Häpykummun rasvaimu

Josvainkerran

Onko kellään kokemusta? Kiinnostaisi vähän tietää, kun olen itse menossa. Millainen kokemus oli, sattuiko aikana/jälkeen? Mitä maksoi yms.

Eniten kiinnostaa se, jääkö kummun iho löysäksi, kun sieltä on imetty rasvaa..? Oma kumpuni ei nyt niin pullea ole, mutta kuitenkin sen verran, että kaikki alushousut ja muutkin housut päällä näytän lihavammalta, ellei ole pitkää paitaa päällä. On häirinnyt niin kauan kuin vain muistan, ihan jo melkein lapsesta asti. Mietin että miksi minulla on pullea alapää, kun ei muilla ole.. Koulu-uinnit oli tuskaa. Nyt haluan tehdä asialle jotakin. Tuntuu että itsetunto on aika alhaalla tämän takia. Muulloin en ole ruma, mutta tämä saa itseni tuntemaan rumaksi alasti ollessani. Ansaitsen lisää itseluottamusta, olenhan nuori. Teen tämän ihan vain itseni takia. Muiden mielipiteet eivät kiinnosta, sillä tunnen tämän olevan tärkeää minulle itselleni. Se vain mietityttää ettei vaan jää "tyhjää" nahkan alle ja sitten näyttää todella rumalta :( sellaiselta vanhan mummon alapäältä, löysä rypyssä oleva iho ja niin..

15

3874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Josvainkerran

      Lisätäkseni vielä, että en ole lihava. Olen tyytyväinen vartalooni muuten, mutta tämä kohta on itsevarmuuteni häpeäpilkku. Joten laihdutuskaan ei siis ole tie onneen.

    • Göränder

      Oletko ihan terve? Taitaa olla feikki viesti. Jos tuo on totta, niin on sulla murheet!

      • Josvainkerran

        Arvasin että joku sitruunapillu tulee inisemään toisten isoista ongelmista, jotka eivät ole välttämättä muille ongelma. Painu muualle jos ei ole kommentoitavaa kysymääni asiaan :) et taida olla ihan vielä aikuinen. Tai sitten olet vain 50-luvulla syntynyt kurppa, joka ei itse koskaan kehdannut muuttaa vihaamiaan asioita, vaan kärsi niiden kanssa. Se on kuule toista nyt.


      • persetön

        juu,onpas iisooo (O) ongelma .


      • Anonyymi
        Josvainkerran kirjoitti:

        Arvasin että joku sitruunapillu tulee inisemään toisten isoista ongelmista, jotka eivät ole välttämättä muille ongelma. Painu muualle jos ei ole kommentoitavaa kysymääni asiaan :) et taida olla ihan vielä aikuinen. Tai sitten olet vain 50-luvulla syntynyt kurppa, joka ei itse koskaan kehdannut muuttaa vihaamiaan asioita, vaan kärsi niiden kanssa. Se on kuule toista nyt.

        Juurikin näin itselläni sama ongelma City klinikka 890e +ihon kiristys


    • Expl

      Rasvakudoksen poistoa tältä alueelta tehdään eri syistä. Se ei ole lihavuuden hoitoa. Miehillä pubes-alueen rasvaimulla saadaan peniksen kokoa lisätyksi, kun ympäristöaluetta madalletaan rasvakudosta poistamalla. Naisilla pubesalueen rasvaimu liittyy usein koko alavatsan alueen turpeuden hoitoon. Se on tehtävissä tietysti pelkästään häpykummun turpeuden hoidoksi. On toimenpiteenä pieni ja voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Ei pidä kuitenkaan tyhjentää koko ihonalaista rasvakudosta, ettei tule kuoppia. Nuorella iho on kimmoisaa ja vetäytyy tasaiseksi. Komplikaatioriski: jälkivuoto, verenpurkauma on kuitenkin harvinainen, vaikka alueella on runsas verisuonitus. Plastiikkakirurgilla on hyvä olla kokemusta rasvaimusta ja rasvansiirroista.

      • Anonyymi

        Minulle tehtiin rasvaimu häpykummun alueelle ja nyt on kulunut 3vk ja vielä turvoksissa ja kipeä. Onko tämä normaalia. Olen huolestunut asiasta.


    • askap

      Terve! Mulla on ihan sama ongelma, eli ymmärrän täysin ratkaisusi. Minne aiot mennä rasvaimuun? Olen itse myös harkinnut toimenpidettä, mutta arveluttaa juuri tuo että jääkö iho löysäksi / onnistuuko toimenpide ja toisaalta sitä, että onko häpyluu vain korkea eli auttaako rasvaimu alueelta.

      • Tutki_itse

        Kyllä sen itsekin voi todeta onko häpyluun päällä ylimääräistä rasvaa.


      • rasv

        rasvaimu auttaa.


      • Anonyymi

        Jos menet, niin kysy tarkkaan, miten on toipuminen siitä.
        Minulle juuri tehtiin ja nyt kulunut 10 pv. Turvoksissa ja turpea, myös kovin kipeä.
        Ostin medimatkojen paketin. Eli Tallinnassa tehtiin.
        En suosittele. Eivät tehneet jälkitarkastusta. En tavannut kirugia enää, toimenpiteen jälkeen.
        Eivätkä myös vastaa sähköposteihin. Ottavat rahat, ovat palvelualttiita mutta toimenpiteen jälkeen eivät vastaa kyselyihin.


    • Mlnonlnl

      Pullea häpykumpuhan on seksikäs. Tärkeintä on, etteivät stefat roiku pitkin reisiä.

    • Anonyymi

      Vanha avaus, mutta varsin vaikeaa hahmottaa miten joku voi kokea naisellisen pyöreän, mehevän ja pullean kummun negatiiviseksi. Mistä moisia vaikutteita voineekin saada.

      Sitten kun tulee ikää, niin paikat alkavat 'luonnostaan' latistua ... ei niinkään maukasta ja esteettistä.

      Joku ketjussa vakuutteli, että miesten kohdalla ko. alueen rasvaimulla saa penikseen enempi pituutta. Kyseinen ajatus on täysin virheellinen, pituus pysyy samana, mutta visuaalinen vaikutelma saattaa marginaalisesti hieman muuttua. Viisaampaa hankkia pysyväluontoisesti terveet elintavat ja sen myötä päästä hiljalleen eroon kaljamahasta, niin näkee itsekin varustuksensa ilman eteen kumarrusta ;-)

      ps. Vanha terveyssanonta miehiä koskien. Siinä vaiheessa kun suorassa seisten vatsa peittää komeuttaan näkemästä, niin pakkia on kertynyt jo aivan liian paljon, teveysmurheineenkin, viskeraalirasva, krooninen matalaasteinen tulehdus ja diabetes & Co.

    • Anonyymi

      Olen yli 70 v. En ollut ikinä kuullut, että häpykumpu voisi olla liian pullea ja että siihen tehdään rasvaimuja. Aika harvan ihmisen häpykummun olen nähnyt ja tuskin aloittajakaan häpykumpuaan liiemmin missään esittelee rasvaimun jälkeenkään. Ongelma on kyllä niin tekemällä tehty kuin olla voi.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5454
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2416
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1947
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1658
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1229
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe