Aihe

Älä keskity itseesi vaan Kristukseen!

Amen33

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • EiKiitosSado-masoMeille

   Miksi helvetissä kärsitte ja suostutte vielä moiseen, että Herrat tyhjentävät teidät kuin kaivot, hajottavat kuin saviruukut, potkivat ihmisoikeuksia, ja sitten pitäisi Herroja vielä palvella menemällä kuin kameli neulansilmästä LÄPI?

   Miksi ette ole oman Elämänne Herroja, jotka eivät kuvia kumarra? Miksi suostua tollaiseen Avaruus-itikka-parasiitti-parisuhteeseen Herrojen kanssa, jotka eIVÄT tarpeeksi anna, siihen nähden, miten kuppaavat ja pumppaavat ihmisiä kuin tyhjiin vedettyjä kaivoja.

   Miksi suostutte tollaiseen, JOKA ei anna (kuin "lainaksi"), VAAN ottaa. Ja mitä milloin jos antaa, niin tulee senkin viemään kuin omanaan pitäen. Sillä Herrat ovat rakentuneet, vieneet ja ottaneet niin KAiken muilta, ihmisiltä ja muilta Henkimaailman olennoilta, mitä ensin siis Itsellään pitävät, sitten pitävät omanaan ja sen jälkeen antavat sitä muille. Ihan VAAN vittumaiseksi "lainaksi", jonka tulee ottamaan POIS, kun siltä tuntuu ja huvittaa. Miksi siis palvella Herroja, Jättiläis-Avaruus-itikoita, parasiitteja?

  • vm41

   Niimpä niin, sempä vuoksi olenkin mennyt pirun mukaan, kun mukaan pääsee ilmaiseksi !

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   10108
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   83
   3559