NATO-juna on lähdössä ja Suomi nukkuu laiturilla

mierontiellä

Minäpä sanon teille, uskokaa tai sitten älkää. Jos ja kun Ruotsi lopulta menee NATOon mutta Suomi ei mene, ja jäämme skandinaavisen ja balttisen turvavyöhykkeen ulkopuolelle, niin saadaan olla varmoja siitä että Venäjä varmistaa sen ettemme hae NATO-jäsenyyttä jälkeenkään päin. Venäjä tulee tekemään Suomesta NATOn vastaisen rintama-alueen ja tuo sotilas-kalustoaan ja miehiä maamme länsirajalle ja länsirannikolle.
Siinä on sitten enää ihan turha meidän poliitikkojen selitellä että sovimme asioista Venäjän kanssa kahdenvälisesti. Venäjä on kokoajan ilmaissut hermostuneisuuttaan siitä että NATO on ikään kun saartanut sen, ja jos NATOn rajalinja siirtyy Ruotsin verran lähemmäksi Venäjää, niin Putin torppaa sen siirtymisen siitä enää lähemmäksi.
Suomalaiset ovat toimineet harvinaisen tyhmästi Venäjän kanssa. Sen sijaan että olisimme hakeneet NATOon jo 10-15 vuotta sitten, olemme antaneet venäläisten puuhailla tässä maassa vaikka mitä hämärää myymällä heille mm. maa-alueita ja kiinteistöjä strategisten kohteiden välittömästä tuntumasta. Suomessa saattaa hyvinkin olla jo tuhansia venäläisiä agentteja ja sotilaita valmiina toimimaan Moskovan käskystä. Tämä on ollut helppo toteuttaa, sillä maamme johtajat ja viranomaiset ovat niin hemmetin typeriä ja yksinkertaisia etteivät huomaa mitä täällä tapahtuu ennenkun on liian myöhäistä.

25

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dagfweae

      Lähtiskin jo se vitun NATO-juna ja pysyis poissa. Riitaa ja vastakkainasettelua lisäävä globalistien paskaliitto.

      • PUUAAHHHHHH

        Venäläinen aivopieru.


      • rgtref
        PUUAAHHHHHH kirjoitti:

        Venäläinen aivopieru.

        Suomalainen mielipidehän tuo oli.


      • Turpakii_
        rgtref kirjoitti:

        Suomalainen mielipidehän tuo oli.

        Oikea suomalainen ei Ryssää kumartele!


      • NatoJuntinPäiväkirja
        Turpakii_ kirjoitti:

        Oikea suomalainen ei Ryssää kumartele!

        Ahahahaa! Natoluuserin viiminen huuto! Suomi pysyy Suomalaisilla ja Nato kuopataan, vituttaako plussa?


    • Antitiltu

      Pelkään pahoin että näin voi tulla käymään jos ruotsi liittyy natoon ja suomi ei silloin ollaan pahassa välikädessä joten ruotsin kanssa yhdessä natoon

    • tyhmänkinpitäisitajuta

      Avaaja on oikeassa.

      Suomalaisten olisi pitänyt ymmärtää hakea jo viimeistään 10-15 vuotta sitten jäsenyys Natossa, joka on länsi-Eurooppalaisten pienten kansajoen yhteinen "henkivakuutus", koska esim. EU:n asukkaista noin 95% asuu Naton jäsenmaassa.

      Sellaista kansaa joka on tylysti kääntänyt selkänsä lähes kaikille länsimaisille ystävilleen, ei auteta kun se "vapaamatkustajana" apua kyselee.

      Suomalaiset ovat olleet äärettömän tyhmiä ja sinisilmäisiä, tässä Nato asiassa.

    • Severi_Suhonen

      Onko Natoon mänijöetä? Heh-heh, juna mänj justiisa! Heh-heh!

    • poliitt

      Tyhmiä tai ei ,"massan mukana" kannattaa juu mennä. Suomi on" tässä välissä".Kuului natoon tai platoon.Natolla menee muutenkin "omat jutut" sekaisin, jos rähinä tulee. Suomella on pitkät rajat puolustettavaksi. Venäjä arvostaa Suomen puolueettomuutta-,uskallan väittää . Suomella on erityis asema. Sitä ei kannata hukata. Kutsumuksen tiedostaminen vähentää uhkaa. Perusfakta.( Sinisilmäinen" on parempi kuin musta silmä. ) Naiivia? -Kokemus puoltaa .Mutta politiikaan on oltava selväsuuntaista. Toivottavasti se suunta löytyy. ( Tässä asiassa ei Ruotsikaan auta . Pohjoismaat ja Erooppa on poliittisesti keittänyt itselleen melkoisen sopan. Esim. lainsäädäntö on hakusessa.Ja tavallinen kansalainen ei enää tiedä miten laittaa sukat jalkaan,olematta suvaitsematon. Sitten pitäisi vielä sotia.Mutta minkä puolesta?

    • Oikeasti-ei-kannata

      Näden puolesta. Sairaanhoidon joka ei toimi. Tiestön joka on ala arvoinen. Kiinteistö verojen,polttoaine verojen, auto verojen, mielivaltaisen tullin,poliisin älyttömän rahankeruun, älyttömän sähkönsiirtomaksujen, mafia tyyppisen jätteenkeräykse, energia verotuksen, vakuutusmaksu verojen, puhelin maksu verojen , jne......
      Näiden vuoksi kannattaa sotia, saadaan pysymään kaikki ennallaan.

    • Stepan.51

      Nato on pelkkästään PUOLUSTUSLIITTO. Miksi venäjä pelkää sitä niin helkutisti?

      Ymmärrän venäjän ongelman jos venäjällä on oikeasti tarkoitus vallata vieraita valtioita. Näinhän se on toiminutkin.

      • NatoJuntinPäiväkirja

        Plussa onkin nyt Stephan.51 ahahahaa! Etkö kehtaa ynnäillä enään?


      • sdfd

        Trumpin pressa kautena se on hyökkäysliitto..
        On se sen verran hullumpi ukko, kuin Putin...


      • voeyhrenkerran

        Nato hyökkäsi Serbiaa vastaan yksipuolisesti. Ei ole pelkkä puolustusliitto.


    • älä.höpötä

      "Venäjä arvostaa Suomen puolueettomuutta-,uskallan väittää"
      - kiva fraasi menneeltä suomettuneisuuden ajalta, todellisuudessa Suomi ei ole ollut puolueeton enää kymmeniin vuosiin, olemme EU:n jäsen

      "Suomella on erityis asema"
      - jokaisella maalla on oma asemansa, Suomen on EU:ssa ja pohjoismaiden yhteydessä

      "Kutsumuksen tiedostaminen vähentää uhkaa."
      - ??? mikä kutsumus

      "Sitten pitäisi vielä sotia"
      - ??? miksi pitäisi

    • ivan_pietarista

      Tajua ääliö jo

      Putella ja Trumpilla on diili pitää Suomi irti virallisesta Nätö jäsennyydestä mutta imuttaa kuitenkin Suomen rahat variaatioilla ja virtuallisotaleikeillä olettehan te suomalaiset tunnetusti hömlöjä

      • PutenKohtalo

        Mitään dfiiliä ei ole olemassa eikä ukot ole edes tavanneet!

        Kun Trump näkee pöydän ääressä pikku-Puten kyyristelemässä niin hän osoittaa sormella ja tokaisee:

        "You are fired"!


      • Fjkömn

        Tietenkin on.
        Trump lupasi että hänen presitentti kautena korotetaan Naton jäsenmaksuja 200 miljardilla kaikkien jäsenvaltioiden kesken.
        Siitä voit laskea.
        Kuinka paljon se tekee jokaista Nato maata kohen jaettuna.


    • perusa

      Kutsumus on tietoa oikeasta päämäärästä ja oikeista arvoista.Ja elämistä niiden mukaan.

    • NytPitääToimia

      Trumpin valinta tarkoittaa sitä, että Naton suhteen Suomen on otettava ohjat omiin käsiinsä. On mahdollista ettei Trump ja hänen tuleva hallintonsa ole uusille jäsenille yhtä suopeita kuin aiemmin, ainakin rivien välistä tällaista on luettavissa. Samoin kahdenvälisten sopimustemme painoarvo voi laskea tai yhteistyömme ei enää vahvistu.

      Yhä selvemmältä näyttää se, Suomen aiempi valtiojohto on ollut lähes rikollisen tyhmä Natojäsenyytemme suhteen. Kun aikansa jahkailee, voi olla lopulta liian myöhäistä.

      Heikompi Suomi sopii tietenkin hyvin putinille. Onpahan hänelle yksi potentiaalinen kohde lisää imperialistisessa valtapelissään.

      Suomea on valmisteltu jo pitkään. Mm. maakaupoilla, verkkohyökkäyksillä ja varsin mittavalla Suomi-vastaisella propagandalla venäjällä. Verkossa venäjän trollit yrittävät kovasti, mutta ovat toki heikkoja ja kykenevät siksi vaikuttamaan vain harvoihin. Jatkuvilla alueloukkauksilla ja järjestetyillä pakolaisvirroilla on testattu toimintakykyämme. Omilla joukoillaan venäjä on harjoitellut ja simuloinut hyökkäyksiä Suomeen, toiminta on tapahtunut rajojemme tuntumassa.

      Luotan edelleen valtiojohtomme kykyyn, mutta vaalituloksen jälkeen tilanne on entistä vaikeampi. Toivottavasti päättäjämme saivat herätyksen tapahtuneen johdosta.

      Vielä ei ole myöhäistä.

    • voeyhrenkerran

      Ruotsi voikin liittyä Natoon.

      Trump on reaalipoliitikko ja ymmärtää Venäjän huolen sotilaallisen voiman keskittymisestä sen rajojen pintaan, eihän Yhdysvallatkaan hyväksynyt Neuvostoliiton ydinohjuksia rajojensa läheisyyteen Kuubaan, vaan oli valmis ydinsotaan, jos NL ei olisi perunut aikomustaan. Eikä USA hyväksyisi nytkään samanlaista varustautumista rajojensa läheisyyteen, mitä on tapahtunut Venäjän ympärillä 20 vuotta. Trump on järkimies ja käsittää tämän, niinpä hän ei tule hyväksymään enää Venäjän rajanaapureita Natoon ja tulee vähentämään entisistäkin Venäjän rajanaapureista Naton resursseja tai vaatimaan niiden Nato -jäsenyyden poistamista.

      Tämä onkin järkevää. Maailman rauha tulee varmemmaksi, kun yhdenkään suurvallan rajojen tuntumaan ei keskitetä aseistusta, vaan rajanaapurit jätetään puolueettomiksi puskurivyöhykkeiksi.

    • Nato ei herätä intohimoja. Eestissäkin oikein "oksennetaan."

      Meillä ei ole hätää, kunhan saamme reservimme aseisiin ja keskitettyä ne suunitellusti tilanteen vaatimalla tavalla.

      Jos venäläisten iskun yllätysmomentti ei toimi, ei Venäjä kykene valtaamaan Suomea.

      Oletettavasti yksi venäläisten yllätysmomentin osa piilee niissä "Pienissä vihreissä miehissä" ja antaa niistä ja niiden pyrkimyksistä esim. järjestetyn katastrofin tapahduttua väärän kuvan.

      Elikkä venäläisten toimintamalli on yrittää ilman sotilaallisia tunnuksia käyttävillä aseistetuilla joukoilla, jotka mitä milloinkin tekevät erilaisia temppuja - aiheuttaa vastustajalle hetkellinen hämmästys, joka taas aiheuttaa puolustajalle vastatoimintatapojen hetkellisen puuttumisen tyyliin:"Mistä tässä on kyse?" Saman aikaisesti puolustajat ovat hämmentyneitä, venäläiset toimivat suunnitellun nopeasti ns. venäläisten ”pienillä vihreillä miehillään.”

      Eli venäläisten yllätysmomenttiin sisältyy aina osaksi heidän "pienet vihreät miehet" ja naamioida invaasio joksikin esim. "öljykatastrofiksi" (puhkoa muutama säiliölaiva Helsingin edustalla), jolloin pienet vihreät miehet rientävät apuun ja keräävät omiltamme rynnäkökiväärit pois osan "auttaessa" suomalaisia.

      Kyllä tää ollaan nähty krimillä.

      • Anonyymi

        Tuo on tietysti yksi mahdollinen skenaario, joka ei tietenkään toteudu, kun suomen sotilastiedustelu on koko ajan hereillä ja täällä joukko liikahtaa tarvittassa erittäin sähäkästi kohteisiin, jossa tuollaista tapahtuisi. Ei nyt ihan 1 minuutin lähtövalmiudella, kuten pelastajien porukka asemalta, mutta ei paljon puutu. :-)

        -44.Div.-


    • Anonyymi

      Näin jälkiviisaana voidaan todeta että aloittaja oli täysin väärässä. Siis niin väärässä kuin olla ja voi.

    • Anonyymi

      Kansa oli selvästi NATOa vastaan kertoo tiltu nykyin.

      Väittää siis että vaalitulos oli yhtä luotettava kuin Putinin valinta jatkoille....

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      266
      6420
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      148
      3723
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      144
      2649
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      344
      2506
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      2072
    6. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      121
      1661
    7. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      83
      1655
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1493
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1310
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      108
      1174
    Aihe