Raamatullinen Luominen pähkinänkuoressa (Osa 3)

Bibliaaaaaa

Ihmisen eliniän kehitys.

Raamattuun on tallentannettu meitä varten asioita, jotka ilmaisevat luomisesta ja lopun ajoista. Eräs näistä asioista on ihmisen eliniän asteittaisen väheneminen. Alunperin Jumala loi ihmisen elämään ikuisesti. Syntiinlankeemuksessa kuitenkin tuli kuolema mukaan kuvioihin. Vielä senkin jälkeen ihmiset elivät hyvin pitkän ajan.

Vedenpaisumuksen jälkeen Jumala sanoi että ihmisen ikä tulee oleman 120 vuotta. Tämä muutos ei ollut välitön vaan asteettainen, kuten Raamatusta näemme. Voimme todeta tämän profetian toteutuvan viimeistä piirtoa myöden silmiemme edessä. Jopa wickedpedia on tämän havainnoinut. Tältä sivustolta voit nähdä miten Ihmisen elinikä on asteittain vähentynyt. Vieritä aivan sivun loppuun. https://arrivalofthefittest.com/multimedia/creation-science-evangelism "Longevity Chart from Adam to Joseph"

Vedenpaisumusta edeltäneenä aikakautena maata suojasi vesikerros taivaanvahvuuden päällä, joka esti haitallisen säteilyn maan päälle. Suurempi happipitoisuus, korkeampi ilmanpaine, saasteettomuus, terveellisen ravinnon saanti ja monet muut seikat tekivät mahdolliseksi, että ihminen eli pitkään. Myös ymmärrys maailmasta korkean iän ja yhtenäisen kielen vuoksi mahdollisti ihmisille korkean iän. Ihmiset arvostivat pitkään luomakuntaa ja osasivat käyttää sitä oikein. Jumala loi ihmisestä ymmärtäväisen ja oli Itse opettamassa heille paljon asioita. Hän sanoi luomisensa jälkeen kaiken olevan hyvää, mutta synnin vuoksi niin ei enää ole. Asian voi selkeästi havaita ja päätellä.

Pahuus siis valtasi ihmismielet. Jumala ei siitä pitänyt, vaan päätti pelastaa kahdeksan ihmistä ja eläinlajit* (*Raamatullinen lajikäsite) vedenpaisumuksen kautta. Uusi aikakausi alkoi. Taistelu elinoloista lähti käyntiin, ja ravinnoksi annettiin myös liha. Maata suojannut vesikerros satoi maan päälle vedenpaisumuksen aikana ja säteilystä ja muista haitoista johtuen ihmisten ja eläinten ikä lähti laskuun.

Kuitenkin vielä pitkän aikaa ihmisetkin elivät pitkän aikaa. Nooa eli 950 vuotiaaksi, hänen lapsenlapsenlapsenlapsi Eber464 vuotiaaksi. Kuudes sukupolvi Eeberistä oli Aabraham, ja Raamatullisen tiedon mukaan Aabraham syntyi kun Nooakin vielä oli elossa. Aabrahan eli 175, Iisak 180, ja Jaakobkin 147 vuotta. Ihmiset harvoin miettivät näitä asioita.

Evoluutioteorian pulputessa alettiin kehittämään teoriaa jota kutsutaan Uniformitarianismiksi. https://fi.wikipedia.org/wiki/Uniformitarianismi_(tieteenfilosofia) Tämän mainitsee myös Raamattu että näin tulee käymään lopun aikana.
2. Piet 3:3-6
Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen (lukekaapa koko luku)

Onko meillä todisteita siitä että ihminen eli pitkään? Kyllä! Fossiiliaineistossa on löydettävissä ihmisiä jotka olivat valtavan kokoisia. Raamattu mainitseekin ihmisten suuresta koosta. Evoluutiouskovaiset kuitenkin kieltäytyvät ottamasta näitä todisteita. Se ei sovi heidän oppiinsa, ja siksi nämä luurankotodisteetkin mielellään piilotetaan. Vaikka dinosaurusten luista hehkutetaan niin toiset todisteet koitetaan väkisin kieltää, koska he tahtovat meidän uskovan, että olemme kehittyneet apinoista. Ristiriitaisen evoluutio-opin on siis valittava vain toinen valheellisista haaroista, koska faktuaaliset todisteet osoittavat evoseurakunnan teorian vääräksi.

Meillä on myös hyvät todisteet siitä, että ihminen oli hyvin osaava. Pyramidit, ja monet tekniset vempaimet joita on löydetty ovat askarruttaneet myös tutkijoita. Näistä saa välillä kuulla mutta nuo asiat pyritään sepittelemään joksikin muuksi, koska niitä ei voida selittää valheellisen evoluutioitumisen käsitteen mukaisesti. Evoluutiouskoisten epätoivoisuudesta on osoitettavissa esim. tämä uskottelu: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14451122/maailman-vanhin-ihminen-on-145!!

Voitte myös tutustua aikaisempiin pähkinänkuorikirjoituksiini:
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14422229/raamatullinen-luominen-pahkinankuoressa
ja
http://keskustelu.suomi24.fi/t/14423525/raamatullinen-luominen-pahkinankuoressa-(osa2)

Siunausta kaikille tieteen ystäville ja totuuden etsijöille!

29

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerätään lisää esinahkoja

    • gbhvcbvb

      Miksi on sitten ihmisiä jotka ovat eläneet yli 120vuotta?. Kaikki kuvat jättiläisten luurangoista ovat olleet väärennöksiä. Olet sinä helppouskoinen luuseri, muista ottaa psyykelääkkeesi.

    • "Tältä sivustolta voit nähdä miten Ihmisen elinikä on asteittain vähentynyt."

      Jottei tämä nyt mene taas yhden harhaisen kretun hullujen harhojen julistukseksi, vaikkapa täältä voi katsoa miten todellisuus on tälläkin kertaa päinvastainen:

      https://www.nia.nih.gov/research/publication/global-health-and-aging/living-longer

      Vuoteen 2050 mennessä yli 100-vuotiaaksi elävien määränkin ennakoidaan kasvavan 10-kertaiseksi.

      Kuvitteellisen tulvan aikoihin keskimääräinen elinikä oli sellaista 20-30 vuoden luokkaa mitä se on ollut suurimman osan ihmisen historiaa:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Life_expectancy

    • Bibliaaaaaa

      Tiedämme valheiden evoluutioittumisen. Kalenterit mutatoituvat. Ystävämme Mbah Gotho sai guttenbergiltä salaisen metodin tehdä muovisen syntymätodistuksen. Nyt hän on 145 vuotias :) Läpyskä todistaa asian! Onneksi hän tosiaan eli tähän asti ja nyt sitten pääsee Nasan baariin. Ikäraja ja älykkyysosamäärä on täyttyneet. Kaverille pitää antaa diplomi ja kravatti ettei häntä sekoiteta puussa roikkuvaksi apinaksi. Näkisittepä kuvan selkäpuolelta. Kaverilla on häntä, mutta asia halutaan pitää salassa, koska se aiheuttaisi paljon närkästystä.

      Voin olla väärässä. Tunnustan! Mutta minä uskon läpyskään. Onhan muumeistakin on luotettavia piirroksia.

      Aina te kiukuttelette..

      • Samhainen

        Kai tiedät että henkilöllisyystodistukset täytyy uusia säännöllisin väliajoin?. Sinä harhainen idiootti et mahda sille mitään että evoluutiosta löytyy todisteet mutta luomisesta ei yhtään.
        Tule takaisin kun sinulla on jotain järkeää asiaa ja kun olet saanut sen lääkityksen kuntoon.


      • "Voin olla väärässä. Tunnustan!"

        Olet todistetusti paitsi väärässä myös halveksittava ja lapsellinen valehtelija.

        Jälleen kerran jauhat paskaa vastoin tunnettuja faktoja. Kuka tahansa voi tarkistaa lukuisista lähteistä miten eliniän kehitys tutkitusti etenee. Minkä helvetin takia siis yrität taas valehdella täällä jotain jonka kuka tahansa voi tarkistaa helposti valheeksi?

        Onko tavoitteesi osoittaa että kretut ovat valehtelevia idiootteja? Ei siihen ole enää tarvetta, se on yleisesti tunnettu tosiasia.


      • Fiksu_Kreationisti1

        Luomisesta kyllä on todisteita vaikka kuinka. Ensin luonnossa, ja sitten historiallisessa todistusaineistossa kuten Raamatussa.

        Mutta laita toki kädet korviin ja huuda niin kovaa kuin jaksat. Ei se todellisuus siitä kuitenkaan mihinkään muutu.


      • Fiksu_Kreationisti1 kirjoitti:

        Luomisesta kyllä on todisteita vaikka kuinka. Ensin luonnossa, ja sitten historiallisessa todistusaineistossa kuten Raamatussa.

        Mutta laita toki kädet korviin ja huuda niin kovaa kuin jaksat. Ei se todellisuus siitä kuitenkaan mihinkään muutu.

        Ja ihan vastaavan historiallisen todistusaineiston mukaan Hannu ja Kerttu söivät piparkakkutaloa.

        Olette te kretut idiootteja kun ette edes tajua mitä historiallinen todistusaineisto tarkoittaa. Kaikki koulut käymättä?


      • Bibliaaaaaa
        Samhainen kirjoitti:

        Kai tiedät että henkilöllisyystodistukset täytyy uusia säännöllisin väliajoin?. Sinä harhainen idiootti et mahda sille mitään että evoluutiosta löytyy todisteet mutta luomisesta ei yhtään.
        Tule takaisin kun sinulla on jotain järkeää asiaa ja kun olet saanut sen lääkityksen kuntoon.

        Kirjoitit: "Kai tiedät että henkilöllisyystodistukset täytyy uusia säännöllisin väliajoin"
        -Tiedän myös teorioita mutaatioista. Samoin tiedän että Raamattuakin on uusittu. Lisäksi tiedän uskovaisia jotka haluavat uskoa yhteen asiaan ja toinen toiseen. Uskominen on Jumalan sallima juttu. Jokin vuosi sitten oli polemiikkiä kun kokoomuksen jäsenrekisterissä oli 200 vuotiaita jäseniä. Turhaan me koitamme ihmisen elinikää lisätä kun voi vain liittyä kokoomukseen :) Ehkä kokoomus mutatoituu ufoomukseksi, kun oikein toivomme.


    • Fiksu_Kreationisti1

      Höpöhöpö. Nuo gigantit olivat alieneita, jotka yhdistyivät ihmisten tyttäriin ja saivat lapsia niiden kanssa.

      Kuten leijonan ja tiikerinkin risteytymisen kohdalla, genotyyppi oli niin erilainen että tuloksena oli jättiläisiä.

      Ihmisen maksimimitalla on kaksijalkaisuudesta johtuen olemassa tiettyjä rajoituksia. Jos ei jonninjoutava tieteellinen jaarittelu häiritse, niin suosittelen katsomaan seuraavan linkin;

      https://www.youtube.com/watch?v=DkzQxw16G9w

      • "Nuo gigantit olivat alieneita, jotka yhdistyivät ihmisten tyttäriin ja saivat lapsia niiden kanssa."

        Siinä taas tyypillinen ufouskovainen kretardi. On ne tyhmiä, on ne vaan käsittämättömän tyhmiä.


      • Bibliaaaaaa

        Fiksu_Kreationisti1
        Alienismi kuuluu evoluutiouskontoon ja mytologiaan. Raamatullinen oppi se ei ole. Katolilaisuus ja muu hyperventiloiva mennariteologia ei kulje Raamatullisen luomisen kanssa samassa kastissa. Aloituksessani on kuitenkin sivuttu asiaa mitä nämä suurikokoiset jättiläiset olivat. Syytä venytykseen ja kompromisseihin ei ole. Kabbalaisuus yms. ovat oma lukunsa.

        Jos tahdot leikkiä jumalaa ja sallia katolilmaisen yhtymisen pieniin ihmislapsiin niin siitä vain. Jumala kuitenkin tuomitsee pedofilian. Ole varovainen, ja tutki miten asia on. Ne jotka väittävät viisaita olevansa saattavatkin osoittautua tyhmiksi.

        Enkeli merkitsee palvelijaa. Nämä, jotka oli luotu Jumalan palvelijoiksi lankesivat ja ryhtyivät tekemään pahojaan. Aatamin palvelustehtävä oli paratiisin vartioitseminen. Raamattu myös sanoo Aatamia Jumalan pojaksi. Luukas 3:38
        Sama on tänäkin päivänä. Ihmiset naivat ja käyttävät tyttöjä ja poikia hyväksi. Luulevat olevansa jumalia, ja itse tahtovat märitellä mikä on sallittua. Herran mitta on kohta täysi. Ota siis Jeesus Herraksesi, ja saa ymmärrys näistä. Sanon tämän rakkaudella, ja kun se loukkaa sinua niin hyvä.

        Älä eksy villitseviin oppeihin. Kadu ja tule Jumalan lapseksi.


      • UskonveljesiJaakobMark5
        Bibliaaaaaa kirjoitti:

        Fiksu_Kreationisti1
        Alienismi kuuluu evoluutiouskontoon ja mytologiaan. Raamatullinen oppi se ei ole. Katolilaisuus ja muu hyperventiloiva mennariteologia ei kulje Raamatullisen luomisen kanssa samassa kastissa. Aloituksessani on kuitenkin sivuttu asiaa mitä nämä suurikokoiset jättiläiset olivat. Syytä venytykseen ja kompromisseihin ei ole. Kabbalaisuus yms. ovat oma lukunsa.

        Jos tahdot leikkiä jumalaa ja sallia katolilmaisen yhtymisen pieniin ihmislapsiin niin siitä vain. Jumala kuitenkin tuomitsee pedofilian. Ole varovainen, ja tutki miten asia on. Ne jotka väittävät viisaita olevansa saattavatkin osoittautua tyhmiksi.

        Enkeli merkitsee palvelijaa. Nämä, jotka oli luotu Jumalan palvelijoiksi lankesivat ja ryhtyivät tekemään pahojaan. Aatamin palvelustehtävä oli paratiisin vartioitseminen. Raamattu myös sanoo Aatamia Jumalan pojaksi. Luukas 3:38
        Sama on tänäkin päivänä. Ihmiset naivat ja käyttävät tyttöjä ja poikia hyväksi. Luulevat olevansa jumalia, ja itse tahtovat märitellä mikä on sallittua. Herran mitta on kohta täysi. Ota siis Jeesus Herraksesi, ja saa ymmärrys näistä. Sanon tämän rakkaudella, ja kun se loukkaa sinua niin hyvä.

        Älä eksy villitseviin oppeihin. Kadu ja tule Jumalan lapseksi.

        "Jumala kuitenkin tuomitsee pedofilian."

        Täsmälleen missä kohtaa Raamatussa ja millä sanoilla?


      • TOP_SECRET_MEMO
        Bibliaaaaaa kirjoitti:

        Fiksu_Kreationisti1
        Alienismi kuuluu evoluutiouskontoon ja mytologiaan. Raamatullinen oppi se ei ole. Katolilaisuus ja muu hyperventiloiva mennariteologia ei kulje Raamatullisen luomisen kanssa samassa kastissa. Aloituksessani on kuitenkin sivuttu asiaa mitä nämä suurikokoiset jättiläiset olivat. Syytä venytykseen ja kompromisseihin ei ole. Kabbalaisuus yms. ovat oma lukunsa.

        Jos tahdot leikkiä jumalaa ja sallia katolilmaisen yhtymisen pieniin ihmislapsiin niin siitä vain. Jumala kuitenkin tuomitsee pedofilian. Ole varovainen, ja tutki miten asia on. Ne jotka väittävät viisaita olevansa saattavatkin osoittautua tyhmiksi.

        Enkeli merkitsee palvelijaa. Nämä, jotka oli luotu Jumalan palvelijoiksi lankesivat ja ryhtyivät tekemään pahojaan. Aatamin palvelustehtävä oli paratiisin vartioitseminen. Raamattu myös sanoo Aatamia Jumalan pojaksi. Luukas 3:38
        Sama on tänäkin päivänä. Ihmiset naivat ja käyttävät tyttöjä ja poikia hyväksi. Luulevat olevansa jumalia, ja itse tahtovat märitellä mikä on sallittua. Herran mitta on kohta täysi. Ota siis Jeesus Herraksesi, ja saa ymmärrys näistä. Sanon tämän rakkaudella, ja kun se loukkaa sinua niin hyvä.

        Älä eksy villitseviin oppeihin. Kadu ja tule Jumalan lapseksi.

        Et ole vissiin lukenut muistiota:
        KREATIONISTIT EIVÄT ARVOSTELE TOISIAAN EVOKKIEN NÄHDEN!


      • Bibliaaaaaa
        TOP_SECRET_MEMO kirjoitti:

        Et ole vissiin lukenut muistiota:
        KREATIONISTIT EIVÄT ARVOSTELE TOISIAAN EVOKKIEN NÄHDEN!

        Uskovilla ei ole tuollaista memoa. Evokeilla on. Asian voi todeta pastaa lukemalla. Idioottimaiset täysin sisällöttömät ja asiaankuulumattomat evokkien mussutukset eivät aikaansaa mitään reaktiota muissa homo sluttuksissa. Me emme pyri kehittämään mitään uskottavalta näyttävää valhetta jotka ihmiset nielisivät. Meillä on Jumalan ilmoitus, havaittavat todisteet, sekä päämäärä hyvään. Intressimme on että ihmiset saisivat tietää totuuden ja sen kautta tehdä lähimmäistensä parasta. Evoseurakunnan tavoite on harhaanjohtaa ihmisiä uskomaan valheita. tehdä heistä turhamaisia, pahoja, ja tyhmiä. Sellaiseksi tehdyt ihmiset ovat hyvin helposti johdateltavia.

        Eikös kaikilla teoilla ole jokin motiivi?


      • Bibliaaaaaa
        UskonveljesiJaakobMark5 kirjoitti:

        "Jumala kuitenkin tuomitsee pedofilian."

        Täsmälleen missä kohtaa Raamatussa ja millä sanoilla?

        Ellet tunne kirjoituksia olet eksyvä. Haureudesta irstaudesta pyhäkköpojista ihmiskaupasta huoruudesta jne on vaikka millä mitalla Raamatussa.
        Juud 1:7, 1. Tim 1:10, 1. Kun. 14:24, Matt. 24:38, 1. Moos. 6:4

        Pedofilia on eräs lopun ajan selkeä merkki. Jopa suuri osa uskosta osattomattomista sen osaavat tulkita vääräksi. Sitten on mieleltään täysin korruptoituneita jotka eivät mitään ymmärrä.
        https://www.youtube.com/watch?v=NWbaTxTqGgc


      • kretujen_vaitonaisuus
        Bibliaaaaaa kirjoitti:

        Uskovilla ei ole tuollaista memoa. Evokeilla on. Asian voi todeta pastaa lukemalla. Idioottimaiset täysin sisällöttömät ja asiaankuulumattomat evokkien mussutukset eivät aikaansaa mitään reaktiota muissa homo sluttuksissa. Me emme pyri kehittämään mitään uskottavalta näyttävää valhetta jotka ihmiset nielisivät. Meillä on Jumalan ilmoitus, havaittavat todisteet, sekä päämäärä hyvään. Intressimme on että ihmiset saisivat tietää totuuden ja sen kautta tehdä lähimmäistensä parasta. Evoseurakunnan tavoite on harhaanjohtaa ihmisiä uskomaan valheita. tehdä heistä turhamaisia, pahoja, ja tyhmiä. Sellaiseksi tehdyt ihmiset ovat hyvin helposti johdateltavia.

        Eikös kaikilla teoilla ole jokin motiivi?

        ---- Uskovilla ei ole tuollaista memoa. Evokeilla on. Asian voi todeta pastaa lukemalla.

        Pöh. Tällä palstalla kretut eivät juuri koskaan arvostele toistensa tekstejä. Asian voi todeta palstaa lukemalla. Ihan oikeasti, ethän sinäkään voi kiistää sitä! Ei kaikessa tarvitse olla napit vastakkain.

        Yleisesti uskovat tai uskonnolliset henkilöt tietysti arvostelevat kretuja. Hyvin monet kretujen hölmöilyjä arvostelevat ovat uskovia ja tunnustavat sen avoimesti. Sen voi todeta palstaa lukemalla.


      • Bibliaaaaaa
        kretujen_vaitonaisuus kirjoitti:

        ---- Uskovilla ei ole tuollaista memoa. Evokeilla on. Asian voi todeta pastaa lukemalla.

        Pöh. Tällä palstalla kretut eivät juuri koskaan arvostele toistensa tekstejä. Asian voi todeta palstaa lukemalla. Ihan oikeasti, ethän sinäkään voi kiistää sitä! Ei kaikessa tarvitse olla napit vastakkain.

        Yleisesti uskovat tai uskonnolliset henkilöt tietysti arvostelevat kretuja. Hyvin monet kretujen hölmöilyjä arvostelevat ovat uskovia ja tunnustavat sen avoimesti. Sen voi todeta palstaa lukemalla.

        Totean vain faktan. Ja kuten sanoin asian voi kuka tahansa todeta. Aivan idioottimaisia aloituksia ja kommenttteja selkeesti evoluutiouskovaisilta. En edes viitsi linkittää niitä. Te vaan loistatte poissaolollanne tuollaisen idiotismin suoltamisen tapahtuessa palstalla. Toisaalta tämä on hyvä todistus siitä millaisen käytöksen, välinpitämättömyyden ja häiriköinnin teidän uskontonne aikaansaa seurakuntalaisissanne. Uskonto vaikuttaa käytökseen. No doubt.

        Evoluutiouskonnossa kaikki metodit ovat sallittuja. Jeesukseen uskovilla kristityillä on kuitenkin selkeät rajat toiminnalle. Teissä on useita niitä jotka tekeytyvät uskoviksi kreationisteiksi hämmentääkseen teidän käsitystä Raamatullisesta luomisesta.

        Kun itse olen pyrkinyt homo sluttuksella havainnollistamaan teidän periaatteiden epäloogisuutta, ymmärtäväinen tajuaa mistä siinä on kyse. Taikka jos kerron miten sadut kehittyisivät totuudeksi. Sitten te otatte Raamatusta irrallisia lauseita joilla pyritte vaientamaan meidät. On kyllä jännää etä silloin nuo Raamatunjakeet kelpaavat, ja kuitenkin pilkkaatte sitä. Kumpa te havaitsisittekin epäjohdonmukaisuuden.

        Minun tavoitteeni on että pääsisitte osalliseksi Luojasta, kuten itsekin olen saanut. Sen kautta tekin voisitte osallistua hyvin ja kannattaviin, ihmiskuntaa rakentaviin asioihin. Kyseessä on hengellinen taistelu siuluista. Tuskin voin vakuuttaa teitä mitiiveistani, mutta näin se jokatapauksessa on. En etsi teistä hyötyä vaikka totuuden tuntemus sen tuokin mukanaan. En tahdo että muut käyttävät teidän uskoanne hyväksi.

        Koen aidosti huolta teistä niinkuin rakastava aikuinen joka varoittaa lapsia etteivät sortuisi huumeisiin, ja sitä kautta aikaansaavan vahinkoa itselleen ja muille.


      • Bibliaaaaaa kirjoitti:

        Totean vain faktan. Ja kuten sanoin asian voi kuka tahansa todeta. Aivan idioottimaisia aloituksia ja kommenttteja selkeesti evoluutiouskovaisilta. En edes viitsi linkittää niitä. Te vaan loistatte poissaolollanne tuollaisen idiotismin suoltamisen tapahtuessa palstalla. Toisaalta tämä on hyvä todistus siitä millaisen käytöksen, välinpitämättömyyden ja häiriköinnin teidän uskontonne aikaansaa seurakuntalaisissanne. Uskonto vaikuttaa käytökseen. No doubt.

        Evoluutiouskonnossa kaikki metodit ovat sallittuja. Jeesukseen uskovilla kristityillä on kuitenkin selkeät rajat toiminnalle. Teissä on useita niitä jotka tekeytyvät uskoviksi kreationisteiksi hämmentääkseen teidän käsitystä Raamatullisesta luomisesta.

        Kun itse olen pyrkinyt homo sluttuksella havainnollistamaan teidän periaatteiden epäloogisuutta, ymmärtäväinen tajuaa mistä siinä on kyse. Taikka jos kerron miten sadut kehittyisivät totuudeksi. Sitten te otatte Raamatusta irrallisia lauseita joilla pyritte vaientamaan meidät. On kyllä jännää etä silloin nuo Raamatunjakeet kelpaavat, ja kuitenkin pilkkaatte sitä. Kumpa te havaitsisittekin epäjohdonmukaisuuden.

        Minun tavoitteeni on että pääsisitte osalliseksi Luojasta, kuten itsekin olen saanut. Sen kautta tekin voisitte osallistua hyvin ja kannattaviin, ihmiskuntaa rakentaviin asioihin. Kyseessä on hengellinen taistelu siuluista. Tuskin voin vakuuttaa teitä mitiiveistani, mutta näin se jokatapauksessa on. En etsi teistä hyötyä vaikka totuuden tuntemus sen tuokin mukanaan. En tahdo että muut käyttävät teidän uskoanne hyväksi.

        Koen aidosti huolta teistä niinkuin rakastava aikuinen joka varoittaa lapsia etteivät sortuisi huumeisiin, ja sitä kautta aikaansaavan vahinkoa itselleen ja muille.

        »Koen aidosti huolta teistä niinkuin rakastava aikuinen joka varoittaa lapsia etteivät sortuisi huumeisiin, ja sitä kautta aikaansaavan vahinkoa itselleen ja muille.»

        Concern troll ei onnistu, koska olemme jo nähneet perimmäisen epärehellisyytesi ja postausten perusteella muodostuneen persoonasi vastenmielisyyden. Olet jo vetänyt mattosi altasi sluttus-pelleilylläsi eikä näin ollen kukaan tulee enää koskaan saamaan sellaista vaikutelmaa, että sinä olisit mitään aidosti rakastavaan aikuiseen ihmiseen verrattavaa millään tavalla katsottuna.


      • kretujen_vaitonaisuus
        Bibliaaaaaa kirjoitti:

        Totean vain faktan. Ja kuten sanoin asian voi kuka tahansa todeta. Aivan idioottimaisia aloituksia ja kommenttteja selkeesti evoluutiouskovaisilta. En edes viitsi linkittää niitä. Te vaan loistatte poissaolollanne tuollaisen idiotismin suoltamisen tapahtuessa palstalla. Toisaalta tämä on hyvä todistus siitä millaisen käytöksen, välinpitämättömyyden ja häiriköinnin teidän uskontonne aikaansaa seurakuntalaisissanne. Uskonto vaikuttaa käytökseen. No doubt.

        Evoluutiouskonnossa kaikki metodit ovat sallittuja. Jeesukseen uskovilla kristityillä on kuitenkin selkeät rajat toiminnalle. Teissä on useita niitä jotka tekeytyvät uskoviksi kreationisteiksi hämmentääkseen teidän käsitystä Raamatullisesta luomisesta.

        Kun itse olen pyrkinyt homo sluttuksella havainnollistamaan teidän periaatteiden epäloogisuutta, ymmärtäväinen tajuaa mistä siinä on kyse. Taikka jos kerron miten sadut kehittyisivät totuudeksi. Sitten te otatte Raamatusta irrallisia lauseita joilla pyritte vaientamaan meidät. On kyllä jännää etä silloin nuo Raamatunjakeet kelpaavat, ja kuitenkin pilkkaatte sitä. Kumpa te havaitsisittekin epäjohdonmukaisuuden.

        Minun tavoitteeni on että pääsisitte osalliseksi Luojasta, kuten itsekin olen saanut. Sen kautta tekin voisitte osallistua hyvin ja kannattaviin, ihmiskuntaa rakentaviin asioihin. Kyseessä on hengellinen taistelu siuluista. Tuskin voin vakuuttaa teitä mitiiveistani, mutta näin se jokatapauksessa on. En etsi teistä hyötyä vaikka totuuden tuntemus sen tuokin mukanaan. En tahdo että muut käyttävät teidän uskoanne hyväksi.

        Koen aidosti huolta teistä niinkuin rakastava aikuinen joka varoittaa lapsia etteivät sortuisi huumeisiin, ja sitä kautta aikaansaavan vahinkoa itselleen ja muille.

        Haukuit taas evoja, eikä siinä mitään. Evot olkoon mitä tahansa, mutta väitteeni koski kreationisteja. Sinä et kykene tunnustamaan aivan ilmeistä tosiseikkaa: kretupalstalla kreationistien keskinäinen kritiikki on lähes olematonta. Et voi mitenkään kiistää sitä.

        Kretujen keskinäisestä kritiikistä voin antaa tunnustusta, silloin harvoin kun sitä esiintyy. Sinä kritisoit toisen kretun vääriä käsityksiä. Jyri on joskus huomauttanut yleisesti, että osa kretuista on omaksunut jenkkifundien vääriä opetuksia.
        Mielipiteeni henkilöstä ei vaikuta faktojen tunnustamiseen. Jyrbä on lapsellinen rääväsuu ja sinä olet vainoharhaisuuteen taipuva teennäinen diletantti. Fakta kuitenkin on, että teiltä löytyy kaksi esimerkkiä kritiikistä. Tosiasia on myös se, että vastaava kritiikki on äärimmäisen harvinaista tällä palstalla.


    • Epäjumalienkieltäjä

      Hyvä esimerrki miten sekopäisiin kuvitelmiin joutuu uskomaan, jos uskoo Raamattua kirjaimellisena totuutena: jättiläisiin, taivaalla kelluviin vesimassoihin, monta sataa vuotta vanhoihin ihmisiin jne jne.

      Kaskun ei Hannun ja Kertun löytämään piparkakkutaloon.

    • ressu1

      raamatun loi lentävä spagettihirviö viime trstaagina mitenkään muuten asia ei voi olla

    • Risti-riita

      Satavuotiaitten määrä on kasvanut nopeammin kuin on ennustettu. Suomessa on nyt lähes 800 vähintää sadan vuoden ikäistä ja heidän määrä kasvaa joka vuosi, 105- vuotiaita on Suomessa 18 ja Suomessa vanhimmat ovat 109-vuotiaita. Heitä on kaksi. Ps.90:10. Meidän elinpäivämme ovat seisemänkymmentä vuotta taikka enintään kahdeksankymmentä.

    • UskonveljesiJaakobMark5

      Voi voi sentään, et voi olla varma Metusalemin tai kenenkään muun todellisista eliniästä, ellet ole ollut itse näkemässä hänen syntymäänsä ja kuolemaansa.

    • "Alunperin Jumala loi ihmisen elämään ikuisesti."
      Missä kohtaa noin kerrotaan siinä sinun kirjassasi?

      • Bibliaaaaaa

        Kirjoitit: ""Alunperin Jumala loi ihmisen elämään ikuisesti."
        "Missä kohtaa noin kerrotaan siinä sinun kirjassasi? ""

        Miten te voitte ymmärtää vähän monimutkaisempia asioita, ellette näin ilmeistä asiaa voi havaita? ...surullista

        1. Moos 2:17
        mutta hyvän-ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".
        Room. 5:17
        Ja jos yhden ihmisen lankeemuksen tähden kuolema on hallinnut yhden kautta, niin paljoa enemmän ne, jotka saavat armon ja vanhurskauden lahjan runsauden, tulevat elämässä hallitsemaan yhden, Jeesuksen Kristuksen, kautta. -


      • Bibliaaaaaa kirjoitti:

        Kirjoitit: ""Alunperin Jumala loi ihmisen elämään ikuisesti."
        "Missä kohtaa noin kerrotaan siinä sinun kirjassasi? ""

        Miten te voitte ymmärtää vähän monimutkaisempia asioita, ellette näin ilmeistä asiaa voi havaita? ...surullista

        1. Moos 2:17
        mutta hyvän-ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman".
        Room. 5:17
        Ja jos yhden ihmisen lankeemuksen tähden kuolema on hallinnut yhden kautta, niin paljoa enemmän ne, jotka saavat armon ja vanhurskauden lahjan runsauden, tulevat elämässä hallitsemaan yhden, Jeesuksen Kristuksen, kautta. -

        Edelleenkin: missä kohtaa kerrotaan ihmisen luodun elämään ikuisesti?
        Raamatustasi löytyy lause sen puolesta, että ihminen oli kirjan tarinan mukaan kaikkea muuta kuin ikuinen luomus. Nuo sinun lainauksesi eivät kerro muusta kuin tarkoitushakuisesta toiveajattelustasi.


      • Bibliaaaaaa
        marathustra kirjoitti:

        Edelleenkin: missä kohtaa kerrotaan ihmisen luodun elämään ikuisesti?
        Raamatustasi löytyy lause sen puolesta, että ihminen oli kirjan tarinan mukaan kaikkea muuta kuin ikuinen luomus. Nuo sinun lainauksesi eivät kerro muusta kuin tarkoitushakuisesta toiveajattelustasi.

        1. Moos. 6:3
        Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

        Sinä kysyit missä niin lukee. Minä vastasin. Lainaukseni kertovat sinulle vastauksen kysymykseesi.

        Onhan minulla myös pätevä todiste. Ihmiset nimittäin kuolevat. Senkin voinee todeta. Iankaikkisuudesta taas pääsee luonnollisesti osalliseksi Hänen kautta joka on iankaikkinen. Hän on Jumala, Jeesus Kristus.


      • Bibliaaaaaa kirjoitti:

        1. Moos. 6:3
        Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

        Sinä kysyit missä niin lukee. Minä vastasin. Lainaukseni kertovat sinulle vastauksen kysymykseesi.

        Onhan minulla myös pätevä todiste. Ihmiset nimittäin kuolevat. Senkin voinee todeta. Iankaikkisuudesta taas pääsee luonnollisesti osalliseksi Hänen kautta joka on iankaikkinen. Hän on Jumala, Jeesus Kristus.

        Nuo lainaukset eivät kerro vastausta kysymykseeni vaan ne kertovat sinusta. Edelleenkin, missä kohtaa käy ilmi, että "Alunperin Jumala loi ihmisen elämään ikuisesti."?
        Ja sinun mielestäsi se on pätevä todiste "ikuisesta elämästä", että ihmiset kuolevat?
        Mikset vain myönnä, että ei missään?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      13
      2184
    2. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      129
      2156
    3. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      117
      1413
    4. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      80
      1398
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      11
      1327
    6. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      91
      1117
    7. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1108
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      66
      1043
    9. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      78
      1013
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      58
      1004
    Aihe