Identtiset geenit mutta eri lopputulos

http://www.livescience.com/3905-identical-twins-identical.html

Lainaus: "Such differences have to do not with the twins' identical DNA, which is the software of life, but in how genes express themselves, the research found. The differences stem from chemical modifications in the genes over the years.

These epigenetic effects, as they are called, are the result of chemical exposure, dietary habits and other environmental factors, the scientists believe.

In 2001, scientists documented that identical twins with different diets had corresponding differences in blood cholesterol measures. A study in 2002 found that identical twins tend to differ greatly in their levels of emotional distress, depending on how close each was to their mother or whether they attended church, among other social factors.

Research last year at Duke University found that identical twins both develop Alzheimer's by their late 70s only about 40 percent of the time. In many cases, one does and one does not.

Other studies have shown that the brains of identical twins look different upon close inspection of the wiring.

Gene expression and behavior is altered by a process called methylation. Scientists think a better understanding of methylation could aid cancer research."

Oma kommentti: Geneettisesti identtiset kaksoset voivat näyttää hyvinkin erilaisilta heti syntymästään saakka. Heidän ihonvärinsä, hiuksensa ja silmänsä voivat olla eriväriset, vaikka heidän geenisekvenssinsä ovat identtiset. Samoin heidän luonteissaan sekä taipumuksissaan ns. geneettisiin sairauksiin voi olla hyvinkin suuria eroja.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3461832/First-identical-twins-different-skin-colour-born-UK.html
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/4043735/Couple-defy-odds-with-second-pair-of-black-and-white-twins.html
http://www.bionews.org.uk/page_621173.asp
http://www.hairfinder.com/hair2/twins-hair-colors.htm
https://www.cambridge.org/core/journals/twin-research-and-human-genetics/article/epigenetics-of-personality-traits-an-illustrative-study-of-identical-twins-discordant-for-risk-taking-behavior/66D5260AF706A71321FBEE3511BE367C

Geenisekvenssit eivät määrittele eivätkä sanele eliön ominaisuuksia. Olet sitä, mitä epigenomisi on. Sen säätelyyn puolestaan vaikuttavat ulkoiset tekijät, kuten ravinto, ilmasto, stressi jne. Kun eliöt sopeutuvat ja varioituvat, johtuu se epigeneettisistä säätelytekijöistä, ei muutoksista geenisekvensseissä.

Ei ole olemassakaan sellaista taikaa kuin satunnaisten mutaatioiden ja luonnonvalinnan kautta tapahtuva evoluutio. Mutta eliöiden sopeutuminen ja varioituminen johtuen suunnitelluista ja luoduista mekanismeista on silmin havaittava tosiasia.

27

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Geenisekvenssit eivät määrittele eivätkä sanele eliön ominaisuuksia. Olet sitä, mitä epigenomisi on."

      Epigeneesi ei kykene vaikuttamaan mihinkään ilman geneettistä pohjaa. Epigeneesi voi vaikuttaa vain ja ainoastaan genomin kautta. Satunnaisten mutaatioiden ja luonnonvalinnan kautta tapahtuva evoluutio on kiistämätöntä faktaa. Epigeneesin tarjoaminen sen korvaajaksi osoittaa joko tahallista vääristelyä tai totaalista tietämättömyyttä.

      • napolitano

        Evoiluutioteoriasta on kliinisissä tutkimuksissa havaittu olevan haittaa evokin älylliselle ja sosiaaliselle kehitykselle.napolitano n


    • Nykyaikainen tiede tuntee jo useita mekanismeja, joiden tiedetään vaikuttavan eliöiden fenotyyppiin:

      1. RNA metylaatio
      2. DNA emäsparimetylaatio (sytosiini)
      3. CpG saarekkeen metylaatio
      4. Histonien metylaatio
      5. Kromatiinin uudelleenjärjestely
      6. DNA:n taipuminen
      7. microRNA -säätely
      8. Vaihtoehtoinen silmukointi

      Geenisekvenssimuutoksia ei listalta löydy, koska

      - Deletiot, insertiot ja frameshift -mutaatiot proteiinisynteesissä ovat virheellisiä tulkintoja vaihtoehtoisen silmukoinnin aiheuttamista mRNA:n kombinaatioista
      - Retrogeenit ja geneettiset rekombinaatiot ovat virheellisiä tulkintoja microRNA -molekyyleistä ja vaihtoehtoisen silmukoinnin aiheuttamista mRNA:n kombinaatioista
      - RNA-pohjaiset geeniduplikaatiot ovat virheellisiä tulkintoja vaihtoehtoisen silmukoinnin aiheuttamista mRNA:n kombinaatioista

      Joten mitä evolutionisteilla on jäljellä yrittäessään epätoivoisesti löytää tukea satunnaisille mutaatioille ja luonnonvalinnalle?

      Pistemutaatiot, jotka nekään eivät ole satunnaisia muutoksia. Korjaamattomat pistemutaatiot perustuvat metyloituneen sytosiinin vaihtumiseksi tymiiniksi ja vaikka genomissa on toistasataa tunnettua korjausmekanismia, niin tätä vaihdosta ei glykosylaasi korjaa. Se on siis suunniteltu mekanismi. MicroRNA:t kykenevät ohittamaan suurimman osan näistä geneettisistä virheistä. Ne, joita ei pystytä ohittamaan, aiheuttavat häiriöitä ja sairauksia. Laajemmassa mittakaavassa C --> T vaihdokset aiheuttavat geenien toimimattomuutta, mikä voi lopulta johtaa kromosomihäviöön.

      DNA siis vähitellen rappeutuu kaikissa eliöissä. Evoluutiota ei tapahdu. Eliöt adaptoituvat nopeasti epigeneettisten mekanismien ansiosta. Nämä mekanismit ovat suunniteltuja ja luotuja järjestelmiä, jotka eivät perustu satunnaisuuteen, vaan kaikki luonnossa havaittava muutos biodiversiteetissä perustuu syyn ja seurauksen hienosäädettyyn lakiin.

      • 1Moos

        DNA ei vaikuta ihmisen perinnöllisiin ominaisuuksiin. "Kyseessä on ihmiskunnan suurimpia väärinkäsityksiä. Todellisuudessa DNA ei edusta perimää, vaan kyseessä on pelkkä mononukkeloidien aineenvaihduntaa solutasolla ohjaava mekanismi", sanoo eräs tutkija. Hän jatkaa: "DNA:n osuudesta ihmisen perinnöllisiin ominaisuuksiin on saman verran näyttöä kuin astrologiasta. Tiede ei ole edistynyt ihmisen perimän ymmärtämisessä lainkaan siitä, kun Jumala muovasi ihmisen maan tomusta ja puhalsi häneen elämän hengen."


    • Agnoskepo ei reppana tajua edes sitä, että epigeneettiset syyt voivat johtaa geenisekvenssimuutoksiin. On geenejä, jotka liittyvät immuunipuolustusjärjestelmään ja joita solun epigeneettiset mekanismit voivat modifioida. Näitä ovat mm. LCT, MCM6, EGLN1 geenit ja monet muut, joita evolutionistit mainostavat satunnaisten mutaatioiden yhteydessä. Suurin osa, n. 99% geeneistä, joiden sekvenssi voi muuttua, ei vaikuta millään tavalla paitsi negatiivisesti ihmisen elämään. Tästä todisteena
      n.10 000 geneettistä sairautta ihmisen genomissa johtuen lähes miljoonasta SNP:stä. Evoluutiota ei tapahdu, vaan ainoastaan geneettistä rappeutumista. Agnoskepon kaltaiset valehtelijat ovat tosiasioista tietämättömiä eksyttäjiä, jotka eivät ymmärrä modernista tieteestä yhtään mitään.

      • MuistatkosVielä

        Voi ROT! Eiköhän tämä keissi tullut taputelluksi jo aikoja sitten. Lueppa vanhoja avauksiasi, jos muistaisit, miksi taas "ymmärsit" kovin puutteellisesti.


      • Aina yhtä huvittavaa kun palstan noloimpiin kuuluva valehtelija yrittää projisoida omaa toimintaansa muihin.

        Ymmärrätkö että sinulla on täällä yleisesti valehtelijan maine? Se johtuu ansaitusti siitä miten valehtelet todistetusti jatkuvasti. Tasan samasta syystä kreationisteja pidetään yleisesti äärimmäisen epärehellisinä valehtelijoina.

        Luuletko että saavutat sillä enää yhtään mitään jos yrität inttää perusteetta muita valehtelijoiksi? Luuletko että joku ottaa tuollaisen valehtelijan puheet vakavissaan?

        Sinä ROT olet todistetusti valehtelija, eikä se muutu sillä miksikään että yrität perusteetta syytellä muita siitä mikä itse todistetusti olet.


    • Miksi spämmäät näitä samoja hölmöyksiäsi yhä uudelleen, ja vielä kahdelle palstalle samaan aikaan?

      Tämän duplikaatti löytyy täältä:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14513377/identtiset-geenit

      Ja edellisen kerran tämä hölmöily oli molemmissa näissä:
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14441778/ihonvari-ei-perustu-mutaatioihin
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14441777/ihonvari-saadellaan-epigeneettisesti

      Mikset yritä vastata jo aiemmin samasta asiasta saamaasi palautteeseen sen sijaan että spämmäät samoja hokemia yhä uudelleen?

      "Geenisekvenssit eivät määrittele eivätkä sanele eliön ominaisuuksia. Olet sitä, mitä epigenomisi on. Sen säätelyyn puolestaan vaikuttavat ulkoiset tekijät, kuten ravinto, ilmasto, stressi jne. Kun eliöt sopeutuvat ja varioituvat, johtuu se epigeneettisistä säätelytekijöistä, ei muutoksista geenisekvensseissä."

      Jos geenisekvenssin päällä on säätelytekijöitä, jotka vaikuttavat siihen miten geenisekvenssiä käytetään, niin olisikos kenties niin, että se mitä säädellään vaikuttaa lopputulokseen? Inttämisesi on tasan yhtä järkevää kuin esittää että ohjelmakoodissa vain funktion parametrit vaikuttavat, ei se mitä funktio tekee.

      Tajuatko tollo että geenisekvenssien muuttuminen on fakta? Tajuatko että nykyisin on olemassa sellainen asia kuin geenisekvensointi? Tajuatko että sillä ihan fyysisesti nähdään että geenisekvenssien muuttuminen on fakta?

    • Monitoiminnallisissa geeneissä kyse on monimutkaisesta RNA-välitteisestä mekanismista nimeltään vaihtoehtoinen silmukointi. Geenejä ja jopa geenien osia valitaan eri paikoista kromosomeja tehtävään, jotta solu kykenisi tuottamaan vaadittua proteiinia. Valintaan vaikuttavat mm. geenien intronien ja eksonien metylaatiotasot. Proteiinituotanto on kokonaisuudessaan kuitenkin tätäkin monimutkaisempi järjestelmä. Vaihtoehtoinen silmukointi liittyy transkriptioon ja sen jälkeen tapahtuu vielä käännösprosessi, translaatio, johon puolestaan vaikuttavat mm. microRNA-molekyylien tekemä säätely. MicroRNA-molekyylejä ohjelmoidaan siitä osasta genomia, jota pseudotieteilijät ovat vuosikausia nimittäneet roska-DNA:ksi, mutta joka on osoittautunut erittäin tärkeäksi säätelytekijäksi koko kehossa, erityisesti aivojen ja sydämen toiminnan ylläpidossa. Yksi microRNA-molekyyli voi vaikuttaa satojen eri geenien säätelyyn. MicroRNA:t ylläpitävät genomista eheyttä ja korvaavat viallisia geenisekvenssejä. Mutaatioita tapahtuu, mutta niillä ei ole minkäänlaista evolutiivista merkitystä, koska ne ovat enimmäkseen neutraaleja tai sitten niillä on yhteys geneettisiin sairauksiin. Suurin osa mutaatioista juontaa juurensa epigeneettisiin tekijöihin, mutta tätäkään tosiasiaa eivät utin kaltaiset valehtelijat tiedä tai myönnä. Genomi rappeutuu ja kun geenissä on riittävästi virheitä, sulkevat solun mekanismit sen pois käytöstä pakkaamalla sen tiukaksi aiheuttaen kromatiiniin muutoksia. Tilanteen jatkuessa kromosomejakin voi hävitä. Tätä kaikkea on helppo luonnossa havaita ja todeta, että vain varioitumista ja sopeutumista tapahtuu, mutta hinta on kova. Tietoa häviää.

      Wolf 78 chromosomes
      Bat-eared fox 72 chromosomes
      Gray Fox 66 chromosomes
      Fennec Fox 64 chromosomes
      Bengal Fox 60 chromosomes
      Kit Fox 50 chromosomes
      Tibetan sand fox 36 chromosomes
      Red Fox 34 chromosomes

      Evoluutioteoria on suurta eksytystä.

      • Huhuu, onko siellä enää ketään kotona?

        Toistelet ilmeisen pakonomaisesti moneen kertaan kumottuja kuvitelmiasi. Onko tämä ketju nyt joku viimeinen hätähuuto, jolla haluat jostain kumman syystä esitellä, ettei päähäsi uppoa enää yhtään mitään?

        Mitähän luulet tällä saavuttavasi? Kiristääkö vanne päätäsi jotenkin vähemmän, kun saat julistaa harhojasi?


      • ryhdisty
        utti kirjoitti:

        Huhuu, onko siellä enää ketään kotona?

        Toistelet ilmeisen pakonomaisesti moneen kertaan kumottuja kuvitelmiasi. Onko tämä ketju nyt joku viimeinen hätähuuto, jolla haluat jostain kumman syystä esitellä, ettei päähäsi uppoa enää yhtään mitään?

        Mitähän luulet tällä saavuttavasi? Kiristääkö vanne päätäsi jotenkin vähemmän, kun saat julistaa harhojasi?

        Oletko huomannut, että sinulla on aina sama valitusvirsi päällä? Etkö osaa muuta?


      • ryhdisty kirjoitti:

        Oletko huomannut, että sinulla on aina sama valitusvirsi päällä? Etkö osaa muuta?

        Johtuisiko kenties siitä, että te kretupellet toistatte harhojanne niin että muilla on vastaavasti tarvetta huomauttaa niistä ja niihin ilmeisesti liittyvistä mielenterveydellisistä ongelmista toistuvasti.


      • Epäjumalienkieltäjä

        Onko siis ihminen rappeutunut simpanssi, kun simpanssilla kromosomimäärä (2n) on 48 ja ihmisellä 46?

        Noista koiraeläinten "rappeutumisista" on sellainen kummallinen seuraus, että listasi "rappeutunein" eli kettu on kaikista laajimmalle levinnyt koiraeläin. Se menestyy Vietnamista Egyptin ja Marokon kautta Lappiin ja Meksikosta arktiseen Kanadaan. Ihmisen levittämänä se menestyy jopa Australiassa.


    • Evolutionisteilta on argumentit loppu. Tiede kun ei tarjoa ainuttakaan todistetta että evoluutiota tapahtuisi. Silti näiden yläkouluikäisten teinien pitää kuitenkin täällä aikuisten palstoilla pelleillä ja tehdä pilaa tosiasioista. Säälittävää.

      • Siitä puheenollen, ethän vain ole missään tekemisissä kouluikäisten kaikenlaisille vaikutuksille alttiiden lasten kanssa?

        Vastuuntuntoiset aikuiset kun tuskin haluaisivat nähdä lastensa oppivan sellaisia harhoja ja käyttäytymismalleja mitä täällä esittelet.


      • vbbvbbvbb

        Evoluutiosta nimenomaan löytyy todisteet ja luomisesta ei. Sinä olet selvästi liian tyhmä sitä tajuamaan..olet pelkkä naurunaihe...
        Tämä ei ole tiedepalstalla kuten evoluutio...nolottaako?.


      • "Tiede kun ei tarjoa ainuttakaan todistetta että evoluutiota tapahtuisi."

        Millainen todiste vakuuttaisi sinut siitä että biologisessa evoluutiossa on kyse faktuaalisesta luonnonilmiöstä?

        Sinun täytyy osata vastata, jos kerran vastustat evoluutiota.


      • kretupalloa
        bg-ope kirjoitti:

        "Tiede kun ei tarjoa ainuttakaan todistetta että evoluutiota tapahtuisi."

        Millainen todiste vakuuttaisi sinut siitä että biologisessa evoluutiossa on kyse faktuaalisesta luonnonilmiöstä?

        Sinun täytyy osata vastata, jos kerran vastustat evoluutiota.

        Eiii... Vaan maalitolppia täytyy saada siirrellä kesken pelin. Tai takautuvastikin. Itse asiassa parasta, kun maalitolppia ei ole ollenkaan.


    • "Geenisekvenssit eivät määrittele eivätkä sanele eliön ominaisuuksia. Olet sitä, mitä epigenomisi on. Sen säätelyyn puolestaan vaikuttavat ulkoiset tekijät, kuten ravinto, ilmasto, stressi jne."

      Jep! Lapsilla on samoja ominaisuuksia kuin jommallakummalla vanhemmillaan (kuten ihon-, hiusten ja silmienväri), koska heillä on sama ravinto, ilmasto ja stressi kuin vanhemmilla! On tuo kreationistitiede kyllä niin brillianttia että ihan ilon kyyneleet virtaavat lämpiminä poskipäillä.

      "Kun eliöt sopeutuvat ja varioituvat, johtuu se epigeneettisistä säätelytekijöistä, ei muutoksista geenisekvensseissä."

      Jep! Jo heti ensi viikolla saamme kenties nähdä kreationistitiedemiesten tutkimuksia, joissa havaitaan että suvullisesti lisäätyvien eliöiden jälkikasvun fenotyypin variaatioita aiheuttavaa rekombinaatiota (geenien uudelleenjärjestäytymistä sukusolujen yhdistyessä) ei itse asiassa tapahdukaan, ja jos tapahtuukin, ei se mihinkään vaikuta! Hallelujaa!

      • ROT on kyllä hyvä varoittava esimerkki siitä mihin kretuilu johtaa. Joskus vuoden alkupuolella ROT vielä kykeni edes jonkunmoiseen etäisesti keskustelua muistuttavaan, mutta nykyisin toimintansa on jo valunut ihan yurki1000js -osastolle, siis jokseenkin täydelliseen irtautumiseen reaalimaailmasta ja pelkkään järjettömien hokemien ja copy-paste -viestien pakkotoisteluun ilman että on enää mitään yritystäkään reagoida siihen mitä vastataan tai on jo aiemmin vastattu.

        ROTin nopea syöksykierre oli ihan ennakoitavissa. ROT kun on aktiivisesti nopeuttanut denialisminsa syvenemistä louhimalla tieteellisiä artikkeleita, joista mikään ei tietenkään tue hörhöharhojaan. Seurauksenahan ei voi olla mitään muuta kuin yhä paheneva massiivinen kognitiivinen dissonanssi. Oli selvää, että jos joku tai jokin ei onnistu tuosta herättämään, niin paketti tulee hajoamaan ihan täysin. Nyt ollaan jo selvästi saavutettu se piste, ettei ROT edes enää välitä tekstiensä järjettömyydestä ja sisäisistä ristiriidoista. Aiemmin ROT puhui itseään pussiin peräkkäisinä päivinä tai rinnakkaisissa ketjuissa, nyt jo yksittäisten ketjujen sisällä ihan rutiinilla.

        Samoin tuo valehtelu näyttää muodostuneen niin patologiseksi, ettei sekään tunnu enää missään. Joskus vuoden alussa ROT jopa myönsi pari valhettaan virheiksi. Nyt edes yhden valheettoman lauseen tuottaminen näyttää olevan ROTille jo liian haastavaa.

        Jokohan nyt ollaan saavutettu se piste, josta ei ole enää paluuta? Vastaavasti kuin yurki1000js:llä tai jyrbällä tuskin on enää sitä mahdollisuutta.


      • bg-ope ei ole ehkä koskaan kuullutkaan sellaisesta kuin geneettinen leimautuminen tai X-inactivation. Suosittelen perehtymään.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        bg-ope ei ole ehkä koskaan kuullutkaan sellaisesta kuin geneettinen leimautuminen tai X-inactivation. Suosittelen perehtymään.

        Vai olet sinä kuullut pari hienoa sanaa. Jos vielä ymmärtäisit mitä ne tarkoittavat, niin et erehtyisi sotkemaan niitä sellaisiksi käsittämättömiksi harhaisiksi sekasotkuiksi mitä tajunnanvirtasi täällä on.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        bg-ope ei ole ehkä koskaan kuullutkaan sellaisesta kuin geneettinen leimautuminen tai X-inactivation. Suosittelen perehtymään.

        "bg-ope ei ole ehkä koskaan kuullutkaan sellaisesta kuin geneettinen leimautuminen tai X-inactivation. Suosittelen perehtymään."

        Älä opeta isääsi kusemaan.

        Sinun kannattaisi aloittaa ihan perusteista, ja ymmärtää että kaikki mikä muuttaa eliöitä ja luo variaatiota yksilöiden välille edistää evoluutiota. Kun eliöissä on variaatiota, luonnonvalinnalla on mistä valita.

        Ehkäpä seuraavaksi vakuutat meidät siitä mitä yrität rivien välistä valehdella, eli että ominaisuudet eivät periydy vanhemmilta jälkikasvulle. Tai suvuttomassa lisääntymisessä jälkeläisukupolville aiempien sukupolvien jakautuessa, tuottaessa itiöitä, rönsyjä, maavarsia, jurivesoja yms. Että kun haavan juurivesosta kasvaa puu, niin sehän on ihan epigeneettisistä tekijöistä kiinni että minkälainen puu sieltä putkahtaa? Että jos riittävästi annetaan haavan juureen stressiä niin kyllä sieltä bambu tulla tupsahtaa pintaa.

        Että onnea vain, kun kaadat evoluutiota Bible. Ei sinulla ole kuin kaiken biologisen muutoksen, elinympäristöjen muutosten, eliöiden muuntelun ja luonnonvalinnan kieltäminen edessäsi. Noin alkajaisiksi. Perinnöllisyyttä olet jo pyrkinyt kaatamaan, todella säälittävin tuloksin.

        Ehkä sinä olet sellainen luonnonoikku ettei sinulla ole kummankaan vanhempasi ominaisuuksia? Tai ettet ole yhtään muunneltu versio vanhempiesi ominausuuksista, vaan jomman kumman klooni? Se se vasta luonnontieteellinen ihme olisi.


      • bg-ope kirjoitti:

        "bg-ope ei ole ehkä koskaan kuullutkaan sellaisesta kuin geneettinen leimautuminen tai X-inactivation. Suosittelen perehtymään."

        Älä opeta isääsi kusemaan.

        Sinun kannattaisi aloittaa ihan perusteista, ja ymmärtää että kaikki mikä muuttaa eliöitä ja luo variaatiota yksilöiden välille edistää evoluutiota. Kun eliöissä on variaatiota, luonnonvalinnalla on mistä valita.

        Ehkäpä seuraavaksi vakuutat meidät siitä mitä yrität rivien välistä valehdella, eli että ominaisuudet eivät periydy vanhemmilta jälkikasvulle. Tai suvuttomassa lisääntymisessä jälkeläisukupolville aiempien sukupolvien jakautuessa, tuottaessa itiöitä, rönsyjä, maavarsia, jurivesoja yms. Että kun haavan juurivesosta kasvaa puu, niin sehän on ihan epigeneettisistä tekijöistä kiinni että minkälainen puu sieltä putkahtaa? Että jos riittävästi annetaan haavan juureen stressiä niin kyllä sieltä bambu tulla tupsahtaa pintaa.

        Että onnea vain, kun kaadat evoluutiota Bible. Ei sinulla ole kuin kaiken biologisen muutoksen, elinympäristöjen muutosten, eliöiden muuntelun ja luonnonvalinnan kieltäminen edessäsi. Noin alkajaisiksi. Perinnöllisyyttä olet jo pyrkinyt kaatamaan, todella säälittävin tuloksin.

        Ehkä sinä olet sellainen luonnonoikku ettei sinulla ole kummankaan vanhempasi ominaisuuksia? Tai ettet ole yhtään muunneltu versio vanhempiesi ominausuuksista, vaan jomman kumman klooni? Se se vasta luonnontieteellinen ihme olisi.

        "Perinnöllisyyttä olet jo pyrkinyt kaatamaan, todella säälittävin tuloksin."

        Niin nähtävästi erehdyin, kun epäilin aiemmin, etteivät edes kretupellet yrittäisi kiistää tuota itsestäänselvyyttä:

        "Perinnöllisyys on myös itsestäänselvyys. Sitä edes kretut eivät taida yrittää kiistää, kun oletettavasti tajuavat muistuttavansa vanhempiaan ja mahdollisesti kantavansa näiden periytyviä sairauksia."

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14437999/evoluutio-on-mahdotonta-kiistaa

        Mutta ROT näyttää irtautuneen todellisuudesta nyt jo niin vahvasti, että ROTin omassa mielikuvitusmaailmassa kaikki on mahdollista.


    • DRHouse

      Taas kerran tämä kretardi todistelee evoluution olemattomuutta sillä että evoluutiota tapahtuu...

    • Niinpäjoo

      Taattua ROTtaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      382
      4505
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      283
      2502
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1803
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe