Vapaa ittepäisyyspäivä

Ohikulkijat

Koska on selvästi havaittavissa, että paikallisten keskuudessa hidasälyisyys ja jälkeenjääneisyys on yleistä . (paljonhan tänne on jäänyt porukkaa ja osa ei ole tajunnut edes yrittää lähteä) Niin vapautetaanpa hiukan tietoa ajoissa, että ehtiii sitten vapaan suomen itsenäisyyspäivään mennessä tajuta.

Tunnetteko sadun ken on maassa kaunehin? Sen missä noita tai joku muu demonikratian kannattaja ihaili itseään peilistä ja peili aina vastasi aina joojoo oot komia ja oikeassa. No tiedättekö mikä on ego ? Se on minäkuva joka meillä kaikilla on, ego kertoo minkälaisia olemme omasta mielestä esim. teemmekö oikein vai väärin. Ego rakentuu ja muodostetaan ympäristöstä peilaamalla. Niin yksinkertaista että lapsellisetkin ymmärtää.

Mitäpä jos ihmisellä olisi vapaassa suomessa vapaus valita, kaverit työpaikka, puoliso, minkalainen, auto, kännykkä,, tv-kanava tai internetsivu on mieluinen tai missä ja kenenkä kanssa viettää vapaa-aikansa. Silloinhan ihmisen ympäristö ja sitäkautta sen informaatio on ihmisen itse itselleen valitsema, ja se ympäristön peili vastaa lähes aina. joojoo oot oikeassa. Tästä puolueellisuudesta johtuen vapaan ihmisen minäkuva on vääristynyt ja myös se mitä kokee oikeaksi ja vääräksi on todennäköisesti vääristynyt ja valhetta.

Ironiseksi ja huvittavaksi asian tekee se, että mitä enemmän itselleen mieluista kerää(vaikka rahaa, omaisuutta tai valtaa) sitä todennäköisemmin ihmisen arvomaailma on vääristynyt ja valheellinen, siksi rahaa ja valtaa keränneet ovat sairaan itsekkäitä. Siinä sitä on juhlimisen aihetta.

Kaikki tuo valhetta ja harhaa kohti kilvoittelu tapahtuu omasta vapaasta tahdosta, vapaassa Suomessa, missä pärjätään ja jaksetaan kahvin ja suomalaisen sisun avulla, pysyä vanhempien viitoittamalla valheen tiellä. Siinä sitä on peräjärvien ja kylien kollektiivisilla egoilla juhlimisen aihetta. kö?

6

135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • linkkivinkkiä
    • miltänyttuntuu

      Tyhmät sopulit syötää penikkansa täyteen voimaa, että penikat jaksaat juosta kielekkeeltä mereen.

    • tutkittujuttu

      Kateelliset luuserit juo itsensä hengiltä ja jälkipolvet jatkaa perinnettä.

    • piripiiripyörii

      Ja molemmat omasta mielestä oikeassa uskossa. Ei matka tapa vaan vauhti.

    • thinkglobalactlocal

      Juuri tuon kollektiivisen egon takia, kokonaisten kylien, maakuntien tai jopa maan moraali, siis kayttäytymis-standardi voi olla vääristynyt, ja siten kieroutunut on myös käsitys oikeasta ja väärästä. Esim. Mitä on kerjäläiset ja varkaat. Kerjäläiset ovat sellaisia miltä puutuu ja siksi he kerjäävät ja keräävät lisää, rahaa, omaisuutta tms. Ja mitäs taas varkaat ovat, ne on sellaisia jotka ottavat ilman lupaa.

      Ego tarvitsee muodostuaksen yksityisyyttä ja sulkeutuneisuutta, Suomi ja suomalaiset ovat olleet aina eristyneitä, sulkeutuneita ja sisäänpäinvetäyteneitä, se luo egolle, vääristyneelle minä ja maailmankuvalle hyvän kasvualustan. Suomalaiset käykää muuallakin, niin opitte uutta ja olkaa avoimia niin ymmärrätte sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe