Teuvo Hakkaraisestako Hannu Salaman seuraaja?

taaltapesee

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisestako on tulossa Hannu Salaman seuraaja jumalanpilkka-asiassa. Hannu Salaman Juhannustanssit -kirja poltettiin, kun väitettiin kirjassa olleen jumalanpilkkaa. Salama sai tuomion, jonka Kekkonen varsin pian kumosi.

Hakkarainen on asetetaan syytteeseen periaatteessa samasta aiheesta, vaikka puhutaankin yhden uskonryhmän eli muslimien solvaamisesta. Kun vihapuhe-sana keksittiin, pitää jonkun saada kärsiä, muutoinhan koko vihapuhe-sana olisi tarpeeton.

Voidaan hyvin perustellusti kysyä: Kummalta on mennyt järki, Hakkaraiselta vai valtakunnansyyttäjältä?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta_odotellaan

      Teuvo Hakkarainen on ihan järjissään oleva nies.Tuosta laajasta nykyeliitistä en olis ollenkaan varma.
      Mutt tottakai joku on saatava tuomittua kun laki on kerran tehty.Kukas muu olis paremmin siihen sopiva kun Teuvo Hakkarainen, joka on suorapuheinen mies.

      Täysin oikeassa näissä terroristi kommenteissaankin,mutta eihän niitä sais sanoa julkisuudessa.

      • TotuusSattuu

        "Täysin oikeassa näissä terroristi kommenteissaankin,mutta eihän niitä sais sanoa julkisuudessa."

        No Hakkarainen on täysin metsässä kun sanoin että:"kaikki muslimit eivät ole terroristeja mutta kaikki terroristit ovat muslimeita.".
        On täysin kiistatonta että maailmassa on ollut ja on edelleen melkoinen määrä terroristeja jotka eivät ole muslimeita.


      • Joxanen

        Hakkarainen on sekoboltsi !


      • Sahanomistaja
        Joxanen kirjoitti:

        Hakkarainen on sekoboltsi !

        Sekoboltsi olet itse.


      • ahmedahnein
        TotuusSattuu kirjoitti:

        "Täysin oikeassa näissä terroristi kommenteissaankin,mutta eihän niitä sais sanoa julkisuudessa."

        No Hakkarainen on täysin metsässä kun sanoin että:"kaikki muslimit eivät ole terroristeja mutta kaikki terroristit ovat muslimeita.".
        On täysin kiistatonta että maailmassa on ollut ja on edelleen melkoinen määrä terroristeja jotka eivät ole muslimeita.

        Eurooppalaiset terroristit ovat riehuneet omissa maissaan, separatistit Espanjassa ja Pohjois-Irlannissa. Muslimiterroristit tulevat muka hakemaan turvaa, mutta tarkoitus onkin ihan muuta.


      • TotuusSattuu
        ahmedahnein kirjoitti:

        Eurooppalaiset terroristit ovat riehuneet omissa maissaan, separatistit Espanjassa ja Pohjois-Irlannissa. Muslimiterroristit tulevat muka hakemaan turvaa, mutta tarkoitus onkin ihan muuta.

        Valtava enemmistö muslimien tekemistä terrori-iskuista tehdään heidän omissa maissaan. Pommit räjähtelevät Afganistanissa, Irakissa, Syyriassa, Turkissa jne.
        Vain todella pieni osa tehdään ns. länsimaissa mutta ne ovat ne jotka saavat julkisuutta.

        Ja edelleenkin, Hakkarainen oli täysin väärässä. Kaikki terroristit eivät ole muslimeita vaan heitä on todella monissa eri maissa eri uskoisten ihmisten tekeminä.

        " Muslimiterroristit tulevat muka hakemaan turvaa, mutta tarkoitus onkin ihan muuta."

        Mikä terrori-isku on ollut viime vuosina tulleen tervapaikanhakijan tekemä? Minun tietojeni mukaan ei mikään. Niitä ovat tehneet joko jo todella kauan maassa asuneet (yleensä radikalisoituneet 2. polven maahanmuuttajat) tai sitten vartavasten iskuja varten maahan soluttautuneet. Turvapaikanhakijoiden joukossa ei ole tullut oikein ketään.


    • TotuusSattuu

      ". Hannu Salaman Juhannustanssit -kirja poltettiin, kun väitettiin kirjassa olleen jumalanpilkkaa. Salama sai tuomion, jonka Kekkonen varsin pian kumosi."

      Ei Salaman kirjaa tokikaan poltettu. Pieni määrä kustantajalle jääneitä kappaleita tuhottiin tuomion jälkeen. Kirjaa oli sitä ennen myytä melkoiset määrät ja ne ovat kaikki tietysti tallella. Myöhemmin kirjasta on otettu lukuisia uusia painoksia.

      "Hakkarainen on asetetaan syytteeseen periaatteessa samasta aiheesta, vaikka puhutaankin yhden uskonryhmän eli muslimien solvaamisesta."

      Juuri siinähän on suuri ero. Salama sai tuomion jonkun täysin abstraktin jumalolennon pilkasta joka on melko kummallinen tuomio kun koko jumalan olemassaolo on kiistanalainen, Hakkarainen taas tiettyyn jumalaan uskovien ihan oikeiden ihmisten pilkkaamisesta.

      "Kun vihapuhe-sana keksittiin, pitää jonkun saada kärsiä, muutoinhan koko vihapuhe-sana olisi tarpeeton. "

      Lässyn lässyn. Kyllä sitä nyt ollaan niin marttyyriä että. Salamakin oli aikoinaan suoraselkäinen mies ja tunnusti suoraan että kyllä jumalaa on tullut pilkattua. Hakkarainen kannattajineen taas aina vain nillittää että "ei me mitään olla tehty".

    • taaltapesee

      TotuusSattuu yritä pysyä jotenkin ajan tasalla, missä tällä hetkellä Suomessa mennään. Sananvapautta ollaan rajoittamassa rajummin kuin koskaan ennen, mutta sinä et ole huomannut ilmeisesti mitään. Ihmeellisintä on se, että suurin sananvapauden rajoittaja on media, joka viime keväänä kirjoitti kaikkiin lehtiin sivun kokoisen tekstin sananvastuusta. Silloin oli sananvapauden päivä.

      Hakkaraisen mahdollinen tuomio rajoittaa sananvapautta entisestään ja sitten vielä supo, joka vaatii itselleen täysiä oikeuksia päästä nettiin kenen tahansa sivulle väitetyn terrorismiuhan takia. Yksilönvapauden ja sananvapuden menetys on kohtapuoliin meillä aivan yhtä ilmeinen ongelma kuin Venäjällä tai Turkissa.

      • TotuusSattuu

        Odotan sinulta jotain esimerkkiä siitä mitä tässä on oikeastaan kiristetty? Lakiako? Kasittääkseni sanavapautta koskevat lait ovat pysyneet täysin ennallaan.

        Kysymyshän on siitä että Suomeen on viimeisinä vuosian tullut uusi ilmiö, tiettyjen ihmisryhmien haukkuminen ja halventaminen julkisesti hyvinkin arvovaltaisilta tahoilla (esim. kansanedustajat) tai uusien netissä leviävien medioiden ja keskustelupalstojen kautta. Tällaista ei meillä tässä mitassa ole aikaisemmin ollut. Siksi myöskään solvaamisen ja kiihottamiseen kansanryhmää vastaan kieltäviä lakeja ei ole aikaisemmin ollut tarpeen soveltaa käytäntöön kovinkaan usein. Tästä ihmisille on jäänyt ehkä käsitys että tällaisia lakeja ei olisi ollut lainkaan ennen olemassa tai että nuo asiat eivät käytännössä olisi olleet kuitenkaan kiellettyjä.
        Nyt tämä asia on tullut ihmisten tietoisuuteen ja joissakin ihmisissä se jostain kumman syystä herättää hämmennystä. Tämä on yleensä juuri sitä joukkoa jolla on suuri tarve halventaa ja leimata tiettyjä ihmisryhmiä ja jotka katsovat yleiseksi oikeudekseen tehdä niin.
        Juuri tämän kanssaihmisiin vihamielisesti suhtautuva joukko on se joka eniten uhkaa yhteiskuntamme vapautta, ei suinkaan normaalit sananvastuun kysymykset kuten yrität esittää.


    • NyTääSaaJoRiittää

      Suvakkisyyttäjä on mennyt nyt liian pitkälle. Kansanedustajalla tulee olla laillinen ja loukkaamaton oikeus sanoa niin kun ajattelee. Se on suomalaisen kansanvallan peruste. Valtakunnansyyttäjä rikkoo valtiosääntöä ja pitää perustuslaillisia oikeuksia pilkkanaan.
      Syyte on kunnianvastainen ja arvoton.

      • TotuusSattuu

        On varsin huvittavaa että ensin vaaditaan kovasti miten maahanmuuttajien pitää elää maassa maan tavalla ja kunnioittaa lakejamme ja sitten kuitenkin itketään kun oma kansanedustaja käyttäytyy ja puhuu täysin maan tavan vastaisesti ja rikkoo selkeästi medän oman lainsäädäntömme määräyksiä siitä missä menevät sanomisen rajat.
        Ainoa joka tässä rikkoo lakia on Hakkarainen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5841
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2017
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1775
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe