Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Korjaamo vaihtoon

sdfghjklöä

No houhouhou! Naisihmistä kustaan linssiin, että silmiä kirvelee. Ennen ainakin omalta taholtani autokorjaamo on nauttinut luottamusta, vaan ei todellakaan enää. Piti vaihtaa katsastusmiehen käskystä Avensikseen jarrukilvet. Otin yhteyttä pajaan ja sieltä soperrettiin kilpien maksavan n. 70 €/ kilpi ja työt noin kolmesta tunnista.
Kuinkas kävikään?
Tekstarina sain viestin " auto valmis" ja hakemaan. Minkäänlaista yhteydenottoa ei aikaisemmin tullut siitä, että muka tarvikeosia ei ollut saatavilla vaan oli muka PAKKO hakea ne stanan jarrukilvet Toyota-liikkeestä siitä tien toiselta puolelta. Hinta 270 €/kpl kertaa kaksi! Työ edelleenkin kolmesta tunnista.
MIKSI ahneen ei tullut mieleen kysäistä sopiiko minulle tarvikeosien sijasta hankkia vitun kalliit pellin riekaleet, ei minkäänlaista soittoa, kyselyä, vain tiskillä kylmät 804 €, Jep, takuulla korjaamo menee vaihtoon.
Vietävästi keljuttaa, koska olen todella luottanut heihin todella paljon. Jokohan siella on liian monta virolaista duunissa.

15

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hinnoittelua

      Oliko kirkkonummelainen korjaamo toi?
      Tosi törkeä hinta.

    • näinyhtäkkiäarvioisin

      oisko jarrukilven hinta jotain 40-50 euroa kipale.

    • Äläluovuta

      Eiköhän kannata neuvotella liikkeen kanssa ja sitten valitus kuluttajariitalautakuntaan. Itse tosin aina painotan, että jos tulee muutoksia korjaussuunnitelmaan, soitto ensin. Miehille pitää joskus vääntää rautalangasta. Ehkä heidänkin mieli on muuttunut maanantaina 😊.

    • Peruskusetus

      Olisit ottanut kokonaan pois ja ajellut ilman. Ei mitään muuta vaikutusta, paitsi että jarrut vain jäähtyy kesällä kovassa ajossa paremmin ja toimivat paremmin.

    • talvirenkaita

      Hyvät korjaamot tunnistaa siitä, että antavat kustannusarvion että tietää mitä mikin lysti maksaa. Kustannusarviot on omassa vakiautokorjaamossa pitänyt hyvin kutinsa. Ei kannata käyttää paskalafkoja jotka ei edes osaa arvioida tulevaa työtä.

      Samoin aivan naurettavia hintoja jotkut kehtas kiskoa talvirenkaiden vaihdosta ja porukat taisi vielä maksaa mukisematta. Eräskin ilmoitti pokkana : 140 eukkuu. Ilman erityisiä ponnisteluja mies löysi ammattilaisen joka vaihtoi 40 eurolla, joten miettikääs....

      Ja joo, naisimmeinen minäkin.

    • saatanantunarit

      " Piti vaihtaa katsastusmiehen käskystä Avensikseen jarrukilvet. Otin yhteyttä pajaan ja sieltä soperrettiin kilpien maksavan n. 70 €/ kilpi ja työt noin kolmesta tunnista.

      Tekstarina sain viestin " auto valmis" ja hakemaan. Minkäänlaista yhteydenottoa ei aikaisemmin tullut siitä, että muka tarvikeosia ei ollut saatavilla .

      ei minkäänlaista soittoa, kyselyä, vain tiskillä kylmät 804 €, "

      Ei jukolauta!

      Meillä kävi niin, että laskun erittelyn pyydettyämme ja tulosteen saatuamme ja sen tiskillä tarkistaessamme akka oli laskuttanut kaksi kertaa saman toimenpiteen erittelyyn! Sanottiin asiasta ja tämä tyyppi siinä vain aluksi vielä vänkäs vastaan ja lopuksi oikaisi ilmiselvän asian, ilman anteeksipyyntöä. Ei ikinä enää sinne ! Kyllä tekisi mieli laittaa yrityksen nimi missä tuollaisia saatanan tunareita mutta laki kieltää.
      Laskusta putosi heti roima summa veks.
      Olikohan työnlaatu samaa tasoa kuin laskutus -- vähän sinne päin.

      • saatanantunarit

        tuo oli siis aivan eri tapaus kuin alkuperäisen kirjoittama.


      • MitaMitaEnUmmarra

        Mitä tekemistä tuolla ulkomaasivulla on tällä? Jos on niin Nigeriasta löytyy myös halpa asentaja.


    • ihmetouhua

      270 euroo kappaleelta (x 2) plus työtuntiveloitus päälle ?
      Toivottavasti asiakas säilyttää kuitin ja vie asian eteenpäin.
      Sahaa omaa oksaansa jos kusettaa asiakkaita.

    • akkakuski

      Vähän pelottaa, onko mun luottokorjaamo kyseessä. Siellä kun aina on palvelu ollut viimisen päälle ja pikkuhommia on tehty ihan naurettavilla hinnoilla. Joskus joutunut pakosta lyömään rahaa käteen, kun eivät muuten olisi ottaneet mitään hintaa. Hinta-arvioissa on pysytty ja yllätyksistä on soitettu. Onko meno muuttunut?

      En kyllä tunne noita radan tuonpuoleisia firmoja muita, että onko siellä miten paljon noita korjaamoja. Mutta jatkossakin vien luottokorjaamolleni autoni, aina on ollut nopea, hyvä ja ystävällinen palvelu.

      Naisautoilija kiittää :)

    • nissanisti

      onkohan se korjaamo munkinkujalla,nimi ei ala aalla

    • lakiMiehenPubiVisa

      Ei korjaamon nimen kertomista mikään laki kiellä. Totuuden saa aina kertoa, kannattaa toki siistiä teksti ja jättää "naisihmistä huijataan" tyyliset oletukset pois.

    • korjaamostahyvämieli

      Rakentavampaa taitaa olla se, että kehutaan tässä niitä korjaamoja joissa on AINA reilu ja osaava meininki -- oli asiakkaana kuka tahansa.
      Niitä laatukorjaamojakin ja korjaajia kun löytyy onneksi vielä joilla ei ole
      pienintäkään motivaatiota tai tarvetta kusettaa yhtään ketään.

      Parhaimmat korjaajat ja korjaamot menee suusta suuhun tietona, asiakkaat suosittelee kavereilleen tyytyväisinä ja mielissään hyvästä palvelusta, näiden korjaamojen ei tarvitse edes mainostaa missään pahemmin, sillä porukkaa tykkää käydä muutenkin heillä koska homma hoituu just niinkun pitääkin.

      Usein jo puhelinsoitto kertoo mikä on korjaamolla homman meininki, onko tympeä ääni joka ei oikein osaa mitään sanoa mistään muutakun hinnan yläkanttiin tyyliin "talvirenkaiden vaihto no joo se on kait jotain parisen sattaa"..

      Ei paskoja korjaamoja tarvitse erikseen mainita , kyllä karma ne hoitaa konkkaan ennen pitkää sellaiset jotka ei asiakkaitaan tajua arvostaa . Ihmiset puhuu keskenään ja antaa palautetta.

      Onneksi hyviä korjaajia ja korjaamoja löytyy kyllä.

    • järkkyä

      Ja alkuperäiselle vielä...

      Älä enää ikinä mene tuohon paikkaan asiakkaaksi ja kerro kokemuksistasi jokaiselle tutullesi joka omistaa auton.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe