Kuka NWO:n takana on?

tinfoilhatdude

Kuka NWO:n takana teidän mielestänne on? Bilderberg, Illuminati, vapaamuurarit? Euroopan Unioni? Vaiko siionistit?

Keskustelkaa asiasta tässä ketjussa.

18

86

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yx.veikkaus

      Olisko ökyrikkaat muslimit... menikö oikein?

      • timokärmesniemi

        Ylin klopaali pakkiirimaailma (1% eliitti) haluaa kaiken vallan.
        Maailman rahajärjestelmä on luotu välineeksi jossa muut kuin ökyrikkaat eivät voi voittaa. Ja rahalla saa mitä hallitsemiseen tarvitaan eli sillä ostetaan väkivaltakoneisto ja ylimmät virkamiehet.
        Maailman valuuttajärjestelmä on niin haavoittuvainen että sen kanssa saa koko ihmiskunnan sekasortoiseen tilaan milloin vain rahamaailman ylimmät johtajat niin haluavat. Kaikkien valtioiden poliitikot tietävät tämän ja siksi veneenkeikuttelijoita on vaikeaa löytää. Ne jotka ovat yrittäneet ovat syösseet kansakuntansa tähän asti tuhon armoille. Irak, Libya Syyria jne
        Ja hyökkääjää ei liene tarvis ilmoittaa. Jokainenn joka on heitä vastaan on heidän vihollisensa niinkuin tapljuu bussi sanoi.

        "Give me control of a nation's money and I care not who makes it's laws" — Mayer Amschel Bauer Rothschild


    • SuhteellinenTeoria

      Sinä! Maailma muuttuu jatkuvasti. Kaikki muuttuu, eikä mikään pysy samana. New World Order kuuluu samaan sarjaan apokalypsin, Nibirun, ja Black Knight Satelliten kanssa. Se on sellaista nettimeemeilyä, joka saa yhä mielikuvitukseksellisempia muotoja kun paranoidit skitsot keksivät yhä älyttömämpiä teorioita maailmaa hallitsevasta "eliitistä". Näitä on aina ollut. Maailmanloppua on ennustettu jo esikristillisiltä ajoilta lähtien ja sen on pitänyt tapahtua parhaimmillaan kymmeniä kertoja vuoden aikana. Ei ole profetiat natsanneet.

      Tietenkin maailma ja sitä hallitsevat ihmiset etsivät uutta maailmanjärjestystä: sitä se on tehnyt ihmiskunnan historian aamuhämäristä alkaen. Jokainen poliittinen järjestö tai uskonnollinen seurakunta ajaa omaa agendaansa, josta se toivoo luovansa maailmaa vallitsevan järjestyksen. Jos siis kuulut kirkkoon, kuulut ryhmään, joka haluaa muuttaa maailmaa ja "alistaa" muut noudattamaan omia tapoja ja käytäntöjään. Kristittynäkin edustat jotakin ideologiaa, jonka tarkoituksena on "vallata" maailma ja käännyttää toisin ajattelevat oman oppinsa "orjiksi".

      Illuminati - jos sellaista on - on jonkun larppausporukan juoni herkkäuskoisten höynäyttämiseksi. Todennäköisesti erilaisia illuminati-porukoita löytyy esipuberteettisten finninaamaisten roolipelaajien ryhmistä kymmenittäin. - - - Sinänsä kyllä toivoisin, että maailmaa ohjaisi tieteeseen ja tutkimukseen perustuva rationaalinen salaseura, jossa toimintaa ohjaisi äly ja faktat tunteiden ja mielipiteiden sijaan.

      On totta, että kansallisvaltioiden merkitys vähenee ja suurten korporaatioiden, rahan ja pankkien vaikutusvalta yhteiskunnallisissa asioissa kasvaa. Se on pienentyneessä - ts. globalisoituneessa maailmassa luonnollinen kehityssuunta. Bilderberg on ryhmä vaikutusvaltaisia keskustelijoita, jotka pohtivat maailman tilaa ja sen suuntaa. Siinä mielessä Bilderberg-ryhmä ohjaa myös kansainvälisiä suhteita ja taloutta - ainakin jollain tasolla. Luultavasti todellisen nwo:n tavoitteena - siis sen, mihin poliitikot ovat viitanneet puheissaan - on enemmänkin USA:n hegemonian ja sen edustamien arvojen säilyttämiseen ja vahvistamiseen tähtäävät toimet.

      Jossain määrin muutos on jopa kiihtyvää. Digitalisaatio ja automaatio johtavat vääjäämättä tilanteeseen, jossa monet perinteiset ammatit menettävät tarkoituksensa. Tulevaisuuden yhteiskunnassa kaikille ei ole töitä ja niidenkin, jotka työtä tekevät, on usein kerättävä tulonsa "freelancereina" useista lähteistä. Ajatus siitä, että NWO pyrkii orjuuttamaan ihmiset, on absurdi; meillä on koneita, jotka hoitavat työt ihmisiä paremmin. Orjatyövoimalle ei ole tarvetta. Sen sijaan yhteiskunta polarisoituu yhä enemmän omistavaan luokkaan ja omistavaa luokkaa palvelevaan luokkaan. Tässä tärkeintä on opiskelu. Eli, jos sinä tai lapsesi haluavat olla tulevaisuudessa "voittajia", kannattaa panostaa kouluttautumiseen enemmän kuin salaliittoteorioissa rypemiseen. Sinähän voit olla osa sitä "eliittiä" eli päättävää luokkaa, jos vain niin päätät.

      Maailma on toisaalta käännekohdassa. Erityisesti Venäjän ja USAn suhteet, ylikansoitus sekä paheneva ilmastonmuutos edellyttävät radikaalejakin toimia, jotta tulevillekin sukupolville taataan mahdollisuudet ihmisarvoiseen elämään. Se vaatii uhrauksia jokaiselta; uhrauksia mm. elintason ja elämäntapojen osalta.

      • tinfoilhatdude

        "Nettimeemeilyä"... :D Uusi maailmanjärjestys on totta, kuinka voit ummistaa silmäsi totuudelta?


      • HeräilytSikseen
        tinfoilhatdude kirjoitti:

        "Nettimeemeilyä"... :D Uusi maailmanjärjestys on totta, kuinka voit ummistaa silmäsi totuudelta?

        Uusi maailmanjärjestys tulee aina kun yksi vaihdetaan seuraavaksi.

        Itse vaihto on normaali tapahtuma, ja ne seuraavat toisiaan epäsäännöllisten aikojen jälkeen.

        Muussa tapauksessa täytyy sanoa että on vitun huono maailmanhallintojärjestö jos ei jo vuosisadoissa saanut kaikkea niin hallintaansa ettei ole enää aktiivisia vastaliikkeitä.


    • Salaliittojen_Venäjä

      Putin on salaliittoilun takana

    • TimSoini

      Rockefeller- ja Rotschildt-sukujen asettamat lakeijathan sitä eniten ajavat. Noilla suvuilla on öljy, lääke, ase ja viihdeteollisuus hanskassaan ja niille halutaan lisää jatkuvaa tuottoa. Oletteko huomanneet, että missään ei ikinä puhuta tai kirjoiteta noitten sukujen vallasta ja asemasta.
      Niitä, jotka ovat vallassa, ei saa arvostella.

      • NobiltaNera

        "Niitä, jotka ovat vallassa, ei saa arvostella."

        Niinpä, siksi voit olla varma että Rothikset ja Rockikset eivät todellakaan ole pääjehuja, koska sinäkin näitä nimiä helppona vastauksena nakkelet menemään.

        Paremminkin, niitä jotka ovat vallassa, et _tiedä_ arvostella.

        Itse katsoisin sinne minne kaikki tiet vievät, kuten kaikki tiedämme...


    • KapasiteettiKaamos

      Minä. Minun kaverini. Minun sukulaiseni. En minä. Minun kaukainen sukulaiseni jos puhutaan NWO:sta. Big brother on minun NWO. Minulla ei ole big brotheria. Minulla ei ole pikku veljeä. Minulla on minä itseni ja olen itseni herra. NWO:n takana ei ole ketään muu kuin pahat ihmiset. Big Brotherit ovat hyviä. He ovat veljiä. Tämä ei ole rytmi mutta täytyy olla varuillaan niistä ketkä ajattelevat nopeamman syövän hitaan. Aikainen lintu ei nappaa matoa. Suomalaisia ollaan manipuloitu vanhoilla keksityillä sanoilla latinan ajoista jotta päästäisiin tähän pisteeseen. Lintu jos tekee jotain niin se tulee nokalla halkaisemaan kallosi ja kuolet luonnollisesti... se on elämän elixiriä. Jos olet päässyt sellaiseen sopuun luonnon kanssa niin olet hyvin terveellisesti manipuloitu luonnon johdosta. Jos et ymmärrä mistä puhun niin katso video youtubesta crow eli varis. Tänään näin jonkun crow videon ja ne muistivat 2vuotta naaman kampukselta. Jotkut salailijat maapallossa yrittävät tuhota kaikki siis kaikki... linnut ja eläimet. Jos NWO kusee niin sitten kuolee kaikki eläimet ketkä ovat vähänkää eläimellisiä ja ihmiset mukaan lukien. Niin miehet kuin naiset. Ladys and gentlemens. Thats it. Good night. Hyvää yötä. Nwo on tasapainoinen. Ei ketään ole sen takana tai edessä. En ole rasisti ja haluisin vain että toisen polven suomalaiset ymmärtäisivät vain ketkä ovat isiksen takana. Koska sota on aina huono juttu.

    • liskojenyö

      Reptiliaanit tietysti. Youtubesta löytyy todisteita vaikka millä mitalla

    • ilhhhhhg

      NWO:n takana on Jahve eli saatana.

    • outo.kaksoisnäkemys

      > On totta, että kansallisvaltioiden merkitys vähenee ja suurten korporaatioiden,
      > rahan ja pankkien vaikutusvalta yhteiskunnallisissa asioissa kasvaa.

      Miksi kirjoitit ensin kauhean syyllistävän litanian ja sitten kuitenkin myönnät asian olevan kuten on väitetty?

      Jos kansallisvaltioiden merkitys vähenee, silloin kansan merkitys vähenee. Ei niihin pankkeihin ja firmoihin kaikkia huolita mukaan.

    • EdessäVaiTakana

      Jaksetaan kohkata siitä kuka on NWO:n takana.

      Mutta enemmän kiinnostavaa olisi kuka on sen edessä.

      Onko tietoa?

    • HelppoaMiettimistä

      Imperialistinen globalisaatio. Kun globalisaatio ryhtyi imperialistiseksi ja teki imperiuminsa niin katosi kulta ja kaikki vähänkään jaloa mitä oli. Nämä hallitsijat ovat luoneet paskaa imperiuminsa kanssa ja kaikki ketkä tietävät tästä ovat hyvin tietoisia itsessään tästä rikollisesta toiminnasta. Jos tutkii ihmisen ja luonnon evoluutiota ja kehitystä niin on päivän selvä asia että maapallossamme elää johtajia ketkä ovat 400vuotiaita ja he haluavat Uuden Maailmanjärjestyksen heidän käsiinsä koska he ovat olleet niin kauan evoluutiossa mukana ja he voivat pelkästään auttaa koska heidän tietämyksensä on niin johdonmukainen. On helppo omistaa median ja lähettää epäjohdonmukaista viestiä jotta ihmiset olisivat vääristyneitä maailmankuvasta ja korjata omaa vääristynyttä kuvaa epäjohdonmukaisilla realistisillä tarkoituksilla... tällä tavoin rikollinen imperialistinen globalisaatio toimii. Tämä on heidän agenda ja kuolemaan saakka. Heillä on kullat ja kaikki. Katsotaan mitä he seuraavaksi tekevät... he varastavat lisää tai ainakin yrittävät tai luo heidän ideologiaa normaalien ihmisten läheisyyteen ketkä ovat onnistuneet löytämään jotain todella jaloa uusiutuvaa luonnon lähdettä jotta he voisivat iloita ja unohtaa esim. Pahasti omaan napaan tarkoitettu pakolaiskriisi mikä oli median avulla tarkoitettu pelkästään ajamaan heidän omaa etuutta.

    • NWOta.pitää.vastustaa

      400 vuotta vanhoja ihmisiä nykyään elossa,ja jotka johtaisivat maapalolla?Ei pidä paikkaansa,NWO:ta ajaa vain siionistit ja suuren rahavallan etu.
      Muut ihmiset ajautuu tuossa systeemissä vain näiden rikkaiden palvelijoiksi ja loput orjiksi,eli suurin osa maapallon väestä.

    • jos.kultaa.kaipaat

      > Muut ihmiset ajautuu tuossa systeemissä vain näiden rikkaiden palvelijoiksi ja loput
      > orjiksi,eli suurin osa maapallon väestä.

      Mikä päätti faaraoiden valtakauden egyptissä tai arjalaisten hallinnon intiassa? Ainahan sitä ollaan päätymässä johonkin ennen kuin päädytään sitten seuraavaan.

      Se mitä joku edellä kirjoitti pitää paikkansa eli kullan ovat haalineet todella tehokkaasti ja tarkasti pois kuleksimasta. Mihinkähän mahtavat tätä keltaista pehmeää metallia oikein tarvitakkaan.

      Yksi fiksu kaveri on selvitellyt etelä-afrikan muinaishistoriaa ja totesi sen olevan aivan eri kuin mitä yleisesti luullaan - etelä-afrikka on ollut täynnä kultakaivoksia esihistoriallisella ajalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      697
      5479
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      158
      3361
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2613
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2429
    6. 262
      2002
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      104
      1424
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe