leijuminen

Valhetotuus

Kuulin että täällä eteläsuomen Vapaakirkon tilaisuudessa Pyhähenki ? heitteli ihmistä ? Pyhänhengen työksi vieläkin näitä tapahtumia sanotaan olevan... en itse oikein usko sen olevan niin... Olen itse aikoinani nähnyt mm. ihmisten juoksevan takaperin tunnista toiseen, ääntelevän eläimen lailla, itkevän ja nauravan lattioilla kontaten... ja kaikkea ihan outoja juttuja...samankaltaista kuin transsitilassa olevat henkilöt. Ja mikä oli hedelmä? Missä on lähimmäisenrakkaus?

9

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RistiJaArmoVain
      • lvc

        Miksi vapaakirkossa ei käydä keskustelua ko. aiheesta? Missä ovat hengelliset auktoriteetit ihmisethän ovat ihan hukassa kysymystensä kanssa!


      • NoinSeToimii
        lvc kirjoitti:

        Miksi vapaakirkossa ei käydä keskustelua ko. aiheesta? Missä ovat hengelliset auktoriteetit ihmisethän ovat ihan hukassa kysymystensä kanssa!

        Minä yritin keskustella seurakuntani vastuullisten kanssa. He sanoivat, että torontolaisuus on Jumalasta eikä suinkaan Sa.a.tanasta. Olin ja olen toista mieltä heidän kanssaan. En halua enää kuulua Vapaakirkkoon. Torontolaisuus on Vapaakirkossa vallalla monissa seurakunnissa ja kirkkokunnan johtoportaassa. Torontolaisuus on eksytystä eikä mitään Pyhän hengen työtä.

        Julkista keskustelua ei käydä juurikaan aiheesta vapaakirkon lehdissä ym, koska vapislaiset tietävät , että monien korvissa torontolaisuudella on paha kaiku ja he haluavat lisää jäseniä kirkkokuntaansa ja toivovat, että myös torontolaisuutta vastustavat eivät eroaisi vaan pysyisivät kuitenkin mukana . He ujuttavat torontolaisuutta piilotetummin eteenpäin. Sitä termiä pyritään välttämään.


      • Kissa.pöydälle
        lvc kirjoitti:

        Miksi vapaakirkossa ei käydä keskustelua ko. aiheesta? Missä ovat hengelliset auktoriteetit ihmisethän ovat ihan hukassa kysymystensä kanssa!

        Tiedän että muutama vuosi sitten lähes kaikkien vapaakirkkojen, helluntaikirkkojen ja torontolaisuuteen kallellaan olevien seurakuntien vanhimmistoille lähetettiin varoitussähköpostia aiheesta. Eipä tainnut olla merkittävää vaikutusta, mutta he eivät voi puolustautua, etteikö heitä olisi varoitettu. Jotkut seurakunnat kiittelivät kirjeestä ja sanoivat, että onneksi heillä ei ole sellaista menoa, vaikka juuri he ovat todistettavasti syvällä eksytyksessä tänäkin päivänä.

        Mielestäni nyt olisi seurakuntalaisten itse aika nostaa asia esille.


      • tolu18

        Mitä pitäisi tehdä,että asioita saisi ystävällisesti julkiseen keskusteluun?Tätä asiaa voisi rukoilla,koska asiat aiheuttavat hämmennystä!!


    • tumpelo100

      joo ei ne johtajat vastaa mihinkään juttuihin itsekin kirjoitin nuorisotyöntekijälle monta kertaa mutta en saanut mitään vstautsa kuin vain sen että en riitä.......

    • missämissäahaa

      Missä voi leijua - millaista se on? Onko jollain kokemuksia?

    • Kristus_kallio

      Olen huomannut, että monet ihmiset, uskovaisetkin, tehdessään lupauksia Jumalalle tai tehdessään liiton Jumalan kanssa sanelevat itse ehdot liitolle tai lupauksille. He haluavat itse kontrolloida lupauksensa ja haluavat itse määrätä ehdot uskossa olemiselleen ja tekemiselleen. Kuitenkin tuollaisessa liittoasiassa on aina kaksi osapuolta ja molemmilla on oikeus osallistua ehtojen määrittelemiseen.

      Oikeastaan ihminen ei voi muuta kuin lopettaa vihollisuudet, irrottautua Saatanan teoista ja antautua Jumalalle. Jumala kuitenkin käsittelee ihmistä niinkuin ihminen olisi vapaa osapuoli ja täysivaltainen neuvottelija, Jumala ei pakota ihmistä mihinkään. "Kateuteen saakka hän halajaa sitä henkeä, jonka hän on ihmiseen pannut", sanotaan Raamatussa ja Jumala tietää, että hän ei voi saada sitä henkeä omakseen väkisin.

      "Antakaa keisarille se, mikä keisarille kuuluu ja Jumalalle se. mikä Jumalalle kuuluu", sanoi Jeesus aikoinaan. Keisarille kuuluvat verot mutta Jumalalle kuuluu sydän.

      Vanhemmisto, joka haluaa palkata kuuluisan saarnamiehen seurakunnan toiminnan ja rahavirtojen turvaamiseksi kysymättä Herralta neuvoa, syyllistyy mammonan palvontaan.

      Mammonanpalvonta on saatananpalvontaa.


      1 Piet 5:1-4, Vanhimpia teidän joukossanne minä siis kehoitan, minä, joka myös olen vanhin ja Kristuksen kärsimysten todistaja ja osallinen myös siihen kirkkauteen, joka vastedes on ilmestyvä: kaitkaa teille uskottua Jumalan laumaa, ei pakosta, vaan vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, ei häpeällisen voiton tähden, vaan sydämen halusta, ei herroina halliten niitä, jotka ovat teidän osallenne tulleet, vaan ollen laumalle esikuvina, niin te, ylipaimenen ilmestyessä, saatte kirkkauden kuihtumattoman seppeleen.

      Pietari kirjoittaa vanhimmista, joiden tuli kaitsijoina paimentaa heille uskottua Jumalan laumaa vapaaehtoisesti, Jumalan tahdon mukaan, huom. ei oman tahdon, eikä häpeällisen voiton tähden, vaan sydämen halusta. Kiellettiin herroina hallitseminen Jumalan seurakunnassa, koska Jeesus on seurakunnan Herra. Kehotus tuli myös olla hyviä esikuvia laumalle. Ylipaimen on kreikaksi arhkipoimen, joka ei tarkoita kirkollista arkkipiispaa, eikä mitään ylijohtajaa, vaan tämä ylipaimen on Jeesus, niin kuin asia yhteydestä käy selkeästi ilmi, kirkkauden kuihtumattoman seppeleen antaja on todella Jeesus, ei vanhimpien yläpuolella oleva johtaja. Raamattu opettaa (Ylipaimenen) Herran antavan vanhurskauden seppeleen niille, jotka hänen ilmestymistään rakastavat. Vanhimpien tulee palvellen johtaa seurakuntaa, eikä herroina halliten. Raamatun kokonais-opetuksen valossa, johtajuus Jumalan seurakunnassa onkin palvelevaa johtajuutta, jossa vanhimpien tulee antaa Kristuksen ruumiin jäsenten löytää paikkansa seurakunta-ruumiissa sekä vanhimpien tulee myös antaa Kristuksen ruumiin jäsenille tilaa palvella tehtävässään seurakunnassa.

    • Valkeudenenkelieksyttää

      Leijumisilmiö on tuttua okkultistisissa (saatanaa palvovissa) kokoontumisissa. Olen nähnyt erään itseään uskovaiseksi kutsuneen henkilön leijuvan ja profetoivan. Hänellä oli voimakas mielenterveysongelma, jonka kautta demoniset, eksyttävät henget tulivat "porteista sisään" pääsivät tekemään "ihmeitä". Seurakuntaa hän yritti ohjailla näiden ihmeellisten profetioiden ja haureuden kautta. Olikyseessä siis naishenkilö. Onneksi srk:n pastori otti varoituksesta vaarin ja naisen "esiintyminen" lopetettiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      247
      2439
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      186
      1572
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1396
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1123
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1109
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      987
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      885
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      709
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    Aihe