Raharuhtinaat, Punainen Kilpi

JuupaJuuJuu

Adonai-sivujen viestit ovat kiinnostavaa ja pelottavaakin luettavaa. Kannustan lukemaan, kunhan olet kunnialla päässyt yli Plejadeista jne. Kyseessä on kuitenkin tietoja tai arvioita lähinnä USAn, mutta myös Euroopan ja koko Maan tulevasta kehityksestä. Illuminaatista. Rahasta. Maailmanvallasta. Monille on tuttua tuo kelvoton pankkisysteemi, ja Kennedyn tapaukseta täällä keskustellaan taas. Mutta muutakin on. Tässä otteita:

"Tässä se on taas – vähän hitaammin tällä kertaa. Yhdysvaltain keskuspankkia ei omista valtio tai hallitus tai mikään muu, mitä olisitte voineet luulla, vaan yksityinen yritys, jonka omistavat osakkeenomistajat. Ja hallitsevia osakkeenomistajia ovat … haluaisitteko arvata … nuo samat Punaisen kilven pankit! On tarkasti vartioitu salaisuus, kuka todellisuudessa omistaa nuo osakkeet, mutta voin kertoa teille, että toista peiteyrityspeliä käytetään kätkemään se tosiasia, että ne Illuminati-perheet jotka omistavat Fedille lainaa antavat pankit, omistavat myös itse Fedin.
….
Kerran oli Amerikan presidentti, joka nousi Illuminatia vastaan. Urhea ja hyvin vakaumuksellinen mies, joka katsoi tilannetta, näki ongelman ytimeen ja päätti ottaa takaisin rahanluomisvallan. Tehdä valuutastanne kansallisen voimavaran. Leikata yksinkertaisesti Illuminati pois kuvioista. Hänen nimensä oli John Fitzgerald Kennedy. Ja tiedämme kaikki, mitä hänelle tapahtui. Illuminati hoiteli hänet. Ja he varmistivat sen nauhoittumisen filmille, hyvin tarkkaan ja yksityiskohtaisesti, mitä hänelle tehtiin ja kuka teki sen. Teille ei tietenkään koskaan näytetä tuota filmiä – he näyttävät sen vain silloin, kun joku huippupoliitikko täytyy saada ymmärtämään, kenellä on oikeasti vallan ohjakset. On tietty "tiedusteluselonteko", jonka tiedustelupalvelun agentit antavat uusille presidenteille, jotka eivät "pelaa palloa" Illuminati-isäntiensä kanssa. Tämä filmi näytetään muiden kannustinten joukossa. Sen jälkeen heistä tulee hyvin myöntyväisiä.
….
Esimerkkinä. Haluatteko arvata, mitä OIKEASTI tapahtui 911-hyökkäyksessä noihin kolmeen World Trade Centerin rakennukseen? Eikö se johtanut teidät suoraan sen jälkeen sotaan monien Lähi-idän maiden kanssa? Ystäväni, tällä ei ole mitään tekemistä terrorismin pysäyttämisen kanssa. Ei ollut mitään terrorismia, jota ei ensin synnytetty tarkoituksella, jotta teitä saadaan taas pännimään tai teidät manipuloidaan tilaan, jossa taas kerran olitte valmiita lähettämään poikanne ja tyttärenne suoraan alttiiksi vammoille ja palvelemaan Punaisen kilven etua.
….
…ennen sen lopullista luhistumista he omistavat tällä planeetalla jokaisen asian, joka voidaan mitenkään ostaa tai kaupata. Ja SE, ystäväni, on heidän tavoitteensa. Täydellinen maailman hallitseminen rahoituskontrollilla.

Ja se on tavoite, jota he ovat saavuttaneet. Tavoite jonka saavuttamiseen heillä on ollut horjumaton usko. Siis horjumaton äskettäiseen Brexit-äänestykseen saakka. Kuten viime keskustelussa puhuttiin, se oli massiivinen psykologinen ja strateginen tappio Punaiselle kilvelle. Sillä on ollut pienempiä tappioita aiemmin, mutta jokainen pikku tappio oli peruutettavissa. Tämä ei ole.
Siis … luettelo Punaisen kilven katastrofeista, ei missään tietyssä järjestyksessä.
Haluaisin avata tämän luettelon sellaisilla nimillä kuin Edward Snowden ja Julian Assange, mutta…
…."

http://www.adonai.fi/adamu-08-16-poliittinen-raportti?newKskPage

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jfkkk

      Ilmeisesti on niin, että "kasvi, joka tuotiin Maahan ihmiskunnan saapumisen myötä, ja joka on farmakopea itsessään", on kannabis, hamppu. Minulla on sukulainen, joka sairastaa MS-tautia, mutta tuota lääkettä ei saa, tai se olisi hyvin kallista.

      Ja sitten: toinen USAn presidenttiehdokas on vaarallinen, selvästi käy ilmi kumpi se "kanavoijan" mielestä on. Mutta amerikkalaiset presidenttinsä valitsevat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe