7 asiaa, jotka sun tulee muslimeista tietää

ijunbjuih

7 asiaa, jotka sinun olisi hyvä tietää muslimeista
Muslimit nojaavat Koraaniin, islamiin ja sharialakiin. Ota perusfaktat haltuun muslimeista ja lue tämä juttu.

1. Muslimien tavoite: islam koko maailmaan, muslimien maailmanvalta

Islam on avoimen rasistinen liike.

Sen päätavoitteita on koko Pohjolan alistaminen islamin alle ja sharialain tuominen demokratian tilalle. Kantavia ajatuksia on ylivertaisen ”muslimirotun” suojeleminen levittämällä islamia "vääräuskoisten" maissa.

Muslimit ovat myös homoseksuaalisuutta ja juutalaisuutta vastustava liike. Tämän päivän muslimit pitävät yhtä lailla vihollisenaan myös kristittyjä ja "suvakkeja". Jälkimmäisten katsotaan edistävän suomalaisen rodun alasajoa, koska he sallivat "maahantunkeutujien" muuton Suomeen.

2. Pohjoismaisen liikkeen juuret ja johto Ruotsissa

Ruotsissa on runsaasti muslimeja ja he ovat siellä erittäin järjestäytyneitä. Suomen muslimihaaraa myös johdetaan Ruotsista. Liikkeiden jäsenet vierailevat ahkerasti toistensa tapahtumissa.

Ruotsin muslimit ovat syyllistyneet lukuisiin rikoksiin ja väkivallantekoihin, alkaen autojen poltosta, aina ihmisten kaulan katkaisuun.

Tänä päivänä muslimit toimivat kaikissa Pohjoismaissa Islantia lukuun ottamatta.

3. Ei mikään "rauhan uskonto" – "Voimme voittaa vain fyysisen taistelun kautta". Myös kohtujen.

Jäsenet ovat syyllistyneet rikoksiin ennen ja jälkeen liikkeeseen liittymistään. Tavallisesti rikos on sivullisen hakkaaminen tai kansanryhmää vastaan kiihottaminen.

Muslimit tulivat suomalaisten yleisön laajempaan tietoisuuteen 1990-luvulla, ensimmäisten somalien tultua.

Muslimit uskovat sekä aseettomaan että aseettomaan vastarintaan. Liikkeen aktivistioppaan, Koraanin, mukaan: "Vääräuskoisen saa tappaa, jos hän ei alistu islamiin. Jos hän alistuu, hän saa jäädä henkiin, jos maksaa veroa."

Muslimit palkitsevat aktivistejaan oman pisteytysjärjestelmänsä mukaan. Suurimman mahdollisen pistemäärän saa, kun tappaa vääräuskoisia ja kokee itse marttyyrikuoleman samalla. Muslimi pääsee täten suoraan paratiisiin, jossa neitsyet odottavat keitaalla.

4.
Muslimit ovat yhä enemmän järjestäytynyt liike ja sen propagandakone hyvin öljytty. Se pyrkii kasvattamaan kannatustaan ja haalimaan uusia jäseniä aktiivisen rekrytointikampanjan keinoin.

Suuren suosion tavoitteluun väkivaltainen imago istuu huonosti. Siksi muslimiyhteisö pyrkiikin valkopesemään julkikuvaansa esimerkiksi jakamalla omille köyhille ruokaa ja vaatteita, valehtelemaan valtamediassa omaan pussiin ja esittämällä kaikki muslimien tekemät rikokset "yksittäistapauksina".

Alkoholi on jäseniltä kielletty, mutta se ei kiellä jäseniään käyttämästä huumausaineita.(Khat ym.)

Se ohjeistaa jäseniään yleensä käyttäytymään kohteliaasti julkisesti mediassa. Tilanne on luonnollisesti toinen, jos vastapuoli edustaa ”väärää mielipidettä”.

5. Sanomaa levittää muun muuassa Yle.

Aktivismistaan se raportoi ahkerasti sosiaalisen median kautta, esimerkiksi tuottaa säännöllisesti omien soluttautujiensa avulla haastatteluja ja ohjelmia.

Maahanmuuttobisneksen ja suvakkien avulla muslimien viljelemä sanasto ja ideologia siivilöityy varsinaisia piirejä laajempaan tietoisuuteen.

6. Maahanmuutto edistää muslimeja

Muslimiliike pyrkii hyödyntämään maahanmuuton ja turvapaikanhakijatilanteen synnyttämää tilanne Euroopassa, siirtämällä muslimeja kaikkialle.

Ns hyvyyden apostolien, kuten Merkelin ja Sipilän sympatiat ovat ilmeisiä, vaikka suomalaisten suhtautuminen muslimeihinhin ei yksimieleisen myönteistä olekaan.

Joillakin muslimeilla on isis-yhteyksiä. Kesäkuussa 2015 ihmeteltiin, kuinka moni Torniosta Suomeen tullut irakilainen olisi isisin jäsen. Muslimit vaikenivat kohusta.

7. Pieni, kasvua hakeva liike Suomessa, maailmassa suurempi.

Muslimiliike haalii aktiivisesti uusia jäseniä. Naiset myös lisääntyvät nopeasti.

5

<50

  Vastaukset

  • Länsi-Euroopan islamisoitumisesta konkreettisimpia esimerkkejä ovat sharia-tuomioistuimet Britanniassa, musliminaisten omat uintivuorot uimahalleissa, islamin ankaran kritiikin kriminalisointi vihapuhelainsäädännöllä, sosiaaliturvalainsäädännön mukauttaminen muslimien elämäntapaa palvelevaksi, koulujen joulujuhlien kitkeminen muslimien miellyttämiseksi, juutalaisvainot (näkyvimmin Etelä-Ruotsin kaupungeissa), eurooppalaisten kirkkojen johtoportaan naiivi islamin mielistely ja puolustaminen kirkon jäsenten edun vastaisesti ja niin edelleen.
   Umma-käsite on planeettamme yli miljardille muslimille keskeinen identiteetinmuodostuksen väline. Ummalla tarkoitetaan maailman kaikkia muslimeita yhdessä. Useimmat muslimit tuntevat syvää yhteenkuuluvuutta uskonveljien- ja sisartensa suhteen maanosasta riippumatta. Tämä tuli esiin muun muassa Tanskan pilakuvakohun aikaan vuodenvaihteessa 2005–2006, jolloin raivostuneet muslimit mellakoivat verisesti useissa maissa osoittaakseen solidaarisuuttaan uskontovereillaan.
   Kanadassa 2011 suoritetun kyselyn mukaan 62 prosenttia maan muslimeista toivoi Sharian saavan lisää jalansijaa maassa. Lisäksi Britanniassa 33 prosenttia muslimeista sallisi muslimin tappamisen, mikäli hän luopuisi uskonnostaan.
   Islam ei tunnusta sananvapautta samalla tavalla kuin me länsimaisessa demokratiassa sen tunnemme.
   Tosiasiallisesti islamilaisten valloitussotaretkien seuraukset johtivat juutalaisten ja kristittyjen vainoihin ja joukkosurmiin sekä Välimeren alueella vallinneen kristillisroomalaisen korkeakulttuurin lopulliseen tuhoutumiseen.
   Euroopan ja islamin vuosisataisia suhteita kuvaavat lukuisat veriset sodat ja konfliktit, joita on käyty näiden kahden kulttuurialueen rajaseuduilla. Viimeinen muslimien sotilaallinen rynnistys Euroopan sydämeen torjuttiin vasta 1648 yhteiseurooppalaisten joukkojen murskatessa ottomaaniarmeijan Wienin porteilla.

  • Tietääkö Sipilä tämän? Entä Orpo? Entä vihervasemmistodemarit? Ei siltä vaikuta tai sitten he ovat islamin kätyreitä!

   • Eivät osaa aivottaa. Punavihreillä on suojalasit, muut eivät nenesty Mensan testeissä lainkaan.


   • Meillä on maassamme tällainen. Kannattaa katsoa Yleltä tullut ohjelma Troijan puuhevosesta Ylen Areenalta:
    http://areena.yle.fi/1-3221739

    Temppu ja miten se tehdään.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   337
   4429
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2652
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   332
   1255