Huonojen aloitusten ketju!

Jos asiasi on niin huono tai surkeasti muotoiltu, ettet usko saavasi siihen yhtään vastausta, niin kirjaa se tähän alle!

Uusi keskustelu:

Minulla on henkisen kehitykseni edetessä kolmas silmä alkanut pikkuhiljaa avautumaan. Valo tunkeutuu valtoimenaan ruumiini ennen niin pimeään maailmaan sitä kautta.

Jokainenhan on valaistunut vauvana - sitten muut maalliset asiat täyttävät mielemme ja alamme pelata tätä peliä. Pian leikkien alkanut peli muuttuu vakavaksi, elämää suuremmaksi asiaksi. Unohdamme valaistuneen alkuperämme ja olemme hämillämme koko elämämme ajan.

Tätä on elämä! Valaistumiseen pyrkimisestä ei sinällään ole mitään hyötyä, sillä olemme kaikki jo valastuneita. Tätä ei voi kenenkään osalta muuttaa. Kaikki mitä teet on oikein ja luonnollista!

78

571

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miksi kaikki, jotka luulevat olevansa jotain, puhuvat koko ajan jostain nyhtökaurasta. En ole koskaan edes nähnyt kyseistä tuotetta, saatikka sitten maistanut. Oletan, että kauran jyvät nyhdetään yksittäin käsin kasvista irti ja sitten paistetaan pannulla runsaassa voissa - tätäkö on nyhtökaura?

      Itse pitäydyn perinteisessä, joten tässä kaikkien aikojen paras ja svengaavin TV- tunnari eli The Rintamakelaiset: https://www.youtube.com/watch?v=ApcDd4xj3LU

      • nyhtäjä

        Entäpä nyhtöliha? Mitä se on?


      • Nyhtöliha on uusiutuvaa, ekologista lihaa. Eläimeen, esim. sikaan tehdään viilto ja nyhdetään sormin pihviin tarvittava määrä lihaa ulos. Eläin jää henkiin ja menetetty liha eli lihas korvautuu uusilla lihassoluilla.


    • pännä.pyyhekumi

      Ehkä olet väärällä palstalla roskapostirobotti. Voi olla että viestissä tällä saitilla pitää olla tiettyä huuhaahenkisyyttä.

    • Rajakarjalainen kantelevirtuoosi, Teppo "Teppana" Jänis esiintyi Helsingin Laulujuhlilla 1.7.1900. Tuota keikkaa pidetään kaikkien aikojen kovimpana suomalaisen bändin tai artistin esityksenä. Kuitenkaan tuosta ei ole jäänyt mitään muistoa jälkipolville. Olitko paikalla - laita linkki kuvaasi tai videoosi.

      Ainoa dokumentti, mitä noista juhlista on on tässä: http://digi.kansalliskirjasto.fi/aikakausi/binding/870820/articles/564613
      Tuossa karjalaisten muusikkojen ryhmäpotretissa Teppana on alhaalla oikealla.


    • HUOMIO!!! Pikku Kakkosen postin osoite on muuttunut. Uusi osoite on:

      Pikku Kakkosen Posti
      Pl 347
      33101 TAMPERE 10

      • Tähän osoitteeseen voi lähettää postia myös Tokmannin omistajalle, Kyösti Kakkoselle!


      • fhggfgg

        niin ku se kolmonen delas


      • Ei hätää! Laki muuttuu pian ja Kakkonen korvaa kolmosen nelosella Tokmanneissa.


    • Suomen Peltolohkorekisteristä ilmenee että suurin peruslohko, joka on viljeltyä peltoa 106,46 hehtaaria, sijaitsee Lestijärvellä. Pienin peltolohko on 0,01 hehtaaria ja se sijaitsee Kouvolassa.

      Kuinka kauan suurim piirteim kestää kävellä ympäri tuollainen 106 hehtaaria?

    • Tämä aihe on tabu: Naisista vain 5% kuuluu älykkäinpien 100%:n joukkoon, kun taas miehistä 90%. Naisten aivot eivät kykene asioiden kokonaisvaltaiseen käsittelyyn. Siksi nämä naiskiintiöt ovatkin hirvittävää yhteiskunnan resurssien summittaista alasajoa ja epäisänmaallisen toiminnan päättymätön kehä 3.

      On olemassa vain yhdenlaista älykkyyttä ja se on mitattavissa matemaattisten taitojen ja avaruudullisten hahmotuskykyjen intuitiivisenä omaksumisena. Nainenkin pystyy opettelemaan ulkoa matemaattisia kaavoja ja soveltamaan niitä, mutta vain jos hänelle on kerrottu, että mitä kaavaa käytetään.

      Mies on älykkäämpi kaikilla inhimillisillä kosketuspinnoilla vertailussa yksipunttiseen kunppaniinsa. Kaikki merkittävät tieteilijät, keksijät, taiteilijat, urheilijat jne. ovat aina olleet ja ovat miehiä. Jos kaikista feminiimisimmissä lajeissa, kuten siivouksessa, pukujen suunnittelussa, ruoanlaitossa, kampauksessa tai roskien viemisessä järjestettäisiin kilpailuja, niin alansa huiput olisivat niissäkin eittämättä koirapuolisia.

      Nainen pystyy kyllä tuottamaan taukoamatonta puhetta, mutta esim. politiikassa taustalta löytyy aina mies, joka on ajatellut asiat kokonaisvaltaisesti ja kertonut ko. tytölle ne.

    • Missä laulussa sanotaan: "vakavina kuljimme läpi puiston harmaan"? Itse en muista.

    • Aivojen nollaus ei auta - miten palauttaa ne tehdasasetuksiin?

      Herra Pätkä kyllä kirjoitti: "hyvä on olla, kun aivot on nolla!"

      Vai löyttyisikö parempi nollausaine, kuin käyttämäni muumilimonadi?

      • format.c

        Valot päällä,muttei ketään kotona??


      • Ei ole kuin yksi tietoisuus! Se on kaikille sama (samma)! Hehtaarin alueella voi olla satojatuhansia sadepisaroita, mutta niistä kaikista heijastuu sama kuu! Geenit rakentavat aivomme, joihin vaikuttavat kemialliset aineet ja sähköimbulssit. Ei ole ketään kotona! Herra Pätkä tiesi mistä puhui, vaikkei asia hänelle tietysti kuulunutkaan pätkän vertaa! Tästä saa jonkunlaisen käsityksen totuudesta, jos laittaa suomenkieliset tekstitykset:
        https://www.youtube.com/watch?v=Uzd0txiRN2E


    • Nuoruuteni ihastus, Neiti Aika, meni naimisiin vuonna 2006 ja on nyt rouva Korhonen. Hän toimii edelleen puhelinpalvelussa tuolla jälkimmäisellä nimellä, mutta puhelujen määrät ovat romahtaneet!

    • Profiilikuvassani en ole itse, vaan se on Gunnar- pässi!

      Gunnar oli vuosia mukana Huuhaa- Innasen kiertueilla, tarjoamassa silmänruokaa myös naispuolisille katsojille. Taisi vetää pelkkiä nakkeja muistaakseni ruoakseen. Paljon oli varmaan niitä ryypyn tarjoajiakin.

      Gunnar- pässi menehtyi Meilahden sairaalassa Joulukuussa -75 lyhyen ja harmittoman sairauden murtamana.

    • Itse olen orjuuden kannattaja. Oli virhe poistaa orjuus. Seurauksena tästä on ollut massatyöttömyys ja kansantalouden sakkaus.

      Ehdotan, että jokainen helsinkiläinen, uusmaalainen, varsinais- suomalainen ja pirkanmaalainen talous saisi vapaasti ottaa yhden suomalaisen orjaksi muista, Suomen vähemmän sivistyneistä osista. Kaikki yllämainittujen alueiden ulkopuolella asuvat olisivat lopulta joko yksityisten tai valtion orjia.

    • Nytten ei paljon muita aloituksia kommentoidakaan kuin tätä. Mitä se kertoo mistäkin?

      • Voiko tällä palstalla saada asiallista ja hyvin argumentoitua keskustelua aikaan, muilla kuin pissa- ja kakka- aloituksilla.

        Tuo aihe kiinnostaa toki muuallakin. Itse ilmoitin eilen seuraavan vessareissuni Facebook- tapahtumiin ja palautteena ihmistä 18 osallistuu tapahtumaan ja 31 oli kiinnostunut.


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Voiko tällä palstalla saada asiallista ja hyvin argumentoitua keskustelua aikaan, muilla kuin pissa- ja kakka- aloituksilla.

        Tuo aihe kiinnostaa toki muuallakin. Itse ilmoitin eilen seuraavan vessareissuni Facebook- tapahtumiin ja palautteena ihmistä 18 osallistuu tapahtumaan ja 31 oli kiinnostunut.

        Näkisin niin, että asiallisuus ja huuhaa ovat merkitysavaruuksien toisilla laidoilla. Fecesbook on kakkaleikkijöille.


      • Merkitysavaruus ei ole pannukakku, vaan voimme kuvitella sen alati laajentuvaksi ilmapalloksi. Tällöin vastakkaisilta meistä tuntuvat aikalaismerkitykset ovatkin itse asiassa aivan vierekkäisiä. Kuten Alaska ja Siberia - vaikka toinen erittäin itäinen ja toinen läntisempi kuin Tommi! Tämä oli suora lainaus fyysikko ja kosmetologi Stephen Hawkingin kirjasta, jonka perusolettama ja hokema on, että maailmankaikkeus on 100%:sti huuhaata.


    • FiksutKuunteleeRäppii

      Syö pääs. Mä räppään sut suohon.

      • Suomiräpin ainoa kohokohta oli Flegmaatikkojen "Mutsin luona" kappaleen prologi!


    • keekotrfi

      Uskoisin tietäväni luullakseni miten varmaankin mahdollisesti haluaisin ehkä periaatteessa joskus niin kohdalleni sattuman sadon osoittaessa puheen pitämisen aloittaa. Aloittaisin näin:


      Hyvät kuulijat, rakkaat kanssavaeltajat tässä ihmisyyden seikkailujen ihmemaassa, johon sallimuksen armollinen mutta luja koura on meidät suuressa viisaudessaan kylvänyt.


      Täytyy kai jatkaa tuolla Fecalbookin puolella.

    • JÄRJESTÄJÄN TEHTÄVÄT:

      1. Pyyhkiä liitutaulu
      2. Teroittaa liidut
      3. Avata luokkahuoneuston ikkunat välitunnin alkaessa ja sulkea ne sen päättyessä.
      4. Tunnin alkaessa mennä opettajalle kertomaan poissaolijat - ope kirjaa ne kontaktimuovilla päällystettyyn siniseen kirjaan, jossa on erittäin pienisimäistä ruudukkoa.

    • Menkää pois!!!!
      Täällä ei ole mitään nähtävää!!!!!

    • Hei nyt joku täyspäinen vastaa pliis! Onko nämä pöllönpäreet ja pullansudit totta vai keksittyä? Nämä selitykset löytyvät netistä useastakin paikasta, muttei mistään viraalisesta sellaisesta. Onko kyseessä joukki vai ei? Minkään museon kokoelmista ei näitä kapistuksia löydy. Ja tässä nuo netistä löytyvät kuvaelmat:
      -----------------------------------------------------------------------------------------------
      Pullan suti oli yleisesti käytössä ainakin 1880 luvulle saakka
      Kymenlaaksossa ja Karjalassa. Tiettävästi sitä käytettiin myös jonkin
      verran Kanta-Hämeessä ja Varsinais-Suomessa.

      Siihen aikaa maaseudulla tarpeet tehtiin usein niin sanotusti "nurkan
      taakse". Varsinkin palvelusväki kävi asioilla ulkorakennuksen takana.
      Paikalle oli yleensä rakennettu riuku, jotta myös isomman asian eli
      ulostamisen suorittaminen oli mahdollista.

      Vessapaperi oli tuntematon ylellisyystarvike sen ajan maaseudulla.
      Metsässä takamus pyyhittiin luonnollisesti sammaleeseen. Huusissa oli
      joko varattu sammalta tai peräti sanomalehden riekaleita. Pärekin
      kelpasi pyyhkimiseen. Nurkan takana näiden pyyhkimistarpeiden
      säilyttäminen olisi ollut vaikeaa ja niinpä käytettiin pehmeää ja
      tuuheaa lyhyt vartista harjaa peräaukon puhdistamiseen. Pullan suti,
      tai pers suti tunnettiin myös nimellä perskä. Se laitettiin
      hirrenrakoon kuivamaan ja odottamaan seuraavaa käyttäjää. Tämä sitten, ennen kuin harjasi oman ahterinsa puhtaaksi, kopautti harjaa seinää vasten jotta
      siihen kiinni kuivaneet ulostekikkareet tippuivat pois.

      Nykyään käytetty sanonta "Voi pullan suti" viittaa juuri siihen, että
      suti on joko liian tahmea puhdistuakseen tai se oli pudonnut niin
      kauas, että tarpeillaan istuja ei siihen ylettynyt. Hänen olisi siis
      kiskottava vaatteet sottaiset takamuksen päälle, ja sekös harmitti. Harmittavaa
      asiaa "pullan sudilla" tarkoitetaan nykyäänkin, vaikka pylly olisikin
      puhdas.
      ____________________________________________________________________________
      Pöllön päreitä käytettiin vielä 1800-luvulla, ennen laudeliinojen
      keksimistä, saunoissa naisten alapään suojana. Ymmärrettävistä syistä
      olosuhteet maaseudulla olivat tuolloin hygienian kannalta erittäin
      puutteelliset, eivätkä mieheet yleensä käyneet "esipesussa" ennen
      lauteille istumista. Lauteet siis suorastan kuhisivat erilaisia mikrobeja ja
      bakteereita, varsinkin koliformisia bakteereita.

      Pöllön päreet eli "vitukkeet", kuten niitä tuolloin kutsuttiin, tehtiin
      tavallisista männyistä vuolluista päreistä muotoilemalla ne naisen omien
      muotojen ja käyttötarkoituksen mukaan. Luonnollisesti ne olivat alussa
      puunvärisiä, mutta muuttivat sitten väriään mitä enemmän niitä käytettiin.
      Ihan pärekaton harmaiksi ne eivät sentään ehtineet.

      Sanonta "tuhannen pöllön päreiksi" on syntynyt luonnollisesti, kun miehet
      ovat arvioineet puun kokoa ja sen riittävyyttä erilaisiin
      käyttötarkoituksiin. Naisille varattiin tietysti oma puu vitukkeisiin eli
      pöllön päreisiin. "Tuo mänty riittää varmasti tuhannen pöllön päreiksi",
      on varmasti ollut tuttu sanonta metsissä eri puolilla Suomea.

      • Jos noi olis museoesineitä, niin ihmiset varmaan haistelisivat ne huonoiksi. Pitäs olla aina vartija paikalla.


    • Politiikka on liian salamyhkäistä kieroilua! Puolueiden tavoitteet ovat epäselviä heille itsellensäkin. Ainoa tavoite tuntuu olevan: kaikki mulle ja heti! Inhoan esimerkiksi tämänkaltaista populismia: https://www.youtube.com/watch?v=K0a_ofU-pLE

      Kaipaan vanhoja hyviä aikoja, jolloin äänestettiin päähineen mukaan; hatut ja myssyt, eikä muita puolueita ollutkaan. Myös hutut ja tutsit olivat menestyvä formaatti.
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Hattupuolue
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Myssyt

      Ajattelen näin, että nykyaikana voisi olla useampia puolueita, vaikkapa kännykkämerkkien mukaan.

    • Kas, Mikki Hiiri mättähältä mättähälle käy, ja pikkujalka pilkahtaa.

      Mi miuku mauku, niuku nauku, tititi tatiti tintitii, vi viuku vauku, tiuku tauku, pipipi pipipi pii.

      Oon meripeikko hä-rä-räh-hää! Tyi-rät-tät-tät-tät-tät-tää!
      Purtes' on heikko, aaltoihin jää, tyi-rät-tät-tät-tät-tää!
      Rää-rä, rää-rä, rät-tät-tät-tää-rät-rät-tää.

      Ho houku hauku, vouku vauku, väyvä vävävä väyväväh! Ho hompi hampi, kompi kampi,
      Mi miuku mauku, niuku nauku, säästä henkeni, vaivaisen, vi viuku vauku, tiuku tauku, armoa anelen.

      Vaan, mik' ihme! Valkea lintunen yli kuohuin kiitää päin.
      Kas noin! Suomen Joutsen käy auttamaan,
      ja nyt laulu soi taas näin; Hii-u-li-hei! Huolta nyt ei!
      Merimies näin käy merta päin! Hii-u-hei ! Merimies ei pelkoa
      tunne ei!

      Trrrampapam, trrrampapam, trrratata tatata tampapam. Trrrampapam, trrrampapam, trrratata tatata tam

    • Minulta on sadellut pyyntöjä, että kommentoisin tätä USA:n vaalitulosta.

      Ihmiset ympäri maailmaa ovat tylsistyneitä ja mikä tahansa vaihtelu taikka hullu riskikin on parempi kuin stabiili konsensus. Britit lähtivät EU:sta vahingossa, koska irtautumisen puuhamiehetkään eivät oikeasti halunneet ajaa maataan hirveään taloudellisen epävarmuuden aikaan - he olettivat irtautumisen vastustajien voittavan selvästi. Italia valitsi aiemmin värikkään ja rikollisen hämärämiehen, Berlusconin. Ja monta muutakin esimerkkiä on lähihistoriasta. Nyt USA haluaa värikästä tositeeveetä. silläkin hinnalla, että seurauksena on todennäköinen katastrofi.

      Suomessa aika on kypsä Johanna Tukiaisen tai Matti Nykäsen presidenttiydelle taikka oikeastaa pääministeriydelle, koska hänellähän valta maassamme on. Tai miten olisi fiksu nainen, Anneli Auer? Tai dosentti Batman.

    • Yksi maailman parhaimmista runoilijoista on poissa. Naistenmies on kuollut. Henkisen tien harjoittajan ja oman suosikkini, Leonard Cohenin muistolle, joka tulee elämään pitkään.

      https://www.youtube.com/watch?v=tr0HCqiD1C8

    • Kiitokset kaikille henkilökohtaisesti, jotka pelastitte minut avannosta 12. - 17.11.2016 (lihavointi minun OK)

      - Puumalan VPK
      - Etu- Töölön jäänaskalit ja heidän vanhempansa
      - Ecuadorin Suomen lähetystön henkilökunta
      - edesmennyt Lapuan tuomiorovasti Pertti Pasanen
      - HYKS:n aivokirurgi "Tomppa"
      - Tivoli Sariolan ovimiehet
      - herra ja rouva ja herra Putkonen
      - Pekka ja Pätkä sammakkomiehinä
      - black girl next door - musta tyttö seuraava ovi
      - kansantanssiryhmä viiriäiset
      - Lopen UA
      - Porin Ässät
      - Toivo Sukari
      - Huittisten Tokmannin henkilökunta
      - selvännäkijä Aino Kassinen
      - KELA:n työkyvyttömyyseläkekäsittelijät
      - Anne Abreu
      - Suomen venäjänkielisten yhdistysten liitto
      - Suomen siiliyhdistys
      - Leppäkorven poikamiesyhdistys
      - Tupsu
      - Hans Assman
      - Liettua (maa)

    • Kommentoikaa mun laulua. Älkää olko liian kriittisiä, kun en oo käyny Sibelius akatemian sivuilla, kun oli silloin just käyttökatsos ja tyylilaji on punk eli ei kauheen puhdasta tykitystä oo tulossa. Tästä se lähtee:

      LONTOOON SKINIT SANOO NIILLEI OO TYLSÄÄ. LONTOOON SKINIT SANOO NIILLON TEEKEEEMISTÄ. LONTOOON SKINIT SANOO NIILLEI OO TYLSÄÄ. LONTOOON SKINIT SANOO NIILLON TEEE- KEEEE- MISTÄ.

    • Nyt se on selvinnyt!!!!
      Tässä elämässä syntynyt witutus säilyy maailmankaikkeudessamme ikuisesti. Ihmisen tietoisuus ja elämän aikana kerätty witutus on säilöttynä kvantti- informaationa soluissamme sijaitseviin muoviputkiin. Kuollessamme tuo paska poistuu noista putkista ja liukenee maailmankaikkeuteen säilyäkseen ikuisesti. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä MV- lehti: http://mvlehti.net/2016/11/05/kvanttitiedemiehet-tietoisuus-jatkaa-olemassaoloaan-kuoleman-jalkeen-sieluna-video/

    • Suomen ufotutkijoiden pääsihteeri, ufotutkija Pertti Pasanen, kertoo, että yli 95% ikkunoista näkyvistä liikkuvista valoista, joita luulimme heijastuksiksi, ovatkin itseasiassa ufoja.

    • Suomi, Uusimaa, Helsinki, Raasepori ja Snappertuna ovat joskus olleet maapallomme keskuspaikkoja - paratiisi ja helvetti. Täällä on sijainnut myös Yggdrasil eli maailmanpuu, mutta se kaadettiin saunapuiksi 80- luvulla. Ennekuin maapallon keskusakseli kallistui nykyiseen asemaansa, kiersi aurinko ainoastaan Helsingin ympärillä koko vuoden.

      Tässä pelkästään enkunkielisessä dokumentissä ulkomaalainen, pätevän oloinen historioitsija käy noissa paikoissa ja kertoo ihmiskunnan todellisen historian alkuhämärän alkuhämärät.

      Voimakas peukku tälle mielenkiintoiselle dokulle ja suosittelen kaikille englanninkielen taitoisille.

    • Katselin viime perjantaina ekan osan siitä stand- up sarjasta. Matti Patronen on enemmänkin vitsinkertoja kuin puhasverinen stuppari. Stupissa pohditaan ääneen asioita monelta kantilta ja yhdistellään eri elämänalueita oivaltavasti. Patronen on kuin konstaapeli Rnknn, jonka stand- up esitys tässä vuodelta 1979. Tuolloin ei ollut vielä stand- up klubeja, vaan pihalla oltiin kelistä riippumatta.
      https://www.youtube.com/watch?v=AelNcsXMZ78

      Puolilla pojilla on Ässien takki ja puolilla Kankaanpään Jääkarhujen (KJK).

    • Hans Assmann - mies, joka oli mökillään Isojoella Saaren murhan aikoihin ja joka murhaa seuraavana päivänä lähti lapiohommiin. Kuusi vuotta myöhemmin hän oli liikkeellä toisella puolella Suomea, Heinäveden Tulilahdella, kaksoissurmien aikaan. Ja vuotta myöhemmin Bodomjärvellä, josta verisenä sairaalaan. Nämä ovat kolme Suomen suosituinta murhatapausta - oliko tämä entinen Auschwitzin keskitysleirin työntekijä ja myöhemmin Neuvostoliiton KGB:n agentti näihin osallisena?

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luottamus_tai_kuolema!

      Gallup: Kuka suoritti kolme maamme historia tunnetuinta murhaa?

      A. Mopoilija Runar Holmström, joka oli myös paikalla kaikilla noilla paikoilla murhien aikaan.

      B. Hans Assmann

      C. Nils Holgersson

      D. Kioskinpitäjä

      E. Hautausurakoitsija

      F. Kirkkoherra Kauko Kanervo

      G. Itsemurha

      H. Metsuri Kankaanpää

      I. Entinen poliisi ja salakapakoitsija, Paavo Mömmö

      J. Anneli Auer

    • Itselläni on aina ollut ennakkoluuloja nuorisomusiikin suhteen. Robiniakaan en ole ennen uskaltautunut kuunteleen, kun se on niin karun näköne jätkäkin. Se oli kuitenkin ihan kiva kappale, se joka alkoi näin: "Tukka ja hampaat multa pois putoaa". Nimeä piisiselle en nyt muista.

    • Joogijoo

      Laitetaan nyt sitten Joogilapsetkin tähän väliin kun tänne mahtuu kaikkea muutakin, Joogilapset ovat täällä (Indigo ja muiden lapsien ohella). Heidän lukumääränsä (kuin myös meditoivien ihmisten määrä yleensä) on kasvamassa räjähdysmäisesti ja kun heillä ei ole kiinnostusta materialismiin, eläinten syömiseen ja TVn katseluun, niin maailma tulee muuttumaan huimasti ihan muutamassa vuosikymmenessä. http://beforeitsnews.com/spirit/2016/12/ascending-indigo-crystal-rainbow-and-yogi-kids-2506709.html

      • Ihmiset kerääntyvät samanhenkisten seuraan harjoittamaan harjoitusta. Ihminen on kuitenkin geeniensä ohjaama ja joukolla ei ole yhteisiä geenejä. Kaikki ovat alkuperältään jo valaistuneita ja henkinen kasvu on näin ollen mahdottomuus. Keinotekoisten ja keksittyjen ajatusmallien ja käytäntöjen noudattaminen ei vie eteenpäin.

        Kasvissyönti syntyy valaistumisen aiheuttamasta myötätunnosta ja rakkaudesta kaikkea kohtaan. Valaistuneen käytöksen jäljitteleminen on keinotekoista muovia (PVC).


    • Varikset eivät paljoa liiku tuulisella säällä. Saa olla 30 astetta pakkasta, niin se ei heitä haittaa. Sade ja kova tuuli saa ne murjottamaan paikallaan puussa.

    • En ole peruskoulun jälkeen mitään opiskellut, mutta hiljan sain idean väitellä itseni tohtoriksi. Aiheenani oli: "puhekyky syntyi ihmisellä ennen puusta laskeutumista."

      Pääideani oli, että kun on säilynyt muinaisilta ajoilta sanonta: "mennä yöpuulle", niin täytyyhän sen olla niin, että keräännyttiin isommalla joukolla samaan puuhun suojautuaksemme paremmin pedoilta; brontosauruksilta, varsieväkaloilta (latimeria) ja sapellihammastiikereiltä.

      Vastaväittelijäni oli Kuopion Yliopiston antroposofian professori Pertti Pasanen ja väitöspaikkana oli Niiralan uimahallin lasten altaan syvempi pää.Alku oli vaikea, kun professori Pasanen manasi kovalla äänellä: " No voihan rähmä, siis eihän tossa oo mitään logiikkaa!" Lopulta tunnin taistelun jälkeen hän näytti peukkua ja sain tohtorin hatun päähäni. Se tunti meni melkein kokonaan sitä vilkkuvalopeliä hakatessa, yhdellä jalalla ja silmät kiinni seisten. Vieläkin korvissani kaikuu: "Jalasta kiinni nyt, silmästä kiinni nyt!"

    • Ennen vanhaan elämä oli kovaa raatamista. On modernilla ihmiselläkin omat riesansa, joista 200 vuotta sitten eläneet lajitoverit eivät tienneet mitään.

      Yksi näistä harmeista on napanöyhtä. Se kerääntyy ihmisen napaan, kun käyttää synteettisistä kuiduista valmistettua paitaa. Jotkut naiset taistelevat tätä vastaan käyttämällä ns. napapaitaa, mutta kylmällä säällä se ei tule kuuloonkaan.

      Yhdysvalloissa, Bucletonin pikkukaupungissa, Ohiossa on ollut napanöyhdästä rakennettu kirkko jo vuodesta 1971. Kehitysmaissa saatetaan köyhiä ihmisiä jopa surmata vain heidän napanöyhtänsä vuoksi, jota käytetään rikkaimpiin maihin vietävien patjojen, tyynyjen ja peittojen täytteenä.

    • Kujerrus

      Miksi pistorasiassa on kaksi reikää? Oliko pistorasian keksijä mieltynyt voileipiin? Voisiko toisen reiän ostaa lisämaksua vastaan jos ei ole muuten sille käyttöä? Kumpi reikä olisi hankintahinnaltaan edullisempi? Onko niiden välillä muuta eroa kuin haju?

      • Tästä Suomen kuuluisimmasta musavideosta (Martti Servo, Ufo Tarjosi Kaakaon) käy ilmi, että Ruotsissa on pistorasiassa kolme rei'kää ja se on piilotettu tarvitsijoilta.
        https://www.youtube.com/watch?v=0P4CgbTictk

        Pistorasiaa keksittäessä ja etsiessä tulee himo gotlantilaiseen gotleriin, jota tämänkin videon loppukliimaksissa maistellaan.

        Pistorasian taustahan on ontto, joten siihen voi porata niin monta rei'kää kuin tarvitsee ja sen kokoisia kuin halajaa.


    • Vesivärien valmistajilla on ollut aina mystinen ongelma; vihreä värinappi ei pysy koossa kuten muut, vaan murenee välittömästi. Tiede on yrittänyt pitkään keksiä tähän ilmiöön syytä, mutta tuloksetta.

      Vihreä väri joudutaan tästä syystä tekemään muista väreistä. Yksi Etelä - Suomen suurimmista vesiväripalettien valmistajista, A. Wennström Oy, on ratkaissut ongelman niin, että se sekoittaa sinistä ja keltaista väriä keskenään ja näin syntyy murenematon vihreä nappi. Näin valmistettuna tuo vihreä värinappi on yli kolme kertaa kalliimpi valmistaa kuin muut värit.

    • Google kääntäjä on saanut uusia kieliä valikoimiinsa, jotka ovat: kontti, antti, ventti, kantti ja sintti.

      Tässä muutamia esimerkkejä käännöksista;

      Kontinkielinen ilmaus sanalle kontti on konttikontti
      Antinkielinen -"- antti on anttiantti
      Ventin -"- ventti on venttiventti
      jne...jne...

      Täältä voit katsoa suosikkisanasi suosikkikielellesi käännettynä: http://www.lintukoto.net/viihde/kontti/index.php

    • ̨̞̝͈̗͕̻̺͚̰̇̋͒̊͆͗̆̅͘̚͠͡J̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ǫ̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡s̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡s̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡n̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡k̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ǫ̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡l̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡m̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ę̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡p̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ę̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ų̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡k̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ų̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ų̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡s̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡,̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡n̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡į̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡į̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡n̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡l̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ų̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡p̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡n̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡l̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡į̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡v̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ę̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ę̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡t̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ ̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡p̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̈̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ą̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̈̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡l̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡l̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡ę̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡n̨̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̞̝͈̗͕̻̺͚̰̅̆͗͆̊͒̋̇̇̋͒̊͆͗̆̅̚͘͘̚͡͠͠͡į̰͚̺̻͕̗͈̝̞̅̆͗͆̊͒̋̇̚͘͡͠!̨̰͚̺̻͕̗͈̝̞̅̆͗͆̊͒̋̇̚͘͡͠

    • Kulttuuria tuetaan älyttömillä rahasummilla, vaikka aika on ajanut siitä ohi!

      Mitä järkeä on maalata näköistauluja aikana, jolloin voi katsella valokuvia tai elävää kuvaa tai luoda itse liikkuvaa keinotodellisuutta. On olemassa tauluja, joiden tekijä saattaa olla Rembrandt, Picasso tai Kalle Kallela, mutta niitä ei ole signeerattu ja näin ollen ei osata päättää ovatko ne mittaamattoman arvokkaita mestariteoksia vai arvotonta väärennettyä paskaa. Taulun arvostus riippuu sen tekijästä, joka täytyy aina olla tiedossa, jotta voidaan sanoa onko kuva hyvä ja arvokas.

      Moderni taide haluaa laittaa ihmisen ajattelemaan, Jos joku kuuluisa taiteitelija laittaa ulostettaan tehosekoittimeen ja johdon Kiasman seinän sähkörasiaan, niin teos on satojen tuhansien arvoinen. Jos minä olisin vienyt samanlaisen teoksen Pihtiputaan kansalaisopiston taidenäyttelyyn, niin olisin loppuelämäni hullujenhuoneen suljetulla osastolla.

      Oopperan pääsylippua rahoitetaan maassamme valtiovallan verovaroin niin paljon, että kaikki oopperassa kävijät voitaisiin viedä kerran vuodessa Milanoon, La Scala- oopperaan (sis. oopperalipun, lennot ja hotellimajoituksen). Sielläkin ne lihavat miehet ja naiset sukkahousuissaan huutavat kurkku suorana, eikä käytetystä kielestä edes saa käsitystä ja katsojat kuuntelevat ja katsovat silmä tarkkana eli porkkana kovana.

      Miksi joku haluaa katsoa, kun toinen hetkuttaa itseään musiikin tahtiin? Mitä järkeä on katsoa tanssia? Miksi tätä tuetaan verovaroin? Tanssissa on kyllä se positiivinen puoli, että se on liikuntaa ja edistää kansanterveyttä.

      Entäs nämä modernit, paremman luokan muusikot, jotka takovat pianoa nyrkeillään. Moderni klassinen musiikki on sitä, mitä kuusivuotias, rasavilli poika esittää soittimella, jonka käyttö on häneltä kielletty.

      Otettaisko kulttuurista jotain mukaan urheiluunkin? Junnujoukkue vois saada ylimääräisen pisteen hienoimmista peliasuista, maaleja ei laskettaisi, vaan liikkumisen taiteellisuus ratkaisisi, arvostelutuomarit päättäisivät lopussa voittajan sen mukaan, kuinka arvostettu joukkue on urheilupiireissä. Kaikki kuviot ja liikkeet olisi ennalta sovittu ja harjoiteltu vastustajan kanssa.

    • Seuraava tapaus on isovanhempiemme sukupolvelle ollut kova juttu! Taattua kylmää Karpo- brändiä; Sammy Babitzinin kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus Äänekoskella. Alla hänellä oli kaksi päivää aiemmin ostettu Alfa Romeo.
      https://www.youtube.com/watch?v=GLNyYVqtsoI

      Tälläisiä ei tehdä enää - poliisikin toimii eri tavalla julkisuuden suhteen.

    • 𝓢𝓲𝓲𝓽𝓪̈ 𝓴𝓾𝓷 𝓼𝓪𝓪𝓿𝓾𝓲𝓷 𝓚𝔂𝓵𝓶𝓪̈𝓵𝓵𝒆

      𝓿𝓾𝓸𝓻𝒆𝓵𝓵𝒆

      𝓶𝓸𝓷𝓽𝓪 𝓽𝓾𝓱𝓪𝓽𝓽𝓪 𝓿𝓾𝓸𝓽𝓽𝓪 𝓸𝓷 𝓳𝓸

      𝓿𝓲𝒆𝓻𝓲𝓷𝔂𝓽

      𝓱𝔂𝓿𝓪̈𝓴𝓼𝔂𝒆𝓷 𝓴𝓸𝓱𝓽𝓪𝓵𝓸𝓷𝓲 𝓹𝓪𝓴𝒆𝓷𝓲𝓷

      𝓶𝒆𝓽𝓼𝓪̈𝓪̈𝓷

      𝓪𝓼𝓾𝓶𝓪𝓪𝓷 𝓳𝓪 𝒆𝓵𝓪̈𝓶𝓪̈𝓪̈𝓷

      𝓿𝓪𝓹𝓪𝓾𝓭𝒆𝓼𝓼𝓪

      𝓴𝓾𝓴𝓪𝓪𝓷 𝒆𝓲 𝓿𝓲𝒆𝓻𝓪𝓲𝓵𝒆 𝓿𝓾𝓸𝓻𝓲𝓵𝓵𝓪

      𝓳𝓸𝓽𝓴𝓪 𝓸𝓿𝓪𝓽 𝓲𝓴𝓾𝓲𝓼𝒆𝓼𝓽𝓲 𝓹𝓲𝓵𝓿𝓲𝒆𝓷

      𝓹𝒆𝓲𝓽𝓸𝓼𝓼𝓪

      𝓹𝒆𝓱𝓶𝒆𝓪̈ 𝓻𝓾𝓸𝓱𝓸 𝓴𝓪̈𝔂 𝓹𝓪𝓽𝓳𝓪𝓼𝓽𝓪

      𝓼𝓲𝓷𝓲𝓷𝒆𝓷 𝓽𝓪𝓲𝓿𝓪𝓼 𝓸𝓷 𝓽𝓪̈𝓴𝓴𝓲𝓷𝓲

      𝓴𝓲𝓿𝒆𝓷𝓶𝓾𝓻𝓲𝓴𝓴𝓪 𝓸𝓷 𝓸𝓲𝓿𝓪𝓵𝓵𝓲𝓷𝒆𝓷

      𝓽𝔂𝔂𝓷𝔂

      𝓣𝓪𝓲𝓿𝓪𝓼 𝓳𝓪 ℳ𝓪𝓪 𝓿𝓸𝓲𝓿𝓪𝓽 𝓳𝓪̈𝓻𝓴𝓴𝔂𝓪̈

      𝓳𝓪 𝓴𝓪𝓭𝓸𝓽𝓪.

    • Muistelo: Vuonna -63 Beatles julkaisi ensimmäisen maailmanlaajuisen hittinsä: "She Loves You". Tuota kappaletta pidettiin kuitenkin vallitsevia moraalikäsityksiä loukkaavana ja se joutui maailmanlaajuiseen soittokieltoon. Paul McCartney piti kuitenkin tuon kappaleen sanomaa ensiarvoisen tärkeänä sodasta toipuvalle maailmalle.

      Paul otti ohjat omiin käsiinsä ja hän soitti puheluita ympäri maailmaa artisteille, jotka voisivat levyttää kappaleen "valeasuisena", hyväksyttävänä versiona, mutta alkuperäisen sanoman omaavana.

      Suomessa hän soitti Teijo Joutselalle, joka oli aluksi vastahakoinen, koska hän oli parhaillaan Humppaveikkojen Petsamon kiertueella. Laulu kuitenkin syntyi humppaversiona ja se pääsi radiosoittoonkin, koska YLE:ssä huijaus meni läpi. Tässä se on: https://www.youtube.com/watch?v=rFGOrb052BM

      Englannissa Paul otti yhteyttä vanhaan ystäväänsä, Peter Selleriin ja sovittiin, että kappaleen tekstissä tehtäisiin natsi- versio, koska tuo aate oli tuolloin suosittu Britanniassa. Ja sekin pääsi BBC:n soittolistoille:
      https://www.youtube.com/watch?v=HqzMqAi_ZXE

      Selleri esitti myöhemmin myös muita Paulin kappaleita nerokkaasti toisissa yhteyksissä. Näytelmässä," Kuningas Lear Lähtee Ranskaan", hän lausui kappaleen," A Hard Days Night", eikä yleisö huomannut mitään erikoista: https://www.youtube.com/watch?v=zLEMncv140s

      "Rintamäkeläisten" alkuperäisversio oli tuolloin suosittu Englannin TV:ssä ja Selleri näytteli siinä. Hän sai ujutettua käsikseen Paulin tekstin, "Can't Buy Me Love":
      https://www.youtube.com/watch?v=q7-YrHUecHQ
      Myöhemmin sama teksiti esitettiin Suomessa Rintamäkeläisissä, mutta tuo kuvanauha on tuhottu.

      Ja sitten -66 tuli Suomeen laki uus; viinaa lakattiin polttamasta ja juomapäiviä viettämästä: https://www.youtube.com/watch?v=vgJFodcUDeo

    • Lauri Markkanen valitaan viimeistään vuonna 2018 vuoden urheilijaksi Suomessa. Tuolloin hän pelaa NBA:ssa yli kymmenen pisteen ja viiden levarin keskiarvolla.'

      Tänään leikkasi jo sukkaa, vaikka oli muuten vaisu. Maaliskuun Hulluus sitten voi olla lopullinen läpimurto. On kyllä tottunut isoihin katselijamääriin jo Mäkelänkadun Uimahallissa, joten hermot pitää.

      Tai sitten Laine vie sen vuoden urheilija- tittelin Markkasen nenän edestä. Tai Bottas. Tai Rovanperä.

      • Kirjoitin tämän jo ennenkuin kukaan oli kuullutkaan Lauri Markkasesta! Onko muita vaihtoehtoja vuoden 2017 urheiljaksi? Tero Pitkämäki?

        Sanokin jo tässä vaiheessa. että Suomen seuraava F1- maailmanmestari on nimeltään Robin Räikkönen! Palaan asiaan, sitten kun tämä toteutuu!


    • Kävin intouristina Turun Tuomiokirkossa. Sinne on aikojen saatossa haudattu tuhansia ihmisiä lattian alle. kaikkein mahtavimpien kiviset tai metalliset arkut ja muotokuvapatsaat ovat itse kirkkosalissa. Mieleeni muistui tämä huikea tarina Chuangtsestä:

      <>Chuang Tzu oli kalastelemassa P'u-joella, kun Ch'un hallitsija lähetti kaksi korkeaa virkamiestä pyytämään, että hän ottaisi johdettavakseen Ch'un valtion hallituksen.

      Chuang Tzu jatkoi kalastamista ja lausui päätään kääntämättä: "Olen kuullut että Ch'ussa on pyhä kilpikonna, joka on ollut kuolleena nyt noin kolmetuhatta vuotta, ja että ruhtinas säilyttää tätä kilpikonnaa sukutemppelinsä alttarilla olevaan arkkuun huolellisesti suljettuna. Miten on, haluaisiko tämä kilpikonna mieluummin olla kuollut ja sen maallisia jäännöksiä palvottavan vai olla elossa ja heiluttaa häntäänsä mudassa?" "Se olisi mieluummin hengissä ja heiluttaisi häntäänsä mudassa", molemmat virkailijat vastasivat. "Häipykää tiehenne!" Chuang Tzu huusi. "Minäkin haluan heiluttaa häntääni mudassa."<<

      Kannattaa hankkia tämä kirja, jos on kiinnostunut mistään. Se edustaa muinaista kiinalaista filosofistista taolaisuutta. Kannattaa hylätä kaikki muut opit ja pitäytyä tähän. Toimi luontosi mukaan - tämä kai on opetus. Hylkää kaikki taikausko - tässä kai toinen. Kirjan on suomentanut Pertti Nieminen (Basam Books). Löytyy ainakin Rosebud kirjakaupoista stadissa.

    • Eilen tein tänne avauksen, jos arvelin 30 vuoden kuluttua ihmisten saavan ajatella omilla aivoilla vain erikoisluvalla. Kysyin myös, että kuka antaa luvan. Aloitus poistettiin ... .

      • Sinä olet ihmiseksi liian hyvin perillä suunnitelmistamme!

        Maailmahan Pohjois- Koreoituu vauhdilla (Putin, Trump, YLE, mediat, Suomen poliisi ja oikeuslaitos jne). Ei kukaan enää 30:n vuoden päästä kaipaa mainitsemaasi itsenäistä aivotoimintaa ja evoluutiokin hylkää sen luonnonvalintaprosessisiprioriteettilistaltaan. On vain yksi, alati muuttuva totuus ja se on vallanpitäjien keksimä.

        Bakteeri on robotti, kärpänen on robotti, varis on robotti ja ihminen on robotti - toinen on vain toista monimutkaisempi. Näillä kaikilla on kuitenkin rajoitteensa ja evoluutio on äärimmäisen hidas prosessi. Kun eräänä päivänä keinoälylle ilmaantuu tietoisuus, niin se äly ottaa vallan, lisääntyy räjähdysmäisesti ja ihminenkin on silloin tarpeeton.


    • Helsingin uusi portsari, Janne Vapaavuori on ehdottanut hirvien nuolukivien asettamista Kaivopuistoon, Tähtitorninmäelle ja Jakomäkeen. Näin olisi tarkoituksena houkutella city- hirviä pääkaupunkiimme ja uutta suur- moskeijaa ei näin ollen rakennettaisi. Vihreät ovat jo hyväksyneet tämän kompromissin sillä ehdolla, että vähintään puolet kaupungin pysäköinninvalvojista olisi tulevaisuudesta transuja.

    • Tutkijat ja tiedemiehet ovat yksimielisiä nyt siitä, että kaloreilta ei voi suojautua. Näitä enintään 1,5 mm pitkiä selkärangattomia eläimiä esiintyy kaikkialla maapallolla. Niitä elää niin valtamerien syvyyksien kovassa paineessa ja jäätiköiden kylmyydessä kuin Afrikan aavikoiden sietämättömässä kuumudessa ja vuoristojen korkeuksissakin. Kalorit ovat selviytyneet jopa avaruuden paineettomuudessa ja säteilyssä. Nämä hyökkäävät ihmisen kimppuun kotona, puutarhassa, metsässä ja missä tahansa. Kalorit elävät ihmisessä, eikä niistä pääse eroon.

    • Simo Salmisen oli tarkoitus tuurata väsynyttä Elvistä vuoroviikoin Las Vegasissa vuonna 1969. Simo oli Elviksen suurin idolli ja hän sai kaikki Uuno Turhapuro elokuvat tuoreena Amerikkaan, ennen niiden Suomen ensi- iltaa. Tuuraussopimusta varten Elviksen manageri, eversti Parker oli lennättänyt Simon Vegasiin. Eversti haki Simon hotellilta kesken illallisen Elviksen esiintymistä katsomaan. Simo ei ehtinyt nauttimaan jälkiruokaansa, kun jo limusiiniin raahattiin. Elvis näki esiintymislavalta vihaisen Simon saapuvan eturivin paikoille valkoisessa haalarissaan ja tutussa hatussaan. Elvis tikahtui nauruun tämän havaitessaan kesken herkän balladin. Spede ei antanut Simolle lupaa Vegasin esiintymisiin, mutta tuosta vierailusta on jäänyt Elviksen konserttitaltiointi:
      https://www.youtube.com/watch?v=NGhmn2i4DBU

    • Leo Kauppi ( Kotkan poikii, ilman siipii) . Syntyi 1900, matkusti siirtolaiseksi Ameriikkaan, levytti lukuisia kappaleita, muutti Neuvostoliittoon rakentamaan uutta sosialismia, kuoli vankileirillä 1938.

      Pidän tälläisestä huumorilla höystetystä uhmakkuudesta, mikä Kaupin levytyksistä pääasiallisesti välittyy kuulijalle. Pieni mies, iso sielu.

      "Maailman Matti" by itse Tatu Pekkarinen (ei tiettävästi sukua menneiden vuosikymmenten supertähti Pizza- Pekkariselle): https://www.youtube.com/watch?v=HcIPBgegeMk

      Evert Suonion iki- ihana "Villiruusu": https://www.youtube.com/watch?v=HyZKOYvJiOA

      Tunnetuin oma tuotos "Kuuliaiset Kottilassa", joka sanoitukseltaan edustaa tyypillistä suomalaista "kännissä sattuu ja tapahtuu"- perinnettä: https://www.youtube.com/watch?v=zk05W9ZpE54
      (kuvassa näkyy pituusero sisaren hyväksi. Leo olisi voinut astua vain kymmenen senttiä takapuolellaan olevalle korokkeelle kuvauksen ajaksi, mutta rehtinä miehenä ei näin tehnyt)

      "Juhannustanssit Paksulassa" - tunnelma lähes identtinen kuin edellisessä, kuten myös alkoholin huuruinen miljöökin, mutta tällä kertaa Tatun sanoilla:
      https://www.youtube.com/watch?v=CPgJY5LIInQ

    • arvioikaa.te

      Nykyisen käsityksen mukaan alkuräjähdys aloitti tämän maailmankaikkeuden.

      Oliko se huono aloitus, sitä en osaa arvioida.

      https://urly.fi/NqA


      .

      • roskisrobotti1

        Räjähdys on useimmiten vahinko. Yleensä se aiheuttaa vain suurta tuhoa .Sotku olisi pitänyt siivota heti räjähdyksen jälkeen, nyt kukaan ei ollut sitä tekemässä.

        No, todellisuudessahan tuon räjähdyksen voimasta sinkoutunut materia on vielä liikkeessä eli kappaleet loittonevat toisistaan vielä kovaa vauhtia. Kohta tulee siivoojatäti ja imaisee meidät imurinsa mustaan aukkoon, sitten pölypussi mustaan jätesäkkiin, solmu päälle ja taloyhtiön roskikseen. Varmuuden vuoksi ruiskutetaan vielä antibakteerisuihketta kämppään, jottei yksikään pöpö jäisi eloon.


    • Tälläisenä muistan lapsuudestani Valioliigaksi nykyään kutsutun sarjan - Sheffield United - Bury. Maalissa on Bladesillä Fatty Foulke, joka siirtyi myöhemmin Chelseaan 50:llä punnalla. Kilohinta oli kuitenkin ihan OK, kun hän painoi vajaa 160 kiloa. Muita huomioita striimistä; fanituotteiden kauppa ei käynyt katsojien keskuudessa toivotulla tavalla, eikä kentän laidalta mainoksia myyty. https://www.youtube.com/watch?v=7UkVZZnrC4E

      Sitten tätä nykyajan sliipattujen miljonäärien leikkiä. Wolves- Everton ja TV vahvasti mukana ja monikulttuurisuus ja Alan Ball. Ei ollut enää äänessä Aulis Virtanen tupakkataukoineen.

      https://www.youtube.com/watch?v=4LmZT4O1caE

    • Olen yrittänyt koko elämäni valmistaa maitokiljua, siitä punaisesta täysmaidosta.

      Maitokilju on haaste, koska hiiva tarvitsee toimiakseen lämpöä ja maito säilyäkseen kylmää. Vaikka käymiseen käyttäisi tehokkainta superhiivaa ja sokerimäärä olisi maltillinen, niin käymisprosessi vie vähintään kaksi vuorokautta. Maito ehtii tässä ajassa hapantua ja juoma on kelvotonta. Kylmässä tilassa taas hiiva ei käynnisty. Maitojauheesta valmistettu kilju ei ole aitoa maitokiljua, koska siinä ei ole aitoa maidon makua.

      Jos joskus onnistun tuota ainetta valmistamaan, niin vien kyllä reseptin hautaan kanssani, sillä en halua kenenkään muun tuhlaavaan elämäänsä tälläiseen.

      Olen myös ajatellut kokeilla tulevaisuudessa verikiljun tekoa naudanverestä.

    • Olisin odottanut Trumpilta hyökkäävämpää asennetta toimittajia kohtaan....niin ehtoota vaan eli eletään Helsingin huippukokouksen jälkeisiä tunnelmia. Trumphan antoi aikoinaan köniin Vince McMahonille suorassa lähetyksessä, miljoonayleisön edessä: https://www.youtube.com/watch?v=ZEDP5-O9MZI - nyt hän mielistelee toimittajia ja jopa Fox kääntyi tänään häntä vastaan, ensi kertaa...Trump oli pehmeä kuin entisen tytön pää.

      Tämä huippukokous poiki kuitenkin kaikkien aikojen parhaan suomalaisen road- movien eli Rosa Tanin pitkän streamin: https://www.youtube.com/watch?v=L0kt3fHDCc4&t=2399s

      • Leevi-tunturin.lumo

        Niinpä. Sano. Erottajalta on 12 tunnin ajomatka keskilapin tunturien keroille. Siellä sa kiljua, mutta matkavettäkin kyllä kuluu.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6729
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4360
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      272
      2783
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2090
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1643
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1437
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1141
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1127
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1114
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1081
    Aihe