MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä

EpärehellinenMTS

MTS, Maanpuolustuksen Tutkimuksen Suunnittelukeskus, joka on puolustusvoimien, ylipäälikkö Niinistön, komentaja Lindbergin sekä Puolustusminsteriön propaganda-apparaatti, ei saa NATOn kannatusta nousemaan edes vilppi-kyselyllä.

Kysymyksenasettelu oli laadittu vilpillisesti niin, että kysymysten järjestyksellä yritettiin manipuloida vastaajat kannattamaan NATOa.

MTS kysyi ensin, että onko Venäjä turvallisuushka Suomelle ja sen perään sitten, että pitäisikö Suomen liittyä NATOon.

MTS oli laatinut kysymysjärjestyksen näin, koska Venäjää on propagoitu uhkana Suomessa koko Sauli Niinistön presidenttiyden ajan vuodesta 2012 ja lisää USAn, NATOn, EUn, Ukrainan toimesta vuodesta 2013 kun ne järjestivät Maidenin valkankaappauksen Ukrainassa ja aloittivat 2014 Venäjän vastaisen taloussodan.

MTS:ää, Sauli Niinistöä, Lindbergia varmasti ottaa kupoliin, sillä vilpillinen kysymyksenasettelu ei tuonut toivottua tulosta.

Merkittävää koko kyselyssä on, että suomalaisille NATO on entistä huonompi turvallisuusratkaisu Suomelle, sillä SIITÄ HUOLIMATTA ETTÄ VENÄJÄ KOETAAN UHKANA, NATON KANNATUS EI OLE SUOMESSA KASVANUT VAAN VÄHENTYNYT 30 %:sta 24 %:iin.

41

172

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MTSjaUPI

   Maanpuolustuksen Tiedotuksen Suunnittelukeskus MTS ja kokoomuksen Vikman on samaa ala-arvoista tasoa kuin UPI ja Aaltola, Salonius-Pasternak.

   • Joxanen

    Kuka luottaa Tehtaankadun konttorin tilanne analyysiin ?


   • Ei kukaan .... . ;-)


   • Nees
    44.Div kirjoitti:

    Ei kukaan .... . ;-)

    Vahva tuntuma että taas kompataan ja peukutetaan omaa kommenttia, lapsellista?


   • Nees kirjoitti:

    Vahva tuntuma että taas kompataan ja peukutetaan omaa kommenttia, lapsellista?

    Pidä sinä vitun PEDARI turpasi kiinni ... Ettei käy kuin lähisukulaisellesi tossa klipissä ... https://www.youtube.com/watch?v=3Va6RNbno8Q&t=2s


  • HikinenHito

   Näistä saadaan haluttu tulos jo kysymysten asettelulla?
   Toisekseen onko kyselyn tulos ihme, media on päivittäin uutisoinut negatiiviseen sävyyn Venäjän tekemisistä. Ukrainan ja Syyrian tilanteita ei edelleenkään käsitellä totuudellisessa valossa, asioista luodaan vääristynyt mielikuva.

   • MTSmanipuloi

    Jos MTS olisi tehnyt rehellisen kyselyn, se olisi vakioimalla poistanut kyselystä vastauksiin vinoutumista aiheuttavat tekijät.

    Nyt MTS:n kysely oli epärehellinen ja manipulatiivinen.


  • KiitosKunkerroitte

   Onpa nimi. Maanpuolustuksen Tutkimuksen Suunnittelukeskus. Ei jätä mitään epäselvää.
   Suunnitelukeskus joka keskittyy tutkimukseen, suunnittelee päämäärät ja menetelmät päämäärään päästäkseen. Niinsanotun tutkimuksen kohteena on Suomen Armeijan tila ja mihin suuntaan sitä viedään.

   Veronmaksajien keskuslitto on hiukan hankalampi ymmärtää veroja maksamattomien keskusliitoksi, mutta voiko olla enää ilmiselvempää kuinMTS?

   • r7r7rururtr

  • ulaaniv

   taa on surullista, maan johtaja yrittaa ajaa kansasa vakisin sotaan etta saisivat kunnolisen vaenvahennyksen ja samaan aikaan tuodaan lahi-idasta sotilasta tanne aivan kuin valvoon suomen kansaa, kylla viha tarvii tulla syvalta ja ahneus olla rajaton etta haluaa tahallaan pahaa omillensa

  • ulaaniv

   ruhtinas matanbuchus alkaa olemaan epatoivoinen kun kaikkialla tulee negatiivista palutetta ja hiilia tupaan, saatana on ihmisena taalla maailmassa ja teki viiskyt luvulla sopimuksen etta tuo teknolokiaa sita vastaan etta saa varjoista komentaa kansoja ja koko maapalloa, soppariin kuului luopioille kaikkea hyvaa ja ikuinen vallassa olo plus rahaa kahmalo kaupalla myivat siis sielunsa pirulle ja vakuushan oli ilmaa, mika valheen isalta oli luonnikas valinta. satan osaa katu mutta naille tyhja paille sita tieto ei ole annettu tosinkin vaikka kuudennen taivaan ylistyksen johtaja tuntee systeemin, niin kokeilee viimeiseen saakka paasta jumalaksi, no onha se ollut taalla jo kuustuhattavuotta paallikona

  • Allahu_akbaar

   Väkisinväännetyn oloinen oli uutinen tämänvuotisesta tutkimuksesta.

  • OllaanHengenvaarassa

   Suomi on hengenvaarassa, presidentti kusettaa ja pitää pilkkanaan meitä ja puolustusvoimat kusettaa ja pitää pilkkanaan meitä.

   • Henkohtlaih

    Kannattaa mennä sängyn alle piiloon, jos mahtuu. Oot luultavasti niin pullee ettet mahdu.


   • IsoPerseIsottelija

    Sinullahan se iso perse on ja ylipainoa everstiluutnantti.


  • NatottajiaVituttaa

   Puolustusvoimia, MTS:ää, Ilkka Kanervaa vituttaa.

  • Jipk

   No niin kauan, kun maassamme on isänmaallinen kantaväestö on naton kannatuksen nostaminen enemmistöksi mahdotonta. Ehkä puoli miljoonaa uutta maahantulijaa voisi saada mielipiteineen kannatuksen toisenlaiseksi.
   Kannattaisi miettiä mihin ja ennenkaikkea minkälaisiin seurauksiin suomalaiset vastaavat natokysymyksessä. ....Armeijamme poikien ja tyttärien ohjaaminen ja siirtely, maa-alueidemme hallinta, päätösvalta sodan ja rauhan kysymyksissä jne....

   Toinen keino natokannatuksen nostamiseksi olisi valehdella, ettei esim. edellä oleviin tapahdu muutoksia natojäsenyyden myötä. Ongelma on vain siinä, että olemme jo siinä toisessa kommuunissa, euroopan yhteisössä, joka on pahasti pettänyt antamansa lupaukset.
   Se on toiminut omia sääntöjäänkin ylittäen, joten miten luottaa enää samoihin maihin/tahoihin. Sotavoimien kyseessä ollessa asiat ovat vielä talouttakin kallisarvoisempia puhutaanhan ihmishenkistä.

   "Vain nuoruuden kuvitelmissa kansakunnat vaikuttavat ihmiskunnan hyväksi uhrautumalla toistensa puolesta. Todellisuudessa jokainen kansakunta tavoittelee omia etujaan ja niin sen pitääkin tehdä." J.V. Snellman

  • gvvb5567

   Lindberg palkitaan 6.12 laittomasta isäntämaasopimuksesta Naton kanssa.Onnea Jarmo maanpetoksesta!

   • Jipk

    Niin kyllähän Jarmon kuuluisi olla ihan toisessa linnassa.


  • tuulen.viemä

   Rupee tuntuu, ett suomalaisten suurin uhka löytyy rajojemme sisäpuolelta. Meil on niin vietävissä olevat politiikot vallassa, ettei ne ees tajuu ku niit viedään kuin....

  • Nees

   En ymmärrä Venäjällä pelottelua, siihen ei ole mitään syytä?
   Onko niin että olemme saaneet olla ja elää liian pitkään rauhan tilassa?
   Ei ole muuta keinoa taata turvallisuutta, kuin keskinäinen vuoropuhelu ja kanssakäyminen. Totta on että tätä on ajettu alas yksipuolisesti, siksi ehkä on samalla saatu uhkakuvaa näillä keinoilla lisättyä?
   Kenen ja keiden asialla ovat tämän suuntauksen politiikan toteuttajat?

  • NatottajatRaivoaa

   Natottaminen ei nyt vaan mene putkeen.

   Nyt natottajat raivoavat natottaja-MTS:lle.

  • SapiskaaTulee

   Kun gallup tehdään oikein, kysely- eli mittausasetelmassa sekä -tilanteessa gallupin tekijän kuuluu eliminoida vastauksiin vaikuttavat ylimääräiset ns. kolmannet tekijät.

   Maanpuolustuksen tiedotuskeskuksen luutnantit ja majurit eivät niin tehneet joko osaamattomuuttaan, tyhmyyttään tai tarkoituksellisesti, jotta Venäjän pelko olisi vaikuttanut NATO-kannatusta lisäävästi.

   Nyt Maanpuolustuksen tiedotuskeskuksen gallupin tekijät saavat sapiskaa kun niin ei käynytkään.

  • IkeäVtutti

   Nato-asiamiehemme Ike Kanerva oli niin vttuuntunneen näköinen kun se ei pystynyt vääntämään lukuja Nato-kannatukselle myönteiseksi.

   • KanervaYrittiVääntää

    Kanerva oli huvittava, Kanervan mielestä Venäjä jakaa kansan Naton kannattajiin ja vastustajiin kun Naton kannattajia on vain 24 %, NATOa vastustajia 61 % ja 76 % NATOa ei-kannattavia.


  • KaksiMarjaa

   Ylen olisi pitänyt ymmärtää MTS:n puolueellisuus ja oma intressi, mutta Yle ei siitä välittänyt kun sekin ajaa vastakkainasettelua ja Venäjän vihaamista.

  • TärkeäHavainto

   Aloittaja on oikeassa, kyselyn merkittävin tulos on, että

   suomalaisille NATO on entistä huonompi turvallisuusratkaisu Suomelle, sillä SIITÄ HUOLIMATTA ETTÄ VENÄJÄ KOETAAN UHKANA, NATON KANNATUS EI OLE SUOMESSA KASVANUT VAAN VÄHENTYNYT 30 %:sta 24 %:iin.

  • OnVahvaViesti

   Kummallista, että MTS tai YLE eivät yrittäneet prittää taikka vesittää tuota tulosta että kasvaneesta Venäjän pelosta huolimatta Suomen kansa ei halua Natoon.

   • JääskeläinenPetti

    Ei se ole kummallista. Jääskeläinen on menettänyt otettaan kun vatuloi Sipilän kanssa Ylen toimituksia ja toimittajia vastaan.


   • EiNeUskaltanu

    MTS ei uskaltanut, Yle ei uskaltanut kun siitä oli netissä.


   • KunYleenEiVoiLuottaa

    Niin ja kun oli Sipilä-Jääskeläinen skandaali Ylessä päällä kun Sipilä pääministerinä oli sanonut että Yleen ei voi luottaa


  • PikkusenLiikaa

   On se että sotilaat väsää galluppeja

  • maksaa_vähän_liikaa

   Kyllä kiimakkoa ahistaa. + 5 pros. yks. vastustajille lahjaksi omalla toiminnallaan. Kauankohan trolleilleille maksetaan noita 2000€:n päivärahoja tyhjästä? No, onhan p-voimilla pätäkkää, jos loppuu niin leikataan mummojen kansaneläkkeitä, saahaan lisää.

  • EiJärjenHäivää

   Sotakorkean kapiaiset pannaan tekemään galluppeja.

  • TyhmäEiTiedäViisaammasta

   MTS:n kapiaiset eivät tajunneet, että siviilit ovat niitä fiksumpia ja näkevät heti harhautusyritykset.

  • TiltunViklund

   MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä

   Valkeakosken Tiltu ei sitävastoin saa enää sitä nousemaan vaikka katsoisi kuvaa Venäjän ohjuksesta!

  • KapiaisetEpäonnistuivat

   MTS yritti kysymyksillään ja niiden järjestyksellä saada Naton kannatuksen nousemaan, mutta eivät osanneet tehdä sitä.

  • TiltuPulassa

   "MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä"

   Sen sijaan Valkeakosken Tiltu ei saa ainokaistaan nousemaan edes vilpillä! Enää ei auta Tatjanan kuvien katselu!

   • MTSonHelsingissä

    Everstiluutnantti MTS ei ole Valkeakoskella vaan täällä Helsingissä.

    Se on puolustusministeriössä ja sitä johtaa kokoomus ja siellä on töissä kokoomusvirkamiehet ja kokoomuskapiaiset.


   • MTSeiPäteväTutkimuksiin
    MTSonHelsingissä kirjoitti:

    Everstiluutnantti MTS ei ole Valkeakoskella vaan täällä Helsingissä.

    Se on puolustusministeriössä ja sitä johtaa kokoomus ja siellä on töissä kokoomusvirkamiehet ja kokoomuskapiaiset.

    MTS on kokoomuksen ja puolustusvoimien kokoomuslaisten kapiaisten lobbari-, intressi- ja etujärjestö jonka "tutkimukset" pitäisi jättää omaan arvoonsa.

    Sotakorkean käyneet kapiaiset eivät ole päteviä tutkijoita.


  • ilmainen_vinkki

   Kirjota vaan pienillä kirjaimilla koko juttu, kyllä ihmiset siitä selvän saa jos ajatus on kohdallaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   31
   3754
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   3463
  3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   24
   3215
  4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   197
   2470
  5. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   2250
  6. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   308
   2165
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   132
   1454
  8. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   69
   1122
  9. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   64
   1061
  10. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   96
   1055
  Aihe