Sateenkaariväelle opetusta rakkaudesta

Ns. "tasa-arvoista avioliittolakia" on perusteltu mm. rakkaudella. On helppo ratsastaa rakkauden keppihevosella, sillä kehotetaanhan Raamatussakin rakastamaan kaikkia ihmisiä. Miksei sitten homoseksualistit saisi rakastaa toisiaan?

Kyllä homoseksuaalit todella saavat rakastaa toisiaan ja se on jopa suositeltavaa. Tällöin kuitenkin usein unohdetaan, että rakkautta on monta eri lajia. Jopa koira ja koiran omistaja voivat rakastaa toisiaan, mutta se ei oikeuta näitä osapuolia solmimaan avioliittoa toistensa kanssa.

Se rakkaus, joka kuuluu avioliittoon on miehen ja naisen välistä rakkautta, eikä mitään muuta rakkautta. Homoseksualistien rakkaus, olipa se kuinka syvällistä ja aitoa tahansa, ei ole avioliittoon kuuluvaa rakkautta. Tästä syystä samaa sukupuolta olevien ihmisten suhde ei koskaan täytä rakkauden osalta avioliiton ehtoja. Siksi ns. " tasa-arvoinen avioliittolaki" ei perustu aidolle avioliitto-käsitteelle, koska se sallii avioliiton sellaisten ihmisten kesken, joilta puuttuu avioliiton edellyttämä rakkaus.

"Miehet, rakastakaa vaimojanne, niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä." (Ef.5:25)

10

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Molo-Molo

      No nyt taitaa huumorintajuinen Jumala ohjata Markin sormia näppäimillä ihan Markin huomaamatta! Kun näes sanot: ns. "tasa-arvoinen avioliittolaki", se tarkoittaa samaa kuin sanoisit: tasa-arvoinen avioliittolaki. Ilman sarvia ja hampaita, semmoista on Jumalan viekkaus ;-)

    • siinahanuliset

      Ketään ei mark edelleenkään kiinnosta mitä sinä tai palvomasi mielikuvitusjumala pitää oikeana avioliittona :D

      • ViisasMiesOnMark

        Minua ainakin kiinnostaa. Luen ne aina.


      • p3llepeloton
        ViisasMiesOnMark kirjoitti:

        Minua ainakin kiinnostaa. Luen ne aina.

        Kommentti tarkoittu normaalilla järjellä varustettuna ihmisiä. Ei lahkonsa varajeesuksia :)


    • kunhan_vastaan

      Rakkaudella ei voi kaikkea ihmiskäytöstä perustella. Esim jos aikuinen "rakastaa" lasta hyväksikäyttäen tätä, ei sitä rakkautta voi hyväksyä, vaikka sellaistakin vaatikusta on joidenkin taholta vaadittu (eli suojaikärajan laskemista). Juuri lehdessä oli juttu isästä, joka vuosikausia käytti tytärtään hyväksi seurauksena abortteja yms, onko sellainen "rakkaus" rakkautta?

      • Kylmärakkaus

        Tämä oli hyvä kommentti. Rakkaus on todella yliarvostettu ja väärinymmärretty sana ja aihe ja sitä käytetään väärin paljon enemmän kuin oikeaan ja hyvään. Avioliitto ja parisuhteet yleisestikin ovat esimerkkejä parhaimmasta päästä. Niissä rakkaus pannaan sellaiselle koetukselle, että sitä ei kestä järkipäisenä kuin täysi toope.


      • Tuskinpa ketkään muut kehtaavat esittää hyväksikäyttöä minkään sortin rakkautena kuin juuri kiihkouskovaiset.

        Rakkauteen kuuluu aina ajatus rakkauden kohteen hyvinvoinnista ja onnesta. Aina. Piste.


      • kunhan_vastaan

        Niinhän kirjoitinkin, tosin eri käsitteillä. Pedofiilit ja lasten hyväksikäyttäjät ja suojaiän alentamista ajavat huutavat juuri uusia lakeja, jotta he saisivat toteuttaa omia rakkauden halujaan. He kun kuvittelevat, että lapsetkin tykkäävät namusedistä ja muista perversseistä. Paljastuneet pedofiiliringit Euroopassa osoittautuivat ihan muiksi kuin kiihkouskoviksi, ovat useimmiten älykkäitä, hyvässä yhteiskunnallisessa asemassa olevia ihmisiä, joilla käsitys rakkaudesta on kieroutunut. Siksi käsittelinkin aihetta rakkaus lainausmerkeissä. Perverssien toimittaminen ei ole rakkautta, se on perverssien toimittamista.


    • KysynVaan-76

      " Siksi ns. " tasa-arvoinen avioliittolaki" ei perustu aidolle avioliitto-käsitteelle, koska se sallii avioliiton sellaisten ihmisten kesken, joilta puuttuu avioliiton edellyttämä rakkaus."

      Missähän kohtaa entisessä avioliittolaissa mahdettiin edellyttää rakkautta niiden eri sukupuolta olevien puolisoiden välillä?

      • >Missähän kohtaa entisessä avioliittolaissa mahdettiin edellyttää rakkautta niiden eri sukupuolta olevien puolisoiden välillä?

        Ei tietenkään missään, ja mitä "aidompiin" avioliittoihin historiassa menemme, sen pienempi merkitys rakkaudella oli.

        Jostain luin hiljattain, että vielä viime vuosisadan alussa kansan parissa ajateltiin melko yleisesti, että ei oikeastaan ole niin suurta väliä kenen kanssa menee naimisiin. Tiedän, kuulostaa uskomattomalta, mutta maailma ihmisten ympärillä oli silloin valtavan toisenlainen kuin nyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      139
      5868
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3575
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1915
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1738
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1396
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1388
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe