Elämän Sana

Millainen seurakunta? Millaista väkeä? siis Turussa, onko kellään kokemusta? voiko tälläinen koulujakäymätön, jonka ainoa sivistys on perusteellinen Raamatuntuntemus kuulua porukkaan.
Ilmoita


39 Vastausta

Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.


SIIS KRISTITTY EI OLE JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVA KRISTILLINEN!

Kristityt = Paavalilais-luterilaisuuden perustamien seurakuntien uskontunnustuksensa kaltaisia uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina.

-

Kristilliset = Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

Näistä, Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamista seurakunnista ei ole yhtään kristittyjen seurakuntaa vaan ne ovat kristillisten seurakuntia:
Ilm. 2:1-29
Pergamos
Tyatira
Sardes
Smyrna
Filadelfia
Efeso
Laodikea
------
HUOM!
Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Pysy kaukana Elämän Sana-seurakunnasta. Vievät vain rahasi. Koulunkäymätön ja Raamattua tunteva ei mitenkään sovi siihen kerhoon.
Ilmoita
V A R O ! PYSY KAUKANA!
Ilmoita
Elämän Sana taitaa olla jonkinmoisessa riisissä. Kävijämäärät ovat koko ajan laskeneet ja joskus paikalla on kuulioita 5kpl puhujien lisäksi. Ajattelen takana olevan toistuvat rahan kerjäämiset, joihin ihmiset ovat väsyneet.
1 VASTAUS:
Katselin netistä, näkyi myös muutamia kuvia ko. tilaisuudesta, sali oli puolityhjä.
+Lisää kommentti
Kokoukset ovat pelkkää rahan ja menestymisen ympärillä olemista.
Ilmoita
Olen kauan sitten käynyt Turun elämänseurakunnassa Kupittaan puistossa olevassa teltassa. Setelinkuvat silmissä puhuja vaahtosi häpeällisesti.
Ilmoita
Heillä ei ole sapatti pyhänäpäivänä. On paljon julistajia, jotka julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille. Näin he johdattavat paljon suuria ja pieniä täysin harhaan.
Eräs kirjoittikin aikoinaan: Nyt on Uudenliitonaika. Sapatti kuului Mooseksen aikaan.

Jumalan kymmenenkäskyn laki on ikuinen ja muuttamaton, jotenka sapatti kuuluu myöskin Uudenliiton kristityille.
Ilmoita
4Moos.36:13. Biblia. Nämät ovat ne käskyt ja oikeudet, jotka Herra Moseksen kautta käski Israelin lapsille, Mobin kedolla Jordanin tykönä, Jerihon kohdalla. 3Moos.27:34.
Ilmoita
Jumala kirjoitti kymmenenkäskyn lain omalla sormellaan kahteen kivitauluun. Kymmenenkäskyn laki on ikuinen ja muuttamaton. Joka ei pidä Hänen käskyjänsä ei ole Hänen omansa. Siitä me tiedämme Hänet tuntevamme, että pidämme Hänen käskynsä, ja ne eivät ole raskaat.

Lakiin ja todistuksiin, elleivät he näin sano ei heillä aamun koittoa ole.
Ilmoita
Elämäsanaseurakunta on opettanu et ei tarvitse uskoa Moosekseen.
Nyt siellä on enää 11 jäsentä.
Ilmoita
Jäsenmaksu 10% tuloista eli eläkemummon tonnin eläkkeestä se tarkoittaa satasta kuussa.
Ilmoita
ja sen lisäklsi niin sanotut vapaaehtoiset uhrit saarnaajalle.
1 VASTAUS:
Siihen työmäärään mitä pastorit tekee niin saa vaan roposet alle normiduunarin palkka. kato mitä ne tienää joka oikeesti vie rahat politiikot
+Lisää kommentti
Kolme lähtijää lisää. Sen jälkeen kun opetettiin ettei helvettiä tarvitse pelätä.
Ilmoita
Pysykään kaukana tästä paikasta...
Ilmoita
Huomaan valitettavasti että kysyjä on saanut täysin asiattomia vastauksia. Elämän Sana srk on evankelis- karismaattinen kristillinen seurakunta, vastaavasti kuin esimerkiksi helluntaiseurakunnat. Seurakunta on toiminut vuodesta 1990 Turussa. Perustaja ja monivuotinen pastori on ollut Håkan Westergård. Vuodesta 2005 seitsemän vuotta eteenpäin Jonathan Westergård toimi seurakunnan pastorina jonka jälkeen Håkan Westergård uudelleen astui pastorivastuuseen. Helmikuussa 2015 Sami Hartikainen tuli Elämän Sana seurakunnan pastoriksi.

Elämän Sana on kautta sen historiaa ollut hyvin ulospäin suunnattu. Tämä on tullut paljon näkyviin Håkan ja Pia Westergårdin tv ja radio-ohjelmien kautta. Tällä hetkellä radio-lähetyksiä ei lähetetä mutta sen sijaan Westergårdit lähettävät säännöllisesti tv-ohjelmia joka toinen sunnuntai TV/ kanavalla. Heidän nykyinen pohja mediatyölle on HWMedia (Håkan Westergård Media & Campaign ry). Tervetuloa katsomaan ja tutustumaan opetukseen, julistukseen ja esirukouksiin.
1 VASTAUS:
Elämän Sana - seurakunnan juuret ovat Uppsalan Livets Ord (Elämän Sana) - seurakunnassa. Livets Ordin perustaja Ulf Ekman kuuluu nykyään katoliseen kirkkoon ja on viehättynyt katolisen kirkon sakramenteista eli rituaaleista.

Håkan Westergård kävi 80-luvun lopussa Livets Ordin raamattukoulun, jonka jälkeen pidettiin varmana, että Håkanin kautta Livets Ordin herätys leviäisi myös Suomeen.
+Lisää kommentti
Kristillinen seurakunta, jossa on vahvaa Jumalan Sanan julistusta ja Pyhän Hengen läsnäolo. Aina tervetullut olo kun tulee kokouksiin. Paras asia tässä seurakunnassa on että Jumalan sanaa ei laimenneta vaan pidetään korruptoitumattomana! Lähiaikoina ihmisiä on tullut enemmän, ja Elämän Sana Turku on järjestämässä Nuorten toimintaa, joka on kiva kuulla! Heillä on myös joka keskiviikkoisin ruokajakeluja, jossa käy paljon ihmisiä! Suosittelen Elämän Sana-seurakuntaa. Seurakuntia on Turussa, Jämsässä ja Hämeenlinnassa. Ei ole mikään lahko, millään lailla!
Ilmoita
Kuitenkin kaikkia ovia ei kannata avata. Eläman sana ovi on yksi niistä ovista, josta ei kannata mennä sisään.
1 VASTAUS:
Suun kotiin kannataa sit tulla niin varmaan tuntee ittensä tervetulleeksi kun haukku kaikki pystyyn heti kun ei kaikki mee oma pilli mukaa
+Lisää kommentti
Kerro tuntemuksistasi oven sisäpuolella?
1 VASTAUS:
Pahoja henkiä.
+Lisää kommentti
Saarnaa minihameessa ja lasten ilmapalloleikkejä oli tarjolla.
Ilmoita
Mahtavia kokouksia, jossa tuntee Pyhän Hengen läsnäolon, ja vahvaa Sanan julistusta. Ei mitään penseää rupattelua Jumalasta, ja sen vuoksi kaikki eivät kestä olla siellä. Elämän Sanassa on vahvoja kristittyjä.
Suurin osa kommenteista ovat täysin tekaistuja! Varmasti vain kommentoijia pelottaa ELÄVÄ USKO!
Herra on hyvä ja elävä!
Ilmoita
Uskonsanalaisuutta. Näissä piireissähän halutaan tosiaan vetää yhtäläisyysmerkit oman toiminnan ja ns. elävän uskon välille (muut ovat penseitä vauvakristittyjä ja vanhan viinin juojia ja ties mitä)
Ilmoita
Todellisuus ja lupaukset eivät kohtaa uskonsanalaisuudessa. Kokelas saapuu intoa täynnä seurakuntaan kun luvataan menestystä ja lähtee pian ovet paukkuen kun mitään ei tapahtunutkaan. Muuttuen vauvakristityksi jälleen. Nähty on.
1 VASTAUS:
Ja sinä olet kasvanut täyteen kristintuntemukseen... Varmaan sullakin on luurankoja kaapissa mutta osaat näytellä niin hyvin ja ajatella onneksi minä en ole kun ne. Niitähän Jeesus nuhteli juuri
+Lisää kommentti
Mark.12:40 Biblia (1776) Jotka syövät leskein huoneet, ja muodoksi pitävät pitkät rukoukset. Nämät saavat sitä raskaamman kadotuksen. Luuk.20:47
1 VASTAUS:
Toraistivalhejuutalainen pastori täälläkin silppuamassa Raamattua.
+Lisää kommentti
Ikävä eriseurojen tilanne on Turussa, ettei siellä missään tule ihmisiä uskoon, koska riitelevät keskenään.
One Way seurakuntakin on haalinut uskovia toisista seurakunnista, pääosin helluntailiikkeestä.
Sitten on niitä pikkuisia putiikkeja, elämänsana srk. toivosrk. satamasrk. kotikirkko srk. evankeliumintalo srk. Ja mitä muita onkaan.
On sitten yksi aitoa alkuperäistä uskoa edustava seurakunnan toiminta, mutta sillä ei ole nimeä, vaan sitä sanotaan vain Turun seurakunnaksi, Jumalan srk. Turussa. Maariankatu 2.
Olen menossa sinne sunnuntaina.
Ilmoita
Weijo ei kuulekaan mitään joten eipä kannata monologin takia vaivautua.
Ilmoita
"Ja kun rukoilette, niin älkää tyhjiä hokeko niinkuin pakanat, jotka luulevat, että heitä heidän monisanaisuutensa tähden kuullaan. Älkää siis olko heidän kaltaisiaan; sillä teidän Isänne kyllä tietää, mitä te tarvitsette, ennenkuin häneltä anottekaan."
Ilmoita
Kyllä on hassu lukea miten ”sisäpiiriläiset” kehu oma lahkoa. Pysyy kaukana kun haluat kasvaa uskossa!!
Ilmoita
Mielettömän hyvä opetusvideo:
https://youtu.be/12n7YgSotzY

Ei jää mitään epäselväksi.
Ilmoita
Positiivinen tunnustaminen ei toimi. Sanottiin että kun tarpeeksi hokee ja suullaan tunnustaa, saa vaikka mitä. Ferrari,ferrari,ferrari,ferraria olen tässä toistellut.Vaan ei ole punaista paholaista pihaan ilmestynyt.Pitkät toimitusajat taivaan isällä.
1 VASTAUS:
Ootkos ikinä lukenut raamatusta sellaista paikkaa, jossa sanotaan “Ja vaikka pyydätte, te ette saa, koska pyydätte väärässä tarkoituksessa, kuluttaaksenne kaiken mielihaluissanne.”
‭‭Jaakobin kirje‬ ‭4:3‬ ‭

Raamatussa sanotaan, että miksi isä ei antaisia kaikkea sen ohella, että hän on antanut oman poikansakkin ja mitä ikinä anotte hänen nimessään, saatte sen. Ei kuitenkaan tarvitse väkisin olla tyhmä kristitty ja mustamaalata asioita. Kyllä taivaan isä antaa, mutta hän ei anna mitään, mikä saisi ihmisen kauemmaksi Jumalasta, joten vaikka pyydät Ferraria, Jumala ei anna jos näkee ettet pystyisi luopua siitä jos Jumala käskisi antamaan sen köyhille. Tällöin siitä olisi tullut elämäsi herra.

Kylvämisen ja nimittämisen laki on edelleen voimassa, kylvätte tänne negatiivista asiaa ja väärää todistusta lähimmäisestä, sitä tulette myös niittämään, joten on aika mennä Jumalan eteen anomaan armoa. Jumala kyllä näkee sydämmet ja samasta lähteestä ei pulppua karvasta ja makeaa vettä samaa aikaan.

Suosittelen perehtymään Jumalan sanaan, sillä tämä käytös mitä näen täällä, ei ole ainakaan Jumalasta, vaan ihmisestä joka kirjoittaa oman lihansa kyllyydestä. Omassa silmässäsi saattaa ollakkin hirsi...

“Kielen varassa on elämä ja kuolema – niin kuin kieltä vaalit, niin korjaat hedelmää.”
‭‭Sananlaskut‬ ‭18:21
+Lisää kommentti
Ihmisiä eri elämänvaiheessa ei täydellisiä niinkun ei missään ole mutta kaikki haluu varmaan oppia tunteen jumalan paremmin ja siitä kautta tulla parammaksi ihmiseksi. Siinähän tää juju unohda kaiiki muu on sekundaa opi tunteen jumalan sitt sinä haluut antaa sit sinä haluut palvella sit sinä haluut rakastaa lähimmäistä.... Rahahommat ja muut turhat mistä ihmiset jää kiinni kinastelemaan ei ole se juttu ihmiset antaa omasta halusta ei kukaan pakota.. Ajattele ihan oikeesti eikä minkään ennakkoluulon kautta.
Ilmoita
Jumalan tuntemisesta toit esille hyvän pointin. Mutta entäpä jos Jumala on pitänyt mykkäkoulua jo neljäkymmentäviisi vuotta eikä edelleenkään vastaa?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Elämän Sana

Millainen seurakunta? Millaista väkeä? siis Turussa, onko kellään kokemusta? voiko tälläinen koulujakäymätön, jonka ainoa sivistys on perusteellinen Raamatuntuntemus kuulua porukkaan.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta