessa seurataan hänen nuorempaa veljeään, Musa al-Kadhimia. Ismaelilaisuus on vain yksi shiialaisuuden haara. Kylläpä sinä olet pahasti erehtynyt.


      • quranshittiä

        Sinun totuutesi ei ole minun totuuttani. Minun totuuteni on raamatussa.

        Vielä Herran enkeli puhui hänelle: "Katso, sinä olet raskaana ja synnytät pojan ja kutsut hänet Ismaeliksi, sillä Herra on kuullut sinun hätäsi.
        Hänestä tulee mies kuin villiaasi: hänen kätensä on kaikkia vastaan, ja kaikkien käsi on häntä vastaan, ja hän on kaikkien veljiensä niskassa."

        Kuinka totta tuo onkaan ollut alusta saakka.

        Tuo ihmeellinen viha muslimien kohdalla toisia vastaan, erityisesti juutalaisia ja kristittyjä, puhumattakaan siitä, että muslimit tappalevat vielä keskenään.

        Raamatussa on erittäin selvästi kerrottu syy tähän vihamielisyyteen ja se ulottuu takaisin aina Abrahamin aikaan. Juutalaiset ovat Abrahamin pojan Iisakin jälkeläisiä. Arabit ovat Abrahamin pojan Ismaelin jälkeläisiä. Ismael oli orjattaren poika (1. Moos. 16:1-16) ja Iisak oli luvattu poika, joka perisi Abrahamille annetut lupaukset (1. Moos. 21:1-3). Näin ollen oli luonnollista, että heidän välillään olisi jonkun verran epäsopua. Kun Ismael pilkkasi Iisakkia (1. Moos. 21:9), Saara pyysi Abrahamia lähettämään Hagarin ja Ismaelin pois (1. Moos. 21:11-21). Tämän seurauksena Ismaelin sydämeen muodostui vielä enemmän halveksuntaa Iisakkia kohtaan. Enkelin Hagarille antaman ennustuksen mukaisesti Ismael olisi "oleva vastakkain kaikkien veljiensä kanssa" (1. Moos. 16:11-12).

        Koraanissa muslimeille annetaan näennäisesti ristiriitaisia ohjeita juutalaisista. Eräässä kohdassa muslimeja neuvotaan kohtelemaan juutalaisia veljinä ja toisessa kohdassa muslimeja kehotetaan sotimaan niitä juutalaisia vastaan, jotka kieltäytyvät kääntymään muhamettilaisuuteen. Koraani on eri mieltä siitä, kumpi Abrahamin pojista oli lupauksen poika. Juutalaisten kirjoitusten mukaan se oli Iisak. Koraanin mukaan se oli Ismael. Koraani opettaa, että Abraham oli aikeissa uhrata Ismaelin, eikä Iisakkia (vastoin 1. Moos. luvun 22 opetuksia). Tämä erimielisyys lupauksen pojan henkilöllisyydestä on lisännyt vihamielisyyksiä aina meidän päiviimme saakka.


    • IslamiinPalaaja

      Muslimi miehenhän pitää ottaa monta vaimoa itselleen todistaakseen miehisyytensä.
      Senkö takia muslimimaissa surmataan paljon poikavauvoja, että tyttövauvoista riittää sitten useampi vaimo yhdelle miehelle? Näin yksi sunni selitti minulle.

      • IslamiinPalaaja

        Minä en kyllä tuota kommenttia kirjoittanut. Sitä paitsi, vaimojen määrä on rajattu NELJÄÄN, eli ei sitä ihan niin montaa voi ottaa kun huvittaa.


      • 4t634y6

        No itse asiassa kyllähän nämä muslimit ottavat mitä haluavat, mutta tulee loppu näillekin "ottamisille". Itse asiassa aika piankin voi noutaja tulla.


    • fsdtghdfh

      Mene johonkin muslimimaahan ottamaan selvää asiantuntijoilta ja jää sen jälkeen sinne asumaan.

      • IslamiinPalaaja

        Tietääkseni Suomessa on uskonnon vapaus. Sinun pitäisi oppia kunnioittamaan Islamia


      • quranhitti

        Mitä kunnioitusta tarvitsee murhanhimoinen "uskonto", joka pakottaa muut ajattelemaan samalla tavalla, tai vaihtoehtona on kaulan katkaisu. Tuotako pitäisi kunnioittaa? Äläkä edes yritä selittää jotain "maltillisista" (moderate) muslimeista. Sellaisia ei koraanin mukaan ole olemassa, jos muuta väität sodit koraanin opetusta vastaan.

        Muslimit ovat aina vinkumassa kunnioitusta, mutta he eivät kunnioita muista, eivätkä totisesti edes ihmiseläään, missään muodossa.

        Saatana tuli tuhoamaan, tappamaan ja varastamaan, Jeesus tuli, että meillä olisi elämä. Kumpaan luulisit koraanin vievät, ihan vain näin ajatuksen tasolla?

        Toisaalta, mitäs jos vaikkapa lähtisit Tanskaan uuteen naisten perustamaan moskeijaan, saisit siellä kunnon opetusta.....


      • sdftrhdf
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Tietääkseni Suomessa on uskonnon vapaus. Sinun pitäisi oppia kunnioittamaan Islamia

        Astuinpa taas kerran oikein kunnon trollimiinaan :D

        Pointsit sulle.


    • erttkkl

      Raamatun mukaan antikristuksia molemmat!
      Kristinsko on Jumalan perustama usko, jonka kautta ihmiset voivat pelastua iankaikkiseen elämään autuuteen Jesulsen Ktistuksen kautta, jonka Jumsla on antanut!
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Islam ei ole tuota Evankeliumia, jota Jeesus käski julistamaan!
      Vain Jeesukseen uskomalla voi pelastua Jumalan luo!
      Jeesus sovitti koko maailman synnit Jumalan suhteen.
      Joka uskoo Jeesukseen saa syntinsä anteeksi ja perii iankaikkisen elämän!
      "Jumala käskee kaikkia ihmisä kaikkialla tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesuksen nimessä synnit anteeksi! Vakuudeksi Jumala on herättänyt Jeesuksen kuolleista ensimmäisenä kuolleista ylösnousseista!"
      Jeesus tuli pelastamaan, ei tuhoamaan!
      Jeesus käski justamaan Evankeliumia maailman loppuun asti.
      Jeesus torjui kiusaajan Jumalan Sanalla!
      Myös Uusi Testamnetti on Jumalan Sanaa!
      "13 Ja sentähden me myös lakkaamatta kiitämme Jumalaa siitä, että te, kun saitte meiltä kuulemanne Jumalan sanan, otitte sen vastaan, ette ihmisten sanana, vaan, niinkuin se totisesti on, Jumalan sanana, joka myös vaikuttaa teissä, jotka uskotte." 1Tessalonikalaiskirje 2.luku


      Raamatun sana osoittaa islamin antikristullseksi, joka Raamatussa ilmoitettu!

      Kyseessä se Raamatussa ilmoitettu antikristuksen ilmaantuminen!?
      Raamatun mukaan antikristus ei tunnusta Jeesusta Jumalan pojaksi!
      Ja Kalliomoskeijan ulko- ja sisäseiniin muhamettilaiset ovat kirjoittaneet;"Ettei Jumalalla ole Poikaa!" Eli kirjoitukset käyvät tuossa toteen, eli muhamettilaisuus eli islam on Antikristus, joka Raamatuissa on ilmoitettu tulevan maailmaan!!!
      Hitler oli areolainen, eli tuota 400 luvulla Saksassa ollutta oppikuntaa edustamassa, joka kieltänyt Jeesuksen jumalluuden eli pitivät Jeesusta ihminsenä bain. "Joka ei tunnusta Jeesusta Jumalan Pojaksi, on Antikristus!" Raamatun mukaan!
      Voi vain kysellä, pelastuvatko ne antikristuksen joukotkin!
      Voi verrata Jeesulse tarjoamaan pelstukseen autuuteen:"Evankeliumia julistettava
      rauhassa rauhaa pitäville!" Uuden Tstamentin mukaan! Kristinusko on siis rauhan uskonto!

      • IslamiinPalaaja

        Sinäpä olet pahasti erehtynyt. Jeesus on myös Islamin profeetta, tosin vain ja ainoastaan Allahin alamainen. Ei sen enempää. Sanotaanhan Marian suurassa (19:30-33):

        '(Lapsi itse) puhkesi puhumaan: "Minä olen Allahin palvelija. Hän on antanut minulle Kirjan ja tehnyt minusta profeetan. Asuinpa missä tahansa, Hän on tehnyt minusta siunauksen ruumiillistuman. Hän on määrännyt minut rukoilemaan ja (maksamaan) almuveron (zakat) niin kauan kuin elän. (Hän on tehnyt minut) kohtelemaan äitiän hyvin, eikä hän ole tehnyt minusta uppiniskaista tai huono-onnista. Rauha minulle päivänä, jona synnyin, jona kuolen, ja päivänä, jona minut herätetään henkiin.' (http://www.minhaj.fi/koraan/Chapters/019.html)

        Koraanissa myös todetaan hyvin selvästi, ettei Allahilla ole poikia. Edellä mainitussa Marian suurassa (19: 88-93):

        '(Uskomattomat) sanovat: "Armollinen (Jumala) on ottanut (itselleen) pojan." (Uskomattomat!) Tepä esitätte vakavan ja kummallisen väitteen! Ei ole kaukana, että taivaat räjähtävät tämän (valheen) takia, maa halkeaa ja vuoret sortuvat palasiksi. Että he väittäisivät, että Armollisella (Jumalalla) on poika! Ei ole Armollisen (Jumalan) kunnian mukaista, että Hän ottai

        Samoin myös Katumuksen suura (9:30):

        'Juutalaiset sanovat: "Uzayr (Esra, rauha hänelle) on Allahin poika." Ja kristityt sanovat: "Messias (rauha hänelle) on Allahin poika." Nämä ovat (Absurdeja sanontoja, joita he suustaan suoltavat. Ne muistuttavat niiden sanomisia, jotka ovat syyllistyneet epäuskoon ennen (heitä). Tuhotkoon Allah heidät! Missä he vaeltavat eksyssissä?'

        Luolan Suura (18:1-4):

        ''Kaikki ylistys kuuluu yksin Allahille, joka lähetti (mahtavan) Kirjan (rakkaalle ja läheiselle) palvelijalleen eikä jättänyt siihen mutkikkuutta. (Hän teki sen) suoraksi ja symmetriseksi varoittamaan (kieltäjiä) Allahin luota (saapuvasta) ankarasta rangaistuksesta ja kertomaan uskoville, jotka tekevät hyviä tekoja, ilouutisen, että heitä odottaa parempi palkkio (eli Paratiisi), missä he saavat asua ikuisesti, ja (vielä) varoittamaan niitä, jotka sanovat, että Allah on ottanut pojan (itselleen).'

        Uskovien suura (23:91):

        'Ei Allah ole ottanut (itselleen) poikaa eikä Hänen kanssaan ole ketään jumalaa. Muutenhan jokainen jumala olisi ottanut luomansa (erilleen) ja he olisivat pyrkineet alistamaan toisensa (ja koko maailmankaikkeus olisi joutunut sekasortoon). Allah on pyhä, heidän kuvailemiensa asioiden yläpuolella.'

        Puhtaan uskon suura (112:1-4):

        '(Kunnioitettu Profeetta,) sano: "Hän on Allah, yksi. Allah on kaikesta riippumaton, kaikkien turva ja kaiken yläpuolella. Ei hänestä ole kukaan syntynyt eikä Hän ole syntynyt, eikä Hänellä ole ketään vertaista."'


      • IslamiinPalaaja

        Kolminaisuus on kristinuskon myöhempää turmeltumista. Koraanissa sanotaan kolminaisuusopista hyvin selväst, Naisten suura (4:171):

        'Kirjan kansa, älkää ylittäkö uskossanne (din) rajoja ja puhukaa vain totta Allahin kunniasta. Totuus on tämä: "Isa, Maryamin poika (Jeesus, Marian poika, rauha hänelle) on Allahin sanansaattaja, Hänen Maryamille (Marialle) antamansa sana ja henki Hänen (luotaan). Uskokaa siis Allahiin ja Hänen sanansaattajiinsa älkääkä sanoko, että (jumalia) on kolme. Luopukaa (tästä opinkappaleesta; se) on teille parempi. Totisesti, Allah on ainut jumala. Hän on pyhyydessään kaukana siitä, että Hänellä olisi jälkeläisiä. (Kaikki,) mitä on taivaassa ja mitä on maassa, kuuluu hänelle. Allah on riittävä vartija.'

        Samoin myös Pöydän suura (5:72-75; 116-117):

        'Tosiasiassa heistä tuli uskottomia, ja he sanoivat: "Allah on Messias, Maryamin (Marian) poika", vaikka Messias (rauha hänelle) olikin sanonut: "Israelin lapset, palvokaa Allahia, joka on sekä minun Herrani että teidän Herranne." Allah on epäilemättä kieltänyt Paratiisin siltä, joka asettaa muita Hänen rinnalleen. Sellaisen asuinsija on Helvetti, eikä vääritekijöillä ole ketään auttajaa. Uskottomoa on epäilemättä tullut (myös) niistä, jotka sanovat: "Allah on kolmas kolmesta (jumalasta)", vaikka kukaan yhtä Jumalaa lukuun ottamatta ei ole palvonnan arvoinen. Elleivät he luovu näistä (mielettömyyksistä), joita he puhuvat, saavat ne heistä, jotka eivät usko, osakseen tuskallisen rangaistuksen. Eivätkö he käänny Allahin puoleen ja tavoittele Hänen anteeksiantoaan, vaikka Allah on rajattoman anteeksiantava, armollinen? Ei Messias, Maryamin (Marian) poika (rauha hänelle) ole muuta kuin sanansaattaja (eli hän ei ole Jumala, Jumalan poika tai Jumalan kanssa tämän aseman jakava). Häntä ennen oli varmasti ollut monia sanansaattajia, ja hänen äitinsä oli vilpitön (pyhimys). He molemmat olivat (luotuja, koska) he söivät ruokaa. (Rakastettu,) katso kuinka selitämme ilmoitustamme selkeästi heitä (opastaaksemme). Huomaa sitten, kuinka he (siitä huolimatta) kääntyvät pois (totuudesta). Kun Allah sanoo: "Isa, Maryamin poika (Jeesus, Marian poika), sinäkö sanoit ihmisille, että he tekisivät sinusta ja äidistäsi kaksi jumalaa Allahin rinnalle?", tämä vastaa: "Kunnia Sinulle! Minulle ei ole (sallittua) sanoa mitään, mihin minulla ei ole oikeutta. Jos minä olisin niin sanonut, tietäisit Sinä sen varmasti. Sinä tiedät kaiken, mitä on sydämessäni, mutta minä en tiedä, mitä Sinulla on tiedossasi. Totisesti, Sinä yksin tunnet kaiken kätketyn perin pohjin. Minä en sanonut heille muuta, kuin mitä Sinä käskit: palvokaa (yksin) Allahia, joka on sekä minun Herrani että teidän Herranne. Minä tarkkailin heidän (uskomuksiaan ja tekojaan) niin kauan kuin olin heidän keskuudessaan. Kun sinä sitten otit minut luoksesi, jäit Sinä yksin pitämään heidän (asioitaan) silmällä. Sinä olet kaiken todistaja."'


      • quranshittiä

        Muhammed vie seuraajansa mukanaan helvettiin, joss itse jo oleskelee tehtyään järkyttäviä syntejä, ja alistamalla seuraajansa tekemään niitä samoja syntejä, etteivät hekään pelastuisi.

        On vain ja ainoastaan yksi ainoa Jumala, JHVH, ja vain ja ainoastaan Hänen Poikansa Jeshuan kautta voit pelastua. Tee parannus ja käänny tuosta harhauskosta, niin saat jo tässä elämässäsi pelastusvarmuuden.

        Ajattele mikä ero on jumalalla, allahilla, joka vaatii uhreja, verrattuna siihen yhteen ja ainoaan Jumalaan, joka antoi itse uhrin, Jeesuksen, ettei yksikään hukkuisi, vaan saisi iankaikkisen elämän.


      • IslamiinPalaaja

        Väärin. Muhammed on "täydellisyyden saavuttanut mies" (Al-Insān al-Kāmil, الإنسان الكامل). Hän ei tehnyt syntejä elämässään. Yhtä lailla, Koraanissa todetaan hyvin selvästi, ettei Allahilla ole poikia. Esimerkiksi, Marian suura (19: 88-93):

        '(Uskomattomat) sanovat: "Armollinen (Jumala) on ottanut (itselleen) pojan." (Uskomattomat!) Tepä esitätte vakavan ja kummallisen väitteen! Ei ole kaukana, että taivaat räjähtävät tämän (valheen) takia, maa halkeaa ja vuoret sortuvat palasiksi. Että he väittäisivät, että Armollisella (Jumalalla) on poika! Ei ole Armollisen (Jumalan) kunnian mukaista, että Hän ottaisi (jonkun) pojakseen.'

        Olet oikeassa siinä, että on vain yksi ainoa Jumala. Puhtaan uskon suura (112:1-4):

        '(Kunnioitettu Profeetta,) sano: "Hän on Allah, yksi. Allah on kaikesta riippumaton, kaikkien turva ja kaiken yläpuolella. Ei hänestä ole kukaan syntynyt eikä Hän ole syntynyt, eikä Hänellä ole ketään vertaista."'

        Toivottavasti tämä auttoi tekemään asioita selväksi.


      • quranshittiä

        Rukoilen puolestasi tänään, että Jeshua ilmestyy sinulle., ehkä unessa tai ilmestyksessä.
        Herran pelko on viisauden alku.
        Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
        Et ole kaukana Hänestä, sillä sinulla on tahto noudattaa puhdasta Sanaa. Mutta olet vielä eksyssissä, anna Isän löytää sinut.


      • quranshittiä
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Väärin. Muhammed on "täydellisyyden saavuttanut mies" (Al-Insān al-Kāmil, الإنسان الكامل). Hän ei tehnyt syntejä elämässään. Yhtä lailla, Koraanissa todetaan hyvin selvästi, ettei Allahilla ole poikia. Esimerkiksi, Marian suura (19: 88-93):

        '(Uskomattomat) sanovat: "Armollinen (Jumala) on ottanut (itselleen) pojan." (Uskomattomat!) Tepä esitätte vakavan ja kummallisen väitteen! Ei ole kaukana, että taivaat räjähtävät tämän (valheen) takia, maa halkeaa ja vuoret sortuvat palasiksi. Että he väittäisivät, että Armollisella (Jumalalla) on poika! Ei ole Armollisen (Jumalan) kunnian mukaista, että Hän ottaisi (jonkun) pojakseen.'

        Olet oikeassa siinä, että on vain yksi ainoa Jumala. Puhtaan uskon suura (112:1-4):

        '(Kunnioitettu Profeetta,) sano: "Hän on Allah, yksi. Allah on kaikesta riippumaton, kaikkien turva ja kaiken yläpuolella. Ei hänestä ole kukaan syntynyt eikä Hän ole syntynyt, eikä Hänellä ole ketään vertaista."'

        Toivottavasti tämä auttoi tekemään asioita selväksi.

        Ja itse asiassa puhut roskaa, sillä Jeesus ei tehnyt syntiä, Suura 3:35. Muhammed joutui pyytämään syntejään anteeksi kuten muutkin ihmiset, Suura 40:55.


      • quranshittiä
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Kolminaisuus on kristinuskon myöhempää turmeltumista. Koraanissa sanotaan kolminaisuusopista hyvin selväst, Naisten suura (4:171):

        'Kirjan kansa, älkää ylittäkö uskossanne (din) rajoja ja puhukaa vain totta Allahin kunniasta. Totuus on tämä: "Isa, Maryamin poika (Jeesus, Marian poika, rauha hänelle) on Allahin sanansaattaja, Hänen Maryamille (Marialle) antamansa sana ja henki Hänen (luotaan). Uskokaa siis Allahiin ja Hänen sanansaattajiinsa älkääkä sanoko, että (jumalia) on kolme. Luopukaa (tästä opinkappaleesta; se) on teille parempi. Totisesti, Allah on ainut jumala. Hän on pyhyydessään kaukana siitä, että Hänellä olisi jälkeläisiä. (Kaikki,) mitä on taivaassa ja mitä on maassa, kuuluu hänelle. Allah on riittävä vartija.'

        Samoin myös Pöydän suura (5:72-75; 116-117):

        'Tosiasiassa heistä tuli uskottomia, ja he sanoivat: "Allah on Messias, Maryamin (Marian) poika", vaikka Messias (rauha hänelle) olikin sanonut: "Israelin lapset, palvokaa Allahia, joka on sekä minun Herrani että teidän Herranne." Allah on epäilemättä kieltänyt Paratiisin siltä, joka asettaa muita Hänen rinnalleen. Sellaisen asuinsija on Helvetti, eikä vääritekijöillä ole ketään auttajaa. Uskottomoa on epäilemättä tullut (myös) niistä, jotka sanovat: "Allah on kolmas kolmesta (jumalasta)", vaikka kukaan yhtä Jumalaa lukuun ottamatta ei ole palvonnan arvoinen. Elleivät he luovu näistä (mielettömyyksistä), joita he puhuvat, saavat ne heistä, jotka eivät usko, osakseen tuskallisen rangaistuksen. Eivätkö he käänny Allahin puoleen ja tavoittele Hänen anteeksiantoaan, vaikka Allah on rajattoman anteeksiantava, armollinen? Ei Messias, Maryamin (Marian) poika (rauha hänelle) ole muuta kuin sanansaattaja (eli hän ei ole Jumala, Jumalan poika tai Jumalan kanssa tämän aseman jakava). Häntä ennen oli varmasti ollut monia sanansaattajia, ja hänen äitinsä oli vilpitön (pyhimys). He molemmat olivat (luotuja, koska) he söivät ruokaa. (Rakastettu,) katso kuinka selitämme ilmoitustamme selkeästi heitä (opastaaksemme). Huomaa sitten, kuinka he (siitä huolimatta) kääntyvät pois (totuudesta). Kun Allah sanoo: "Isa, Maryamin poika (Jeesus, Marian poika), sinäkö sanoit ihmisille, että he tekisivät sinusta ja äidistäsi kaksi jumalaa Allahin rinnalle?", tämä vastaa: "Kunnia Sinulle! Minulle ei ole (sallittua) sanoa mitään, mihin minulla ei ole oikeutta. Jos minä olisin niin sanonut, tietäisit Sinä sen varmasti. Sinä tiedät kaiken, mitä on sydämessäni, mutta minä en tiedä, mitä Sinulla on tiedossasi. Totisesti, Sinä yksin tunnet kaiken kätketyn perin pohjin. Minä en sanonut heille muuta, kuin mitä Sinä käskit: palvokaa (yksin) Allahia, joka on sekä minun Herrani että teidän Herranne. Minä tarkkailin heidän (uskomuksiaan ja tekojaan) niin kauan kuin olin heidän keskuudessaan. Kun sinä sitten otit minut luoksesi, jäit Sinä yksin pitämään heidän (asioitaan) silmällä. Sinä olet kaiken todistaja."'

        Koraanin mukaan Jeesus syntyi neitseestä, Suura 19:16 - 27, Suura 21:91.

        Koraanissa Jeesusta kutsutaan Marian pojaksi, Suura 19:34. Koraanissa ilmoitetaan enkeli Gabrielin ilmoittaneen Jeesuksen yliluonnollisesta syntymästä, Suura 3:41 - 46. Evankeliumien mukaan Jumalan Henki lankesi Marian päälle ja sai aikaan Jeesuksen syntymän. Koraanissa käytetään samantyyppistä ilmaisua Suurassa 66:12: ”Esikuvaksi tehtiin myös Maria, Imraanin tytär, joka säilytti puhtautensa ja jonka Me täytimme hengellämme.” Koraanin mukaan Jeesuksen syntymä oli ainutlaatuinen ja erilainen kuin muiden profeettojen.

        Koraani ilmoittaa Marian olevan valittu ja puhdistettu koko luomakunnan naisten yllä, Suura 3:41. Tällaista termiä ei Koraanissa käytetä edes Muhammedin äidistä Aminasta tai hänen vaimoistaan ja tyttäristään eikä kenestäkään toisesta naisesta. Maria yksin saa tämän kunnianosoituksen.

        Koraani ilmoittaa, että Jeesuksella ei ollut maallista isää kuten muilla profeetoilla ja Muhammedilla. Muhammedin isän nimi oli Abdulla. Ainoastaan Jeesukselle Koraani ilmoittaa tämän ainutlaatuisen aseman.

        Koraani kutsuu Jeesusta ”Jumalan sanaksi”, Suura 3:44 - 45, Suura 4:171. Muita profeettoja kutsutaan Jumalan äänitorviksi tai Jumalan sanansaattajiksi. Vain Jeesusta kutsutaan Jumalan sanaksi. On eri asia olla Jumalan sanansaattaja, joka puhuu Jumalan sanaa, kuin itse Jumalan sana. Koraani antaa tämän aseman vain Jeesukselle. Muhammed ilmoitti itse olevansa vain opas ja varoittaja, Suura 26:115; 13:7.

        Koraani kutsuu Jeesusta ”Messiaaksi”, Suura 3:44; 4:171; 9:31; 5:72. Useimmat kielenoppineet ovat sitä mieltä, että arabian kielen sana ”al-masih” voidaan suoraan yhdistää sanaan ”Messias”, joka tarkoittaa ”Voideltu”. Kenellekään muulle profeetalle ei ole annettu näin suurta kunniaan kuin Jeesukselle.

        Pyhä Henki antoi Jeesukselle voiman, Suura 2:87.

        Koraani sanoo, että Jeesusta tullaan kunnioittamaan tässä maailmassa ja sen jälkeisessä maailmassa, Suura 3:44.

        Koraanin ilmoituksen mukaan Jeesus oli synnitön. Missään Koraanissa Jeesus ei ole tilanteessa, jossa Hänen pitäisi pyytää syntiä anteeksi. Muut profeetat joutuivat pyytämään syntejään anteeksi, Suura 3:146; 48:1 - 2. Koraani kertoo, että Jeesus on ilman syntiä ja saatanalta suojattu, Suura 3:35. Koraanissa on useita viittauksia siihen, että Muhammed pyytää syntejään anteeksi, Suura 40:55.

        Koraanin ilmoituksen mukaan Jeesus teki ihmeitä, Suura 5:110 - 113. Useimmat muslimit ovat sitä mieltä, että Muhammed ei koskaan tehnyt yhtään ihmettä. Koraanissa ei mainita Muhammedin tehneen yhtään ihmettä. Kun Muhammedilta kysyttiin, miksi hän ei tehnyt ihmeitä, hän sanoi ihmisille olevansa vain ”varoittaja ja opas”. Muhammed sanoi itse, ettei hänellä ollut voimaa tehdä ihmeitä, Suura 17:59; 29:49 - 50.

        Koraani ilmoittaa, että Jeesus tulee takaisin tuomiopäivänä, Suura 4:159.

        Koraanissa Suurassa 19:33 - 34 on mielenkiintoinen teksti, jossa Jeesuksen ilmoitetaan sanoneen: ”Rauha ylläni sinä päivänä, jolloin synnyin, sinä päivänä, jolloin kuolen sekä sinä päivänä, jolloin minut herätetään kuolleista”. Jeesus siis sanoo Koraanin mukaan:
        1) rauha oli Hänen yllään päivänä, jolloin Hän syntyi
        2) rauha oli Hänen yllään päivänä, jolloin Hän kuoli
        3) rauha oli Hänen yllään päivänä, jolloin Hänet herätettiin kuolleista

        Koraanissa on siis Jeesuksen syntymä, kuolema ja ylösnousemus listattuna yhdessä jakeessa.
        Koraani ilmoittaa Jeesuksesta seuraavat seikat:
        1) Jumala liikkui Neitsyt Marian yllä ja hän hedelmöittyi ja synnytti lapsen olematta yhteydessä mieheen. Jeesuksella ei ollut maallista isää, kun taas Muhammedilla oli. Joten Jeesus syntyi ja eli ilman syntiä. Tätä hyvettä ei koskaan liitetty Muhammedin ominaisuuksiin.
        2) Jeesus paransi sairaita
        3) Jumala lähetti Jeesuksen saarnaamaan evankeliumia
        4) Eräänä päivänä Jeesus tulee takaisin tuomitsemaan maailman
        5) Koraani mainitsee Jeesuksen 97 kertaa eli paljon useammin kuin Muhammedin
        6) Suurassa 43 lainataan Jeesuksen sanoja: ”Seuratkaa minua”, Suura 43:61 - 63
        7) Koraani kutsuu Jeesusta Jumalan sanaksi, Jumalan Hengeksi, Messiaaksi, Jumalan merkiksi, kaikkien ihmisten merkiksi, Jumalan siunaukseksi ja Marian pyhäksi lapseksi.


      • quranshittiä
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Kolminaisuus on kristinuskon myöhempää turmeltumista. Koraanissa sanotaan kolminaisuusopista hyvin selväst, Naisten suura (4:171):

        'Kirjan kansa, älkää ylittäkö uskossanne (din) rajoja ja puhukaa vain totta Allahin kunniasta. Totuus on tämä: "Isa, Maryamin poika (Jeesus, Marian poika, rauha hänelle) on Allahin sanansaattaja, Hänen Maryamille (Marialle) antamansa sana ja henki Hänen (luotaan). Uskokaa siis Allahiin ja Hänen sanansaattajiinsa älkääkä sanoko, että (jumalia) on kolme. Luopukaa (tästä opinkappaleesta; se) on teille parempi. Totisesti, Allah on ainut jumala. Hän on pyhyydessään kaukana siitä, että Hänellä olisi jälkeläisiä. (Kaikki,) mitä on taivaassa ja mitä on maassa, kuuluu hänelle. Allah on riittävä vartija.'

        Samoin myös Pöydän suura (5:72-75; 116-117):

        'Tosiasiassa heistä tuli uskottomia, ja he sanoivat: "Allah on Messias, Maryamin (Marian) poika", vaikka Messias (rauha hänelle) olikin sanonut: "Israelin lapset, palvokaa Allahia, joka on sekä minun Herrani että teidän Herranne." Allah on epäilemättä kieltänyt Paratiisin siltä, joka asettaa muita Hänen rinnalleen. Sellaisen asuinsija on Helvetti, eikä vääritekijöillä ole ketään auttajaa. Uskottomoa on epäilemättä tullut (myös) niistä, jotka sanovat: "Allah on kolmas kolmesta (jumalasta)", vaikka kukaan yhtä Jumalaa lukuun ottamatta ei ole palvonnan arvoinen. Elleivät he luovu näistä (mielettömyyksistä), joita he puhuvat, saavat ne heistä, jotka eivät usko, osakseen tuskallisen rangaistuksen. Eivätkö he käänny Allahin puoleen ja tavoittele Hänen anteeksiantoaan, vaikka Allah on rajattoman anteeksiantava, armollinen? Ei Messias, Maryamin (Marian) poika (rauha hänelle) ole muuta kuin sanansaattaja (eli hän ei ole Jumala, Jumalan poika tai Jumalan kanssa tämän aseman jakava). Häntä ennen oli varmasti ollut monia sanansaattajia, ja hänen äitinsä oli vilpitön (pyhimys). He molemmat olivat (luotuja, koska) he söivät ruokaa. (Rakastettu,) katso kuinka selitämme ilmoitustamme selkeästi heitä (opastaaksemme). Huomaa sitten, kuinka he (siitä huolimatta) kääntyvät pois (totuudesta). Kun Allah sanoo: "Isa, Maryamin poika (Jeesus, Marian poika), sinäkö sanoit ihmisille, että he tekisivät sinusta ja äidistäsi kaksi jumalaa Allahin rinnalle?", tämä vastaa: "Kunnia Sinulle! Minulle ei ole (sallittua) sanoa mitään, mihin minulla ei ole oikeutta. Jos minä olisin niin sanonut, tietäisit Sinä sen varmasti. Sinä tiedät kaiken, mitä on sydämessäni, mutta minä en tiedä, mitä Sinulla on tiedossasi. Totisesti, Sinä yksin tunnet kaiken kätketyn perin pohjin. Minä en sanonut heille muuta, kuin mitä Sinä käskit: palvokaa (yksin) Allahia, joka on sekä minun Herrani että teidän Herranne. Minä tarkkailin heidän (uskomuksiaan ja tekojaan) niin kauan kuin olin heidän keskuudessaan. Kun sinä sitten otit minut luoksesi, jäit Sinä yksin pitämään heidän (asioitaan) silmällä. Sinä olet kaiken todistaja."'

        Koraani on sitä vastaan, että Jeesusta kutsutaan Jumalan Pojaksi. Muslimit pitävät jumalanpilkkana sitä, että Jumala ryhtyisi fyysiseen suhteeseen ja siittäisi pojan. Myös kaikki kristityt ovat yhtä mieltä siitä, että Jumala ei ollut osallistunut sukupuoliseen siittämiseen. Kristityt ja muslimit pitävät molemmat sellaista ajatusta yhtä paljon jumalanpilkkana.

        Arabian kielessä ”Jumalan fyysistä poikaa” tarkoittaa sana ”walladullah”. Tätä sanaa ei koskaan käytetä Jeesuksen Kristuksen yhteydessä. Olisi todellakin jumalanpilkkaa käyttää tätä sanaa. Sen sijaan Jeesuksesta käytetään toista arabian kielen sanaa ”ibn-ullah”, joka tarkoittaa ”Jumalan poikaa” hengellisessä mielessä.

        Näiden sanojen ”walladullah” ja ”ibn-ullah” välillä on valtava merkitysero. Sanaa ”ibn” käytetään arabiankielisessä kirjallisuudessa ja Koraanissa vertauskuvallisessa merkityksessä. Kun taas sana ”wallad” ei ole koskaan vertauskuvallinen, vaan tarkoittaa aina fyysistä poikaa.

        Koraanissa esiintyy usein arabiankielinen sana ”ibn al-salib”, joka tarkoittaa kirjaimellisesti ”tien poikaa” ja sillä tarkoitetaan vaeltajaa tai matkalaista. Kukaan ei silti väitä, että tiellä olisi ollut fyysistä suhdetta, josta syntyi poika. Se on kuvainnollinen sanonta. Voimme sanoa jostakin henkilöstä, että hän on ”aikansa lapsi”. Voidaan puhua ”erämaan pojasta” tai ”etelän pojasta”. Silti kukaan ei päättele, että aika, erämaa tai etelä olisivat osallistuneet fyysiseen siittämiseen.

        Jeesuksesta ei koskaan puhuta termillä ”walladullah”, vaan ainoastaan sanalla ”ibn-ullah”.

        Jeesus ei tullut Jumalan Pojaksi syntyessään Beetlehemissä, vaan hän on ollut ikuisessa ykseydessä Isän kanssa. Jumala on yksi. Jumala on ilmoittanut itsensä kolmessa persoonassa: Isänä, Poikana ja Pyhän Henkenä. Tämä ilmentyminen kolmena persoonana ei tee tyhjäksi sitä tosiasiaa, että Jumala on YKSI. Kolme persoonaa ilmentää ainoastaan enemmän Jumalan todellisesta luonnosta.

        Jumalan täytyi tulla meidän luoksemme syntymällä Jeesuksena. Me emme kykene, emmekä voi saavuttaa Jumalaa omasta aloitteestamme. Syntimme olivat tehneet meidät mahdottomaksi saavuttaa Jumala, sen sijaan Jumalan täytyi saavuttaa meidät. Jeesuksessa näemme Jumalan todellisen olemuksen. Kuten Koraanikin ilmoittaa Jeesuksen olevan Jumalan sana, niin evankeliumit ilmoittavat myös Jeesuksen Jumalan sanana ja täydellisenä ilmoituksena itsestään.

        Kaikkien uskontojen edustajat tarvitsevat Jeesusta, niin kristityt kuin muslimitkin. Jumala valmisti tien luokseen Jeesuksen kautta armossaan ja rakkaudessaan. Usko sydämessäsi, että Jumala herätti Jeesuksen kuolleista ja pyydä Jumalaa auttamaan sinua uskomaan. Tunnusta myös, että Jeesus on Herrasi. Tämä on kaikki mitä tarvitset pelastuaksesi.

        Muhammed kannustaa muslimeja tutustumaan evankeliumeihin. Joten tutustu sinäkin evankeliumeiden teksteihin. Koraani toteaa: ”Me uskomme siihen, mikä on meille ylhäältä lähetetty (Koraani) ja mikä myös teille on lähetetty (Toora ja evankeliumit).” (Suura 29:46)


      • IslamiinPalaaja
        quranshittiä kirjoitti:

        Ja itse asiassa puhut roskaa, sillä Jeesus ei tehnyt syntiä, Suura 3:35. Muhammed joutui pyytämään syntejään anteeksi kuten muutkin ihmiset, Suura 40:55.

        Siis täh...? Muhammed ei koskaan tehnyt syntiä, se on fakta. En koskaan väittäny, että Isa (Jeesus, rauha hänelle) olisi tehnyt. Lainaamasi Koraanin jakeet:

        'Imranin perheen suura 3:35 Ja (muista), kuinka 'Imranin vaimo sanoi: "Herrani! Omistan yksin Sinulle sen, joka kohdussani on, vapaana (muista velvotteista). Ota (tämä lahja) vastaan minulta. Sinä olet epäilemättä kaiken kuuleva, tietävä.

        Anteeksiantavan suura 40:55 Pysy kärsivällisenä. Allahin lupaus on tosi. Pyydä yhteisösi (umma) syntejä anteeksi ja ylistä kiittäen Herraasi aamuin ja illoin.

        Niin, missä sanotaan Muhammedin pyytäneen syntejään anteeksi? "Mi ummah, mi ummah!", oman kansansa syntejä Muhammad pyysi anteeksi.


      • quranshittiä

        Väitätkö, että muhammed olisi Jeesuksen vertainen?

        Muhammed oli syntinen niin kuin muut ihmiset. Hän valehteli, petti ihmisiä, ei pitänyt sanaansa ja eli seksuaalisessa epäpuhtaudessa. Koraanissa ei sanota kertaakaan, että hän olisi ollut synnitön.
        Muhammed opetti ja saarnasi, mutta ei elänyt opetuksensa mukaan.
        Muhammed murhasi ja varasti ihmisiltä. Henkilökohtaiset viholliset tapettiin. Hän ryösti karavaaneja, kävi sotia beduiininheimoja vastaan ja otti sotasaaliita.
        Muhammed opetti opetuslapsiaan tappamaan ja varastamaan hänen nimessään.
        Ei tehnyt ihmeitä, mitä hän yrittää mitätöidä Koraanissa. Ainoa ihme oli Koraanin vastaanotto, toisin sanoen hän väitti, että tämä oli yliluonnollinen ilmestys. Tätä ei kuitenkaan muulla tavalla pystytä vahvistamaan.
        Muhammed usein käytti väkivaltaa ihmisten käännyttämiseksi. Koraanikin kehottaa väkivaltaan epäuskoisia vastaan.
        Muhammedilla oli parisen kymmentä vaimoa ja rakastajatarta, joista nuorin oli 9 vuotta.
        Muhammed tappoi muita oman intressinsä takia. Muhammed kuoli odottamatta valmistamatta alaisiaan asiasta.
        Muhammed muuttaa sanomansa koko ajan. Joskus juutalaiset ovat pahinta, mikä löytyy. Joskus ne ovat siunatuimpia kuin muut. Nk. "Saatananjakeissa", (nykyään poistetut, johtivat Salman Rushdien kuolemantuomioon) Muhammed väitti, että pitää myös palvoa Allahin kolmea tytärtä. Hän perui myöhemmin ja muuttui fanaattiseksi kriitikoksi kristittyjen väitteestä, että Jumalalla on Poika.
        Koraani on yhden henkilön kirjoittama, hänen elinaikana. Se ei sisällä konkreettisia profetioita. Se väittää vahvistavansa Raamattua, mutta kieltää sen sanomaa monessa tärkeässä kohdassa.

        Missä kohden muhammed ei tehnyt syntiä.


      • quranshittiä

        Ai niin, meinasi unohtua: suura 48 jae 2.


    • quranshitti

      Koraani onkin alusta loppuun saakka roskaa, johon ei kannatakaan hukata yhtään sekuntiakaan. Parasta mitä koraanilla voi tehdä, on käyttää sitä saunan pesän sytykkeenä tai ulkohuussissa.

      Seuraavassa verrataan Muhammedin ja Jeesuksen elämänvaiheita.

      Muhammedin syntymään ei liity ihmeitä. Jeesuksen syntymä oli ihme, Hän syntyi neitseestä, Suura 3:41 - 46; 66:12.

      Ensimmäisten ilmestysten jälkeen Muhammed oli niin ahdistunut, että harkitsi itsemurhaa. Jeesus oli varma asemastaan jo lapsena, Luuk. 2:49.

      Jeesus ei langennut sielunvihollisen kiusauksiin erämaassa. Muhammed sanoo Koraanissa langenneensa paholaisen kiusaukseen kirjoittamalla ns. ”saatanalliset säkeet”, joissa Muhammed hyväksyy kaksi epäjumalaa, Suura 53:19 – 22; 22:52 - 53.

      Jeesus ei ollut avioliitossa. Muhammedilla oli kuusi yhtäaikaista vaimoa, joista nuorin, Aisha, oli vain 9-vuotias. Muhammed avioitui myös oman adoptiopoikansa vaimon, Zainabin, kanssa vielä adoptiopojan eläessä. Kaiken kaikkiaan Muhammedilla oli 12 vaimoa elämänsä aikana.

      Jeesus ei tehnyt syntiä, Suura 3:35. Muhammed joutui pyytämään syntejään anteeksi kuten muutkin ihmiset, Suura 40:55.

      Jeesus vei sanomaansa eteenpäin parantamalla sairaita, herättämällä kuolleita ja saarnaamalla sanaa. Muhammed keskittyi myös toimintansa alkupuolella julistamiseen, mutta hänen toiminnassaan tapahtui jyrkkä muutos hänen muutettuaan 622 jKr Mekasta Medinnaan, hidzra. Muuton jälkeen Muhammed alkoi joukkoineen käyttää miekkaa ja väkivaltaa sanomansa levittämiseen. Muhammed ei parantanut yhtään sairasta eikä herättänyt ketään kuolleista.

      Jeesuksen ja Muhammedin suhde väkivaltaan oli hyvin erilainen. Jeesus käski rakastamaan lähimmäisiään ja jopa vihollisiaan. Muhammed käski tuhoamaan viholliset ja antoi seuraajilleen vallan käydä sotia tehdäkseen kansakuntia islamille alamaiseksi. Jeesus antoi seuraajilleen vallan julistaa evankeliumia ja parantaa sairaita. Jeesus kielsi seuraajiltaan väkivallan käytön sanoman julistuksessa.

      Jeesuksen ensimmäiset seuraajat julistivat Jeesuksen sanomaa ja elivät usein vainottuina. Muutos kristinuskossa tapahtui kun kristillisyys muuttui valtion uskonnoksi 400 jKr. Tämän jälkeen vallanpitäjät alkoivat käyttää enemmän tai vähemmän kristinuskoa valtansa välineenä. Ensimmäisen 400 vuoden aikana (600 - 1000 jKr.) Muhammedin seuraajat olivat valloittaneet islamille sodalla Lähi-idän, Pohjois-Afrikan ja osan Etelä-Eurooppaa.

      Muhammed ei ole luvannut seuraajilleen pelastusvarmuutta. Muhammed oli hadithien mukaan epävarma myös omasta paikastaan paratiisissa. Islamin mukaan ainoastaan kuolema jihadissa eli ”pyhässä sodassa” tuo muslimille pelastusvarmuuden. Jeesus lupasi iankaikkisen elämän jokaiselle joka uskoo Häneen.

      Kumpi näistä henkilöistä mielestäsi kykenee varmemmin näyttämään tien iankaikkiseen elämään?

      • IslamiinPalaaja

        Sinä et tiedä Islamista yhtään mitään. Sitä paitsi, eikö sinun Raamattusikin mainitse:

        Matt. 7:21 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

        Allah on Anteeksiantava, Armelias.


      • quranshittiä

        Aivan oikein raamatun kohtaa lainasit, vain Isän tahdon tekijä pääsee taivaaseen.


      • Olet.todella.viisas
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Sinä et tiedä Islamista yhtään mitään. Sitä paitsi, eikö sinun Raamattusikin mainitse:

        Matt. 7:21 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.

        Allah on Anteeksiantava, Armelias.

        "Allah on Anteeksiantava, Armelias."

        Sen muuten todellakin huomaa siitä miten väkivallattomaksi koraani on vuosisatojen saatossa muokannut lähi-idän ja arabimaailman.


    • oikeamuslimi

      Koraani kehoittaa uskomaan kaiken, mitä Jeesus opetti.

      Siihen kannattaisi perehtyä ja palata - silloin olet oikea muslimi.

      • quranshittiä

        Jos väität, että Jeesus opetti koraanin mukaan, niin puhut paskaa. Jeesus ilmestyi kuolemansa jälkeen ensimmäisenä naiselle!! Koraanin mukaan helvetti on perustettu naisia varten. Ja sitä rataa.

        Koraani puhuu Isaista, joka mielellään väännetään Jeesukseksi, mutta se ei tarkoita sitä samaa Jeesusta kenestä raamattu puhuu, koska koraanin mukaan Jumalalla ei ole Poikaa. Jeesus on Jumalan Poika, eikä vain joku profeetta.

        Lue raamattu, älä koraania.


      • IslamiinPalaaja

        >>>> Koraanin mukaan helvetti on perustettu naisia varten. <<<<

        Ei ole. Missä noin muka sanotaan? Ovatpa sinun sanasi petosta täynnä!


      • quranshittiä

        Hadithista poimitut Muhammedin kommentit antavat ymmärtää, että hän piti naisia älykkyydeltään ja ymmärrykseltään miehiä alempiarvoisena. Abu Sa'id Jundi kertoo:

        Kerran Allahin lähettiläs meni rukoilemaan. Ohittaessaan matkallaan naisia, hän sanoi: "Voi, naiset! Antakaa almuja, sillä olen nähnyt, että suurin osa Helvetin tuleen joutuneista ovat naisia!" Naiset kysyivät: "Miksi on niin, oi Allahin sanansaattaja?" Hän vastasi: "Te kiroatte usein ja ette ole kiitollisia miehillenne. En ole nähnyt ketään, joka olisi teitä vajavaisempi uskonnon harjoittamisessa. Te voitte johtaa harhaan varovaisimmankin ja järkevimmän miehen." Naiset kysyivät: "Mikä meidän älyssämme ja uskonnossamme on vajavaista?" Muhammed vastasi: "Eikö kahden naisen todistus vastaa yhden miehen todistusta?" Naiset vastasivat tämän olevan totta. Hän sanoi: "Tämä on älynne vajavaisuutta. Eikö ole myös totta, että naiset eivät voi kuukautistensa aikana rukoilla tai paastota?" Naiset myönsivät tämänkin olevan totta. "Se on uskonnon harjoittamisenne vajavaisuus", hän vastasi.

        Muhammedin mukaan harvat naiset pääsevät taivaaseen, ja helvetin tuli luotiin naisia varten. Sieltä pelastuu vain tottelemalla miestään. Naiset ovat viinin ohella pahin miehiä kohtaava kiusaus ja miesten tuleekin varoa naisia, sillä ensimmäinen Israelin lapsiakin kohdannut kiusaus oli naisen aiheuttama.


      • IslamiinPalaaja

        >>>> Hadithista poimitut Muhammedin kommentit antavat ymmärtää, että hän piti naisia älykkyydeltään ja ymmärrykseltään miehiä alempiarvoisena. <<<<

        Niin mistä hadithista? Jos et sattunut tietämään, niin hadith -kirjoja on useita; kysymyksessä ei ole vain yksi opus, jota voi lainailla. Ilmottaisitko myös hadithin tarkan paikan kyseisessä hadith-kirjassa?


        >>>> n. Naiset ovat viinin ohella pahin miehiä kohtaava kiusaus ja miesten tuleekin varoa naisia, sillä ensimmäinen Israelin lapsiakin kohdannut kiusaus oli naisen aiheuttama. <<<<

        Niin, siis mikä tarkalleen ottaen...? Toisin kuin kristinusko, Islam ei opeta, että syntiinlankeemus olisi ollut naisen syytä; syyllisiä ovat yhtälaisesti niin Aatami kuin Eeva.

        Et tiedä Islamista yhtään mitään.


      • quranshittiä

        Eli allah loi naisen ja miehen yhdenvertaiseksi?
        Osoitahan tämä koraanista. Naisen asema kun on islamissa tunnetusti erittäin hmmm, alhainen kauniisti sanottuna.

        Itse asiassa Aatami oli alun alkaenkin vastuussa, koska hänet luotiin ensin ja Jumala puhui Aatamille, mistä saa syödä ja mistä ei.

        Saatana oli aluksi Jumalan ylistyksenjohtaja, joka lankesi ja joutui matelijaksi maahan. Ihminen on tehty tomusta ja saatana syö tomua, eli ihmistä, jos ei pidä varaansa.

        Ja mitä Aatami teki, langetti syyn Eevan niskaan, joka taas langetti syyn käärmeen päälle.

        Ja vaikka naisen kautta olisi synti tullutkin jonkin opin mukaan, niin tuli pelastuskin, Jeshuan kautta, jonka Maria synnytti.

        Väitän tietäväni islamista enemmän kuin keskivertokristitty.
        Sinä taas et tunne raamattua, koska jos tuntisit totuuden, et vaeltaisi enää pimeydessä.


      • quranshittiä
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        >>>> Hadithista poimitut Muhammedin kommentit antavat ymmärtää, että hän piti naisia älykkyydeltään ja ymmärrykseltään miehiä alempiarvoisena. <<<<

        Niin mistä hadithista? Jos et sattunut tietämään, niin hadith -kirjoja on useita; kysymyksessä ei ole vain yksi opus, jota voi lainailla. Ilmottaisitko myös hadithin tarkan paikan kyseisessä hadith-kirjassa?


        >>>> n. Naiset ovat viinin ohella pahin miehiä kohtaava kiusaus ja miesten tuleekin varoa naisia, sillä ensimmäinen Israelin lapsiakin kohdannut kiusaus oli naisen aiheuttama. <<<<

        Niin, siis mikä tarkalleen ottaen...? Toisin kuin kristinusko, Islam ei opeta, että syntiinlankeemus olisi ollut naisen syytä; syyllisiä ovat yhtälaisesti niin Aatami kuin Eeva.

        Et tiedä Islamista yhtään mitään.

        hadithit on lainattu Sahih Al-Bukharista

        todella "terveellista" oppia

        Muhammed kysyi joiltakin naisilta: ”Eikö naisen todistus ole puolet miehen todistuksesta?” Naiset vastasivat: ”Kyllä.” Muhammed sanoi: ”Tämä johtuu naisen mielen puutteellisuudesta.” (Vol. 3:826)

        Muhammed sanoi naisille: ”En ole tavannut ketään, joka olisi teitä puutteellisempi mieleltään ja uskoltaan.” (Vol. 2:541)

        Helvetissä suurin osa ihmisistä on naisia
        Muhammed sanoi: ”Minulle näytettiin helvetin tuli ja suurin osa siellä olijoista oli naisia.” (Vol. 1:28, 301; Vol. 2:161; Vol. 7:124)

        Nainen on huono enne
        Muhammed sanoi: ”Huono enne on naisessa, talossa ja hevosessa.” (Vol. 7:30)

        Naiset ovat haitallisia miehille
        Muhammed sanoi: ”Jälkeeni en jätä mitään kärsimystä, joka olisi haitallisempi miehille kuin naiset.” (Vol. 7:33)

        Muhammed sanoi: ”Älä pidä ylläsi tekohiuksia, sillä Allah lähettää kirouksensa niiden naisten päälle, jotka keinotekoisesti pidentävät hiuksiaan” (Vol. 7:133)

        Muhammedin mieskunto on yhtä suuri kuin 30 miehen
        ”Anas sanoi: ’Profeetalla oli tapana käydä jokaisen vaimonsa luona tunnissa, kerran päivällä ja kerran illalla, ja heitä oli yhteensä yksitoista.’ Minä kysyin Anasilta: ’Oliko profeetalla voimia siihen?’ Anas vastasi: ’Meillä oli sanonta, jonka mukaan profeetalle oli annettu kolmenkymmenen (miehen) voima.’” (Vol. 1:268)

        Muhammed nai yhdeksänvuotiaan tytön
        ”Aisha kertoi, että profeetta meni hänen kanssaan naimisiin kun hän oli kuusivuotias ja yhtyi häneen kun hän oli yhdeksänvuotias.” (Vol. 7:64)

        Allah kiiruhtaa täyttämään Muhammedin seksuaaliset halut
        Kun se Koraanin jae paljastettiin, jonka mukaan Muhammedilla oli oikeus lykätä kenen tahansa vaimonsa vuoroa yhtyä häneen, ja kun Muhammed sanoi Allahin sallivan hänen mennä naimisiin adoptiopoikansa vaimon kanssa, Aisha (yksi hänen vaimoistaan) sanoi hänelle: ”Oi Allahin lähettiläs, en näe muuta kuin että Herrasi kiiruhtaa miellyttämään sinua.” (Vol. 7:48)

        Kun nainen on eronnut miehestään, hän ei voi palata tämän luo ennen kuin hän on mennyt naimisiin (ja harrastanut seksiä) toisen miehen kanssa.
        Aisha kertoi: Rifaa Al-Qurazin vaimo tuli Allahin Apostolin luo ja sanoi: ”Oi Allahin Apostoli, Rifaa erosi minusta lopullisesti. Hänen jälkeensä nain Abdur-Rahman bin Az-Zubair Al-Qurazin, joka olikin impotentti.” Allahin Apostoli sanoi hänelle: ”Ehkäpä haluat palata Rifaan luo? Ei (et voi palata Rifaan luo), ennen kuin sinä ja Abdur-Rahman (impotentti mies) yhdytte toisiinne!” (Vol. 7:186)


      • i.love.linux
        quranshittiä kirjoitti:

        hadithit on lainattu Sahih Al-Bukharista

        todella "terveellista" oppia

        Muhammed kysyi joiltakin naisilta: ”Eikö naisen todistus ole puolet miehen todistuksesta?” Naiset vastasivat: ”Kyllä.” Muhammed sanoi: ”Tämä johtuu naisen mielen puutteellisuudesta.” (Vol. 3:826)

        Muhammed sanoi naisille: ”En ole tavannut ketään, joka olisi teitä puutteellisempi mieleltään ja uskoltaan.” (Vol. 2:541)

        Helvetissä suurin osa ihmisistä on naisia
        Muhammed sanoi: ”Minulle näytettiin helvetin tuli ja suurin osa siellä olijoista oli naisia.” (Vol. 1:28, 301; Vol. 2:161; Vol. 7:124)

        Nainen on huono enne
        Muhammed sanoi: ”Huono enne on naisessa, talossa ja hevosessa.” (Vol. 7:30)

        Naiset ovat haitallisia miehille
        Muhammed sanoi: ”Jälkeeni en jätä mitään kärsimystä, joka olisi haitallisempi miehille kuin naiset.” (Vol. 7:33)

        Muhammed sanoi: ”Älä pidä ylläsi tekohiuksia, sillä Allah lähettää kirouksensa niiden naisten päälle, jotka keinotekoisesti pidentävät hiuksiaan” (Vol. 7:133)

        Muhammedin mieskunto on yhtä suuri kuin 30 miehen
        ”Anas sanoi: ’Profeetalla oli tapana käydä jokaisen vaimonsa luona tunnissa, kerran päivällä ja kerran illalla, ja heitä oli yhteensä yksitoista.’ Minä kysyin Anasilta: ’Oliko profeetalla voimia siihen?’ Anas vastasi: ’Meillä oli sanonta, jonka mukaan profeetalle oli annettu kolmenkymmenen (miehen) voima.’” (Vol. 1:268)

        Muhammed nai yhdeksänvuotiaan tytön
        ”Aisha kertoi, että profeetta meni hänen kanssaan naimisiin kun hän oli kuusivuotias ja yhtyi häneen kun hän oli yhdeksänvuotias.” (Vol. 7:64)

        Allah kiiruhtaa täyttämään Muhammedin seksuaaliset halut
        Kun se Koraanin jae paljastettiin, jonka mukaan Muhammedilla oli oikeus lykätä kenen tahansa vaimonsa vuoroa yhtyä häneen, ja kun Muhammed sanoi Allahin sallivan hänen mennä naimisiin adoptiopoikansa vaimon kanssa, Aisha (yksi hänen vaimoistaan) sanoi hänelle: ”Oi Allahin lähettiläs, en näe muuta kuin että Herrasi kiiruhtaa miellyttämään sinua.” (Vol. 7:48)

        Kun nainen on eronnut miehestään, hän ei voi palata tämän luo ennen kuin hän on mennyt naimisiin (ja harrastanut seksiä) toisen miehen kanssa.
        Aisha kertoi: Rifaa Al-Qurazin vaimo tuli Allahin Apostolin luo ja sanoi: ”Oi Allahin Apostoli, Rifaa erosi minusta lopullisesti. Hänen jälkeensä nain Abdur-Rahman bin Az-Zubair Al-Qurazin, joka olikin impotentti.” Allahin Apostoli sanoi hänelle: ”Ehkäpä haluat palata Rifaan luo? Ei (et voi palata Rifaan luo), ennen kuin sinä ja Abdur-Rahman (impotentti mies) yhdytte toisiinne!” (Vol. 7:186)

        Kun kerran paratiisissa on neitsyeitä todella suuri määrä (77?) ja toisaalta suurin osa helvetin asukeista on yllä olevan tekstin perusteella naisia, tästä tulee juurikin se fingerporimainen tulkinta, että paratiisin neitsyet ovat poikia.

        No sehän ei menoa haitanne.


      • IslamiinPalaaja
        quranshittiä kirjoitti:

        hadithit on lainattu Sahih Al-Bukharista

        todella "terveellista" oppia

        Muhammed kysyi joiltakin naisilta: ”Eikö naisen todistus ole puolet miehen todistuksesta?” Naiset vastasivat: ”Kyllä.” Muhammed sanoi: ”Tämä johtuu naisen mielen puutteellisuudesta.” (Vol. 3:826)

        Muhammed sanoi naisille: ”En ole tavannut ketään, joka olisi teitä puutteellisempi mieleltään ja uskoltaan.” (Vol. 2:541)

        Helvetissä suurin osa ihmisistä on naisia
        Muhammed sanoi: ”Minulle näytettiin helvetin tuli ja suurin osa siellä olijoista oli naisia.” (Vol. 1:28, 301; Vol. 2:161; Vol. 7:124)

        Nainen on huono enne
        Muhammed sanoi: ”Huono enne on naisessa, talossa ja hevosessa.” (Vol. 7:30)

        Naiset ovat haitallisia miehille
        Muhammed sanoi: ”Jälkeeni en jätä mitään kärsimystä, joka olisi haitallisempi miehille kuin naiset.” (Vol. 7:33)

        Muhammed sanoi: ”Älä pidä ylläsi tekohiuksia, sillä Allah lähettää kirouksensa niiden naisten päälle, jotka keinotekoisesti pidentävät hiuksiaan” (Vol. 7:133)

        Muhammedin mieskunto on yhtä suuri kuin 30 miehen
        ”Anas sanoi: ’Profeetalla oli tapana käydä jokaisen vaimonsa luona tunnissa, kerran päivällä ja kerran illalla, ja heitä oli yhteensä yksitoista.’ Minä kysyin Anasilta: ’Oliko profeetalla voimia siihen?’ Anas vastasi: ’Meillä oli sanonta, jonka mukaan profeetalle oli annettu kolmenkymmenen (miehen) voima.’” (Vol. 1:268)

        Muhammed nai yhdeksänvuotiaan tytön
        ”Aisha kertoi, että profeetta meni hänen kanssaan naimisiin kun hän oli kuusivuotias ja yhtyi häneen kun hän oli yhdeksänvuotias.” (Vol. 7:64)

        Allah kiiruhtaa täyttämään Muhammedin seksuaaliset halut
        Kun se Koraanin jae paljastettiin, jonka mukaan Muhammedilla oli oikeus lykätä kenen tahansa vaimonsa vuoroa yhtyä häneen, ja kun Muhammed sanoi Allahin sallivan hänen mennä naimisiin adoptiopoikansa vaimon kanssa, Aisha (yksi hänen vaimoistaan) sanoi hänelle: ”Oi Allahin lähettiläs, en näe muuta kuin että Herrasi kiiruhtaa miellyttämään sinua.” (Vol. 7:48)

        Kun nainen on eronnut miehestään, hän ei voi palata tämän luo ennen kuin hän on mennyt naimisiin (ja harrastanut seksiä) toisen miehen kanssa.
        Aisha kertoi: Rifaa Al-Qurazin vaimo tuli Allahin Apostolin luo ja sanoi: ”Oi Allahin Apostoli, Rifaa erosi minusta lopullisesti. Hänen jälkeensä nain Abdur-Rahman bin Az-Zubair Al-Qurazin, joka olikin impotentti.” Allahin Apostoli sanoi hänelle: ”Ehkäpä haluat palata Rifaan luo? Ei (et voi palata Rifaan luo), ennen kuin sinä ja Abdur-Rahman (impotentti mies) yhdytte toisiinne!” (Vol. 7:186)

        Lainaus Anas Hajjarilta: "Islamissa miehet ja naiset täydentävät toisiaan. Jumala on suosinut miehiä toisissa ja naisia toisissa asioissa. Molemmilla sukupuolilla on omat vahvuutensa, fysiologisestikin, ja niitä järkevä ihminen ei voi kieltää. Jumalan edessä molemmat ovat vastuussa tasavertaisesti teoistaan ja velvoitteidensa täyttämisestä." (http://www.ksml.fi/kotimaa/Saako-muslimi-vaihtaa-uskoaan-Mitä-tarkoittaa-sharia-36-kysymystä-ja-vastausta-islamista/718663)

        Sinun mielestäsi kaikki eroavaisuudet miesten ja naisten välillä tulisi varmaan häivyttää? Allah ei johdata väärintekijöitä.


      • quranshittiä

        Naisen asemaan biologisena ja sosiaalisena olentona ei Koraanin mukaan vaikuta, onko nainen muslimi vai ei. Miehet hallitsevat naisia, eikä miespuolinen ole niin kuin naispuolinen (Suura Al Imran 3:35).

        "58. Kun jollekin heistä ilmoitetaan tyttölapsen syntymästä, niin hänen kasvonsa synkkenevät ja hän on aivan murheen vallassa. 59. Hän kätkeytyy heimolaisiltaan sen pahan sanoman vuoksi, joka hänelle on ilmoitettu. Omistaisiko hän lapsen välittämättä häpeästä vai kantaisiko sen elävänä hiekkaan? Eikö heidän tuomionsa ole julma?” (Suura al-Nahl 16:58,59).

        Älä nyt vakavissasikaan ala täällä kirjoittelemaan kuinka mahtava islam on naisen kannalta.
        Laitetaanpas tähän muutama sharialain kohta, sitähän haluan tännekin:

        Jihad kuuluu sharia-lakiin, sillä jokaisen muslimin on otettava osaa jollakin tavalla jihadiin. Jihadin kirjaimellinen merkitys on taistella, kamppailla, ei pyhä sota, niin kuin usein kuulee sanottavan. Koraanin opetuksen perusteella ei ole kuitenkaan väärin käyttää sanoja pyhä sota yhdistettynä jihadiin, koska koraani kannustaa muslimeita taistelemaan ja sotimaan ei-muslimeita vastaan.

        Sharia-laissa ovat mm. seuraavat säädökset:

        - Varkaalta katkaistaan oikea käsi

        - Yhdenkään koraanin kohdan kritisoiminen tai kieltäminen rangaistaan kuolemalla

        - Kritisoiminen tai profeetta Muhammedin kieltäminen rangaistaan kuolemalla

        - Kritisoiminen tai Allahin kieltäminen, Islamin kuun jumalan rangaistaan kuolemalla

        - Muslimi, joka hylkää Islamin uskon rangaistaan kuolemalla

        - Ei-muslimi, joka johdattaa muslimin pois Islamin uskosta rangaistaan kuolemalla

        - Ei-muslimi mies, joka avioituu musliminaisen kanssa rangaistaan kuolemalla

        - Muslimimies voi avioitua tyttölapsen kanssa ja yhtyä tähän kun hän täyttää yhdeksän vuotta

        - Muslimityttöjen häpykielet tulee leikata

        - Musliminaisella voi olla vain yksi aviomies, mutta muslimimiehellä voi olla neljä vaimoa yhtä aikaa: Muhammedilla voi olla enemmän kuin neljä vaimoa

        - Mies voi erota vaimostaan ilman vaimon suostumusta, mutta vaimo tarvitsee miehen luvan erotakseen miehestään

        - Mies voi lyödä (hakata) vaimoaan, jos hän on tottelematon

        - Neljän miehen todistus tarvitaan, että naisen raiskaaminen voidaan näyttää toteen

        - Nainen ei puhua yksin miehelle, jos hän ei ole naisen aviomies tai sukulainen

        - Liharuoka täytyy olla Allahille uhrattu (Halal)

        - Muslimi saa valehdella ei-muslimille, jos siitä on hyötyä Islamin uskolle. Muslimin ei tarvitse tuntea siitä syyllisyyttä tai häpeää jos hän valehtelee ei-muslimille

        - Jihad sota ei-muslimeita vastaan on jokaisen muslimin velvollisuus sekä jokaisen muslimivaltion päämiehen velvollisuus. Jos valtion päämies kieltäytyy jihadista ja rikkoo sharia-lakia vastaan, niin hän on kelvoton kansansa johtajaksi

        - Muslimi saa murhan (tapon) anteeksi, jos hän on tappanut uskosta luopuneen muslimin tai aviorikkojan

        - Muslimia ei kohtaa kuolemanrangaistus, jos hän tappaa ei-muslimin

        - Sharia-laki määrää kuoliaaksi kivittämisen ja mestaamisen synneistä kuten tappaminen, aviorikos, prostituution harjoittaminen

        - Ei-muslimi ei ole tasavertainen muslimin kanssa. Ei-muslimilta on kielletty avioliitto musliminaisen kanssa sekä puhua omasta uskonnostaan

        - On rikos myydä aseita ei-muslimille, joka käyttää niitä muslimeita vastaan. Ei-muslimi ei voi kirota muslimia, eikä sanoa loukkaavia sanoja Allahia vastaan tai Islamin profeettaa tai paljastaa muslimien heikkoja kohtia. Muslimi voi kirota, kritisoida tai sanoa mitä tahansa loukkaavaa muista uskonnoista

        - Ei-muslimi ei voi periä muslimin perintöä

        - Homoseksuaalisuus rangaistaan kuolemalla

        - Musliminainen menettää lastensa huoltajuuden jos hän avioituu uudelleen

        - Musliminaisen tulee peittää jokainen osa kehostaan, jokainen seksuaalinen osa. Jotkut Islamin koulukunnat hyväksyvät naisen paljastavan kasvonsa, mutta jotkut eivät salli sitä

        - Muslimimies saa anteeksi vaimonsa surmaamisen, jos vaimo on jäänyt kiinni aviorikoksesta


    • alfa123om22

      2:285 Lähettiläs uskoo siihen, mitä hänen Herransa on lähettänyt alas hänelle, niin myös uskovaiset. Kaikki he uskovat Jumalaan, hänen enkeleihinsä, kirjoihinsa ja lähettiläihiinsä.

      En kyllä aio esiintyä enää islamin opettajana kun kerran minulle ei enkeli antanut lapsena paratiisitoivoa, vaan toivon ruumiin ylösnousemuksesta tuhatvuotiseen valtakuntaan. Ei Koraaniin vain voi olla uskomatta kun sen johdosta tulee ymmärrystä, johdatusta, evankeliumia ja varoituksia. Juuri niin kuin se lupaakin.

      Uskonnonvapauslakiin on onneksi 2000-luvun alussa tehty muutos, että voi kuulua niin moneen seurakuntaan tai uskontoon kuin haluaa.

      Nähdäkseni te tahdotte uskoa niin kuin toisetkin uskovat. Itse uskon vain kirjojen mukaisesti. Tosin jotkut islamin kirjoista ovat liian jaloja ja edistyneitä, että niitä en mielelläni lue. Esim. Mujaddidien kirjat.

      Tuskin löydämme yhteisymmärrystä siitä mitä Koraani sanoo tai Sunna. Minulla on minun johdatukseni toivoakseni bramiinin johdolla ja teillä on jonkin suuntauksen käsitykset asiasta. Mikä on toivoakseni paratiisiin johtava tie. Menestystä teille. Salaam alaikum!

      • quranshittiä

        Voi rakas ihminen kun sinulla ei ole asiaa tuhatvuotiseen valtakuntaan, jos et ota vastaan Jeesusta henkilökohtaisena Pelastajanasi. Siinä eivät muhammedit auta, ei koraanit eikä hadithit.
        Koraanissa käsketään kysymnään asioita Kirjan kansalta ja sen tiedät itsekin, että raamatun mukaan ei ole olemassa mitään muuta tietä Isän luo kuin Jeesus. Vain syntymällä uudesti ylhäältä, voit saada nimesi Elämän kirjaan, jolloin sinulla on oikeus olla osallisena tyhatvuotisessa valtakunnassakin.

        Pyydä Jeeusta ilmestymään sinulle, niin tiedät, että Hän on ainoa oikea Herra.
        Miksi vain toivoa pääsevänsä paratiisiin, kun voi tietää sen todeksi jo tässä elämässä?


      • alfa123om22

        Jeesus on mun veli. Jokainen joka tekee Jumalan tahdon on hänen veljensä, sisarensa tai äitinsä.
        Nuo teidän käsityksenne ovat jonkun seurakunnan käsityksiä. En niitä raamatusta löydä. Raamattussa on paljon muutakin kuin nuo yksittäiset jakeet, joita siteeraatte. Osaan te uskotte, mutta osan te unohdatte. Rakkaus uskoo kaiken.
        Joka luopuu pellostaan saa satakertaisesti takaisin ja ikuisen elämän. Uskotteko esim. sen????


      • quranshittiä

        Sinulla on kyllä kaikki opit niin sekaisin päässäsi, että tarvitsisit kunnon tyhjennyksen ensin, että voit ottaa vastaan oikeaa sanomaa. Sekavaa, sekavaa, sekavaa.
        Lue pollasi nollauksen jälkeen raamattu kannesta kanteen, jospa asia sitten selviäisi.
        Alkaa kuulostamaan erittäin tutulta nämä kirjoitukset, yhtä sekavia kuin eräällä toisella keskustelupalstalla.....


      • IslamiinPalaaja
        quranshittiä kirjoitti:

        Voi rakas ihminen kun sinulla ei ole asiaa tuhatvuotiseen valtakuntaan, jos et ota vastaan Jeesusta henkilökohtaisena Pelastajanasi. Siinä eivät muhammedit auta, ei koraanit eikä hadithit.
        Koraanissa käsketään kysymnään asioita Kirjan kansalta ja sen tiedät itsekin, että raamatun mukaan ei ole olemassa mitään muuta tietä Isän luo kuin Jeesus. Vain syntymällä uudesti ylhäältä, voit saada nimesi Elämän kirjaan, jolloin sinulla on oikeus olla osallisena tyhatvuotisessa valtakunnassakin.

        Pyydä Jeeusta ilmestymään sinulle, niin tiedät, että Hän on ainoa oikea Herra.
        Miksi vain toivoa pääsevänsä paratiisiin, kun voi tietää sen todeksi jo tässä elämässä?

        Kylläpä sinä olet pahasti erehtynyt. Eikö sinun Raamatussasi sanota:

        Room. 2:12-15 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia. Pakanakansatkin, joilla ei ole lakia, saattavat luonnostaan tehdä, mitä laki vaatii. Silloin pakanat, vaikkei heillä lakia olekaan, ovat itse itselleen laki. Näin he osoittavat, että lain vaatimus on kirjoitettu heidän sydämeensä. Siitä todistaa heidän omatuntonsakin, kun heidän ajatuksensa syyttävät tai myös puolustavat heitä.

        Kristinusko kyllä lupaa pelastuksen myös uskottomille; Koraani taasen kertoo, kuinka jokaiselle kansalle on lähetetty lähettiläs julistamaan Koraania. Kieltäjille on valmistettu tuskallinen rangaistus.


      • quranshittiä

        Kerro missä kohtaa raamattu lupaa pelastuksen uskottomille?


      • quranshittiä
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Kylläpä sinä olet pahasti erehtynyt. Eikö sinun Raamatussasi sanota:

        Room. 2:12-15 Ne, jotka ovat tehneet syntiä lakia tuntematta, myös tuhoutuvat laista riippumatta. Ne taas, jotka ovat lain tuntien tehneet syntiä, myös tuomitaan lain nojalla. Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia. Pakanakansatkin, joilla ei ole lakia, saattavat luonnostaan tehdä, mitä laki vaatii. Silloin pakanat, vaikkei heillä lakia olekaan, ovat itse itselleen laki. Näin he osoittavat, että lain vaatimus on kirjoitettu heidän sydämeensä. Siitä todistaa heidän omatuntonsakin, kun heidän ajatuksensa syyttävät tai myös puolustavat heitä.

        Kristinusko kyllä lupaa pelastuksen myös uskottomille; Koraani taasen kertoo, kuinka jokaiselle kansalle on lähetetty lähettiläs julistamaan Koraania. Kieltäjille on valmistettu tuskallinen rangaistus.

        Selvennykseksi vielä, että Jeesus oli lain loppu. Jeesus kuoli antaen elämänsä ainoana uhrina jokaisen puolesta. Jumala tahtoo, että jokainen ottaisi Hänet vastaan ja syntyisi uudestaan ylhäältä, mutta Hän ei pakota ketään sitä tekemään. Kristinusko on vapaaehtoista. Ei todellakaan jokainen kristityksi itseään sanova elä niin kuin Sanan mukaisesti tulisi elää, sillä jokainen Jeesuksen seuraaja on velvollinen vaeltamaan kuten Hän vaelsi.

        Lakia ei kukaan muu voinut täyttää, vain Jeesus pystyi sen tekemään, siksi Hän oli lain loppu. Mutta me emme saa vapauden olla yllykkeenä lihalle, vaan meidän on joka päivä otettava risti.


    • SkinitTakaisin

      Ryhdy aloittaja skiniksi. Sitten voit uskoa mitä haluat, mutta ei tietenkään missään muslimimaassa!

    • alfa123om22

      Joo, anteeksi jos koette esim. minun levittävän muslimioppeja. Tulin foorumille ja näin, että täällä on paljon kriittisiä, totuuteen pyrkiviä, rohkeita islam vastustajia. Tahdoin heiltä ottaa oppia totuudessa ja oikeuden tunnossa.

      Itse koen lähinnä lässyttäväni suvakki ja vajakki ajatuksia ennen kuin tutustuin teidän kriittiseen asenteeseenne. Olen saanut teiltä paljon ja tahdon esittää siitä kiitoksen. Pointtinne ei kyllä mielestäni juuri koskaan kohdistu juuri islamiin, vaan ylipäänsä vastustatte pedofiilejä, raiskaajia, muiden kustannuksella eläviä jne.

      Se, että yritätte sanoa minulle, että islam olisi erikoistunut rikollisuuteen ei vain mene lävitse. Tiedän kyllä uutiset Saksasta yms. Olette esittäneet myös rikollisuustilastoja. Mutta miten sitten pidätte juuri islamin ominaisuutena uskontona rikollisuutta. Minun mielestäni islamin uskontona tulisi pyrkiä vähentämään rikollisuutta.

      Tässä sekoitetaan islam, jota Etelän Kuningas käyttää hyväkseen keppihevosena Dan. 11 luvun loppukohdan hyökkäyksessään pohjoiseen ja kenraalien provosoivat Koraanin selitysteokset. Tämä on vastahyökkäys pohjoisen imperialistiseen ryöstöhyökkäykseen 1800-luvun lopulla, jossa etelän aarteet ryöstettiin.
      Lukekaa nyt hyvänenen aika DANIEL 11 loppuosa.

      Islam on uskonto, joka tulee hyökkäjien mukana esittäytymään, mutta ei ole itse hyökkääjä.

    • take_the_blue_pill

      Lauseesi alku kertoo hienosti, että ajattelet kirjoittaessasi juuri nyt omilla aivoillasi ja teet itsenäisiä ratkaisuja.

      Toivottavasti valitset sellaisen katsomuksen tai uskonnon sekä suuntauksen, joka sallii saman aivotoiminnan myös jatkossa.

      Me emme tarvitse nykyisen yhteiskunnan osakkaiksi tai kehittäjiksi (enää) yhtään henkilöä, joilla on taipumus luoda 1400-2000 -vanhoista kirjoituksista painolasti niin omalle kuin läheisten elämälle.

      Toki saatoit myös huomata, että sinulla ei edes ole pakkoa tehdä mitään erityisiä valintoja.

    • alfa123om22

      Joo, en itsekään halua painolastiksi sellaista mainetta, että tuon henkilön takia on niin ja niin monen varkaan käsi katkaistu. Samalla kun oikeat varkaat ja suuret kihot viettävät molemmat kädet tallella elämäänsä muiden kustannuksella.

      En halua omalletunnolleni yhtäkään tekoa, joka on fanatismista tai fundamentalismista lähtöisin, jos en ole valmis itse menemään myös ristille saman kaltaisten syntien tähden, joista fundamendalistit jotakuta syyttävät.

      Toivotaan, että Karitsa ja Jumalan Sana (ei raamattu, vaan persoona) voittavat sodan petoa ja kymmentä sarvea vastaan. Tulisi uusi Jerusalem, jossa totuus on ykkönen ja kaikki iljettävät valheet heitetty pois. Ei murhetta, ei kyyneltä, ei pelkoja, vaan totuuden uskonto olisi ykkönen. Jos Imaami Mahdi on olemassa hän on teidän puolellanne sillä oikeudenmukaisuus ja totuus ovat hänelle rakkaita.

      Tosiasiassa vaikka paljon hänestä puhun; minua hän ei siedä niin paljoa kuin teitä. Te olette opettaneet minua ja temmanneet minut sataprosenttisen varmasta helvetistä.
      Kiitos, että Jumala on antanut teille viisautta. Please, jatkakaa hyvää työtänne, jos Herra suo. (minun on kornia, äitelää ja tekopyhää; tiedän......)

      • quranshittiä

        Meinaatko että otat opin tuolta ja opin täältä ja toivot, että jokin niistä vie sinut perille.
        Miksi? Tiesithän, että Jumalan Sana =Jeesus=Pelastus.
        Et voi erottaa Persoona Jeesusta raamatun Sanasta, koska Hän on Sana.

        Miksi elät jossain toiveessa, että jospa Jeesus voittaisi, kun voit elää täydellisessä tiedossa ja todellisessa pelastusvarmuudessa?

        Et voi palvella kahta herraa, et kummankaan mukaan, vaan sinun on valittava ketä palvelet.
        Enää puuttuu buddha ja shiva tuosta.


    • alfa123om22

      Mutta palataksemme aloittajan: IslamiinPalaajan, jolla käsittääkseni on armollinen sydän, mutta joka ei ehkä ole yhtä vakuuttunut siitä oikeudenmukaisuudesta (justice), jota te edustatte aiheeseen: Sunni vai shia.

      IslaamiinPalaaja on kertonut tässä ketjussa, että uskoo Jeesuksen jokaisen sanan olleen yhtä tärkeä ja, että uskoton voi pelastua tuhatvuotiseen valtakuntaan kristittyjen mielestä. Ja niinhän se on, että nuo molemmat ajatukset ovat myös Jehovan todistajilla.

      Raamattu tosiaan sanoo, että Jumala on kaikkien ihmisten pelastaja, varsinkin uskovaisten. Näin jossakin Paavalin kirjeessä. Meidän kirjanoppineisuutemme kasvattaa toivoakseni armahtamaan eikä meillä ole niin vankka käsitys oikeudesta kuin teillä.

      Kumpi siis on armahtavampi suuntaus: shiia vai sunni; ja kumpi puolestaan on oikeudesta kiinnostuneempi. Sitä en tiedä.

      • quranshittiä

        Ei voi kun ihmetellä näitä "oppeja", missä ihmeessä raamatussa sanotaan, että jokainen pelastuu?? Sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi, eli oikeamieliseksi. Mutta vain ja ainoastaan Jeesuksen vastaanottamalla elämänsä Herraksi ihminen pelastuu. Nämä ovat Jeesuksen sanat!! Eli uskotko niitä ja uskoooko aloittaja ne??
        Jokainen voi tulla ja Isä haluaa, että kaikki tulisivat Hänen luokseen, mutta tämä on vapaaehtoista alusta loppuun saakka.
        Jumala ei pakota ketään, eli aivan erilainen meininki kuin allahilla.


    • IslamiOgzettaa

      Minä aina nauraa hirnahtelen kuullessani juttuja islamin rauhanomaisuudesta ja armeliaisuudesta. Kaikki muslimien teot puhuvat aivan päin vastaista. Islam on: sortoa, raiskausta, kateutta, tappamista, vihaamista, kiduttamista ja kaikkea muuta pahaa. Siis sellaista kuin itse Perkkele on halunnutkin.

      • quranshittiä

        Aivan samaa mieltä.
        Saatana yrittää muuttaa valkoisen mustaksi ja mustan valkoiseksi. Ja näinhän siinä lopunaikana on käynytkin. Kaikki hyvä on pahaa, ja paha hyvää.
        Ja lait muutetaan, kuten on jo käynytki.


    • alfa123om22

      Sanokaa Vanhurskas perii maan. Ja sellainenkin oppi on kuin: Kenen maa sen uskonto. Suomessa sanotaan monia kristyiksi, mutta he eivät noudata evankeliumia. Suuri osa taitaa olla itse asiassa Valistuksen ja Ranskan vallankumouksen lapsia.

      Heille kristinusko vain sopii paremmin kuin muut uskonnot kun se on saatu painostamalla hyväksymään uskonnonvapaus yms. vallankumouksen periaatteita. Mutta ei he ole kuin nimeltään kristittyjä tai ainakaan he eivät paljoa ole tekemisissä evankeliumin kanssa.

      Vaikka olette vanhurkaita niin en todellisuudessa tiedä mikä on teidän uskontonne. Ehkä siinä on sekaisin kristinuskoa ja islamia. Se lisää epäröintiäni. Ehkä maan päällä on vain kourallinen evankeliumia noudattavia kristittyjä?

      Itse olen tehnyt viisiyhteisen suunnitelman:

      1. Mooseksen laki
      2. Sharia laki
      3. Yhteiskuntasopimus
      4. Kansalaispalkalla laajennettu Yhteiskuntasopimus (tekeillä vasta)
      5. Ahimsa periaaate

      Kukin voi valita näistä mieleisensä ja elää niiden puitteissa. Jos itse olisin Vanhurskas niin valitsisin sitten Yhteiskuntasopimuksen, ja siihen liittyvät edut, mutta jättäisin kristinuskosta puhumisen niille, jotka todella noudattavat evankeliumia?

      • quranshittiä

        EI voi kun edelleen ihmetellä tuota mielessäsi eittämättä vellovaa sekasotkua.
        Vai oikein sharia-lakia olla pitäisi.
        Suomessa on Suomen laki, sitä et muuksi muuta. Sharia lain tarkoitus on olla ylimpänä lakina ja syrjäyttää tasa-arvoinen demokraattinen ja länsimainen laki. Miten voit olla noin typerä, että antaisit tuosta vain oman vapautesi ja vaihtaisit sen naisten silpomiseen, kivittämiseen ja muuhun paskaan ja ihmisoikeuksien vastaiseen lakiin.

        Juurihan aikaisemmin kirjoitit, että et halua olla osallisena kä'sien katkomisee, no kyllähän olisit, jos sharialaki olisi voimassa.
        Kaltaistesi idioottimaisten suvakkien takia on islamin varasteleva, tuhoava ja tappava uskonto etenemässä. Ja täällä vain ihannoidaan kuinka mahtavaa on, että on uskonnon vapaus. No sharian jälkeen sitä ei taatusti ole.

        ELi jos shariaa havittelet, niin etsi pölkky ja kirves jo valmiiksi. Itsellesi. Sillä sinusta varmasti löytyy jotain islamin vastaista, jo siinä, että sallit muiden uskontojen olemassaolon.


      • IslamiinPalaaja
        quranshittiä kirjoitti:

        EI voi kun edelleen ihmetellä tuota mielessäsi eittämättä vellovaa sekasotkua.
        Vai oikein sharia-lakia olla pitäisi.
        Suomessa on Suomen laki, sitä et muuksi muuta. Sharia lain tarkoitus on olla ylimpänä lakina ja syrjäyttää tasa-arvoinen demokraattinen ja länsimainen laki. Miten voit olla noin typerä, että antaisit tuosta vain oman vapautesi ja vaihtaisit sen naisten silpomiseen, kivittämiseen ja muuhun paskaan ja ihmisoikeuksien vastaiseen lakiin.

        Juurihan aikaisemmin kirjoitit, että et halua olla osallisena kä'sien katkomisee, no kyllähän olisit, jos sharialaki olisi voimassa.
        Kaltaistesi idioottimaisten suvakkien takia on islamin varasteleva, tuhoava ja tappava uskonto etenemässä. Ja täällä vain ihannoidaan kuinka mahtavaa on, että on uskonnon vapaus. No sharian jälkeen sitä ei taatusti ole.

        ELi jos shariaa havittelet, niin etsi pölkky ja kirves jo valmiiksi. Itsellesi. Sillä sinusta varmasti löytyy jotain islamin vastaista, jo siinä, että sallit muiden uskontojen olemassaolon.

        Kylläpä sinä olet pahasti erehtynyt. Sinuna ottaisin aluksi faktoista selvää ennen kuin rupeat puhumaan. Esimerkiksi imaami Anas Hajjar on osuvasti todennut (http://web.archive.org/web/20140606235435/http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kotimaa-sharia-laki-on-jo-suomessa/), että "Sharia-laki on jo Suomessa". Onko sinulta jäänyt kenties huomaamatta? Ei ilmeisesti kovinkaan negatiivisesti ole elämääsi vaikuttanut, kun et ole ehtinyt edes huomaamaan.

        Mikä tuohon käsien katkaisemiseen tulee, niin pieleen meni. Lainaus samaisesta uutisartikkelista:

        "Hajjar myöntää ankarien rangaistusten olevan osa shariaa. Niitä ei kuitenkaan tule soveltaa ennen kuin yhteiskunta on siihen kypsä. Hajjarin mukaan islamilaisessa ihannevaltiossa kenelläkään ei ole tarvetta varastaa, koska yhteiskunta huolehtii oikeudenmukaisesti kaikkien ihmisten perustarpeista.

        - Vasta tällaisessa yhteiskunnassa voi ottaa käyttöön islamilaisen rikoslain, Hajjar sanoo. Hän ei vastusta varkaan käden katkaisemista, jos varas saa varastamattakin syödäkseen."

        Myös Kokoomuksen Kimmo Sasi kannattaa sharia-lain käyttöönottoa (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112612771042_uu.shtml). Tässä suhteessa Suomi on jälleen yhdellä mittarilla Euroopan takapajula; onhan Sharia-laki rinnakkaisena oikeusjärjestelmänä käytössä jo Britanniassa. On vain ajan kysymys, milloin Sharia vahvistaa asemaansa Suomessa.

        Ymmärtääkseni et kuitenkaan ole muslimi, joten ei sharia-laki sinua koskisi. Näin ollen sinun ei siis tarvitse asiasta huolehtia, vaan voit jättää asian muslimien vastuulle.


      • quranshittä

        Eli väität, että islam antaisi koko maailman valloitettuaan muiden uskoa mihin haluavat, eli uskonnon vapaus säilyisi?
        Luuletko kaikkia kristittyjä aivan lahopäisiksi ja tietämättömiksi typeryksiksi? Suurin osa nimikristityistä toki onkin typeryksiä, jotka sulkevat pelon takia silmänsä ja laittavat päänsä pensaaseen, mutta minä en todellakaan ole yksi heistä, enkä koskaan tulekaan olemaan.
        Minä olen Herrani löytänyt, ja tiedän Lunastajani elävän.

        Muslimit haluavat valloittaa maailman islamille, käännyttämällä tai päiden katkomisella. Eihän tämä suhteellisen hyvin syönyt haijari voi muuta sanoa, kuin että joo, rakkaudellahan me vain halutaan käännyttää.

        Sharialakia voidaan omissa nurkissa harjoittaa sossun tietämättä, mutta ei varmasti huudella ympärileikkauksista ja muusta. Puhumattakaan suvun häipäisyistä jne.

        Ensin on tarkoitus valloittaa, ja sen jälkeen alistaa, ja lopuksi sharia laki länsimaisen lain tilalle.

        Ja taas tätä samaa moskaa, että eihän me islamissa päitä katkota, tämä on rakkauden teko vain.


      • quranshittiä
        IslamiinPalaaja kirjoitti:

        Kylläpä sinä olet pahasti erehtynyt. Sinuna ottaisin aluksi faktoista selvää ennen kuin rupeat puhumaan. Esimerkiksi imaami Anas Hajjar on osuvasti todennut (http://web.archive.org/web/20140606235435/http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/kotimaa-sharia-laki-on-jo-suomessa/), että "Sharia-laki on jo Suomessa". Onko sinulta jäänyt kenties huomaamatta? Ei ilmeisesti kovinkaan negatiivisesti ole elämääsi vaikuttanut, kun et ole ehtinyt edes huomaamaan.

        Mikä tuohon käsien katkaisemiseen tulee, niin pieleen meni. Lainaus samaisesta uutisartikkelista:

        "Hajjar myöntää ankarien rangaistusten olevan osa shariaa. Niitä ei kuitenkaan tule soveltaa ennen kuin yhteiskunta on siihen kypsä. Hajjarin mukaan islamilaisessa ihannevaltiossa kenelläkään ei ole tarvetta varastaa, koska yhteiskunta huolehtii oikeudenmukaisesti kaikkien ihmisten perustarpeista.

        - Vasta tällaisessa yhteiskunnassa voi ottaa käyttöön islamilaisen rikoslain, Hajjar sanoo. Hän ei vastusta varkaan käden katkaisemista, jos varas saa varastamattakin syödäkseen."

        Myös Kokoomuksen Kimmo Sasi kannattaa sharia-lain käyttöönottoa (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010112612771042_uu.shtml). Tässä suhteessa Suomi on jälleen yhdellä mittarilla Euroopan takapajula; onhan Sharia-laki rinnakkaisena oikeusjärjestelmänä käytössä jo Britanniassa. On vain ajan kysymys, milloin Sharia vahvistaa asemaansa Suomessa.

        Ymmärtääkseni et kuitenkaan ole muslimi, joten ei sharia-laki sinua koskisi. Näin ollen sinun ei siis tarvitse asiasta huolehtia, vaan voit jättää asian muslimien vastuulle.

        Ja tyhmäkin tietää, että sharialaki rikkoo yhdenvertaisuuslakia, ei voi olla olemassa kahta voimassa olevaa maan lakia.
        Eli kaiken kaikkiaan tuossakin näkee, että islam on täysin hyödytön uskonto, joka pettää seuraajansa.
        Miksi muslimit tunkevat länsimaihin, jos islam on niin ihanaa, ja sharialaki maailman paras?
        Miksi he eivät mene muihin islamilaisiin maihin? Siellähän olisi jo valmiina omat tutut "kulttuurilliset" piirteensä, eikä kotoutusta tarvittaisi ollenkaan.
        Tervetuloa kristityt pakolaiset, joista muslimit vainoavat pakolaisleireillä, ja joilla ei olisi vaikeuksia kotoutua Suomeen kristityn kulttuurin takia.


    • MahammudAli

      Islam on rauhan, eikun kauhun ja armelias eikun karmea uskonto.

    • alfa123om22

      No joo, itse aloitte saarnata kristinuskoa, joka kuuluu samaan kastiin islamin ja muiden uskontojen kanssa. Sovitaan, että minä en saarnaa islamia ja te ette saarnaa kristinuskoa, vaan kauhistellaan yhdessä molempien eli 10 sarven ja pedon hyökkäilyä Karitsan ja hänen pappiensa ja kuninkaidensa valtaa vastaan.

      Sanon tämän nyt selvästi. Jeesus on vain Jumalan silmissä Karitsa eli Jumalan Karitsa, mutta todellinen Karitsa on muualla. Niin kuin kristikunta on vain Jumalan silmissä israel eli Jumalan Israel. Todellinen Israel on muualla.

      Jumalan Karitsa on eri suuri kuin Karitsa.
      Jumalan Israel on eri suuri kuin Israel.

      Juudan heimon valtikka pysyy kunnes tulee SILO. En kuuntele puppua, että Jeesus olisi Karitsa. Hän meni taivaaseen ja edes taivaassa ei ole ketään arvollista, vain yksin TEURASTETTU karitsa on arvollinen. Jeesus on paaluun ripustettuna KIROTTU.

      Ranskan vallankumouksessa mestattiin porukkaa. Tämä on lähempänä teurastusta kuin paaluun paneminen.

      Ranskan vallankumous, jonka takana ehkä on Karitsa; en tiedä toi maan päälle IKUISEN OIKEUDENMUKAISUUDEN VALON. Lopetetaan siis höpinät uskonnoista.

      Itse yritän valottaa hieman sitä tosiasiaa, että neljänä perättäisenä vuotena on näkynyt merkit ennustetut Imaami Mahdin tulosta. Hänen persoonansa kiehtoo minua. Hänen sanotaan olevan äärimmäisen hyvää hedelmää kantava, mutta onko se totta vai ilkeä Juoni?

    • alfa123om22

      Kaikki uskovaiset pitäisi pistää uudelleenkasvatusohjelmaan. Tarkoin suunniteltuun. Saattaa 1260 vuoden erämaavaiheeseen, jossa heille opetettaisiin tosi uskonnon ydinsisältö heidän omien kirjojensa valossa. Kristityille evankeliumin opetusta, juutalaisille tooran ja muslimeille sunnan. Heille pitää tehdä selväksi ne velvollisuudet joita IKUINEN OIKEUDENMUKAISUUS ja nuo heidän kirjansa pitävät sisällään. Kaikki nykyiset väärät opit pitää kukistaa. Jos he kerran yrittävät astua ihmisen saappaisiin niin opetetaan heille sitten ihmisyys. Kaikki uskonnot perustuvat ihmisen matkimiseen, mutta nykyisin jumalattomat ovat Mooseksen istuimella. Joka tahtoo jatkossa uskontoja opiskella tajutkoon siis, että kyse on tulosta ihmiseksi.

      Tässä eräs suunnitelma, jonka sain enkelin välityksellä, joka tunnusti Imaami Mahdin nimen voiman:

      Kautta aikojen on papisto elänyt muiden kustannuksella kymmenysten avulla. He ovat hyötyneet valtavasti. Saaneet Sanan haltuunsa, tulleet kosketuksiin pyhien esineiden kanssa ja kaikkein pyhimmän voitelun kanssa etc. He ovat nauttineet aina eräänlaista kansalaispalkkaa niin kuin myös toisen kymmenyksen kantajat eli virkamiehet. Tuhansia vuosia muiden kustannuksella elettyään he ovat muita pitemälle edenneet lähes kaikessa.

      Olisi aika tarjota muille tilaisuus peesaamiseen. Laitetaan kaikki tuhanneksi vuodeksi saamaan kansalaispalkkaa, olemaan tekemisissä pyhien esineiden ja kaikkein pyhimmän voitelun kanssa sekä opiskelemaan Sanaa. Tietenkin tuo tuhat vuotta olisi kuin autiomaavaellusta kun kukaan ei tee muuta työtä kuin opiskelee, ja kun hyödykkeitä on saatavilla sen vuoksi vain vähän.

      Tämäkin on oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja ties mitä???

    • alfa123om22

      Sanokaa Vanhurskaalle, että hän perii maan. Jumala vihaa väkivaltaa, haureutta ja veren syömistä. (Hesekiel). Hän on vannonut, että ne jotka tuollaisia harjoittavat eivät peri maata. Muslimien toivo ei ole maan periminen, vaan pääsy paratiisiin.

      Imaami Mahdi tuo totuuden, oikeudenmukaisuuden (jossa tekin olette hänen oppilaittensa veroisia toivon), rauhan sekä vaurauden. Kaikki sorto loppuu. Mutta ensin huomaan teidän ehkä olevan totuuden suhteen epätietoisia. En voi hälventää tuota epätietoisuutta kun kaikki muslimitkaan eivät ehkä vielä hyväksy koko totuutta.

      Jeesus sanoi: Vanhurskaus on siinä, että minä menen pois, ettekä te enää näe minua. Jehova sanoi ainoa oikeudenmukainen kompensaatio on maailmanlaajuinen kansalaispalkka tänä nykyhetkenä. Te ette tunne näitä kahta oikeudenmukaisuuden merkkiä. Kun kerran tahdotte toimia islam uskoisten opettajana oikeudenmukaisuuden suhteen. Sallikaa toki heidän toimia teidän opettajinanne evankeliumin ongelmakohtien suhteen sillä Koraani tuli ratkaisuksi kaikkiin kristinuskon ongelmakohtiin. Tämä on fair play eli reilu peli.

      Toivon teidän jonakin päivänä tuntevan kaikki asiat, jotka liittyvät oikeudenmukaisuuteen. Nuo väkivallattomuus, siveys ja ruokasääntö ovat vain asian runko; eivät koko kirjo. Tahdotte periä maan, mutta miten voitte sitä hallita, jos ette tunne oikeudenmukaisuuden koko kirjoa tai koko totuutta. Eikö Ilmestyksen mukaan Karitsa ole sopiva hallitsemaan. Viimeisin Karitsan ja Valistuksen sekä Imaami Mahdin hedelmä on oppi VIHAPUHEIDEN KIELTÄMISESTÄ. Ette ole siihen toki syylistyneet, mutta tulee teidän kyllä myöntää raamatun olevan vihapuhetta sisältävää ihmiskuntaa kohtaan. Koraani puolestaan sisältää vihapuheita uskottomia kohtaan.
      Aion paljastaa teille ne kohdat raamatussa, mutta tämä on totuus eikä totuus ole paha asia, vaan aina ilon asia.

      Lyhyesti: Perikää toki maa, mutta sen hallitsemiseksi tarvitaan muutakin kuin pelkkä runko ja luuranko oikeudenmukaisuudesta ja totuudesta.

    • muitakin_hyviä

      Älä unohda Druusi-muslimi vaihtoehtoa.

    • alfa123om22

      Katsoin ihan vähän ekan jakson alkua, mutta jo otsikot: Naisen asema islamissa ja kristinuskossa sai minut luopumaan. Luultavasti tässä yritetään lukea kristittyjen eduksi naisten tasa-arvo, joka on valistuksen ja vallankumouksen hedelmää.

      Kristityillä on tiukat säännöt naiselle. Pitää olla huivi sekä vaiti seurakunnassa. Jne. Islamissa en tiedä naisen asemasta paljoa, mutta hieman arveluttaa se mahdollisuus, että he ovat ottaneet itselleen kristityiltä liikaa mallia. Esim. naisten pyhä asu saattaa olla peräisin kehotuksista, joita on Paavalin kirjeessä Teklalle.

      Etelässä esim. Afrikassa on melko kovat säännöt naisille. Heidän korviaan on koruin laajennettu ja muitakin ruumiinsosia. Luulisin tuon olevan jonkinlainen rangaistus esim. pyhän hengen pilkasta tai sitten ei. Ainakin se ulkopuolisesta näyttää rankaisulta. Mutta niillä asioilla ei ole tekemistä islamin kanssa, vaan ne ovat paikallisten heimojen perinnäisiä tapoja.

      Islamin eräs tunnustettu heikkous on se, että paikallisten heimojen sallittiin pitää omat perinnäiset tapansa. Islamin lahkoja ei ehkä kannata noteerata, vaan pitäisi ajatella kalifin ympärille kerääntymistä ennemmin. Kalifeiksi on monia julistautunut, mutta kalifin pitäisi aina olla Quraish heimosta ja kolmen kahdestatoista valtiosta pitää olla silloin Aus heimon hallinnassa kun kalifi hallitsee.

    • Husu.Rauhaa

      Jumalan, Armeliaan armahtajan nimeen
      Kunnia Jumalalle, maailman Herralle,
      Armelijalle armahtajalle
      Tuomionpäivän ruhtinaalle
      Sinua me palvomme, sinua me huudamme avuksi
      Johdata meidät oikealle tielle,
      niiden tielle, joille sinä olet suosiollinen. Ei niiden, joiden päälle sinun vihasi lankeaa, ja jotka vaeltavat eksyksissä

    • Anonyymi

      Kumpikin ovat väärin. Meidän on muslimeina alettava pitää kiinni ihmisoikeuksista eli muslimi seksuaalivähemmistöistä ja ilmastonmuutoksen vastaiset toimet kuten ei shoppailua,ei lapsia,ei matkailua,lämmityksen vähentäminen, ei autoilua.Muslimien pitää osata kierrättää se on Allahin tahto eli luontoa on kunnioitettava.

    • Anonyymi

      Esitelläänkös tätä kivikautta oikein vielä tosissaan SUOMALAISILLE
      - kun eivät vielä itseään pysty elätämään ja tällä livuin rienaavat seassamme
      - on se kunialista näiltä vanhoja kaavoja noudattaa jois ei mitään voimaa tänäpäivänä synny

    Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe