Elämän Sana

joooseppi

Millainen seurakunta? Millaista väkeä? siis Turussa, onko kellään kokemusta? voiko tälläinen koulujakäymätön, jonka ainoa sivistys on perusteellinen Raamatuntuntemus kuulua porukkaan.

58

509

  Vastaukset

  • SIIS KRISTITTY EI OLE JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVA KRISTILLINEN!

   Kristityt = Paavalilais-luterilaisuuden perustamien seurakuntien uskontunnustuksensa kaltaisia uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.

   -

   Kristilliset = Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

   Näistä, Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamista seurakunnista ei ole yhtään kristittyjen seurakuntaa vaan ne ovat kristillisten seurakuntia:
   Ilm. 2:1-29
   Pergamos
   Tyatira
   Sardes
   Smyrna
   Filadelfia
   Efeso
   Laodikea
   ------
   HUOM!
   Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.

  • Pysy kaukana Elämän Sana-seurakunnasta. Vievät vain rahasi. Koulunkäymätön ja Raamattua tunteva ei mitenkään sovi siihen kerhoon.

  • V A R O ! PYSY KAUKANA!

  • Elämän Sana taitaa olla jonkinmoisessa riisissä. Kävijämäärät ovat koko ajan laskeneet ja joskus paikalla on kuulioita 5kpl puhujien lisäksi. Ajattelen takana olevan toistuvat rahan kerjäämiset, joihin ihmiset ovat väsyneet.

   • Katselin netistä, näkyi myös muutamia kuvia ko. tilaisuudesta, sali oli puolityhjä.


  • Kokoukset ovat pelkkää rahan ja menestymisen ympärillä olemista.

  • Olen kauan sitten käynyt Turun elämänseurakunnassa Kupittaan puistossa olevassa teltassa. Setelinkuvat silmissä puhuja vaahtosi häpeällisesti.

  • Heillä ei ole sapatti pyhänäpäivänä. On paljon julistajia, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Näin he johdattavat paljon suuria ja pieniä täysin harhaan.
   Eräs kirjoittikin aikoinaan: Nyt on Uudenliitonaika. Sapatti kuului Mooseksen aikaan.

   Jumalan kymmenenkäskyn laki on ikuinen ja muuttamaton, jotenka sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.

  • 4Moos.36:13. Biblia. Nämät ovat ne käskyt ja oikeudet, jotka Herra Moseksen kautta käski Israelin lapsille, Mobin kedolla Jordanin tykönä, Jerihon kohdalla. 3Moos.27:34.

  • Jumala kirjoitti kymmenenkäskyn lain omalla sormellaan kahteen kivitauluun. Kymmenenkäskyn laki on ikuinen ja muuttamaton. Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa. Siitä me tiedämme Hänet tuntevamme, että pidämme Hänen käskynsä, ja ne eivät ole raskaat.

   Lakiin ja todistuksiin, elleivät he näin sano ei heillä aamun koittoa ole.

  • Elämäsanaseurakunta on opettanu et ei tarvitse uskoa Moosekseen.
   Nyt siellä on enää 11 jäsentä.

  • Jäsenmaksu 10% tuloista eli eläkemummon tonnin eläkkeestä se tarkoittaa satasta kuussa.

  • ja sen lisäklsi niin sanotut vapaaehtoiset uhrit saarnaajalle.

   • Siihen työmäärään mitä pastorit tekee niin saa vaan roposet alle normiduunarin palkka. kato mitä ne tienää joka oikeesti vie rahat politiikot


  • Kolme lähtijää lisää. Sen jälkeen kun opetettiin ettei helvettiä tarvitse pelätä.

  • Pysykään kaukana tästä paikasta...

  • Huomaan valitettavasti että kysyjä on saanut täysin asiattomia vastauksia. Elämän Sana srk on evankelis- karismaattinen kristillinen seurakunta, vastaavasti kuin esimerkiksi helluntaiseurakunnat. Seurakunta on toiminut vuodesta 1990 Turussa. Perustaja ja monivuotinen pastori on ollut Håkan Westergård. Vuodesta 2005 seitsemän vuotta eteenpäin Jonathan Westergård toimi seurakunnan pastorina jonka jälkeen Håkan Westergård uudelleen astui pastorivastuuseen. Helmikuussa 2015 Sami Hartikainen tuli Elämän Sana seurakunnan pastoriksi.

   Elämän Sana on kautta sen historiaa ollut hyvin ulospäin suunnattu. Tämä on tullut paljon näkyviin Håkan ja Pia Westergårdin tv ja radio-ohjelmien kautta. Tällä hetkellä radio-lähetyksiä ei lähetetä mutta sen sijaan Westergårdit lähettävät säännöllisesti tv-ohjelmia joka toinen sunnuntai TV/ kanavalla. Heidän nykyinen pohja mediatyölle on HWMedia (Håkan Westergård Media & Campaign ry). Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan opetukseen, julistukseen ja esirukouksiin.

   • Elämän Sana - seurakunnan juuret ovat Uppsalan Livets Ord (Elämän Sana) - seurakunnassa. Livets Ordin perustaja Ulf Ekman kuuluu nykyään katoliseen kirkkoon ja on viehättynyt katolisen kirkon sakramenteista eli rituaaleista.

    Håkan Westergård kävi 80-luvun lopussa Livets Ordin raamattukoulun, jonka jälkeen pidettiin varmana, että Håkanin kautta Livets Ordin herätys leviäisi myös Suomeen.


  • Kristillinen seurakunta, jossa on vahvaa Jumalan Sanan julistusta ja Pyhän Hengen läsnäolo. Aina tervetullut olo kun tulee kokouksiin. Paras asia tässä seurakunnassa on että Jumalan sanaa ei laimenneta vaan pidetään korruptoitumattomana! Lähiaikoina ihmisiä on tullut enemmän, ja Elämän Sana Turku on järjestämässä Nuorten toimintaa, joka on kiva kuulla! Heillä on myös joka keskiviikkoisin ruokajakeluja, jossa käy paljon ihmisiä! Suosittelen Elämän Sana-seurakuntaa. Seurakuntia on Turussa, Jämsässä ja Hämeenlinnassa. Ei ole mikään lahko, millään lailla!

  • Kuitenkin kaikkia ovia ei kannata avata. Eläman sana ovi on yksi niistä ovista, josta ei kannata mennä sisään.

   • Suun kotiin kannataa sit tulla niin varmaan tuntee ittensä tervetulleeksi kun haukku kaikki pystyyn heti kun ei kaikki mee oma pilli mukaa


  • Kerro tuntemuksistasi oven sisäpuolella?

   • Pahoja henkiä.


  • Saarnaa minihameessa ja lasten ilmapalloleikkejä oli tarjolla.

  • Mahtavia kokouksia, jossa tuntee Pyhän Hengen läsnäolon, ja vahvaa Sanan julistusta. Ei mitään penseää rupattelua Jumalasta, ja sen vuoksi kaikki eivät kestä olla siellä. Elämän Sanassa on vahvoja kristittyjä.
   Suurin osa kommenteista ovat täysin tekaistuja! Varmasti vain kommentoijia pelottaa ELÄVÄ USKO!
   Herra on hyvä ja elävä!

  • Uskonsanalaisuutta. Näissä piireissähän halutaan tosiaan vetää yhtäläisyysmerkit oman toiminnan ja ns. elävän uskon välille (muut ovat penseitä vauvakristittyjä ja vanhan viinin juojia ja ties mitä)

  • Todellisuus ja lupaukset eivät kohtaa uskonsanalaisuudessa. Kokelas saapuu intoa täynnä seurakuntaan kun luvataan menestystä ja lähtee pian ovet paukkuen kun mitään ei tapahtunutkaan. Muuttuen vauvakristityksi jälleen. Nähty on.

   • Ja sinä olet kasvanut täyteen kristintuntemukseen... Varmaan sullakin on luurankoja kaapissa mutta osaat näytellä niin hyvin ja ajatella onneksi minä en ole kun ne. Niitähän Jeesus nuhteli juuri


  • Mark.12:40 Biblia (1776) Jotka syövät leskein huoneet, ja muodoksi pitävät pitkät rukoukset. Nämät saavat sitä raskaamman kadotuksen. Luuk.20:47

   • Toraistivalhejuutalainen pastori täälläkin silppuamassa Raamattua.


  • Ikävä eriseurojen tilanne on Turussa, ettei siellä missään tule ihmisiä uskoon, koska riitelevät keskenään.
   One Way seurakuntakin on haalinut uskovia toisista seurakunnista, pääosin helluntailiikkeestä.
   Sitten on niitä pikkuisia putiikkeja, elämänsana srk. toivosrk. satamasrk. kotikirkko srk. evankeliumintalo srk. Ja mitä muita onkaan.
   On sitten yksi aitoa alkuperäistä uskoa edustava seurakunnan toiminta, mutta sillä ei ole nimeä, vaan sitä sanotaan vain Turun seurakunnaksi, Jumalan srk. Turussa. Maariankatu 2.
   Olen menossa sinne sunnuntaina.

  • Weijo ei kuulekaan mitään joten eipä kannata monologin takia vaivautua.

  • "Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan."

  • Kyllä on hassu lukea miten ”sisäpiiriläiset” kehu oma lahkoa. Pysyy kaukana kun haluat kasvaa uskossa!!

  • Positiivinen tunnustaminen ei toimi. Sanottiin että kun tarpeeksi hokee ja suullaan tunnustaa, saa vaikka mitä. Ferrari,ferrari,ferrari,ferraria olen tässä toistellut.Vaan ei ole punaista paholaista pihaan ilmestynyt.Pitkät toimitusajat taivaan isällä.

   • Ootkos ikinä lukenut raamatusta sellaista paikkaa, jossa sanotaan “Ja vaikka pyydätte, te ette saa, koska pyydätte väärässä tarkoituksessa, kuluttaaksenne kaiken mielihaluissanne.”
    ‭‭Jaakobin kirje‬ ‭4:3‬ ‭

    Raamatussa sanotaan, että miksi isä ei antaisia kaikkea sen ohella, että hän on antanut oman poikansakkin ja mitä ikinä anotte hänen nimessään, saatte sen. Ei kuitenkaan tarvitse väkisin olla tyhmä kristitty ja mustamaalata asioita. Kyllä taivaan isä antaa, mutta hän ei anna mitään, mikä saisi ihmisen kauemmaksi Jumalasta, joten vaikka pyydät Ferraria, Jumala ei anna jos näkee ettet pystyisi luopua siitä jos Jumala käskisi antamaan sen köyhille. Tällöin siitä olisi tullut elämäsi herra.

    Kylvämisen ja nimittämisen laki on edelleen voimassa, kylvätte tänne negatiivista asiaa ja väärää todistusta lähimmäisestä, sitä tulette myös niittämään, joten on aika mennä Jumalan eteen anomaan armoa. Jumala kyllä näkee sydämmet ja samasta lähteestä ei pulppua karvasta ja makeaa vettä samaa aikaan.

    Suosittelen perehtymään Jumalan sanaan, sillä tämä käytös mitä näen täällä, ei ole ainakaan Jumalasta, vaan ihmisestä joka kirjoittaa oman lihansa kyllyydestä. Omassa silmässäsi saattaa ollakkin hirsi...

    “Kielen varassa on elämä ja kuolema – niin kuin kieltä vaalit, niin korjaat hedelmää.”
    ‭‭Sananlaskut‬ ‭18:21


  • Ihmisiä eri elämänvaiheessa ei täydellisiä niinkun ei missään ole mutta kaikki haluu varmaan oppia tunteen jumalan paremmin ja siitä kautta tulla parammaksi ihmiseksi. Siinähän tää juju unohda kaiiki muu on sekundaa opi tunteen jumalan sitt sinä haluut antaa sit sinä haluut palvella sit sinä haluut rakastaa lähimmäistä.... Rahahommat ja muut turhat mistä ihmiset jää kiinni kinastelemaan ei ole se juttu ihmiset antaa omasta halusta ei kukaan pakota.. Ajattele ihan oikeesti eikä minkään ennakkoluulon kautta.

  • Jumalan tuntemisesta toit esille hyvän pointin. Mutta entäpä jos Jumala on pitänyt mykkäkoulua jo neljäkymmentäviisi vuotta eikä edelleenkään vastaa?

  • Menestysteologiaa tämäkin porukka edustaa, ikävä kyllä.

  • Olen käynyt Elämän Sanan nuortenilloissa. Siellä on fiksuja ja innokkaita nuoria, jotka tahtovat jakaa vilpittömästi uskoaan Jeesukseen Kristukseen pelastajanaan. Kannattaa mennä ovat avoimia ja vastaanottavia.

  • Nuorena ihminen on vielä idealisti ja täynnä tarmoa. Vielä ei ole saatu maailman pahuudesta ja raadollisuudesta kuin pintaraapaisuja. Nelikymppisenä ajattelu muuttuu kun ollaan kolme kertaa erottu ja lomautuksia saatu.Omat lapset ongelmanuoria ja pankki vienyt talon.Kun samaisen seurakunnan kuusikymppisiä tarkastelee kenelläkään käsi ei enää nouse ylistykseen ja pelastusrukous on todettu moneen kertaan toimimattomaksi.Kuin happamat sitruunat penkissä.

  • Kaikki seurakunnat tai järjestöt jotka käyttävät Uskon sana tai Elämän sana nimikettä
   ovat valitettavasti harhaoppisia järjestöjä. Alkuperältään amerikkalaismallia.
   Menestysteologisia rahankeräysjärjestöjä. Monet pastoreista ovat käyneet
   kouluuntumassa Amerikan puolella ja sitten tuoneet oppejansa tänne pohjolaankin.
   On menty oikeasta Evankeliumista syrjään ja otettu tilalle ihmisopit. Benny Hinn § co
   kuuluvat näihin. Kennet Haginin opit ovat pohjana kaikkiin näihin oppeihin.

   Ei sekään ole mikään puolustus tai meriitti, että olet Raamatun tunteva ja et näytä kehuskelevan koulutuksellasi, sillä alkujaan Jumala itse on sallinut eksytyksen,
   koetellakseen kuka pysyy Hänenssä ja Hänen Sanassaan, Jeesuksessa Kristuksessa loppuun saakka, eikä lähde seuraamaan riivaajien oppeja.

   Katsokaa ettei kukaan Teitä eksytä, sillä monta tulee, jotka sanovat, Minä se olen,
   ja valitutkin ovat vaaravyöhykkeesä.

  • Onko mahdollisesti sekoitettu vahingossa, jotkut mielissään kaksi yhdeksi: uskon sana -liike, joka on menestysteologiaa, ja elämän sana - eri vai samaa?

  • Samaa paskaa eri paketissa.Menestysteologian keskeisimpänä tunnusmerkkinä pidetään taloudellisen menestyksen korostamista, jota perustellaan Haginin opetuksilla ja Haginin ilmestystiedolla sekä viittaamalla joihinkin yksittäisiin Raamatun jakeisiin.

   Toinen keskeinen tunnusmerkki on opetus uskovan auktoriteetista. Tällä tarkoitetaan sitä, että menestysteologisen opin mukaan uskova ihminen pystyisi tekemään samoja tekoja kuin Jeesus, eli herättämään kuolleita, ajamaan riivaajia, parantamaan sairaita, kävelemään veden päällä ja käytännössä olisi voimassaan Jeesuksen veroinen.

   Kun usko nähdään Jumalasta irrallaan olevana voimana, jota voidaan hallita oikeiden metodien avulla, sairaiden parantamisessa ja ajallisen menestymisen tavoittelussa, positiivisen tunnustamisen ja Jeesuksen nimeen liitetyn uskovan auktoriteettivoiman kautta, sekä mielikuvatekniikka visualisoinnin kautta, ollaan menestysteologiassa

   • Missä usko nähdään Jumalasta irrallaan olevana voimana? Eikö näitä samoja liikkeitä ole haukuttu kundalinin tai New age -filosofian tyylisiksi, ja eikö Jumala sitten ole joka paikassa, "omnipresent"? Mikä estää tulkitsemasta kaiken puheen rukoukseksi? Mikä estää tulkitsemasta visuaaliset mielikuvat, visuaaliset ajatukset myös rukoiluksi?

    Johanneksen evankeliumi:
    14:12 Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo minuun, myös hän on tekevä niitä tekoja, joita minä teen, ja suurempiakin, kuin ne ovat, hän on tekevä; sillä minä menen Isän tykö,

    Matteuksen evankeliumi:
    12:36 Mutta minä sanon teille: jokaisesta turhasta sanasta, minkä ihmiset puhuvat, pitää heidän tekemän tili tuomiopäivänä.

    - Hajanaisia kohtia Sananlaskuista hakusanalla "suunsa":

    Sananlaskut:
    5:3 Sillä hunajaa tiukkuvat vieraan vaimon huulet, hänen suunsa on öljyä liukkaampi.
    12:6 Jumalattomien puheet väijyvät verta, mutta oikeamieliset pelastaa heidän suunsa.
    12:14 Suunsa hedelmästä saa kyllälti hyvää, ja ihmisen eteen kiertyvät hänen kättensä työt.
    13:2 Suunsa hedelmästä saa nauttia hyvää, mutta uskottomilla on halu väkivaltaan.
    13:3 Joka suistaa suunsa, se säilyttää henkensä, mutta avosuinen joutuu turmioon.
    15:23 Miehellä on ilo suunsa vastauksesta; ja kuinka hyvä onkaan sana aikanansa!
    16:10 Kuninkaan huulilla on jumalallinen ratkaisu; hänen suunsa ei petä tuomitessaan.
    16:23 Viisaan sydän tekee taitavaksi hänen suunsa ja antaa tehoa hänen huultensa opetukselle.
    18:6 Tyhmän huulet tuovat mukanaan riidan, ja hänen suunsa kutsuu lyöntejä.
    18:20 Suunsa hedelmästä saa mies vatsansa kylläiseksi, saa kyllikseen huultensa satoa.
    20:17 Makea on miehelle petoksella saatu leipä, mutta perästäpäin hän saa suunsa täyteen soraa.
    21:23 Joka suunsa ja kielensä varoo, se henkensä ahdistuksilta varoo.
    30:20 Samoin ovat avionrikkoja-vaimon jäljet: hän syö, pyyhkii suunsa ja sanoo: "En ole pahaa tehnyt."
    31:26 Suunsa hän avaa viisauden sanoihin, hänen kielellään on lempeä opetus.


  • Paavali kohdisti armolahjoja koskevan sanansa sen hetkiselle seurakunnalle.Tässä ajassa ne eivät enää toimi.Kuten saamme todeta.

  • Näin se Raamattu rahastaa. Matt.13:12. 25:29. Mark.4:25 Sillä sille jolla on, sille annetaan; mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, mikä hänellä on. Luuk.8:18 Katsokaa siis, miten kuulette; sillä sille, jolla on, annetaan, mutta siltä, jolla ei ole, otetaan pois sekin, minkä hän luulee itsellään olevan. Luuk.19:26 Minä sanon teille: jokaiselle, jolla on, annetaan; mutta jolla ei ole, siltä otetaan pois sekin, mikä hänellä on.

  • Opetettiin että kun antaa paljon, niin saa.Entä jos ei halua, vaan tyytyy siihen mitä jo on?

   • Jos ei voi antaa rahaa Jumalalle/seurakuntaan, silloin se on sinun jumalasi=mammona on jumalasi. Se on ylpeyttä kun ei vastaanota Jumalalta siunausta elämäänsä. Jumala on hyvä isä!
    “Kukin antakoon niin kuin on sydämessään päättänyt, ei surkeillen eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa.”
    ‭‭2. Korinttilaisille‬ ‭9:7‬ ‭ ‬‬


  • Tarkoitti että seurakunta ensin ja lapsen suu vasta sitten. Jumalan en ole vielä nähnyt veivaavan soppakauhaa.

  • Hirvittävää harhaoppia. Siunauksia ei ansaita antamisilla eikä saamisilla.Jumala ei ole bisnesmies.Ennen satuja kerrottiin vain lapsille.Nyt aikuisille.

  • Kaikki lahkolaisuuden tunnusmerkistöt täyttyvät kun irrotetaan raamatunpaikka asiayhteydestään ja perustellaan sillä omaa oppia.Kuten tämä " antakaa niin saatte "-hapatus. Luvataan suuria ihmeitä,taivasmatkoja ja sairaiden parantumisia.Seuraus tästä.Sairaat ovat edelleen sairaita.Narkkarit edelleen narkkareita ja juopot juoppoja..Köyhät edelleen köyhiä ja epäuskoiset entistäkin epäuskoisempia.Kaikki menevät bussilla illaksi kotiin.Eivät taivasmatkalle.

   • Et ole tainnut lukea paljoa raamattua jos et näe Jumalan periaatteita liittyen antamiseen...Elämän Sana opettaa aivan oikein tästä asiasta, ja ihmiset siellä ovat iloisia ja vapaita köyhyyden kahleista, hyvin anteliaita myöskin. Sitä ei kaikista seurakunnista voi sanoa...


  • Sinulta on sitten jäänyt tämä kohta lukematta raamatustasi. Eräs mies tuli kysymään Jeesukselta: »Opettaja, mitä hyvää minun pitää tehdä, jotta saisin iankaikkisen elämän?» Jeesus vastasi hänelle: »Miksi sinä minulta hyvästä kyselet? On vain yksi, joka on hyvä. Jos haluat päästä sisälle elämään, noudata käskyjä.» »Mitä käskyjä?» mies kysyi. »Näitä», vastasi Jeesus, »älä tapa, älä tee aviorikosta, älä varasta, älä todista valheellisesti, kunnioita isääsi ja äitiäsi, ja rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.» Kaikkia niitä olen noudattanut», sanoi nuorukainen, »mitä vielä puuttuu?»Jeesus sanoi hänelle: »Jos tahdot olla täydellinen, niin mene ja myy kaikki, mitä sinulla on, ja anna rahat köyhille. Silloin sinulla on aarre taivaissa. Tule sitten ja seuraa minua.»Mutta kun nuorukainen kuuli nämä sanat, hän lähti surullisena pois, sillä hänellä oli paljon omaisuutta.Silloin Jeesus sanoi opetuslapsilleen: »Totisesti: rikkaan on vaikea päästä taivasten valtakuntaan. Minä sanon teille: helpompi on kamelin mennä neulansilmästä kuin rikkaan päästä Jumalan valtakuntaan.»

  • Ihania leipähuoneiltoja! Ihmisiä reilu sata jokaisena keskiviikkona. Hyvää iltapalaa ja aina vähintään 2 ruokakassia kottiin :) alussa aina musiikkia ja puhutaan evankeliumia. Hyvä mesta!

  • Puolitoista tuntia? puuduttavaa,unenomaista ylistystä ja välillä kävi kaljuhtava heppu lavalla lausumassa nämä suuret viisauden sanat:" Joulu on siis mennyt. Ouuuuu,Jekele mesha, gamaka shekele.Damanga masara tomestasara figgui sandraa gimene…"Ja tämän sanottuaan meni pois.

  • Yksi harvoista elävistä seurakunnista Suomessa! Saarnataan tervettä Jumalan Sanaa ja iloa täynnä. Aina aitoja ja täynnä intoa, tulee hyvä olo joka kerta kun saapuu Elämän Sana seurakuntaan.
   Ainoat jotka vastustavat tämän kaltaisia paikkoja, ovat hapannaamaiset uskonnolliset ihmiset, joilta puuttuu pyhähengen vaikutus elämässään :(

  Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   6219
  2. Mikko Rinkinen on Suomen turhin äijä

   Vai onko Thermannin Stepu vielä turhempi?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   7
   539