Paavi Francis on luciferin hyvä kaveri

monia.eksyttäjiä

Otsikko pätee kyllä muihinkin paaveihin. Ihmiset, etsikää totuutta!

Tässä jotain mitä Francis on sanonut:

Francis: "If someone is gay and he searches for the Lord and has good will, who am I to judge? We shouldn't marginalise people for this. They must be integrated into society."

Paavi antaa ymmärtää, että homoseksuaalisten suhteiden harjoittaminen on ok. Hän ei kerro mitä Raamattu sanoo, että niiden harjoittaminen on synti, samoin kuin monet muut synnit mitä ihmiset harjoittavat (kts. 1. Kor. 6:9-10; Gal. 5:19-21; Ilm. 22:15 jne). Hän ei kerro, että on tehtävä parannus - usko on kuuliaisuutta.

Francis: "Christmas is joy, religious joy, an inner joy of light and peace."

Joulu on auringon palvontaa, tammuksen, mitran ja muiden epäjumalien juhla, josta ei saa Jumalan mielen mukaista juhlaa tekemälläkään. Joulu on katolisen kirkon oma keksintö. Tulkaa totuuteen, ihmiset!

Francis: "Since many of you do not belong to the Catholic Church and others are non-believers, from the bottom of my heart I give this silent blessing to each and every one of you, respecting the conscience of each one of you but knowing that each one of you is a child of God."

Tässä aletaan mennä jo todella näkyvästi luciferin palvontaan. Uskomatonta, että Franciksen sanat menevät läpi ihmisille ikäänkuin niissä olisi Jumalan viisaus. Tämä on väärää valoa, väärää rakkautta. Lucifer tietää, että vain Jeesuksessa on syntienanteeksianto ja yksin Jeesus on välimies ihmisen ja Isän välillä. Lucifer tietää, että hänen omiansa ovat ne, jotka eivät ole Jeesuksen omia. Siispä lucifer haluaa katolisen kirkon kautta antaa koko maailman ymmärtää, että jokainen on Jumalan lapsi, jotta ihmiset ajattelisivat, etteivät he tarvitse Jeesusta. Näin katolinen kirkko saatanan johdolla harhauttaa suuren osan maailmasta.

Ottakaa rakkaus totuuteen!

Usko, että Raamattu on Jumalan Sana. Jumala kieltää lisäämästä tai poistamasta sanastaan mitään! Mutta monet kirkot ovat vääntäneet Raamatun sanan tukemaan omia oppejansa, jotka vievät miljoonia ihmissieluja harhaan.

Lue ja tutki Raamattua itse ja usko, että se on Jumalan Sana! Etsi Jeesusta koko sydämmellä - tie taivaaseen on kapea ja vaikea ja harvat löytävät elämään.

9

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luojanluomaa

      Jopa oli sinulla suomennos! Paavi kysyy mikä hän on olemaan tuomari, ja viittaa Luojaan. Paavin kanssa samoilla linjoilla - minäkin jätän tuollaiset asiat Jumalan huoleksi.

      Vaikuttaa, että sinulla on kaksi ongelmaa - toinen on asennevamma ja toinen ymmärtämättömyys uskontoa ja Jeesuksen sanoja ja Luojaa kohtaan.

      Oletko muuten ihan varma, että muiden tuomitseminen kuuluu sinullekaan?

      • kuuluupoks

        "Francis: "Since many of you do not belong to the Catholic Church and others are non-believers, from the bottom of my heart I give this silent blessing to each and every one of you, respecting the conscience of each one of you but knowing that each one of you is a child of God."

        Tässä aletaan mennä jo todella näkyvästi luciferin palvontaan."

        Kirjoitit edellä näin.

        Onneksi paavi kuitenkin tajuaa, että uskonnoista huolimatta me kaikki olemme Luojan luomia. Karmea asia, kun joku päivä tämäkin paukahtaa jonkun ateistiksi vannoutuneen aivoihin.


      • noihanhauskaa

        Juu, kyllähän mä tiedän - kirjoitat kieliposkella.


    • synnittömyystyyppi

      Mutta katolilaisuudesta - ensi torstainan 8.12. on synnittömän sikiämisen päivä, immaculada concepcion. Juu, eikä kyse ole tekotavasta, vaan syntyä ilman perisyntiä, siis synnittömänä. Sellainen henkilö ei tee elämänsä aikana lainkaan syntiä, koska hänellä ei ole syntiinlankeamuksessa saatuja alhaisia tunteita, kuten kauna, kateus, viha, ahneus, kunnianhimo, jne.

      Huolettaa, että minkälaisia syntisäkkejä meitä ja maailmaa johtaa ja pyrkii kunnianhimossaan eduskuntaan ja yritysjohtajiksi sun muiksi valtaa käyttäviksi. Ja kunnianhimoa - himo - sanasta huolimatta pidetään jopa tavoittelemisen arvoisena asiana. Sitä olen aina kummastellut.

      Se jos mikä on Lusiferin työtä muuttaa musta valkoiseksi.

      Apokalyptistä madonnaa sanotaan Marian immaculada concepcion kuvaversioksi. En kyllä ymmärrä miksi, koska alunperin kyseessä ei ole ollut edes Maria - tämä idea on otettu käyttöön vasta myöhemmin.

      "Apokalyptinen madonna on muuntunut kulloinkin sopivaan muotoon. Maria on kuvattu 1600-luvulta alkaen ilman Jeesuslasta Conceptio immaculata-muunnelmassa, joka kuvaa Marian synnitöntä sikiämistä. Kuu, tähtikehä ja taivas ovat yhä keskeisiä, mutta muut ilmestyskirjan elementit ovat kadonneet.

      Ilmestyskirjan nainen tunnettiin Raamatusta jo varhain, mutta siitä tuli Marian kuvatyyppi vasta vuosisatoja myöhemmin.[8]"

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Apokalyptinen_madonna

      Kun Johannes näki näkynsä Patmoksen saarella oletetusti vuonna 75, niin Maria ja Jeesus olivat jo olleet ja ainakin Jeesus kuollut. Ja miksiköhän tämä sitten laitettiin juuri Marian synnittömän sikiämisen kuvatyypiksi. Tietääkö kukaan? Siksikö, koska siihen kuvatyyppiin ei kuulu lasta ollenkaan? Vai liittyykö se kertomukseen?

    • uskovakristitty

      Paavi on myös sanonut Jeesuksen epäonnistuneen ristillä, ja Jumalan historian olleen epäonnistunut. Jepjep.

      Katolinen kirkko alusta asti on väittänyt olevansa virheetön - ja Jumalan välikäsi sakramenttiensa ym. kanssa. Silti, he verta räiskyen kiduttivat ja tappoivat mm. Jeesuksen seuraajia, jotka eivät tunnustaneet kirkon oppeja. Kirkko sivuutti lähimmäisenrakkauden käskyn, sekä käskyn älä tapa. Ei kukaan kuka Jeesusta seuraa tee pahaa muille, vaan kertoo totuuden, mutta ei pakota ihmisiä mihinkään. Se on ihmisen oma valinta. Ei Jeesus pakottanut ketään seuraamaan Häntä. Uskovallakin on oma valinta joko seurata Jeesusta tai lihaansa. Tietysti seuraukset ovat kohtalokkaat jos ei seuraa Jeesusta, koska lihassa elämisen loppu on kadotus.

      Kirkko siis ei ole virheetön, monessa muussakaan asiassa. Jos niin yksinkertaisessa asiassa (lähimmäisen rakastaminen) tekee niin väärin, mitä muuta kirkon hihasta löytyy? On "pelastava" vauvakaste, Jeesuksen uudelleen ristiinnaulitseva ehtoollinen, papit jotka voivat antaa syntejä anteeksi niinkuin Jumala (antikristuksen henki)...ihmisoppeja väärinymmärretystä Jumalan Sanasta.

      Jeesus koettelee uskoamme ja puhuu Jumalan viisauksia, kirkko ottaa ne lihallisessa mielessään vastaan ja vääntää omaksi parhaakseen. Kirkko luulee että Pietari oli oikeasti perustus, vaikka loppuosassa Raamattua käy kirkkaan selvästi ilmi että muuta perustusta ei voi panna kuin Jeesus Kristus. Jeesus koetteli ihmistä, puhui salattua viisautta ja ihminen valitsi väärin. Eräs toinen kohta liittyy evankeliumin eteenpäin viemiseen, totuuden puhumiseen muun muassa, EI siihen että kirkko päättää kuka pelastuu tai kuka kadotetaan.

      Jeesus ei ole ikinä antanut ihmiselle Hänen valtaansa. Hän muuten sanoo aika selvästi Sanassaan että kaikki valta on Hänellä. Kirkko ylpeydessään kuvittelee että Jeesus tarvitsee heitä pelastustyössä. Tämä oppi tulee luciferilta!!

      Milloin Jumala on jakanut kunniaansa ihmisen kanssa??? Ei milloinkaan.

      Paavin, piispojen, pappien tulisi olla itkemässä polvillaan anteeksiantoa yhdelle maailman suurimmista huijauksista. Tuleeko näin tapahtumaan? Toivottavasti mahdollisimman monet jättäisivät antikristuksen "systeemin", sekä työntekijät että sitä tukevat jäsenet... Jumala käskee sanassaan lähtemään ulos haureellisesta kirkosta ettei joudu osallisiksi heidän synneistä.

      Nyt lukemaan Raamattua ja löytämään totuus! Jumala ei valehtele. Jeesus on ainoa tie, ainoa välimies ihmisen ja Isän välillä ja Hän on Herra! Ota Jeesus vastaan ilman että luotat muuhun kuin Häneen ja Hänen täydelliseen sovitustyöhönsä pelastuksessasi. Sitten seuraa Häntä. Jos näin teet, tulet tuntemaan Jeesuksen, Hänet itsensä, koska Hän lupaa ilmoittaa itsensä jokaiselle joka totuudessa Hänet ottaa vastaan. Pysy Jumalan Sanassa ja tottele Jeesusta!

      Tie taivaaseen on kapea ja tie iankaikkiseen kadotukseen on lavea.

    • PasiToivonen

      Eikä kannattaisi evankelioida välillä uskosta luopuneita protestantteja? Heitä riittää vaikka kuinka paljon.

    • PiispaHenrik

      On se kumma kun tällä palstalla vain ateistit ja lahkolaiset paasaavat. Muita kristittyjä vastaan! Pitää olla tosi vääristävät silmälasit päässä, jos näkee kristikunnan näkyvimmän soihdunkantajan olevan Saatanan asialla. Hävetkää. (Ja huom. En ole katolilainen.)

    • opista.kiinni

      "Joulu on auringon palvontaa, tammuksen, mitran ja muiden epäjumalien juhla, josta ei saa Jumalan mielen mukaista juhlaa tekemälläkään. Joulu on katolisen kirkon oma keksintö. Tulkaa totuuteen, ihmiset!"

      Ei-uskoville joulu onkin käsittämätön ja epäpyhä. Katolilaisille se sen sijaan on aina ollut Jeesuksen inkarnaation juhlapyhä.

      Paavin puheet eivät aina ole kovin onnistuneita. Katolisen kirkon oppi sen sijaan ei näistä paavin lausumista muutu miksikään.

    • onvaikeaaon

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe