Automyynti Karon Seinäjoki?

Rainer_

Karonconsulting Oy. Voidaanko pitää luotettavana liikkeenharjoittajana?
Kokemuksia? Autoja vaihtuu, mutta onko yrityksenä millainen, pakeneeko virhevastuuta yms.? Muutamasta BMW henkilöauto maasturista olin kiinnostunut, mutta näyttävät menevän myydyksi hyvinkin nopeaa.

27

10058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EnShitTiiä

      Voidaanko pitää luotettavana liikkeenharjoittajana?
      En tiedä, mutta voidaanko sinua pitää tunnilla-nukkujana, kun et ostopäätöstä ehdi tekemään ja nenän edestä vilahtelevat tuonkin liikkeen maasturit?

      • Ijoki

        Paska liike. Autoilla ei mitään takuuta,,,tarkastakaa autojen historia ennen ostoa,,,suosittelen välttämään. Käskee ottamaan kuluttajariitalautakuntaan ensin yhteyttä jos auto on paska,,,siis mitä,,,


      • Paska_on_ostajakin
        Ijoki kirjoitti:

        Paska liike. Autoilla ei mitään takuuta,,,tarkastakaa autojen historia ennen ostoa,,,suosittelen välttämään. Käskee ottamaan kuluttajariitalautakuntaan ensin yhteyttä jos auto on paska,,,siis mitä,,,

        No voivoivoi.
        "Autoilla ei mitään takuuta,,,"

        Niin se vaan on joka paikassa, kun käytetyn auton ostaa. Ei niissä ole takuuta.

        "tarkastakaa autojen historia ennen ostoa,,,"

        Jep. Jos tosiaan historiat kiinnostelee, pitää ne ihan itse vaivautua tutkimaan. Toisia fiksumpia kun kuitenkin kiinnostaa vain auton kunto myyntihetkellä, eikä sen entiset omistajat niinkään.

        "Käskee ottamaan kuluttajariitalautakuntaan ensin yhteyttä jos auto on paska,,,siis mitä,,, "

        Hyvin toimittu. Siis kertoo sinulle sinun lainmukaisista oikeuksistasi, jos olet mielestäsi paskan ostanut. Esimerkillisesti toimittu myyjän taholta!


      • Anonyymi

        Idioottimaisia kommentteja tällaiset, joita tuntemattomista keksitään.


    • Automan77

      Pohojanmaalla ei näemmä osata myydä kuin kolari, amerikan tulva paskaa ja 2 autosta muuratruja balttian shittejä.
      Reilua meininkiä sanon minä.

    • Bmwm-sport

      Suosittelen tarkitamaan auton historia /käyttää merkkiliikeessä testerissä, eräs bmw 500sarjalainen, kävin koeajamas ja bmw testerillä luettiin data. Mittarissa 170tkm mutta 270oli oikee lukema. Vietiin auto takaisin ja sanottiin että ei taida kilsat pitää paikkansa? Hirveet selitykset ja että yksiomistaja jne saksas. No ei viittitty ees kertoa havainnosta ja mittarilukemasta. Välttäkää ihmiset!! Nykyään myy tuusulassa autoja myös

    • seiniksenjopparit

      Nämä Seinäjoen jopparit kuten Mybros, Karon ja SJK Autokeskus Oy ovat vähin äänin hävinneet muualle päin Suomea.

      Kiertäkää kaukaa nämä liikkeet!!!

    • eienääkoskaanasiakkaaksi

      Sovin puhelimessa myyjän kanssa bmw x3n näytöstä tuusulassa ja ilmoitin että menee vähän tiukille heidän aukioloaikojen suhteen mutta ei kuulemma haitannut että yksi tyyppi kuulemma kyllä paikalla.
      Aluksi luulin paikan olevan auki kuuteen mutta olivatkin vain viiteen asti (outo aika???) mutta myyjä sanoi että ei ole ongelma jos tulen kuudelta.
      Saavuin sitten kuuden aikoihin sinne ja paikanpäällä ei ole ketään. Soittelen myyjän perään ja ei vastausta. Kummastelen kovasti että mistä kyse ja kun vihdoin vastaa niin sanoo että ei hän liikkeen ollessa kiinni enää päivystää????? Vaikka tapaamisesta sovittiin ja aiemmin päivällä se kello kuusi oli ok???
      Kummallista touhua sanon minä!! Ajoin kiireellä töistä porvoon suunnalta tuonne turhan takia ja myyjällä vain vittuileva asenne puhelimessa eikä pidetä sopimuksista kiinni!!!
      MINÄ AION ASIOIDA IHAN MUUALLA KIITOS VAIN!!

      • äläkoskaanmitäänmissään

        Taikasanat:
        "Saavuin sitten kuuden aikoihin..."

        Eli pikkuisen yli kuusi. Eikös vaan?

        "Soittelen myyjän perään ja ei vastausta. Kummastelen kovasti että mistä kyse ja kun vihdoin vastaa niin sanoo että ei hän liikkeen ollessa kiinni enää päivystää????? "

        Eli kun tulit pikkuisen yli kuusi, on hän liikkeen sulkenut tasan kuudelta. Teitä "niin helvetin muka kiireisiä" viimetipassa tulijoita ja tyhjän lupailijoita on niin nähty; sinä nyt sattumoisin tulit vain "vähän yli kuusi", mutta kuin lupailijoista useimmat jättävät kokonaan tulematta. SIKSI teitä ei sekuntiakaan yliajalla jäädä odottelemaan ja toisekseen puhelimeen vastailukin aukioloaikojen ulkopuolella on liikkeenharjoittajalle täysin vapaaehtoista. KOSKA pääsääntöisesti teidän iltamyöhään soittelijoiden kanssa jutustelu on lähinnä ajanvietettä ja vieläpä huonoa sellaista.

        "MINÄ AION ASIOIDA IHAN MUUALLA KIITOS VAIN!! "

        Se on toki sinun valintasi. Vinkiksi jatkoon, että älä sitten myöhästele minuuttiakaan tai käy taas "kylmät".


      • kauppiaidenliitos

        Hyvin sanottu.
        "Miksi autoliikkeessä pitäisi onnistua sen kummemmin ilmoitetuista aukioloajoista lipsuminen ja myyjän tai kauppiaan omasta vapaa-ajastaan tinkiminen vain siksi, ettei ilmoitetut aukioloajat satu juuri sinun aikatauluihisi sopimaan? Vapaa-ajat ne on yrittäjilläkin ja joillain jopa sovittuja menoja, omia harrastuksia ja perhe-elämää, mahdollisesti jälkikasvun tuontia ja vientiä harrastuksiin, ehkä peräti pyhäisin kirkonmenoja tai kissanristiäisiä... vapaa-aikaa kuitenkin, josta _juuri sinun vuoksesi_ ei välttämättä tingitä. "


    • Bmw335d

      Välttäkää kyseistä firmaa!! Tai tarkistuttakaa ajomäärät merkkiliikkeissä., ennen kaupantekoa.

    • Huijaritliikkeellä

      Varokaa ihmiset tätä firmaa ja j. Niemistöä, hybriidistä hyötyajoneuvoon! Tarkistakaa aina autojen historia ja muut tiedot! Kaikki edellämainittu pätee mitä on kerrottu!

    • Joopajoojoo

      Ei laske vaihtoautosta paljon mitää! Ja muutenki tosi outo kauppa en suosittele

    • 50tkmpuuttuumittarista

      Katselin nettiautosta muutamaa bemaria joita heiltä löytyy ja en kyllä tajua miksi jotain italiaan rekisteröityä bemua myydään saksasta tuotuna vehkeenä. Runkonumerohan selviää jo rekkarin avulla ja en ole kamalan vakuuttunut lukemastani ellei sitten noissa ole vaihtomoottoreita kaikissa

    • Rovanperä

      Yritin Tuusulassa sijaitsevasta samannimisestä liikkeestä löytää palautetta, mutta vaikealtahan tuo tuntuu. En tiedä, että onko täällä olevat jutut Seinäjoen vai Tuusulan liikkeestä, mutta ainakin Tuusulan liikkeessä myyjällä ei mitään motivaatiota työtään kohtaan ja autoista kertoessaan jutut olivat "Nuohan ovat tuollaisia autoja ne" tasoa.

      Ei kyllä innosta asioida paikassa, jossa ei saa palvelua ja myyjä ei tiedä mitään autoistaan joita on myymässä.

    • Andrei7777

      Eilen minun viesti poistetti punainen 325 karon sama viro muuda 233000 ajettu miksi nyt reda 133000 suomesta parempi hinda samalla kolarointi etupää oukea. Kysy onko sama auto?

      • Dicke

        Saa paremman rahan, kun ottaa 100tkm pois 😅😅😅😅


      • Tuntematonkommentoija

        Kyseisestä liikkeestä 170tkm ajettu mersu ja 2kk ja 10tkm jälkeen kyljestä kanki läpi ja kone selväksi. Nyt 6kk jälkeen vieläkin juttu kesken. Että jos autoa vaihtaa niin muitakin liikkeitä seinäjoella on, ihan vaan vinkvink..


      • automyyjäjuhanhuijaama

        Tämä on heillä normaalia toimintaa, rahat kelpaa mutta ei virhevastuu!! ilmoita mitenkävi? zemppii tiedän tunteen, samantyylistä kokemusta itselläkin. ei todellakaan hoida mitään kunnialla loppuun nämä herrat!!


    • Petettyautomies

      Todellakin suosittelen ehdottomasti tarkastamaan autojen historian, yritetään saada asiakas vain paikanpäällä ja selvitykset alkavat heti. Ei ikinä enää.

    • Anonyymi

      ---------------Ei voi suositella----------------- Tein virheen en tarkistanu auton historiaa ostin kolaroidun vironauton . Oma moka! (kuulema)

      • Anonyymi

        Kovin on tuttua touhua heiltä. kyllä on baltian kuraa varastossa ja paljon!


    • Anonyymi

      TÄLLKIN FIRMALLE MYÖNNEYYTI 100000E KORONATUKIA. OSTAISITTEKO AUTON TÄLLÄISELTÄ JOKA MUU OLIS RAHAT TARVITSENUT. MINÄ EN KANNATA RAHAT OIKEATA FIRMAA PYÖRITTÄVINLLE.

      • Anonyymi

        Koronatuki Karon :) :) :) Propsit jannulle , mainosta se on huonokin mainos. Toki jotakin voi ottaa piippuun ja jättää autonsa ostamatta-mutta jos kohtalotoverit jakaisivat samat kärsimykset näinä vaikeina aikoina.


    • Anonyymi

      ihan järkyttävää toimintaa, välttäkää tätä liikettä. ostakaa yksityiseltä ennemmin

      • Anonyymi

        Tuskin toiminta eroaa monenkaan muun liikkeen toiminnasta. Yleisesti kannattaa käydä itse toteamassa auto jota ostamassa. Huhupuheet ja mollaamisen varsinkin selän takana osaa kaikki (allekirjoittanut mukaan lukien tehnyt näin tätä liikettä kohtaan myös). Joskus jokaisella on peiliin katsomisen paikka. Väitän että hyviä menopelejä löytyy täältä.


    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      9970
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      409
      4353
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      90
      2996
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2855
    5. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2658
    6. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2654
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1845
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      71
      1700
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1620
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1423
    Aihe