TIETEELLINEN TODISTUS JUMALAN OLEMASSAOLOSTA

TutkittuaTietoa

Tohtori N.J.Stovell oli aikaisemmin ateisti. Tiedemiehenä hänen nimensä oli varsin tunnettu Yhdysvalloissa. Hän oli kiinnostunut atomeista ja suoritti tutkimuksia tämän merkillisen voimakentän piirissä. Häntä kiinnostivat luonnon valtavat salaisuudet ja tiedemiehenä hän pyrki niin syvälle olevaisen syvyyksiin kuin mahdollista. Hän etsi tieteelle uusia teitä ja teki kokeita, jotka olivat laadussaan uusia ja outoja. Eräissä kokeissaan N.J.Stovell päätyi niin merkillisiin tuloksiin, että niiden vaikutuksesta hänen elämännäkemyksensä muuttui täydellisesti.
Näin kertoi N.J.Stovell:
- Olin vakaumuksellinen ateisti. Luulin, että Jumala oli olemassa vain uskovaisten mielikuvituksissa ja että kaikki Jumala-usko oli pelkkää taikauskoa. Kaikkitietävään ja rakastavaan Jumalaan uskominen oli minulle täydellistä järjettömyyttä.
Meitä oli muutamia tiedemiehiä, jotka teimme laboratoriokokeita ihmisen aivojen toiminnasta. Työ oli jännittävää ja mieltä kiihottavaa. Totesimme sen, että ihmisen aivot toimivat radiolähettimen tavoin. Teimme työtä löytääksemme sen aaltopituuden, jolla aivot toimivat. Me löysimme sen – niin me löysimme paljon enemmän – ihmisaivojen käyttämän aaltopituusasteikon kokonaisuudessaan. Asteikossa oli oma paikkansa jokaisella aaltopituudella ja ne olivat selvästi erotettu toisistaan.
Uusi löytömme nosti esiin monenlaisia ajatuksia ja kysymyksiä. Ajattelimme sitäkin, että kun me ihmiset voimme kojeillamme mitata ihmisen aivojen toimintaa, niin eikö Jumala, jos Hän on olemassa, voi yhtä helposti lukea ajatuksiamme niin kuin selvää kirjaa?
Eräs asia kiinnosti meitä aivan erityisesti. Halusimme tietää mitä tapahtuu ihmisen aivoissa hänen kuollessaan.
Me valitsimme kokeilukohteeksemme erään naisen, jonka tiesimme pian kuolevan. Hän oli uskovainen ihminen ja kaikki seikat viittasivat siihen, että hänellä oli vain muutamia elinpäiviä jäljellä. Potilaalla ei ollut vähäistäkään aavistusta suunnitelmistamme. Järjestimme tekniset kojeemme hänen vuoteensa lähelle eikä sairaalla ollut aavistustakaan, mitä me puuhasimme. Hän ei voinut kuvitellakaan, että tarkkailisimme hänen elämänsä viimeisiä hetkiä.
Meitä oli kaikkiaan viisi tiedemiestä, jotka päätimme olla paikalla, kun kokeeseen joutunut potilaamme kuolee.
Kiinnostuneina odotimme, mitä tapahtuisi naisen kuollessa.
Kukaan meistä viidestä tiedemiehestä ei ollut uskovainen ja minä lienen ollut heistä kaikista etäämmällä Jumalasta.
Tieteellisten laitteittemme joukossa oli muuan koje, joka mittasi kuolevan naisen ajatuksen voimaa. Mittarissa oli nolla keskipisteenä ja sen oikealla puolella positiivinen asteikko, joka jakaantui 500 asteeseen. Vasemmalla puolella oli negatiivinen asteikko, joka sekin jakaantui 500 asteeseen. Aikaisemmin olimme tällä kojeella mitanneet Yhdysvaltain voimakkaimman radiolähetyksen, jonka piti kuulua kaikkialla maapallolla.
Mittauksissa pysähtyi asteikkomme asteen 9 kohdalle.
Tuli sitten kokeeseemme joutuneen naisen kuoleman hetki.
Tällä lähdön hetkellä hän alkoi äänekkäästi kiittää Jumalaa
Hän rukoili Jumalan armoa, tunnusti olleensa syntinen ihminen
ja anoi anteeksi Jeesuksen veressä. Välillä kuoleva kiitti Herraa siitä, että Herra oli pian siirtävä hänet tästä kyynelten laaksosta Taivaan kotiin, iankaikkiseen elämään Herran Jeesuksen luona.
Meitä kaikkia tiedemiehiä liikutti naisen kuolinhetki ja hänen uskonsa. Näinkö kuolee ihminen, jolla on luja luottamus Jumalaan? Melkein unohdimme tieteellisen kojeemme.
Katsoimme toisiimme kyyneleisin silmin. Tunnustan, että sillä hetkellä itkin.
Äkkiä heräsimme kuin unesta. Tutkimuskojeemme mittarista kuului äkkiä hyvin voimakas naksahdus. Katsoimme mittariin
- ja tuskin voimme uskoa silmiämme – mittari näytti 500
astetta positiivisella puolella! Näytti siltä, että osoitin yritti väkisin kiivetä vieläkin korkeammalle.
Jatkuu..
http://valkeus.suntuubi.com/?cat=40

25

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TheEndd

      Meitä kaikkia tiedemiehiä liikutti naisen kuolinhetki ja hänen uskonsa. Näinkö kuolee ihminen, jolla on luja luottamus Jumalaan? Melkein unohdimme tieteellisen kojeemme.
      Katsoimme toisiimme kyyneleisin silmin. Tunnustan, että sillä hetkellä itkin.
      Äkkiä heräsimme kuin unesta. Tutkimuskojeemme mittarista kuului äkkiä hyvin voimakas naksahdus. Katsoimme mittariin
      - ja tuskin voimme uskoa silmiämme – mittari näytti 500
      astetta positiivisella puolella! Näytti siltä, että osoitin yritti väkisin kiivetä vieläkin korkeammalle.
      Katsoimme toisiimme hämmästyneinä. Sydämemme oli järkyttynyt. Ensimmäisen kerran koko ihmiskunnan historiassa olimme mitanneet rukoilevan ihmisen rukouksen voiman. Se oli vähintään (mittari ei riittänyt)
      55 kertaa suurempi kuin Yhdysvaltain voimakkaimman radioaseman, joka lähetti sanoman, joka kuului kaikkialle maapallolla.
      Suoritettu koe vaikutti sisäiseen elämääni maanjäristyksen tavoin. Ateistinen elämänkatsomukseni särkyi tuhansiksi sirpaleiksi. Olimme nähneet ja kokeneet hämmästyttäviä asioita.
      Jonkin ajan kuluttua päätimme tehdä uuden kokeen.
      Kokeilujemme kohteeksi otimme vapaa-ajattelijan, joka
      kärsi kovia tuskia ankaran taudin uhrina. Kun tarvittavat
      laitteet oli asennettu potilaan vuoteen äärelle, järjestimme niin, että eräs opettajatar alkoi keskustella potilaan kanssa.
      Haastattelija kysyi sairaalta hänen suhdettaan Jumalaan.
      Tämä vastasi, että hän oli pettynyt sekä Jumalaan että ihmisiin.
      Tarkastimme mittarimme. Ihmeeksemme mittarin osoitin rupesi heilahtelemaan koneen vasemmassa asteikossa. Siis päinvastaisella puolella kuin silloin, kun tutkimme uskovaista. Kun potilas rupesi kiroilemaan, niin koneesta kuului voimakas rasahdus. Osoitin heilahti ääriasentoon ja osoitti 500 astetta negatiivisella puolella.
      Nyt olimme tieteellisesti mitanneet pahojen ajatusten voiman. Vakavat ajatukset täyttivät sisimpäni. Kun me tiedemiehet voimme kojeillamme mitata ihmisten ajatuksen voiman, niin eikö Jumala voi sitten lukea ajatuksiamme ja saada tietoa aikeistamme, joita aivomme lähettävät suuremmalla teholla kuin radioaseman teho?
      Tunsin, että minut oli asetettu seinää vasten. Olin kasvokkain Kaikkitietävän Jumalan kanssa Ateistiset konseptini menivät täydellisesti sekaisin. Totuutta etsivänä tiedemiehenä en voinut kieltää totuutta, jonka olin löytänyt.
      Tänään en enää ole ateisti. Olen onnellinen kristitty.
      Minä uskon Jeesukseen Kristukseen Vapahtajani.

      On monia asioita, jotka tänään käsitän aivan kuin uusina.
      Tiedemiehenä minä uskon, että sädekehä, joka tavallisesti maalataan Jeesuksen pään ympärille, ei ole pelkästään taiteilijan mielikuvituksen tuotetta, vaan sen takana on määrätty sanoma. Uskon, että Jeesuksen pään ympärillä oli voiman sädekehä ja se kuuluu myöskin uskovaisille.
      Jeesus sanoi opetuslapsilleen: ”Kun Pyhä Henki tulee teihin, te saatte voiman”. (Apt. 1:8) Hänen lapsinaan me kaikki tarvitsemme sitä voimaa, jotta selviäisimme taistelussa pimeyden voimia vastaan.
      Kiitän Jumalaa siitä, että minä, entinen kieltäjä, olen nyt Jumalan lapsi ja olen saanut kokea Pyhän Hengen siunauksen.


      ( Mainittakoon vielä, että yllä oleva todistusaineisto on aiheuttanut jälkikäteen kiinnostusta lukuisissa tiedemiespiireissä, eikä yksikään tiedemies ole pystynyt kyseenalaistamaan tutkimustuloksia.
      Asiasta on pysytty julkisuudessa vaiti, mutta me elämme
      aivan sen ajan kynnyksellä, jolloin jokainen ihminen tulee
      katuvaisena ja nöyränä tunnustamaan Jumalan
      olemassaolon, eikä se jää yhdeltäkään epäselväksi.
      Useimmille tunnustus on kuitenkin liian myöhäistä, kun he EIVÄT OLE AJOISSA uskoneet edes Jumalan olemassaoloon, eivätkä ole ottaneet Jeesusta Kristusta Jumalan Poikaa vastaan omaan elämäänsä vaan tietoisesti hyljänneet Hänet.
      VAIN OTTAMALLA JEESUS VASTAAN HENKILÖKOHTAISESTI SINÄ YSTÄVÄNI SAAT PELASTUKSEN !!! )

      • Anonyymi

        aloitus ei vaikuta, - TIEDEMIEHEN kirjoitukselta . . . ?

        hellareilla kylläkin "pussissaan" juurikin samantapaisia kertomuksia, enempi ja vähempi, jne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        aloitus ei vaikuta, - TIEDEMIEHEN kirjoitukselta . . . ?

        hellareilla kylläkin "pussissaan" juurikin samantapaisia kertomuksia, enempi ja vähempi, jne.

        Mikä henki sinulle tuon "totuuden " ilmoitti , että ei vaikuta - mitenköhän "korkeaksi" itsesi uskot?


    • Nii, kyllähän näitä muitakin olisi mutta kun ongelmana on että tiede ei voi hyväksyä yhtäkkiä niin suurta mullistusta. Lähes laikki Nobel palkinnot ja väitöskirjat menis nurin, tiedettä sponsoroivat tukijat vaatisivat rahojaan takaisin, virkoja menisi vaihtoon, professyyreja lakkautettaisiin, tiedekuntia lopetettaisiin ja ties vielä mitä. Monen tieteenalan koko keskeinen maailma romuttuisi. Ei sellainen käy yhdellekään instituutiolle tosta vaan. Menee vuosia hyväksyä nämä isot muutokset vaikka ne kuinka voitaisiin todistaa faktoiksi. Niin se vaan menee!

      Mutta Halleluja tällekin kirjoitukselle. Se korottaa vapahtajaamme Jeesusta Kristusta!

      • Ottakaa ateistit hyvällä vastaan Jeesus. Se on kuin vakuutuskirja, joka takaa hyvän lopun tämän maailman hullunmyllystä.


      • Historiasta tunnetaan kyllä esimerkkejä tapauksista, joissa tiedemaailma hyväksyi nimenomaan tieteellisen metodin avulla tuotettua tietoa, joka mullisti edelliset käsitykset. Tässä ei nyt kuitenkaan ole kysymys oikeasti siitä kuinka joustava tiedemaailma on tai ei ole hyväksymään jotakin vaan siitä, että mitään jumalia ei tosiasiassa ole osoitettu oleviksi tieteellistä metodia käyttäen, vaan käsitykset jumalista perustuvat uskomuksiin.

        Hupaisat kertomukset "ajatuksen voimaa" mittaavista kojeista ja säväyttävistä lukemista (500!) eivät todellakaan ole tieteellisen metodin käyttöä vaan ne ovat tieteisän kuuloisilla käsitteillä leikkimistä. Tämän leikin motiivi oli taas kerran apologetiikka, eikä sillä ole tieteen kanssa yhtään mitään tekemistä. Tämän halusin sanoa en siksi, että olisi tarkoitus dissata uskonnollisia uskomuksia kategorisesti vaan siksi, että en hyväksy tieteen käsitteen väärinkäyttöä.


      • Anonyymi
        khaonymos kirjoitti:

        Historiasta tunnetaan kyllä esimerkkejä tapauksista, joissa tiedemaailma hyväksyi nimenomaan tieteellisen metodin avulla tuotettua tietoa, joka mullisti edelliset käsitykset. Tässä ei nyt kuitenkaan ole kysymys oikeasti siitä kuinka joustava tiedemaailma on tai ei ole hyväksymään jotakin vaan siitä, että mitään jumalia ei tosiasiassa ole osoitettu oleviksi tieteellistä metodia käyttäen, vaan käsitykset jumalista perustuvat uskomuksiin.

        Hupaisat kertomukset "ajatuksen voimaa" mittaavista kojeista ja säväyttävistä lukemista (500!) eivät todellakaan ole tieteellisen metodin käyttöä vaan ne ovat tieteisän kuuloisilla käsitteillä leikkimistä. Tämän leikin motiivi oli taas kerran apologetiikka, eikä sillä ole tieteen kanssa yhtään mitään tekemistä. Tämän halusin sanoa en siksi, että olisi tarkoitus dissata uskonnollisia uskomuksia kategorisesti vaan siksi, että en hyväksy tieteen käsitteen väärinkäyttöä.

        Kaikki kullat ja hopeat ovat Herran. Kaikki , mitä maassa ja taivaassa on. Ja aivan varmasti kaikki ihmisen tieteet ja taiteet, mitkä keksitään Jumalan sallimissa rajoissa ihmisaivoissa.

        Aloituksessa on mahtava todistus siitä, mitä uskoontulleissa todella tapahtuu, kun Pyhä Henki SAA koskettaa ihmistä. Täällä olevien negakommentoijien pitäisikin alkaa tiedetutkimus omasta ihmisyydestään tosissaan. Siunausta opintiellenne.


    • halleliha

      Ihmisen elämä on varsin lyhyt ja loppuelämä iankaikkinen. Paikan voi tosin itse valita.

    • Aika uskottavaa, kun kaverista ei netistä löydy mitään muuta kuin tuo sama teksti parilla eri kielellä. Varmaankin todella merkittävä tiedemies.

      Varmasti aika monikin tiedemies on "pystynyt kyseenalaistamaan" tulokset siinä mielessä, ettei kukaan usko niitä todeksi. Tällä ei kuitenkaan ole mitään merkitystä, jos tuo koe on oikeasti toistettavissa.

      Tuossahan kuvataan selvästi, miten koe pitää suorittaa - ei muuta kuin rakentamaan sellainen samanlainen kone ja sitten videoita tapahtumista nettiin. Kyllä se siitä lähtee. Toisin kuin usein väitetään, kaikenlaisia huuhaaikiliikkujiakin kauppaavat ihmiset yleensä saavat jonkun niitä katsomaan, joten jos tuon kokeen voi toistaa, niin varmasti siitä kiinnostutaan.

      Vaan eipä se taida enää toistua, kun ei ole uskovaiset tiedemiehet väärentämässä tulosta.

    • Eikä tässä vielä... Nämä kaikki todistaa samaa. On vai ajan kysymys koska tieteen on pakko tunnustaa kaikki loputkin.
      Tästäkin tutkimuksesta puhuimme pikkuserkkuni kanssa jo syksyllä 2009 kun näitä soluviljelmiä tehtiin ja näytti siltä että tulos on pysyy vaan tuossa 120 vuodessa, eikä miksikään siitä muutu.
      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/tiede/ihmisen-lopullinen-ikaraja-selvisi-120-vuotta/

      1. Moos. 6:3 Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."

      • Oletkos usein kohdannut niitä jättiläisiä, joista puhutaan seuraavassa jakeessa? Tai niitä jumalien poikia edellisestä jakeesta? Minkä jumalien, eikös pitänyt olla vain yksi jumala?


      • Jarmo__EiKirj

        On olemassa vielä eräs tieteen verifioimista ja siihen reagoimista hidastava tekijä, joka kuulu termillä "cience half life" elikkä jotain tutkimuksen tuloksen puoliintumisaika. Se tekee näiden tulosten toteutumisen julkistamisesta äärettömän hidasta. Huomasin sen silloin kun ensimmäisiä kertoja juttelin pikkuserkkuni Pasin kanssa, joka on siis lääkäri/kirurgi/tieteen harjoittaja. Hän selitti paljon muutakin ongelmaa, etenkin niiden poliittista jarruttamista. Osa tieteen tuloksista suorastaan dumpataan koska ne johtavat "ei toivottuun" tulokseen.


      • Jarmo__EiKirj
        eirasisti kirjoitti:

        Oletkos usein kohdannut niitä jättiläisiä, joista puhutaan seuraavassa jakeessa? Tai niitä jumalien poikia edellisestä jakeesta? Minkä jumalien, eikös pitänyt olla vain yksi jumala?

        No niiden luurankoja kyllä löytyy. Ja kuten huomaat, niin ne kaikki hukkuivat vedenpaisumuksessa Raamatun mukaan. Aivan samoin kuin ne suuret dinosaurukset, joioden suusa oli ruoka vielä kun tulva vei ne. Siksi niiden suusta löytyy vielä pureskelematonta ruokaa. Äkkikuolema siis, ilman ulkopuolisia vaurioita, elikkä ei siis olosuhteiden vuoksi sukupuuttoon kuolleita. Vedenpaisumus, elikkä äkillinen tulva oli syy niihin.


      • Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        No niiden luurankoja kyllä löytyy. Ja kuten huomaat, niin ne kaikki hukkuivat vedenpaisumuksessa Raamatun mukaan. Aivan samoin kuin ne suuret dinosaurukset, joioden suusa oli ruoka vielä kun tulva vei ne. Siksi niiden suusta löytyy vielä pureskelematonta ruokaa. Äkkikuolema siis, ilman ulkopuolisia vaurioita, elikkä ei siis olosuhteiden vuoksi sukupuuttoon kuolleita. Vedenpaisumus, elikkä äkillinen tulva oli syy niihin.

        Mannerjäätiköt ovat ajoitettavissa, ja ne osoittavatkin, ettei mitään globaalia vedenpaisumusta ole ollut ihmislajin elinaikana.


      • Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        No niiden luurankoja kyllä löytyy. Ja kuten huomaat, niin ne kaikki hukkuivat vedenpaisumuksessa Raamatun mukaan. Aivan samoin kuin ne suuret dinosaurukset, joioden suusa oli ruoka vielä kun tulva vei ne. Siksi niiden suusta löytyy vielä pureskelematonta ruokaa. Äkkikuolema siis, ilman ulkopuolisia vaurioita, elikkä ei siis olosuhteiden vuoksi sukupuuttoon kuolleita. Vedenpaisumus, elikkä äkillinen tulva oli syy niihin.

        Siis, missä on löytynyt ihmisen muotoisten jättiläisten luurankoja? Ei sellaisia ole löytynyt fossiileina tai luurankoina. Onko nämäkin pimitetty suuressa salaliitossa?


      • eirasisti kirjoitti:

        Siis, missä on löytynyt ihmisen muotoisten jättiläisten luurankoja? Ei sellaisia ole löytynyt fossiileina tai luurankoina. Onko nämäkin pimitetty suuressa salaliitossa?

        Jaa, nyt löytyi jättiläiset:
        http://www.snopes.com/media/notnews/giantcoverup.asp

        Eli niitä ei siis oikeasti ole koskaan ollut olemassakaan. Eikä siinä mitään: ei kristinusko ole kiinni vanhan testamentin "faktojen" oikeellisuudesta. Pitää vaan ymmärtää, että se on juutalaisten muinainen historiankirja, jonka he ovat itselleen kirjoittaneet.


      • Jarmo__EiKirj
        khaonymos kirjoitti:

        Mannerjäätiköt ovat ajoitettavissa, ja ne osoittavatkin, ettei mitään globaalia vedenpaisumusta ole ollut ihmislajin elinaikana.

        Mannerjäiden iän mittuas, kuten muutkin radiohiilimittaukset ovat höpönlöpöä!

        Oletteko koskaan nähneet 1800 luvulla otettuja valokuvia etelälapista ja verraneet niitä sitten myöhempiin, sisällisodan aikaisiin ja sitten vaikkapa talvisodan aikaisiin ja siitä sitten -50 luvulle jne -70 ja -80 luvulla otettuihin kuviin? Huomaatte erään erikoisen piirteen... Jokaisessa 1800 luvulta otetussa kuvasta alkaen maisema on kuin Lapin erämaassa, ei puun puuta, siellä täällä joku mänty. Mutta kasvusto kuitenkin koko ajan kasvaa ja rehevöityy.
        Keskilapin, Kittilän korkeudella asukkaita on ollut 1500-1600 luvuilta saakka ja siellä oleminen ja asuminen on kyllä ollut totista puuhaa.
        Skandinavian kartta 1200 luvulla on ollut asutusten osalta (googlettamalla selviää) sen näköinen ettei yhdessäkään maassa ole ollu tjuuri yhtään mitään perämerta ylempänä. Siellä on ollut vielä pelkkää jäätä ja lunta.
        Siksipä uskon että 2000 vuotta sitten koko Sskandinavia oli pelkkää jäätä ja lunta.

        Vedenpaisumus jäädytti planeetan molemmat navat ja ihmiset asuivat ensimmäiset vuosisatansa Nooan jälkeen luolissa. Raamattu myös kertoi missä vaiheessa mantereet siirtyivät, kuten kaikki ymmärtää, kun katsotte karttapalloa.

        Kaikki tieto löytyy Raamatusta! Uskokaa tai älkää, pikkutarkkoja nyansseja myöden.


      • Jarmo__EiKirj kirjoitti:

        Mannerjäiden iän mittuas, kuten muutkin radiohiilimittaukset ovat höpönlöpöä!

        Oletteko koskaan nähneet 1800 luvulla otettuja valokuvia etelälapista ja verraneet niitä sitten myöhempiin, sisällisodan aikaisiin ja sitten vaikkapa talvisodan aikaisiin ja siitä sitten -50 luvulle jne -70 ja -80 luvulla otettuihin kuviin? Huomaatte erään erikoisen piirteen... Jokaisessa 1800 luvulta otetussa kuvasta alkaen maisema on kuin Lapin erämaassa, ei puun puuta, siellä täällä joku mänty. Mutta kasvusto kuitenkin koko ajan kasvaa ja rehevöityy.
        Keskilapin, Kittilän korkeudella asukkaita on ollut 1500-1600 luvuilta saakka ja siellä oleminen ja asuminen on kyllä ollut totista puuhaa.
        Skandinavian kartta 1200 luvulla on ollut asutusten osalta (googlettamalla selviää) sen näköinen ettei yhdessäkään maassa ole ollu tjuuri yhtään mitään perämerta ylempänä. Siellä on ollut vielä pelkkää jäätä ja lunta.
        Siksipä uskon että 2000 vuotta sitten koko Sskandinavia oli pelkkää jäätä ja lunta.

        Vedenpaisumus jäädytti planeetan molemmat navat ja ihmiset asuivat ensimmäiset vuosisatansa Nooan jälkeen luolissa. Raamattu myös kertoi missä vaiheessa mantereet siirtyivät, kuten kaikki ymmärtää, kun katsotte karttapalloa.

        Kaikki tieto löytyy Raamatusta! Uskokaa tai älkää, pikkutarkkoja nyansseja myöden.

        Mannerjäätiköiden iänmääritys ei perustu pelkästään radiohiileen, eikä radiohiiliajoituskaan ole mitään höpönlöpöä. Sen pätevyysaluetta ja muitakin ominaisuuksia kyllä vääristellään nuoren Maan kreationismia koskevassa propagandassa, mutta tieteellistä tarkastelua moinen vääristely ei kestä.

        Lisäksi usein "unohdetaan" joko tietämättömyyttään tai tahallaan, että eri ajoitusmenetelmät ovat myös korreloitavissa toisiinsa, ja menetelmiä on valtaisa joukko. Kun radiohiiltä käytetään yhdessä puiden vuosilustojen kanssa ja muita isotooppeja käytetään vielä korrelointiin, niin saamme erittäin hyvin tietoa menneisyydestä.

        En ole tarkastellut mainitsemiltasi alueilta valokuvia systemaattisesti, joten en osaa sanoa siihen asiaan mitään. Kuitenkin Lapista ja Pohjois-Suomesta muutenkin löytyy järvisedimenttien joukosta evidenssiä ajanjaksoista, jolloin esim. Oulun korkeudella asti kasvoi jaloja lehtipuita. Näin oli Eem-interglasiaalin aikana. Myöhempien jäätiköitymistenkään aikana nuo alueet eivät olleet kokonaan mannerjään peitossa, vaan glasiaatioita oli useita.

        Tiedot metsätaloudesta voisivat antaa osviittaa siihen, että onko harvapuisemmille jaksoille historiallisena aikana mitään inhimillistä taustaa. Yksi tähän liittyvä mielenkiintoinen pointti on muuten se, että luonto tosiaan on vieläkin palautumassa viime jääkaudesta. Esim. kuusi levisi jonnekin Länsi-Norjaan vasta keskiajalla, ja taisi levitä idästä Suomeen joskus 5000-6000 vuotta sitten. Tuo jälkimmäinen täytynee tarkistaa jostain.

        En kuitenkaan historiallisten seikkojen osalta pitäisi 1200-luvun karttoja juuri minään aktuaalisina kasvilajistokuvauksina. Kaikenlaisia merihirviöitä on piirretty sinne tänne muutenkin.

        Kerros millähän ihmeen mekanismilla vedenpaisumus jäädytti navat. Voin sitten kertoa vähän enemmän siitä, mitä kenotsooisen maailmankauden jäätiköitymisen syistä oikeasti tiedetään.


    • Jobinpostia

      Ps.90:10. Meidän elinpäivämme ovat seitsemänkymmentä vuotta taikka enintään kahdeksankymmentä.

      • No voi. On kuitenkin nähty, että yli 120-vuotiaksikin jotkut elävät.


    • Kuplapuhkeaa

      Satavuotiaiden määrä on kasvanut nopeammin kuin on ennustettu. Suomesa on nyt lähes 800 vähintään sadan vuoden ikäistä ja heidän määränsä kasvaa joka vuosi. 105-vuotiaita on Suomessa 18 ja Suomen vanhimmat ovat 109-vuotiaita, heitä on kaksi. Suomessa ei yhtään 120- vuotiasta. Vai onko?

      • Oikeinhyvää

        Hyvä aloitus.


      • Anonyymi
        Oikeinhyvää kirjoitti:

        Hyvä aloitus.

        aloituksen tyyppisiähän "helluntai-puheet" on, ja rivijäsen uskoo ja taputtaa . . .
        ei mitään väliä onko totta vai ei, ja yleensä se on tuo jälkimmäinen . . .

        amerikkalaiset "saarnaajathan" koko helluntailaisuuden tänne tuonut, ja raamatussa kirjoitettu:
        "- te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen, jne. . Matt: 23: 15


    • Anonyymi

      Linkki ei ole enää käytössä.
      Pyhien rukoukset nousevat suitsukkeena taivaaseen kultaiseen maljaan.
      24 vanhimmalla, jotka edustavat kirkastettua seurakuntaa ja kaikkia pyhiä on kullakin kultainen malja täynnä suitsukkeita (Ilm 5:8).

      Pyhien rukouksessa on ulottuvuus:
      Ilm 8:3-5 .. enkeli asettui alttarin ääreen. Hänellä oli kultainen suitsutusastia, jolle annettiin paljon suitsukkeita pantavaksi kaikkien pyhien rukouksiin kultaiselle alttarille, joka on valtaistuimen edessä.
      Suitsukkeiden savu nousi enkelin kädestä pyhien ihmisten rukousten mukana Jumalan eteen.
      Enkeli otti suitsutusastian, täytti sen alttarin tulella ja heitti maan päälle.
      Silloin tuli ukkosenjylinää, ääniä, salamoita ja maanjäristys.

      Lunastetut pyhät ovat Jeesuksen kaltaisessa asussa, joista yksi esiintyy Johanneksen oppaana (1:1):
      Ilm 15:6 Jumalan vihan kultaiset täydet maljat 7 enkeliä vuodattavat viimeisinä vitsauksina.

    • Anonyymi

      "Minä uskon Jeesukseen Kristukseen Vapahtajaani....
      Kiitän Jumalaa siitä, että minä, entinen kieltäjä, olen nyt Jumalan lapsi ja olen saanut kokea Pyhän Hengen siunauksen."

      Epäilen aloitusta huijaukseksi noiden sanojen takia. Näin puhuu vain aiemmilta opettajilta puhetapansa omaksunut, joka ei ajattele enää itse, vaan antaa uskovien ajatella puolestaan ja hokee heidän hokemiaan kuin papukaija. Tuonkaltaista puhetta riittää. Lisäksi jutussa hoetaan oudolla tavalla asioita.
      Mutta kaltaisistaan ihminen saa ilonsa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      317
      7210
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2194
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1611
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1439
    5. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1153
    6. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      72
      1135
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      335
      1026
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      873
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      50
      865
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      787
    Aihe