Pelastakaa lapset PeLa:lta

PelastakaaPeLalta

Pelastakaa Lapset ry sijaishuollon ja sponsoreiden edunvalvojana

Moni vähävarainen suomalainen joutuu lastensuojelun tiedotuksen ja orwellilaisen uusiokielen harhaanjohtamaksi ja kiikuttaa roposensa tai tarjoutuu vapaaehtoistyöntekijäksi "lastensuojelujärjestölle ", joka tosiasiassa toimii suomalaisia lapsia ja perheitä vastaan.

Suomessa moni RAY:n tukea nauttiva puolueettomana kansalaisjärjestönä esiintyvä organisaatio on todellisuudessa lastensuojelun ja sijaishuollon palveluja tuottava piiloyritys, niin myös Pelastakaa Lapset ry.

Pelastakaa Lapset ry:n tarjoamiin palveluihin hintoineen voi tutustua tästä: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/frantic/pelastakaalapset/2016/01/08105014/Lastensuojelupalvelut-ja-hinnasto-2016_final_LR.pdf

Hankkeita lasten ja perheiden vahingoksi

Anu Suomela kirjoittaa: "Piia-Liisa Heiliö oli muutamia vuosia Pelastakaa Lapset ry:ssä käynnistämässä varsin outoa projektia Ray:n avustuksella. Siinä PeLa tuottaa kunnille lakimiespalveluita nimenomaan lastensuojeluasioissa. Perheille noita palveluja ei tarjota, ilmeisesti koska ovat sossujen nk. ‘vastapuoli’."

Tätä Pelastakaa Lapset ry:n lakimiespalvelua sosiaalityöntekijät käyttävät hanakasti ja soittelevat Pelastakaa Lapset ry:n lakimiehille rangaistakseen lastensuojelun laittomuuksista sosiaalisessa mediassa kertovia asiakkaita rikossyytteillä.

Rangaistuksen välineeksi soveltuu toinen Pia-Liisa Heiliön Pelastakaa Lapset ry:n projekti – lastensuojelun edunvalvoja – joka kuhisee oikeusturvaongelmia ja jota onkin käytetty huostaanottojen varmistajana ja sijaishuollon – ei lapsen – edunvalvontaan; RAY:n tuella. Pelastakaa lapset ry on kouluttanut ainakin 170 edunvalvojaa. Heidän tuntipalkkansa on 90 euroa ja kilometrikorvaukset.

Kartoitus lastensuojelun edunvalvojan käytöstä 78 kunnassa osoittaa, että edunvalvonnat painottuvat huostaanottoon ja sijaishuoltoon, sosiaalityöntekijän sanoin "lähinnä siihen, että huostaanottoa jatkettaisiin; ei lakkautettaisi".

Päämäärä on huolestuttava, sillä lastensuojelulain mukaan huostaanoton pitäisi olla lyhyimmäksi mahdolliseksi ajaksi tehty viimesijainen ja väliaikainen toimenpide, jossa pitäisi pyrkiä perheen jälleenyhdistämiseen.

Vanhempien erottaminen lapsistaan edunvalvojan avulla palvelee myös Pelastakaa Lapset ry:n ja Heiliön kolmatta kyseenalaista projektia, nimittäin lasten ja vanhempien pysyvää vieraannuttamista toisistaan eli avointa (pakko)adoptiota ja pysyvää huostaanottoa.

Pysyvä huostaanotto on sinänsä turha projekti, sillä jo nykyisissä huostaanotoissa huostattuja ei palauteta kotiinsa- perheen jälleenyhdistämisvelvoitteen vastaisesti. Avoimet adoptiot taas ovat käytännössä useimmiten huijausta, sillä lapsen oikeudella olla yhteydessä biologiseen vanhempaansa ei ole juridista sitovuutta ja se jää käytännössä adoptiovanhempien ja sosiaalityöntekijöiden hyvän tahdon varaan.
Neljäs Pelastakaa Lapset ry:n pitkäaikainen lapsille ja perheille oikeusturvaongelmia aiheuttava projekti on Pelastakaa Lapset ry:n asenteellinen sijaisperhevalmennus.

Kunnat ja RAY ovat rahoittaneet Pelastakaa Lapset ry:n ja Pesäpuu ry:n PRIDE- sijaisperhevalmennuksia, joissa on pitkään hyväksytty lastensuojelulain vastaisesti lasten ja biologisten vanhempien vieraannuttaminen toisistaan, laittomat tapaamisrajoitukset ja perheen jälleenyhdistämisen laiminlyönnit.
Lisäksi on todennäköistä, että sijaisperheiden odotusaikakäytäntö, jossa kunta sitoutuu toimittamaan valmentamalleen sijaisperheelle tietyn aikarajan sisällä sijoitettuja jotta perhe pysyy kunnan käytössä tuottaa turhia kiireellisiä sijoituksia.
Kenties juuri asenteellisten valmennusten takia sijaishuoltoselvityksessä paljastuneet väärinkäytökset jatkuvat sijaisperheissä edelleen.

Pelastakaa Lapset ry:n viides kyseenalainen lähinnä sijaishuollon edunvalvontaa palveleva projekti on niinikään RAY-rahoitettu Voikukkia- ryhmätoiminta, jossa sijoitettujen vanhempia kehotetaan jättämään huomiotta lastensa kertomat valvomattomien sijaishuoltopaikkojen väärinkäytöksistä. Hankkeen ohjausryhmässä ovat istuneet laillistetuksi lapsenryöstöksi kutsuttua avointa (pakko)adoptiota ajava Pelastakaa Lapset ry:n projektijohtaja Kaarina Pasanen ja autistilasten perheille lastensuojelulinjauksillaan ja asenteillaan harmaita hiuksia aiheuttava Päivi Sinko, Palmenian projektipäällikkö, jonka pitäisi valvoa myös lastensuojelun edunvalvontaa.
Suomessa yksi ja sama järjestö/ yritysryväs voi siis käyttää oikeusvaltioperiaatteiden vastaisesti niin lainsäädäntö -, toimeenpano- kuin tuomiovaltaa ja tarjota kovaan hintaan virheellisesti tueksi kutsuttuja huostaanoton pohjustuksen, toteutuksen ja ylläpidon toimia.http://www.lokakuunliike.com/ll-uutiset/pelastakaa-lapset-ry-lapsibisneksen-palveluksessa

3

1345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ismo_Malmi
    • Törkeää

      Luin netistä vaikka kuinka monia tämän itseään "voittoa tavoittelemattomana järjestönä " mainostavan putiikin rahankerjuukampanjoita:kuten lahjoita testamenttisi meille sekä järjestävät myös testamentti-iltoja,joihin on oikein vapaa pääsy... Kuinka moni ikäihminen onkaan tuohon huijaukseen ja lasten huostabidneksen pyörittämiseen rahansa antanut :-(....Varoittakaa läheisiänne ihmiset.

      • Törkeää

        *bisneksen


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2640
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      91
      1976
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1511
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      933
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    9. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe