MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä

MTS, Maanpuolustuksen Tutkimuksen Suunnittelukeskus, joka on puolustusvoimien, ylipäälikkö Niinistön, komentaja Lindbergin sekä Puolustusminsteriön propaganda-apparaatti, ei saa NATOn kannatusta nousemaan edes vilppi-kyselyllä.

Kysymyksenasettelu oli laadittu vilpillisesti niin, että kysymysten järjestyksellä yritettiin manipuloida vastaajat kannattamaan NATOa.

MTS kysyi ensin, että onko Venäjä turvallisuushka Suomelle ja sen perään sitten, että pitäisikö Suomen liittyä NATOon.

MTS oli laatinut kysymysjärjestyksen näin, koska Venäjää on propagoitu uhkana Suomessa koko Sauli Niinistön presidenttiyden ajan vuodesta 2012 ja lisää USAn, NATOn, EUn, Ukrainan toimesta vuodesta 2013 kun ne järjestivät Maidenin valkankaappauksen Ukrainassa ja aloittivat 2014 Venäjän vastaisen taloussodan.

MTS:ää, Sauli Niinistöä, Lindbergia varmasti ottaa kupoliin, sillä vilpillinen kysymyksenasettelu ei tuonut toivottua tulosta.

Merkittävää koko kyselyssä on, että suomalaisille NATO on entistä huonompi turvallisuusratkaisu Suomelle, sillä SIITÄ HUOLIMATTA ETTÄ VENÄJÄ KOETAAN UHKANA, NATON KANNATUS EI OLE SUOMESSA KASVANUT VAAN VÄHENTYNYT 30 %:sta 24 %:iin.
Ilmoita


Maanpuolustuksen Tiedotuksen Suunnittelukeskus MTS ja kokoomuksen Vikman on samaa ala-arvoista tasoa kuin UPI ja Aaltola, Salonius-Pasternak.
4 VASTAUSTA:
Kuka luottaa Tehtaankadun konttorin tilanne analyysiin ?
Ei kukaan .... . ;-)
44.Div kirjoitti:
Ei kukaan .... . ;-)
Vahva tuntuma että taas kompataan ja peukutetaan omaa kommenttia, lapsellista?
Nees kirjoitti:
Vahva tuntuma että taas kompataan ja peukutetaan omaa kommenttia, lapsellista?
Pidä sinä vitun PEDARI turpasi kiinni ... Ettei käy kuin lähisukulaisellesi tossa klipissä ... https://www.youtube.com/watch?v=3Va6RNbno8Q&t=2s
+Lisää kommentti
Näistä saadaan haluttu tulos jo kysymysten asettelulla?
Toisekseen onko kyselyn tulos ihme, media on päivittäin uutisoinut negatiiviseen sävyyn Venäjän tekemisistä. Ukrainan ja Syyrian tilanteita ei edelleenkään käsitellä totuudellisessa valossa, asioista luodaan vääristynyt mielikuva.
1 VASTAUS:
Jos MTS olisi tehnyt rehellisen kyselyn, se olisi vakioimalla poistanut kyselystä vastauksiin vinoutumista aiheuttavat tekijät.

Nyt MTS:n kysely oli epärehellinen ja manipulatiivinen.
+Lisää kommentti
Onpa nimi. Maanpuolustuksen Tutkimuksen Suunnittelukeskus. Ei jätä mitään epäselvää.
Suunnitelukeskus joka keskittyy tutkimukseen, suunnittelee päämäärät ja menetelmät päämäärään päästäkseen. Niinsanotun tutkimuksen kohteena on Suomen Armeijan tila ja mihin suuntaan sitä viedään.

Veronmaksajien keskuslitto on hiukan hankalampi ymmärtää veroja maksamattomien keskusliitoksi, mutta voiko olla enää ilmiselvempää kuinMTS?
1 VASTAUS:
Mikä tää oikein on? Ons tää sama vai joku alajärjestö? Vaaleja varten jai Sofian nimi mieleen.

Maanpuolustustiedotuksen suunnittelukunta MTS:n puheenjohtaja, kansanedustaja Sofia Vikmanin (kok.)

http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/mts_svikman-58439
+Lisää kommentti
taa on surullista, maan johtaja yrittaa ajaa kansasa vakisin sotaan etta saisivat kunnolisen vaenvahennyksen ja samaan aikaan tuodaan lahi-idasta sotilasta tanne aivan kuin valvoon suomen kansaa, kylla viha tarvii tulla syvalta ja ahneus olla rajaton etta haluaa tahallaan pahaa omillensa
Ilmoita
ruhtinas matanbuchus alkaa olemaan epatoivoinen kun kaikkialla tulee negatiivista palutetta ja hiilia tupaan, saatana on ihmisena taalla maailmassa ja teki viiskyt luvulla sopimuksen etta tuo teknolokiaa sita vastaan etta saa varjoista komentaa kansoja ja koko maapalloa, soppariin kuului luopioille kaikkea hyvaa ja ikuinen vallassa olo plus rahaa kahmalo kaupalla myivat siis sielunsa pirulle ja vakuushan oli ilmaa, mika valheen isalta oli luonnikas valinta. satan osaa katu mutta naille tyhja paille sita tieto ei ole annettu tosinkin vaikka kuudennen taivaan ylistyksen johtaja tuntee systeemin, niin kokeilee viimeiseen saakka paasta jumalaksi, no onha se ollut taalla jo kuustuhattavuotta paallikona
Ilmoita
Väkisinväännetyn oloinen oli uutinen tämänvuotisesta tutkimuksesta.
Ilmoita
Suomi on hengenvaarassa, presidentti kusettaa ja pitää pilkkanaan meitä ja puolustusvoimat kusettaa ja pitää pilkkanaan meitä.
2 VASTAUSTA:
Kannattaa mennä sängyn alle piiloon, jos mahtuu. Oot luultavasti niin pullee ettet mahdu.
Sinullahan se iso perse on ja ylipainoa everstiluutnantti.
+Lisää kommentti
Puolustusvoimia, MTS:ää, Ilkka Kanervaa vituttaa.
Ilmoita
No niin kauan, kun maassamme on isänmaallinen kantaväestö on naton kannatuksen nostaminen enemmistöksi mahdotonta. Ehkä puoli miljoonaa uutta maahantulijaa voisi saada mielipiteineen kannatuksen toisenlaiseksi.
Kannattaisi miettiä mihin ja ennenkaikkea minkälaisiin seurauksiin suomalaiset vastaavat natokysymyksessä. ....Armeijamme poikien ja tyttärien ohjaaminen ja siirtely, maa-alueidemme hallinta, päätösvalta sodan ja rauhan kysymyksissä jne....

Toinen keino natokannatuksen nostamiseksi olisi valehdella, ettei esim. edellä oleviin tapahdu muutoksia natojäsenyyden myötä. Ongelma on vain siinä, että olemme jo siinä toisessa kommuunissa, euroopan yhteisössä, joka on pahasti pettänyt antamansa lupaukset.
Se on toiminut omia sääntöjäänkin ylittäen, joten miten luottaa enää samoihin maihin/tahoihin. Sotavoimien kyseessä ollessa asiat ovat vielä talouttakin kallisarvoisempia puhutaanhan ihmishenkistä.

"Vain nuoruuden kuvitelmissa kansakunnat vaikuttavat ihmiskunnan hyväksi uhrautumalla toistensa puolesta. Todellisuudessa jokainen kansakunta tavoittelee omia etujaan ja niin sen pitääkin tehdä." J.V. Snellman
Ilmoita
Lindberg palkitaan 6.12 laittomasta isäntämaasopimuksesta Naton kanssa.Onnea Jarmo maanpetoksesta!
1 VASTAUS:
Niin kyllähän Jarmon kuuluisi olla ihan toisessa linnassa.
+Lisää kommentti
Rupee tuntuu, ett suomalaisten suurin uhka löytyy rajojemme sisäpuolelta. Meil on niin vietävissä olevat politiikot vallassa, ettei ne ees tajuu ku niit viedään kuin....
Ilmoita
En ymmärrä Venäjällä pelottelua, siihen ei ole mitään syytä?
Onko niin että olemme saaneet olla ja elää liian pitkään rauhan tilassa?
Ei ole muuta keinoa taata turvallisuutta, kuin keskinäinen vuoropuhelu ja kanssakäyminen. Totta on että tätä on ajettu alas yksipuolisesti, siksi ehkä on samalla saatu uhkakuvaa näillä keinoilla lisättyä?
Kenen ja keiden asialla ovat tämän suuntauksen politiikan toteuttajat?
Ilmoita
Natottaminen ei nyt vaan mene putkeen.

Nyt natottajat raivoavat natottaja-MTS:lle.
Ilmoita
Kun gallup tehdään oikein, kysely- eli mittausasetelmassa sekä -tilanteessa gallupin tekijän kuuluu eliminoida vastauksiin vaikuttavat ylimääräiset ns. kolmannet tekijät.

Maanpuolustuksen tiedotuskeskuksen luutnantit ja majurit eivät niin tehneet joko osaamattomuuttaan, tyhmyyttään tai tarkoituksellisesti, jotta Venäjän pelko olisi vaikuttanut NATO-kannatusta lisäävästi.

Nyt Maanpuolustuksen tiedotuskeskuksen gallupin tekijät saavat sapiskaa kun niin ei käynytkään.
Ilmoita
Nato-asiamiehemme Ike Kanerva oli niin vttuuntunneen näköinen kun se ei pystynyt vääntämään lukuja Nato-kannatukselle myönteiseksi.
1 VASTAUS:
Kanerva oli huvittava, Kanervan mielestä Venäjä jakaa kansan Naton kannattajiin ja vastustajiin kun Naton kannattajia on vain 24 %, NATOa vastustajia 61 % ja 76 % NATOa ei-kannattavia.
+Lisää kommentti
Ylen olisi pitänyt ymmärtää MTS:n puolueellisuus ja oma intressi, mutta Yle ei siitä välittänyt kun sekin ajaa vastakkainasettelua ja Venäjän vihaamista.
Ilmoita
Aloittaja on oikeassa, kyselyn merkittävin tulos on, että

suomalaisille NATO on entistä huonompi turvallisuusratkaisu Suomelle, sillä SIITÄ HUOLIMATTA ETTÄ VENÄJÄ KOETAAN UHKANA, NATON KANNATUS EI OLE SUOMESSA KASVANUT VAAN VÄHENTYNYT 30 %:sta 24 %:iin.
Ilmoita
Kummallista, että MTS tai YLE eivät yrittäneet prittää taikka vesittää tuota tulosta että kasvaneesta Venäjän pelosta huolimatta Suomen kansa ei halua Natoon.
3 VASTAUSTA:
Ei se ole kummallista. Jääskeläinen on menettänyt otettaan kun vatuloi Sipilän kanssa Ylen toimituksia ja toimittajia vastaan.
MTS ei uskaltanut, Yle ei uskaltanut kun siitä oli netissä.
Niin ja kun oli Sipilä-Jääskeläinen skandaali Ylessä päällä kun Sipilä pääministerinä oli sanonut että Yleen ei voi luottaa
+Lisää kommentti
On se että sotilaat väsää galluppeja
Ilmoita
Kyllä kiimakkoa ahistaa. + 5 pros. yks. vastustajille lahjaksi omalla toiminnallaan. Kauankohan trolleilleille maksetaan noita 2000€:n päivärahoja tyhjästä? No, onhan p-voimilla pätäkkää, jos loppuu niin leikataan mummojen kansaneläkkeitä, saahaan lisää.
Ilmoita
Sotakorkean kapiaiset pannaan tekemään galluppeja.
Ilmoita
MTS:n kapiaiset eivät tajunneet, että siviilit ovat niitä fiksumpia ja näkevät heti harhautusyritykset.
Ilmoita
MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä

Valkeakosken Tiltu ei sitävastoin saa enää sitä nousemaan vaikka katsoisi kuvaa Venäjän ohjuksesta!
1
Ilmoita
MTS yritti kysymyksillään ja niiden järjestyksellä saada Naton kannatuksen nousemaan, mutta eivät osanneet tehdä sitä.
Ilmoita
"MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä"

Sen sijaan Valkeakosken Tiltu ei saa ainokaistaan nousemaan edes vilpillä! Enää ei auta Tatjanan kuvien katselu!
2 VASTAUSTA:
Everstiluutnantti MTS ei ole Valkeakoskella vaan täällä Helsingissä.

Se on puolustusministeriössä ja sitä johtaa kokoomus ja siellä on töissä kokoomusvirkamiehet ja kokoomuskapiaiset.
MTSonHelsingissä kirjoitti:
Everstiluutnantti MTS ei ole Valkeakoskella vaan täällä Helsingissä.

Se on puolustusministeriössä ja sitä johtaa kokoomus ja siellä on töissä kokoomusvirkamiehet ja kokoomuskapiaiset.
MTS on kokoomuksen ja puolustusvoimien kokoomuslaisten kapiaisten lobbari-, intressi- ja etujärjestö jonka "tutkimukset" pitäisi jättää omaan arvoonsa.

Sotakorkean käyneet kapiaiset eivät ole päteviä tutkijoita.
+Lisää kommentti
Kirjota vaan pienillä kirjaimilla koko juttu, kyllä ihmiset siitä selvän saa jos ajatus on kohdallaan.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MTS ei saa NATO-kannatusta nousemaan edes vilpillä

MTS, Maanpuolustuksen Tutkimuksen Suunnittelukeskus, joka on puolustusvoimien, ylipäälikkö Niinistön, komentaja Lindbergin sekä Puolustusminsteriön propaganda-apparaatti, ei saa NATOn kannatusta nousemaan edes vilppi-kyselyllä.

Kysymyksenasettelu oli laadittu vilpillisesti niin, että kysymysten järjestyksellä yritettiin manipuloida vastaajat kannattamaan NATOa.

MTS kysyi ensin, että onko Venäjä turvallisuushka Suomelle ja sen perään sitten, että pitäisikö Suomen liittyä NATOon.

MTS oli laatinut kysymysjärjestyksen näin, koska Venäjää on propagoitu uhkana Suomessa koko Sauli Niinistön presidenttiyden ajan vuodesta 2012 ja lisää USAn, NATOn, EUn, Ukrainan toimesta vuodesta 2013 kun ne järjestivät Maidenin valkankaappauksen Ukrainassa ja aloittivat 2014 Venäjän vastaisen taloussodan.

MTS:ää, Sauli Niinistöä, Lindbergia varmasti ottaa kupoliin, sillä vilpillinen kysymyksenasettelu ei tuonut toivottua tulosta.

Merkittävää koko kyselyssä on, että suomalaisille NATO on entistä huonompi turvallisuusratkaisu Suomelle, sillä SIITÄ HUOLIMATTA ETTÄ VENÄJÄ KOETAAN UHKANA, NATON KANNATUS EI OLE SUOMESSA KASVANUT VAAN VÄHENTYNYT 30 %:sta 24 %:iin.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta