Tiede on likaista!

uskonto.parempaa

Tuo lentokone-juttu tuolla oli mainio, kun siinä paljastuu tieteen raakuus ja paholaismaisuus niin selvästi. Monet varmaan luulevat, että nuo Luftwaffen kokeet keskitysleirivangeilla olivat aivan ainutlaatuisia? Kaikkea kanssa.

Onko lapsesi lukenut silmät innosta hehkuen ympäristötiedon kirjasta, että lepakot suunnistavat äänen avulla? Ja sinä olet todennut hänelle, että eikö ole hienoa, kun tiede on tutkinut ja selvittänyt tämänkin. Kuinka uskovaiset ovat synkkiä barbaareja, jotka eivät olisi saaneet tuotakaan asiaa Raamattua lukemalla selvitettyä.

Moniko tietää totuuden? Sitä ei kerrota lapsille eikä mielellään vanhemmillekaan. Lepakoita tutkinut tiedemies valutti niiden korviin KUUMAA SULAA VAHAA ja päästi sitten kivusta hullut eläimet lentelemään pitkin seiniä. Montakohan kertaa tämäkin koe toistettiin varmuuden saamiseksi?

Puhumattakaan mikä määrä muita eläinkokeita eläimille on tehty. Tieteen nimissä. Tiedemiehet ovat hirviöitä! Biologian labrassa töissä olevan ei taatusti tarvitse katsoa kauhuleffoja televisiosta, hän näkee kauhutekojen tekijäitä ihan joka päivä töissään.

Kristitty ei voisi tehdä sellaisia asioita avuttomalle ja pelkäävälle eläimelle. Tiedemies voi, ei edes omatunto kolkuta, kun kunnianhimo ja toisinaan myös rahanahneus ajaa. Mieluummin luen taas tänäkin iltana muksulleni Raamattua tai Hyvä Paimen-lehteä kuin tiedehirviöiden kirjoittamia oppikirjoja.

16

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huvittavaa

      "Moniko tietää totuuden? Sitä ei kerrota lapsille eikä mielellään vanhemmillekaan."

      Mahdatkohan sinä lukea sille muksullesi mm. mitä herra 4. Mooseksen kirjassa kertoo Moosekselle: 1 Herra sanoi Moosekselle: 2 "Kosta midianilaisille heidän pahat tekonsa, joita he ovat tehneet Israelia vastaan. Sitten sinut otetaan isiesi luo."
      ja Mooses laittaa sanoista tekoihin ja myöhemmin ohjeistaa herran valittuja miten tulee käyttäytyä:

      "17 Tappakaa siis lapsista kaikki pojat ja tappakaa myös jokainen nainen, joka on maannut miehen kanssa. 18 Mutta tytöt, jotka eivät ole maanneet miehen kanssa, saatte ottaa itsellenne.

      32 Saalista oli sotilaiden itselleen ryöstämän irtaimen omaisuuden lisäksi 675 000 lammasta ja vuohta, 33 nautakarjaa 72 000 päätä 34 ja aaseja 61 000, 35 ja ihmisiä, tyttöjä, jotka eivät olleet maanneet miehen kanssa, oli kaikkiaan 32 000.

      Että ihan ryöstämän, mutta eihän harras uskovainen mitään sellaista?

      Ja että naiset ja jopa lapsetkin hengiltä? Paitsi jos eivät ole saastuneita ja sattuvat oikeaan sukupuoleen ja ikähaarukkaan, ne saatte ottaa itsellenne. Epäilemättä talonhoitoon, koska on varmasti tärkeää että talonhoitaja on nainen ja etenkin että hän on neitsyt.

      Mitäs muksusi sanoi tuosta kun luit sen hänelle?

      Ei sentään mitään sellaista kuten: "Lisää verta verijumalalle ja yksikään lapsiuhri ei ole liikaa, eikä kallokasa liian korkea, kun oikeauskoiset laittavat tuulemaan!?"

      • Huvittavaa

        "Kristitty ei voisi tehdä sellaisia asioita avuttomalle ja pelkäävälle eläimelle. "

        Mutta mm. naiduille naisille ja väärän sukupuolen omaaville lapsille voi, kun syy ja käskyt vain tulevat ylhäältä.

        Ja kuinkas se nyt onkaan että vaihteeksi tiedemiehistä ei löydykään kristittyjä? Kun täälläkin muistetaan suht tasaisin väliajoin tulla mainitsemaan mainita miten "ei ne kaikki tiedemiehet mitään ateisteja ole, pieni osa korkeintaan".

        Vai muuttuukos tuo yksityiskohta aina sen mukaan mistä jutunaihe puhaltaa? Yhdessä vaiheessa merkittävä osa tieteentekijöistä on teistejä, toisessa vaiheessa puf - ei enää yksikään kun se olisi vähän ikävää sen oman kertomuskyhäelmän kannalta kun pitääkin sanoa että kaikki tiedemiehet ovat vähintään jonkinasteen natseja.

        Tämä taitaa olla sellainen Uskovaisen Fakta, joka muuttuu sen mukaan miten siihen milloinkin uskoo.

        "Puhumattakaan mikä määrä muita eläinkokeita eläimille on tehty. Tieteen nimissä. "

        Sehän on sitten hyvä ettet sinä käytä MITÄÄN lääkkeitä tahi rokotteita, saati altista lastasi niille, uhkaapa rutto, keuhkotauti tai polio?

        Sinä vain polvistut lattialle ja nostat kätesi taivaaseen ja pyydät että herra poistaa lapsesi syövän syöpähoitojen käyttämisen sijasta.

        Kai sen verran tiedät että monta lääketieteen monta muutakin henkiä pelastavaa operaation saatu kehitettyä esim. julmien eläin- ja ihmiskokeiden takia. Kuinkahan monta lääkettä tai hoitoakaan yleensä mahtaa löytyä, joita ei ole vähintään testattu erilaisilla julmilla eläinkokeilla?

        Se kun ei koske mitään yhtä tietynmerkkistä pilleriä tai hoitokeinoa, vaan niissä kerättyä tietämystä kyllä hyödynnetään kautta lääketieteen kentän, kun se tieto on kerran saatu esille, vaikka julmillakin menetelmillä. Ja monen ihmisen elämä on pelastunut ja helpottunut keinoilla jotka on aikoinaan toisten kärsimyksillä tuotettu. Erilaisia lääkkeitä ja lukemattomia erilaisia operaatioita ja leikkauksia, sydämiä, aivoja jne.

        Tuo esitetty ajatus on toki hassu, että kun joku tiedemies joskus jossain tekee jotain julmaa, niin koko tiede saastuu. Tämäkin on näitä Uskovaisen Faktoja.

        Mutta kun kirkon päämies puhaltaa kokoon ristiretken tai inkvisitio polttaa muutaman vanhan naisen, miekkalähettiläät halkaisevat muutaman kallon tai Martti Luther suoltaa antisemitismiä, niin yhdenäkin yksikään heistä ei ole enää "Oikea Kristitty(tm)", eikä se nyt sinänsä kristinuskoon muutenkaan liity millään tavalla. Kaikki ovat täysin irrallisia yksittäistapauksia.

        Mutta ihmiskokeita tehnyt natsi kyllä tahraa koko tieteen läpeensä - Se on Uskovaisen Fakta, kyllä jämpti on näin!

        Niin, niitä kuuluisia tiedehirviöiden kirjoittamia oppikirjoja, ne ovat erityisen pahoja.
        Mutta kun hyvän kristityn pitää päästä vähän pieksemään ateisteja hän kyllä hyvällä omalla tunnolla pistää päälle tiedehirviöiden kehittämän ja rakentaman tietokoneen ja tiedehirviöiden kehittämän ja rakentaman internetin ja käy toimeen ja tekstiä syntyy ja raamantunjakeita heitellään kuin kiviä synnittömien bakkanaaleissa.

        Kun hän on saanut virtuaalipieksettyä niitä jumalattomia ateisteja, hän sammuttaa koneen ja kävelee muksunsa huoneeseen, sytyttää tiedehirviöiden kehittämän lampun joka toimii tiedehirviöiden kehittämän ja hänelle lähettämän sähkön voimalla. Kaivaa esille tiedehirviöiden digitaalipainossa tulostetun raamatun joka on painettu tiedehirviöiden jalostamalle hiuksenhienolle paperille ja lukee sielä muksulleen valikoituja kohtia raamatusta selittäen ne vielä varmuuden vuoksi parhainpäin ettei vaan ala heräämään kysymyksiä kukas se isoin hirviö siinä tarinassa onkaan.

        Se vanha naaraskarhujen usuttaja ja lastenmurhia ja uhreja vaativa leppoisa isähahmo.

        Siinä ei paljon pikkulastenkaan henki paina kun vain muistaa miekaniskujen välissä huutaa hallelujaa vain tarpeeksi lujaa.

        Ja aamulla hän herää myhäillen ja starttaa tiedehirviöiden kehittämän polttomoottorin jonka senkin avulla on mm. kaasutettu tuhansia kuoliaaksi, tai ehkä hän käyttää junia joilla on aikoinaan viety satoja tuhansia keskitysleireille, tai ehkä hän on jopa aito merikarhu, joka vihellellen astuu laivaan unohtaen niillä historiassa kuljetetut orjat, joita lukemattomat Eurooppalaiset ja Amerikkalaiset kristitytkin rahaa ansaitakseen kuljettivat.

        Mutta hei, ne lentokoneet. Joilla on kuljetettu tavaraa, lääkkeitä, ruokaa jne., joita jopa se lentokoneita käyttämätön sujuvasti hyödyntää. Sitä kun ei tarvitse henkilökohtaisesti persettään lentokoneen penkkiin laskea, kun siellä tiedehirviöiden rakentaman läppärinkin uumenissa voi olla useitakin myös lentorahtina tulleita osia.

        Se ettei itse tee fyysisesti jotain, ei vielä nykymaailmassa suoraan riitä että voisi vain automaattisesti sanoa irtisanoutuvansa jonkun asian käyttämisestä tai tukemisesta.


      • dsadas

        "tyttöjä, jotka eivät olleet maanneet miehen kanssa, oli kaikkiaan 32 000."

        Tuosta voisi joku vähän kyseleväisempi esittää kysymyksen mistähän ne jumalan valitut oikein erottivat ne "ei maatut" tytöt niistä maatuista?

        Varmaan jonkinlainen käytännön testi? Jos mittatikku verestyi, niin miekka ei verestynyt ja päinvastoin.

        Selkeät äidit nyt tietenkin ripustettiin seipäisiin lastensa viereen, sehän oli herran tahto. Mutta ei nyt tämän takia mennä unohtamaan niitä hirviötiedemiehiä siellä takarivissä!


      • uskonto.parempaa

        "Mitäs muksusi sanoi tuosta kun luit sen hänelle?"

        Hän sanoi silmät kirkkaasti loistaen, että siinä ei puhuta kristityistä. Vastasin hänelle, että aivan oikein.

        Koska kristityt on valittu pelastumaan, Jumala ei anna heille tuollaisia käskyjä.


    • EiKykeneVaiEiPysty

      Miksi se Jumala sallii pahan?

      • Ptoleaidos

        Jumala antoi tämän maan ihmisille. Siitä se varmaankin johtuu, että hän sallii meidän elää oman tahtomme mukaan, eikä puutu välittömästi vääryyksiin. Mutta tämä on vain väliaikaista. Kaikki pahat teot joutuu kerran Jumalan oikeudenmukaisen tuomion eteen ja kukin saa silloin tekojensa mukaan. Sitten alkaa ihana iankaikkisuus uudessa- taivaassa ja maassa. Siellä ei ole enää mitään entistä. Kaikki pahuus on mennyttä, kun täydellisyys vallitsee.
        Jeesus muuten kantoi ristillä meidän pahat tekomme. Hänet kun ottaa vastaan syntiensä sovittajana ja Herrana, ei viimeisellä tuomiolla ole mitään hätää. Jumala katsoo meidät syyttömiksi, koska Jeesus maksoi velkamme kokonaan. Sitä kutsutaan anteeksiannoksi.
        https://www.youtube.com/watch?v=BLE3KaC5xkM


      • ottiatuota
        Ptoleaidos kirjoitti:

        Jumala antoi tämän maan ihmisille. Siitä se varmaankin johtuu, että hän sallii meidän elää oman tahtomme mukaan, eikä puutu välittömästi vääryyksiin. Mutta tämä on vain väliaikaista. Kaikki pahat teot joutuu kerran Jumalan oikeudenmukaisen tuomion eteen ja kukin saa silloin tekojensa mukaan. Sitten alkaa ihana iankaikkisuus uudessa- taivaassa ja maassa. Siellä ei ole enää mitään entistä. Kaikki pahuus on mennyttä, kun täydellisyys vallitsee.
        Jeesus muuten kantoi ristillä meidän pahat tekomme. Hänet kun ottaa vastaan syntiensä sovittajana ja Herrana, ei viimeisellä tuomiolla ole mitään hätää. Jumala katsoo meidät syyttömiksi, koska Jeesus maksoi velkamme kokonaan. Sitä kutsutaan anteeksiannoksi.
        https://www.youtube.com/watch?v=BLE3KaC5xkM

        Muistutatkos mikä oli se uhri, josta Jeesus luopui meidän puolestamme?

        Hän antoi henkensä, mutta eihän hän edes varsinaisesti ollut ihminen. Ja sen lyhyen elämän jälkeen hänellä oli odottamassa valtaistuinpaikka ikuisessa elämässä hallitsijana.

        Aika moni sanoisi että aika hyvä palkkio hetken kärsimyksestä, etenkin kun aika moni on saanut kokea vastaavan ja pahempaakin ilman lupausta edes taivaspaikasta, saati että valtaistuimesta. Hän kuitenkin itse mainitsi sen tiedon raamatussakin useampaan kertaan etukäteen, eli se ei ollut hänelle edes mikään yllätys tai ansio, vaan ennalta määrätty.

        Vai onko se uhraus että hän luopui ihmisyydestä? Että hän ei voisi tulla takaisin ns. sormia napsauttamalla jos vain tahtoo? Että muuten kaikkivaltias, mutta tämä ei nyt enää onnistu jos hän nyt jostain syystä tahtoisi taas elämysmatkailla jonkun vuosikymmenen ihmisenä?

        Jos taas tämäkään ei ole rajoite, niin palataan alkuun, mikähän se mahtava uhri nyt oikein oli, mistä hän luopui?


      • Ptoleaidos
        ottiatuota kirjoitti:

        Muistutatkos mikä oli se uhri, josta Jeesus luopui meidän puolestamme?

        Hän antoi henkensä, mutta eihän hän edes varsinaisesti ollut ihminen. Ja sen lyhyen elämän jälkeen hänellä oli odottamassa valtaistuinpaikka ikuisessa elämässä hallitsijana.

        Aika moni sanoisi että aika hyvä palkkio hetken kärsimyksestä, etenkin kun aika moni on saanut kokea vastaavan ja pahempaakin ilman lupausta edes taivaspaikasta, saati että valtaistuimesta. Hän kuitenkin itse mainitsi sen tiedon raamatussakin useampaan kertaan etukäteen, eli se ei ollut hänelle edes mikään yllätys tai ansio, vaan ennalta määrätty.

        Vai onko se uhraus että hän luopui ihmisyydestä? Että hän ei voisi tulla takaisin ns. sormia napsauttamalla jos vain tahtoo? Että muuten kaikkivaltias, mutta tämä ei nyt enää onnistu jos hän nyt jostain syystä tahtoisi taas elämysmatkailla jonkun vuosikymmenen ihmisenä?

        Jos taas tämäkään ei ole rajoite, niin palataan alkuun, mikähän se mahtava uhri nyt oikein oli, mistä hän luopui?

        Jeesus syntyi ihmisenä. Hän oli ihminen samalla lailla kuin mekin. Hän siis koki kaiken saman kuin mekin; eli kiusaukset, väsymykset jne. Mutta oli hän samalla Jumalakin.
        Jos mielestäsi Jeesus sai hyvän palkkion hetken kärsimyksistä, niin eikö sinun kannattaisi tehdä samoin? Itse asiassa Jeesus kutsuu sinua siihen. Hän sanoi:
        34. Ja hän kutsui tykönsä kansan ynnä opetuslapsensa ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
        35. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.
        36. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?
        Perimmäinen syy siihen, että Jeesus tuli maan päälle ei oli se, että hän tuli tekemään Isän tahdon. Hän ei siis ensisijaisesti kantanut syntejämme, vaan teki vapaaehtoisesti sen minkä Isä tahtoi hänen tekevän. Jumala on oikeudenmukainen kaikkia kohtaan; jopa omaa Poikaansakin kohtaan. Siksi kaikki kunnia, mikä kuuluu Jeesukselle, johtuu siitä, että hän ansaitsee sen. Jos joku muu eläisi synnittömästi, olisi Jumala pyytänyt hänet sovittamaan ihmiskunnan synnit. Sellaista hän ei kuitenkaan löytänyt, koska Raamattu sanoo:
        10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
        Jeesuksesta sen sijaan sanotaan:
        6. joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7. vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;
        8. hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.
        9. S e n t ä h d e n onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
        10. niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
        11. ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.


      • Ptoleaidos kirjoitti:

        Jeesus syntyi ihmisenä. Hän oli ihminen samalla lailla kuin mekin. Hän siis koki kaiken saman kuin mekin; eli kiusaukset, väsymykset jne. Mutta oli hän samalla Jumalakin.
        Jos mielestäsi Jeesus sai hyvän palkkion hetken kärsimyksistä, niin eikö sinun kannattaisi tehdä samoin? Itse asiassa Jeesus kutsuu sinua siihen. Hän sanoi:
        34. Ja hän kutsui tykönsä kansan ynnä opetuslapsensa ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
        35. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.
        36. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?
        Perimmäinen syy siihen, että Jeesus tuli maan päälle ei oli se, että hän tuli tekemään Isän tahdon. Hän ei siis ensisijaisesti kantanut syntejämme, vaan teki vapaaehtoisesti sen minkä Isä tahtoi hänen tekevän. Jumala on oikeudenmukainen kaikkia kohtaan; jopa omaa Poikaansakin kohtaan. Siksi kaikki kunnia, mikä kuuluu Jeesukselle, johtuu siitä, että hän ansaitsee sen. Jos joku muu eläisi synnittömästi, olisi Jumala pyytänyt hänet sovittamaan ihmiskunnan synnit. Sellaista hän ei kuitenkaan löytänyt, koska Raamattu sanoo:
        10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
        Jeesuksesta sen sijaan sanotaan:
        6. joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7. vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;
        8. hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.
        9. S e n t ä h d e n onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
        10. niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
        11. ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

        Uskova ei pysty omasta päästään perustelemaan yhtään mitään vaan pitää ottaa se raamattukirja kätösiin ja alkaa sieltä paasaamaan kohtia, kunnei itsekään muista. :) Mutta kaikessa muussa sitten osataan lyödä ihmisiä raamatulla päähän ja pidetään saumattomasti omasta raamattu tulkinnasta kiinni! Raamatussa ei sanota sanallakaan esimerkiksi homoseksuaaleista, mutta ne on sitten pakko taikoa sitten vaikka omasta päästä.
        Kaikkea ei tarvitse löytää raamatusta ja silti se on olemassa pienellä päättelykyvyllä, mutta siihenhän ei uskova suostu vaan se pitää ehdottomasti löytyä raamatusta?!
        Löytyy kai se tietokoneen käyttöoikeus, netin käyttöoikeus, autolla ajaeleminenkin jne. sieltä raamatusta?! Kenties se auton huolto-opaskin löytyy raamatusta!? Pitää löytyä, jotta saatte ne omita itsellenne, kun kaiken tulee löytyä raamatusta jotta te uskovat saatte sallia itsellenne asioita. Itsetyydytys on kiellettyä siinä missä teille autolla ajaminenkin!


      • ottiatuota
        Ptoleaidos kirjoitti:

        Jeesus syntyi ihmisenä. Hän oli ihminen samalla lailla kuin mekin. Hän siis koki kaiken saman kuin mekin; eli kiusaukset, väsymykset jne. Mutta oli hän samalla Jumalakin.
        Jos mielestäsi Jeesus sai hyvän palkkion hetken kärsimyksistä, niin eikö sinun kannattaisi tehdä samoin? Itse asiassa Jeesus kutsuu sinua siihen. Hän sanoi:
        34. Ja hän kutsui tykönsä kansan ynnä opetuslapsensa ja sanoi heille: "Jos joku tahtoo minun perässäni kulkea, hän kieltäköön itsensä ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon minua.
        35. Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.
        36. Sillä mitä se hyödyttää ihmistä, vaikka hän voittaisi omaksensa koko maailman, mutta saisi vahingon sielullensa?
        Perimmäinen syy siihen, että Jeesus tuli maan päälle ei oli se, että hän tuli tekemään Isän tahdon. Hän ei siis ensisijaisesti kantanut syntejämme, vaan teki vapaaehtoisesti sen minkä Isä tahtoi hänen tekevän. Jumala on oikeudenmukainen kaikkia kohtaan; jopa omaa Poikaansakin kohtaan. Siksi kaikki kunnia, mikä kuuluu Jeesukselle, johtuu siitä, että hän ansaitsee sen. Jos joku muu eläisi synnittömästi, olisi Jumala pyytänyt hänet sovittamaan ihmiskunnan synnit. Sellaista hän ei kuitenkaan löytänyt, koska Raamattu sanoo:
        10. niinkuin kirjoitettu on: "Ei ole ketään vanhurskasta, ei ainoatakaan,
        11. ei ole ketään ymmärtäväistä, ei ketään, joka etsii Jumalaa;
        12. kaikki ovat poikenneet pois, kaikki tyynni kelvottomiksi käyneet; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on, ei yhden yhtäkään.
        Jeesuksesta sen sijaan sanotaan:
        6. joka ei, vaikka hänellä olikin Jumalan muoto, katsonut saaliiksensa olla Jumalan kaltainen,
        7. vaan tyhjensi itsensä ja otti orjan muodon, tuli ihmisten kaltaiseksi, ja hänet havaittiin olennaltaan sellaiseksi kuin ihminen;
        8. hän nöyryytti itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti, hamaan ristin kuolemaan asti.
        9. S e n t ä h d e n onkin Jumala hänet korkealle korottanut ja antanut hänelle nimen, kaikkia muita nimiä korkeamman,
        10. niin että kaikkien polvien pitää Jeesuksen nimeen notkistuman, sekä niitten, jotka taivaissa ovat, että niitten, jotka maan päällä ovat, ja niitten, jotka maan alla ovat,
        11. ja jokaisen kielen pitää tunnustaman Isän Jumalan kunniaksi, että Jeesus Kristus on Herra.

        Jeesus syntyi ihmisenä joka kuitenkin jo pienestä asti tuntui tietävän valitun osansa ja roolinsa ja taisi useampaan kertaan mainita "isänsä" ja valtaistuimensa joka häntä odotti.

        Hän syntyi "ihmisenä" joka pystyi tekemään jumalaisia ihmetekoja viinin muuttamisesta vetten päällä kävelyyn ja jopa kuolleiden herättämiseen.

        Olikos hän jopa kouluttamassa oppineita alle teini-ikäisenä vai muistanko aivan väärin ja se aasikin oli siellä sopivasti odottamassa kuten hän osasi ennalta kertoa.

        Että muka samanlainen kuin mekin? Eipä aivan siltä vaikuta kun raamatun luki. Kaikkea muuta kuin satunnainen perusihminen ja oli täysin tietoinen omasta asemastaan ja tehtävästään ja omasi sekä ylimaallisia kykyjä, että tietoja.

        Jeesuksen ei tosiaan tarvinnut tarinoiden mukaan uskoa tahi luottaa - hän tiesi ja se on tosiaan aivan toinen tapaus kuin normitallaaja. Tyyppihän oli jo elämänsä aikana jonkin sortin supersankari kaikkine kykyineen. Ja "kuolemansa" jälkeen oletettavasti vieläkin mahtavampi.

        Niin, että mikä se uhraus olikaan?


    • OikeuttaEläimille

      Eläinkokeita ei ole koskaan tehty, se olisi liian raakaa ja julmaa. Myöskin ihmiskokeet on kiellettyjä eikä ihmisilläkään ole koskaan tehty kokeita. Tiedettä on iät ja ajat tutkittu muilla keinoilla jotka on ollut eettisempiä niin eläimille kuin ihmisille. Parasta kuitenkin on että tieteen ansiosta kohta voidaan syödä tehdasvalmisteista synteettistä lihamassaa jolloin viimein barbaarisesta ja epäeettisestä eläinten tappamisesta päästään, eihän eläimiä luonnossakaan tapeta niin miksi ihmisten sitten täytyy? Ajatelkaa nyt mitöä eläinraukat kokee joutuessaan ruuaksi lautaselle.

    • Eikö se hurskas Descartes selittänyt että elukkakokeita voi tehdä aivan huoletta, esim. sahata vaikka elävän koiran kahtia, koskapa ne koiran tuskanhuudot on vain kuin rattaiden pyörien vikinää?

    • KatsoPeiliin

      "Kristitty ei voisi tehdä sellaisia asioita avuttomalle ja pelkäävälle eläimelle."

      Ei, mutta ihmisille he tekivät pahempaakin. Vanha teos Malleus maleficarum on suomennettu. Siitä löytyy yksityiskohtaisia kuulusteluohjeita noidiksi epäiltyjen kuulusteluun. Ei kovin kaunista luettavaa.

      • Guupo

        Eikä ole lopulta raamattukaan. Sieltä löytyy ihan tarpeeksi kohtia joissa jumala jopa parhaimmillaan antaa suoria käskyjä tappaa myös aseettomia naisia ja lapsia vain koska oli kyse "vihollisista".

        Ei toivoakaan käskystä että tappakaa vain vastarintaa tekevät ja säästäkää loput, vaan teuraaksi vaan. Jeesus tulee sitten myöhemmin ja kertoo miten hän tuleekin rauhassa. Kun nyt alkuun annetaan hurmeen virrata ja se kenen verta se on, ei paljon haittaa. Sitten myöhemmin voi rauhoittua.


    • Naisen korkkaaminen hääyönä on todella puhdasta?! ;)

    • Joo.. tehdään ne kokeet ihmisillä sen sijaan kuin eläimillä, en kertakaikkiaan tajua sinuntyypisiä ihmisiä, naputelet viestejä vehkeillä jota tiede on tuonut meille ja samassa hengenvedossa tuomitset tieteen likaiseksi, heitä siis Kaikki vehkeet jotka toimivat sähköllä pois (tai anna minulle) ja älä unohda katkaista sähköä. Tee niin kuin ajattelet. Olet tekopyhä..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      184
      4065
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      210
      2041
    3. 133
      1607
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      66
      1273
    5. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      60
      994
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      75
      979
    7. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      162
      937
    8. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      54
      922
    9. Mies, tunnistatko minut tästä

      🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
      Ikävä
      77
      895
    10. Tule mukaan

      Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
      Ikävä
      39
      894
    Aihe