Ateismi ja moraali

DRHouse

Tuolla toisessa ketjussa palstamme homojen joukkomurhaa ja pedofiliaa hienoina asioina pitävä kretardi Mark5 vinkuu siitä miksi ateistit puhuvat moraalista, vaikka palstallakin on useasti todistettu ettei moraali tarvitse metafyysistä lähdettä tai jumalaa ollakseen toimivaa.

Mark5den horinat ovat sinällään erittäin säälittäviä ja harhaisia, mutta pahin ohilyönti tapahtuu siinä ettei mark5 tajua miksi ateistit puhuvat moraalista. Siitä yksinkertaisesta syystä, etteivät kreationistiset "moraaliopit" ole todellisuudessa moraalisia.

Vai miten voi sanoa seuraavia kreationismilla perusteltuja asioita moraalisiksi:

- Kansanmurha on okei jos kohteena ovat "pahat"

- Raiskattu tulee kivittää

- Raiskaus on raiskatun vika

- Pedofilia on hyväksyttävää koska raamattu ei aseta suojaikärajaa

- Homojen kiduttaminen "eheytyksen" nimissä on okei

- Tyttöjä saa silpoa

- Terrorismi on hyväksyttävää jos kohteena "vääräuskoiset"

- Valehtelu on okei

- sairaalloinen kiinnostus ulostamiseen ja peräaukkoon

Karu totuus on, että kreationismi on moraaliton ja sairas oppi joka on yhteiskunnan syöpä. Kretardismissa ei todellisuudessa ole moraalia, siksi ateistien tulee pitää moraalista lukua, eiväthän kretardit siihen sekopäisen oppinsa avulla kykene.

17

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainaevotaivopieree

      Eiköhön se ollut niin päin että homoevokeilla on se sairaalloinen kiinnostus peräaukkoon?

      Kristityt eovät homostele.

      • Kyllä sinä Jyrbä olet se ainoa jolla on sairaalloinen kiinnostus peräaukkoihin ja eiköhän ne ja monet muut puheesi heijastele homoseksuaalisia taipumuksia, joita yrität kretupellenä piilotella ja ylikompensoida teksteilläsi, vähemmän onnistuneesti. Samaan tapaan mitä esim. Markku Koivisto ja Ted Haggard yrittivät. Hihhulipiireissähän se on jo suuri edistysaskel jos seksuaalisesti turhautuneet jeesuksenmorsiamet päätyvät homostelemaan täysikäisten kanssa ja jättävät lapset rauhaan.


      • DRHouse

        Sinä jyrihän se jatkuvasti anuksesta jauhat. Mielenkiintoista muuten ettet kiellä että nuo luettelemani asiat kuuluvat kreationismiin.


    • ÄlkääRuokkiko

      Trollit taas vauhdissa....

    • taasevokitsekoilee

      Ei tarkkaa suojaikärajaa voi tietenkään asettaa koska eri tytöistä tulee naisia eri aikaan. Joillakin kuukautiset alkavat jo 10 vuotiaana, jollain toisella vasta 16 vuotiaana. Tytöt eivät voi mennä naimisiin, naiset voivat.

      Raamattu kieltää haureuden harjoittamisen lasten kanssa mutta ei se ole haureutta kun vihitty vaimo ja mies yhtyvät toisiinsa.

      • heheheheheheee

        "Raamattu kieltää haureuden harjoittamisen lasten kanssa"

        Ja näyttäisitkö Jyri meille kyseisen kohdan Raamatusta?

        Ja kuten tullaan näkemään, niin Raamattua tuntematon idiootti-Jyri ei kykyne meille tuota kohtaa esittelemään.

        Vitsi että Jyri on sairaan tyhmä.


      • jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
        heheheheheheee kirjoitti:

        "Raamattu kieltää haureuden harjoittamisen lasten kanssa"

        Ja näyttäisitkö Jyri meille kyseisen kohdan Raamatusta?

        Ja kuten tullaan näkemään, niin Raamattua tuntematon idiootti-Jyri ei kykyne meille tuota kohtaa esittelemään.

        Vitsi että Jyri on sairaan tyhmä.

        Tyhmä. Kaikki au-seksi on kielletty Raamatussa.

        Etkö tätä muka tiedä?
        Siis ensinevo- homous pitää hyväksyä ja seuraavaksi pedofilia`??? äöadsljf'a


        Luehan kirjasi kunnolla. Kun israelilais-sotilata valloittivat Kanaanin maan kaupungin niin he saivat ottaa VAIMOIKSEEN tuon kaupungin tytön. Ei seksiorjiksi kuten ISIS tekee eikä hutsuiksi kuten Moloc ja muut äpäriä siittelevät evokit avokeilleen tekee.


        Siinä on kuule pieni ero, vai mitä! Bastard.


      • DRHouse
        jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj kirjoitti:

        Tyhmä. Kaikki au-seksi on kielletty Raamatussa.

        Etkö tätä muka tiedä?
        Siis ensinevo- homous pitää hyväksyä ja seuraavaksi pedofilia`??? äöadsljf'a


        Luehan kirjasi kunnolla. Kun israelilais-sotilata valloittivat Kanaanin maan kaupungin niin he saivat ottaa VAIMOIKSEEN tuon kaupungin tytön. Ei seksiorjiksi kuten ISIS tekee eikä hutsuiksi kuten Moloc ja muut äpäriä siittelevät evokit avokeilleen tekee.


        Siinä on kuule pieni ero, vai mitä! Bastard.

        Niin, sinullehan on okei ottaa pikkutyttö "vaimoksi", senkin perverssi.


      • DRHouse

        Sairas pervo olet jyri, kun haluat seksiä 10-vuotiaan kanssa.


      • näkyyks.valoo

        Kuukautiset ei kerro yhtään mitään henkisestä valmiudesta seksiin.


    • Todellisuusonkovaa

      Jahhhahaha haah, taaas on tämä finnteologimme DrH... vauhdissa.


      Tietenkään Raamatussa ei hyväksytä missään kohdassa viattomien surmaamista eikä missään kohdassa ole kerrottu mitään mistään Mooseksen lain epäoikeudenmukaisuuksistai eikä edes arvostelijoiden julkaisuissa, vaan asia on niin että kun Moosesta luetaan oikein tarkasti niin ymmärretään että siinä on koko ajan kysymys 100 prosenttisesta ehdottoman oikeudenmukaisesta rikollisten kohtelusta. Näin se vain on , ja tämä tuodaan esiin kyllä hyvin usein kun oikiksissa länsimaissa ehkä Suomea lukuunottamatta käsitellään ehdottoman ja totaalisen oikeudenmukaisuuden periattetta. Siis tätä henkin-hengestä -lakia. Tyhmä kun et tätäkään tiedä.


      Sanohan sie että mitä vikaa on henki-hengestä -.laissa? Tyhmä? Ai ei nyt tule mieleen??? No sitähän minäkin, ääliö!


      Siis jos murhaaja pitää toisen elämää niin halpana että lopettaa sen kevyesti , niin miksi häntä ei tulisi kohdella hänen itsensä määrittelemällä elämän hintalapun mukaisesti? Miksi hänen elämäänsä tulisi pitää arvokkaampana kuin miksi hän itse murhaamansa ihmiselämän määritteli?

      Suomessa lyhyet murhatuomiot ovat parhaassa tapauksessa 1,5 v. linnaa.


      Kun evohomot ovat tietoisia, (lue luulevaisia) tästä ihmiselämän arvottomuudesta niin ei kai se ole mikään ihme että nuo keikkuvat itsarien keulilla vuodesta toiseen!


      Eikös joku evolutionisti, vaikkapa DrHouse itse voisi kertoa noille itssariehdokkaille että heidän elämänsä on evoluution ja homojen geneettisen perinnöllisyyden kannalta katsoen niin arvokas että ei sitä itsasria kannattaisi tehdä

      • Oletko Jyri ikinä ajatellut sitä, että toisen hengen ottaminen voi olla seurausta monista eri asioista? Ovatko sinulle esim. "murha" ja "tappo" sama asia? Onko esim. rattijuopon aiheuttama kuolema "murha"?

        Entä jos surmaaja on mielenterveysongelmainen? Uskonsa vuoksi sekaisin?

        Pitäisikö esim. USA:ssa abortteja tehneitä lääkäreitä surmanneet uskovaiset myös tappaa?


      • DRHouse

        "Tietenkään Raamatussa ei hyväksytä missään kohdassa viattomien surmaamista eikä missään kohdassa ole kerrottu mitään mistään Mooseksen lain epäoikeudenmukaisuuksistai eikä edes arvostelijoiden julkaisuissa, vaan asia on niin että kun Moosesta luetaan oikein tarkasti niin ymmärretään että siinä on koko ajan kysymys 100 prosenttisesta ehdottoman oikeudenmukaisesta rikollisten kohtelusta. Näin se vain on , ja tämä tuodaan esiin kyllä hyvin usein kun oikiksissa länsimaissa ehkä Suomea lukuunottamatta käsitellään ehdottoman ja totaalisen oikeudenmukaisuuden periattetta. Siis tätä henkin-hengestä -lakia. Tyhmä kun et tätäkään tiedä."

        "Mutta lähellä asuvien kansojen kaupungeista, jotka Herra, teidän Jumalanne, antaa teidän omaksenne, ette saa jättää jäljelle mitään, ette ainoatakaan elävää olentoa. 17 Julistakaa nämä kaupungit Herralle kuuluvaksi uhriksi ja hävittäkää ne ja niiden asukkaat, heettiläiset, amorilaiset, kanaanilaiset, perissiläiset, hivviläiset ja jebusilaiset, niin kuin Herra, teidän Jumalanne, on teitä käskenyt. 18 Ellette hävitä heitä, he opettavat teille iljettävät tapansa, joita he ovat noudattaneet palvoessaan jumaliaan, ja niin te rikotte Herraa, Jumalaanne vastaan. "

        Siis ilmeisesti sylilapsien tappaminen ei ole mielestäsi viattomien tappamista...


        "Sanohan sie että mitä vikaa on henki-hengestä -.laissa? Tyhmä? Ai ei nyt tule mieleen??? No sitähän minäkin, ääliö!"

        Mitähän ei ole?

        "Siis jos murhaaja pitää toisen elämää niin halpana että lopettaa sen kevyesti , niin miksi häntä ei tulisi kohdella hänen itsensä määrittelemällä elämän hintalapun mukaisesti? Miksi hänen elämäänsä tulisi pitää arvokkaampana kuin miksi hän itse murhaamansa ihmiselämän määritteli?"

        Sinun mukaasihan se on ihan murhatun oma vika...

        "Kun evohomot ovat tietoisia, (lue luulevaisia) tästä ihmiselämän arvottomuudesta niin ei kai se ole mikään ihme että nuo keikkuvat itsarien keulilla vuodesta toiseen!"

        Edellään kretardit...

        "Eikös joku evolutionisti, vaikkapa DrHouse itse voisi kertoa noille itssariehdokkaille että heidän elämänsä on evoluution ja homojen geneettisen perinnöllisyyden kannalta katsoen niin arvokas että ei sitä itsasria kannattaisi tehdä "

        Taas sinulla on homostelu mielessä...


    • Jyri:

      "Tietenkään Raamatussa ei hyväksytä missään kohdassa viattomien surmaamista eikä missään kohdassa ole kerrottu mitään mistään Mooseksen lain epäoikeudenmukaisuuksistai eikä edes arvostelijoiden julkaisuissa, vaan asia on niin että kun Moosesta luetaan oikein tarkasti niin ymmärretään että siinä on koko ajan kysymys 100 prosenttisesta ehdottoman oikeudenmukaisesta rikollisten kohtelusta."

      Raamattu:

      "Mene siis nyt ja kukista amalekilaiset. Julista heidät ja heidän omaisuutensa Herralle kuuluvaksi uhriksi. Älä sääli heitä vaan tapa kaikki, miehet ja naiset, lapset ja imeväiset, härät ja lampaat, kamelit ja aasit." (1 Sam. 15:3)

      • IlkimyksenEsi-isänTäti

        Härkäin ja lammasten ja kameelien ja aasien tappaminen on kyllä hölmöä, jos ei ole makkaratehdastason pakastinta. Oliko niitä jo tuohon aikaan - en oikein muista.


    • DrHomoonhullu

      Aika huonosti toimii sinun metafyysinen moraalisi kun se sallii sun pitää luonnollisena sitä että mies pökkii miestä anukseen.

      • IlkimyksenTeologitäti

        Vastataanpa asiattomaan kommenttiin asiallisesti: jos kaksi miestä harrastaa yhteisestä aloitteesta anaaliseksiä ja nauttii siitä eikä opeta sitä lapsille, mitä syytä sinulla oikeastaan on sitä paheksua?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      34
      3296
    2. Kotipizza Hyllykallio

      Meniköhän jotain pieleen? Arveletteko, että lisää arvostusta teitä kohtaan?Arveletteko, että ei vaikuta myyntiä vähentäv
      Seinäjoki
      114
      2618
    3. Ville Mykkänen, sankari vai typerys?

      Tietenkin typerys. Lähteä nyt toisten sotaan ottamaan vapaaehtoisesti luotia päähänsä. Kuvitteli raukka, että saa hyvän
      Maailman menoa
      207
      2184
    4. Mopomiitissä vakava loukkaantuminen

      IMATRAN mopomiitistä lauantai-iltana sairaalaan joutuneet kuljettajat ovat loukkaantuneet vakavasti, Kaakkois-Suomen pol
      Imatra
      137
      1566
    5. Mitä nainen ajattelet?

      Miten viettäisimme iltaa juuri nyt jos olisimme yhdessä?
      Ikävä
      135
      984
    6. Viikonlopun päätteeksi löytäisin

      paikkani sinun kainalossasi. Telkkarissa joku leffa, sarja, ehkä ihan mielenkiintoinenkin tai sitten ei enää jaksaisi ke
      Ikävä
      7
      858
    7. Rupesin oikeasti odottamaan

      Että toteutuuko se meidän pusu ensiviikolla. Olisin niin onnellinen se merkitsisi paljon.
      Ikävä
      52
      754
    8. Palauta kaivinkone varastamasi Kari Mannelin.

      Milloin aiot palauttaa sen lainaan ottamasi kaivinkoneen ,josta et ole maksanut mitään , myöskään , siten kuinka kävit s
      Kajaani
      22
      728
    9. J-miehelle

      Miksi kaikki päättyi näin? Vain sinut olisin halunnut, on ikävä sua. Älä ajaudu väärille teille, olet mulle Rakas.
      Ikävä
      39
      721
    10. Minulla on poikaystävä!!!

      Uskokaa nyt jo! En halua vanhaa kääkkää!!!
      Ikävä
      127
      710
    Aihe