Hannibalin ohjelmalla talven yli

omalla.painolla

Helou!

Aattelin että olis erinäisten kuntosalilaitehörhöilyjen jälkeen aika palata bäk tu beissiks. Eli aattelin talven yli treenailla kehonpainolla ton Hannibalin ohjelmalla:
https://www.youtube.com/watch?v=9IgI6_97lyM
Kotoa autotallista löytyy leuanvetotankoo ja dippimesta. Kesän tulle toivottavasti on sellases kunnossa et ilkeää menä ulos ja alkaa vaik muscle uppia kokeileen. Tallissa ei pysty (eikä meniskään) kun pää paukkus kattoon. Mut tolla talven yli.
Onko porukalla vastaavia suunnitelmia? Kokemuksia? Kommentteja?

10

161

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • omalla.painolla
  • liian_kevyttä

   jalat ei tuu treenattua ku omalla painolla tossa. yläkropalla kyllä kunto kasvaa, ei lihat eikä penkki, mutta ei jaloille pelkkä omapaino riitä vaikka tekisi pitkää sarjaa. tossa ei ohjelmassa ei ole vatsaa eikä pohkeita myöskään joten lihasepätasapaino lisii. suosittelisin lisäksi salilla pohkeita ja penkkiä ainakin ja tietty kyykkyä romuilla.

   • peeärgympro

    Kehonpaino treeni on todella, TODELLA raakaa ja voimaa vaativaa. Jos jalat on sulla vahvat, niin aloitetaan lämmittelyt 30 pistoolikyykyllä putkeen. Monta kertaa sulla meni? Helppoahan se oli vai mitä?

    Seuraavaksi pistoolikyykyt 20kg lisäpainolla 20 toistoa ja 30 kg lisäpainoilla 15 toistoa. Huhuu, mihin menit? Etkai vaan mennyt kuntosalille lusmuilemaan? Treenit oli vasta alkamassa.


  • Hyvvee

   pohjaa tulee 10x10 leukana. Tämä liike on seuraava tavoite. https://www.youtube.com/watch?v=8o2WtMrWuPc Mökkitreeni tulee mieleen tosta ohjelmasta. Hiukan kunnon ylläpitoa. Aikamoista pumppaamista. Keskivartaloa ja jalkoja voisi olla enemmän ja monipuolisemmin. Kun on kysymys kenpainoharjoittelusta voisi olla enemmän mielikuvitusta ja monipuolisuutta mukana. Enemmän variaatioita ja liikelaajuuksia. Muutaman kuukauden pohjan luontiin varmaan käypä.

   Jaloille tehtävästä kehonpainotreenistä muistaa junnuvuosien yleisurheiluoppaan, jossa oli pikajuoksijan voimaharjoitusta jaloille. Siinä ei käytetty painoja vaan tehtiin loikkaa kinkkaa kyykkykävelyä. Räjähtävissä suorituksissa oli sitten punnerruksia leukaa kyykkyä on tehontuotto huomattavan suurta ja palvelee maksimivoimaa.

   • yhdenkädenroikkuminen

    Sekä yhden käden käsinseisonta ja huomio puristusvoimasta olivat hyviä vinkkejä. EI Kai kukaan ilman pohjia rupea ihmislippua harjoittelemaan.


   • gjguitjrj

    Tuo on nimenomaan perusohjelma, pohjan luontia. Kun kattoo Hannibalin treenejä muista videoista niin kyllä variaatiota tulee.


   • hyvä.laji
    yhdenkädenroikkuminen kirjoitti:

    Sekä yhden käden käsinseisonta ja huomio puristusvoimasta olivat hyviä vinkkejä. EI Kai kukaan ilman pohjia rupea ihmislippua harjoittelemaan.

    Tuossa Hannibal kertoo kuinka luodaan pohjaa ihmislippua varten
    https://www.youtube.com/watch?v=7MZJFpkQWNs


  • fgbg

   Ihan hyvän pohjakunnon tolla varmaan saa. Mutta ei sillä tommosia patteja saa kuin Hannibalilla on, kyllä sekin joutuu punttia vääntämään että tollanen haupitsi tulee.

   • fgnnfv

    ja oikeat "voisilmät" aamupuuroon ;)


  • omalla.painolla

   Väliraportti: pelittää!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   4847
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   19
   3937
  3. Martina avautuu

   Gekkoselle. Tosi hyvin sanottu: https://gekkonen.net/martina-aitolehti-hannu-pikkarainen-18921/ Näen nyt ekaa kertaa videolla. Aika paljon muistutt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   170
   2921
  4. Tohtori Jussi Halla-aho sairaslomalla

   Viikon ikävin uutinen oli Suomen suosituimman poliitikon, äänikuningas tohtori Halla-ahon joutuminen sairaslomalle. Peukut pystyyn, että Suomen ykkösp
   Maailman menoa
   81
   2143
  5. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   1246
  6. Semmonen rakas kuin sinä

   Mistähän sellaisen saisi? :)
   Ikävä
   58
   762
  7. Uskomattomia törkykommentteja

   Miten ihmeessä ihmisistä saa kirjoitella näin järkyttäviä kommentteja? Miltä tuntuisi kirjoittajasta, jos häntä jatkuvasti solvattaisiin samalla taval
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   748
  8. Martinan live, ääää, öööööö

   Kuka pystyi katsomaan loppuun, ihan kamalaa kuunneltavaa, ja toi ylimielisen ällöttävä olemus. Mulle riitti siihen saakka, kun sanoi, "on vielä muutam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   52
   707
  9. Romanit osoitteli pistoolilla nuoria La iltana

   Nonii. 15-16v poikia oli osoiteltu pistoolilla ohiajavasta sinisestä Fordista? Onneksi pojat olivat yhdessä soittaneet poliisille ja ilmoittaneet r
   Kannus
   22
   701
  Aihe