joulu on saatanasta

JumalanSanantotuus

Raamattu ei kehota viettämään joulua, ei edes Jeesuksen syntymäjuhlana. Jeesus ei syntynyt jouluna, joten on valehtelua väittää että Hän syntyi silloin. Jeesus vihaa valhetta. On myös valehtelua väittää lapsille, että joulupukki on muka olemassa. Ei ole mitään joulupukkia. Itselleni ei koskaan valehdeltu, että joulupukki olisi ollut olemassa, joten en koskaan joutunut pettymään siihen että aikuiset olivat huijanneet minua.

Raamattu kehottaa uskovia erottautumaan tämän maailman menosta eikä mukautumaan jumalattomiin käytänteisiin. Haluatteko erottautua Jumalan mielen mukaiseen elämään vai jatkaa joulunviettoa eli tehdä saatanan tahdon? Joulu on pakanajuhla, eikä siitä muuksi muutu.

Ei myöskään ole mitään "jouluevankeliumia". Eihän se ole evankeliumi että luetaan Raamatusta siitä kohtaa, jossa Jeesus syntyi. Jouluevankeliumi on toista evankeliumia, ja toisen evankeliumin julistajat ovat Raamatun mukaan kirottuja. Toisen evankeliumin julistuksesta tulee tehdä parannus. Kukaan ei tule synnintuntoon siitä että hänelle luetaan jouluevankeliumi, saatika siitä että lauletaan hartaita joululauluja kirkossa. Kirkon kyllä saa täyteen joululauluilla, mutta eihän se ole Jumalan tahto että kirkko täytetään valheeseen perustuvan pakanajuhlan vietolla.

Joulu on siis täysin saatanasta. Joulupukki-hahmo on vienyt Jeesuksen paikan lasten mielissä, ja sitten kun lapselle valkenee että hänelle on valehdeltu (eli selviää että joulupukkia ei ollutkaan olemassa) on varmasti vaikeaa yrittää kertoa lapselle Jeesuksesta. Lapsi todennäköisesti pitää Jeesustakin satuhahmona.

Perinteet eivät pelasta ketään, ja jokaisen Raamattuun uskovan tulisi antaa Jumalan karistaa kaikki ihmissäännöt ja pakanajuhlat ja erottautua niistä täysin. Joulunaika on Raamattuun uskovalle aivan normaalia aikaa, eikä mitenkään erityisen harrasta "joulumielen" täyttämää aikaa. Joulu on samanlainen pakanafestivaali kuin vaikkapa Halloween.

https://pixabay.com/fi/joulu-joulupukki-joulua-motif-png-1831878/

Joulupukki on saatana, joka yrittää imitoida Jumalaa ja pilaa miljoonien lasten uskon.

41

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Petriltä.tiedoksi

      Perinteinen käsitys on, että Jeesus syntyi joulukuussa, mutta tämä käsitys on väärä ja virheellinen. Joulukuussa Jeesuksen aikaan oli kylmää ja sateista sekä joinakin talvina jopa lunta ja vähän pakkasta öisin. Joulukuun aika ei voi olla tämän todisteen mukaan Jeesuksen syntymän ajankohta, sillä siihen aikaan joulukuussa oli liian kylmää paimenille olla yöllä vartioimassa lammaslaumaa.

      Verollepanoa ei olisi voitu määrätä talvisaikaan, sillä ihmisten tuli matkustaa ympäri Israelia ja esimerkiksi Nasaretista oli linnuntietä matkaa Betlehemiin noin sata kilometriä. Tähän matkaan kului noin kolme päivää ja olisi ollut huono ajankohta matkata talvella. Tämäkin seikka puoltaa että verollepano ja Jeesuksen syntymä ei tapahtunut joulukuussa.

      Luukkaan evankeliumista käy ilmi, että Jeesus syntyi puoli vuotta Johanneksen jälkeen. Johanneksen isä Sakarias kuului Abian osastoon, jonka täytyi palvella oman vuoronsa aikana temppelissä. Laskelmien mukaan Sakariaan vuoro oli neljännessä kuussa, jonka jälkeen hän meni kotiinsa ja Luukkaan evankeliumin mukaan kun hän meni kotiinsa niin hänen vaimonsa Elisabeth tuli raskaaksi n. viidennen kuun alussa, josta lasketaan Jeesuksen hedelmöityksen ajankohta juutalaisen kalenterin mukaan puolen vuoden päähän ja josta sitten lasketaan n. 9 kk, niin saadaan lopputulokseksi suunnilleen lehtimajanjuhlan ajankohta. Jeesus syntyi syys- lokakuun välisenä aikana todennäköisesti lehtimajanjuhlan aikana.

      Jesajan kirja luku 61 opettaa, että Messias on Hän, joka julistaa ilosanomaa maailmalle. Luukkaan evankeliumin neljännessä luvussa Herra Jeesus ilmoittaa, että Hän, josta Jesaja 61 kertoo, eli Jeesus on Hän joka julistaa ilosanomaa (evankeliumia) maailmassa ja sitten Hän myös antaa tehtäväksi opetuslapsilleen evankeliumin julistamisen tässä maailmassa.

      Ilosanoma nöyrille. Jesaja 61 luvun opetuksen mukaan evankeliumi julistetaan nöyrille, joka tarkoittaa sitä että ihmiset, jotka tunnustavat syntinsä ja nöyrtyvät Jumalan edessä ovat nöyriä ja he vastaanottavat evankeliumin pelastussanoman, mutta ylpeät ihmiset ja omavanhurskaat (sellainen, joka kokee, että omilla "hyvillä" töillään on kelvollinen Jumalan edessä) eivät halua vastaanottaa pelastusta. Sananlaskut 28 luku opettaa, että joka rikkomuksensa (syntinsä) salaa se ei menestys, mutta joka ne tunnustaa ja hylkää, se saa armon. Jesaja 26 luvussa sanotaan, että jos jumalaton saa armon, ei hän opi vanhurskautta; oikeuden maassa hän tekee vääryyttä eikä näe Herran korkeutta. Nöyrä ihminen on sellainen, joka tunnustaa syntinsä ja ymmärtää tarvitsevansa Jumalan armoa ja Pelastuksen Herrassa Jeesuksessa, koska hän ei kykene omin voimin pelastumaan ja pyhittymään.

      • Kristityn.Joulu.OK

        Joka tapauksessa me kristityt vietämme Joulua Jeesuksen Kristuksen syntymäpäivänä. Ja se on ihan oikein!


      • KoskaJeesusSyntyi

        Luukkan evankeliumista voidaan toki laskea että Jeesus syntyi 15-16 kuukautta abian pappisvuoron jälkeen. Tämä pappisvuoro oli kesäkuun alussa joten Jeesus syntyi syksyllä lehtimajajuhlan aikaan. Astrologit ovat laskeneet että Jeesuksen syntymä ajoittuu vuosien 4 eaa ja 2 eaa välille sillä noina molempina vuosina Jupiter ja Venus konjuktoi leijonan tähtikuviossa mitä historian lähteiden mukaan pidettiin muinaisessa persiassa Israelin uuden kuninkaan syntymän merkkinä. Todennäköisin syntymä aika siis on elo-syyskuussa vuonna 3 eaa* mikä osuu yksiin keisari Augustuksen määräämän keisarin kuuliaisuusvalan kanssa. Vähänaikaa sitten myös kuulin että antiikinajan Betlehem oli tunnettu puusepistään ja että juutalaiset viettävät häitä morsiammen luona minkä jälkeen palataan sulhasen kotiin. Tämän kun lisää aiemmin saamaani tietoon että Betlehemiä pidetään Joisefin synnyinkaupunkina, saadaan järkevä selitys sille miksi Joosef otti marian mukaan. Lisäksi Jeesus ei syntynyt missään ladossa tai tallissa vaan samassa tilassa missä talon isäntäväki asui ja piti karjaansa sillä talon vierashuone eli "catalaum" oli täynnä. Joten seimiasetelmat johtavat mielikuvia harhaan. Luultavimmin kyse oli joosefin vanhempien isän kodista joka oli rakennettu aivan kinnin kallioon niin että alinta asuinkerrosta eli isäntäväen asuintilaa voitiin laajentaa luolaan.

        Lisäksi alkukirkko muisti Jeesuksen syntymää alunperin loppiaisena (6.1), jota pidettiin Jeesuksen kastepäivänä, eli päivänä jolloin Jeesus meni alas Jordanin toiselle puolelle Johanneksen luo.

        *koska todennäköisesti syntyi 4-2 eaa ja kuoli mahdollisesti 30-33 jaa, niin Jeesus oli toimintaansa aloittaessaan 28-32-vuotias ja ristiinnaulittaessa suunnilleen vähänpäälle 35-vuotias. Eli ei vielä 50 vanha.


      • RAL-

        Astrologit laskeneet...? Miksi tällainen taikuus kuuluu tähän asiaan?


      • KoskaJeesusSyntyi
        RAL- kirjoitti:

        Astrologit laskeneet...? Miksi tällainen taikuus kuuluu tähän asiaan?

        Niin, astrologit eli tähtitieteilijät. Sitäpaitsi ei tietokoneet, alkorytmit, satelliitti teleskoopit ja kuulennot mitään taikuutta ole vaan edistitynyttä teknologiaa eli tiedettä vaikka ne siltä voivat teille tyhmille näyttä. Arthur C. Clarke aikoinaan sanoi "Mikä tahansa tarpeeksi edistynyt teknologia näyttää taikuudelta."


      • Logiajanomia
        KoskaJeesusSyntyi kirjoitti:

        Niin, astrologit eli tähtitieteilijät. Sitäpaitsi ei tietokoneet, alkorytmit, satelliitti teleskoopit ja kuulennot mitään taikuutta ole vaan edistitynyttä teknologiaa eli tiedettä vaikka ne siltä voivat teille tyhmille näyttä. Arthur C. Clarke aikoinaan sanoi "Mikä tahansa tarpeeksi edistynyt teknologia näyttää taikuudelta."

        Ralli ehkä ehdottaa, että käytettäisiin astronomi-termiä, joka tarkoittaa tähtitieteilijää, eikä puhuttaisi ennustajasta, jota astrologi tarkoittaa.


      • Anonyymi

        Totta se on. Joulu on saatanasta. Historia ei valehtelee.


      • Anonyymi
        Kristityn.Joulu.OK kirjoitti:

        Joka tapauksessa me kristityt vietämme Joulua Jeesuksen Kristuksen syntymäpäivänä. Ja se on ihan oikein!

        Niin vietätte mutta miksi ette kerro että kysessä on kristittyjen eksytettyjen oma herra jeesus???

        Näinhin, todellisiin laittomuuden herroihin uskomisista on seuraukset:

        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Jeesuksen evankeliumia; Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        ((( viitaten mm yllä olevaan Apostolien teot:13:6 tekstiin:)))
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."
        25:41 "Menkää pois minun luotani, te kirotut, ikuiseen tuleen, joka on varattu Saatanalle ja hänen enkeleilleen."

        Olisitte edes sen verran rehellisiä uskontunustuksen herrallenne antaneina, että palvelisitte niitä heidän omissa nimissä.


    • Petriltä.tämä

      Vuonna 354 Rooman piispa Liberius määräsi, että Kristuksen virallinen syntymäpäivä oli joulukuun 25. päivä. Babyloniassa oli Tammuksen (kuollut jumala) syntymäpäiväjuhla joulukuun 25 päivä. Joulukuun 25 päivä oli myös Mithran (persialaisten jumala) ja Rooman keisarin syntymäpäivä.

      Roomalaiset olivat tottuneet näihin pakanajuhliin eivätkä halunneet luopua niistä, siksi Rooman katolinen kirkko määräsi Jeesuksen syntymän ajankohdan väärään ajankohtaan, että se sai viettää tuttua pakanallista juhlaa.

      Jeesus ei asettanut joulua eikä apostolit, eikä alkuseurakunta viettänyt ollenkaan Kristuksen syntymäjuhlaa (joulua) joulukuun 25 päivä. Alkuseurakunnassa ei ollut ollenkaan Kristuksen syntymäjuhlan viettämistä kerran vuodessa, koska Jeesus Kristus ei sellaista asettanut. Jeesuksen opetuslapsilla on tietenkin oikeus muistella Jeesuksen syntymää, vaikka joka päivä. Jeesuksen syntymä on tärkeä tapahtuma Raamatussa, mutta vieläkin tärkeämpi tapahtuma on Jeesuksen Kristuksen kuoleman kautta tapahtunut syntien sovitus.

      Baabelin, eli Babylonian kuningatar Semiramis asetti poikansa Tammuksen syntymäjuhlaksi joulukuun 25 päivän. Tammuksen sanottiin olevan ruumiillistunut auringonjumala. Tammuksen syntymäjuhlasta tehtiin jokavuotinen juhla, jolloin kansa juhli ja juopotteli. Tammuksen syntymäjuhlaan kuului myös vihreä havupuu, joka koristeltiin pyöreillä palloilla, jotka Tammuksen symbolina symbolisoivat aurinkoa. Tammuksen juhlan aikana uhrattiin myös lapsia Baal epäjumalalle. Roomalaisilla oli myös joulukuussa Saturnaalia juhla (joulukuun 17-23 päivä), tässä juhlassa uhrattiin sika epäjumalalle.

      Saturnaalia juhla alkoi uhrilla Saturnuksen temppelissä. Saturnaalia juhlaan kuului myös lahjojen tekeminen sekä niiden antaminen. Saturnaalia juhla kesti viikon verran ja siksi ajaksi kaikki kaupan tekeminen keskeytettiin. Saturnaalia juhlan aikana ihmiset irstailivat juopottelemalla ja laulamalla kaduilla alasti ja myös seksiorgioita harrastettiin.

      Saturnaalia juhlassa oli koristeina laakerinseppeleitä ja vihreitä puunoksia. Saturnaalia juhlan juuret ovat Babylonian ja muinaisen persian Sacaea juhlassa. Nykyisen joulun tavaramerkit kuten joulukuusi ja joululahjat tulevat siis Babylonian ja Rooman pakanallisista perinteistä. Nykyinen joulu on Babylonian ja Rooman pakanallisten kulttien yhteensulautumisen tulos.

      Roomassa katolinen kirkko yhdisti nämä kaksi juhlaa yhdeksi ja niin niistä tuli joulu, joka nimettiin Jeesuksen syntymäjuhlaksi, vaikka Jeesus ei syntynyt joulukuussa.

      400-luvulla katolisen kirkon johtajat lupasivat kaikille, jotka kääntyivät "kristityiksi" että he voisivat jatkaa Saturnaalia juhlan juhlimista kristittyinä. Näin katolinen kirkko yhdisti "kristityt" ja pakanat viettämään yhdessä yhteistä juhlaa.

      Babyloniassa siis vietettiin juhlaa joulukuun 25 päivä. Babyloniassa joulukuun 25 päivä oli talvipäivänseisauksen ja auringonjumalan Tammuksen syntymäpäivä. Babylonian sana "yule" tarkoittaa lasta. Joulukuun 25 päivää kutsuttiin yule päiväksi myös pakanallisten anglosaksien parissa. Anglosaksit olivat Brittiensaarilla asuvia asukkaita, jotka puhuivat germaanisia kieliä. Myös skandinaviassa oli yule-juhla, joka oli joulukuun 25 päivä se oli myös talvipäivänseisauksen päivä. Tammusta kutsuttiin Babyloniassa myös nimillä Baal-berith sekä kuusipuun herra.

      Lapsi aurinko jumalaa tarkoittavat monet eri nimet kuten Mithra, Horus, Isvara, Bacchus, Iacchus, Adonis, Attis jne. Lapsi aurinko jumalan palvonnan alkuperä on Babyloniassa, jossa Tammus on tämä lapsi.

      Alkuseurakunta ei viettänyt joulua ja Kristuksen syntymäjuhlaa 25 päivä joulukuuta. Jeesus ei asettanut ollenkaan syntymäjuhlansa viettämistä millekään erikoiselle päivälle, eikä Hän edes asettanut syntymäjuhlaansa vietettäväksi kerran vuodessa. Uskovina meillä on oikeus muistella sitä vaikka joka päivä, mutta Jeesus ei asettanut sitä kerran vuodessa vietettäväksi juhlaksi.

      Otavan Suuri Ensyklopedia:
      "Joulun pakanallinen tausta ja keskiajan perintö: Kristillinen joulu siirrettiin joulukuun 25. päivän kohdalle n. 350-luvulla.

      Roomassa vietettiin keisari Aureliaanuksen toimesta joulukuun 25. päivää auringonjumalan syntymäpäivänä, "Dies natalis solis in victi". Tällä oli yhteyksiä itämaisiin uskontoihin, mm. Mitran kulttiin. Päivämäärä johtui siitä, että juliaanisen kalenterin käyttöönoton aikoihin talvipäivän seisaus sattui joulukuun 25. päivän kohdalle. Kristillinen kirkko menetteli juhlan suhteen samoin, kuin monesti muulloinkin. Se ei ryhtynyt taistelemaan sen suosiota vastaan, vaan omaksui sen, ja siirsi sille kristillisen sisällön. Joulun muodostamiseen vaikutti tämän lisäksi kaksi muuta Rooman valtakunnan alueella viettyä juhlaa; ensimmäinen saturnaalia ja toinen kalendai."

      Jeesus Kristus asetti muistonsa viettämisen ehtoollisen yhteyteen. Mielenkiintoista on se, että vaikka Jeesuksen syntymä on tärkeä asia, niin Jeesus Kristus itse piti Hänen kuolemaansa tärkeämpänä ja asetti ehtoollisen.

      • Luterilaien.uskova

        Kristityt viettävät Joulua. Joulun vastustajat ovat Perkeleestä. Judaisteja ovat. Eivät kristittyjä. Helvetin lapsia ja kyykäärmeen sikiöitä.

        Me kristityt olemme vapaita, eikä meidän tarvitse syyllistyä, kun lahkolaiset syyllistävät Joulun vietosta! Viettäkäämme Joulua Jeesuksen Kristuksen kunniaksi ja Perkeleen palvelijoiden = lahkolaisten kiusaksikin!


      • JoulukuusenMonetTiet

        Joulukuusen synnystä on monta teoriaa.

        Yhden teorian mukaan joulukuusen isä oli Martti Luther, mutta kuusia tiedetään käytetyn jo ennen Lutheria. Lutherin kerrotaan kuitenkin tuoneen aina keskelle ruokasalia joka joulu tuuhea kuusi joka koristeltiin kynttilöillä ja enkeleillä.

        Toisen teorian mukaan joulukuusen keksivät rikkaat hansakauppiaat jotka eivät raaskineet oksastaa kauniita kuusia oven eteen vaan veivät ne sellaisinaan sisälle ja asettivat pöydälle jolloin lapset keksivät koristella ne karamellein ja värikkäin nauhoin.

        Tutkijoiden suosiman teorian mukaan joulukuusi keksittiin 1800-luvulla saksalaisissa aatelisperheissä jotka markkinavalttina keksivät tuodan kuusen jouluna sisälle koristeeksi pöydälle. Myöhemmin perinteeseen tulivat kynttilät ja lasipallot ja vata 1900-luvulla perinne levisi myös rahvaan pariin ja köyhien koteihin.

        On myös teoria että joulukuusen keksivät itamerensuomalaiset tai jopa jo suomalaisugrilaiset jotka viettivät kuusenpolttajia keskitalvella kutsuakseen auringon takaisin, myöhemmin se kuusien polttaminen vain unohtui. Kuusen latvaan myös saatettiin laittaa olkitähti tai germaanisten kansojen tapaan aurinkopyörä sillä kuusi symboloi taivasta kannattelevaa maailmanpylästä ja polttajais perinne syntyi koska taivaalta putosi suuri meteoriitti pronssikaudella jolloin pohjoinen taivas jäi ilman napatähteä.

        Varminta kuitenkin on että joulukuusi syntyi Itämeren piirissä ja levisi sieltä muualle maailmaan.


      • kirkotsumuttavat
        Luterilaien.uskova kirjoitti:

        Kristityt viettävät Joulua. Joulun vastustajat ovat Perkeleestä. Judaisteja ovat. Eivät kristittyjä. Helvetin lapsia ja kyykäärmeen sikiöitä.

        Me kristityt olemme vapaita, eikä meidän tarvitse syyllistyä, kun lahkolaiset syyllistävät Joulun vietosta! Viettäkäämme Joulua Jeesuksen Kristuksen kunniaksi ja Perkeleen palvelijoiden = lahkolaisten kiusaksikin!

        Vapaita? Moni ei ole ikinä jättänyt maailmaa taakseen - elää täysin maailmassa. Kun Israel lähti Egyptin orjuudesta, Jumala käski heitä mennä kolmen päivän matkan päähän palvelemaan Herraa. Farao yritti saada heitä pysymään Egyptissä, ehdotti, että palvelisivat Jumalaa Egyptissä. Tämä ei käynyt vaan Israel lähti Egyptistä. Tällä VT:n tapahtumalla on hengellinen merkitys Jeesuksen seuraajalle tänä päivänä. Egypti kuvastaa maailmaa, ja Egyptin orjuus synnin orjuutta. Farao on saatana, joka haluaa, että uskova jää maailmaan. Jeesus käskee ottamaan "kolmen päivän matkan" maailmasta, "hengellisestä Egyptistä", palvelemaan Häntä. Jos haluat tuntea Jeesuksen ja seurata Häntä, et jää kiinni maailmanhenkeen palvelemaan Häntä niinkuin itse haluat, vaan seuraat Häntä.

        On paljon sitä, että halutaan palvella Jumalaa omalla tavalla, omin säännöin, eikä haluta luopua omasta elämästä. Se tie vie kadotukseen.

        Jos katsot joulua rehellisesti, mitä se maailmalla on, miten ihmiset sitä viettävät ja mitä siitä opetetaan...näet, että se vie ihmisiä harhaan. Se vahvistaa uskonnollisuutta, ulkopuolista uskoa. Jeesus-lapsi seimessä kuvana on epäjumala. Katolinen kirkko vie miljoonia ihmissieluja harhaan väärällä evankeliumilla, ja tämä luste-evankeliumi on levinnyt myös esim. luterilaiseen kirkkoon ja muuallekin. Jos tuet joulunviettoa, tuet samalla katolisen kirkon oppeja ja muita eksyttäviä paikkoja, joista Jumala Raamatussa varoittaa ja käskee lähtemään niistä ulos, ettei joudu osallisiksi heidän synneistään. Joulu on epäjumala. Saatana hallitsee maailmassa, ja haluaa kunnian itselleen. Jos tuet joulunviettoa ja vietät sitä, osallistut saatanan juhlaan. Tämä on todellisuus!

        Matt. 16:25 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.

        Mark. 8:35 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.

        Luuk. 17:33 Joka tahtoo tallettaa elämänsä itselleen, hän kadottaa sen; mutta joka sen kadottaa, pelastaa sen.

        Gal. 6:14 Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle!

        2. Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

        2. Tess. 1:8 tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille.

        2. Kor. 11:4 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.
        13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
        14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
        2. Kor. 6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
        15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
        16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
        17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
        18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".


      • Kristityn.Joulu.OK
        kirkotsumuttavat kirjoitti:

        Vapaita? Moni ei ole ikinä jättänyt maailmaa taakseen - elää täysin maailmassa. Kun Israel lähti Egyptin orjuudesta, Jumala käski heitä mennä kolmen päivän matkan päähän palvelemaan Herraa. Farao yritti saada heitä pysymään Egyptissä, ehdotti, että palvelisivat Jumalaa Egyptissä. Tämä ei käynyt vaan Israel lähti Egyptistä. Tällä VT:n tapahtumalla on hengellinen merkitys Jeesuksen seuraajalle tänä päivänä. Egypti kuvastaa maailmaa, ja Egyptin orjuus synnin orjuutta. Farao on saatana, joka haluaa, että uskova jää maailmaan. Jeesus käskee ottamaan "kolmen päivän matkan" maailmasta, "hengellisestä Egyptistä", palvelemaan Häntä. Jos haluat tuntea Jeesuksen ja seurata Häntä, et jää kiinni maailmanhenkeen palvelemaan Häntä niinkuin itse haluat, vaan seuraat Häntä.

        On paljon sitä, että halutaan palvella Jumalaa omalla tavalla, omin säännöin, eikä haluta luopua omasta elämästä. Se tie vie kadotukseen.

        Jos katsot joulua rehellisesti, mitä se maailmalla on, miten ihmiset sitä viettävät ja mitä siitä opetetaan...näet, että se vie ihmisiä harhaan. Se vahvistaa uskonnollisuutta, ulkopuolista uskoa. Jeesus-lapsi seimessä kuvana on epäjumala. Katolinen kirkko vie miljoonia ihmissieluja harhaan väärällä evankeliumilla, ja tämä luste-evankeliumi on levinnyt myös esim. luterilaiseen kirkkoon ja muuallekin. Jos tuet joulunviettoa, tuet samalla katolisen kirkon oppeja ja muita eksyttäviä paikkoja, joista Jumala Raamatussa varoittaa ja käskee lähtemään niistä ulos, ettei joudu osallisiksi heidän synneistään. Joulu on epäjumala. Saatana hallitsee maailmassa, ja haluaa kunnian itselleen. Jos tuet joulunviettoa ja vietät sitä, osallistut saatanan juhlaan. Tämä on todellisuus!

        Matt. 16:25 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun tähteni, hän löytää sen.

        Mark. 8:35 Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän kadottaa sen, mutta joka kadottaa elämänsä minun ja evankeliumin tähden, hän pelastaa sen.

        Luuk. 17:33 Joka tahtoo tallettaa elämänsä itselleen, hän kadottaa sen; mutta joka sen kadottaa, pelastaa sen.

        Gal. 6:14 Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle!

        2. Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

        2. Tess. 1:8 tulen liekissä ja kostaa niille, jotka eivät tunne Jumalaa eivätkä ole kuuliaisia meidän Herramme Jeesuksen evankeliumille.

        2. Kor. 11:4 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.
        13 Sillä semmoiset ovat valheapostoleja, petollisia työntekijöitä, jotka tekeytyvät Kristuksen apostoleiksi.
        14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.
        2. Kor. 6:14 Älkää antautuko kantamaan vierasta iestä yhdessä uskottomien kanssa; sillä mitä yhteistä on vanhurskaudella ja vääryydellä? Tai mitä yhteyttä on valkeudella ja pimeydellä?
        15 Ja miten sopivat yhteen Kristus ja Beliar? Tai mitä yhteistä osaa uskovaisella on uskottoman kanssa?
        16 Ja miten soveltuvat yhteen Jumalan temppeli ja epäjumalat? Sillä me olemme elävän Jumalan temppeli, niinkuin Jumala on sanonut: "Minä olen heissä asuva ja vaeltava heidän keskellään ja oleva heidän Jumalansa, ja he ovat minun kansani".
        17 Sentähden: "Lähtekää pois heidän keskeltänsä ja erotkaa heistä, sanoo Herra, älkääkä saastaiseen koskeko; niin minä otan teidät huostaani
        18 ja olen teidän Isänne, ja te tulette minun pojikseni ja tyttärikseni, sanoo Herra, Kaikkivaltias".

        Höpise mitä höpiset, Pirun lahkolainen. Perkeleen sikiö olet, halutessasi riistää Joulun lapsilta ja lapsenmielisiltä. Mene omaan paikkaasi, sinä pahalla hengellä kastettu hurmahenki! Kaltaisesi judaistit ovat tulenruokaa!

        Raamatunlauseitten tekohurskas latominen on kohdaltasi turhaa, sinä rikollinen kiero sekundajuuutalainen! Tee parannus tai heräät Helvetissä, kerettiläinen!


      • eri.jeesus.monella
        Kristityn.Joulu.OK kirjoitti:

        Höpise mitä höpiset, Pirun lahkolainen. Perkeleen sikiö olet, halutessasi riistää Joulun lapsilta ja lapsenmielisiltä. Mene omaan paikkaasi, sinä pahalla hengellä kastettu hurmahenki! Kaltaisesi judaistit ovat tulenruokaa!

        Raamatunlauseitten tekohurskas latominen on kohdaltasi turhaa, sinä rikollinen kiero sekundajuuutalainen! Tee parannus tai heräät Helvetissä, kerettiläinen!

        Sinulla "Kristityn.Joulu.OK" on eri jeesus.

        Miksi Jeesus sanoo Raamatussa, että tie taivaaseen on kapea ja vain harvat löytävät elämään?

        2. Kor. 11:14 Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.


      • Jeesustakin.kutsuttiin
        Kristityn.Joulu.OK kirjoitti:

        Höpise mitä höpiset, Pirun lahkolainen. Perkeleen sikiö olet, halutessasi riistää Joulun lapsilta ja lapsenmielisiltä. Mene omaan paikkaasi, sinä pahalla hengellä kastettu hurmahenki! Kaltaisesi judaistit ovat tulenruokaa!

        Raamatunlauseitten tekohurskas latominen on kohdaltasi turhaa, sinä rikollinen kiero sekundajuuutalainen! Tee parannus tai heräät Helvetissä, kerettiläinen!

        Matt. 10:25 Opetuslapselle riittää, että hänelle käy niinkuin hänen opettajalleen, ja palvelijalle, että hänelle käy niinkuin hänen isännälleen. Jos he perheenisäntää ovat sanoneet Beelsebuliksi, kuinka paljoa enemmän hänen perheväkeään!


      • Anonyymi
        Luterilaien.uskova kirjoitti:

        Kristityt viettävät Joulua. Joulun vastustajat ovat Perkeleestä. Judaisteja ovat. Eivät kristittyjä. Helvetin lapsia ja kyykäärmeen sikiöitä.

        Me kristityt olemme vapaita, eikä meidän tarvitse syyllistyä, kun lahkolaiset syyllistävät Joulun vietosta! Viettäkäämme Joulua Jeesuksen Kristuksen kunniaksi ja Perkeleen palvelijoiden = lahkolaisten kiusaksikin!

        Kristityt ovt jo lahkolaiset.


      • Anonyymi
        Luterilaien.uskova kirjoitti:

        Kristityt viettävät Joulua. Joulun vastustajat ovat Perkeleestä. Judaisteja ovat. Eivät kristittyjä. Helvetin lapsia ja kyykäärmeen sikiöitä.

        Me kristityt olemme vapaita, eikä meidän tarvitse syyllistyä, kun lahkolaiset syyllistävät Joulun vietosta! Viettäkäämme Joulua Jeesuksen Kristuksen kunniaksi ja Perkeleen palvelijoiden = lahkolaisten kiusaksikin!

        Päin vastoin!!!
        paavalilais-luterilaisuuden kristittyjen laittomuuden herrana on saatana!
        Miksi et lue oman raamattunne tietoja vaan vaat väärää tietoa ihmnisyydestä uskontunnustuksessa luopuneena uskovaisena?
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html

        Ja tässä syntienne sovittaja....
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        Joten mene alaluokkaisten uskonto tunneille kertomaan satujanne valheellisesti joita opetat ihmisille!


    • Pimeänpalvoja

      Hyvä, koska Saatana on Herra!

    • Vannhurskas

      Ylistettyjä olkoon kristittyjen jumalat: Jumala, Saatana, Jeesus ja Pyhä henki.

      • Anonyymi

        korjaus tekstiisi kristittyjen historian ja oppien mukaan:
        Saatana, Barjeesus sekä laittomuuden saastainen epäpyhyys.

        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)


    • pitkäänuskossa

      En sitä erikoisemmin vietä joulua, mutta uskoontulolleni ja uskossa uudistumisessa joulunajoilla on ollut suuri merkitys. Olen tullut kosketukseen evankeliumin sanoman kanssa juuri jouluna.

    • Symboliikkaa

      Eihän joulua toki Jeesuksen aikaan vietetty eikä nykyiaelaista joulua alettu viettämään kuin vasta satvuotta sitten jolloin pohjoismainen kekriperinne tapasi tarinan turkkilaisesta piispasta, pyhästä Nikolauksesta. Punaisen nutun joulupukki taas sai Coca Cola yhtiön mainostoimistolta joka matkalla töihin oli nähnyt punatakkisen nuohoojan. Joulunaikaan on kuitenkin eräs juutalainen juhla johon Jeesuskin osallistui, tuolloin oli talvi ja vietettiin temppelin vihkimisen vuosijuhlaa ja Jeesus opetti Salomonin pylväikössä. Seuraavana keväänä Jeesus palasi Jerusalemiin pääsiäis-juhlilke ja joutui uhriksi ristille. Nyky joulussa on kuitenkin symboliikkaa joka pohjautuu Matteuksen ja Luukkaan lapsuuskertomuksiin.

      Tässä on joitain:

      Joulupukki = Jeesus valeasussa
      Lahja = Jaettu rakkaus ja armo
      Joulun odotus = Herra on tulossa
      Enkelit = ne enkelit jotka ilmoittivat paimenille
      Joululaulut = ylistyslaulut Herrasta
      Joulukuusi = "taivaan pylväs" jonka napana on Beetlehemin tähti

      • kristittyuskova

        Todellisuudessa

        Joulupukki on saatana valeasussa. Jeesus ei ikinä perusta mitään valheeseen. Joulupukki eksyttää miljoonia ja miljoonia lapsia ja aikuisiakin maailmassa. Tämä ei ole Herralta.

        Saatana tarjoaa maailmaa, materiaa jne. Jeesus iankaikkista elämää. Joulupukin lahjat tarkoittavat maailman lahjoja joita saatana tarjoaa, että ihminen ei ottaisi vastaan iankaikkista elämää Jeesuksessa. Materialismi on joulun pääteema maailmassa. Epäjumala materialismi.

        Moni lapsi uskoo kaiken tulevan joulupukilta.

        Odotetaan, sen sijaan että elettäisiin joka hetki Herran yhteydessä, seurattaisiin ja palveltaisiin Häntä Pyhässä Hengessä. Kunnioitettaisiin ja ylistettäisiin Häntä joka päivä ja tunnettaisiin Hänet. Joulu on yksi tekopyhimmistä juhlista.

        Enkeleihin keskittyminen on uskonnollisuutta. Raamattu varoittaa, että me emme saa palvoa enkeleitä, harhautua enkelioppeihin. Nyt on kuitenkin niin käynyt, vaikka moni ei sitä huomaa.

        Joululaulut ovat laulut saatanalle, joululaulut eivät ole totuudessa laulettuja lauluja.

        Joulukuusi on epäjumala. Tähti on myös epäjumala.

        Saatana haluaa uskovan, että joulu on juhla, joka on kristillinen. Totuudessa se on maailman juhla, uskonnollinen juhla, joka vie miljoonia ihmisiä harhaan ja vain vahvistaa ulkopuolista uskoa.


      • Joulun.Herra.Jeesus
        kristittyuskova kirjoitti:

        Todellisuudessa

        Joulupukki on saatana valeasussa. Jeesus ei ikinä perusta mitään valheeseen. Joulupukki eksyttää miljoonia ja miljoonia lapsia ja aikuisiakin maailmassa. Tämä ei ole Herralta.

        Saatana tarjoaa maailmaa, materiaa jne. Jeesus iankaikkista elämää. Joulupukin lahjat tarkoittavat maailman lahjoja joita saatana tarjoaa, että ihminen ei ottaisi vastaan iankaikkista elämää Jeesuksessa. Materialismi on joulun pääteema maailmassa. Epäjumala materialismi.

        Moni lapsi uskoo kaiken tulevan joulupukilta.

        Odotetaan, sen sijaan että elettäisiin joka hetki Herran yhteydessä, seurattaisiin ja palveltaisiin Häntä Pyhässä Hengessä. Kunnioitettaisiin ja ylistettäisiin Häntä joka päivä ja tunnettaisiin Hänet. Joulu on yksi tekopyhimmistä juhlista.

        Enkeleihin keskittyminen on uskonnollisuutta. Raamattu varoittaa, että me emme saa palvoa enkeleitä, harhautua enkelioppeihin. Nyt on kuitenkin niin käynyt, vaikka moni ei sitä huomaa.

        Joululaulut ovat laulut saatanalle, joululaulut eivät ole totuudessa laulettuja lauluja.

        Joulukuusi on epäjumala. Tähti on myös epäjumala.

        Saatana haluaa uskovan, että joulu on juhla, joka on kristillinen. Totuudessa se on maailman juhla, uskonnollinen juhla, joka vie miljoonia ihmisiä harhaan ja vain vahvistaa ulkopuolista uskoa.

        Sinä olet kirkastettu Perkele Helvetin lapsi paha ihminen Joulun ja Jeesuksen vihollinen! Haista paska lahkolaispiru!


      • JumalanSanantotuus
        Joulun.Herra.Jeesus kirjoitti:

        Sinä olet kirkastettu Perkele Helvetin lapsi paha ihminen Joulun ja Jeesuksen vihollinen! Haista paska lahkolaispiru!

        Himojasi haluat tyydyttää. Joulu on sinulle epäjumala, jota et voi jättää pois.

        Gal. 5:24 Ja ne, jotka ovat Kristuksen Jeesuksen omat, ovat ristiinnaulinneet lihansa himoineen ja haluineen.

        Onko joulupukki jumalasi? Joulupukki on joulun jumala.

        Sinua ei näköjään kiinnosta, että miljoonat ihmiset seuraavat uskonnollisuutta eivätkä tunne Jeesusta.


    • Joulun.Herra.Jeesus

      Aloittaja on Saatanasta ja matkalla Helvettiin.

      • kristittyuskova

        Tunnetko Jeesuksen? Onko sinulla henkilökohtainen suhde Hänen kanssa ja seuraat Häntä totuudessa ja Pyhässä Hengessä, ja tottelet Jumalan Sanaa?

        2. Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

        Vietkö eteenpäin evankeliumia muille ihmisille? Puhutko myös kadotuksesta? Parannuksen teosta? Näistä asioista, joista Jeesus käskee puhua? Kiellätkö itsesi ja menet sinne minne Jeesus sinut johdattaa? Etsitkö joka hetki Hänen tahtoaan?

        Maailmassa on monenlaisia jeesuksia. Siksi kysyin. On vain yksi Jeesus, Herra, ja meidän tulee elää Raamatun mukaisessa uskossa ja seurata Häntä.


      • Joulun.Herra.Jeesus
        kristittyuskova kirjoitti:

        Tunnetko Jeesuksen? Onko sinulla henkilökohtainen suhde Hänen kanssa ja seuraat Häntä totuudessa ja Pyhässä Hengessä, ja tottelet Jumalan Sanaa?

        2. Kor. 13:5 Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta.

        Vietkö eteenpäin evankeliumia muille ihmisille? Puhutko myös kadotuksesta? Parannuksen teosta? Näistä asioista, joista Jeesus käskee puhua? Kiellätkö itsesi ja menet sinne minne Jeesus sinut johdattaa? Etsitkö joka hetki Hänen tahtoaan?

        Maailmassa on monenlaisia jeesuksia. Siksi kysyin. On vain yksi Jeesus, Herra, ja meidän tulee elää Raamatun mukaisessa uskossa ja seurata Häntä.

        Oikea aito kristitty viettää Joulua. Maassa maan tavalla. Tai maasta pois. Harhaoppiset on tuhottava! Herra Sebaot on sen tekevä! Hauskaa Joulua, Jeesuksen Pyhässä Nimessä!


      • JumalanSanantotuus
        Joulun.Herra.Jeesus kirjoitti:

        Oikea aito kristitty viettää Joulua. Maassa maan tavalla. Tai maasta pois. Harhaoppiset on tuhottava! Herra Sebaot on sen tekevä! Hauskaa Joulua, Jeesuksen Pyhässä Nimessä!

        Maassa maan tavalla eli maailmassa maailman tavalla.

        Et voi palvella Herraa Jeesusta samaan aikaan omalla jumalanpalveluksella maailmanhengessä ja Jeesusta seuraten Pyhässä Hengessä Jumalan valtakunnassa.

        1. Joh. 5:19 Me tiedämme, että olemme Jumalasta, ja koko maailma on pahan vallassa.

        Saatana ei tule ovellesi koputtelemaan, "saanko eksyttää sinua?". Saatana tulee vääränä valona, vääränä rakkautena, vääränä kristuksena jne...

        Matt. 6:23 Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!

        2. Kor. 11:4 Sillä jos joku tulee ja saarnaa jotakin toista Jeesusta kuin sitä, jota me olemme saarnanneet, tai jos te saatte toisen hengen, kuin minkä olette saaneet, tai toisen evankeliumin, kuin minkä olette vastaanottaneet, niin sen te hyvin kärsitte.


    • Jouluna Luoja tulee lapsukaiseksi.

    • joulusaatananjuhla

      Joulu perustuu valheeseen. Jeesus vihaa valhetta ja sitä, että ihmisiä eksytetään todellisesta Jumalan tuntemisesta pois uskonnollisiin traditioihin.

      Ilm. 22:15 Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.

      • Joulun.Herra.Jeesus

        Sinä perustut itse valheeseen, sinä judaisti heitemanni kyykäärmeen sikiö! Mene lahkolainen herrasi Perkeleen tykö Helvettiin! Se on sinulle ja kaltaisisillesi hurmahenkiuudestikastajapahiksille oikea paikka...!

        Me kristityt vietämme Joulua iloiten meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kunniaksi! Maistuis varmaan sullekkin...?! = TEE PARANNUS!


      • etkö.huomaa
        Joulun.Herra.Jeesus kirjoitti:

        Sinä perustut itse valheeseen, sinä judaisti heitemanni kyykäärmeen sikiö! Mene lahkolainen herrasi Perkeleen tykö Helvettiin! Se on sinulle ja kaltaisisillesi hurmahenkiuudestikastajapahiksille oikea paikka...!

        Me kristityt vietämme Joulua iloiten meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kunniaksi! Maistuis varmaan sullekkin...?! = TEE PARANNUS!

        Latelet kadotustuomioita - viestisi ei todellakaan ole viisautta Jumalalta.

        Ihmisiä voi varoittaa kadotuksesta, mutta ei voi sanoa kenellekään "mene kadotukseen" tms. Silloin asetut Jumalaksi, ja se on antikristuksen henki.


      • Jeesus.On.Herra
        Joulun.Herra.Jeesus kirjoitti:

        Sinä perustut itse valheeseen, sinä judaisti heitemanni kyykäärmeen sikiö! Mene lahkolainen herrasi Perkeleen tykö Helvettiin! Se on sinulle ja kaltaisisillesi hurmahenkiuudestikastajapahiksille oikea paikka...!

        Me kristityt vietämme Joulua iloiten meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kunniaksi! Maistuis varmaan sullekkin...?! = TEE PARANNUS!

        Kyllä on aloittaja oikeassa eikä mikään judaisti. Rahanahneiden amerikanjuutalaisten kauppiaiden salajuoni on koko joulu lauluineen ja rihkamineen. Sieluttomia materialisteja kasvaa lapsista, joille epätodelliset joulupukit tuovat lahjoja. Tosi kristitty antaa arvokkaamman lahjan lapselleen opettamalla hänelle pienestä pitäen maailmallisen rienan ja aidon ilon eron. Aito ilo syntyy yhdessäolosta ja Kristuksen armosta joka päivä, ei yhtenä hillittömänä syöminki-ja lahjanjakopäivänä vuodessa.
        Kyllä on kristityn Euroopan aika herätä tästä sadan vuoden karnevaalihumpuukista ja etsiä juuriaan.


      • Anonyymi
        Jeesus.On.Herra kirjoitti:

        Kyllä on aloittaja oikeassa eikä mikään judaisti. Rahanahneiden amerikanjuutalaisten kauppiaiden salajuoni on koko joulu lauluineen ja rihkamineen. Sieluttomia materialisteja kasvaa lapsista, joille epätodelliset joulupukit tuovat lahjoja. Tosi kristitty antaa arvokkaamman lahjan lapselleen opettamalla hänelle pienestä pitäen maailmallisen rienan ja aidon ilon eron. Aito ilo syntyy yhdessäolosta ja Kristuksen armosta joka päivä, ei yhtenä hillittömänä syöminki-ja lahjanjakopäivänä vuodessa.
        Kyllä on kristityn Euroopan aika herätä tästä sadan vuoden karnevaalihumpuukista ja etsiä juuriaan.

        Niinkö!
        kristittyjen autoudesta suomessa:
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)
        ja uskomailla teitä edustavina...:
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"

        Opettele palvelemaan herrojanne heidän omilla nimillä REHELLISESTI TAI TODISTA YLLÄ OLEVAT KRISTITTYJEN LAITTOMUUDEN KAIKKIVALTIAIDEN ASETTAMIKSI:
        https://www.gotquestions.org/Suomi/saatana-taman-maailman-jumala.html
        "Apostolien teot:13:6 Ja kun he olivat vaeltaneet kautta koko saaren Pafoon asti, tapasivat he erään juutalaisen miehen, noidan ja väärän profeetan, jonka nimi oli Barjeesus."


    • Joulunviettäjä

      Olet todella outo! 😠

    • Katariina1984

      Kuka sinä olet sanomaan joulusta mitään? Mieti,jos osaat.Ei kannattaisi pilata toisten joulumieltä ja iloa.

      • Anonyymi

        Miten laittomuuden saastaisuutta lastenkaan osalta voi enempää pilata kuin mitä kristityt ovat jo saaneet pilattua????
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallaan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukomurhasta. " (IL)

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Noitavainot
        "Noitavainot nykyaikana
        Vielä nykyään joissakin vahvasti taikauskoisissa ja perinteisiin nojaavissa yhteisöissä harjoitetaan noitavainoja. Nykyajan vainot vaativat tuhansia ihmishenkiä vuosittain.[16] Etelä-Afrikan pohjoisosassa jopa satojen noidiksi epäiltyjen ihmisten uskotaan saaneen surmansa noitavainoissa 1990-luvulla.[17] Kamerunissa järjestetään noitaoikeudenkäyntejä, joissa syytetty voi saada tuomion noitatohtorina esiintymisestä. Lynkkausjoukot ovat polttaneet elävältä tuhansia ihmisiä Tansaniassa, Keniassa ja Zimbabwessa 1990-luvulla. Noitavainot ovat jatkuneet myös vuosituhannen vaihteen jälkeen. Länsi-Keniassa väkijoukot polttivat 11 noidiksi epäiltyä miestä ja naista toukokuussa 2008.[18] Nigeriassa noin 5 000 lasta on hylätty kymmenessä vuodessa vanhempien karkottaessa heidät noitina. Lapsia on syytetty avioeroista, sairauksista, onnettomuuksista tai työn menetyksestä.[19] Afrikan noitavainojen syyt ovat usein myös poliittiset, sillä vaikutusvaltaiset noidat ja noitatohtorit ovat yleensä uudistusten jarruina. Pastorit saavat myös lisämainetta paljastaessaan uusia "noitia". Vuonna 2010 Haitilla tapettiin 45, joita syytettiin koleran levittämisestä voodoon avulla.[20]"


    • erttkkl

      Joka ei pidä Jeesusta rakkaana on kirottu!
      Kirottu on myös, joka vääntää ja kääntää Jeesuksen syntymähistoriaa!

      • LoppiaisenaKastettu

        Jouluna vietetään jeesuksen syntymän muistojuhlaa, muistojuhla on eriasia kuin syntymäpäivä. Kirkon virallisen opin mukaan ei ole tiedossa koska Jeesus syntyi, minä vuonna ja missä kuussa. Ennen kuin muistojuhlalla korvattiin pakanallinen saturnalia, varhainen kirkko muisti Jeesuksen syntymää loppiaisena 6.1. jota pidetään Jeesuksen kastamisen juhla päivänä. On ihan sama viettääkö joku joulua vai ei, toiselle joku päivä voi olla pyhempi kuin muut ja toiselle kaikkipäivät ovat pyhiä. Ei siitä hernettä pidä vetää nenään ja ryhtyä matkimaan fariseuksia. Missä on joulumieli? Missä on jakamisen ja rakkauden riemu? Jo Paavali kirjeissään opetti, kristittyjen tulee kunnioittaa toisten juhlapäiviä. Nyt jäitä hattuun ja hymyä huuleen, kyllä se joulu tulee sinunkin sydämmeen ja taas Jeesus lapsi syntyy uudelleen heinillä härkien kaukalon, sillä enkeli taivaan lausui näin.


    • hyvääjoulua

      Aloitus voisi olla vaikka jehovantodistajalta. Jouluun liittyy "pakanallisia asioita", joita on ehkä liitetty joulun viettoon. En ymmärrä, miksi joulua ei voi juhlia Jeesuksen Kristuksen syntymäjuhlana ja vain sellaisena. "Pukkiasiat" yms. ovat sitten omantunnonkysymyksiä, jos ne ongelmaa tuottavat. Minusta miljoonien muiden tavoin on hyvä viettää kerran vuodessa (se on nyt vain päätetty jouluksi) Jeesuksen syntymäjuhlaa (lihaksi tulleena Jumalan Poikana) ja vastaavasti pääsiäisenä Hänen sovintokuoleman ja ylösnousemuksen muistojuhlaa, vaikka pääsiäistäkin pidetään myös "pakanallisena" juhlana. Tästä ei pitäisi kiihkoilla ja riidellä.
      Hyvää rauhallista ja siunattua joulua...ja uutta vuotta!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      28
      2829
    2. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      102
      1478
    3. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      85
      1351
    4. Todellinen brahmani ei koskaan menisi lastentarhaan

      Joku, joka tekee kaikkensa käännyttääkseen vääräuskoiset maailman ”ainoaan oikeaan” uskontoon, kristinuskoon, on kertonu
      Hindulaisuus
      376
      1108
    5. HS haukkuu Pate Mustajärven uuden levyn

      Täytyypä käydä ostamassa se. https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000010618367.html
      Maailman menoa
      87
      1103
    6. Nyt jos haluat vielä jotain nainen

      Niin laita tähän nimikirjain. Muuten klousaan keissin. Liikaa aikaa kulunut.
      Ikävä
      103
      991
    7. Mietin minä sitä vieläkin

      että rakastuitkohan sinäkin minuun silloin. Olin niin sekaisin ja onnellinen pelkästä näkemisestäsi aina....
      Ikävä
      49
      980
    8. Aika haavat parantaa

      Hyvää huomenta ja mukavaa päivää. ☕🌾😊❤️🪷
      Ikävä
      178
      940
    9. En oikeasti välitä sinusta nainen

      Naureskellaan sinulle ja palstajutuillesi kavereitten kesken. Ollaan lyöty vetoakin oletko se sinä oikeasti. Kirjoitat t
      Ikävä
      79
      932
    10. Kohta tulee iso uutinen

      muutama päivä niin kuullaan tästä!
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      896
    Aihe