Turun Sinitaivassali, vapaamuurarien pesä

Karttakaa_rappareita

Turussa on aivan kummallinen Liikemiesten lähetysliitto. Se tilat ovat vapaamuurarien entinen loosi, jossa on sisustus vieläkin loosin asussa. Sen hallinnossa on ollut vuosien ajan tunnettuja vapaamuurareita. Lähetysliiton kristillisessä toiminnassa näkyy selvästi vapaamuurarioppien vaikutus.

Minulle tuli vastaan Helsingin Sanomista vanha artikkeli vastaan, jossa kerrotaan vapaamuurareista Sinitaivassalin ympärillä. Tässä katkelma artikkelin alusta teille kaikille ihmeteltäväksi. Turussa sitä riittää pelkkää pimeyttä.

118

1810

  Vastaukset

  • Helsingin Sanomat, sunnuntaina 6.4.2008

   KANERVIA EI JÄTETÄ

   Varsinaissuomalaisten kansanliike Ike-tiimi on 35 vuoden ajan aina nostanut Ilkka Kanervan takaisin pinnalle. Niin käy tälläkin kertaa.
   Tommi Nieminen

   Turku. Kun ulkoministeri Ilkka Kanervan "ajojahti" kävi kovimmilla kierroksilla, naantalilainen venekauppias Kari Kouki osoitti tukensa ystävälleen lähettämällä tekstarin. Se on vielä tallella.

   Kouki kaivaa viestin kännykästään ja lukee sen ääneen, varsinaissuomalainen murre väristen: Ike, et luovuta! Taistelu jatkuu eturintamassa. Kari K.

   "Kyllä meidän Ilkka tästä nousee", Kouki sanoo. "Olen kyllä mielelläni rinnallakulkijana, vieressäkulkijana." Toimiston ikkunasta näkyy arkkitehti Lars Sonckin suunnittelema Turun Mikaelinkirkko. Vielä kaksi vuotta sitten Turun vapaamuurarit kokoontuivat tässä syvänsinisessä, kaariholvimaisessa kokoussalissa. Nyt salia käyttää Suomen liikemiesten lähetysliitto - kristillisten bisnesmiesten porukka.

   Tunnelma lähetysliitossa on tiistaina tuoreeltaan hämmentynyt, sillä kokoomuksen puheenjohtaja Jyrki Katainen on muutama tunti aiemmin ilmoittanut erottavansa ulkoministeri Kanervan. Kataisen vieressä tiedotustilaisuudessa on jo istunut seuraaja, Alexander Stubb.

   Se ei lähetysliittolaisia lämmitä.

   "Kun Ike tulee tänne, hän on kuin omiensa parissa", puheenjohtaja Erkki Haarala sanoo.

   Kari Kouki on se mies, joka alun perin houkutteli Kanervan Mikaelinkirkon Tuomasmessuun lukemaan sanaa. Messu pidettiin pääsiäisenä, kun Ike-otsikot olivat rajuimmillaan. Tarkoitus oli, että Kanerva kantaa messussa ristiä, mikä oli hyvä ajatus, jos tarkoituksena oli riistää satiirikoilta viimeisetkin aseet.

   Koukia ei naurata.

   "Mä olen niin surullinen, etten ole tänä vuonna vielä ollut. Vaikka eilen meni 70000 euron vene säpäleiksi ja lunastukseen", venekauppias Kouki sanoo.

   Hän muistelee haikeana, kuinka Ike on aina ollut saatavilla. Kaikkialle. Vaikkapa juhlapuhujaksi Bensiinikauppiaiden eläkekassan tilaisuuteen.

   "Yksi kaveri soitti tänään Salosta, että kun hän kuuli erosta, hän laittoi tassut pystyyn ja rukoili", Kouki kertoo.

   Kokoomusta Kouki ei enää kuulemma äänestä elinaikanaan. "Ja meitä on paljon." Lähetysliiton toimistossa Kouki näkee ensimmäisen kerran samana aamuna myyntiin tulleen Hymyn. Hän lukee ääneen tekstarin, jossa Ike utelee, onko Tukiainen hoitanut puutarhaansa.

   "Voi hyvä Isä sentään! Voi voi sentään! Ei tässä varmaan ole kyse omakotitalon piha-asioista", Kouki sanoo.

   "Kun Ike saa turpaan, niin tulee vähän sellainen olo, että itse saa turpaan." Tosin eiköhän Kouki taas syksyllä äänestä kokoomusta, kun Kanerva on kunnallisvaaleissa Turussa listoilla. Ike tulee saamaan "järkyttävän äänimäärän", hän arvelee.

   "Se nousee kuin feeniks-lintu", Haarala innostuu...

   • Onkohan niin, että tuossa artikkelissa mainituista nimistä ainoastaan toimittajan nimi ei olisi vapaamuurarien jäsenlistalla. Kaikki muut taitavat olla, myös Jyrki Katainen, koska hänen isänsäkin on julkisesti vapaamuurari.

    Sinitaivassalin toiminnanjohtaja Erkki Haaralakin innostuu puhumaan vapaamuurariretoriikkaa feeniks linnusta, joka nousee tuhkasta.

    Alla oli mainittu, että Ketosen veljekset kuuluvat Phoenix-loosiin. Sen niminen kartelli on ollut. Se oli valtavan suuri maailmanlaajuinen hehkulamppujen valmistajien kartelli, joka aiheutti valtavan suuret tappiot kuluttajille.


   • Vapaamuurarit eli "vaparit" keskuudessamme>>>

    Heitä vapaamuurarit ovat: johtajia, insinöörejä, lääkäreitä, juristeja, sotilashenkilöitä...
    Tässä on Hymy-lehdissä 6/2008 ja 7/2008 julkaistut vapaamuurari-listat sähköisessä muodossa.
    Jäsenluettelo on uusin eli v. 2007. Mukana myös aiemmin salatut nimet.
    Näin luet jäsenluetteloa: jäsenet esitetään kotipaikkakuntansa mukaan. Kotipaikka on yleensä
    kaupunki tai kunta, mutta se voi olla myös kotikylä, kotipaikka on merkitty jäsenen
    ilmoittamalla tavalla. Viimeisenä oleva numero tarkoittaa loosia johon jäsen kuuluu.
    Loosiluettelon löydät alta tältä sivulta.
    Paperimuodossa lehdestä nimen etsiminen voi olla työläämpää kuin jos lista on sähköisessä
    muodossa, varsinkin jos henkilö kuitenkin sattuu asumaan toisella paikkakunnalla kuin se
    loosi sijaitsee mihin hän kuuluu. Esim. selaimen merkkijonohaulla nimi löytyy helposti.
    Tallenna tämä lista kiintolevyllesi niin haku sujuu offlinessakin.
    Myös poliitikoissa on vapaamuurareita, joten näin vaalien aikaan on hyvä tarkistaa onko oma
    ehdokas vapaamuurari vai ei. Vinkkinä voitaneen sanoa, että kannattaa bongailla kokoomuksen
    listoilta... Jonkinlainen vaalikone siis tämäkin....

    http://vaparit.blogspot.com/


  • Jotenkin lapsellista pilkata vapaamuurariveljiämme. He tekevät pyyteetöntä työtä vapaasta tahdostaan muiden ihmisten hyväksi ja kehittävät itseään ikiaikaisten rituaalien avulla. Nykyään on tietämättömillä muotia ilkkua ja pilkata heitä. Looseissa käy sydämeltään hyviä ihmisiä, joista muurarityö tekee entistä parempia. Se on todellista veljeyttä aatteen hengessä ja vaatii voimakasta sisäistä kutsumusta. Kaikki kunnia vapaamuurariveljille!

   • Ohhoh - sinäkin olet helluntailaisten sivuilla.

    Hyvillä teoilla ei voi pestä puhtaaksi järkyttäviä syntejä. Vapaamuurarit palvovat saatanaa. He juovat verta ja tekevät mitä järkyttävämpiä uskonnollisia rituaaleja. Vapaamuurarius on synti, josta menettää pelastuksensa.

    On se niin kummallista, että Turussa johtavat papitkin ovat tämän järjestön jäseniä.


   • Suosittelen sinulle tutustumista vapaamuuraritoimintaan ihan kaikessa veljeyden hengessä. Muurarien toimintaa ohjaa vilpitön rakkaus.


   • Masonic.beauty kirjoitti:

    Suosittelen sinulle tutustumista vapaamuuraritoimintaan ihan kaikessa veljeyden hengessä. Muurarien toimintaa ohjaa vilpitön rakkaus.

    Vapaamuurarien toimintaa ohjaa veljien välinen ehdoton kollegialisuus, joka oikeuttaa rikkomaan maallista lakiakin vastaan.

    Te rakastatte luciferia ja itseänne.


   • dfgdfgdgdgfd kirjoitti:

    Ohhoh - sinäkin olet helluntailaisten sivuilla.

    Hyvillä teoilla ei voi pestä puhtaaksi järkyttäviä syntejä. Vapaamuurarit palvovat saatanaa. He juovat verta ja tekevät mitä järkyttävämpiä uskonnollisia rituaaleja. Vapaamuurarius on synti, josta menettää pelastuksensa.

    On se niin kummallista, että Turussa johtavat papitkin ovat tämän järjestön jäseniä.

    Muistan jotenkin sellaista, että luin aikanaan lehtihaastattelun, jossa vapaamuurari kertoi menoistaan. He eivät enää uhraa vuohta alttarilla verta varten. He hakeva teurastamolta purkillisen verta, joka muistaakseni mainittiin olevan sianverta. Sitä he juovat yhteisestä maljasta loosissa.

    Jos täällä on joku vilpitön vapaamuurari, niin oikaiskoon tiedot. On kuitenkin ihan turha väittää etteikö vapaamuurari juo verta. Siitä on paljon todistuksia ja Youtubessa salaa kuvattuja videoitakin.


   • Vähäinen on joidenkin tietämys vapaamuurareiden menoista.


   • Masonic.beauty kirjoitti:

    Vähäinen on joidenkin tietämys vapaamuurareiden menoista.

    Luulempa, että tiedämme enemmän, kuin sinä kehtaat tunnustaa.

    Vapaamuurarit elävät valheessa. He eivät kehtaa tunnustaa sitä häpäisyä, mitä rituaaleissa tehdään. Köysiä kaulan ympärillä, alastomana seisomista, käsien viiltelyä verivalakättelyä varten, ruumisarkkuun naulaamista, ulosteiden keskellä istumista, veren juomista, erilaisia loitsuja ja rukouksia jahbulonille, luciferille sekä kaikenlaisille muille salanimillä kutsuttaville paholaishengille.

    Kuka toimitusjohtaja tai kirkkoherra kehtaisi tunnustaa muille, että on alentunut tällaiseen häpäisyyn sen takia, että saa muilta vapaamuurariveljiltä taloudellista suosiota yli yhteiskuntajärjestelmän? Tämä on sen tae, ettei saatanapalvonnasta kukaan kehtaa puhua edes vaimoilleen.


   • Voi voi. Olisi mielenkiintoista tietää, miten tällaiset kuvitelmat syntyvät. Joillakin on ilmeisesti liikaa aikaa ja aivan liian vilkas mielikuvitus.


   • Masonic.beauty kirjoitti:

    Voi voi. Olisi mielenkiintoista tietää, miten tällaiset kuvitelmat syntyvät. Joillakin on ilmeisesti liikaa aikaa ja aivan liian vilkas mielikuvitus.

    Kerran juttelin yhden turkulaisen Odd Fellows jäsenen kanssa, joka oli kuitenkin eronut yhdistyksestä. Odd Fellows ei ole sama asia kuin vapaamuurarit, vaikka kyseessä on samanlainen paholaisen palvonnan seura. Edellä kerroin vapaamuurareiden rituaaleista. Odd Fellowsilla on eri rituaalit.

    Tämä ystäväni sanoi, että rituaalit ovat myös Odd Fellowsissa niin häpeällisiä, ettei kukaan viitsi niistä puhua. Aikuiset miehet tekevät sellaisia typeryyksiä, ettei sellaisesta tohdi puhua.

    Odd Fellowsissa alokkaan kädet sidotaan kahleisiin ja sitten hänen laitetaan arkkuun. Siinä sitten veljet kertova, että he vapauttavat veljensä kahleista ym. loitsuja luetaan.

    Kuules Masonic.beauty, ne teidän salaisuutenne ei ole pitäneet. Vapaamuurareista eronneet ovat katkerina alkaneet puhumaan siitä, mitä siellä tehdään. Eräs 5. asteelta eronnut pirkanmaalainen ex-vapaamuurari harmitteli kalliita jäsenmaksuja.

    Sitä myös kuulee näiltä ex-salaseuralaisilta, että kirkkoherroja, pappeja ja kanttoreita on kumman paljon vapaamuurareissa ja Odd Fellowsissa. Monet ex-salaseuralaiset ovat joutuneet suuriin vaikeuksiin sen jälkeen entisten loosiveljien kanssa.


   • Ihmettelen vain, mitä kristityksi itseään kutsuva henkilö saa vapaamuurariveljien panettelusta ja valheiden levittämisestä?


   • Hahha! Juuri tuollainen on raamatun epäjumala! Pöyhkeä, koppava, mustasukkainen kansanmurha-jumala. Hyi helvetti!!!


  • Turussa on muuten vapaamuurarien kuoro esittänyt Turun tuomiokirkossa vapaamuurarien rituaaleihin sävellettyjä lauluja jumalanpalveluksessa vuonna 2015. En tiedä kuka seurakunnassa oli tämän takana, mutta vähintäänkin kirkkoherran tai arkkipiispan siunaus tällaiseen tarvitaan.

   • On julkinen salaisuus, että yksi vapaamuurarien loosi kokoontuu kirkon sulkemisen jälkeen Turun tuomiokirkossa. Yksi turkulainen kirkkokuorolainen oli jäänyt sinne järjestelemään asioita myöhään. Oli nähnyt, kun arkkipiispa Kari Mäkinen oli pitämässä yksityistä jumalanpalvelusta yhdelle vapaamuurariloosille.

    Vapaamuurarien Turun päätemppeli on Luostarinkadun päässä. Ovat rakentaneet yhden losin erääseen sairaalaankin. Nämä lääkärit ovat pappien lisäksi aktiivisia vapaamuurareita, joista yksi tunnettu on Turun kaupungin terveystoimen entinen vastaava lääkäri Eero Vaissi.


   • Tiedän varmaksi sellaista, että Turun seurakuntayhtymän nuorisotoimen johtaja Hannu Hurme on odd fellsows salaseuralainen. Hänellä voi olla myös roolia näissä yhteistilaisuuksissa vapaamuurarien kanssa.


   • kupla_puhkeaa kirjoitti:

    On julkinen salaisuus, että yksi vapaamuurarien loosi kokoontuu kirkon sulkemisen jälkeen Turun tuomiokirkossa. Yksi turkulainen kirkkokuorolainen oli jäänyt sinne järjestelemään asioita myöhään. Oli nähnyt, kun arkkipiispa Kari Mäkinen oli pitämässä yksityistä jumalanpalvelusta yhdelle vapaamuurariloosille.

    Vapaamuurarien Turun päätemppeli on Luostarinkadun päässä. Ovat rakentaneet yhden losin erääseen sairaalaankin. Nämä lääkärit ovat pappien lisäksi aktiivisia vapaamuurareita, joista yksi tunnettu on Turun kaupungin terveystoimen entinen vastaava lääkäri Eero Vaissi.

    Vapaamuurarit perustuivat alunperin kristilliseen ideologiaan ja lähimmäisten auttamiseen. Mitä tulee taas muuhun vähän hassuun rekvisiittaan, niin pistäähän se miettimään, mikä saa järkevät hyvässä asemassa olevat tyypit leikkimään sellaista. Useimmat liittyvät kuitenkin nykyään puhtaasti siksi, että saisivat hyviä kontakteja. Vapaamuurarithan sitoutuvat auttamaan muurariveljiään. Ja sillä voi olla joissakin tapauksissa korruptoiva vaikutus. Tuo muurariveljien alkuperäinen kristillinen ideologia lienee taustalla yhteistyöhön kirkon edustajien kanssa. En itse liittyisi hassuihin salaseuroihin.


   • capiche kirjoitti:

    Vapaamuurarit perustuivat alunperin kristilliseen ideologiaan ja lähimmäisten auttamiseen. Mitä tulee taas muuhun vähän hassuun rekvisiittaan, niin pistäähän se miettimään, mikä saa järkevät hyvässä asemassa olevat tyypit leikkimään sellaista. Useimmat liittyvät kuitenkin nykyään puhtaasti siksi, että saisivat hyviä kontakteja. Vapaamuurarithan sitoutuvat auttamaan muurariveljiään. Ja sillä voi olla joissakin tapauksissa korruptoiva vaikutus. Tuo muurariveljien alkuperäinen kristillinen ideologia lienee taustalla yhteistyöhön kirkon edustajien kanssa. En itse liittyisi hassuihin salaseuroihin.

    Kontakteissa ei sinänsä ole mitään vikaa. Yhteiskuntahan toimii kontaktien kautta. Useimmille meistä työnantaja maksaa siitä palkkaa, että hankimme työnantajan kannalta parhaat mahdolliset kontaktit. Jotta voisimme tehdä työtä parhaalla mahdollisella tavalla.

    Ihmisten välinen yhteistyö on asia, joka erottaa meidät eläimistä. Toki eläinkunnassakin sellaista oma heimon sisällä esiintyy. Mutta ihminen on kehittyneempi, koska hän kykenee yhteistyöhön myös heimon ulkopuolisten kanssa. Toki ihmisistäkin löytyy rajoittuneempia yksilöitä, mutta he ovat poikkeuksia.


   • kupla_puhkeaa kirjoitti:

    On julkinen salaisuus, että yksi vapaamuurarien loosi kokoontuu kirkon sulkemisen jälkeen Turun tuomiokirkossa. Yksi turkulainen kirkkokuorolainen oli jäänyt sinne järjestelemään asioita myöhään. Oli nähnyt, kun arkkipiispa Kari Mäkinen oli pitämässä yksityistä jumalanpalvelusta yhdelle vapaamuurariloosille.

    Vapaamuurarien Turun päätemppeli on Luostarinkadun päässä. Ovat rakentaneet yhden losin erääseen sairaalaankin. Nämä lääkärit ovat pappien lisäksi aktiivisia vapaamuurareita, joista yksi tunnettu on Turun kaupungin terveystoimen entinen vastaava lääkäri Eero Vaissi.

    Osaatko tarkemmin sanoa, että missä kohtaa Luostarinkatua ja kummassa päässä? Mistä sairaalasta on kyse?


   • Jussi_68 kirjoitti:

    Osaatko tarkemmin sanoa, että missä kohtaa Luostarinkatua ja kummassa päässä? Mistä sairaalasta on kyse?

    Turunmaan sairaala.


   • On se Finlandia-hymnikin alunperin sävelletty vapaamuurarien sisäpiirijuhlien musiikiksi. Hyvin kelpaa kuitenkin jo muillekin, jopa laitalahkolaisille.


  • Turun Sanomien omistajiin kuuluva Keijo Ketonen on käynyt puhumassa Mikaelin kirkon tuomasmessussa. Hesarissa on artikkeli vapaamuurarien mahtimiehistä, johon kuuluu kummatkin Ketosen veljekset.

   Talous
   maanantaina 26.8.2013
   Vapaamuurareiden jäseninä amiraali ja muutama vuorineuvos
   Jyrki Iivonen HS

   MYÖS MEDIALLA ON VAHVA EDUSTUS VELJESKUNNASSA.

   Yhä työ­elä­mäs­sä ole­vis­ta elin­kei­no­elä­män joh­ta­jis­ta tun­ne­tuin va­paa­muu­ra­ri on No­kian Ren­kai­den toi­mi­tus­joh­ta­ja Kim Gran. Hän kuu­luu tam­pe­re­lai­seen Ta­vas­tia-loo­siin. Tam­pe­reel­la on kau­pun­gin ko­koon näh­den pal­jon va­paa­muu­ra­rei­ta.

   "En ole ol­lut ak­tii­vi­ses­ti mu­ka­na toi­min­nas­sa kol­meen vuo­teen. Se on mu­ka­va har­ras­tus, mut­ta en ole mui­den kii­rei­den ta­kia eh­ti­nyt osal­lis­tua", Gran sa­noo.

   Ny­ky­ajan tun­ne­tuin va­paa­muu­ra­ri on Elin­kei­no­elä­män kes­kus­lii­ton (EK) pu­heen­joh­ta­ja, vuo­ri­neu­vos Ilpo Kokkila. Vie­lä 2007 hän oli hel­sin­ki­läi­sen Moo­ria-loo­sin jä­sen, mut­ta vii­mei­ses­tä pai­ne­tus­ta jä­sen­luet­te­los­ta hä­nen ni­meään ei löy­dy.

   "Jäin muu­ta­ma vuo­si sit­ten pois toi­min­nas­ta, kun olin niin lais­ka käy­mään ko­kouk­sis­sa. Ihan hy­vää po­ruk­kaa si­nän­sä, mut­ta kaik­kea ei voi har­ras­taa", Kok­ki­la ker­too.

   EK:n pu­heen­joh­ta­juu­del­la ei Kok­ki­lan mu­kaan ol­lut vai­ku­tus­ta loo­si­vel­jien hyl­kää­mi­seen. "Puh­das­ta lais­kuut­ta se oli."

   Mui­ta tun­net­tu­ja vuo­ri­neu­vos­ta­son va­paa­muu­ra­rei­ta ovat SOK:n en­ti­nen pää­joh­ta­ja Kari Neilimo, Met­son hal­li­tuk­sen pu­heen­joh­ta­ja ja Orio­nin en­ti­nen toi­mi­tus­joh­ta­ja Jukka Viinanen, Imat­ran Voi­man (ny­kyään For­tum) en­ti­nen toi­mi­tus­joh­ta­ja Kalevi Numminen ja Huur­teen en­ti­nen toi­mi­tus­joh­ta­ja Paavo V. Suominen.

   Kor­kein ak­tii­vi­up­see­ri va­paa­muu­ra­reis­sa on me­ri­voi­mien ko­men­ta­ja, kont­ra-ami­raa­li Veli-Jukka Pennala. Hän kuu­luu tur­ku­lai­seen Ag­ri­co­la-loo­siin.

   Kan­san­edus­ta­jis­ta vain ko­koo­mus­lai­set Harri Jaskari ja Eero Suutari ovat rap­pa­rei­ta. Kan­san­edus­ta­jien vä­häi­nen mää­rä on yl­lät­tä­vää, sil­lä edus­ta­jien luu­li­si pyr­ki­vän ver­kos­toi­tu­maan. Met­sä­teol­li­suu­des­ta mu­ka­na on met­sän­hoi­ta­jia ja dip­lo­mi-in­si­nöö­re­jä, jot­ka ovat jo eläk­keel­lä. Yh­ty­nei­den Pa­pe­ri­teh­tai­den, ny­kyi­sen UPM:n, en­ti­set joh­ta­jat Olli Parola, Pentti Arvela ja Ismo Lepola ovat muu­ra­rei­ta. Taan­noin jouk­koa pil­kat­tiin Val­kea­kos­ken ma­fiak­si, sil­lä Yh­ty­nei­den pää­kont­to­ri oli Val­kea­kos­kel­la.

   UPM:n ny­ky­joh­ta­jia va­paa­muu­ra­rius ei kiin­nos­ta.

   Suur­ten met­sä­yh­tiöi­den en­ti­sis­tä met­sä­pääl­li­köis­tä lis­tal­la ovat Sto­ra En­son Voitto Pölkki ja Ro­sen­le­win Timo Hiillos.

   Tun­ne­tuin si­joi­tus­alan va­paa­muu­ra­ri lie­nee Veikko Lesonen, jo­ka ri­kas­tui JOT Au­to­ma­tio­nin yri­tys­kau­pal­la. Hän on ou­lu­lai­sen Kai­ku-loo­sin jä­sen.

   Me­dial­la on tu­ke­va ase­ma va­paa­muu­ra­rei­den jou­kos­sa. Tu­run Sa­no­mien omis­ta­jat Mikko ja Keijo Ketonen is­tu­vat tur­ku­lai­ses­sa Phoe­nix-loo­sis­sa.

   Ete­lä-Suo­men Sa­no­mien pää­toi­mit­ta­ja Heikki Hakala on lah­te­lai­sen Te­hi-loo­sin jä­sen. Hän on myös Pää­toi­mit­ta­jien Yh­dis­tyk­sen pu­heen­joh­ta­ja.

   Kai­nuun Sa­no­mien en­ti­nen pää­toi­mit­ta­ja Matti Piirainen on va­paa­muu­ra­ri ku­ten myös Hel­sin­gin Sa­no­mien en­ti­nen pää­toi­mit­ta­ja Keijo Kulha.

   MTV3:n en­ti­nen joh­ta­ja Eero Pilkama on myös va­paa­muu­ra­ri.

   • Vapaamuurarien pesä Liikemiesten Lähetysliitto sijaitsee aivan Mikaelin kirkon vieressä. Siellä on töissä kaikki pimeyttä palvelevat ja paholaishenkien eksyttämät.


   • mätä_haisee kirjoitti:

    Vapaamuurarien pesä Liikemiesten Lähetysliitto sijaitsee aivan Mikaelin kirkon vieressä. Siellä on töissä kaikki pimeyttä palvelevat ja paholaishenkien eksyttämät.

    "Pimeyttä palvelevat ja paholaishenkien eksyttämät..."

    Uskovaiset ovat tehneet Jeesuksesta epäjumalansa ja antavat tuon kuvan eksyttää heitä!


  • Ap. t. 2:38

   Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.

   ...

   • Mark 3:
    28 Totisesti minä sanon teille: kaikki synnit annetaan ihmisten lapsille anteeksi, pilkkaamisetkin, kuinka paljon pilkannevatkin;
    29 mutta joka pilkkaa Pyhää Henkeä, se ei saa ikinä anteeksi, vaan on vikapää iankaikkiseen syntiin."

    Ihan kaikkea ei saa anteeksi.


  • Sinitaivassalissa ainakin kovasti ollaan innoissaan pakoloisista, joita pyritään tukea kaikin tavoin.

   • Näin Turun Sanomista päivän sana kirjoituksen, jossa Sinitaivassalin työntekijä varoitti, että on vaarallista sanoa, että Raamatun Jumalan on ainoa oikea. Silloin tajusin, että tällekin naiselle on tarttunut paholaisen väärä evankeliumi.


   • hämmästyineenä kirjoitti:

    Näin Turun Sanomista päivän sana kirjoituksen, jossa Sinitaivassalin työntekijä varoitti, että on vaarallista sanoa, että Raamatun Jumalan on ainoa oikea. Silloin tajusin, että tällekin naiselle on tarttunut paholaisen väärä evankeliumi.

    Mahmujen hyysääminen on näyttää menevän seurakunnissakin päivähoidoksi, johon valtio myöntää avustuksiakin.

    Kun tiukka paikka tulee, niin kukaan ei uskalla sanoa, että se islam tulee hylätä, koska se on kadotuksen tie. Ei uskalleta sanoa, että ainoastaan Jeesus Kristus on tie iankaikkiseen elämään ja silloinkaan ei saa elää valheessa eikä synnissä. Tuollaisista kompromissipuheista saa tuomion helvettiin.

    Matt 12
    36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili. 37 Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi."

    Vapaamuurareilla on harhaoppi siitä, että kaikki uskonnot ovat tie saman Jumalan luokse. Sellaiseen seuraa ei pidä ryhtyä.

    2 Kor 6
    14 Älkää ryhtykö epäuskoisten aisapariksi. Mitä tekemistä on keskenään oikeudella ja vääryydellä, mitä yhteistä on valolla ja pimeydellä? 15 Voivatko Kristus ja Beliar olla yhtä mieltä? Mikä voi liittää uskovan sellaiseen, joka ei usko? 16 Miten jumalien kuvat soveltuvat Jumalan temppeliin? Mehän olemme elävän Jumalan temppeli, niin kuin Jumala on sanonut: -- Minä asetun heidän keskelleen ja vaellan heidän mukanaan. Minä olen oleva heidän Jumalansa ja he minun kansani.
    17 Siksi Herra sanoo: -- Lähtekää pois heidän joukostaan ja erotkaa heistä älkääkä koskeko mihinkään saastaiseen, niin otan teidät vastaan 18 ja olen oleva teidän Isänne, ja te olette minun poikiani ja tyttäriäni. Näin sanoo Herra, Kaikkivaltias.

    Se nyt on selvää, että vapaamuurarius ja odd fellows ovat vääriä uskontoja. Heidän seurasta tulee lähteä pois, mutten sitä on Jumalan silmissä samaan syntiin osallistuva. Pitääkö raha vain henkivallat Sinitaivassalin naisia siellä palkkalistoilla?


  • Ei jää tyhjäksi helvetti, pyrkijöitä sinne on tosi paljon ja monesta ovesta.

   • Ev.lut 1992 Raamatun käännös ei ole uskaltanut kääntää oikein kolmatta käskyä 2 Moos 20:7. Ovat laittaneet paremman käännöksen kirjan alaviitteeseen. Se kertoo paljon siitä, mitä Liikemiesten Lähetysliitto tekee.

    Sananmukaisesti: »Älä käytä Herran, Jumalasi, nimeä petokseen, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka käyttää hänen nimeään petokseen.»

    Tämä tarkoittaa syntiä, jota ei saa anteeksi.


  • Helluntaipiireissä on muotia haukkua kunnollisia vapaamuurariveljiä. Ehkä se saavat jotain tästä pilkasta.

   • Vapaamuurarit käyvät ahkerasti kirkossa. Käyvät ilmeisesti myös helluntaiseurakunnissa, koska tälläkin palstalla ovat ahkeria.

    Vapaamuurariuteen kuuluu se, että pitää uskoa johonkin jumalaan, ihan sama mihin ja sitten sen päälle osallistutaan vapaamuurarirituaaleihin. Vapaamuurareilla ja odd fellowsilla on ihan oma uskonto, jossa on paljon sykretismiä, mutta lusiferia pidetään korkeinpana epäjumalana, jolla on monia salanimiä.

    Sitten tuohon kunnollisuuteen, mitä väitit. Vapaamuurarit eivät ole kunnollisia miehiä, vaikka olisivat kuinka menestyneitä liike-elämässä ja olisivat kuinka paljon keränneet rahaa hyväntekeväisyyteen.

    Vapaamuurarit ja odd fellows ovat salaseuroja, jossa palvotaan paholaista. Rituaaleista ei puhuta mitään, jottei totuus saatananpalvonnasta paljastuisi. Vapaamuurareilla on pallo jalassa. Heidän maallinen menestys perustuu rappariveljien uskolliseen tukeen ja salaseuran uhkailuun sekä kiristykseen.

    Jos tietäisin jonkun seurakuntalaisen vapaamuurariksi tai odd fellowsin jäseneksi, niin erottaisin heidät välittömästi seurakunnasta, jos minulla olisi sellainen valta. En edes tervehtisi heitä kadulla, kun tulevat vastaan.

    Liikemiesten Lähetysliitossa on salaseuralaisia. He eivät ole minun kanssa tekemisissä, mutta jos olisivat, niin toimisin, kuten edellä kerroin. On surullista nähdä, miten saastunut paikka Sinitaivassali on.


   • Kylläpä sinä olet hassu ja tietämätön!   • Muurareille.kunniaa kirjoitti:

    Kylläpä sinä olet hassu ja tietämätön!

    Pappien kuuluminen vapaamuurareihin kuohuttaa Virossa

    http://yle.fi/uutiset/3-6531514


   • mottilainen kirjoitti:

    Pappien kuuluminen vapaamuurareihin kuohuttaa Virossa

    http://yle.fi/uutiset/3-6531514

    Arikkelista lainaus: - Vapaamuurarit käyvät kirkossa enemmän kuin muut miehet, kirjoittaa Pruuli.   • Muurari.on.mestari kirjoitti:

    Kateellisten panettelua!

    Emme ole vapaamuurareille kateellisia. Minä en todellakaan halua joutua tulisen järven kuumimpaan paikkaan, vaikka saisin kuinka monta miljoonaa euroa tuhlata ennen tulista järveä.

    Teidän rapparit laitetaan viimeisenä päivän polvilleen pyhien eteen, koska olette saatanan synagogan (kirkon) jäseniä. Silloin näette niiden kasvot, jotka viettävät ikuisesti taivaassa yltäkylläisyydessä. Sen jälkeen teidät heitetään tuliseen järveen, jossa ei tuska koskaan lopu. Voitte sitten tulisessa järvessä muistella, mitä olitte teheet.

    Sinitaivassalon porukat ovat valon enkelin palveluksessa, jotka ovat tekeytyneet Kristuksen palvelijoiksi. Mutta he saavat tekojensa mukaisen tuomion.

    Ilm 2
    7 "Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: "Näin sanoo Pyhä ja Tosi, Daavidin avaimen haltija, hän, jonka avaamaa ovea ei kukaan sulje, hän, jonka sulkemaa ovea ei kukaan avaa: 8 "Minä tiedän sinun tekosi. Edessäsi on nyt avoin ovi, minä olen sen avannut, eikä kukaan voi sitä sulkea. Sinun voimasi ovat vähäiset, mutta sinä olet ottanut sanani varteen etkä ole kieltänyt nimeäni.

    9 Niinpä minä annan sinulle väkeä Saatanan synagogasta, niitä valehtelijoita, jotka sanovat itseään juutalaisiksi vaikka eivät ole. Minä panen heidät tulemaan luoksesi ja kumartumaan maahan jalkojesi edessä, ja he ymmärtävät silloin, että sinä olet minun valittuni.

    10 Sinä olet tarkoin seurannut sanaani ja kestänyt, ja siksi minä puolestani tarkoin varjelen sinua ja pelastan sinut siitä koetuksen hetkestä, joka kohtaa koko maailman ja panee koetteelle maan asukkaat.

    2 Kor 11
    13 Semmoiset ovat vääriä apostoleja, petollisia työntekijöitä, he vain tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi. 14 Eikä ihme, tekeytyyhän itse Saatanakin valon enkeliksi. 15 Ei siis ole mitenkään merkillistä, että hänen palvelijansa esiintyvät Jumalan asian palvelijoina. He saavat tekojensa mukaisen lopun.


   • Totisesti sinä et tunne Jumalaa!


   • Absoluutin.lävistämä kirjoitti:

    Totisesti sinä et tunne Jumalaa!

    Vanhan testamentin aikana kutsuttiin tuomareita myös sanalla Elohim, jota käytetään johtavista kansapäälliköistä psalmissa 82.

    Suomalaisessa Raamatussa sana on käännetty jumalat. Asian voi ymmärtää myös niin, kun vapaamuurarit kuvittelevat olevansa jumalia, niin he sortuvat kuin vallasta syösty ruhtinas ja kuolevat kuin kuolevainen ihminen.

    Vapaamuurarit kuvittelevat muuttuvansa jumaliksi 33. asteen saavutettuaan. Vapaamuurarit haluavat muuttua jumaliksi, mutta saavat tuomion alimpaan kuiluun.

    Psalmi 82
    Jumala astuu esiin jumalien kokouksessa
    ja julistaa jumalille tuomionsa:
    2 "Kuinka kauan te poljette oikeutta
    ja pidätte väärintekijöiden puolta? (sela)
    3 Puolustakaa orpoja ja onnettomia,
    huolehtikaa köyhistä ja kurjista.
    4 Pelastakaa heikot ja vähäväkiset,
    vapauttakaa heidät sortajien käsistä.
    5 Te ette tiedä ettekä ymmärrä mitään,
    te harhailette pimeässä,
    ja maan perustukset järkkyvät.
    6 Kuulkaa! Vaikka olette jumalia,
    kaikki tyynni Korkeimman poikia,

    7 te kuolette niin kuin ihminen kuolee, sorrutte kuin vallasta syösty ruhtinas!"
    8 Nouse, Jumala, saata maan päällä oikeus kunniaan! Sinun ovat kaikki kansat.

    Tästä keskusteluketjusta voisi päätellä, että mantereet tärisevät Turussa. Vapaamuurarit syöstään vallasta kuin Tyyroksen kuningas ja ruhtinas.

    Katsotaanpa sitten, kuka täällä on Jumala. Voittaako vapaamuurarien harpilla heiluttava lusifer mitään, vai käykö niin, että Herra Sebaot heittään sortuneet vapaamuurarit alhaisimpaan kuiluun?


   • Tuo sinun herra sebaotisi on alempi, luotu jumala.


   • Absoluutin.lävistämä kirjoitti:

    Tuo sinun herra sebaotisi on alempi, luotu jumala.

    Tämä on vapaamuurarien valhe. Raamatun Jumala on ainoa Jumala ja muita jumalia ei ole.

    Onpa täällä helluntailaisten palstalla paljon vapaamuurareja.


   • Korkein jumala ei voi olla samaan aikaa sekä kaikkitietävä että persoonallinen - nuo ominaisuudet ovat jakautuneen olonnon piirteitä.


   • kerron.vähän kirjoitti:

    Korkein jumala ei voi olla samaan aikaa sekä kaikkitietävä että persoonallinen - nuo ominaisuudet ovat jakautuneen olonnon piirteitä.

    Ai tuollaisiako valheita te rapparit uskotte? Huhhuuuh - menkää lastentarhaan opettelemaan elämän alkeet uudestaan.


   • Tutki ajatustani ilman pelkoa ja ennakkoasenteita, niin saatat huomata kertoneeni totuuden.


   • kerron.vähän kirjoitti:

    Tutki ajatustani ilman pelkoa ja ennakkoasenteita, niin saatat huomata kertoneeni totuuden.

    Olen tutkinut ajatustasi ilman pelkoa ja ennakkoasenteita. Huomasi totuuden, että olet vapaamuurarihengen johdatuksessa ja en lankea uskomaan sinun valheita. Totuus ja rauha löytyvät Raamatusta.


   • Pahoittelen, mutt kertomani asia ei ole valhetta. Raamatussa on joitakin hyviä ohjeita elämään, mutta valitettavasti enimmäkseen ihmisen käyttöoppaana sangen vanhentunutta tietoa. Onneksi nykyajan ihmisillä ainakin länsimaissa on mahdollisuus hakea tietoa, erilaisia maailmankuvia ja pyrkiä ymmärtämään totuutta. Hieman surullista on, etteivät monet ryhdy siihen. Uskon kuitenkin ihmiseen!


   • kerron.vähän kirjoitti:

    Pahoittelen, mutt kertomani asia ei ole valhetta. Raamatussa on joitakin hyviä ohjeita elämään, mutta valitettavasti enimmäkseen ihmisen käyttöoppaana sangen vanhentunutta tietoa. Onneksi nykyajan ihmisillä ainakin länsimaissa on mahdollisuus hakea tietoa, erilaisia maailmankuvia ja pyrkiä ymmärtämään totuutta. Hieman surullista on, etteivät monet ryhdy siihen. Uskon kuitenkin ihmiseen!

    Raamatussa ei ole mikään ohje vanhentunut.


  • Turun vapaamuurareista tulee köyhiä ja heiltä riistetään valta pois.

   Veisataan pilkkalaulu Turun vapaamuurareista.

   Ei enää Viitaniemet ketään naista kellistä, koska se ei enää toimi, ei vain toimi. Ei Ketosen veljekset ketään enää käske, kun kaikki meni, kaikki meni. Ei Lehikoinen enää saarnaa, kun häpeästään ei pääse, ei pääse. Ei lusifer ketään enää kuseta, kun ei valot toimi, ei toimi. Sinitaivassali ei enää tähtiä näytä, ei horoskooppeja ennusta.

   Miika 2

   1. Voi niitä, jotka miettivät turmiota ja valmistelevat pahaa
   vuoteillansa! Aamun valjettua he sen tekevät, sillä heillä on siihen valta.
   2. He himoitsevat peltoja ja ryöstävät ne, taloja, ja ottavat ne; he sortavat miestä ja hänen taloansa, miestä ja hänen perintöosaansa.
   3. Sentähden, näin sanoo Herra: Katso, minä mietin tätä sukua vastaan onnettomuutta: siitä te ette saa kaulaanne irti ettekä voi ylpeästi astella; sillä se on oleva paha aika.
   4. Sinä päivänä viritetään teistä pilkkalaulu ja veisataan valitusvirsi. "Se on tapahtunut", sanotaan, "me olemme perin hävitetyt, hän on vaihtanut pois minun kansani osan. Kuinka hän siirtää sen minulta pois! Hän jakaa meidän peltomme luopioille."
   5. Sentähden ei sinulla ole oleva ketään, joka heittäisi arpaa maaosuudesta Herran seurakunnassa.
   6. "Älkää saarnatko", saarnaavat he, "sellaisista ei pidä saarnata; eikö väisty pois häpäiseminen?"

   • Uuno Kailan runo: Helvetti

    Minä tässä heräsin silkkityynyjen päältä
    Salit hohteli kullasta, loisteli jäältä
    Ja naisia paljaana sieltä ja täältä
    minun vuoteeni tanssien ympäröi
    ja nurkassa piru pianoa löi

    Luo pirun mä hiivin ja kysyin tältä
    mikä paikka tää, ei tunnu elämältä?
    ei myöskään ikävältä
    onko naisia nää?
    On naisia, on piru rähinöi
    ja mielettömästi pianoa löi

    Minun mainen haluni heräsi silloin
    sitä tuntenut olin jo monin illoin
    Ja piru-herralta kysyin
    näitä lempiä saako?
    Saa, lempiä saa, piru rähinöi
    ja aivan hurjasti pianoa löi

    Vei naisista kauniimman vuoteellein
    kädet kauniit kiertyvät kaulallein
    ja nurkassa piru pianoa löi

    Minä kääntelin ja vääntelin naista sitä
    mutta arvatkaas veljet mitä?
    sillä ei ollutkaan sitä

    Minun ruumiini himosta kihelmöi
    luo pirun mä hiivin ja kysyin tältä
    Kuinka olla näin voikaan?
    Ei helvetti tää muuten oiskaan piru rähinöi
    ja kuin mieletön hyppi ja pianoa löi.


   • Himo ja kiima ovat mahtavia tunteita!


   • Kunnon.kullimies kirjoitti:

    Himo ja kiima ovat mahtavia tunteita!

    Maailman himo ja kiima ovat vapaamuurarien himoja, jotka vievät heidät tuliseen järveen.

    1 Joh 2: 15 Älkää rakastako maailmaa, älkää sitä, mikä maailmassa on. Jos joku rakastaa maailmaa, Isän rakkaudella ei ole hänessä sijaa. 16 Sillä mitä kaikkea maailmassa onkin, ruumiin halut, silmien pyyteet ja mahtaileva elämä, se kaikki on maailmasta, ei Isästä. 17 Ja maailma himoineen katoaa, mutta se, joka tekee Jumalan tahdon, pysyy iäti.

    Muutta onhan niitä upeita ja sallittuja nautintojakin taivasten valtakunnassakin. Laulujen laulu kertoo miten nuori pari meni naimisiin ja nautti toisistaan. Se on sallittua.

    Laul.l. 7:
    Miten kaunis, miten ihana oletkaan,
    rakastettuni, riemuni!
    8 Sinun vartalosi on kuin palmupuu,
    sinun rintasi ovat sen tertut.
    9 Minä ajattelen: tuohon palmuun minä nousen,
    sen hedelmiin minä tartun!
    Kuin rypäletertut ovat sinun rintasi,
    hengityksessäsi on omenan tuoksu,
    10 sinun suusi maistuu jalolta viiniltä, joka kiihdyttää rakkauttani ja kostuttaa uinuvien huulet.
    11 Minä olen rakkaani oma, minuun hän tuntee halua!

    Sanalaskut 5:
    18 Olkoon sinun lähteesi siunattu,
    iloitse vaimosta, jonka nuorena sait,
    19 rakkaasta peurasta, suloisesta kauriistasi.
    Olkoot hänen rintansa ilosi vuodesta vuoteen,
    hänen rakkautensa elämäsi riemu ja hurmio.
    20 Miksi, poikani, viehättyisit vieraaseen naiseen, miksi hyväilisit vieraan povea?


   • Koska vieraan naisen lämmöstä nousee mitä ihaninta hekumaa! Välillä on paikallaan käydä vieraissa, se on tosi kuin vesi.


   • Kunnon.kullimies kirjoitti:

    Koska vieraan naisen lämmöstä nousee mitä ihaninta hekumaa! Välillä on paikallaan käydä vieraissa, se on tosi kuin vesi.

    Aviorikkojat eivät pelastu taivaaseen, vaikka olisivat uskossa. Eikä myöskään pelastu epäjumalanpalvelijat ja vapaamuurarit ovat sellaisia.

    1 Kor 6: 9 Ettekö tiedä, että vääryydentekijät eivät saa omakseen Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö! Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole siveettömyyden harjoittajat eivätkä epäjumalien palvelijat, eivät avionrikkojat, eivät miesten kanssa makaavat miehet, 10 eivät varkaat eivätkä ahneet, eivät juomarit, pilkkaajat eivätkä riistäjät.

    Jeesus opetti, ettei laittomuutta tekevät uskovat pelastu, vaikka he olisivat olleet kuuluisia evankelistoja ja heillä olisi ollut armolahjoja.

    Mt7: 21. Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
    22. Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
    23. Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.


   • Kuka niin väittää? Tuo käsitys on peräisin Paavalilta, jonka kirjoituksille ei kannata liiemmälti painoarvoa antaa saati kuluttaa aikaansa niiden lukemiseen. Lemmen ilot ovat tarkoitettu runsain määrin käytettäviksi, aina kun niitä kaksi tai useampi ihminen ovat halukkaat käyttämään, rakkauden hengessä!


   • Uskova.panomies kirjoitti:

    Kuka niin väittää? Tuo käsitys on peräisin Paavalilta, jonka kirjoituksille ei kannata liiemmälti painoarvoa antaa saati kuluttaa aikaansa niiden lukemiseen. Lemmen ilot ovat tarkoitettu runsain määrin käytettäviksi, aina kun niitä kaksi tai useampi ihminen ovat halukkaat käyttämään, rakkauden hengessä!

    Oletko vapaamuurari? Ainakin kommenttisi kuulostaa siltä.

    Raamatussa on tarkasti kerrottu, mitä pelastuminen edellyttää. Sinä taidat olla vain sellainen tapauskovainen, joka ei halua totella Jumalaa. Sellaisella käytöksellä ei pelastu taivaaseen.

    Ja tämä ei ole Paavin tekstiä, vaan Pyhän Hengen innoittamaa totuutta suoraan Raamatusta:

    Jaak 2
    14 Veljet, mitä hyötyä siitä on, jos joku sanoo uskovansa mutta häneltä puuttuvat teot? Ei kai usko silloin voi pelastaa häntä? 15 Jos veljenne tai sisarenne ovat vailla vaatteita ja jokapäiväistä ravintoa, 16 niin turha teidän on sanoa: "Menkää rauhassa, pitäkää itsenne lämpimänä ja syökää hyvin", jos ette anna heille mitä he elääkseen tarvitsevat. 17 Näin on uskonkin laita. Yksinään, ilman tekoja, se on kuollut.

    18 Ehkä joku nyt sanoo: "Sinulla on usko, minulla teot." Näytä sinä minulle uskosi ilman tekoja, minä kyllä näytän sinulle uskon teoillani. 19 Sinä uskot, että Jumala on yksi ainoa. Oikein teet -- pahat hengetkin uskovat sen ja vapisevat. 20 Mutta etkö sinä tyhjänpäiväinen ihminen tahdo tietää, että ilman tekoja usko on hyödytön? 21 Eikö meidän isämme Abraham osoittautunut vanhurskaaksi tekojensa perusteella, kun hän vei poikansa Iisakin uhrialttarille? 22 Huomaat, että usko vaikutti yhdessä hänen tekojensa kanssa, teoissa usko tuli todeksi. 23 Ja niin täyttyi Raamatun sana: "Abraham uskoi Jumalan lupaukseen, ja Jumala katsoi hänet vanhurskaaksi", ja hän sai nimen Jumalan ystävä. 24 Näette siis, että ihminen osoittautuu vanhurskaaksi tekojen, ei yksistään uskon perusteella. 25 Juuri tekojensa ansiosta portto Rahabkin osoittautui vanhurskaaksi, kun otti sanansaattajat luokseen ja auttoi heidät pois toista tietä.

    26 Niin kuin ruumis ilman henkeä on kuollut, niin on uskokin kuollut ilman tekoja.


   • Ei ole kaikissa tapauksissa järkevää seurata uskonnon myöhemmän edustajan mielipiteitä ja tulkintoja, vAn on vähintäänkin suotavaa tutkia kaikkia uskontoja rauhan ja rakkauden hengessä oikealla ymmärryksellä, totuudellisuus yhtenä tavoitteenaan. Paavali saattoi olla aikoinaan vilpitön, mutta hänen ymmärryksensä koskien henkevän elämän lainalaisuuksia oli vähintäänkin suppea. Kun niitä kirjoituksia vielä tulkitsivat (ja yhä edelleen) ihmiset, joiden rationaalinen ymmärrys ei ollut sieltä korkeimmasta päästä, olikin jo melkoinen soppa valmiina. Ja sen sopan syömisestä aiheutuneita närästyksiä hoidamme yhä edelleen.


   • pyrkikää.totuuteen kirjoitti:

    Ei ole kaikissa tapauksissa järkevää seurata uskonnon myöhemmän edustajan mielipiteitä ja tulkintoja, vAn on vähintäänkin suotavaa tutkia kaikkia uskontoja rauhan ja rakkauden hengessä oikealla ymmärryksellä, totuudellisuus yhtenä tavoitteenaan. Paavali saattoi olla aikoinaan vilpitön, mutta hänen ymmärryksensä koskien henkevän elämän lainalaisuuksia oli vähintäänkin suppea. Kun niitä kirjoituksia vielä tulkitsivat (ja yhä edelleen) ihmiset, joiden rationaalinen ymmärrys ei ollut sieltä korkeimmasta päästä, olikin jo melkoinen soppa valmiina. Ja sen sopan syömisestä aiheutuneita närästyksiä hoidamme yhä edelleen.

    Sinun tekstissäsi huokuu vapaamuurariopit.


   • Kunnon uskovat veisaavat kateellisina pilkkalauluja. Sangen kypsää toimintaa, sanoisin.


   • Muurarien.puolesta kirjoitti:

    Kunnon uskovat veisaavat kateellisina pilkkalauluja. Sangen kypsää toimintaa, sanoisin.

    Me tiedämme, että vapaamuurarius ja odd fellows ovat Saatanan palvontaa. Se tehdään salassa. Jäsenille syötetään myrkkyä lusikka kerrallaan ja kun ovat vaipuneet syvälle suohon, heille itselle paljastuu totuus. Sitten on jo liian myöhäistä.


  • Tuo Sinitaivas-salin on kerrassaan hieno paikka ja sen on vielä arkkipiispa Paarma siunannut käyttöön! Ilmeisesti helluntailaisten mielestä hyväntekeväisyys on jotakin rikollisuuteen verrattavissa olevaa toimintaa?

  • Minä en kylläkään näe vapaamuurareiden rituaaleissa mitään pahaa tai väärää. Kaiketi ne toimivat itsekasvatuksena ja luovat sisältöä elämään. Ihminen on aina halunnut kuulua kerhoihin ja olla samanmielisten kanssa. Mielestäni tämä vaikuttaa ihan harmittomalta, jotenkin jopa ylevältä harrastukselta ja elämäntavalta!

   https://www.youtube.com/watch?v=4YTtfCykZ50

   • Et tunne ollenkaan sitä, mitä vapaamuurarius on tai olet vain itse sellainen vapaamuurari, joka yrittää peittää vapaamuurariuden pahuuden.

    Vapaamuurarit ovat paholaisen kirkko. Sen takia järjestö on salaseura, ettei tämä salaisuus paljastuisi muille tai järjestön ensimmäisillä asteilla oleville. Asia paljastuu vasta sitten, kun vapaamuurari on niin syvällä järjestössä, ettei paluuta enää ole.

    http://hymy.fi/uutiset/vapaamuurarit-rituaalit-ja-salat/

    Hymy kirjoittaa: - Uskonnolla on hyvin keskeinen rooli vapaamuurariudessa. Itse asiassa vapaamuurarius muistuttaa uskonlahkoa. Luojaa pidetään ylimpänä rakennusmestarina. Muinaiset vapaamuurarit ovat omistaneet loosinsa muinaiselle jumalalle, jota nimitetään rituaalikirjassa KS:ksi.

    Vapaamuurarilupauksessa on epäjumalanpalveluksen uskontunnustus: -Edelleen lupaan ja vakuutan, että vastaan oikeisiin merkkeihin ja noudatan käskyjä, jotka todellinen ja oikeutettu mmL (mestarimuurariloosi) tai sen jäsen minulle antaa, milloin v-k-ni (vakaumukseni) on käskyn pituinen ja merkit soveltuvat SK:aani (Suorakulmaani).

    Kommentti artikkelin yhteydessä: -Mitä on vapaamuurarius?

    Vapaamuurarit harrastavat salaoppia eli okkultismia, joka kaikissa muodoissaan on Kristuksen opin vihollisuutta. Luotettavista lähteistä lainattua:

    ”Okkultismina voidaan pitää sellaista henkistä oppia ja toimintaa, jonka sisältöä tai menetelmiä ei ole päästetty yleiseen tietoon. Seura, joka edellyttää jäsentensä pitävän salassa tietyt järjestön toiminnot, kuten initiointiriitit ja muut seremoniat.

    Vapaamuurarien johto toimii yhdessä illuminaattien kanssa, veljeskuntien alempien tasojen mitään tietämättä ylimpien tasojen todellisista tarkoitusperistä ja päämäärästä. Lopullisena tavoitteenaan heillä on yhdistää koko maailma yhdeksi maailman hallinnoksi.

    Vapaamuurarivaikuttaja Manly P. Hall kirjassaan Lectures on Ancient tiivistääkin asian erittäin hyvin: ”Olemme lähestymässä jalompaa aikakautta, jolloin kansakuntia ei enää ole, vaan koko maailma on yhden järjestyksen, yhden hallituksen, yhden hallinnollisen järjestyksen alaisuudessa”. EU:n superliittovaltio olisi osa tätä järjestelmää.

    2010 edesmennyt entinen mestarimuurari, Juhani Julin, kertoo dokumentoidusti mm. liittyneensä v. 1991 vapaamuurareihin ystäviensä kutsusta, koska kuvitteli sen aluksi vain eettisesti kasvattavana hyvänä järjestönä. Hän kertoi olleensa jäsenä yli 16 vuotta. Seuraavan tekstin pohjautuu suureksi osaksi hänen sanomisiinsa:

    Liittyessä vapaamuurareiden toiminnasta ei saanut mitään irti, vedottiin vapaamuurarien salaisuuteen. Temppelissä on 33 astetta, ja se rakennetaan salaisuuksittain, jokaisella asteella vannotaan uusi vala, opetuksesta seuraavalla tasolla ei edellisessä vaiheessa tiedä mitään.

    Vala sitouttaa henkivaltaan, eikä siinä huomaa olevansa väärän uskonnon kanssa tekemisissä, valhe on erittäin hyvin naamioitu, ja sielunvihollinen on pukeutunut valkeuden enkeliksi. Vapaamuurarius on suuri harhautusoppi, jossa 90% on siteerattua (raamattu) ja loput 10% myrkkyä. Tämä 10% tekee koko liemestä myrkkyä.

    Vapaamuurarius johtaa tietoisesti harhaan myös ulkopuoliset!!

    Missä vaiheessa vapaamuurari sitten tietää mikä henkimaailma sitä johtaa? Lopullinen niitti tulee 33. asteessa, jolloin paljastetaan, että vapaamuurareja johtaa ja heidän jumalansa on – Lucifer. Mm. jo edesmennyt 30. asteen vapaamuurari, ja vapaamuurareista eronnut, Pertti Jotuni on tämän paljastanut.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Pertti_Jotuni


   • Sinua näyttää kiinnostavan vain oman uskontosi kirjaimen puritaaninen tulkinta, ei hiukkasen vertaa se, mikä rakkauden nimessä on oikein.


   • Kerron.vähän kirjoitti:

    Sinua näyttää kiinnostavan vain oman uskontosi kirjaimen puritaaninen tulkinta, ei hiukkasen vertaa se, mikä rakkauden nimessä on oikein.

    Susi lampaiden vaatteissa on juuri kaltaisesi. Se tekee vähän hyväntekeväisyyttä, jotta se voisi tekopyhästi väittää olevansa "kunnon mies". Sitten kun tämä "kunnon mies" menee loosiin seisomaan alasti muurariessu päällään ja silmät sidottuna, niin siellähän on okkultismia harjoittava susi.

    Vapaamuurareista eronnut Juhani Julin kertoi, että vapaamuurarijärjestö harjoittaa okkultismia saatananpalvojien ja New Age -liikkeen tavoin.

    http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kirkon-johto-kieltaytyy-vastaamasta-entiselle-vapaamuurarille/

    Olet oikeassa, ettei minua kiinnosta ollenkaan lusiferin rakastaminen. Vapaamuurarit rakastavat tätä valkeuden enkeliä, jolle on jo luettu tuomio tuliseen järveen.

    Pyhä Rakkaus löytyy Jeesuksesta Kristuksesta ja Raamatun opetuksesta. Se on oikeaa rakkautta. Se on oikeaa Pyhyyttä.

    Oikea pyhyys torjuu vapaamuurariuden. Vapaamuurariudessa ei ole pyhyyttä, vaan riettautta ja hengellistä raiskaamista.


   • Tässä.on.totuus kirjoitti:

    Susi lampaiden vaatteissa on juuri kaltaisesi. Se tekee vähän hyväntekeväisyyttä, jotta se voisi tekopyhästi väittää olevansa "kunnon mies". Sitten kun tämä "kunnon mies" menee loosiin seisomaan alasti muurariessu päällään ja silmät sidottuna, niin siellähän on okkultismia harjoittava susi.

    Vapaamuurareista eronnut Juhani Julin kertoi, että vapaamuurarijärjestö harjoittaa okkultismia saatananpalvojien ja New Age -liikkeen tavoin.

    http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kirkon-johto-kieltaytyy-vastaamasta-entiselle-vapaamuurarille/

    Olet oikeassa, ettei minua kiinnosta ollenkaan lusiferin rakastaminen. Vapaamuurarit rakastavat tätä valkeuden enkeliä, jolle on jo luettu tuomio tuliseen järveen.

    Pyhä Rakkaus löytyy Jeesuksesta Kristuksesta ja Raamatun opetuksesta. Se on oikeaa rakkautta. Se on oikeaa Pyhyyttä.

    Oikea pyhyys torjuu vapaamuurariuden. Vapaamuurariudessa ei ole pyhyyttä, vaan riettautta ja hengellistä raiskaamista.

    Ongelmasi on juurikin tuo, että et osaa rakastaa etkä suhtautua ymmärtäväisesti varjopuoleesi. Ihminen ei eheydy rukoilemalla Jeesusta ja nöyrtymällä syntiseksi, vaan oppimalla täydestä sydämestään rakastamaan Luciferia ja oppimaan, mitä hänellä on tarjota hänelle.


   • valaisen.asiaa kirjoitti:

    Ongelmasi on juurikin tuo, että et osaa rakastaa etkä suhtautua ymmärtäväisesti varjopuoleesi. Ihminen ei eheydy rukoilemalla Jeesusta ja nöyrtymällä syntiseksi, vaan oppimalla täydestä sydämestään rakastamaan Luciferia ja oppimaan, mitä hänellä on tarjota hänelle.

    Jumala on laittanut nyt vihollisuuden sinun ja Hänen välille.

    Olen saanut tehtäväksi julistaa sinulle kiellon saada synnit anteeksi. Tämä tarkoittaa sinulle varmaa tuomiota helvettiin. En ole tätä asiaa itse päättänyt vaan, sen tuomion on Pyhä Henki sinulle asettanut ja Hänen käskystä tämä asia on tuotu julki.

    Joh: 20
    21 Jeesus sanoi uudelleen: "Rauha teille! Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät." 22 Sanottuaan tämän hän puhalsi heitä kohti ja sanoi: "Ottakaa Pyhä Henki. 23 Jolle te annatte synnit anteeksi, hänelle ne ovat anteeksi annetut. Jolta te kiellätte anteeksiannon, hän ei saa syntejään anteeksi."

    2 Kor 11
    14 Eikä ihme, tekeytyyhän itse saatanakin valon enkeliksi. 15 Ei siis ole mitenkään merkillistä, että hänen palvelijansa esiintyvät Jumalan asian palvelijoina. He saavat tekojensa mukaisen lopun.

    Juud 1
    4 Teidän joukkoonne on näet luikerrellut ihmisiä, joista jo kauan on ollut tuomio kirjoitettuna. Nämä jumalattomat kääntävät meidän Jumalamme armon riettaudeksi ja kieltävät ainoan Valtiaamme ja Herramme Jeesuksen Kristuksen.


   • Voi sinua, sinä ulkokultainen höpsö. Yrität sulkea taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse et mene sinne sisälle, ettekä sallisi muidenkaan sinne mennä. Millä tuomiolla sinä mittaat, sillä tuomiolla sinulle mitataan.


   • tässäpä-vasta kirjoitti:

    Voi sinua, sinä ulkokultainen höpsö. Yrität sulkea taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse et mene sinne sisälle, ettekä sallisi muidenkaan sinne mennä. Millä tuomiolla sinä mittaat, sillä tuomiolla sinulle mitataan.

    Varo ettet syyllisty Pyhän Hengen pilkkaan. Pidä kielesi kurissa.


   • tässäpä-vasta kirjoitti:

    Voi sinua, sinä ulkokultainen höpsö. Yrität sulkea taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse et mene sinne sisälle, ettekä sallisi muidenkaan sinne mennä. Millä tuomiolla sinä mittaat, sillä tuomiolla sinulle mitataan.

    Tänne palstalle ilmestyi Jumalan profeetta, joka lukee tuomion sellaiselle vapaamuurarille, joka ilmoittaa rakastavansa Lusiferia. Sitten joku alkaa kyseenalaistaa sitä, että profeetalla olisi oikeus julistaa tuomio ja profeetalle luetaan vastaava tuomio takaisin.

    Tämä on juuri sellaista Pyhän Hengen vastustamista, mitä fariseukset tekivät. He eivät hyväksyneet Jeesuksen opetusta. Jumalan Sanan vahvistavien voimatekojen jälkeen fariseukset vastustivat Jeesusta siten, että pilkkasivat voimatekojen olevan pahojen henkien tekosia. Tämä oli Pyhän Hengen pilkkaa, jota ei saa anteeksi.

    Sinä 'tässäpä-vasta' lähdit puolustamaa vapaamuuraria Jumalan profeetta vastaan. Oliko mitään järkeä puolustaa vapaamuuraria??? Oliko mitään järkeä avata suuri suusi??? Sinun tokaisusi saattaa täyttää Pyhän Hengen pilkan tunnusmerkit tässä tapauksessa.

    Olisit pitänyt suusi kiinni.

    Nyt on myöhäistä.


   • Omatekoisia kieltoja, ettei muka saisi syntejä julistaa anteeksi! Tajuatteko itsekään, millaisessa pimeydessä vaellatte? Jumalanne lukee sen teille vielä kaksinkertaiseksi synniksi, kun esitätte olevanne hänen puolellaan. Teidän silmänne ovat totuudelta suljetut, koska ette edes halua ymmärtää sitä, saati muita ihmisiä.


   • tässäpä-vasta kirjoitti:

    Omatekoisia kieltoja, ettei muka saisi syntejä julistaa anteeksi! Tajuatteko itsekään, millaisessa pimeydessä vaellatte? Jumalanne lukee sen teille vielä kaksinkertaiseksi synniksi, kun esitätte olevanne hänen puolellaan. Teidän silmänne ovat totuudelta suljetut, koska ette edes halua ymmärtää sitä, saati muita ihmisiä.

    Ai, edellä sanomani on pimeydestä??? Ymmärrykseni mukaan sinä teit nyt Pyhän Hengen pilkkaa ja lopetan väittelyn tähän.


   • Aika harvinaista, että vapaamuurarit bilettävät julkisella videolla. Heillä on omia bileitä suljettujen ovien takana.

    Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen, tunnustatko olleesi vapaamuurariutesi johdosta vapaamuurari Keijo Ketosen kutsuvieras-vapaamuuraribileissä koskaan, kun olit vielä poliisikoulun rehtori? ;-D


   • sisäpiiristä kirjoitti:

    Aika harvinaista, että vapaamuurarit bilettävät julkisella videolla. Heillä on omia bileitä suljettujen ovien takana.

    Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen, tunnustatko olleesi vapaamuurariutesi johdosta vapaamuurari Keijo Ketosen kutsuvieras-vapaamuuraribileissä koskaan, kun olit vielä poliisikoulun rehtori? ;-D

    Kukas poliisiylijohtajista ei olisi ollut vapaamuurari? Jos Petteri Orpo nimitti Seppo Kolehmaisen poliisiylijohtajaksi niin, mitä muuta näyttöä tässä enää tarvitaan?


   • iioioioioiiooi kirjoitti:

    Kukas poliisiylijohtajista ei olisi ollut vapaamuurari? Jos Petteri Orpo nimitti Seppo Kolehmaisen poliisiylijohtajaksi niin, mitä muuta näyttöä tässä enää tarvitaan?

    Turussa vapaamuurarit ovat vallassa kokoomuksessa. Heillä on luja ote vallankahvasta.

    Ilkka Kanerva on ollut pitkään vapaamuurarien poliitikkojen tallissa. Vapaamuurarit ovat rahoittaneet Kanervan poliittisen uran. Vapaamuurarit sitouttavat poliitikot joukkoihinsa tehokkaasti.

    Tiedän yhden miehen, joka sai vierestä kuulla, kun vapaamuurari Jukka Vihanto huusi suoraa huutoa Ilkka Kanervalle, joka ei ollut saanut hoidettua heidän haluamaa asiaa. Kanerva ei saanut kenkää, mutta häntä vapaamuurarit ojensivat kovilla otteilla. Jos joku toimittaja oli ollut Kanervalle ilkeä, niin Kanerva ei häpeillyt mennä päätoimittajatuttavalle ehdottamaan, että toimittajan voisi laittaa helvettiin.

    Kanervan jälkeen Turun poliittiselle sinitaivaalle nousi Aleksi Randell, joka oli nuori ja kokematon pikkupoika. Vapaamuurarien tuella tämä nuori poikanen nostettiin Turun kaupunginjohtajaksi. Demarit suostuivat tähän, koska Randell ei ole erityisen taitava (tehokas politrukki) ja samalla demarit saivat apulaiskaupunginjohtajan pallin.

    Vapaamuurarit nostivat toisen poikasen sinitaivaalle Petteri Orpon. Orpo noste perustuu myös siihen, että häntä on tukenut vahvasti Ilkka Kanerva. Kun Kanerva sai Tuksu-tekstareiden takia kenkää ministerin virasta, niin Orpo oli aivan maansa myydyn näköinen ja meni pitkin seiniä.

    Orpo ei ole myöskään mikään ruudinkeksijä, mutta oli näistä poikasista lupaavampi ja hänellä oli enemmän kannatusta. Vapaamuurarit nostivat Orpon valtakunnan politiikkaan.

    Sinitaivassalin nettisivuilla on mainostettu Petteri Orpoa yhteistyökumppanina. Tämä kertoo taas aika paljon, missä vapaamuurarit luuraavat.

    Randell ja Orpo ovat taustajoukoilleen uskollisia sotureita. Orpo nimittelee toisia vapaamuurareita korkeisiin virkoihin. Vapaamuurarit edellyttävät, että heitä suositaan. Onhan heidän tallissa aina työurallaan menestyneitä miehiä, joita on helppo nimittää korkeisiin virkoihin.

    Mätä kuitenkin haisee Turussa. Se haisee myös Sinitaivassalissa.


   • Ex-toimittaja kirjoitti:

    Turussa vapaamuurarit ovat vallassa kokoomuksessa. Heillä on luja ote vallankahvasta.

    Ilkka Kanerva on ollut pitkään vapaamuurarien poliitikkojen tallissa. Vapaamuurarit ovat rahoittaneet Kanervan poliittisen uran. Vapaamuurarit sitouttavat poliitikot joukkoihinsa tehokkaasti.

    Tiedän yhden miehen, joka sai vierestä kuulla, kun vapaamuurari Jukka Vihanto huusi suoraa huutoa Ilkka Kanervalle, joka ei ollut saanut hoidettua heidän haluamaa asiaa. Kanerva ei saanut kenkää, mutta häntä vapaamuurarit ojensivat kovilla otteilla. Jos joku toimittaja oli ollut Kanervalle ilkeä, niin Kanerva ei häpeillyt mennä päätoimittajatuttavalle ehdottamaan, että toimittajan voisi laittaa helvettiin.

    Kanervan jälkeen Turun poliittiselle sinitaivaalle nousi Aleksi Randell, joka oli nuori ja kokematon pikkupoika. Vapaamuurarien tuella tämä nuori poikanen nostettiin Turun kaupunginjohtajaksi. Demarit suostuivat tähän, koska Randell ei ole erityisen taitava (tehokas politrukki) ja samalla demarit saivat apulaiskaupunginjohtajan pallin.

    Vapaamuurarit nostivat toisen poikasen sinitaivaalle Petteri Orpon. Orpo noste perustuu myös siihen, että häntä on tukenut vahvasti Ilkka Kanerva. Kun Kanerva sai Tuksu-tekstareiden takia kenkää ministerin virasta, niin Orpo oli aivan maansa myydyn näköinen ja meni pitkin seiniä.

    Orpo ei ole myöskään mikään ruudinkeksijä, mutta oli näistä poikasista lupaavampi ja hänellä oli enemmän kannatusta. Vapaamuurarit nostivat Orpon valtakunnan politiikkaan.

    Sinitaivassalin nettisivuilla on mainostettu Petteri Orpoa yhteistyökumppanina. Tämä kertoo taas aika paljon, missä vapaamuurarit luuraavat.

    Randell ja Orpo ovat taustajoukoilleen uskollisia sotureita. Orpo nimittelee toisia vapaamuurareita korkeisiin virkoihin. Vapaamuurarit edellyttävät, että heitä suositaan. Onhan heidän tallissa aina työurallaan menestyneitä miehiä, joita on helppo nimittää korkeisiin virkoihin.

    Mätä kuitenkin haisee Turussa. Se haisee myös Sinitaivassalissa.

    Ilkka Kanervan lahja Turun kaupungille oli, kun Kanerva itse ajoi kaupunginjohtajaksi vapaamuurari Mikko Pukkisen Seinäjoelta vuonna 2006. Pukkinen on julkisesti tunnustanut olevansa vapaamuurari (Hymy 2/2013). Seinäjoella ihmeteltiin, miten ihmeessä he ovat erehtyneet Pukkisen palkkaamaan ja niin suurella palkankorotuksella. Olivat todella tyytyväisiä, että pääsivät Pukkisesta eroon.

    Ei vapaamuurarin virkaura kauaa kestänyt, kun Pukkisen savustettiin kaupunginjohtajan virasta pois, koska hän oli täysin sopimaton johtajan virkaan. Pukkinen meni EK toimitusjohtajaksi vuonna 2010, josta hän sai potkut vuonna 2012.

    Vapaamuurarit pelastivat veljensä ja Pukkinen sai pestin Kuntarahoituksen neuvonantajana, mitä voi pitää tyhjänpäiväisenä palkkiovirkana.


  • Edellä esitetystä voi tehdä sellaisen yhteenvedon, että Turussa valtaa pitää politiikassa, liike-elämässä, evlut kirkossa ja Sinitaivassalissa vapaamuurarien veljeskunta. Ei mene Turulla vahvasti.

  • >>Olen saanut tehtäväksi julistaa sinulle kiellon saada synnit anteeksi. Tämä tarkoittaa sinulle varmaa tuomiota helvettiin. En ole tätä asiaa itse päättänyt vaan, sen tuomion on Pyhä Henki sinulle asettanut ja Hänen käskystä tämä asia on tuotu julki.>>

   Henki sentään vielä säilyy. En tiedä millaisia käskyjä Pyhä Henki antaa ensi viikolla.

   • Sinä Pasi Toivonen olet aktiivinen roomalaiskatolinen Tampereen seurakunnasta. Käyt ruusukkomessussa johtamassa neitsyt Marian rukoilemista terve Maria rukouksella.

    Olet eräässä taannoisessa keskustelussa itse tehnyt Pyhän Hengen pilkkaa ja siten poissa taivaiden valtakunnan joukoista. Nyt taas jatkat Pyhän Hengen pilkkaamista ja uhoamista kohti taivasta. Sinä saa tekojesi mukaisen lopun.


   • Miten kummitusta voi pilkata, kysyn vaan?


   • ei.mene.perille kirjoitti:

    Miten kummitusta voi pilkata, kysyn vaan?

    Mt 5: 36 Minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, jonka ihmiset lausuvat, heidän on tuomiopäivänä tehtävä tili. 37 Sanojesi perusteella sinut julistetaan syyttömäksi, ja sanojesi perusteella sinut tuomitaan syylliseksi."


  • Täällä on aika ajoin keskusteltu Martti Ojareksen vapaamuurariudesta. Eräskin ketju muistaakseni poistettiin. Olisihyvä tietää totuus asiasta!
   Ojares on varmasti tietoinen näistä keskusteluista, onhan hän monesti viitannut sosiaalisen median raadollisuuteen.
   Mutta miksi hän ei ota kantaa asiaan? Jos hän ei ole vapaamuurari, luulisi hänen kaiken järjen mukaan kertovan sen myös katselijoille!
   Itse ainakin olen hieman hämilläni.

   • Martti Ojares on ollut 20 vuotta Sanoma Oyj:n varatoimitusjohtaja. Vapaamuurari Aatos Erkko on palkannut Ojareksen, joka on ollut ennen sitä töissä vapaamuurari Keijo Ketosen Turun Sanomissa ja sitä ennen vapaamuurari Antti Aarnio-Wihurin firmassa. Sanoma Oyj:n toimitusjohtajistossa on ollut ennenkin vapaamuurareita, miksi Ojares olisi poikkeus?

    Kun katsotaan, millaista hedelmää Ojares on saanut aikaan TV7:ssa, niin vähintäänkin voi sanoa, että Ojareksessa on vapaamuurarihenki.


  • Arkkipiispa John Vikström paljastui vapaamuurariksi. Tämän asian kertoi Ylen ohjelmassa Paraisten ruotsinkielisen seurakunnan kirkkoherra Henric Schmidt, joka on itse 33. asteen vapaamuurari ja käy Turunmaan sairaalan kellarissa olevassa vapaamuurariloosissa. Henric Schmidt kertoi myös, että hänen esimiehenään ollut kirkkoherra vuonna 1974 oli myös vapaamuurari, joka on joku kirkkoherra Turun seurakunnasta.

   http://areena.yle.fi/1-3119673#autoplay=true

   Vapaamuurari Henric Schmidt on ehdolla myös Porvoon piispan vaaleissa. Jos valitsijahenkilöt äänestävät julkisesti vapaamuurarin johtoonsa, niin koko hiippakunta osallistuu paholaisen palvonnan syntiin.

   Kopio: http://keskustelu.suomi24.fi/t/14531906/arkkip--john-vikstrom-paljastui-vapaamuurariksi

   • Ja mukana myös demarikaupunginjohtaja Armas Lahoniitty, entinen Suomen Työväen Säästöpankin johtaja. Mitähän sekin on tehnyt?


  • Hölmöin kirjoitus Turun uskovaisista mitä olen aikoihin nähnyt!!!

   • Kirjoitus ei ole hölmö. Turkulaisten uskovaisten teot ovat kauheita.


  • Missionmenin hallituksen jäsen Kari Kouki kuuluu Odd Fellow -veljeskuntaan. Hän on myös Mikaelinystävät ry:n varatoiminnanjohtaja.

   Mikaelinkirkkohan on viime aikoina markkinoinut itseään voimakkaasti Jipun nimellä ratsastaen, ja näin ollen saanut lisää kävijöitä penkkiriveihinsä. Kuinka moni noita penkkejä kuluttavista todellisuudessa kerran tulee pelastumaan on yksin Herran tiedossa, mutta noita Mikaelin "herroja" asia tuskin paljoakaan kiinnostaa, ainakaan niin kauan kuin kävijämäärät ovat kasvussa.

  • Kuulin juuri, että Turussa aloittanut Satamaseurakunta olisi syksyllä siirtymässä pitämään tilaisuuksiaan Sinitaivassaliin. Mitenköhän tämänkin seurakunnan mahtaa käydä?

   • Onko tämä samaa putiikkia Jarmo Sormuksen Jyväskylän Satamaseurakunnan kanssa?


   • Jyväskyläläinen Laura Siltala on käynyt esiintymässä Sinitaivassalissa. Hän tuo kesällä Sleyn kesätapahtumaan Markku Koiviston: - Talk showssa keskustelemassa Markku Koivisto, Arto Merisalo, Jippu ja Aleksi Kuokkanen, juontaa Laura Siltala. https://www.evankeliumijuhla.fi/paajuhla/


   • Seura.paljastaa kirjoitti:

    Jyväskyläläinen Laura Siltala on käynyt esiintymässä Sinitaivassalissa. Hän tuo kesällä Sleyn kesätapahtumaan Markku Koiviston: - Talk showssa keskustelemassa Markku Koivisto, Arto Merisalo, Jippu ja Aleksi Kuokkanen, juontaa Laura Siltala. https://www.evankeliumijuhla.fi/paajuhla/

    Laura Siltalan Laura Talk Show on nykyajan viihdeuskonnollisuutta. Se ei opeta mitään oikeaa kenellekään. Sinitaivassalin väki oli mukana, kun tällaista järjestettiin Turkuun.


   • sdffdsdf kirjoitti:

    Onko tämä samaa putiikkia Jarmo Sormuksen Jyväskylän Satamaseurakunnan kanssa?

    On samaa putiikkia.


   • NakkeNalkuttaja kirjoitti:

    On samaa putiikkia.

    Laura Talk-showta on rahoittanut Jyväskylän Satamaseurakunta. Jos he hakeutuvat Sinitaivassaliin, niin on pakko todeta, ettei Jarmo Sormunen olekaan niin puhdas opettaja, mitä ajattelin. Seura paljastaa sen, mistä on kyse. Olen välillä ihmetellyt Sormusen eräitä ovelia sivulauseita Varustamo-ohjelmassa, missä hän eksyttää kuulijoita.


   • no_show kirjoitti:

    Laura Siltalan Laura Talk Show on nykyajan viihdeuskonnollisuutta. Se ei opeta mitään oikeaa kenellekään. Sinitaivassalin väki oli mukana, kun tällaista järjestettiin Turkuun.

    Laura Siltala lukee showssa alkukertomuksen sijaan jonkun sadun, jossa liberaali luoja on tehnyt joinkin maailman. Siis ei ole Raamatusta vaan Lauran omaa showta ja satua.


  • Miten tämän laittaisin? Sisäpiiritietoa on. Uskomatonta. Ollaan surkimuksia.


   • Ei tässä mitään sisäpiiritietoa tarvita. Heidän logossa on vapaamuurariristi.


   • Luurangot haisevat kaapeissa. Monilla uskovilla on se ongelma, että he osaavat olla myös niin hyväuskoisia, että narahtavat kaikenlaisiin eksytyksiin.


  • Ylimmillä asteilla annetaan lupaus palvella ainoastaan perkelettä.
   Mitään yhteistä ei ole uudestisyntyneen uskovan kanssa heillä.
   Ja eksoteerinen taso on muille muuta, vihkiytyneille esoteerisuus on se juttu.

   Jos olet erehtynyt rapparien porukkaan niin tee äkkiä, niin pian kuin mahdolliista täydellinen ero tuosta saatanallisesta porukasta.

   Sinänsä voivat esiintyä ns hyvän tekijöinä mutta verhojen takana kuhisee isommat ja pienemmä'n demoniset voimat.

   Ja kaikki kulttikamat, esiliinat, mahdolliset sormukset, kalvosinnapit, kirjallisuus, niin ei muuta kuin saunan sytykkeiksi ja muu mikä ei pala, rouhittakoon se.

   Kokonaan sanoutua irti tuosta perkeleellisestä jäsenyydestä.

   Toimita talosi, et tiedä onko sinulla aikaa enää vähän vai vähän vähemmän.

   • Erään vapaakirkkoseurakunnan johtaja sanoi minulle joitakin vuosia sitten, että vapaamuurarit osallistuvat ahkerasti Tuomasmessuihin. Sinitaivassalin nettisivuilla mainostetaan heidän Tuomasmessutoimintaansa, mikä on luonnollinen valinta vapaamuurareille ja odd fellow veljille, koska Tuomasmessut ovat kaukana Raamatun opetuksesta.


   • huhhuuuh kirjoitti:

    Erään vapaakirkkoseurakunnan johtaja sanoi minulle joitakin vuosia sitten, että vapaamuurarit osallistuvat ahkerasti Tuomasmessuihin. Sinitaivassalin nettisivuilla mainostetaan heidän Tuomasmessutoimintaansa, mikä on luonnollinen valinta vapaamuurareille ja odd fellow veljille, koska Tuomasmessut ovat kaukana Raamatun opetuksesta.

    Aikanaan ihmettelin sitä messua nimivalinnan takia, joka luterilaisessa kirkossa yleensä liitetään epäilemiseen ja sen perusteella annetaan lupa epäillä. Tämä on epäilyttävää.


  • Tuomasmessussa jesuiittaisä.
   Jesuiitat käyttävät vielä paaviakin kovempaa valtaa ja ovat todellsuudessa noitia sanan varsinaisessa ja pahamaineisessa merkityksessä.
   Vatikaanin "valkoinen paavi" on alamainen jesuiittajärjestön "mustalle paaville"

   Herätkää.

   Kesäinen Tuomasmessu 10.6.2018 klo 19
   Mikael Agricolan kirkossa, Tehtaankatu 23, Helsinki
   Sunnuntai 10.06.2018 klo 19:00

   Saarna jesuiittaisä Fernando F. Franco SJ Ahmedabadista Intiasta, liturgina Minna Jaakkola, musiikissa Cumina-kuoro. Messun juontavat Leena ja Jarmo Rautiainen.

   Nyt jo pitäisi hälytyskellojen soida ja kovaa.
   Jolla korva on se kuulkoon.

   Ollaan pitkällä pimeydessä menossa jo.

   • Mauno Mattila on luonnehtinut trendikästä ja menevää Hillsong seurakuntaa Hellsong seurakunnaksi. Tuomasmessut ovat liukuneet kohti Hell Song seurakunnan toimintatapoja.

    Sinitaivassali on alkanut järjestämään trendikkäitä naisten tapaamisia ja varakkaat vapaamuurarit ovat keksineet liikemiesten lähetysliiton tukemaan tällaista maailmallista uskonnon harjoittamista. Tässä on meillä yksi uusi Hell Song seurakunta. Näyttää todellakin siltä, että pimeys on laskeutunut Turun päälle.


  • Ei vapaamuurariudella ole käytännössä mitään tekemistä kristinuskon harjoittamisen kanssa. Onpahan "vain" hyvävelikerho, joka vaikuttaa moniin päätöksiin kunnista aina valtiotasolle asti.

   • Minun mielestä Liikemiesten lähetysliitto - Missionmen on kristilliseksi kirkoksi pukeutunut paholaisen palvojien joukko. He tekevät kristilliseltä näyttävää hyväntekeväisyyttä saadakseen hyväksyntää kansalta ja siten peittääkseen sen, mitä tekevät suljettujen ovien takana looseissaan.


   • Pysyn.poissa.sieltä kirjoitti:

    Minun mielestä Liikemiesten lähetysliitto - Missionmen on kristilliseksi kirkoksi pukeutunut paholaisen palvojien joukko. He tekevät kristilliseltä näyttävää hyväntekeväisyyttä saadakseen hyväksyntää kansalta ja siten peittääkseen sen, mitä tekevät suljettujen ovien takana looseissaan.

    näimpä se juuri menee
    ja sinisilmäisiä sumutetaan mitä keretään


  • Taas "tosiuskovat" pilkkaavat vapaamuurariveljiä. Halvat ovat huvit lapsenmielisillä.

  • Näyttää siltä, että maailman vapaamuurarit ovat kaikkein naivimpia ihmistyyppejä ja heidänlaisiaan on äärimmäisen helppo aivopestä muurariuden "leikkiasteella" eli kaikkein alimmilla "valaistumisen" tasoilla. Miksikö?

   Siksi, että niin moni alemman tason vapaamuurari ihan pokkana täälläkin selittää, että heidän SATANISTINEN salaseuransa on vilpittömyyteen ja ihmisten auttamiseen pyrkivä taho. Voiko KUKAAN ei-naivi ihminen väittää noin naurettavia juttuja? EI!

   Suurin osa järjestöön menneistä miehistä (nykyisin myös naisista) näyttää menneen siihen TÄYSIN narsistisin ja opportunistisin perustein, tajuamatta pätkääkään sitä todella PIMEÄN SATANISTISTA filosofiaa, johon koko orjuuspyramidilla eteneminen perustuu. Näille "kokelaille" kyseinen satanistijärjestö on esitelty täysin toisena, mitä se portaikon huipulla edustaa. Näin tehdään myös suuremmalle yleisölle. Vain ne, jotka ovat vaivautuneet ottamaan ITSE selvää asioista, tajuavat, että vapaamuurarit palvovat saatanaa ja heidän rituaalimenonsa ovat Raamatussa kuvatun kaltaisia noituuden menoja ja pohjautuvat Vanhan Testamentin pakanuusmenoille. Pakanuus on samaa kuin saatanan palvonta!

   Ylimpien asteiden muurarit ovat tehneet jo niin paljon Jumalan (puhun nyt Jumalasta enkä vapaamuurarien "jumalasta" eli Saatanasta, jota he edelleen palvovat Luciferinä ja joka ei heidän mukaansa ikinä langennut ja muuttunut pahuuden lähteeksi tässä maailmassa).
   Alimman asteen muurareille kerrotaan satuja siitä, mitä muurarius on ja valehdellaan siitä, miksi asioita salataan ja paljastetaan vasta vähitellen. Alimmilla tasoilla näitä naiveja ihmispoloja aivopestään kaikin tavoin ja heille jopa kerrotaan, että usko Jeesukseen Kristukseen ihmisten ainoana pelastajana on tasapainossa heidän uskontonsa (vapaamuurarius on uskonto ja siinä valvotaan Saatanaa, joka esitetään muurareille "valkeuden enkelinä" eli Luciferinä...aivan kuten Raamattu varoittaa) kanssa. Vapaamuurarius on silkkaa jumalanpilkkaa ja ihmisten ainoan todellisen pelastajan Jeesuksen Kristuksen häpäisyä. LUKUISAT (monet murhattuja siitä syystä) entisen vapaamuurarisatanistit ovat onneksi tuoneet julki nämä häpäisevät ja karmeat korkeiden asteiden noituusmenot ja heidän "salaisen" kommunikointinsa eli salakielen, kun he esim. esiintyvät TV:ssä ja luulevat, ettei suuri yleisö tajua heidän salakieltään puheen seasta. Vapaamuurarit luulevat huijaavansa salakielellään ja suunnitelmillaan muita, mutta loppujen lopuksi he kompastuvat omaan "nokkeluuteensa", sillä KAIKKI SALAISUUDET paljastetaan enemmin tai myöhemmin, Silloin ei auta, jos "veljelle" viestittää salakielellä TV:ssa toista mitä suu puhuu samaan aikaan. Viimeistään kuoleman kohdatessa nämä "itsensä kehittämiseen ja valaistumiseen" pyrkivät satanistiliikemiehet tajuavat, että he ovat olleet silkan huijauksen kohteena koko ikänsä ja heidän "jumalansa" vie heitä kohti pimeyttä, koska he ovat rituaalimenoissaan ikänsä palvelleet häntä ja saaneet häneltä "vastalahjoja" siitä syystä tämän elämän aikana. Kuoleman tullessa he maksavat kaikesta kauhean hinnan.

   Pahinta on nähdä se, että nämä satanistimuurarit ovat syövyttäneet myös Suomea kovaa vauhtia. Suurin osa valtakirkon (ja varmaan myös muiden tahojen) edustajista on näitä satanistimuurareita. Osoituksena siitä on esim. Leppävaaran kirkon "all seeing eye", joka kuvaa Saatanan silmää (tosin sekin esitetään ihan muuna), joka on mukamas kaiken yläpuolella ja näkee kaiken. Raamattu kuitenkin paljastaa saatanan kierouden ja sen, mihin häntä palvovat päätyvät. Saatana ja hänen langenneet enkelinsä (joita mm. Vatikaani palvoo) ovat huijanneet ihmisiä siitä asti, kun maapallo luotiin. He esiintyvät niin selvännäkijöille henkioppaina kuin hindulaisille "jumalina". Kaikesta on varoitettu. Historiaan on vääristelty muurarien (niiden muurarien, joilla oikeasti on MAALLISTA valtaa maailmassa) taholta, koska he haluvat pitää kansan pimennossa totuudelta. Ylimmän asteen muurarit myöntävät itse palvovansa luciferiä ja pyrkivänsä uuteen MaailmanJärjestykseen, jonka johdossa on heidän "jumalansa" eli lucifer eli saatana. Jos alimman asteen muurarit ovat niin typeriä, etteivät edes ole ottaaneet selvää siitä, miten heidän ylemmän asteen "valjensä" paljastavat ihan pokkana, että he palvovat pahuuden voimia, niin kyse on silkasta naiviudesta.

   Jokaisen aivopesun alle joutuneen muurarin pitäisi lähteä pikemmiten kys. seurasta pois. Mitä alemmalla asteella siellä on, sitä helpompaa on vielä lähteä. Eikö sen jo olisi pitänyt hälyyttää kelloja, että kaikki tehdään salassa muilta ja vala uskollisuudesta pitää vannoa? Eikö se jo kerro siitä, että ALISTUU muiden tahtoon PAKON sanelemana? Raamattu on selkeä siitä, miten Jumala suhtautuu salaisuuksiin ja valojen vannomisiin. JUMALA ONNEKSI NÄKEE KAIKEN. Myös ne salaiset noituusrituaalit, joita vapaamuurarit harjoittavat etenkin korkeimmilla asteilla. Hän näkee jokaisen niistä ihmisistä, jotka riisuvat itsensä alusvaatteisilleen ja vannovat valoja "veljilleen".

   • Olet ikävä panettelija.


   • Harppi-Suorakulma kirjoitti:

    Olet ikävä panettelija.

    Vapaamuurarien tekemisistä saa puhua.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   73
   5055
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   70
   2659
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2032
  4. Raaka-Rane lähti reissuun lentokentällä

   Instassa runsas aamiainen lentokentällä, pöytäseurueessa kaksi muuta. Täytyy järjestellä bisnekset kuntoon ulkomailla...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   1387
  5. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   50
   1210