Ajatella, jos muslimien valejeesus mahdi saa

älä-pelkää

hallita vain seitsemän vaivaista vuotta, niin mitä se merkitsee, kun oikean Jumalan Poika Jeesus tuhoaa hänet tulemuksensa päivänä suunsa henkäyksellä.

21

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaikki-muuttuu

      Daniel:
      2:44 Mutta niiden kuningasten päivinä on taivaan Jumala pystyttävä valtakunnan, joka on kukistumaton iankaikkisesti ja jonka valtaa ei toiselle kansalle anneta. Se on musertava kaikki ne muut valtakunnat ja tekevä niistä lopun, mutta se itse on pysyvä iankaikkisesti,

      20:2 Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
      20:3 ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
      20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
      20:5 Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
      20:6 Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.
      (ilmestyskirja)

      • Hkllmn

      • hel-vet-ti-myös-täyttyy
        Hkllmn kirjoitti:

        Allah onkin valkoinen!
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14529856/allah-onkin-valkoinen!

        Daesh(ISIS) odottaa Jeesuksen tulevan puolelleen
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13974359/daesh(isis)-odottaa-jeesuksen-tulevan-puolelleen

        ISIS Maailmanlopun lahko
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/13874554/isis---maailmanlopun-lahko
        Islamin käsitys antikristuksesta ja lopun ajoista

        Muhammedin ennustama maailmanloppu lässähti !
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14525860/muhammedin-ennustama-maailmanloppu-lassahti-!

        2.Tessalonikalaiskirje: 2:1 "Mutta mitä tulee meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen tulemukseen ja meidän kokoontumiseemme hänen tykönsä, niin me pyydämme teitä, veljet, ettette anna minkään hengen ettekä sanan ettekä minkään muka meidän lähettämämme kirjeen heti järkyttää itseänne, niin että menetätte mielenne maltin, ettekä anna niiden itseänne peljästyttää, ikäänkuin Herran päivä jo olisi käsissä.

        Älkää antako kenenkään vietellä itseänne millään tavalla. Sillä se päivä ei tule, ennenkuin luopumus ensin tapahtuu ja laittomuuden ihminen ilmestyy, kadotuksen lapsi, tuo vastustaja, joka korottaa itsensä yli kaiken, mitä jumalaksi tai jumaloitavaksi kutsutaan, niin että hän asettuu Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. Ettekö muista, että minä, kun vielä olin teidän tykönänne, sanoin tämän teille?

        Ja nyt te tiedätte, mikä pidättää, niin että hän vasta ajallansa ilmestyy. Sillä laittomuuden salaisuus on jo vaikuttamassa; jahka vain tulee tieltä poistetuksi se, joka nyt vielä pidättää, niin silloin ilmestyy tuo (koraaninin ilmoittama valehteleva mahdi jeesus tuo) laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä,

        tuo (tuon tulemus tapahtuu saa-ta-nan vaikutuksesta), jonka tulemus tapahtuu saa-ta-nan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.

        Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen. "

        Johanneksen evankeliumi:
        10:10 Varas (islamin jeesus) ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan.
        (Mutta oikea Jeesuas sanoi näin)Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys.


    • ja-sana-oli-Jumala

      Homous ei ole Jumalan suunittelemaa, jos se olisi Jumalan mielen mukaista niin ei Hän olisi tuhonnut Sodomaa ja Gomoraa. Gomorassa syynä homouteen oli leivän yltäkylläisyys ja huoleton meno.

      Jumala kehoitti muinoin Israelia tuhoamaan Gibeanin kaupungin homot sotilaallisesti, koska kaupungin asukkaat eivät suostuneet luovuttamaan ainoastaan homoja tuomittaviksi.
      Tässä taistelussa tuhoutui lähes koko Efraimin heimo.

      Ja Apostoli Paavali sanoo Rm 1 luvussa suunnilleen näin: " Koska heille (siis homoille) ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta (Jumalan Sanasta) niin Jumala hylkäsi heidät kelvottoman mielensä valtaan tehdäkseen sopimattomia asioita.

      Nyt Jumala ei hukuta veteen homomyönteisiä kansoja, vaan Hän tallettaa heidät tulelle. Mahtavaa!

    • ryystöretket

      Väkivallan tähden tuhottiin myös hiekaksi tuli koko alue . Sodoma oli ensin paratiisia keidasta kun Loot sitä ihaili . Jos matkustat Israelissa näet itse että hiekkaa on koko arabia eikä muuta . Kuollutta . Niillä on siellä homomarsseja myös turkissakin on . Pelkkää homolaa ja väkivaltaa . Raivoovia joukkoja rahanvaihtajia merkki otsassa heittävät seteleitä palvovat rahaa yli kaiken koko arabia samaa sodomaa . Negevikin suolameri . Tyhjää autiota . Kuollutta kuin kuollut Meri . Ryöstämään ne suomeenkin tulee . Ahneus himoissaan . Homobaareja nousee.

    • siellähänjoikaavat

      Eikö se sulttaani istu temppelivuorella juuri nytkin väärine profeettoineen haareminsa kanssa . Sehän on se arabian demonijoukko Babylon .

    • osmanit

      Siis mahamettilaisethan on hallinnut temppelivuorella koko ajan moskeijahan siellä on .

    • 3-sammakkoa

      Lähteekö Jeesuksen suusta kirjaimellisesti tulinen miekka, joka tuhoaa vastustajat (tappaa heidät) vai onko se pelkkä kielikuva Jumalan sanasta, joka tunkee lävitse ja paljastaa totuuden?

      • Sanan-miekka

        Kyseessä on Sanan miekka. Jeesus voitti saa-ta-nan kiusaukset Lk Luukkaan evankeliumi:
        4:1 Sitten Jeesus täynnä Pyhää Henkeä palasi Jordanilta; ja Henki kuljetti häntä erämaassa,
        4:2 ja perkele kiusasi häntä neljäkymmentä päivää. Eikä hän syönyt mitään niinä päivinä, mutta kun ne olivat päättyneet, tuli hänen nälkä.
        4:3 Niin perkele sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin sano tälle kivelle, että se muuttuu leiväksi."
        4:4 Jeesus vastasi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Ei ihminen elä ainoastaan leivästä.'"
        4:5 Ja perkele vei hänet korkealle vuorelle ja näytti hänelle yhdessä tuokiossa kaikki maailman valtakunnat
        4:6 ja sanoi hänelle: "Sinulle minä annan kaiken tämän valtapiirin ja sen loiston, sillä minun haltuuni se on annettu, ja minä annan sen, kenelle tahdon.
        4:7 Jos sinä siis kumarrut minun eteeni, niin tämä kaikki on oleva sinun."
        4:8 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Kirjoitettu on: 'Sinun pitää kumartaman Herraa, sinun Jumalaasi, ja häntä ainoata palveleman.'"
        4:9 Niin hän vei hänet Jerusalemiin ja asetti hänet pyhäkön harjalle ja sanoi hänelle: "Jos sinä olet Jumalan Poika, niin heittäydy tästä alas;
        4:10 sillä kirjoitettu on: 'Hän antaa enkeleilleen käskyn sinusta, että he varjelevat sinua', >> Jakeen lisätiedot
        4:11 ja: 'He kantavat sinua käsillänsä, ettet jalkaasi kiveen loukkaisi.'"
        4:12 Jeesus vastasi ja sanoi hänelle: "Sanottu on: 'Älä kiusaa Herraa, sinun Jumalaasi.'"
        4:13 Ja kun oli kaiken kiusattavansa kiusannut, poistui perkele hänen luotaan ajaksi.



        Jer. 23:29 Eikö minun sanani ole niinkuin tuli, sanoo Herra, ja niinkuin vasara, joka kallion murtaa?

        Hebr 4: Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija; eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, jolle meidän on tehtävä tili.

        Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta.

        Sillä ei meillä ole sellainen ylimmäinen pappi, joka ei voi sääliä meidän heikkouksiamme, vaan joka on ollut kaikessa kiusattu samalla lailla kuin mekin, kuitenkin ilman syntiä.

        Käykäämme sentähden uskalluksella armon istuimen eteen, että saisimme laupeuden ja löytäisimme armon, avuksemme oikeaan aikaan.


      • Pyhä-on-Herramme

        Ilm. 11:5
        Ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, lähtee tuli heidän suustaan ja kuluttaa heidän vihollisensa; ja jos joku tahtoo heitä vahingoittaa, on hän saava surmansa sillä tavalla. > Siirry

        Rinnakkaisviitteet
        2Kun. 1:10 "Mutta Elia vastasi ja sanoi viidenkymmenenpäämiehelle: "Jos minä olen Jumalan mies, niin tulkoon tuli taivaasta ja kuluttakoon sinut ja sinun viisikymmentä miestäsi." Silloin tuli taivaasta tuli ja kulutti hänet ja hänen viisikymmentä miestänsä. > Siirry (Ja tuli tosiaan poltti kaikki Viisikymmetä miestä kaksi kertaa, Mutta tässä on eräs mielenkiintoinen asia. Nämä palaneet olivat baalin palvelijoita, eikä Israelilaisia)
        2Kun. 1:12 Mutta Elia vastasi ja sanoi heille: "Jos minä olen Jumalan mies, niin tulkoon tuli taivaasta ja kuluttakoon sinut ja sinun viisikymmentä miestäsi." Silloin tuli taivaasta Jumalan tuli ja kulutti hänet ja hänen viisikymmentä miestänsä. > Siirry
        Jer. 5:14 Sentähden sanoo Herra, Jumala Sebaot, näin: Koska te tällaisia olette puhuneet, niin katso, minä teen sanani sinun suussasi tuleksi ja tämän kansan polttopuiksi, ja se kuluttaa heidät"


    • JeesusOn-Herra

      13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden. (Ainoastaan Jumalan Pyhän Hengen tuli on oikeaa ja tästä tunnet onko tuo tuli Isästä Jumalasta Pyhä Henki ei koskaan pilkkaa Jumalan Poikaa Jeesusta.)

      ilm 13: "Ja minä näin yhden sen päistä olevan ikäänkuin kuoliaaksi haavoitetun, mutta sen kuolinhaava parantui. Ja koko maa seurasi ihmetellen petoa. Ja he kumarsivat lohikäärmettä, koska se oli antanut sellaisen vallan pedolle, ja kumarsivat petoa sanoen: "Kuka on pedon vertainen, ja kuka voi sotia sitä vastaan?"

      Ja sille annettiin suu puhua suuria sanoja ja pilkkapuheita, ja sille annettiin valta tehdä sitä neljäkymmentä kaksi kuukautta.

      Ja se avasi suunsa Jumalaa pilkkaamaan, pilkatakseen hänen nimeänsä ja hänen majaansa, niitä, jotka taivaassa asuvat.

      Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

      Ja kaikki maan päällä asuvaiset kumartavat sitä, jokainen, jonka nimi ei ole kirjoitettu teurastetun Karitsan elämänkirjaan, hamasta maailman perustamisesta.

      Jos kenellä on korva, hän kuulkoon. Jos kuka vankeuteen vie, niin hän itse vankeuteen joutuu; jos kuka miekalla tappaa, hänet pitää miekalla tapettaman. Tässä on pyhien kärsivällisyys ja usko.

      Ja minä näin toisen pedon nousevan maasta, ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme. Ja se käyttää kaikkea ensimmäisen pedon valtaa sen nähden ja saattaa maan ja siinä asuvaiset kumartamaan ensimmäistä petoa, sitä, jonka kuolinhaava parani.

      13:13 Ja se tekee suuria ihmeitä, niin että saa tulenkin taivaasta lankeamaan maahan ihmisten nähden.

      Ja se villitsee maan päällä asuvaiset niillä ihmeillä, joita sen sallittiin tehdä pedon nähden; se yllyttää maan päällä asuvaiset tekemään sen pedon kuvan, jossa oli miekanhaava ja joka virkosi. (ISIS kalifaatin kaliffi mahdi on mitä ilmeisemmin tuo peto, jonka Oikean Jumalan Poika Jeesus on tuhoava suunsa henkäyksellä)
      Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.

      Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

    • älä-eksy

      Ingenjör_81 On mielenkiintoista, kuinka Islamin Mahdi Isa (Jeesus) ovat melkein identtiset Raamatun Antikristuksen ja Väärän Profeetan kanssa. On siis huomiotavaa, että Islamin uskonnon "Jeesuksella" ei ole mitään tekemistä kristinuskon Jeesuksen kanssa.
      Islam meneekin moonilaisuuden ja mormonien kanssa samaan lokeroon, koska noissa kaikissa kolmesssa saatiin enkeli näky, joka kertoi uuden "korjatun" version

      Raamattu julistaa Jumalan Pojan Jeesuksen ainoaksi oikeaksi messiaaksi.

      "Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankelium joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu." - Gal. 1:8

      • kuka-tänään-on-röyhkeä

        Antikristus/mahdin peilikuva.
        Antiokhos Epifanios ”sanoi röyhkeydessänsä:

        Kun saavun Jerusalamiin, teen minä sen suureksi hautausmaaksi juutalaisille.

        Tuskin hän oli lopettanut puheensa, kun hän sai sisusvaivan ja kovia tuskia sisämyksiinsä ja pöyhkeydestään, täynnä ylimielisyyttä ja vihaa juutalaisia vastaan ja hän käski ajamaan nopeammin, hän putosi maahan vaunuista, jotka kiitivät tavattomalla nopeudella, ja pudotessaan hän loukkaantui niin pahasti, että hänen ruumiinsa kaikki jäsenet murskaantuivat...

        niin että hänet oli kannettava paareilla pois,,,

        Vieläpä hänen jumalaton ruumiinsta kihisi joukoittain matoja ja hänen vielä eläessää tuskissa ja vaivoissa, hänen lihansa lohkeili pois,

        ja koko leiri kärsi hänen ruumiin sietämättömästä hajusta. 2 Makkab. kirja.


      • Lainattu
        kuka-tänään-on-röyhkeä kirjoitti:

        Antikristus/mahdin peilikuva.
        Antiokhos Epifanios ”sanoi röyhkeydessänsä:

        Kun saavun Jerusalamiin, teen minä sen suureksi hautausmaaksi juutalaisille.

        Tuskin hän oli lopettanut puheensa, kun hän sai sisusvaivan ja kovia tuskia sisämyksiinsä ja pöyhkeydestään, täynnä ylimielisyyttä ja vihaa juutalaisia vastaan ja hän käski ajamaan nopeammin, hän putosi maahan vaunuista, jotka kiitivät tavattomalla nopeudella, ja pudotessaan hän loukkaantui niin pahasti, että hänen ruumiinsa kaikki jäsenet murskaantuivat...

        niin että hänet oli kannettava paareilla pois,,,

        Vieläpä hänen jumalaton ruumiinsta kihisi joukoittain matoja ja hänen vielä eläessää tuskissa ja vaivoissa, hänen lihansa lohkeili pois,

        ja koko leiri kärsi hänen ruumiin sietämättömästä hajusta. 2 Makkab. kirja.

        ”Nonie Darwish: Jokin aika sitten Pakistanin uskonnollinen johtaja Pirzada Muhammad Raza Saqib Mustafai sanoi:
        'Sitten kun juutalaiset on hävitetty...rauhan aurinko alkaa nousta koko maailmaan'.
        Samaa saarnaa eivät toista vain uskonoppineet vaan myös poliitikot Iranissa, Saudi-Arabiassa, Egyptissä, jne.
        Se ei ole vain Ahmedinijadin ajatus, vaan koko islamilaisen teologian perusta, että rauha tulee maailmaan vasta kun juutalaiset on hävitetty maan päältä. Kuitenkin vain harvat länsimaiset toimittajat ovat huolestuneita tällaisesta retoriikasta tai välittävät tuoda julkisuuteen tämän islamin kauhean pimeän puolen, joka on pakkomielteinen juutalaisviha. http://keskustelu.suomi24.fi/t/14453055/miksi-muslimien-on-vihattava-juutalaisia


    • geeet

      Vaan kun se raamattu on muokattu kauas pois alkuperäisestä sanomastaan eli väännelty moneen otteeseen.

      • väärennöksiä

        Mormooneilla on käytössä yksi raamatun väärennös jonka he väittävät saaneensa enkelin kautta kulta lehdille kirjoitettuna. Muhamedin väitetään saaneen koraanin tekstin enkelin kautta ja koraanikin on väärennös Raamatusta. Jehovan todistajilla on uuden maailman raamattu ja taaskin kyseessä on väärennös.


    • juutalaiset.ihania

      Niitä oikeita Jeesuksia ja Jumalia on joka porukalla omansa. On ihme että suuri osa eurooppalaisista on ihastunut tähän yhteen aasialaisten Jumalaan. Kaikki suosituimmat Jumalat on kumma kyllä aasialaisia. Niistä Buddha on järkevin (siis Buddha on itse sanonut että hän ei ole jumala), sotia ei ole koskaan käyty buddismin puolesta. Kristityt ovat tehneet jopa 'ristiretkiä' tappaakseen vääräuskoisia. Nyt islam on kopioinut saman itselleen.

    • antti-risto

      "Lapsukaiset, nyt on viimeinen aika. Ja niinkuin te olette kulleet, että antikristus tulee, niin onkin nyt monta antikristusta ilmaantunut; siitä me tiedämme, että nyt on viimeinen aika." (1.Joh.2:18) "Tästä te tunnette Jumalan Hengen: jokainen henki, joka tunnustaa Jeesuksen Kristukseksi, lihaan tulleeksi, on Jumalasta; ja yksikään henki, joka ei tunnusta Jeesusta, ei ole Jumalasta; se on antikristuksen henki, jonka olette kuulleet olevan tulossa, ja se on jo nyt maailmassa." (1.Joh.4:2-3) Siinä missä nämä tekstit viittaavat Antikristukseen (jälkimmäinen lisäksi Antikristuksen henkeen), kaksi muuta raamatunkohtaa viittaavat ainoastaan "antikristuksen henkeen" tai periaatteeseen: "Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan." (1.Joh.2:22) "Sillä monta villitsijää on lähtenyt maailmaan, jotka eivät tunnusta Jeesusta Kristukseksi, joka oli lihaan tuleva; tämä tämmöinen on villitsijä ja antikristus." (2.Joh.7)

    • lopun-aikaa

      http://www.tv7.fi/maurice-sklarin-profetia/ ( sanoma saatu, su 02.10.2016 )
      Rakkaat ystävät, Rosh hashanan, heprealaisen uudenvuoden aattona (pari viikkoa sitten, su 2.10.) puolenyön aikaan minulle tuli Herran sana: ”Varoita Amerikkaa ja kansakuntia! Varoita luopunutta, kompromisseja tekevää seurakuntaa siitä, että tuomiot tulevat pian! -Seurakuntaa tulevat kohtaamaan suuret vainot. -Antikristuksen henki ja sen ote kansoista vahvistuu päivä päivältä ja kohta koittaa Saatanan hetki pettää kansakunnat. Antikristuksen henki vastustaa ankarasti Minun voiteluani, joka virtaa -Minun ruumiissani, morsiamessani, uskollisissa pojissani ja tyttärissäni, jotka vielä saavat täyden voiton. Todelliset uskovat erotellaan vääristä, kuten akanat erotellaan jyvistä puimatantereella.-Valtavat joukot pelastuvat vielä ratkaisunlaaksossa. Teiltä riistetään yhtäkkiä oikeudet ja vapaudet, joita nyt itsekkäästi pidätte itsestäänselvyyksinä. Nyt todellinen valinnanmahdollisuus on vain herätyksen tai tuomion välillä. Ohi on sellaisen armon aika, joka sallii synnissä elämisen ja kompromissit ilman seurauksia. Tuomio alkaa Herran huoneesta kuten on kirjoitettu. Sen jälkeen asetan Israelin ennalleen koko maailman nähden ja tuomitsen kansat pyhässä vihassani kuten profeettani ovat selvästi ennustaneet Raamatussa.-Henkinen ja uskonnollinen epäjumalanpalvonta vyöryy moninkertaiseksi ja pettää monet, kun tuomioni päivä lähenee. Elätte profeetallista keskiyön hetkeä. Juoskaa Jumalan luo, ja tehkää parannus pahuudestanne armoistuimeni luona, kun vielä on aikaa. Kun ovet suljetaan ja vaivanaika alkaa, mitä aiotte silloin tehdä? Oi kansani, pyytäkää minulta kaksinkertaista öljyannosta lamppuihinne. Tulen hyvin pian hakemaan voittoisan morsiameni tästä pahasta maailmasta, ja noudan teidät kotiin olemaan luonani ikuisesti, aivan kuten olen luvannut! Pysykää erottautuneina minulle. Pysykää uskollisina loppuun asti, ja saatte kunnian kruunun, joka ei himmene.”-”Nykyisen taloudellisen järjestelmän juuret ovat babylonialaiset ja järjestelmä kaatuu pian, koska se ei kestä hallitsematonta massiivista maailmanlaajuista velkataakkaa. Siten valmistuu tie niin kutsutulle ”Uudelle maailmanjärjestykselle”. Tämä hengellinen, poliittinen ja taloudellinen järjestelmä ei nimestään huolimatta ole uusi – se vie ihmiskunnan antikristuksen orjuuteen, ja jokaisen on palvottava antikristusta säilyttääkseen henkensä. -”Oi kansani, kuulkaa varoituksiani! Aika on tullut!” -”Olkoon aarteenne ikuisissa asioissa. Silloin sydämenne on turvassa ja voitte paeta tulevaa vihaa. Älkää rakastako nykyistä maailmaa ja sen asioita. Kiinnittäkää mielenne taivaallisiin, jotka kestävät ikuisesti. Niitä ei voi kukaan teiltä viedä.” -”Avoin sota Israelia vastaan puhkeaa pian, ja valtava määrä ihmisiä kuolee ympäröivissä arabivaltioissa. Damasko tuhoutuu täysin, eikä sitä koskaan enää rakenneta, kuten olen ilmoittanut Jesajan kirjan 17. luvussa.” -” Tein liiton toisessa maailmansodassa taistelleiden kanssa, ja lupasin antaa Euroopan ja Amerikan kansoille 70 vuoden rauhan ja menestyksen ajan NATON suojassa, koska nämä kansat pysäyttivät Natsi-Saksan ja edesauttoivat Israelin valtion syntymää. -70 vuoden aika on ohi. -”Tämä paha sukupolvi on unohtanut Minut. Palvotte demoneja ja paholaisia ettekä Minua. Olette kääntäneet uhmaten selkänne Minulle. Rauhan siunaus väistyy pian! Psalmi 83 ja Obadjan kirja toteutuvat kirjaimellisesti. Samoin sen jälkeen Hesekielin luvut 38 ja 39. Minä nöyryytän myös Iranin, Venäjän ja niiden liittolaiset, kun ne jälleen yrittävät tuhota Minun kansani.” -”Tuhoan varmasti sotaisat islamistihallitukset, jotka terrorisoivat Lähi-itää ja monia kansoja. Israel on houkutuslintuni, jolla vedän kansat ansaan. Nousen ja taistelen kuten soturi puolustaakseni liittoani, jonka tein Abrahamin, Iisakin ja Jaakobin kanssa. Kuten te olette tehneet Israelille, niin Minä varmasti teen teille”. -Te Israelin ikuiset viholliset – kuulkaa Herran sana! Teidät lyödään! Te kaadutte ja tuhoudutte koko maailman silmien edessä ettekä enää koskaan nouse! Silloin kaikki tietävät että minä olen Korkein Jumala, Minä Olen Pyhä Jumala – Israelin Pyhä, kuten sanassani on selvästi kirjoitettu. Jo alusta alkaen olen ilmoittanut, mitä lopussa tapahtuu. Kaikki käy toteen juuri niin kuin on kirjoitettu!” -”Kokoan kansakunnat Jisreelin laaksoon, jota myös Harmageddoniksi kutsutaan, ja tuomitsen teidät siellä”. -Tuhoan suuni miekalla kaikki, jotka vihaavat Minua, Minun kansaani tai Minun maatani, kun palaan perustamaan kuningaskuntani maan päälle. Se ei ole satua tai uskonnollinen myytti. Kaikki tapahtuu kirjaimellisesti teidän silmienne nähden. Mikään ei voi estää näitä tapahtumasta hyvin pian!”-”OI MAA, MAA, MAA – KUULE HERRAN SANA!” -Jeshua Messias -Maurice Sklar

    • taas-kaulat-katkeaa

      Muslimit ovat tuomassa suomeen julmaakin julmemman saria lain ja mahdin =vale jeesuksen joka alistaa suomalaiset islamin vallan alaisuuteen
      http://www.tv7.fi/vod/player/26187/

    • Dmdmddmdm

      Nosto.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6153
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3916
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      255
      2299
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1910
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1353
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1296
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1030
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe