Kenen puolella olet?

alfa123om22

Olla Jumalan puolella on kammottava asia. Hänen nimissään on tuhottu niin paljon "pikkusyntisiä", että mikäli nuo pääsisivät jaloilleen ja saisivat tilaisuuden kostaa niin olisi oksat pois uskovaisilta.

Ehkä helvetti on sitä varten olemassa, että nuo, joita uskonnot ovat loukanneet verisesti eivät pääsisi kostamaan saamiaan kolhuja. Tavallaan Jumala on pakotettu tuhoamaan kohtuullisen kunnollisia ja totuudellisia ihmisiä tai muussa tapauksessa niin sanotut uskovaiset saisivat todella kokea kovia.

Jos kannatan Jumalaa ja puhun hyvää hänestä sekä julistan evankeliumia ja sitten joku Jumalan nimissä alkaa tuhota esim. homoja niin pitää minun itseni olla ikuisesti tarkkana siitä, että en sorru homouteen tai muuhun vastaavaan syntiin. Israelilaiset Jumala tuhoaa aina, jos he eivät ole parempia kuin tuhotut Kaanaan maan asukkaat.

Tämä on hyvin ristiriitaista. Näyttää siltä kuin ainoa kohtuullinen tie olisi "itsemurha" ristin evankeliumin noudattamisen kautta. Uskovaiset saavat suurin joukoin joskus osakseen tuhon ja hävityksen mikäli ovat Jumalan puolella ja mikäli "pikkusyntiset" pääsevät jaloilleen.

Itse lähden siitä, että syntiä ei tule tehdä; sellaista syntiä, jota uskovaiset eivät salli. Ja tarkoitan uskovaisilla nyt islamin uskoisia. Mikä on heille syntiä niin sitä tulee välttää mikäli on Jumalasta hyvää puhuva ihminen. Sellainen joka ei pysy islamin tasalla synnittömyydessä ja puhuu hyvää Jumalata on auttamatta pahassa asemassa.

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om22

      Jumala on Suurin! Hoosean kirjan mukaan hän ottaa armoihinsa vielä joskus ne, joille hän on sanonut: Te ette ole minun kansaani. Voi olla, että hän on niin suuri, että antaa nykyuskovaiset alttiiksi ja koetukseen. Ja valitsee ne, joille on sanottu: Te ette ole niitä, joita minä rakastan.

      Uskova ei saa pelätä tuhoutumistaan, jos on ollut Jumalan puolella ja puhunut hyvää hänestä. Se on todennäköistä ja ilmeistä jossakin historian vaiheessa. Sillä tulee aika, jolloin Suurin Jumala saattaa antaa vallan niiden käsiin, joita uskovaiset ovat loukanneet.

      Puhu aina totta ja ole totuudessa ja totuuden puolella. Älä välitä siitä, jos uskovaiset sinut sen vuoksi tuomitsevat. Äläkä välitä, jos ei-uskovaiset sinut sen vuoksi myös tuomitsevat. Et voi olla koskaan täysin varma siitä, että olet ollut oikealla puolella olet sitten kummalla puolella tahansa. Jumalan puolen miehet ovat tehneet pahaa ja ei-uskovaisten puolella olleet ovat luultavasti myös jonkin verran tehneet pahaa.

    • 12___13

      "Olla Jumalan puolella on kammottava asia. Hänen nimissään on tuhottu niin paljon "pikkusyntisiä", että mikäli nuo pääsisivät jaloilleen ja saisivat tilaisuuden kostaa niin olisi oksat pois uskovaisilta."

      Jää aika epäselväksi mistä Jumalasta puhut ja mitä tarkoittaa "pikkusyntiset".

      Huom. jos joku tekee Jumalan nimessä pahan teon, se ei vielä tarkoita, että Jumala olisi paha. Teon tekijä saattaa olla.

      • mie-li-pi-de

        MIelstäni on typerää edes väittää että siinä olisi mitään kammottavaa...! Tyhmyys tulee siis kello kaulassa?


    • alfa123om22

      Hoosean kirjassa mainitaan Jumalan nimen ja kunnioituksen kylvön päivä Jisreelin eli Jeesuksen toimesta. Mutta Jisreeliä pitäisi seurata Lo-Ammi ja Lo-Ruhama. Eli Te, ette ole minun kansojani, Te ette ole minun rakkaitani, Eli te ette suostuneet vetoamaan Jumalan nimeen ja olemaan hänen puolellaan häntä kunnioittaen. Sillä te rakastitte totuutta hänestä enemmän kuin turhaa kunniaa.

      Siinä missä teistä on sanottu Herran hylkäämät ja ei-rakastamat teitä tullaan kutsumaan rakastetuiksi sekä Herran kansoiksi.

      Nämä kaksi Jeesusta eli Jisreeliä seuraavaa Messiasta eivät edellytä Jumalan puolella olemista, vaan voi olla Jumalan suhteen epäilevä ja kielteinen. Jumalan suuruus ja viisaus ja ymmärrys näkyy siinä, että hän ottaa heidät huomaansa, jotka eivät sekoittaneet päätään evankeliumista tai laista.

      • ei-helmiä.sioille

        Onko se etunnimi sun isonnveljesi nimenä? Enpä usko että joku ateistinen ukkeli jolla vaan sattuu olemaan sama etunimi saa ketään ainakaan uskomaan yhtään mihinkään!


    • fda

      Kun kristinuskoon tuli Jumala jonka oli tarkoitus olla hyvä, täytyi olla myös helvetti jolla pelotella ihmisiä kun Jumalalla pelottelu ei toiminut.

    • alfa123om22

      Tämä ajatukseni oli näemmä vähän liian uusi ja omituinen sekä yllättävä teille. "Tutkimattomia ovat Herran tuomiot" kuitenkin. Vähän rukoilen sen puolesta, että ateistit otettaisiin jollakin tavoin Herran huomaan. Heille kun totuus lienee rakas sekä terve harkinta, rohkeus ja rakkaus. Nuo kolme pientä "pyhää henkeä", jotka apostoli Paavali mainitsee kirjeesään Tiitukselle muistaakseni.

      Juudaksen evankeliumin mukaan on 12 taivasta 6 taivasten taivasta ja 5 taivaanvahvuutta. Yhteensä 360 kpl. Luulisi, että ateistit voidaan sovittaa kuuluvaksi, joko taivasten taivaiisin tai taivaanvahvuuksiin, jos ei varsinaisiin taivaisiin.

      Hare Krishna liikkeen perustaja acarya puhuu, että ehkä kommunikointi Vaikuntha taivaiden kanssa tulee joskus tälle meidän maailmalle mahdolliseksi.

    • alfa123om22

      Tietenkin kaikki haluaa olla voittajan puolella, eli Jumalan Sanan ja Karitsan puolella. Mutta mitä tulee Jumalan Sanaan; niin sitä on aikaan saatu siten, että yksi pappisheimo eli Leevi plus Aaron ovat eläneet muiden kustannuksella. He ovat keränneet veroina kymmenykset. Ollet tekemisissä pyhien esineiden kanssa sekä saneet muiden kustannuksella harjaannusta Jumalan Sanassa useiden vuosituhanten ajan. He ovat kivunneet sen tähden muita valovuoden edelle ja kun ja jos he tuomitsevat muita Sanaan perustuen niin se on jotenkin epäoikeudenmukaista.

      Muiden tulee saada samat edut. Heidän tulee 1260 vuotta vähintään elää KANSALAISPALKAN turvin, vaikka sitten eräämaavaiheessa. Sekä saada tuo aika opiskella lakia ja Sanaa. Heidän tulee saada olla tekemisissä Kaikkein Pyhimmän voitelun kanssa vuosina 2500-3000 jKr. Tulee voida valmistautua huolellisesti Jumalan Sanan kiemuroihin. Sillä kristityt, jotka mestataan Ilmestys 13 toimesta toisen ketku-vetkun eli Pedon (verorahoilla elätti) toimesta eivät Sanaa osanneet, eivät olleet rasistit, eivät toimineet sanan mukaan, eivät puolustautuneet, eivät kironneet. Sen sijaan vaikuttaa siltä, että Jumalan Sana edellyttää rasismia, kiroamista, tuomitsemista, yhteydestä erottamista yms. Ja sitä emme opi, muuta kuin saamalla samat edut pappisluokan kanssa: Kansalaispalkka, Lakiopinnot erämäaassa sekä Kaikkein Pyhimmän voitelu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe