Kun matut hakkaa suomalaisia

painukaavittuunjo

Nuori pahoinpidelty porukalla Nurmijärvellä?
28.8.2016 Nurmijärvi, pahoinpitely
Teksti Suoraan tuohtuneen isän facebook kirjoituksesta 27.8 noin klo 22.00

Nyt tämän isän suhtautuminen maahanmuuttaja nuoriin positiivisella asenteella loppui!!!

15 v. tyttäreni oli viettämässä tyttökavereiden kanssa iltaa Nurmijärvellä Maaniitulla, kun yksi samaa koulua käyvä maahanmuuttaja ”koulukaveri” oli tullut tyttäreni luo ja sanaharkan jälkeen oli käynyt käsiksi ja läpsinyt tytärtäni.

Tyttäreni oli pyytänyt 18 vuotiasta isoveljeään tulemaan apuun ja puhumaan tälle maahanmuuttaja pojalle, että jättää pikkusiskonsa rauhaan. Tämä päihtyneenä oleva mamu oli lyönyt poikaamme ja tämän jälkeen kymmenkunta maahanmuuttajaa oli tullut mukaan pieksemään poikaamme. Nämä raukkamaiset nuoret olivat hakanneet ja potkineet nappulakengillä maassa makaavaa poikaamme, joka oli täysin avuton niin monen hakkaajan edessä!!! Onneksi kaikista vakavimmilta vaurioilta säästyttiin, mutta pahemminkin olisi voinut käydä!

Poikamme pari kaveria tulivat auttamaan, mutta vastassa oli liian monta mamu nuorta. Poikamme yksi kaveri sai kahinassa pahempia ruhjeita ja joutui ambulanssiin paikattavaksi.

Poikamme soitti tyttäremme puhelimesta äidille ja kertoi mitä oli tapahtunut. Poikamme puhelin (1kk vanha Iphone 6S) oli ilmeisesti varastettu tapahtuman tuoksinassa. Itse lähdin samantien paikalle hakemaan tytärtäni kotiin ja katsomaan mitä on tapahtunut. Paikalle tullessani alueella oli viisi poliisipartiota ja yksi ambulanssi. Maahanmuuttaja nuoret oltiin tullut hakemaan takaisin keskukseen kahdella vastaanottokeskuksen paketti autolla (niitä oli siis paljon!).

Tapahtumasta on tehty rikosilmoitus ja tapahtumia tutkitaan.

Aikaisemminkin olen kuullut lapsiltani mitä nämä mamut ovat tehneet nuorille tytöille ja miten he heitä kohtelevat. Tyttäreni on ollut todella ystävällinen heidän suhteen. Kun he saapuivat tyttäreni kouluun uusina opiskelijoina, hän opasti, neuvoi ja auttoi mamuja sopeutumaan uuteen kouluun.

Nyt käsitys on muuttunut aivan toisenlaiseksi! Tällä hetkellä hän pelkää mennä kouluun, koska ei tiedä milloin taas tapahtuu jotain uhkaavaa.

Nimimerkillä: huolestunut nuorten suomalaisten lapsien isä

28

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mamutnaruun

      Vuosi sitten ei ollut tämmöistä, kuka saatana ,näitä maumuja oikein suojelee.
      Jos virkavalta ei muuta asennettaan , käy kyllä mamulaumalle huonosti.
      Ei tämmöinen saa jatku ,yhtään. Mamut kotiarestiin...ei niitä saa päästä kouluun enää tämän jälkeen.
      Eikö nyt koululaiset voi mennä lakkoon ja kieltäytyä koulusta ,kunnes mamut poistetaan koulusta...nehän kuuluu suljetulle osastolle , ei muualle.

      • äölkjhgfdsa

        Mamutnaruun Olet näköjään niuvanniemen tuleva asiakas, Tuon tapaista uhkailijaa ei vapaana voi pitää virkavalta toimi


      • LakiJaJärjestys

        Olisi ollut (ja on toki edelleen) täysin laillista kansainvälisten sopimustenkin mukaan pitää turvapaikanhakijat suljetuissa tiloissa ensimmäiset 18kk maahantulon jälkeen. Varsinkin kun monien henkilöllisyydestä ei ole mitään varmuutta. Olisi vältytty monelta ongelmalta, jos olisi toimittu näin, eikä lähes sokeasti luotettu tulijoiden hyväntahtoisuuteen. Mutta ei tässä nyt sentään ketään pidä alkaa narun jatkoksi laittamaan.


    • Varmastitoimiijoo
    • JohtajaEsiin

      Suojeluskuntaa pukkaa.

    • Freewaycola
      • ImetäänTuttia

        Oletko jo käräjöimään menossa?


      • LakiJaJärjestys
        ImetäänTuttia kirjoitti:

        Oletko jo käräjöimään menossa?

        Eiköhän meistä suurin osa istu jossain vaiheessa tulevaisuudessa syytettyjen penkillä.


    • taaskerrannäin

      Voisitko vaikka postata tähän sen linkin tuolle fb-sivulle jos väittämäsi on totta? Jos se on totta niin oli taas kerran poliisilta ala-arvoista suojata pahoinpitelijöiden rauhaisa siirto takaisin tarkoin suojellulle VOKille. Näinhän täällä Nurmijärvellä on tehty jo usein Röykän VOKin aikana. Ja tutkimuksia jatkettiin vain paikallisten veronmaksajien lasten asioista...

    • WhitetrashNuoriso

      Nämä ovat juuri näitä vapaan kasvatuksen perheistä lähtöisin olevia kakaroita, jotka notkuvat känni- ja huumepäissään öisin ulkona eikä vanhempia voisi vähempää kiinnostaa, missä kullannuput notkuvat. Käytetään myös nimitystä "white trash". Onneksi suurin osa nurmijärveläisiä nuoria on fiksuja ja suvaitsevaisia, ikävä juttu että nämä rasistiset kusiaivonulikat onnistuivat provosoimaan pakolaiset tappeluun.

      • kusimullit

        eikös ne pakolaiset siellä kännissä ollu kun kaljapullollakin siinä videolla paikallista poikaa päähän mäjäytti???
        Ja mitäs vittua ne pakolaismukulat öisin ulkona juovuksissa tekee, eikös ne kuuluisi sijoittaa suljettuun lastensuojelulaitokseen kun vielä riehuvat ollen ympäristölleen -ja itselleen vaaraksi?


    • SalailevaValtamedia

      Lukekaa vaan Iltasanomien ja HSn uutisointia, seuratkaa YLEn ja MTVn uutisia. Kaikki heidän julkaisemat uutisensa liittyen johonkin negatiiviseen turvapaikanhakijoihin liittyviin tapauksiin menee mitä todennäköisimmin sisäministeriön seulan kautta, ja uutisointi muuttuukin yllättäen sellaiseksi, että syy on joka tapauksessa kantasuomalaisten, oli sitten tapahtunut mitä tahansa. Sisäministeriö kuvittelee tällä uutisoinnin vääristelyllä lieventävänsä negatiivista suhtautumista turvapaikanhakijoihin, mutta lopputulos on aivan toinen, kun ihmisten silmät alkavat oikeasti aueta somen ja puskaradion välityksellä levievien oikeiden uutisten johdosta. Valehtelevat kantasuomalaisille päin naamaa! No, ensimmäiset kivet on heitetty Forssassa ja Nurmijärvellä, ja jatkoa tulee aivan varmasti seuraamaan.

    • suvakkiveronika

      Ihanaa unelmaa!!

      • Alle70

        Toivottavasti alle 70 kategoriaan kuuluva löytää kyseisen hempukan saksiensa kanssa, mukavaa lipomista sen jälkeen naama ruskeana sille tyttöystävälle.


    • Sorry_ei_mulla_muuta

      Ette te päällä istuttavan ruohonleikkurin ajajat mitään mahda. Pitäisi olla ruista ranteessa.

    • KiitosOrpoPetteri

      Kukas tässä ny oikein valehtelee, isä vai poliisi/Iltasanomat ? Jostain syystä uskon isää, ja tilanteesta kuvattua videota enemmän kuin poliisia/Iltasanomia. Iltasanomien uutisesta poimittua: "Kaksi vastaan kaksi oli paremminkin tilanne, kertoo rikoskomisario Markku Lylykangas Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta."

    • tajutkaajo

      Muistuttakaa tyttöjä ja naisia siitä, että musun saa helposti, mutta siitä eroaminen on hengenvaarallista.
      Muslimit kunnioittavat pedofili Muhammedia ja haluavat olla kaikin tavoin profeettansa kaltaisia.

      Lukekaa netistä: Sharia lakia, suuraa sekä murkut.org.

    • VäärinJummarretu

      väärin ummarrettu. tyttö ei halunnut seukata. matu ei jummarra, ettei tyttö halua olla hänen kanssaan... oikeuttaako se tönimään ja tekemään muutakin väkivaltaa. älkää nuoret tytöt olko missään tekemisissä matujen kanssa. saattaa henki mennä kun huomaatte polkasseenne paskaan ja haluatte p. askasta eroon.

      • IslamOnSaastaa

        Kuuluu kulttuuriin. Islam on sairas ja väkivaltainen "uskonto" (lue poliittinen ideologia) johon kuuluu olennaisena osana naisten kaikenlainen alistaminen.


    • RikoksiaPiilotellaan

      eiköhön raiskatut ja pahoinpidellyt tajua kuka teki ja mitä teki. uhrina on suomalaiset ja raiskaajat ja pahoinpitelijät ovat matuja. siinä ei ole mitään väärin ymmärrtettyä. matujen riehumista seliselitellään sairaudella. ja väärin ymmärtämisellä, tai kielletään kokonaan raiskaukset, tai pahoinpitelyt.

    • Göteborginpoika

      Kertokaapa suomalaiset että mitä vit*ua te ette katso ympärillennne ,esim. tänne Ruotsiin?
      Olen asunut täällä vuodesta -81 ja täällä on koko ajan meno mennyt vaan hullummaksi.
      Autot palaa,murhia,ampumavälikohtauksia,kokonaisia kaupunginosia joihin ei poliisi,palokunta tai ambulannsit mielellään mene ennen kuin ovat järjestäytyneet isommalla ryhmällä.
      Ei ole puhettakaan iltaisin autolla liikkuessa ajaa ovia lukitsematta esim Angredin tai Hisingen,Rinkebyn,Tenstan alueilla n. 50 muuta aluetta koko ruotsin alueella.
      Julkisilla kulkiessa on ryöstön vaara suuri j.n.e
      Älkää hyvät ihmiset laskeko asioita tälle mallille Suomessa, taistelkaa tätä mädätystä vastaan kynsin hampain,Ruotsin kohdalta peli on jo game over.

    • SITÄ_SAA_MITÄ_TILAA

      Suomalaiset lampaat kukkahattutätien johdolla ei voi mitään näille synnynnäisille roisto raiskareille.salem aleikum vaan

    • matutpihallesuomesta
    • rygonomus

      Eli tässä oli se tarina minkä 15-vuotia tyttö kertoi ? Ja vanhemmillehan kerrotaan aina se koko totuus?? Tai joku kertoi mitä tyttö oli kertonut isälle. ja kertoi että isä oli kertonut ?Tulee ihan mieleen nää Putouksen haasteet. Kyllä se totuus kai löytyy poliisien lausunnoista.

    • Älä.koske

      Suvakkinatsit näyttävät yleisesti hyväksyvän että tyttölapsia saa läpsiä eron hetkellä. Jokaisella,myös tytöillä, on oikeus fyysiseen koskemattomuuteen vaikka vastapuolena onkin kieroon kasvanut muslimi. Ja jos isoveli ei puolusta tuollaisessa tilanteessa,on se häpeällistä. Toinen asia on sitten,että tyttölasten kannattaisi olla tekemättä lähempää tuttavuutta matun kanssa vaikka niistä pisteitä saisikin kaveripiirissä.

    • Hjrtgjkgh

      Hesassahan on matunuorisolaumat pahoinpidelleet varmaan satoja suomalaisnuoria viime vuosien aikana. Tyttöjäkin on hakattu mm tiiliskivillä ja lapioilla päähän ja jätetty lumihankeen kuolemaan. Tämä jos mikä on rasismia. Hakataan paskaksi porukalla vain koska on suomalainen. Nää rotukahakat ei lopu koskaan, tämä on vasta lopun alkua. Muslimit ei pysty elämään missään rauhassa, ei missään tällä maapallolla. Miettikääpä sitä hetki!

    • kivi_lentävä

      Kuulitteko jo miten Järvenpääläiset hoiti homman?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe