Kuoleman jälkeen tulee todellisuus

starman74

Miksi kuvittelemme että tämä maailma mitä näemme ja koemme on totta tai ainut totuus? No siksi koska meidän aistit on tässä fyysisessä kehossa tarkoitettu tämän materialistisen elämän muodon elämiseen, kokemiseen ja havaitsemiseen. Samoin kaikki mittalaitteet on tarkoitettu tämän värähtelytaajuuden aistimiseen, mittaamiseen.

Jos kuvitellaan näin, sinä elät täydellisessä pimeydessä, et tiedä mitään valosta, ehkä jokin aavistus on! Sinulla on maailman hienoin mikrofoni, sinun elämä on ainoastaan kuulemista, mutta et näe näkyvän valon spektrin aallonpituutta, koska et tiedä siitä höykäisen pöläystä, sinulla ei ole silmiä! Yrität kuunnella sillä mikrofonilla sitä tuntematonta tapahtumaa kuin valo, mitä valo on? Mikrofonini ei tunnista valoa, valoa ei ole olemassakaan! Thats it, piste! Yiiihaa! Tiede on todistanut! Valoa ei ole olemassakaan, koska mikrofonini ei sitä kuule, se on höykäisen pölyä huuhaa juttuja! Dippa dippa daa!

Kuulostaako tutulta? Kaikki kanavat on täynnä ohjelmia missä kummituksia yritetään mitata kameroilla, mikrofoneilla, kasetti soittimilla jne..

Meidän on turha mitata tämän materialistisen värähtelytaosn laitteilla sitä mitä emme "näe", piste! Emme voi todistaa meille näkymätöntä todeksi!

Tämän takia nykyajan tiedemiehet on typeriä ateistisia huuhaa ukkoja, mutta olemme vielä "lapsia" näissä asioissa, meidän pitää oppia lisää. Lasten pitää oppia.

Mitä on tulossa ja milloin, sitä en tiedä? Mutta se on tulossa!

https://www.youtube.com/watch?v=GcAx39BAgF0

12

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirjakääröt

      2Kor.4:18. Biblia. Jotka emme näkyväisiä katso, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajalliset, mutta näkymättömät ijankaikkisia. Kirjoitetaan: iankaikkisia.

    • dfggg

      Tiede on lennättänyt ihmisiä kuuhun, näkymättömään uskominen päin pilvenpiirtäjiä.

    • eileikitätulella

      Pieni on ihmisen hyppy Universumissa, jos on käynyt planeettaansa kiertävällä kuulla. Henkimaailma on totta, mutta ihmisen ei ole turvallista ja oikein lähteä suinpäin tutkimaan tätä salattua todellisuutta. Siihen ei langenneen ihmisen voimat riitä vaan vastassa on pahuuden henkimaailma, ihmistä suuremmat voimat.
      Raamattu ja elämän Jumalan yhteydessä Jeesuksen Kristuksen sovitustyön kautta on meille riittävää.
      Ihmisen lankeemuksen syy oli jo alussa tämä, halu tietää enemmän kuin Jumala oli ihmisen osalle suonut. Samaan ansaan, tulla tietämään yhtä paljon kuin Jumala, on mennyt Lucifer ja osa enkelimaailmaa ennen ihmisen luomista.

      • Lucifer on langennut enkeli,joka ylpistyi omaan loistoonsa.Se on saanut-tuomionsa kerran.


    • Brina

      "Todellisuus" on aina suhteellista eli siis riippuu kunkin tietoisuuden asteesta niin täällä nyt kuin kuoleman jälkeenkin. Toisin sanoen, havaitsemamme olemisen tilaamme kukin omille silmilleen sopivien silmälasien mukaisesti; mitä alhaisempi tietoisuuden taso, sen tummemmat linssit....näin vertauskuvallisesti!. Kukaan ei tule viisaammaksi kuolemansa jälkeen muussa kuin korkeintaan siinä suhteessa, että tajuaa elämän jatkuvan; tosin ei kaikki, sillä ne jotka ovat uskoneet kuoleman olevan kaiken loppu, myös joutuvat kokemaan uskomustensa mukaista "ikiunta"...Onneksi ei oikeasti ikuisesti, sillä kaikille on suotu kehittymisen oikeus joka johtaa lopulta ns. valaistumiseen. Kaikki "pimeimmätkin sielut" jossain vaiheessa "heräävät" ; heitä (ja meitä) autetaan, jotta kaikki pääsisivät jatkamaan tietoisuutensa kehittämistä mm. syntymällä jonnekin uuteen kehoon ja "elämään"oppiakseen ja löytääkseen jälleen/muistaakseen todellisen itsensä ja Valon josta olemme lähtöisin.

      • oivallukset

        Kaksi oivallusta mitä tulee tietoisuuksille ns. kuoleman jälkeen:
        1. elämä tosiaan jatkuu, kun ei se muutakaan voi
        2. ihminen kolmella tasollaan, kolmessa maailmassaan fyysisessä kehossa, tunteissa ja ajatuksissa ei ole yhtään mitään.

        Nämä kaksi oivallusta johtavat uuden viisauden etsintään, elämisen kautta. Jotta elämämme syventyisi ja että saavutamme "täydellisyyden". Se on: suhteellinen täydellisyys, missä kaikki oleellinen elämästä maapallon kannalta katsottuna on opittu.

        Taivaallinen Isä eli tämän maapallon ylivalvoja on tällainen suhteellisesti täydellinen tietoisuus ja voi ilmentyä muodossakin tarvittaessa. Tosin, Taivaallisella Isälläkin on isänsä, mistä ihminen ei tiedä mitään muuta kuin teoriassa.


      • taivasinfo

        Ja sitten tällainen havainto, kun muistan millainen se "taivas" on (jälleensyntymämuisti). Tavallisen ihmisen korkein saavutus ja korkein tietoisuus kuolemankin jälkeen on Taivaallisille Vanhemmille heidän alin saavutuksensa. Kun ihminen on huippukohdassaan kuolemansa jälkeen, niin hän on juuri ja juuri näiden Vanhempien "jalkapohjien tasalla" ja aivan kuin muurahainen heidän jalkojensa juuressa.

        Tämä on vertauskuva, millä voidaan noiden suuruuksien mahtavuutta kuvailla. Mitä korkeampi tietoisuus, sen enempi hän keskittyy palvelemiseen ja yleishyödyllisiin motiiveihin.


    • kuoletkuitenkin

      Oletko sinä kuurosokea?

    • Muri

      Onpa kasa todellisuustajunsa menettäneitä!

    • vm41

      Yleensä nämä, jotka luulevat/kuvittelevat elämän jatkuvan kuoleman jälkeen jossain muussa muodossa, kuin mitä nykytilanne on, ovat nykyisen elämänsä pilaajia, sekä hukkaan heittäjiä.
      Samoin ovat ymmärrykseltään vajavaisia, kun eivät ymmärrä elämäin jatkumoa jälkeläisten muodossa, kuten kaikkien elollistenkin kohdalla tapahtuu.
      Samoin he kuvittelevat ihmisten olevan jotain erikoisia olentoja muuhun elolliseen kasvustoon verraten.
      Todellisuudessa olemme vain yksi syöpälaji tässä pallomme elollisuuden kirjossa, joka tulee olemaan kaikista lyhytaikaisin vierailija täällä ja hukkuu omaan paskaansa ylimielisyyksissään.

    • skepmuukkonen

      Aloittajan näkemyksestä voi muodostaa helpon päätelmän: koska emme pysty toteamaan näkymätöntä, emme myöskään voi tietää sen olemassaolosta. Näin ollen kaikki tarinat, tutkimustulokset, löydökset, havainnot jne. on puhtaasti virheellisiä, mielikuvituksen tuotoksia, taikauskoa, luuloa, kuvittelua, teorisointia, arvailua yms. Debunkattu?

      • Pseudoskeptismi

        Päätelmä on täysin pätemätön. Tietämättömyys on subjektiivinen asia, ja jonkun henkilön tietämättömyydestä jonkun asian suhteen ei voi johtaa asian olemassaolemattomuutta.

        Lisäksi on erotettava toisistaan nämä kaksi asiantilaa: (a) asiasta ei ole minkäänlaista havaintoa, ja (b) havaintoja on paljon, mutta niitä ei suostuta hyväksymään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      157
      27820
    2. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      202
      17747
    3. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      352
      9290
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      27
      6368
    5. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      19
      4163
    6. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      193
      3771
    7. Onko tekijän nimi tiedossa?

      Joko tiedetään?
      Valkeakoski
      24
      1817
    8. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      43
      1477
    9. Miten meidän käy

      Olen syvästi pahoillani puolestasi siitä, mitä kävi. En ehkä pysty sitä täysin kertomaankaan sinulle. Tuo on taustalla m
      Ikävä
      49
      1225
    10. Toivottavasti tekijää ei suojella

      Eikä mitään peitellä. Itselläni on 15-vuotias tytär myös ja voin hieman kuvitella tilannetta. Nämä tämmöiset tapaukset v
      Valkeakoski
      50
      1164
    Aihe