Lelusalakuljettaja Rami Adham parhaassa seurassa

TyperätPäättäjät

Tässä Demareiden uusi jäsen lelusalakuljettaja Rami Adham, on "parhaassa seurassa" ääri-islamistijärjestön lipun alla.

https://pbs.twimg.com/media/Cu0GkqjWEAACWHH.jpg

Rami Adham on Islamisti. Hän edustaa poliittista Islamia. Hän on matkustanut 28 kertaa alueelle, joka on Al Nusra terroristien ja sharia lain kannattajien hallinnassa. Alueelle ei päästetä kansainvälisiä hyväntekeväisyysjärjestöjä, mutta Rami pystyy matkustamaan miten sattuu.

Rami kutsuu Syyriaa samalla nimellä, mitä entinen Al Nusra, nykyinen Jabhat Fateh al-Sham kutsuu aluetta, eli Shamiksi.

Rami Adhamilla on kytköksiä terroristijärjestöihin. Hänen ottamisensa SDP riveihin kertoo kuinka sinisilmäisiä suomalaiset poliitikot ovat poliittisen islamin edustajista.

100

419

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • demariloosi

      Insestiä, terrorismia.

      Normipäivä SDP:ssä.

      • inhoooooon

        Voi vittu tätä idioottimaisuutta, suorastaan oksettaa suomalaisten hyväuskoisuus!


      • ei.kuulu.meille

        Vihapuhetta mv lehti pahin vihollinen. Tästä asiasta puhuminen on VIHAPUHETTA! Se et sdp riveihin otetaan paha terrorosti ei ole mikään paha juttu vaan se on se MV LEHTI ja ilja perkule joka iljeykssissään tälläisistä asioista puhuu. Nyt pitää suomen kansa nujertaa, ettei tälläisiä paljastuksia enää tule. Sanavapaus heti suomalaisilta pois. Nämä asiat eivät kuulu meille mitä SDP politiikassa pyörii.


      • häpeähuora
        ei.kuulu.meille kirjoitti:

        Vihapuhetta mv lehti pahin vihollinen. Tästä asiasta puhuminen on VIHAPUHETTA! Se et sdp riveihin otetaan paha terrorosti ei ole mikään paha juttu vaan se on se MV LEHTI ja ilja perkule joka iljeykssissään tälläisistä asioista puhuu. Nyt pitää suomen kansa nujertaa, ettei tälläisiä paljastuksia enää tule. Sanavapaus heti suomalaisilta pois. Nämä asiat eivät kuulu meille mitä SDP politiikassa pyörii.

        Olet uskomaton huora, ei mulla muuta.


      • EtOleTäkäläisiä
        ei.kuulu.meille kirjoitti:

        Vihapuhetta mv lehti pahin vihollinen. Tästä asiasta puhuminen on VIHAPUHETTA! Se et sdp riveihin otetaan paha terrorosti ei ole mikään paha juttu vaan se on se MV LEHTI ja ilja perkule joka iljeykssissään tälläisistä asioista puhuu. Nyt pitää suomen kansa nujertaa, ettei tälläisiä paljastuksia enää tule. Sanavapaus heti suomalaisilta pois. Nämä asiat eivät kuulu meille mitä SDP politiikassa pyörii.

        Mistäspäin sinä olet kotoisin?


    • KuunnelkaapaHiljaisuutta

      Arvatkaa uutisoidaanko tästä valtamediassa, mutta auta armias, jos Immonen sattuu 10km säteellä samalle alueelle jonkun klanipään kanssa, niin se on etusivun uutinen ja juttua puidaan viikkokausia Ylen keskusteluohjelmissa.

    • Satanistien.utopia

      Nuo molemmat ovat sitä stubelon "uutta edistystä". Huijari, haluaa suomalaisen elämäntavan poistuvan matujen vähä-älyisen älämölöön tieltä. Ja juuutalaistyrannian koko maapallolle. NWO kätyri.

    • 898uiuui

      Tämähän on skandaali!
      Tuo äijähän on ylellä monta kertaa ollut "asiantuntijana".

      • bebeluar

        Rasistimies on!!!!!!!! BOIKOTTIIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


      • ei.saa.puhua

        898uiuui etkö tiedä, että suomalaisten rasismi on pahinta mitä koko maailmassa on. Sinä harjoitat sitä vihapuhetta! Nasima ei tykkää


      • dfjggf

        Vieläköhän kelpaa tuo äijä YLE:n ohjelmiin "asiantuntijaksi"? No rikollisuuden asiantuntijaksi kyllä, omskohtsidts kokemusta nääs äijällä on, rikosten tekijänä.


    • ksdjksdj

      No outoahan tuo on, että aikuinen mies vie jotain leluja syyriaan heh heh.Media menee halpaan kuin pedofiili demareihin.

    • kjskdjs

      Tuomioja voi varmaan kommentoida kuvaa kun niistä niin tykkää. Ovat olleet hiljaa pedofiilistaan, päivikään ei lähtenyt marssille vaikka rasistinen poliisi pidätti.

      • hannuhanhhhi

        DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD naiviuden multihuipentuma!

        Silmät auki kansalaiset, vaikka itse asiassa suurin on kansasta on jo hereillä ja VIHAINEN. VITUN POLIITIKOT!!!!!


    • Väyläää

      Näille tiedoille pitää löytyä joku väylä kansan tietoisuuteen.
      Tämän siitä saa kun ensin opittiin Jumalan sana,
      Sitten "STT:n uutisia",
      minkä aseman sitten kaappasi Yle.

      Vain MOT on saanut seurata Karpon jäljessä.

      Mutta mitä kansa uskoo?
      Julkista 7.lehdessä?
      Reutersin uutisia, joita Ylekään ei uskalla kauaa sensuroida?

    • YLEvero

      Miksi tämä ei ole etusivun uutinen? Aivan uskomatonta!

    • SuomenDiktatuuriPuolue

      SDP on aina vaalinut suhteita länsimaisen demokratian vihollisiin Stasista alkaen. Halonenkin oli suuri DDR ystävä ja haaveili diktaattorin urasta mutta demarien kannatus ei koskaan riittänyt että olisi uskaltanut kaapata totaalisen vallan.

      Muslimiterroristit kykenevät suorittamaan tärkeän esityön, laillisen valtion hävittämisen. Sitten on demarien sauma iskeä. Tai niin he siis luulevat.

    • asdfdfgt

      Miten nämä ylen lempilässyttäjät alkavat osoittautua vähän kyseenalaisia arvoja toteuttavaksi, niin kuin husu, se joukkopahoinpidelty raskaana oleva kaapunainen, se vihaisempaa irakia edustava isis-asiantuntija ja nyt tämäkin.

      No, vasemmistollahan on jo monenlaisia vaarallista taustaa olevia edustajia, ainakin yksi oman lapsensa raiskaaja ja Arhinmäki. Kai siinä nyt vielä muutama jidahistikin sopii joukkoon-

      • motmotmot

        Kaikki ylen lempilapset paljastuneet jihadisteiksi...
        ..

        MOT


    • scheinheilig

      lapset siellä kärsivät lääkkeiden ja ruuan puutteesta,miksi leluja?Haluaa vain itselleen sädekehän

      • Lapsikilpi

        Ei ollut yllätys. Ei näyttänyt ihan semmoiselta vilpittömältä hyväntekijältä. Mutta tiesi että tuommoinen puree naismediaan. Lapset on nyt in. Miksei hoitanut lapsia sieltä turvaan, miksi lapset on siellä ja raavaat aikuiset täällä?


      • Leluleikkijä

        Pitää olla jokin julkisivu, jotta voi rauhassa harjoittaa huume, ase ja ihmiskauppaa.


    • EnbuskeVeitolaPropaganda

      Johan alkoi tapahtua. Toivottavasti asiasta keskustellaan myös YLEssä.

      HS: SDP:hen liittyneellä "lelusalakuljettaja"-Ramilla yhteyksiä jihadistiryhmiin

      "Julkisuudessa kehutulla "lelusalakuljettajalla" Rami Adhamilla on Helsingin Sanomien mukaan yhteyksiä jihadistiryhmiin. SDP:hen hiljattain liittynyt Adham itse kiistää kytkökset, vaikka poseeraakin muun muassa tunnetun jihadistisaarnaajan kanssa Facbook-sivullaan. Tutkijan mielestä Suomen lehdistö ja SDP eivät ole olleet riittävän kriittisiä Adhamia kohtaan."

      On muuten pelottavaa katsella mm. Vihreiden kunnallisvaaliehdokkaita, siellä on mukana nimittäin melkoisen monta mehmettiä ja arvatenkin Vihreät ei varmasti noiden taustoja tarkistele millään tavalla.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101622469482_uu.shtml

    • jsdhsjdh

      DEMARI VILJANEN ajaa suurmoskeijaa helsinkiin.

      • kh7k

        Suomalaiset ovat nyt niin vittuuntuneet että ei tule onnistumaan.


    • HeiMeTienataanTällä

      Breivik oli oikeassa.

    • Minulla ei ole mitään erityistä tarvetta puolustaa herra Adhamia tai SDP:tä. Jälkimmäisestä käsitykseni on, ettei kyse ole varsinaisesti jihadistisesta puolueesta, mutta liikaa herkkäuskoisuutta porvareita lukuunnottamatta kaikkien ihmisten hyväntahtoisuuteen esiintyy.

      Enkä oikein voi käsittää lelujen vientiä. Pahantahtoisena ajatuksena nousee esille se, että ainakin tabletteja niihin saa kätkettyä. Näyttöä tästä ei kuitenkaan ole näkynyt.

      Että herra Adhamilla on yhteyksiä terroristeihin, olisi mielestäni ymmärrettävissä siinäkin tapauksessa, että hän olisi vain hyväuskoinen lelujen salakuljettaja. Ilman noita yhteyksiä herra Adhamilla saattaisi olla vaikeuksia säilyttää vartensa pituus entisellään.

      Eli jospa nyt kumminkin odotettaisiin, että herra Adham saa tuomion terrorismistaan ihan oikeudessa?

      • http://eetukinnunen1.puheenvuoro.uusisuomi.fi/224569-tapaus-lelusalakuljettaja
        Jyväskyläläinen SDP-aktiivi tuo esille herra Adhamin rasistiseksi arvioimiaan mielipiteitä. Samalla kirjoittaja kertoo, että SDP:ssä esiintyy herkkäsukoisuutta, kuten jo yllä kerroin.
        Jos Adham ei onnistu todistamaan, että hänen arvionsa kurdeista ja shiioista ovat objektiivisesti kohdillaan, siinä on rasismin mahdollisuus. Ilmeisesti se jää jäljelle, vaikka Adham olisikin oikeassa omissa luonehdinnoissaan? Nykyäänhän barbaarien toteaminen barbaareiksi on rasismia.


    • katsotuin.missä

      Hyvä, että nyt on tullut selväksi tämän miehen mielipiteet.

    • Demut-äärijihadistit

      Erkki Tuomiojan(SDP) joukot FLIRTTAILEE fasistijihadistien kanssa
      ja Oulussa insestin kanssa
      Pitäiskö PERATA valokuvat????

      • Erotettavaheti

        Ruotsissa puolueesta erottamiseen riittää ettei kättele naisia. Jos jihadistia ei eroteta demareista, niin SDP:n taso on valunut todella alas. Oikeuden päätökset terrorismirikoksista ovat oma lukunsa. Jihadistiset mielipiteet taas kertovat ettei henkilö kuulu demokraattiseen päätöksentekojärjestelmään.


    • TuomiojaMädättää

      Montako 7,62x39 Kalashnikovin patruunaa mahtuu yhteen pehmoleluun?
      Montako muistitikkua , karttoja ,
      CIAn tietoja Assadin joukkojen sijainnista.???

      Demut jälleen tietenkin.

    • SuppoLiisi

      Tämä asiahan kuuluisi poliisille, mutta poliisi on valitettavasti kiireinen valvoessaan, ettei kukaan puhu pahaa terroristeista.

      • kallepentti

        Pitää vahtia suomalaisten vihapuhetta joo ))))


    • fjöökhdsfjkl

      Demarisuvakkeja on viilattu linssiin...

    • AvatkaaSilmät

      Lelusalakuljettaja on mitä ilmeisimmin ns. soluttautuja, joita Suomen politiikassa on jo joidenkin tietojen mukaan muitakin erityisesti vihreiden ja vasemmiston riveissä. Ensin puolueeseen, sitten vaaleihin ja sitä tietä vaikuttamaan maahanmuuttopolitiikkaan yms. Mahdollista myös rajummat otteet, kun jihadisteista kyse!

      Onhan tuo ihmeellistä touhua, ramppaa Syyriassa n. 30 kertaa. Hyvä peitetarina, joka menee Hölmölässä moniin kuin häkä. Todellisuudessa lelujen lisäksi tulee hoidettua suhteita ääri-islamisteihin.

      Kuinka moni on lähettänyt lasten kohtalon itkijälle rahaa vietäväksi? Luulen, että moni. On ollut paljon esillä telkussa, jossa ei kyseenalaisteta hänenkään motiiviaan.

      Missä kukkahattujen rahat nyt? Missä Supo?

      Avatkaa silmänne!

      • fdamm

        Mitähän vie sinne leluissa, huumeita, aseita, tietoja, jotain tosi mätää tässä on.


      • sirukvai

        Onko leluissa siru vai jokin paikannin?


    • JihadSupportedByKela

      Mitä kommentoi Supo? Tuli luultavasti täytenä ullatuksena.

    • basics

      Näkeehän sen jo parrastakin!

    • oertuoetudrg

      Tosiaan voisi vähän ihmetellä, kun tämä ramppaa nallekarhujen kanssa ihan vapaasti Aleppossa jatkuvasti ja sieltä ei sitten ne nälkäänäkevät lapset muka pääse pois-täytyy olla jotain suhteita, joilla on vapaa pääsy tietyille alueille.

      • momooo

        Johan se olisi saanut lapsia turvaan autossaan, kun niin monta kertaa käynyt.

        Rikollinen, jotain hämärää tekee ihan varmsti.


    • totuus49

      Hyvä opetus matuttajapuolue SDP:lle. Tytti Tuppurainen on älyttömän matukiimainen, Kuolaa jatkuvasti irakilaismiesten perään. Varmaan Tytti on kutsunut tämän jihadistin puolueeseen.
      Olen joskus erehtynyt kannattamaan. Se on nyt loppu. Yritän kaikkeni ettei kukaan muukaan äänestä enää demareita.

      • mikä.yhteys

        eikö tuo tuppurainen ole samasta vaalipiiristä kuin insestidemu?


    • YLEn-unelmavävyt

      YLE runkutti ja läähätt kieli pitkällä tätä
      ukkoa.
      Eikö mädättäjille jo aukea , että se teidän refugee-unelmanne löyhkää kuin
      rotanraato.

      MVn totuus alkaa olemaan VUODEN JOURNALISTI PALKINNON TASOA.

    • NautinTästä

      Ei voi kuin ihmetellä, että miten valtamedia astuu miinaan joka kerta näiden multikulttilemmikkiensä kanssa. Joka äijä paljastuu jonkin sortin islamistiksi, murhaajaksi, valehtelijaksi tai insesti-isäksi.

      • 78947820

        hahaah kuolen nauruun samasta asiasta. Kyllä on tyhmiä ihmisiä.


    • ErkkiSaattokotiin

      Tuomioja on kyllä sen verran huru-ukko, että se pitäisi kyllä potkia helvettiin politiikasta. Äijä on oikeasti uhka Suomelle. Mikään ei ole absurdimpaa, kuin rauhanmerkki Erkin rintapieluksessa.

    • hämärän.rajamailla

      Lelusalakuljettajan mielipiteet olivat kaikkien luettavissa, puolueesta ja asenteista riippumatta.
      Äärimmäisyys ja joidenkin ihmisten tuhoaminen niin, ettei ainuttakaan jää jäljelle...tämä on sitä, mistä ei pidetä.

    • SuojeluaKansalaisille

      Kyllä se rahtaa Syyriaan ihan jotain muuta kun leluja...

      Jos tää olis maa, jossa on laki sama kaikille, niin rynnäkkö kotiin välittömästi. Pidätys, tutkintavankeus ja kuulustelut yms. asiaan kuuluvat toimenpiteet.

      Eiks meille tullut vasta pikavauhtia voimaan ääriliikkeisiin kuuluminen rangaistavaksi?

    • odotetaanlisätietoja

      Adham on kasvoiltaan hyvin rehellisen oloinen.
      Se voi olla opittua tai perinnöllistä.
      Mutta se vetoaa suomalaisiin jotka ovat tottuneet siihen että silmistä ja kasvoista tunnistaa rehellisen ja rikollisen.

      Mutta kuten valheenpaljastuskoneetkin erehtyvät sellaisten tutkittavien kohdalla, jotka ITSE ovat vakuuttuneet siitä, että kertovat totuuden, niin myös ihmisiä voi huiputtaa tekemällä vakaumuksensa mukaan, mikä sisältää sen että "suomalaista saa huiputtaa".

    • herännyt

      Voi minua! Olen äänestänyt demareita.

      • Ei-enää-ikinä-syntejä

        Samoin :-( Toivottavasti saan syntini anteeksi....


      • SDP_

        Saatana elää ja voi hyvin.


    • punikinperkeleet

      Kyllä harvaan muslimiin voi luottaa, ne käyttävät systeemiä ihan armotta hyväkseen. Ja sitten suomalaiset puukottaa toisiaan selkään näiden terroristien takia. Ei vi..u voi käsittää.

      • tässätotuus

        Yhteenkään muslimiin ei voi ikinä luottaa. Kaikki muslimit ovat katalia eläimiä. Muslimeilla ei ole ihmisarvoa. Ne ovat pojimmiltaan tappajia kaikki, myös naiset ja lapset. Ainostaan ns. hyvksikäyttövaiheessa liekuttavat häntäänsä kuin rakkikoirat ja sitten poikkeusetta iskevät puukon auttajan selkään. Muslimit halveksivat auttajiaan syvästi ja pilkkaavat heitä keskenään ja uhoavat tappavansa ne(suomalaiset) sukupuuttoon. Minä tiedän nämä asiat. Merkel on ollut pahempi Euroopalle kuin Adolf Hitler. Lisääntymiskyvytön ja katkera Merkel haluaa tuhota Euroopan ja valkoisen rodun, Hitler taisteli Euroopan puolesta juutalaisryöstäjiä ja kommunisteja vastaan.


      • kssjdkj

        Eiköt Hitlerkin olllut lisääntymiskyvytön.


      • hyiiiihyii

        Tuohon auttajien halveksimiseen olen myös kiinnittänyt huomiota.


    • Erkki-Setä

      Kannattaisi ehkä tarkistella aika helvetin tarkkaan näiden veijareiden taustat:

      "Jihadisteihin yhdistetyllä ja SDP:stä kohun vuoksi eronneella syyrialaistaustaisella Rami Adhamilla on taustallaan lukuisia rikostuomioita.

      STT:n eri tuomioistuimista hankkimien tietojen mukaan Adham on syyllistynyt vuosien varrella useampaan pahoinpitelyyn, joista hän on saanut sakkoja.

      Lisäksi Adham on saanut ehdollista vankeutta ainakin parissa dopingrikosjutussa.

      Helsingin käräjäoikeudessa on parhaillaan vireillä myös yksi pahoinpitely- ja yksi dopingrikosjuttu, jossa Adham on syytettynä."

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101722476104_uu.shtml

      • kusettajavittuunsuomesta

        Miehellä on todella paljon kaikkea pahaa ja epärehellistä taustassaan, luokittelisin ammattirikolliseksi, HÄVETKÄÄ KAIKKI HYVÄUSKOISET POLIITIKOT! Äijä kusetti ihan kybällä koko Suomea, TÄTÄ EI SUOMI UNHODA !


    • StupidIsAsStupidDoes
    • ErkkiJaAllah

      Erkki Tuomioja twiittasi:
      "Tänään sain olla todistamassa kun Rami Adham allekirjoitti SDP:hen liittymiskaavakkeen. Tervetuloa! Samalla oli tilaisuus puhua myös Syyrian sodan ja Aleppon kaameasta tilanteesta, jonka kärsmysten liennyttämiseksi Adham on tehnyt esikuvallista työtä."

      öööh, siis onko Tuomioja siis itsekin jihadisti, vai kannaattako hän ihan muuten vain islamisteja? Tähän olisi hyvä saada Erkiltä selvennys. Ainakin Supo voisi laittaa Erkki-sedän toilailut vähäksi aikaa suurennuslasin alle...

    • aitosuomalainen

      Vain islamisaation vastustajat on ajan tasalla, käyttää omia aivojaan ja kykenee näkemään poliitikkojen järjenvastaisten tekojen ja päätösten läpi. Ongelma menee vakavaksi, kun kieroilun harrastajat on niitä, jotka käyttää ylintä päätäntävaltaa. Miten nämä saadaan järjestettyä pois asemastaan? Sillä jos se ei tapahdu, niin järjettömien tekojen ja päätösten sarja vain jatkuu, ja me kansalaiset joudumme siitä kärsimään. Onko niin, että kohta on pakko turvautua "rasismiin" siinä mittakaavassa, mitä suvakkikultti liioitellen netissäkin oksentaa? Sitä saa mitä tilaa, ja mehän emme tilanneet islamisaatiota, rikosten määrän kasvua, kasvavaa ahdinkoa, emmekä miljardien menoja, mutta te suvakkikultin jäsenet, tulette saamaan tilauksenne perille, jos ei ala järjellinen ajattelu käynnistyä.

    • aitosuomalainen

      Suvakkileirissä deletoitiin lelukeisarin totuutta käsitteleviä keskusteluja ja ainakin yksi keskustelun aloittaja bannattiin. Niin läpinäkyvää että persekin jo loistaa.

    • vihdoinkinvalkenevaa

      Mielenkiintoista kuulla, millä herra on rahoittanut lähes 30 matkaa Syyriaan. Luultavasti häntä on seurattu jo jonkin aikaa, ja nyt politiikkaan siirtymisen jälkeen vihellettiin peli poikki.
      Höppänä Husu kelpasi myös demareille. Hänellä on kova hätä, että somalit eivät pääse Suomeen entiseen malliin.

      • Thisisrape

        390 käyntiä


    • masuri21

      Adham oli YLE:n lemmikkinä muka asiantuntijana keskustelemassa.
      Tässä tuli esiin YLE:n toimittajien typeryys ja suvakkius. Kuolaavat kaikki muslimiterroristien perään.
      Itse ihmistuntijana saatoin huomata, että kyseessä on huijari.
      Naamasta näki valehtelun ja kieroilun. Nyt onki paljastunut rikolliseksi huijariksi. Psykopaatit ovat taitavia mielistelemään. YLE:n toimittajat SDP ovat helposti huijattavia.

      • suvakkicajakki

        Mutta yle tykkää oikeasti terroristeista ja muslimeista. Ei yle välitä miten Suomen käy. Nehän on suvakkeja


    • Thisisrape

      390 käyntiä Syyriassa. Melkoiset säästöt kaverilla. Jokaiseen nallen sisällä ampulleja..

    • skjdksjd

      Nuo median typerykset ei edes tutki suurmoskeijaa ajavien taustoja. MOT!!!!!!!!!!!!Pitääkö alkaa itse tutkia ja tehdä siitä blogi täh? Miksi SUomen media on suvaitsevaisten hallussa,

      • Totuuskomissio

        Pöyristyttävää ja oireellista Kokoomus johtoiselta Yleltä, ettei ainoatakaan kunnon kommenttia heidän ikiomasta lemppari kellokkaastaan, joka on istunut Syyrian hädän asiantuntijana Ylen ohjelmissa perseensä ruville!

        Miten tästä Suomen maasta on saatu näinkin lyhyessä ajassa sairas ja valehteleva yhteiskunta? kiitos mätämuna poliitikkojen ja täydellisesti monikulttuurisuuden edistämiseen hurahtaneen Ylen!

        Kylmä totuus on, että islamisaatio painaa päälle joka tuutista, vaikka et kuuluisi mihinkään uskonnolliseen ryhmittymään, etkä ikinä edes lähtisi mukaan tyhmyyksiin.

        Rehellisyys on kaukana nykyisestä menosta mikä maassamme vallitsee ja nyt sitten ajojahtia käydään jo kantasuomalaisten suuntaan, vaikka maassamme saattaa oleskella vapaina huomattavan vaarallisia vieraiden kulttuurien edustajia?!


    • KuunnelkaapaHiljaisuutta

      Ylenanto ei ole uutisoinnut asiasta mitään. Missä viipyy A-studiot ja jihadisti-ilta, jossa on grillattavana Tuomioja ja muut islamistit?

      • mammamariayyyy

        Kyllä tämän porukan yhteydet suurmoskeijahankkeeseen tutkittava perkeleen tarkasti.

        MV-lehti toimi, kiitos !


    • 98780667

      Koska peli vihelletään poikki vai onko poliitikoille tärkeämpää vainota suomalaisten sananvapautta?

    • anssikela

      Se oli parinpäivän juttu tästä lelu-kauppiaasta ja Rinnekkin sanoi että on käsitelty mutta Immosta vastaan tehtiin kuukausien juttu ja mielenilmauskin järjestettiin valtamedian agitoimana.

    • humpuukkipuo

      Hyi demarit, vai muka työläisen asialla, ja paskat,

    • Poisvihapuhe

      Eikä edusta jihadismiä. Rami on kiva jätkä ja rehellinen. Parasta seuraa. Kelpais sullekkin, voisitte yhdessä salakuljettaa leluja ja sit takaisin tullessa tuoda hepoa tai jotain hormoonii. Tää on ihan normaalia demariliiketoimintaa ja te rasistipaskat koitatte vain tyhmii ennakkoluulojanne edistää. Saatana kärsitte vielä jos jatkatte vihapuheitanne.

    • tyifyt

      Demareihin muutenkin päätyy se kaikkein arveluttavin sakki. Suuri osa Pesujenkin epämääräisemmistä jäsenistä on loikannut SDP:stä alunperin.

    • TaasJätkäKärähti

      Jätkällä sama nimi kuin mun lemmikkirotalla.....voi hitto! Tapoin mun rami rottani kun rupesi ärsyttämään sen paskominen...

    • uskallus_totuus

      Suoranainen ihme, että HS on tästä avautunut, ilmeisesti on silmät auenneet?

      • nbbnijbknj

        Kiusaus piikitellä SDP:tä oli kai ylivoimainen, meni jopa mamutusvimma edelle.


    • puhdassuomi

      Ramille dyny persuksiin ja tulta perään.kaikki muslimit terroristeja varkaita valehtelijoita

      • suvakkienUnelma

      • suvakkienUnelma

    • SuoraDemokratia

      Eli SDP on siis julkisesti profiloitunut jihadismia kannattavaksi puolueeksi Suomessa. Kyllähän islamisteja kannattaa moni muukin puolue välillisesti, mutta silti SDP:ltä aika rohkea veto. Nykymenoa seuratessa tämä voi olla kyllä kannattavakin taktiikka, silla islamisteja löytyy Suomesta jo kantaväestöstäkin melkoinen määrä.

      Tuskinpa näitä rahan ja vallan sokaisemia politiikkoja oikeastaan edes kiinnostaa, että ketä tai mitä he edustavat, kunhan vain piiri pieni pyörii ja rahaa napsuu tilille tasaiseen tahtiin.

      Jäämme odottamaan seuraavia vaaleja.

    • suvakkienUnelmaVävy
    • suvakkienUnelmaVävy
    • SDP_islamin_asialla

      Jos joku haluaa mallioppitunnin taqiyyasta ja nähdä kuinka Enbuske tekee itsestään taas totaalisen speden, niin kannattaa katsoa Maikkarilta Enbuske, Veitola -propaganda. Siellä on vieraana itse jihadisti Adham.

    • miljres

      LUKEKAA HYVÄT IHMISET MV LEHTEÄ ,sillä se puhuu asiat sen oikeilla nimillä ja paljastaa islamistien tarkoituksen jonka älymystö on tiennyt jo kauan. varokaa punavihreää paskaa ja älkää uskoko kaikkea mitä yle kertoo.sillä todellinen raakuus jätetään kertomatta mm matujen tekemät raiskaukset ym. kaikki tämä sekasorron siemen passaa katkerille ja omatunnottomille kommunistien penikoille.

    • demarit.on.helvetistä

      sdp ajaa suurmoskeijaa ja pyysi ramia jolla on terroristiyhteyksiä jäsenekseen. eikö poliisin olisi jo aika tutkia mitä tuolla demareissa tapahtuu. demarit muutenkin hyötyy maahanmuutosta, joka on katastrofi suomen kansantaloudelle. hauskaa että kritisoivat säästöjä jotka menee suoraan demarien taskuun tai heidän miehittämilleen yrityksille jotka vuokraa turviksille tiloja.

      • perataaaana

        Poliisin tutkittava SDPn vihreiden ja vasemmiston yhteydet suurmoskeijahankkeeseen ja täysin avoimesti. Perattava rajusti!


    • 51541
    • Ei_tänne

      Pyörii Vaasassa tällä hetkellä, 22.11.2016 klo 15.10, eikä yksin. Tyypillä näytti olevan jopa hengenheimolaisia ympärillään.
      Tälläisllekö Suomen ev.lut. kirkon papisto aikoo antaa jotain piilopaikkoja käytettäväksi.
      Tulevissa vaaleissa sdp on kasa valehtelevaa paskaa. On sitä aina osannut olla.

      • USAVaroittiEilen

        "Tulevissa vaaleissa sdp on kasa valehtelevaa paskaa."

        Tuosta tuli mieleen, että jos nämä tyypit ovat levittäytymässä ympäri maata niinkuin nyt näyttää käyvän, niin moni muukin kuin sdp saattaa päätyä samanlaiseksi kasaksi.

        Viime syksynä, kun tämä invaasio alkoi, Torniossa oli mielenosoitus, jota tietyissä piireissä paheksuttiin kovin äänenpainoin. Rasismi-sana kävi liiankin yleiseksi.

        Normikansa huusi kurkku suorana vaatimusta tulijoiden palauttamisesta, mutta kukaan ei kuunnellut. Tuli monenmoista vastaväitettä.

        Kunhan muistutin taas kerran.


    • Avaruus_insinööri

      1) helsinkiläinen "politikko" kuppasi kelaa
      2) espoolainen "politikko" tuo maahan huumeita
      3) oululainen "politikko" kyntää omaa peltoa

      Mitä yhteistä heillä on rikostensa lisäksi?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe