Natsismi=pseudotiedettä, ei ateismia tai tiedettä

SoulCalibuR

Toisinaan uskovaiset puhuvat natsismista ja kommunismista tieteellisinä ja ateistisina ideologioina, kun haluavat mustamaalata ateismia ja tieteellisen maailmankatsomuksen omaavia. Natsismi eli kansallissosialismi oli aina uskonnollista ja kristinusko ja muut uskonnot olivat aina merkittävässä roolissa. Kommunismi oli ateistista mutta sekin oli pseudotieteellistä puppua, ja kummankaan natsien ja kommunistien opeilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä evoluutioteoria oikeasti sanoo. Natsi-Saksan kansallissosialistinen rotuoppi oli näennäistiedettä siinä missä Neuvostoliiton lysenkolaisuuskin.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Kansallissosialistinen_rotuoppi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Lysenkolaisuus

Valkoinen rotu ei ole yksiselitteisesti paras rotu. Keltaiset ovat valkoisia älykkäämpiä. Mustat ovat fyysisesti valkoisia parempia monissa asioissa kuten pikajuoksussa. Evoluutio on tehnyt kaikista olosuhteisiinsa sopivia. Mustien iho suojaa siksi parhaiten Auringolta.

Uusnatsien Magneettimedia on huuhaa-sivusto. Tieteellinen Skepsis ry myönsi siitä huuhaa-palkinnon.

"Ensimmäistä kertaa Suomessa on ilmaisjakelussa oleva mainoslehti valjastettu näin vahvasti uskomuslääkinnän, salaliittojen sekä virheellisen ja näennäistieteellisen tiedon levittämiseen."

http://www.skepsis.fi/toiminta/huuhaajasokratespalkinnot/huuhaapalkinnot.aspx

Kansallissosialismiin kuuluu arvokonservatismi eikä se hyväksy esimerkiksi homoseksuaalisuutta. Homoseksuaalisuus on luonnollista ja sitä aiheuttavista geeneistä on evolutionaarista hyötyä.

http://tieku.fi/seksi/homoseksuaalisuus-homoseksuaalit-saavat-superhedelmallisia-lapsia

Holokaustin kieltäminen kuuluu uusnatsismiin. Holokaustin kieltäjien väitteet on kumottu. Teloituksista on olemassa jopa videomateriaalia.

http://historianet.fi/sota/toinen-maailmansota/holokausti/holokaustin-kiistavat-teoriat-leviavat-verkossa

https://www.youtube.com/watch?v=moY7kocJrTg

Vaikka kansallissosialistit monesti halveksuvat vasemmistolaisia, niin he ovat oikeasti itse vasemmistoa ja natsismi on hyvin samanlainen aate kommunismin kanssa eli totalitaarinen, äärivasemmistolainen aate.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Totalitarismi

http://liberalismi.net/wiki/Kansallissosialismi

32

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kosherkommunismi

      Jos "keltaiset" ovat älykkäämpiä kuin valkoiset niin miksi Japani ei ilman valkoista rotua pystynyt edes teollistumaan? Japanissa elettäisiin vieläkin keskiaikaa, jos japanilaisten tulisi tyytyä aasialaisen rodun saavutuksiin.

      Kommunismi oli pelkkää seurausta juutalaisesta vallankumouksesta, fasismi ja kansallissosialismi olivat eurooppalainen vastareaktio kommunismille, kuten Putin seuraavalla videolla lyhyesti kertoo tukeutuen tilastotietoihin:
      https://www.youtube.com/watch?v=7bSAB5OPkwQ

      Kommunismi on ollut kosheria Marxista alkaen.

      Tässä on erään juutalaismiehen kirjoittama artikkeli "Stalinin juutalaisista":
      http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

      • "Jos "keltaiset" ovat älykkäämpiä kuin valkoiset niin miksi Japani ei ilman valkoista rotua pystynyt edes teollistumaan?"

        Se ei pitkiin aikoihin halunnut. Mutta kun teollistuminen oli länsimaissa edennyt riittävän pitkälle, japanilaiset käytännöllisinä totesivat että tuo taitaakin kannattaa.

        Sivumennen sanoen Hitler lainasi juutalaisvastaiet argumenttinsa itseltään Lutherilta.


      • Rumbe

        "japanilaiset käytännöllisinä totesivat että tuo taitaakin kannattaa. "

        Japanilaiset käytännössä asein ja tykein raahattiin teollisuusaikaan.
        Tutustuhan Japanin historiaan ja länsimaiden rantautumiseen sinne, se oli aika monin paikoin "tarjous josta ei voi kieltäytyä", etenkin jos vaihtoehtona on käydä jousin ja miekoin ja tykkejä ja kivääreitä vastaan.

        Japani on myös kulttuurisesti kollektiivisempi ja siitä on sitten omia etuja ja haittojaan esim. verrattuna vaikka Amerikkaan.

        Rotuoppeja todennäköisempää on myös esim. esim. maantieteestä johtuvat vaihtelut. Esim. tietynlaiset ilmastot ja alueet vain esim. tukevat paremmin tietynlaista kehitystä kuin toiset. Mitä ravintokasveja voi kasvattaa, miten suuria populaatioita maa voi tukea, millaisia luonnovaroja alueelta löytyy ja kuinka helposti ne ovat hyödynnettävissä.

        Tosin asiaan vaikuttaa myös monia muita seikkoja kuten minkälaisia naapurikulttuurit ovat, miten kaukana ne ovat jne.

        Esim. Afrikassa on ehkä luonnorikkausia, saalista yms. mutta olosuhteet ovat myös otollisia taudinaiheuttajille jotka sitten myös lisäävät kuolleisuutta.

        Tällaisissa asioissa erilaisia muuttujia on yksinkertaisesti paljon että mitään varmaan voidaan sanoa vaikka suuntalinjoja ehkä olisikin nähtävillä. Ilmasto, maantiede, ravinto ja jopa ympäröivät kulttuurit muokkaavat kokonaisuutta.


      • Tutkimus1234

      • asdfgasdfgasdg

        Ei teollistuminen välttämättä ole yhtä kuin älykkyys.


      • miksi_näin

        Miksi kiinalaiset ovat kirjaimellisesti ruudinkeksijöitä? Miksi maanviljelys ja kirjoitustaito keksittiin ensin Mesopotamian tienoilla, Indus-joen varrella ja Kiinassa eikä valkoisten eurooppalaisten parissa? Miksi kansojen tilanteeseen vaikuttavat muutkin tekijät kuin genetiikka? Miksei tilanne yhtenä ajanhetkenä heijasta asioiden perimmäistä tilaa sen enempää kuin tilanne jonain toisena hetkenä? Siinäpä kysymyksiä pohdittavaksi.


      • herrakansa
        miksi_näin kirjoitti:

        Miksi kiinalaiset ovat kirjaimellisesti ruudinkeksijöitä? Miksi maanviljelys ja kirjoitustaito keksittiin ensin Mesopotamian tienoilla, Indus-joen varrella ja Kiinassa eikä valkoisten eurooppalaisten parissa? Miksi kansojen tilanteeseen vaikuttavat muutkin tekijät kuin genetiikka? Miksei tilanne yhtenä ajanhetkenä heijasta asioiden perimmäistä tilaa sen enempää kuin tilanne jonain toisena hetkenä? Siinäpä kysymyksiä pohdittavaksi.

        Aasialaisen tieteen ja pitkälti myös kulttuurin ovat kehittäneet valkoiset arjalaiskansat jotka ovat aikaa myöten sulautuneet valtaväestöön. Tässä on erittäin mielenkiintoinen genetiikkaan ja kieleen tukeutuva kirjoitus aiheesta:

        http://atlanteangardens.blogspot.fi/2014/05/scientific-research-on-aryans.html


      • fda

        Miten kosherkommunisti ajattelit viestisi liittyvän avaajan esittämiin pointteihin?


    • ÄärivasemmistoHuonoa
      • Paitsi se vissi ero, että Hitler oli paitsi darwinisminkieltäjä myös lujasti jumalauskoinen.


      • uidjdkd


    • veilinköösssss

      Raamattuun uskovia on parempi pitää kuivassa, poissa kosteudesta ja suihkusta heidän mielestään "helvetinkoneesta tulevasta höyrystä", joka voi tehdä niistä tylsiä ja ruosteisia kirjoittelijoita

    • Hitler oli syvästi katolinen kristitty joka kuitenkin ihaili suuresti Lutheria jonka juutalaiskäsitykset hän toteutti mahdollisimman kirjaimellisesti. Heti ateistien, mustalaisten ja homojen jälkeen joutuivat juutalaiset keskitysleireille.

    • Harhaanjohtavaa
      • wedwER

        Oikeisto-vasemmisto-jaottelu ei ylipäänsä tunnu toimivan kovin hyvin, tai ainakin ihmisillä on hyvin epämääräinen käsitys siitä, mitä vasemmisto ja oikeisto oikeastaan tarkoittavat. Persuthan tosiaan ovat ainakin talouspolitiikassa ja hyvin suuressa määrin myös "kansa tietää"-retoriikassaan selkeästi vasempaan päin kallellaan.


      • "Perussuomalaisetkin on tutkimuksen mukaan enemmän vasemmalle päin kuin oikealle."

        Jopas sä jo vitsin murjasit. Persut ovat olleet keskempänä ehkä viime vaalikaudella, mutta nykyisin ne istuvat kyllä totaalisesti äärikapitalistien hallituksessa oikeassa laidassa ja heiluttavat valkoista lippua yhdessä Sipilän kanssa!


    • trivia

      Natsien ideologia ei ole alkuunkaan tiedettä. Se on porvarisluokan taantumuksellisin poliittinen oppi.
      Lysenkolainen oppi ei sisälly marxilaiseen maailmankatsomukseen. Se vallitsi NL:ssa muutaman vuoden ja tuhosi monta vuotta maan biologian tutkimusta.

      Natsismi ja sen suomalaiset tukijat puolustivat rotuoppia genetiikalla. Herrarotu syntyisi erityisten geenien toimesta.
      Lysenko kielsi perintötekijöisen (geenien) vaikutuksen, koska geenitutkimuksen perusisä on kristillinen munkki (Mendel).
      Kreationistit kiistävät perinnöllisyyden. Heidän mukaansa Jeesus-jumala synnyttää lapset omien oikkujensa mukaisesti.

      Tiede, ateismi ja materialistinen filosofia hyväksyvät geenit ja perinnöllisyyden ihmiskunnan yleisenä ominaisuutena.

    • mnbb

      kommunismi ja natsismi ovat perseestä.

      • fda

        Juurikin näin.


    • hitleraamattu

      Hitleristä tehdään vuosisatojen kuluessa, jeesuksen kaltainen henkilö.

    • trivia

      Kristinuskon mukaan Jahve loi kansat ja määräsi ne rajojensa sisään. Heprealaiset olisivat olleet herrarotu, koska Jahve otti sen suojelukseensa. Raamatun Vanhan Testamentin teologiaa sävyttää rotuoppi, ihmisten jakaminen vuohiin ja susiin.
      Kristinuskon voittokulun mukana juutalaisuskovista tuli "saatanallinen kansanryhmä".
      Martin Luther lausui natsismin perusteesin 1 500 luvulla. Luther vaati juutalaisuskoisten karkottamista saksalaisväestöistä valtioista. 1 800 luvun lopulla Euroopan porvariston keskuudessa vallitsi yleinen juutalaisviha.
      Natsit omaksuivat juutalaisvihan ja lähtivät toteuttamaan juutalaisuskoisten karkottamista julmalla tavalla. Natsien mukaan saksalaiset germaanit olisivat olleet Jeesus-jumalan asettama valiokansa ja jolla olisi ollut oikeus alistaa muut, ainakin slaavilaiset kansat. Ben Zyskowitsin isä joutui tuhoamisleirille mutta selviytyi.
      Natsien oppi kielsi Darwinin luonnonvalintateorian. Natsit muunsivat perinnöllisyysopin vahvimman oikeudeksi ihmisten keskuudessa.

      Materialistinen filosofia ja marxilaisuus oppeina ovat vapaat rotuopeista ja kansallisuusvihasta. Lysenko NL:ssa ei edustanut marxilaisuutta. Hänen oppinsa kumottiin 1950 luvulla. Munkki Mendelin kehittelemä perinnöllisyysoppi palasi biologiaan tutkimuskohteeksi.

    • gyhgduiud

      Kaikenmaailman sosialismit voi heittää huoleti historian roskakoriin. Testattu on, mitattu , punnittu, köykäiseksi havaittu. Niin neukkujen, natsien, P-Korean ja Mao-Kiinan ym.

    • korkeampieialhaisempi

      Tieteen nimessä minä ja kaltaiseni, ovat erilaisia kuin sinä ja kaltaisesi.

      • daffyhuu

        Evoluutio on kehittänyt kaikki lajit sopiviksi omiin olosuhteisiinsa ja tästä syystä Richard Dawkinskin oli sitä mieltä, että ei ole olemassa korkeampia tai alhaisempia elämänmuotoja. Kansallissosialismissa kuvitellaan että valkoinen rotu on yksiselitteisesti kaikkia muita rotuja parempi.


      • huvittaa.nämä
        daffyhuu kirjoitti:

        Evoluutio on kehittänyt kaikki lajit sopiviksi omiin olosuhteisiinsa ja tästä syystä Richard Dawkinskin oli sitä mieltä, että ei ole olemassa korkeampia tai alhaisempia elämänmuotoja. Kansallissosialismissa kuvitellaan että valkoinen rotu on yksiselitteisesti kaikkia muita rotuja parempi.

        "Evoluutio on kehittänyt kaikki lajit sopiviksi omiin olosuhteisiinsa"

        Jonka vuoksi ne sitten aikanaan kuolevat sukupuuttoon?

        Vai oliko tarkoitus sanoa, että pedofilia ja taipumus raiskata ovat täysin luonnollisia, ne kun ovat myös evoluution kehittämiä sopeumia olosuhteisiin?


    • trivia

      Rotuoppeja ei ollut ainoastaan natseilla.
      Siirtomaaisäntävaltiot, jotka kaikki ovat nykyään naton jäseniä, kehittivät valkoisen rodun ylemmyyden opin.

      Eikä rotuopilta säästynyt valkoinen Suomikaan. Akateemisen Karjalaseuran papit kehittelivät uskonnollisen rotuopin suomalaisesta herrarodusta.
      Opin mukaan suomalaiset olisivat vanhatestamentillisen 12 heimon kymmenen kadonneen jälkeläisiä. He olisivat matkanneet pohjoiseen, säilyneet tiivisti yhdessä ja suomalaiset olisivat heprealainen kansa pois lukien Juudan ja Benjaminin heimot. Teorian mukaan Kristus olisi valinnut 10 heimoa suomalaisiksi ja johdattanut Suomen alueelle. Kristillinen teologia pitää Jahvea Jeesuksena Kristuksena.
      Suomalaiset olisivat olleet siis Kristuksen valitsema kansa ja jolle se oli luvannut itärajan takaa maa-alueita jo maailman luomisen hetkellä. Silloinen Suomi oli tynkäsuomi. Luvattu maa käsittäisi lisäksi Vienan ja Itä-Karjalan ja villeimmissä visioissa mukaanlukien Kuolan ja maita aina Arkangelia myöten.
      Tätä oppia sotapapit saarnasivat sotamiehille ja mainostivat liittoa natsien kanssa. Asemasodan alkaessa propaganda hieman vaimeni. Stalingradin taistelun jälkeen papit siivosivat lisää suutaan. Rauhanteon jälkeen 1 944 papisto siivosi rotuopin saarnoista. Sotapapit toimivat luonnollisesti Rytin hallituksen ohjeiden mukaisesti.

      Lähde: Jouni Tilli, Suomen pyhä sota (2 016)
      Jokaisen ateistin, myös uskovaisten, tulisi lukea kirja. Se on raadollinen ja murtaa joidenkin illusioita mutta totuudenmukainen suuren lähdeluettelon kera.
      Papistomme mukaan natsit olivat tukenamme hallituksen toteuttaessa Kristuksen suunnitelmaa Suuresta Suomesta. Sanottakoon vielä, että opin kehittäjä oli ev.luterilainen kirkko AKS:n avustamana.

      ps. Ihmisrotuja on vain yksi. Se on Homo Sapiens laji. Erot niiden välillä on etnisiä ja kansallisia. Silti vieläkin kuulee usein virheellisesti se ja se ihmisrotu.

      • fikfokwpfpf

        Ihminen eli homo sapiens on yksi apinalaji, mutta kyllä evoluutio sopeuttanut tuosta lajista erilaisia eri olosuhteissa.


      • trivia
        fikfokwpfpf kirjoitti:

        Ihminen eli homo sapiens on yksi apinalaji, mutta kyllä evoluutio sopeuttanut tuosta lajista erilaisia eri olosuhteissa.

        Miksi tahallaan vääristellä biologiaa. Ihmislajilla ja apinoilla on yhteinen kantalaji ja josta molemmat suunnat ovat kehittyneet.
        Kantalajista ei suoraan syntynyt Homo Sapiens laji. Välissä on useita hominidilajeja. Hominidilajit ovat kuolleet sukupuuttoon.
        Espanjalainen tai afrikkalainen kuten muutkin ovat Homo Sapiens lajia.

        Kun taaksepäin mennään n. 4 mrd vuotta niin kaikki elollinen on bakteerien kaltaisten olioiden jälkeläisiä.


      • jos.et.tiennyt
        trivia kirjoitti:

        Miksi tahallaan vääristellä biologiaa. Ihmislajilla ja apinoilla on yhteinen kantalaji ja josta molemmat suunnat ovat kehittyneet.
        Kantalajista ei suoraan syntynyt Homo Sapiens laji. Välissä on useita hominidilajeja. Hominidilajit ovat kuolleet sukupuuttoon.
        Espanjalainen tai afrikkalainen kuten muutkin ovat Homo Sapiens lajia.

        Kun taaksepäin mennään n. 4 mrd vuotta niin kaikki elollinen on bakteerien kaltaisten olioiden jälkeläisiä.

        Ihan noin virallisesti ihminen lasketaan ihmisapinoiden alalajiksi.


      • djoddkof
        trivia kirjoitti:

        Miksi tahallaan vääristellä biologiaa. Ihmislajilla ja apinoilla on yhteinen kantalaji ja josta molemmat suunnat ovat kehittyneet.
        Kantalajista ei suoraan syntynyt Homo Sapiens laji. Välissä on useita hominidilajeja. Hominidilajit ovat kuolleet sukupuuttoon.
        Espanjalainen tai afrikkalainen kuten muutkin ovat Homo Sapiens lajia.

        Kun taaksepäin mennään n. 4 mrd vuotta niin kaikki elollinen on bakteerien kaltaisten olioiden jälkeläisiä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ihminen

        Simpanssit, ihminen ja kaikki muutkin apinat kuuluvat tuohon osalahkoon apinat, eli ovat apinoita.


    • Kyl tänne tulee joku uskovainen sulle vielä kysymään: "miten ne homoseksuaalit sitten oikein lisääntyvät superhedelmällisesti?" tai muuta "diipadaapaa"!? :) Ihan kuin ei tietäisi sitä kuinka homoseksuaalit lisääntyisivät. Monet heteropariskunnatkin painiskelevat lapsettomuudessa tunnon tuskissaan ja haluaisivat yhteisen lapsen niin uskovainen heillekin tyytyisi vaan sanomaan, että "se on jumalan tahto, tyytykää siihen!". En oikein pysty ymmärtämään miksi kaikessa tulisi tyytyä siihen mikä on uskovaisen tai jonkun mielikuvitusolennon nimeltä jumalan tahto ettei nähtäisi edes keinohedelmöitystä (joka ei liene taas uskovan tai jumalan tahto) minkäänlaisena vaihtoehtona!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      14
      2119
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      188
      1809
    3. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      130
      1704
    4. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      129
      1611
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      145
      1562
    6. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      178
      1179
    7. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      316
      1178
    8. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      114
      1133
    9. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1044
    10. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      95
      1035
    Aihe