Kokemuksia Ultraäänihoidosta?

Leukapussit

Onko kellään kokemusta tehoaako ultraääni kasvojen rupsahtamiseen? Sattuuko? Tuliko mustelmia?

Kannattaako?

47

27502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kata112

      Ultralift HIFU tosi hyviä tarjouksia ainaski...., Ultrepy paljon kalliimpi. Onko eroa? Itsekin harkinnu

      • Helleville

        Ultraa itsekin mietin,mutta cityklinikalla laitettu votox meni niin pieleen,etten ota sieltä enää mitään käsittelyä.Hoitaja,joka kuulemma kokenein,pisteli ns.v tyylillä hiusrajaan,jonka seurauksena itsa valahti ja pahasti.Uusintakäynnillä hoitaja "jänis ajovaloissa"ilmeellä toteamassa,ettei hänelle koskaan aiemmin tullut tälläistä palautetta.Näin ollen parempi,ettei tartu järeimpiin koneisiin,näkemiin minun puolestani.


    • ultrattu

      Ei satu tippaakaan ja ei tullut mustelmia.

      • niinköö

        ei tehoaaaa tippaakaaan.


    • Eiveistätänne

      Soitto Siluettiin kertoi, että Ultralift on korealainen "kopio", jonka tulokset ei oikeastaan minkäänlaisia ja Ultherapy on se aito, oikea versio tästä laitteesta. Siksi kalliimpi, koska tulokset (tutkitusti? mene ja tiedä) hyviä. Mielenkiintoinen vaihtoehto perinteiselle veitselle, koska ei arpia… Olisi oikeasti kiva kuulla jonkun hoidossa käyneen mielipide, lähinnä tuloksista? Ultrattu yllä? millainen tuli?

      • Ultraääni

        Ultherapy on hyvä kuulemma mutta mä kuulun siihen 20% johon hoito ei vaikuta ollenkaan. Rahat meni. Varmaan muilla on parempia tuloksia. Mua harmittaa. Olisi pitänyt mennä veitsen alle.


      • Huijattuolo

        Ultherapy tehoaa jos tehoaa. Minä maksoin tuhansia Siluetille tästä hoidosta. Kun tuloksia ei syntynyt kuulin tämän saman selityksen 20 prosentista. Ultherapy pitää tehdä useita kertoja jos haluaa tuloksia. Näin olen lukenut amerikkalaisilta sivuilta. Yksi kerta ei tee mitään. Mutta tätä ei tietenkään kerrota.


      • Samaselitys

        Itsellä ihan sama selitys! 20% ei hyödy. Tuli kyllä vasta jälkikäteen eikä mitään vihjausta ennen! 😡😡😡😡!!!


      • Tyhmäostaaviisasmyy

        Kiinalaisen Ultralift-HIFU laitteen voi tilata netistä itsekkin.
        Maksaa saman verran kun yksi hoito.
        Hyvä bisnes tilata Kiinasta tonnilla tuollainen ja tehdä sillä sitten satoja hoitoja hyväuskoisille naisille. Ja veloittaa joka naiselta tuhat euroo..


      • Anonyymi
        Tyhmäostaaviisasmyy kirjoitti:

        Kiinalaisen Ultralift-HIFU laitteen voi tilata netistä itsekkin.
        Maksaa saman verran kun yksi hoito.
        Hyvä bisnes tilata Kiinasta tonnilla tuollainen ja tehdä sillä sitten satoja hoitoja hyväuskoisille naisille. Ja veloittaa joka naiselta tuhat euroo..

        Kiinasta ei saa ammattitaitoa eikä missään nimessä turvallisia laitteita! Kotimaiset tukut testaa laitteet ja laitteet joita ammattilaiset käyttävät ovat ihan eri asia kun nuo Kiinasta tilatut! Lisäksi jos et ole kosmetologi voit saada pahaa tuhoa iholle! Nuo laitteet vaativat aina käyttökoulutuksen.


      • Anonyymi

        ULTERA on höpö-höpö juttu-turha maksaa


    • Ultraus

      Kävin kuukausi sitten, vielä en oo paljon huomannu..., jotenkin kireämmältä "tuntuu". Pari kertaa sattu kyllä kunnolla ☹️. Kävin tossa halvemmassa, vakuuttivat samaksi..., oottelen tuloksia vielä....

      • Eiveistätänne

        Tehtiinkö sulle hoito koko kasvoihin vai joku pienempi alue? Paljonko maksoi ja saako kysyä missä kävit?


      • Ultraus

        Koko kasvot oli noin tonni...😃, lupasivat tehostusta edullisesti jos tarvii...😬! Cityklinikassa Hgissä. Nyt taas tuntuu ettei oikeen oo tehoo...☹️


      • Hollywoodface

        Mulle tehtiin minifacelift samassa paikassa. Maksoi enemmän mut tulokset todella hinnan arvoiset.


    • vaivaa

      ultherapy kiristää lihaskalvoa ei kiinteytä veltostunutta ihoa mikä on suurimmalla osalla se ongelma vissiin kai? Kantsii shoppailla oikeaan vaivaan, OMAAN VAIVAAN eikä vaan sokeesti pelkkää laitetta:))
      Perinteisesti ultraääni poistaa rasvaa ja radiofrekvenssi kiinteyttää sitä veltta ihoa.

      • iho_

        Kudoksista rasva valuu mihin ?


      • Sinnehän_se
        iho_ kirjoitti:

        Kudoksista rasva valuu mihin ?

        Vessapyttyyn.


    • Leukapussit

      No niin, nyt on käyty! Nimenomaan tuo Ultherapy, kun toinen se kopio josta ei takuita. Nipistelyä ja jomottavaa tuntemusta hoidon aikana, vähän lämpöö, mutta muuten ihan ok. Koko kasvot, nyt jään edelleen odottelemaan, 2-5 kuukautta pitää malttaa...

      • Itsekinmiettinyt

        Missä "Leukapussit" kävit hoidossa? Kerrothan sitten aikanaan tehosiko hoito. Olisi kiva kuulla kokemuksestasi.


      • Leukapussit

        Kuukausi hoidosta, ei nyt hirveitä vielä huomaa, ehkä just nuo leukapussit mihin hain apua pienemmät. Tosin paras tulossa vasta 3 kk jälkeen joten positiivisella mielellä olen. Kävin Eirassa missä lääkäri teki hoidon. Palaan asiaan!


    • Ultherapy

      Itse en ole ollut vielä hoidossa, mutta Siluetista ylihoitaja Taina Heikkiseltä saa tilaston, kuinka monta tyytyväistä asiakasta, oli siellä pettyneitäkin. Tulos tietysti riippuu ikämuutoksen asteeta. Ei tällä kannata hoitaa jos haluaa facelift tuloksen riippuviin kasvoihin. Mutta kaikissa tapauksissa vaikutus kudokseen on todellinen ja kudosten kiinteytyminen tulee muutaman kuukauden aikana, kun solukko uusiutuu.

    • Ultherapytehty

      Hei,
      kävin Eirassa noin vuosi sitten Ultherapyssä. Oli kivulias ja tuli mustelmia. Ei positiivisia tuloksia, nahka taitaa roikkua entistä enemmän.

    • Pettynyt48

      Siluetin Ultherapy maksoi 3500 eikä tuonut tuloksia.

    • Expl

      Luepa www.suomen esteettisen kirurgian yhdistys / laitehoidot, siellä on kerrottu tällä hetkellä käytössä olevista esteettisen hoidon laitteista.

    • Expl

      Kun ultraäänihoito tuli kasvojen ikämuutosten hoitoon ja muotoiluun vajaa 10 vuotta sitten, alkoi plastiikkakirurgien kokouksissa olla esitelmiä tällä hoidolla saatujen komplikaatioiden hoidosta. Se oli oikeastaan ensimmäinen merkki, joka vakuutti meidät siitä, että ultraäänellä on todella vaikutusta ihon alaiseen kudokseen. Näissä tapauksissa sitä oli vain liikaa. Silloin tajuttiin, että hoitotulos ei parane lisäämällä hoidon agressiivisuutta. Sen jälkeen ultraäänilaitteet on valmistettu niin, että optimi kudosvaikutus on saatavissa kun seurataan tarkasti annettuja hoito-ohjelmia.
      Ultraääntä käytetään myös vartalon muotoiluun. Vaikutus perustuu uä:n aiheuttamaan värähtelyyn ja kudosten lämpiämiseen, On myös laitteita, joissa ultraäänen lisäksi käytetään radioaaltoja kudoksen lämmittämiseen.
      Lähivuosina käyttöön tulleet laitteet antavat tuloksia kasvojen alueen lievissä ikämuutoksissa. Ne eivät tietysti voi korvata esim kasvojen kohotusleikkausta.
      Lisää laitehoidoista www.suomen esteettisen kirurgian yhdistys.

    • Anka2

      Minulla HIFUSTA aikaa 2 viikkoa. Tehtiin poskeen ja leukalinjaan, tarkoituksena korjata kaksoisleua. Rasvaa lähti samantien, mutta iho on entistä karseempi. Eli nyt tyhjää täynnä ja nahka entistä enemmän kurtussa. Ikää 40 . Ei tähän taida enää auttaa kuin veitsi.

    • Onkokemusta
    • Hoitovirh-riski-suuri

      Osaamaton kosmetologi voi saada aikaan palovammoja ja tulehduksia.
      Esimerkiksi monet kosmetologien käyttämistä laitteista ovat täysin vailla valvontaa ja niitä voi käytännössä tilata kuka tahansa.
      Kosmetologit käyttävät hoidoissaan monenlaisia laitteita, kuten valoimpulssi- ja ultraäänilaitteita, joilla voidaan saada helposti isoakin tuhoa aikaan- jos ei ole tarpeeksi tietoa ihon toiminnasta ja rakenteesta sekä erityistietoa laitteesta, voivat seuraukset olla ennalta arvaamattomat.

      https://yle.fi/uutiset/3-10040239

      • Anonyymi

        Olen käynyt kolme kertaa Hifu alakasvohoidossa ja jokaisella keralla eri hoitolassa.
        Kaksi ensimmäistä kertaa hoidon jälkeen ihoni oli heti hyvännäköinen ei mustelmia eikä punotusta. Kolmannen hoidon jälkeen hoidettavalla alueella pieniä punaisia parin sentinpituisia jälkiä. Hoidontekijä sanoi tämän olevan normaalia ja johtuvan vain erilaiteesta .
        Itse epäilen ,että jäljet ovat palovammoja ja hoitaja ei osaa käyttää laitetta.
        Kaikki hoitopaikat ovat olleet ns paremman tason paikkoja.


    • Annabella1980

      Mulla on aika huomenna Helsingissä ja jännittää ihan sikana. Itken sit jälkikäteen jos rahat palaa turhuuteen, mutta toivotaan ettei ainaskaan pilaa nassua. Päivitän kyllä sitten tänne et miten meni. Ikää mittarissa 38 vuotta joten radikaalia muutosta en edes ole hakemassa, hidastavaa ikämuutosta ja hieman kohottavaa toimenpidettä, siihen olen ihan happy. Peukut pystyyn.

    • Nuiva-akka

      Mulle tehtiin Ultherapy -hoito alakasvoille ja kaulalle viime toukokuussa, Laser-Tilkassa. Lähes kivuton toimenpide, eikä minkäälaisia mustelmia. Vähäistä ihon punoitusta toimenpiteen jälkeen, sekin hävisi saman päivän aikana. Hoidon jälkeen muutamien viikkojen ajan tuntui jännää kihelmöintiä/tikustelua, joka ei tuntunut olleenkaan pahalta vaan päinvastoin tuki ajatusta että ihossa OIKEASTI tapahtuu jotain. Kiinteytyminen on ollut selvä, tulos on vain parantut kun kulunut muutamia kuukausia hoidosta. Olen 52-v ja mun luullaan sillointällöin 22-v tyttäreni sisareksi. Olen erittäin tyytyväinen hoitotulokseen ja Laser-Tilkan palveluun.

    • Paksunahka

      Onko vaikutusta tulokseen jos on paksu iho? Minulla on tosi rasvainen ja paksu iho jos se huonontaa tulosta?

    • Lodea

      Annabella, miten sulla meni ja onko tuloksia?

    • Kivatietää

      Mitenkä iho-ongelmat, esim. vaikka ruusufinni, pahenevatko tästä ultrahoidosta?

    • Infoa

      Ultra-ääni, Hifu, Ultherapy: vaikutus perustuu siihen, että kudoksia kuumennetaan, jolloin syntyy arpikudosta. Vaikutus napakoittaa aluksi ihonalaiskudosta, joka johtuu arpimuodostuksesta .
      Ongelmana, että rasva saattaa sulaa pois kasvoista, joskus myös hermojen vaurioitumista, josta onneksi usein toipuu.
      Valitettavan usein ultra-ääni laitteiden kohotusvaikutus on pettymys.
      Jos leikkaus tai muu toimenpide kuten pistoshoidot/täyteainehoidot/softlift ovat jostain syystä poissuljettuja, niin silloin voi toki kokeilla ultra-äänihoitoja, siis jos on ylimääräistä investoida.
      Kokemuksella ja ammattitaidolla tehty alakasvojen ja kaulan kohotus ( rasvansiirto) on kuitenkin ylivoimainen - arvet huomaamattomat ja tulos täysin luonnollinen.
      Jos menette konsultaatioon, pyytäkää nähdä referenssiä (esim. ennen ja jälkeen valokuvat jne.) ja menkää useamman klinikan ja/tai plastiikkakirurgin konsultaatioon.
      Kyseessä on omat kasvot.

    • Anonyymi

      On kyllä outoa että aina tuossa Ultherapyssä sanotaan, että ei tehoa n. 20 % asiakkaisiin - se on kuitenkin aika suuri lukema. Sen taakse voi sitten helposti aina mennä - pitäisi antaa joku takuu, että jos ei mitään tulosta, veloitus halvempi tms.

    • Anonyymi

      Minulle tehtiin Ultherapy 1,5 vuotta sitten. Melko kivulias toimenpide, maksoi noin 2500€ Plastiikkakirurgi teki. Koetin saada ns hamsteripusseja pienemmäksi. En juuri huomannut mitään eroa ennen ja jälkeen.

      • Anonyymi

        Mulle tehtiin Cube Hifu ja olen tosi tyytyväinen tuloksiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulle tehtiin Cube Hifu ja olen tosi tyytyväinen tuloksiin!

        Itse kävin Cube Hifussa Hyvän Olon Aitassa Iittalassa ystävän suosituksesta ja olen todella tyytyväinen tuloksiin! Maksoi alle 200€ ja sain samalla hyvät kotihoito-ohjeet iholle. Selvän eron huomaan leukalinjassa jo nyt 3 viikkoa hoidon jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse kävin Cube Hifussa Hyvän Olon Aitassa Iittalassa ystävän suosituksesta ja olen todella tyytyväinen tuloksiin! Maksoi alle 200€ ja sain samalla hyvät kotihoito-ohjeet iholle. Selvän eron huomaan leukalinjassa jo nyt 3 viikkoa hoidon jälkeen.

        Kävin myös Hyvän Olon Aitassa Iittalassa Cube hifussa. Hoidosta aikaa viikko ja pieniä muutoksia alkaa näkymään. Suositus on kolmen hoitokerran toisto ja sen jälkeen kerran vuodessa. Otin lisäalueen sekä ripsien kestovärjäyksen samalla, hinta n. 200 euroa.


    • Anonyymi

      Laser tilkassa käynyt 2016 ultratheraphyssä ei tulosta kuulemma olen 20% joukossa jolle ei tehoa 1600 ekee kankkulan kaivoon

    • Anonyymi

      ULTERA on höpö-höpö juttu-turha tuhlata rahat

    • Anonyymi

      Eikö se sulata rasvaa samalla ? Laihoille kasvoille ei kai sovi?

    • Anonyymi

      Ei noi kaikki hifut auta. Oon käyny 2 vuoden välein eri klinikoilla. Siluetti 2008, ja Plastic Surgery Centerillä 2010, Skin Atelier Fellman 2022 tällä hetkellä parhaat Hifut. Oon saanut tuloksia, mutta kaikki kosmetologiset ja muut ei kyllä toimi. Kannattaa valita paras klinikka jos haluaa rahoille vastinetta. Riski ja sattuu myös jos menee jonnekin halvan perässä. Itse en laadusta tingi. Kasvoni nousee joka kerta syvältä ja kasvot ei roiku varmaan koskaan kun sain heltat kuriin. Muuta veisetöntä hoitoa ei löydy. Ja veitsen alle en mene. Kivuton oikein tehtynä. Sairaanhoitajat ammattilaisina.

    • Anonyymi

      Ei mitään hyötyä

    • Anonyymi

      varmaan riippuu iästä, miten hoito tehoaa. Jos ikää lähemmäs 50 tai yli, hoidon tehot eivät ole kummoisia eivätkä myöskään kovin pitkäaikaisia. Aika kallista hoitoa suhteessa hoidon tulokseen ja tämän vuoksi en aio enää ottaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe